14. juli 2019

Civilisationernes sammenstød i Århus-forstæder: Jordbær-tyve i Lystrup, muligt ærte-tyveri i Lisbjerg

Medierne kan dyrke succeshistorierne nok så meget, men den gennemsnitlige dansker har forlængst fået nok. Jeg følger en Lystrup-gruppe på Facebook, og i dag var der hele to kulturmøde-historier. Som altid ved sådanne historier, går apologeterne i selvsving. I debatten under jordbær-episoden beklager en Casper M.T. sig over, at det nævnes, at det var ‘nogle indvandrerpiger’. Danske unge gør det samme, og ‘vi skal passe på med, hvordan vi udstiller disse minoriteter’. En Nanna K.B. replicerer, at trådstarteren i stedet for arabiske kvinder kunne ‘have skrevet mørkhårede piger’, hvad får dette fine svar: “Kunne jo ikke skrive mørkhårede piger når de havde tørklæde på…”. Fra et opslag af en Litta T. i Facebook-gruppen ‘8520 Lystrup’.

“Tak til jer der kom hen og spurgte om jeg skulle have hjælp eller var ok, efter en episode med et par indvandrer piger, og nogle små drenge der kom til.

Kort fortalt. De stod i forgangen i brugsen og spiste af de jordbær der er i bakker derude. Jeg fortalte dem pænt at nu var der jo nogen der manglede de jordbær i deres bakker, og at det måtte de ikke gøre. De blev ubehagelige og råbte meget højt. Både af mig og den mand der kom og støttede op om det.

… En bagatel der gik hen og blev ubehagelig. Men hvor er det dejligt at vi kan hjælpe hinanden når det gælder :)” (Litta T., 13. juli 2019)

(Opslag af Michael G. i samme gruppe, 13. juli 2019)

“Var på Ærte – selvpluk med selvbetjening igår aftes i Lisbjerg ved Aarhus.

Da vi kommer holder der en bil med 3 arabiske kvinder, der er ved at sætte poser med ærter i bilen. Jeg bemærker, at de er tydeligt trætte af, at vi kom og den ene sidder i bilen og bliver ved med, at stirre på mig.

Der er ugler i mosen og de gør klar til at køre efter, at have smidt affald omkring sig og en lorte ble de lige har skiftet. … Kvinderne virker irriteret over mig, stirre og taler indbyrdes på arabisk, hvorefter den ene så går op og lægger nogle mønter i pengekassen. Måske, fordi de var nervøse for, at jeg ville brokke mig over de bare kørte med ale de ærter de havde taget med. Men, skov svin det er de.” (Michael G., 11. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102813/trackback

14 Comments »

 1. Talrige Netto-, Fakta-, Rema- og Føtex-butikker samt tankstationer, tøjbutikker og andre forretninger osv. er blevet udsat for chikane, røverier og tyverier. Men stadig er vi i småtingsafdelingen i forhold til hvad der er i vente, hvis invasionen og folkeudskiftningen fortsætter. Og mon ikke den fortsætter og accelererer? For danskerne bedøves jo af mediernes søvndyssende holdningsmassage, og det store flertal tror stadig at fremtiden er tryg og sikker.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juli 2019 @ 00:33

 2. Untermenschen – dét gælder også de indhyllede.

  Kommentar by White knight — 14. juli 2019 @ 01:17

 3. Det er jo klart. Det er jo ikke deres egen jord, men blot en legeplads med alt betalt. Faktisk bør vi kun være glade, når de smider affald og udviser mangel på respekt for denne jord. Det sker jo i ren anerkendelse af, at den ikke er deres.

  Kommentar by Fascist — 14. juli 2019 @ 01:27

 4. Ud med de tyve.

  Kommentar by Ewing — 14. juli 2019 @ 02:47

 5. Affald, det skal ud.!

  Kommentar by Gert Jansson — 14. juli 2019 @ 04:22

 6. Follow the Money!
  Flittige polske katolikker plukker jordbærerne og skatteyderbetalte muslimaer stjæler dem.
  Vore katolske venner bidrager positivt til samfundsøkonomien.
  Muslimerne koster det danske samfund mere end 200 mia kroner årligt.
  Både samfundsøkonomien er sat ud af kraft og samfundsøkonomerne er bliver berufsverbotet, hvis de fortæller sandheden om hvor meget den muslimske indvandring koster os.
  Hvorfor vil regeringen køre os længere ud i sumpen?
  Drain the Swamp!
  Kommer snart herhjemme også.

  Kommentar by A-mad — 14. juli 2019 @ 08:24

 7. Danskere må ikke irettesætte muslimske indvandrere . Og så oven i købet komme der, hvor tre tørklædekvinder havde tænkt sig at opholde sig og ret tydeligt få sig et større parti danske ærter gratis/ meget billigt. Lader til, at de kvinder og piger, der i den grad har nydt godt af dansk gæstfrihed og tillidskultur, Ikke har tænkt sig at indordne sig. Er det ikke en håndsafhugning for tyveri i Sharia? Det gælder selvfølgelig ikke tyveri i de vantros lande. Indtil videre er løsningen for næringslivet at sætte muslimske vagter ind over alt, da de er de eneste, der kan skabe respekt overfor muslimer. Muslimerne tænker om os, og med rette, at vi har kapituleret set ud fra valgresultatet. De vil blive mere og mere tydelige i deres dominans- kultur, og afvise ældre danskere og andre danske myndighedspersoner, butiksansatte, skolelærere, pædagoger osv.

  Kommentar by Uno — 14. juli 2019 @ 09:49

 8. Danmark er en af verdens største svineeksportører.
  Send også skovsvinene hjem!

  Kommentar by Bastardo — 14. juli 2019 @ 10:21

 9. Muslimer er ikke kanibaler, for de spiser ikke svin.

  Kommentar by Charles Nielsen — 14. juli 2019 @ 11:53

 10. Den lille historie med ærterne er utroligt sigende

  De lever i et høj-tillidssamfund der har givet dem et liv de eller deres forældre ikke havde kunnet drømme om i deres oprindelseslande.De vælger så tilsyneladende at stjæle fra en af de tydeligste tegn på høj-tillidssamfundet der har givet dem så meget.

  De smider åbenbart også en ble derude, det er velkendt at nomade-kulturer er mere ligeglade med miljø og affaldshåndtering,men her er der en pointe oveni:
  De vil skide på dem de stjæler fra selvom de gav dem så meget

  Kommentar by jønne — 14. juli 2019 @ 13:44

 11. Det er næsten hverdagssyn for mig at hættemåger stjæler fra Netto osv. Typisk tager de barnevognene med så de kan stå og fylde op omkring lille Mehmet med de tilbudsvarer som står udenfor.

  Kommentar by ET — 14. juli 2019 @ 14:20

 12. Det er forkert at se dette som tyveri. I følge Islam er der jo bare tale om krigsbytte fra de vantro. Det er reelt en “hellig” Islamisk pligt at gøre dette, lidt ligesom pligten til at halshugge alle ikke muslimer.

  Kommentar by Hvideplov — 14. juli 2019 @ 14:37

 13. Bare ærterne var dyppet i en god omgang smeltet svinefedt.

  Kommentar by Michael Jensen — 14. juli 2019 @ 17:08

 14. Michael Jensen — 14. juli 2019 @ 17:08 :

  Det er åbenbart ikke gået op for allahens indavlede tilbedere, at langt de fleste frugt og grøntsager er ØKO-mærkede -> ingen giftige sprøjtemidler, men godt næret af gylle.

  Hvideplov — 14. juli 2019 @ 14:37:
  Det er helt korrekt og står skrevet i KOranen (Fandens Voldsmanual) sura/vers 8.1:
  De spørger dig efter krigsbytte. Sig: krigsbytte tilhører Allah og apostelen. Frygt altså Allah og lad fred råde indbyrdes (når I fordeler det) og adlyd Allah og hans apostel, når I er troende.
  Og Sura 4.109:
  Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys fjende.

  tillige med:
  Sura 33.27 Og Allah gav jer deres (de vantros) land, deres huse og formuer i arv, og land, som i endnu ikke har betrådt. Allah har magt over alle ting. (Dette er et af de vigtigste vers, som anvendes til at legitimere kolonisering). 

  Der er mere om voldsmanualens påbud og hvad vi har i vente/er begyndt her:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2019 @ 23:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper