14. juli 2019

Skatteslavens humoristiske opråb: “Jeg ved godt vi er en del af grundejerforeningen. Men…”

Jeg kender ikke ophavet, men skatteslavens humoristiske opråb fortjener gengivelse her på siden.

Kære brevkasse. Hjælp!!!

Jeg skriver til jer fordi jeg er løbet ind i et problem som jeg håber i kan hjælpe mig med.

For efterhånden en del år siden mødte jeg en fyr på gaden der så ud til at have brug for hjælp. Da jeg og min kone havde lidt plads i vores anneks inviterede jeg ham til at bo der. Indtil han kom på fode igen.

Nu er problemet bare, at han ikke vil tage hjem til sig selv igen. Han er i mellemtiden blevet gift. Med en dame han mødte på en ferie. Hun snakker ikke dansk, men jeg ser hende alligevel aldrig da hun ikke viser sig uden for hjemmet. Og hvis hun gør, undgår hun fuldstændigt både mig om min familie. Ja faktisk med alle vores naboer også.

Det er lidt som om hun føler vi er lidt i vejen og at hun helst så vi flyttede så hun kunne komme fra annekset ind i vores hus?

Nå men tilbage til problemet. Nu har fyren så den sidste tid krævet, at jeg betaler for hans mad, tøj og nu også til lommepenge? Han siger, at fordi jeg valgte at lade ham bo i mit anneks. Så skal jeg også betale hans regninger? Kan det virkeligt være rimeligt?

Jeg har forsøgt at få hjælp fra myndighederne. De var enige med mig og mente at konen i det mindste ikke skulle have lov at bo i annekset. Som de sagde havde jeg jo ikke inviteret hende. Og de mente også at fordi hun nu overhovedet ikke havde vist interesse for os. Ja så ville det jo nok være bedre for hende at være der hvor hun havde en mulighed for at snakke med andre og få en omgangskreds der snakkede samme sprog mm.

Men så tog fanden ved mine naboer. Selv om de vel egentlig ikke kan bestemme over min matrikel, kan de? Så har de nu bestemt at både ham fyren jeg i min godhed ville hjælpe. Men også hans kone og tilsyneladende også nogle børn fra et tidligere ægteskab skal bo på min grund?

De har for øvrigt også lige bestemt, at jeg ikke giver ham nok i lommepenge, jeg giver ham stort set hver en krone jeg har. Så jeg har skåret ned på alle former for ‘luksus’ for mig og familien. Ingen forsikringer, ingen ferie og med sikkerhed ikke fråds som ny bil, tøj mm.

Men ejerforeningen mener det er min pligt. Så i fremtiden vil de sikre sig, at jeg deler min løn ligeligt med ham. Fordi de mener det er synd at han ikke har et job selv? Jeg kan jo bare arbejde lidt mere mener de?

Jeg har prøvet at argumentere for, at han jo ikke søger et job, men det er ligegyldigt mener de? I næste uge vil de tage op på bestyrelsesmødet om det ikke er mest rimeligt, at min egen familie flytter ud i annekset.

De siger, at når han nu får sine børn hertil også. Så må det være mest rimeligt, at han flytter ind i huset da det er meget større og min kone og jeg kan jo nok rykke sammen ude i haven? Og så skal jeg naturligvis sørge for de får tøj, mad osv. For jeg kan jo nok se at når jeg er den eneste der arbejder, så har jeg jo flere penge end dem?

Kære brevkasse kan det virkeligt være rigtigt, at mine naboer kan bestemme det? Jeg ved godt vi er en del af grundejerforeningen. Men kan de virkeligt bestemme over min matrikel også?

I kan bare svare i kommentarfeltet.

For jeg arbejder efterhånden hele tiden for at få råd til at forsørge ham, hans kone og hans mange børn.

Venligst

En mand der ikke forstår at en hjælpende hånd til en i nød pludseligt betyder jeg selv skal flytte fra hus og hjem.

Oploadet Kl. 00:33 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102818/trackback

31 Comments »

 1. Ha ha ha, coming to a matrikel near U.
  Det er allerede implementeret med bragende succes i vores naboland Sverigstan.
  Sarkasme og en pen fyldt med edder, spidder og udstiller vanviddet på Allahfornemste vis.

  Kommentar by White knight — 14. juli 2019 @ 01:07

 2. DANMARK er blevet det lille hus på prærien, som Marianne Helved og alle hendes mange ligesindede mener bør give plads til gæster fra nær og fjern. Huset er ikke specielt stort, men i humanismens navn er det kun ret og rimeligt at de familier der selv har bygget huset og nu bor i det, overlader værelserne, stuerne og terrassen mv. til de fremmede som mangler tag over hovedet. Det vil jo være umenneskeligt at lade husvilde stå udenfor hvor de er udsat for klimaforandringerne. Derfor bør de danske familier selvfølgelig købe sig nogle telte og campingvogne til sig selv og så flytte ud i baghaven. Og gæsterne vil sikkert blive så rørte og taknemmelige for den store gæstfrihed, at dem fra baghaven stadig kan få lov til at bruge køkkenerne og badeværelserne i hovedbygningen i ny og næ.

  Så kan både værter og gæster sikkert fremover leve i et fint, harmoniseret og meget humanistisk fællesskab, hvor alle er glade og tilfredse. Og skulle der opstå lidt konflikter, er det bare ærgerligt, iflg. Jelved.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juli 2019 @ 01:18

 3. Kære mand der ikke forstår
  Jeg vil som brevkasseredaktør råde dig til at,som det første at melde dig syg på dit arbejde. Du vil efter nogen tid få et opsigelsesvarsel fra din arbejdsgiver,hvilket du tager med ned i din a-kasse/fagforening for jeg går ud fra du er medlem af en sådan. Hvis ikke bør du straks melde dig ind,alt andet vil være usoliddarisk og sådan håber jeg sandelig ikke du vil opføre dig.
  Når du så har modtaget arbejdsløshedsunderstøttelse fra din a-kasse i 6 måneder,kan du henvende dig på bistandskontoret,som vil sørge for at du får et månedligt beløb,der rigeligt vil kunne dække dine udgifter til din gæst og hans kone.
  Denne løsning har også den fordel,at du vil være en større del af det velfærdssamfund som vi alle skal værne om. Når vi er fælles om udgifterne,er de trods alt nemmere at komme over. Ikke?
  Med venlig hilsen brevkasseredaktøren -tidligere fuldmægtig i Pladderballe socialforvaltning
  P.S.
  Hvis der er noget af dette du ikke forstår,er du velkommen til at skrive igen

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2019 @ 01:58

 4. Der er en håndfuld begavede mennesker, som kunne have forfattet dette…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 14. juli 2019 @ 04:46

 5. Brevet til brevkassen om at være en del af grundejer-foreningen er nok humoristisk, men det er på en baggrund af blodig alvor. Og i længden handler det ikke bare om at miste penge, rettigheder og boliger, men om liv eller død. For dem i det lille hus på prærien kan jo ende med at blive tæsket væk eller få halsen skåret over. Læs selv hvad der står i koranen om pligt til at hærge, dræbe og myrde.

  Kommentar by TP — 14. juli 2019 @ 06:33

 6. Se Carlo di Napoli 22.49 under åndelige brandsiftere den 13. juli: eksempler på koranens opfordringer til mord og terror.

  Kommentar by TP — 14. juli 2019 @ 06:38

 7. https://youtu.be/WgheGP_RZGQ
  Madworld. Paul Joseph Watson.
  Som en fugl der hakker dit øje ud for en dråbe vand.
  Mennesker der afslører en bundløs tomhed.

  Kommentar by River — 14. juli 2019 @ 08:27

 8. Det er skarpt det der. Det udstiller fornægtelsen i krystalklart lys. Og Nielsen 01:58 rammer løsningen lige i røven. Vi bør nemlig alle blive hjemme og sige atop. Så bliver den snakkende klasse hurtigt nødt til at henvende sig til den betalende klasse. Og så kan vi for en gangs skyld få benævnt elefanten i rummet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. juli 2019 @ 09:09

 9. Sige STOP, undskyld.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. juli 2019 @ 09:10

 10. Jo større dokumenteret indkomst man er afhængig af jo mere elsker staten een. Er man gældfri og ikke er afhængig af den store dokumenteret indkomst jo farligere er man for systemet.

  Kommentar by Jp — 14. juli 2019 @ 09:21

 11. Humanister og politik-kvinder har importeret af hundredtusindvis af skumle typer, af krævende, utaknemmelige, voldelige og fanatiske kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten, og det har skabt utrygge, uhyggelige og rædselsfulde tilstande overalt i Sverige.

  Det viser at “humanisterne” og politik-kvinderne ikke er humanister, men forrædere og folkemordere.

  Kommentar by TP — 14. juli 2019 @ 10:12

 12. >10 Jp 10:12
  Fuldstændig rigtigt.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2019 @ 10:16

 13. Send dem hjem.

  Kommentar by Bastardo — 14. juli 2019 @ 10:17

 14. Humanister og politik-kvinder har importeret hundredtusindvis af skumle typer, har inviteret to-tre millioner krævende, utaknemmelige, voldelige og fanatiske kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten til at slå sig ned i Sverige, og det har skabt utrygge, uhyggelige og rædselsfulde tilstande overalt. Og nu er velfærdsstaten derovre ved at bryde sammen. Den ene kommune efter den anden går konkurs.

  Det viser at “humanisterne” og politik-kvinderne ikke er humanister, men idioter, forrædere og folkemordere.

  Typer af samme slags har også travlt her i Danmark.

  Det er på tide at sætte politikontrol på Øresundsbroen. Men det har den nye røde regering nok ikke vilje til?

  Kommentar by TP — 14. juli 2019 @ 10:29

 15. @13Bastardo

  “Ud med lortet!”

  Kommentar by Va Sawva — 14. juli 2019 @ 10:29

 16. Det er et godt og begavet billede på Europas undergang i dette århundrede. De erobrer os med demokrati, humanisme og politisk korrekt filosofi. Først troede jeg du bare var idiot. Så kom den med grundejerforeningen. Så tænkte jeg at det var løgn alt sammen. Men det er jo bare en konstrueret historie om vor vanvittige europæiske politik siden 1983. Det hele er virkeligt og har allerede fundet sted. Det holder ikke op – dag for dag bliver det værre og værre. Vågn nu op politikere og journalister!

  Kommentar by Tim Pallis — 14. juli 2019 @ 10:29

 17. Fed humor, men desværre virkeligheden i dagens Danmark.
  For mange år siden var jeg til et foredrag holdt af den navnkundige Fulton skipper, ham fik eksperterne også ødelagt.
  Skipper gav som eksempel en sød hundehvalp som en familie havde fundet på et internat og efterfølgende taget til sig. Den voksede sig stor og familien kunne ikke styre hunden osv. osv.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 14. juli 2019 @ 10:47

 18. DET AFRIKANSKE OG ARABISKE STORMLØB mod Europa kan ende med at løbe vores lande over ende. Kan udvikle sig til massemord på de hvide noget lignende dem som foregik i Sovjet-unionen, hvor den politiske “elite” bestod af psykopater, galninge, lystmordere, djævle og uhyrer. Som enhver véd som har læst “Gulag Ø-havet”, “Kommunismens sorte Bog” eller bøger om Lenin og Stalin. Sandheden om de blodtørstige forbrydere kom frem til sidst. Desværre alt for sent.

  Sandheden om Sverige, Libanon, Balkan, Venezuela og tyrannerne Pol Pot, Mao og Ceaucesco er også åbenbar for enhver som ikke har ladet sig hjernevaske af DRs og TV2s blinde og døve journalister.

  Enhver kan også følge med i hvordan kriminelles hverdags-terror er ved at vinde indpas i Danmark. Læs blot den korte avis og 24nyt.dk om overfald, knivstik, røverier osv. Læs også om hvordan Borgen, regeringen og systemet selv deltager i at svigte, sjofle, tyrannisere og forråde danskerne. På hundredvis af måder.

  I Malmø og resten af vores naboland som kan nås på få minutter over Øresundsbroen, har en slags kollektiv hjernelammelse tilsyneladende ramt store dele af nomenklaturaen og vælgerbefolkningen, og Sverige er på vej mod det totale sammenbrud. Se Snaphanen.

  Uden en folkelig opvågnen vil Europa og Danmark ende i en bundløs afgrund af vanvid, vold, mord og krig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. juli 2019 @ 13:17

 19. Er der nogen som vil videresende den til Mette og Tesfaye ?

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 14. juli 2019 @ 14:07

 20. Genial humor👍🏻👍🏻

  Kommentar by Stem_niller — 14. juli 2019 @ 14:08

 21. NÅR MAN KØRER rundt i Danmark i denne tid, på cykel, i bil eller med tog, virker vores land til at være overvældende grønt og fredeligt de allerfleste steder. Det er måske med til at lulle danskerne i søvn.

  Men lad os huske på at Tyskland i sommeren 1939 også virkede som et grønt og fredeligt land, nærmest overalt. På landet og i de fleste byer var der ingen tegn på at krigen var tæt på.

  Selv i Sverige er der idyllisk og fredeligt de fleste steder. Man kan ikke umiddelbart se at der er noget helt galt med samfundet. Men under overfladen, bag facaderne, bagved de idylliske scenerier og de grønne naturperler gemmer sig en politisk ondskab som nårsomhelst kan bryde frem som en gal køter der går til angreb uden varsel. Eller som et giftigt insekt der lydløst og umærkeligt smitter en med en dødelig sygdom.

  Sverige er et land i frit fald. Og snart kan Danmark ryge samme vej. Læs Snaphanen som påviser hvilken katastrofe der udspiller sig derovre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. juli 2019 @ 21:32

 22. En rigtig god beskrivelse af en Socialistisk tankegang. Og således bliver det når man er “tosse god”

  Kommentar by Charles Nielsen — 14. juli 2019 @ 22:22

 23. >8 Lider af danskhed 09:09
  Jeg kan ikke sige jeg er uenig i hvad du skriver. Men jeg vil tillade mig at nævne elefanten ved rette navn. Dens navn er Penge. Det skal vi tro. Men dens virkelige navn er valuta; sedler og “mønter”. Når staten i forening med seddelmafiaen får os alle til at tro,at pengene (som er sedler trykt af danmarks Nationalbank) har værdi,er det let for den at lokke hospitaler,skoler,såkaldte højere læreanstalter,tjenestesteder,børnehaver,vuggestuer og skueteatret hoppeborgen med samt sjovnalister i flæng til at tro at det der ligger i deres tegnebøger efter endt arbejdsdag har en faktuel værdi. Jeg tillod mig i dette novellariske skriv,at benævne Danmark med småt begyndelsesbogstav i det jeg nævnte os i forbindelse med nationalbanken,som ikke laver andet end at holde mig og dig for nar. når det betalingsmiddel vi bruger nellem hinanden hele tiden mister værdi,har det ingen anden grund til at være mindre værd,end at bankerne trykker flere og flere og flere og flere af deres VALUTA.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2019 @ 23:12

 24. Jeg læste denne artikel på DKA:

  https://denkorteavis.dk/2019/frankrigs-selvmord/

  og gjorde mig følgende korte notater dertil:

  Der er nu 13% muslimer i Frankrigs storbyer.
  Rige, fattige og muslimer i hver sin ghetto/enklave. Muslimerne har shari-politi i deres områder og de rige har deres private vagtværn, mens de fattige (betalende) går på gaden i gule veste, for at få mad på bordet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2019 @ 01:04

 25. Vi er alle skatteslaven.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. juli 2019 @ 08:47

 26. OT

  Ang: TP — 15. juli 2019 @ 12:49
  http://www.uriasposten.net/archives/102776#comments

  Da vi pt. ikke har en decideret åben tråd, vælger jeg at poste nedenstående til TP her:

  under bloggen:
  http://www.uriasposten.net/archives/102776#comments
  skriver du d. 15. juli 2019 kl. 12:49:
  ““np” er en rød og rabiat feminist som med store mængder af vrøvl og vås kan ødelægge enhver debat.”

  Vil du venligst give en begrundelse for at skrive, at “np” er en rød og rabiat feminist? Det kan ikke alene begrundes med, at np “med store mængder af vrøvl og vås kan ødelægge enhver debat”.

  Desuden kan det slet ikke lade sig gøre for np (m/k?), for Nobelprisen for “store mængder af vrøvl og vås, der kan ødelægge enhver debat” er allerede gået til profilen “ALEXANDER BEAUMONT, Ole Jensen, TP/tp? og co”, der i top disciplinen “Personligt kvindefnidder” scorede 12 i kategorierne “Forvrøvlet selvmodsigelse”, “Argumentløse angreb” og “Narcissistisk strategi”.

  – ikke at jeg tager np i forsvar, for det har jeg hverken grund til eller argumenter for.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2019 @ 18:33

 27. OT

  Ang: TP — 15. juli 2019 @ 12:49

  Da vi pt. ikke har en decideret åben tråd, vælger jeg at poste nedenstående til TP her:

  under bloggen:
  http://www.uriasposten.net/archives/102776#comments
  skriver du d. 15. juli 2019 kl. 12:49:

  ““np” er en rød og rabiat feminist som med store mængder af vrøvl og vås kan ødelægge enhver debat.”

  Vil du venligst give en begrundelse for at skrive, at “np” er en rød og rabiat feminist? Det kan ikke alene begrundes med, at np “med store mængder af vrøvl og vås kan ødelægge enhver debat”.

  Desuden kan det slet ikke lade sig gøre for np (m/k?), for Nobelprisen for “store mængder af vrøvl og vås, der kan ødelægge enhver debat” er allerede gået til profilen “ALEXANDER BEAUMONT, Ole Jensen, TP/tp? og co”, der i top disciplinen “Personligt kvindefnidder” scorede 12 i kategorierne “Forvrøvlet selvmodsigelse”, “Argumentløse angreb” og “Narcissistisk strategi”.

  – ikke at jeg tager np i forsvar, for det har jeg hverken grund til eller argumenter for.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2019 @ 21:28

 28. “np” og fru Carstens er vel enten slyngveninder eller samme person? Både np og fruen påstår hvadsomhelst, men viden, argumenter og logik mangler i udpræget grad. Fruen kan skrive hvad hun vil på OT, jeg læser aldrig hendes skriblerier, medmindre de fremføres som her.

  Begge damer gik nærmest amok, da der for nogen tid siden var kritik af politik-kvinderne og deres destabilisering af Europa. Så jeg betragter dem begge som useriøse og fanatiske feminister.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 23:37

 29. TP — 15. juli 2019 @ 23:37:

  Er det din begrundelse for at skrive, at “np” er en rød og rabiat feminist?

  Vil du venligst give et link til, hvor jeg og np “sammen gik nærmest amok, da der for nogen tid siden var kritik af politik-kvinderne og deres destabilisering af Europa”? – Dels for at jeg kan forholde mig helt konkret til postulatet og dels for, at eventuelle andre interesserede kan danne sig en mening om “denne gåen amok”.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juli 2019 @ 00:20

 30. Ps.
  Da du aldrig, trods både min og Hr Snusks forsøg på at guide dig, fandt frem til OT, kan jeg jo kun henvende mig til dig under selve bloggene. Og da mit spørgsmål, trods det ironiske islet, ikke er direkte relateret til blogtemaet, undskyldte jeg med OT, overfor andre, for eventuel forstyrrelse af kommentarsporet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juli 2019 @ 00:31

 31. Et sindbillede på vores fremtid!. Når man rækker fanden en lillefinger, så tar` han hele hånden. Det er “godhedens ” pris, men pas på, den kan blive meget højere.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2019 @ 03:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper