14. juli 2019

Demografisk viden anno 2005 = Normalisering af ‘den globale højreekstremistiske konspirationsteori’

Tilbage i 2005 skrev videnskabsjournalist Lars Henrik Aagaard i Berlingske, om hvorledes “‘Danskere’ bliver en minoritet i Danmark”. Kilden var lektor i demografi ved Københavns Universitet, Hans Oluf Hansen, der med baggrund i ‘matematik og sandsynlighedsregning’, sluttede at tendensen var klar: Folk med udenlandsk herkomst kan om mindre end 100 år komme til at ‘udgøre et flertal’. Det vil forandre Danmark – “… vi bør kende tallene.”

(Lars Henrik Aagaard, Berlingske, 20. august 2019: ‘Danskere’ bliver en minoritet i Danmark’)

Udviklingen kan de fleste byboere konstatere ved selvsyn, og ønsker man ikke fortløbende befolkningsudskiftning, så må man naturligvis bekæmpe det politisk. Den slags går naturligvis ikke i 2019, hvor selv journalister hos borgerlige aviser, rask væk anvender den yderste venstrefløj som kilde mod enhver form for kulturkonservatisme. Nyd blot hvorledes ‘feature’-journalist Line Tolstrup Holm intet problem har med venstreradikale Redox, kommunisten Jan Hoby eller et organ som ‘Institute for Strategic Dialogue’, der med letbenet intellektualisering gøder jorden for den anti-nationale venstrefløj.

Fra Berlingske.dk – Rapport: Den ekstreme højrefløjs sprogbrug siver ind i mainstreampolitik.

“Massakren i Christchurch var uhyrlig, skriftet virker i lange passager rablende, og bagmandens gerninger blev naturligvis bredt fordømt. Men det tankesæt, Christchurch-terroristen bekender sig til, bliver promoveret så effektivt og omfangsrigt online af højreorienterede kræfter – særligt på sociale medier – at begreberne er i færd med at blive normaliseret. I hvert fald har de fundet vej til mainstreampolitik i blandt andet Italien, USA, Storbritannien, Tyskland, Ungarn – og Danmark.

Det er konklusionen i en ny analyse fra Institute for Strategic Dialogue (ISD) – en London-baseret organisation, som rådgiver såvel techgiganter som regeringer om indsatsen mod global ekstremisme. …

Kortlægningen viser, hvordan onlinereferencer til ‘den store udskiftning’ er mere end fordoblet i antal de sidste fire år. … Teorien om ‘den store udskiftning’ stammer fra en af den ekstreme højrefløjs favoritideologer, den franske politolog Renaud Camus. Han udgav i 2012 en bog med samme titel, på fransk ‘Le Grand Replacement’. … bygger på en dystopisk fortælling om, at den vestlige kultur og etnicitet er truet på sin eksistens – ikke bare af indvandring, men også af vores eget kulturelle fordærv.

… Analysen fra ISD viser, at højreekstreme bruger de store sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube til at sprede deres budskab til et nyt publikum, mens allerede tilknyttede sympatisører udveksler propagandamateriale på netværk såsom 4chan og Gab. Her foregår der ifølge rapporten en foruroligende omfattende og hastig radikalisering.

… En, som er faldet over rapporten fra ISD, og som godt kan se ligheder, er Jan Hoby, næstformand i Landsforeningen for Socialpædagoger. På Twitter skrev han for nylig, at ‘VLAK-regeringen og Dansk Folkeparti har med deres breve til flygtninge og indvandrere om, at de kan få penge til remigration, skrevet sig ind i normaliseringen af den globale højreekstremistiske konspirationsteori’ (om den store udskiftning, red.).

I rapporten fra ISD opfordrer forskerne til, at regeringer og de store techfirmaer gør mere for at stække spredningen af højreorienteret propaganda online.

(ISD, ‘The Great Replacement’: The Violent Consequences of mainstreamed extremism, 2019)

Citater

“På et tidspunkt, formentlig mod slutningen af dette århundrede, ser kurverne så ud til at løbe sammen. Dermed vil nationen stå i den interessante situation, at mennesker af udenlandsk herkomst vil udgøre majoriteten i samfundet.” (Videnskabsjournalist Lars Henrik Aagaard, 2005)

“Det er uafvendeligt, at der vil være færre ‘oprindelige’ danskere… De føder simpelthen ikke tilstrækkeligt mange børn til at kunne erstatte dem, der dør. På samme måde er det trods den restriktive udlændingepolitik uafvendeligt, at indvandrere og deres efterkommere vil komme til at udgøre en stadigt stigende del af befolkningen. Det er et af tidens absolut største dilemmaer. Hvordan skal vi tackle den udvikling? (Lektor Hans Oluf Hansen, 2005)

“Recent attacks demonstrate the potential for the Great Replacement theory to drive extreme-right mobilisation and terrorist acts. By examining the narratives that its proponents employ, it is clear that the theory lends itself to calls for radical action against minority communities – including ethnic cleansing, violence and terrorism.” (‘The Great Replacement’ ved Jacob Davey og Julia Ebner, ‘Institute for Strategic Dialogue’, 2019, s. 29)

(Journalist Line Holm henviser til venstreradikale Redox.dk, Twitter, 4. juni 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102829/trackback

30 Comments »

 1. Mig bekendt har man i over 20.år i stort set alle vestlige lande fra de “progressives” side talt for indvandring med henvisning til et faldene fødselstal i vesten. Hvis det ikke er, at erstatte befolkninger med andre, -hvad er det så?

  Kommentar by CCC — 14. juli 2019 @ 23:36

 2. Fuck lortedanmark og dets latterlige islamiske selvmords bøsse folkefærd og sæt alle jeres penge på at den største og bedste præsidet i USA’s historie nemlig Donald John Trump og hans familie vil bevare magten i USA i mange årtier frem, så vi har et sted hvor vi kan flygte hen for at undgå, at vores børn og børnebørn(og bedsteforældre) bliver voldtaget, røvet eller myrdet af de importerede muslim/islamistiske kulturberigelser der inden for få år vil overtage både Dummark samt resten af lorte eu(ssr).

  Kommentar by Piphans — 14. juli 2019 @ 23:37

 3. sås der nogle billeder af de skudte eller hvad ofrene var i det der Christchurch? Var der meget blod og sårn?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juli 2019 @ 00:02

 4. OT
  Trump forklarer hvorfor han griber ind mod e-giganterne til alternativpressen i USA

  SOCIAL MEDIA SUMMIT: President Trump BLASTS “FAKE NEWS” Content
  Youtube-Hash: Xgd1Z8nCxok

  Kommentar by Cat Girl — 15. juli 2019 @ 00:08

 5. I realiteten indfinder den virkelighed sig naturligvis langt tidligere, efterdi statistikken gør folk til “danskere” efter en objektiv definition med udgangspunkt i hvilken generation, de tilhører. Dertil kommer, at vi vil opleve os som et mindretal, når de fleste unge mænd er udlændinge eller kolonister. Det sker længe før udlændinge og kolonister er et flertal i befolkningen som helhed.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juli 2019 @ 00:32

 6. (Eller for at skære det ud i pap: det sker om ikke så længe. Udviklingen går meget stærkt nu, som I nok kan se.)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juli 2019 @ 00:34

 7. @Piphans: Mener du den Trump, som for nylig udtalte: “I Want Legal Immigration in Largest Numbers Ever”

  Så du har ikke noget imod en befolknings-udskiftning, bare den sker lovligt …eller hvordan?

  Kommentar by HN3 — 15. juli 2019 @ 00:55

 8. @7
  Hvis du prøver at sammenligne Mohammedammark med USA, så giver jeg op på forhånd.

  Men hvis du spørger mig om min mening, så er den helt klar den, at hvis vi danskere gerne vil rejser ud og bosætte i andre lande, så må vi også acceptere at folk fra andre lande også vil rejse til vores land. Men vi må som minimum forlange, at dem som rejser til vores land ikke snylter på os og samtidig respektere os og vores land præcis som vi skal respektere det land og dem som vil flytter til.

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2019 @ 01:14

 9. Det er ikke politikkere der regere , det er de multi” store selvskaber. der fucker os alle. Det er EU *!
  USA model= direkte krig. enhver daner burde tænke “egne først, EU “elite neo doe får ret , der vil vi få et Europa i massiv social uro.
  I Frankrig , bevæbner patrioter sig massivt, marie le pen inc.
  Forskellige fraktioner , har i årevis smuglet våben ind i Europa.Alle muslimske org.
  De grå ulve ERdogan, ottomans har en stående hær of min 700.000 i Tyskland.
  Her på bloggen kan man ikke linke.OG kim er jo kun en lagerarbejder, der burde træde et skridt op .
  Det er tid for os og mig. enhver “journalist” kan finde data, men kommunisme og islam er deres mantra. PUSH alt islam er godt .
  Game over .

  Kommentar by dan hansen — 15. juli 2019 @ 02:39

 10. 02:39 Hvem er en lagermedarbejder, og hvilken betydning har det?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juli 2019 @ 05:23

 11. – dan hansen

  Jeg har skiftet job et par gange, og kan ikke mere kalde mig lagerarbejder. Ikke at det ændrer på noget væsentligt. Bidrager stadig til statskassen… og hermed masseindvandringen.

  Visse af dine kommentarer her på siden er ikke bare off topic-links, men snørklede, indforståede og næsten ulæselige for de fleste. Det ligner copy paste. Det er ødelæggende for debatten.

  Kommentar by Kim Møller — 15. juli 2019 @ 07:40

 12. I og med at begge artikler er fra Berlingske Tidende, kan man højst beskylde avisen for pluralisme.

  Kommentar by np — 15. juli 2019 @ 07:46

 13. Kommentar #1 siger alt det der skal siges: befolkningsudskiftningen er en realitet uanset om man kan lide det eller ej.

  Berlingske er i øvrigt et gennemført establishment-organ, som skriver om ‘det ekstreme højre’ – hvilket er en venstre-skabt myte, – og en avis der i øvrigt befolkes og skrives af venstreorienterede journalister der ofte senere havner i stillinger hos DR og Politiken. Selv Jyllandsposten hepper på EU og afsværger sig det ‘ekstreme højre’. De eneste reelle højreorienterede medier i Danmark er Uriasposten, Snaphanen og lignende medier.

  Kommentar by Morten/Realisten — 15. juli 2019 @ 08:44

 14. At 8.

  Dit krav om gensidig respekt vil aldrig blive opfyldt af muhamedanere.
  Derfor vil jeg ikke have muhamedanere ind i Danmark.

  Læs Koranen og du vil selv se hvorfor.
  Læs Koranen og bliv viis.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2019 @ 08:52

 15. Med ondt skal ondt fordrives.
  Den globale højreekstremistiske konspirationsteori. TEORI, huh?!!!
  Sekundaformand i Landsbytosseforeningen af Socialistpædagogger, hva’ Horeby?
  Hør hér Luderby, det er INGEN teori.
  Det foregår kraftstejleme’ lige for øjnene af dig – din forstokkede blinde nar.
  Islamismen er verdens farligste cancer. Og befolkningsudskiftningen dens dødbringende metastaser.
  Ved mistanker om cancer, tager læger deres forholdsregler.
  Samme bør de lande gøre, der er ramt af den store verdensomspændende Islamiamecancer.
  Ved begge mistanker er udkommet fatalt, såfremt teorierne viser sig at holde.
  Luderby, vil du også be’ lægerne om at pakke sig, og glemme alle deres syge(sic!) konspirationsteorier om, at du skulle være ramt af cancer. Og så liige vente og se tiden an?
  I begge tilfælde taler vi point of no return.
  Såfremt man IKKE foretager det fornødne.
  Men DU er måske frisk på, at gå rundt med en potentiel, ubehandlet cancer, huh?!!
  ATTABOY!

  Kommentar by White knight — 15. juli 2019 @ 09:37

 16. – np

  Den første artikel er fra 2005. Lidt ligesom Ekstra Bladets artikel om IQ anno 2003: http://www.uriasposten.net/archives/102604.

  Kommentar by Kim Møller — 15. juli 2019 @ 09:41

 17. […] journalistik kan ikke lide ordet ‘befolkningsudskiftning’ for tiden. De kunne blot tage over Sundet til den svenske minoritet i Malmø og finde […]

  Pingback by Majority Population in Facing Its End « Snaphanen.dk — 15. juli 2019 @ 10:53

 18. De kalder sig forskere, professorer, eksperter, journalister og tænketanke når de fører sig frem i debatterne om dialog, humanisme og tolerance, men de fleste af dem er ikke andet end en samling kommunister/rødfascister, og de går ikke af vejen for at bruge løgn, svindel og censur for at fremme deres perverse og skrupskøre planer om at afrikanisere og islamisere Europa. Planer som, hvis de realiseres, uundgåeligt vil føre til befolkningsudskiftning, kaos, konflikter, fattigdom, terror, krig og massemord.

  At det er sandheden, demonstreres daglig i Malmø, Stockholm, Paris, London og Berlin.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juli 2019 @ 11:31

 19. # Piphans, kl. o1.14

  Dit venstreorienterede “argument” holder ikke vand. Danskere rejser da ikke ud for at slå sig ned som evighedsturister i andre lande, I FORVENTNING om at få gratis boliger, gratis møbler, gratis skoler, gratis hospitaler, jobtilskud, pengegaver, gratis førtidspensioner, gratis alting, plus livslang forsørgelse og LANGT STØRRE rettigheder end de borgere/befolkninger som de gæster. Og de har heller ikke planer om at undertrykke, terrorisere og udrydde disse befolkninger.

  Så sammenligningen har intet med virkeligheden at gøre.

  Men at vi danskere nu lever under et kommunistisk/feministisk/fascistisk åg, det er bitter og barsk virkelighed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juli 2019 @ 11:50

 20. RETTELSE til 11.31: ….når de fører sig frem i debatterne med snak om dialog, humanisme, tolerance og berigelse….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juli 2019 @ 12:02

 21. @19 ALEXANDER BEAUMONT
  Du er nødt til at læse det jeg skriver –
  “Men vi må som minimum forlange, at dem som rejser til vores land ikke snylter på os og samtidig respektere os og vores land præcis som vi skal respektere det land og dem som vil flytter til”

  @14 Bastardo
  Præcis, og derfor vil de også diskvalificere sig selv. Og hvem fanden vil også bosætte sig i et muslimsk land, så beder man da selv om at blive halshugget.

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2019 @ 13:12

 22. @Piphans: Så du vil altså ikke have noget imod at lukke fx 1 million afrikanere eller arabere ind i Danmark, hvis bare de “ikke snylter på os og samtidig respektere os og vores land” …?

  Er du ligeglad med, om vi (etniske danskere) bliver et mindretal i vores eget land …?

  Kommentar by HN3 — 15. juli 2019 @ 19:05

 23. Klip fra kronik i Jyllandsposte 14.05.2016

  “Diskrimination er ikke skyld i den fejlslagne integration
  POUL CHRISTIAN MATTHIESSEN, DEMOGRAF, PROFESSOR DR. POLIT.
  De afgørende grunde til den lave beskæftigelse var manglende uddannelse og sprogkundskaber samt for lidt kontakt med det danske samfund, betoner professor emeritus P.C. Matthiesen.

  I dag er verden præget af betydelige vandringsstrømme. Når det gælder Europa, kommer migrationspresset først og fremmest fra Det mellemste Østen og Afrika.

  De grundlæggende årsager til migrationspresset mod Europa fra særligt Afrika er de store økonomiske og sociale forskelle, som gennem den teknologiske introduktion af radio, tv og mobiltelefoner er blevet kendt af den enkelte afrikaner. Når et migrationspres først er etableret, vil det besidde en betydelig inerti.

  Efterhånden som der dannes etniske brohoveder i modtagerlandene, vil immigranterne i disse områder bevare forbindelse til hjemlandet og kunne forsyne potentielle emigranter i hjemlandet med oplysninger om det forjættede Europa, og om hvordan man kan komme ind i modtagerlandet.

  Integrationsproblemerne optræder først og fremmest i forbindelse med indvandringen af asylansøgere og familiesammenførte fra ikkevestlige lande, i Europas tilfælde først og fremmest fra Afrika og Det Mellemste Østen. De kommer således fra lande – herunder mange muslimske – med en baggrund, som både uddannelsesmæssigt og kulturelt befinder sig langt fra den danske.

  Men en utilstrækkelig uddannelse gør sig fortsat gældende for ikkevestlige efterkommere. En betydelig andel af disse, særligt drengene, klarer sig dårligt i skolen, som de forlader med så utilstrækkelige kundskaber, at det kan blive vanskeligt for dem at komme ind på arbejdsmarkedet.

  Ud over problemerne med den økonomiske integration er der den kulturelle integration. Et job på arbejdsmarkedet er en meget vigtig del af integrationsprocessen, men er naturligvis ingen garanti for, at den kulturelle del af integrationen lykkes, da en væsentlig det af påvirkningen af indvandrerne sker uden for arbejdsmarkedet.

  Man kan altid diskutere, hvad der kræves i forbindelse den kulturelle integration. Men der en række værdier, som givetvis er en helt nødvendig forudsætning for, at integrationen kan lykkes.
  Det gælder f.eks. en anerkendelse af den demokratiske styreform, ytringsfrihed, fuldstændig ligestilling mellem mænd og kvinder, både i ægteskabet og samfundslivet, samt respekt for og overholdelse af lovene.

  Da en væsentlig del af de ikke-vestlige indvandrere kommer fra muslimske lande, har opfyldelse af disse krav i en del tilfælde haft svært ved at blive honoreret. En del af demokratiets krav er jo ligefrem i direkte modstrid med en bogstavtro anvendelse af Koranen.
  Den seneste tids omfattende muslimske terror har gjort det bydende nødvendigt, at EU får styr på kontrollen af de ydre grænser.

  En betydelig del af den seneste indvandringsstrøm er kommet ind i Europa uden personkontrol. Dermed har man også åbnet døren på vid gab for personer, for hvem indvandringsmotivet er terror med henblik på at nedbryde Europas demokratiske samfund.

  Vi lever i en opbrudstid, hvor befolkningstilvækst, økonomiske og sociale forskelle samt øget global viden og teknologi vil medføre et fortsat og stigende migrationspres mod det forjættede Europa.

  “Poul Christian Matthiessen, f. 1.2.1933, dansk demograf; cand.polit. i 1957, dr.polit. i 1970, professor i demografi ved Københavns Universitet 1971-95. Medlem af Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab fra 1982. Matthiessen har skrevet en række bøger om demografiske forhold, bl.a. disputatsen Some Aspects of the Demographic Transition in Denmark (1970). I 1989 blev han medlem af direktionen for Carlsbergfondet og i 1993 formand for Carlsbergfondet og bestyrelsesformand for Carlsberg A/S.” Klip fra DEN STORE DANSKE

  Kommentar by A-mad — 15. juli 2019 @ 20:15

 24. Det er bydende nødvendigt at EU får styr på de ydre grænser!

  Javel, ja. Men det har EU absolut ikke tænkt sig. EUs og Merkels mål er en totalitær kommunistisk union med national stater der er gået i opløsning pga. masseindvandring.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 22:49

 25. # Piphans 13.12: OK, men hvis man udtrykker sig uldent eller tvetydigt, kan man jo blive misforstået. Og det er jo ren teori at indvandrerne fra Somalia, Marokko og Congo osv. skulle respektere os og vores kultur, og ikke modtage kontanthjælp osv.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 22:54

 26. “Men vi må som minimum forlange, at dem som rejser til vores land ikke snylter på os og samtidig respektere os og vores land præcis som vi skal respektere det land og dem som vil flytter til”

  Ja, det lyder smukt. For smukt til at være sandt (muligt). Det er kun i teorien der er forskel på liberalister og kommunister.

  Kommentar by anno — 16. juli 2019 @ 00:48

 27. De skal slet ikke være her. Period!
  Og de kan tage briter og tyskere med, når de går*.
  (Der er lige offentliggjort en liste over forbrug på købekort her i landet. Tommy’er og Fritz’er spenderer ikke en bøjet 5-øre, når de besøger os.) (Helt i top ligger thai’er og kinesere)
  *Ku ‘ de brune komme hertil på gåben. Må de også ku’ vade den anden vej – hjemad.
  Som de stolte tyske hære efter WWII.
  Hvorfor; kunne gå ud – og så blive fløjet hjem?
  På danske skatteborgeres regning -forstås!
  De ka’ få til en forsåling af snabelskoene, og en lapning af deres flyvende tæpper, ka’ de.

  .

  Kommentar by White knight — 16. juli 2019 @ 06:21

 28. White night 06:21

  Her er de 10 lande, hvis turister lægger flest penge i Danmark. Kilde Nets:

  Thailand – 1.141 kr pr. kort-transaktion
  Kina – 1.066 kr.
  Hong Kong – 885 kr.
  Singapore – 675 kr.
  Forenede Arabiske Emirater – 605 kr.
  Schweiz – 516 kr.
  USA, 503 kr.
  Indien , 465 kr.
  Storbritannien – 458 kr.
  Tyskland, 415 kr., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. juli 2019 @ 10:54

 29. Til trods for at der, som det påstås, kommer færre, f.eks. muslimer til Danmark, vil deres antal øges i det at deres fertilitets rate er noget større end vores, så ALENE ad den vej vil disse, ad åre komme i flertal.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2019 @ 03:38

 30. Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2019 @ 03:38:

  Ja, det har du ret i.
  Fra kommentarsporet til
  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11496088/Lovgivere-presses-mange-steder-af-islamister/ kan man til sammenligning, læse følgende om Nigeria:

  Der boede:
  37,8 millioner mennesker i Nigeria i år 1950, – et tal som er steget til:
  201,1 millioner mennesker i år 2019…

  Det er hele 163,3 millioner flere mennesker i løbet af kun 69 år..!

  – En stigning på 432 procent..!
  (Postet af Emil Eiberg-Jensen)
  Og som Birgit Sørensen så rigtigt tilføjer; – i høj grad hjulpet af Ulandshjælpen.

  Iflg. læserbrevet, så udgør den kristne/katolske befolkning nu kun 0,5% i landet. Hmm -> Kalifatet må være den rette betegnelse.

  Det er i øvrigt et prisværdigt læserbrev, der her er smuttet gennem MSMs censurfilter for islamkritik.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. juli 2019 @ 14:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper