14. juli 2019

Washington: Venstreradikal ville bombe udrejsecenter – “… attempted to ignite a large propane tank”

Et forsøg på at bombe et asylcenter i USA, giver ikke nødvendigvis et nyhedsindslag i de danske medier. Willem Van Spronsen var venstreradikal, og hvorfor skulle danske medier bringe en negativ historie om Donald Trumps modstandere. DR/Udland fandt søndag plads til ‘New York ramt af stor strømafbrydelse’, og TV2/Udland havde ligeledes prioriteterne i orden: ‘Trump-administrationen godkender pesticid – flere mener, at det kan skade bier’.

Fra venstreorienterede The Independent – Armed 69-year-old ‘antifascist’ shot dead after firebombing immigration centre.

“A rifle-armed 69-year-old has been fatally shot by the police after throwing incendiary devices at an immigration centre in Tacoma, Washington.

Officers were called to the privately run prison at around 4am where the man, identified in local media as Willem Van Spronsen of Vashon Island, had set a vehicle alight with the explosives.

He is also believed to have attempted to ignite a large propane tank outside the building. His target, the Tacoma Northwest Detention Centre, has long served as a holding facility for migrants as they are about to be deported.

More recently it has also housed parents separated from their children at the border under Donald Trump’s ‘zero tolerance’ policy towards undocumented immigrants.

He was described locally as a committed anarchist and antifascist. One friend of twenty years, Deb Bartley, told The Seattle Times she and others had received letters from him which read ‘just saying goodbye’ along with what she described as a manifesto.”

(Venstreradikale Willem van Spronsen til en Antifa-demo, 1. december 2018; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 23:40 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102839/trackback

29 Comments »

 1. Journalisten Tim Pool dækker disse her forhold på hans youtube kanaler og taler om, at der sker en radikalisering og eskalering mod vold på den amerikanske venstrefløj. Man sammenligner internering af illegalle med KZ-lejre, kriminalisere grænser. Folk som ikke deler disse synspunkter er nazister, fascister og racister. Han regner med meget mere vold fra den amerikanske venstrefløj.

  Kommentar by CCC — 15. juli 2019 @ 00:00

 2. Venstreradikalt anslag mod asylcenter, som er måden de fabrikerer deres nyheder. Efterfølgende var det så meningen, at det skulle beskrives som et hvide supremacistisk angreb, på de stakkels migranter, som antifa og venstrefløjen jo har så stort et blødende snøftende og klynkende hjerte for gennem deres stinkende atktivistiske presse

  Kommentar by Cat Girl — 15. juli 2019 @ 00:26

 3. DR og TV2 bringer kun det, der passer ind i journalisternes verdensbillede, som både er ensidigt og snæversynet.
  I lighed med det Cat Girl skriver, så tror jeg også at denne her venstrefascistiske bombemand har gået rundt længe og ventet forgæves på, at en eller anden højreorienteret bombemand skulle bombe udrejsecenteret, således at det venstreorienterede verdensbillede kunne blive bekræftet. Men da højreorienterede bombemænd i virkeligheden er en meget sjælden art, så har han sandsynligvis mistet tålmodigheden og besluttet at gøre det selv for at vise, hvor dårligt man behandler afviste asylansøgere … Logik har aldrig skæmmet vestrefascisternes måde at tænke på, så det kan meget vel være forklaringen.

  Kommentar by JMR HH Jr — 15. juli 2019 @ 02:39

 4. Satanisterne har deres operatører. MK-Ultra virker.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2019 @ 05:12

 5. ..Og Trump beder 4 venstreislamister om at rejse hjem hvor de kommer fra, og få deres skodlande til at fungere. Når de er færdige med det, ja så kan de komme og vise amerikanerne hvordan man laver et land der fungerer. Ha, der fik I dén på Pølsetidende og Perkerlingske og DDR!

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juli 2019 @ 05:34

 6. Ufatteligt i øvrigt, at der stadig er nogle få fjolser , der vil spilde næsten tre år af deres liv, på at blive hjernevasket, på et treugers specialarbejderkursus, der bliver kaldt “journalisthøjskolen” og er trukket ud til tre (3) år, for at fodre på en bande korrupte sammenslikkede numsepillere.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juli 2019 @ 05:38

 7. DET HAR VEL VÆRET meningen at højreradikale skulle have haft skylden for “anti-fascistens” venstreradikale angreb. Manden synes at have været sindsforvirret i svær grad. Vel efter flere års forbrug af hash eller alkohol.

  Sindsforvirring, dumhed og en slags hundegalskab synes i det hele taget at være noget fælles for de venstreradikale nihilister og fascister. Der er ikke andet end historieløs og bundløs tomhed og forræderi i den kommunistiske fløj. Det er vel derfor de røde socialister har verdensrekorden i massemord på uskyldige! Nazisternes sortbrune socialister fik slået knap så mange ihjel.

  Både de røde og brune rekorder i ondskab og blodtørst kan dog forventes overgået inden længe, fordi “man” er begyndt at flytte det halve Afrika og Mellemøsten til Europa. For at vores verdensdel kan blive til en kulsort og “humanistisk” stormagt.

  Læs om politikernes ambitiøse og storslåede planer. Se Snaphanen og Black Pigeon om Kalergi- og Marrakech-planerne og Merkels migrant crisis, one year on.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juli 2019 @ 05:40

 8. Læst lige nu på 24nyt. En kristen mand (fra Mellemøsten) er flygtet fra Sverige med sine døtre til Polen. Han ville oprindeligt til Rusland. Hans kone havde fået et nervesammenbrud, og derfor ville de svenske myndigheder tvangsfjerne børnene, til en muslimsk arabisk plejefamilie…De Polske myndigheder nægter at udlevere manden ……3 dobbelt hurra for Polen.

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2019 @ 05:46

 9. Hvad kan jeg sige? – Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2019 @ 08:40

 10. VAN DER LUBBE
  At dømme ud fra foto’et ligner HAN også en sølle sindssyg og forvildet eksistens. Et kæmpe selvmål for de røde selvgode Dems.

  HOLD KÆÆÆÆFT! hvor jeg hader gyllesprederne MSM – og alle deres syge røde medsammensvorne.

  Var det i øvrigt ikke den tidl. Koranniggerhøvding, der var foregangsmand for den interneringen, Trump nu alene får skylden for?

  Hvor ER det bare æævlit, når narrativet ikke matcher med virkeligheden.

  Kommentar by White knight — 15. juli 2019 @ 08:49

 11. #1 Præcis…Hvis man er træt af de danske MSM’s syn på USA og Trump, kan man følge Tim Pool på Youtube. Han er ikke selv fan af Trump, men han taler om mange ting, og specielt om tingenes tilstand i USA, der på ingen måder kommer i de danske medier.

  Kommentar by na — 15. juli 2019 @ 10:07

 12. O.T.
  Nu har verden sgu da tabt sutten.
  Havde kalenderen sagt 1.april, ville man ha’ sagt, nice try!
  Men det er – desværre, havde man nær sagt – IKKE en April Fool prank.
  Men den måske reneste aftapning af en gang #METOO, kønskvote feminiseret udflod verden til dato har set.
  Her gik man i spændt forventning om, hvem den næste 007 mon ville blive:
  Håbede selv på “Natportien” Tom Hiddleston. Ville ha’ været et godt og troværdigt bud.
  Men næh nej, ikke flere fæle hvide voldelige mandschauvinister hér, har credoet været.
  I stedet får verden en negerkost som 007.
  Gad vide om sloganet:
  “Agent 007 with a licence too kill”
  Ogaå bliver erstattet?
  Hvordan lyder:
  Agentreuce 007 with a licence to bleed?!
  Ammenammenaser!
  Håber fanme licensen til at dræbe, blive vekslet til et masseselvmord begået af produktionsselskabet, når de ser det manglende billetsalg – kun overgået i størrelse af Jim Jones’ Jonestown massacre.

  Kommentar by White knight — 15. juli 2019 @ 12:56

 13. Vi må forstå, at hele Agent 007/ James Bond universet har været een stor white supremacist gang racistisk lort.
  Tænk engang, det aldrig er faldet mig ind.
  Så er det jo lækkert, at en forsamling antiracister med hjertet på rette sted – som nu den skønno trio brune kællinger in the US – kan lede mig må rette vej.

  Kommentar by White knight — 15. juli 2019 @ 13:07

 14. Skal det forstås sådan at en negerkvinde skal være den nye OO7?

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 13:57

 15. Havde det ikke været mere passende og tidssvarende med en BTLGQXYZØ-transvestit-agent?

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 14:00

 16. Get woke, go broke…

  Kommentar by na — 15. juli 2019 @ 15:21

 17. Den danske Løgnerpresse dækkede også Jussie Smollett og Covington Kids, lige indtil det ikke passede i deres verdensbillede.

  Kommentar by Jens — 15. juli 2019 @ 16:37

 18. TP 13:57
  Ja. Iflg. EkstremistBladet skal den sorte Lashana Lynch(sic!) spille den nye KVINDELIGE “JAMES BOND” Agent 007 i den kommende film om agent 007.
  Kvinde OG neger.
  Hvis ikke man går til yderligheder – er der ingen grund til at gå.
  Er der visse der hævder.
  Hér HAR man taget hele skrævet..ondskul hele skridtet.

  Kommentar by White knight — 15. juli 2019 @ 16:37

 19. Hun kunne også være handicappet, lesbisk og muslim. Evt. transkønnet. Der er stadig masser af plads til “forbedring”.

  Iøvrigt er det vist ikke besluttet endnu, men mon Hollywood-idioterne har lært af fadæserne med f.eks. Ghostbusters 2016 og Ocean Eight? Terminator er blevet til Feminator og den stygge T-1000 udskiftet med en LGBT-1000. De er sindssyge!

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. juli 2019 @ 17:06

 20. Lyder som endnu et “false flag”. Mærkværdigt at en venstreekstremist vil brandbombe et udrejsecenter.
  Gad vide hvad der stod i hans manifest?

  Kommentar by Hagmann — 15. juli 2019 @ 18:03

 21. Det skulle vel bombes fordi det medvirkede til at få illegale fup-flygtninge og diverse kriminelle typer sendt ud af landet. De røde elsker jo fup-asylanter og kriminelle.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 19:25

 22. De sindssyge findes snart alle steder. Politiken går f.eks. ind for at der findes 1OOO forskellige køn. Og svenske politikere mener at kønnet er en social-politisk “konstruktion” som ikke har noget med virkeligheden at gøre, hvorfor det er forkert og gammeldags at skelne mellem mænd og kvinder, drenge og piger, hvorfor alle voksne bør gå ens klædt, og alle børn bør lege med dukker og freds-legetøj.

  Inde i vampyr- og zombie-borgen er de fleste også sindssyge. De mener at det er helt rimeligt at udplyndre, diskriminere, fordrive og aflive danskerne, til fordel for kulturfjender fra 5O forskellige afrikanske og arabiske lande. Udgiften til “berigerne” er nu oppe på mindst 15O milliarder kr. pr. år. Det er derfor tusindvis af spareøvelser er igang overalt i samfundet.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 19:46

 23. AFLIVNINGEN AF DANSKERNE er påbegyndt, og er ikke længere et fremtidsprojekt. F.eks. er der beboere på plejehjem som dør af sult og tørst, iflg. BT, som vel sommetider skriver noget som ikke er løgn? Og så er der de tusinder af patienter som de resterende hospitaler smider ud længe før de er færdigbehandlede, med mange dødsfald til følge. Og der er livsfarligt syge som ikke kan blive indlagt, fordi der mangler sengepladser. Og der er falske læger fra primitive lande. Hertil kommer en stor mangel på faciliteter, sygeplejersker, læger og andet personale pga. besparelser.

  Hertil kommer at flere og flere danskere lemlæstes og aflives af indvandrede kriminelle.

  De gamle partier fører en stille, rolig og diskret krig mod danskerne. De har taget ved lære af Sveriges kommunister og feminister.

  Venstre har været førende i at smadre løs på sundhedsvæsnet. Partiet er et blodplettet fascistisk parti, og Lars Lusk er patienternes fjende nr. 1.

  Læs om sundhedsvæsnets store nedtur. Læs om chok-oplevelser, ydmygelser og horribel behandling af syge og pårørende. Læs om svigtede kræft-patienter og “Mordet på psykiatrien”. Læs om IT-skandaler og “S-V er noget vi leger med”.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 20:20

 24. Hellere spjælde den i 14 år og beholde livet. Husk: når det kommer dertil skal man sælge sig selv så dyrt som overhovedet mulig.

  Det kunne jo være, at som tiden går synes flere og flere at Breivik gjorde det rigtige, og burde løslades.
  Det kunne nemt gå således at han bliver løsladt, især hvis borgerkrigen er igang.

  Danskerne skal slankes noget mere i tegnebogen, og der står Eliten for, så de tre stolper venter tålmodig indtil.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. juli 2019 @ 22:11

 25. EUROPAS LANDE VIL BLIVE HÆRGET AF TERROR OG BORGERKRIGE I NÆR FREMTID, medmindre invasionen fra Afrika og Mellemøsten stoppes!!!

  Hvorfor voldsomhederne, katastroferne, blodbadene og krigene er LOGISKE OG UUNDGÅELIGE hvis EU ikke ændrer sig, forklares kort og klart af Black Pigeon på you tube og facebook. Se filmene inden de forsvinder, for censur er på vej.

  Se “The fall of Europe”, “Merkels migrant crisis, one year on”, “Why the West is lost”, “Why women destroy families, nations and civilizations”, “The Kalergi-plan”, Krigen mod Serbien, “Terror i Europa”….. samt “Sverige er fortabt” hos Snaphanen.

  Kommentar by TP — 15. juli 2019 @ 23:55

 26. Den korte avis, free speech og 24nyt.dk bringer også nyheder om hvordan pladderhumanisterne og migranterne er ved at gøre Danmark til et skørt, træls og utrygt samfund.

  Kommentar by TP — 16. juli 2019 @ 00:12

 27. O.T.
  Vi må forstå, det var grundet fejl, en FEJL!!! hos Fynsk Politi, der gjorde det skulle tage 1 1/2 år, at få hentet de (fleste) af de brune møgdyr, der helt uanfægtede “hentede” det droneudstyr i en forretning, der formentlig skulle ned til IS (Basil Mus Hassan?)
  Vi så den forhenværende – men stadig blå-pandede justitsfilister udtale, han havde henstillet til Fynsk Politi, at få gjort noget ved sagen.
  Henstillede!?
  Hva’ fanden er det for noget impotent pis?
  Hvad med en lodret ordre? Om at få gang i de sexede Jacoform-sko korpset cruiser rundt i?
  Bedre sent end aldrig.
  Men et fuldkommen absurdteater – efter ovenikøbet at være stillet til skue iven føljeton på nationalt tv.
  Havde føljetonen derimod omhandlet en gennemkriminel bæbrun families risiko for, at blive hældt ud af landet (risiko HA!).
  SÅ var hele møllen gået i gang. Med væmligsøer af alle 1000 køn. Grædende og obstruherende pigebørn, groundede fly osv osv.
  Nu var der bare tale om en dansk næringsdrivende, der på nationalt tv i bedste sendetidER, blev financielt gang bang røvpulet af en bande lortebrune sjakaler.
  Passér gaden – her er intet at se.
  Hvor ER det rart, at se noget entreprænant ulandshjælp – nu danskerne ikke er så flinke til at komme til lommerne.

  Kommentar by White knight — 16. juli 2019 @ 03:45

 28. Hvornår går den næste rumraket væk herfra?
  Som i filmen “Den 100-årige der stak af” er jeg røvligeglad med HVOR jeg kommer ud i universet, for de småskillinger jeg vil kunne betale for det.
  Jeg skal – som han – bare væk. Omgående

  Kommentar by White knight — 16. juli 2019 @ 03:54

 29. ANTIFA-terroristen skrev et manifest før attentatforsøget.

  I manifestet refererede han direkte til Alexandria Ocasio-Cortez’s bemærkninger om ICE-tilbageholdelsescentrene som koncentrationslejre som grund for sit forsøg på bombning.

  Er der noget, der springer i øjnene?

  Ikke et ord i Løgnepressen.

  DDR og TV2’s nyhedssider nævner ikke attentaforsøget OVERHOVEDET.
  De plejer ellers at være langt fremme i skoene, når amerikansk politi skyder en ‘civil’ og i dette tilfælde ovenikøbet en venstrefascist.

  Kommentar by Hodja — 16. juli 2019 @ 23:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper