16. juli 2019

BT lyver om Trump-tweet: “.. racistisk tirade, der ville passe bedre til en ‘White Power’-demonstration”

Søndag skrev Donald Trump i vanlig offensiv stil på Twitter , at en gruppe yderligtgående demokratiske kongressmedlemmer (med forskellig herkomst), hellere skulle rejse hjem og redde det land de kom fra, og først herefter vende tilbage og redde USA. Der er godt 50 sorte kongresmedlemmer, men kommentaren var rettet imod fire af dem, herunder somaliske Ilhan Omar og palæ-araberen Rashida Tlaib.

Trump skrev om ‘progressive’ kongresmedlemmer med aner i fallerede stater, og intet om hverken hudfarve eller race. Det postulerer Trumps politiske modpoler naturligvis, intet overraskende i det. Således præsenterede journalist Henning Høeg historien på BT.dk – Trump til mørkhudede amerikanske politikere: ‘Tag hjem til det land, I kommer fra’.

“Selv Donald Trumps mest loyale tilhængere var ved at falde ned at stolen, da præsidenten søndag greb sin ‘Twitter-telefon.

Ud kom nemlig en racistisk tirade, der ville passe bedre til en ‘White Power’-demonstration.

‘Hvorfor tager de ikke bare hjem og løser problemerne på de totalt ødelagte steder, de kommer fra, i stedet for at fortælle os, hvordan vi skal drive den amerikanske regering.’

Twitter-beskeden var (uden at nævne navne) adresseret til de fire nye kvindelige medlemmer af den amerikanske kongres Alexandria Ocasia-Cortez, Rashida Talib, Ayanna og Ilhan Omar.”

(BT.dk ved Henning Høeg, 15. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102848/trackback

16 Comments »

 1. Ud over at Trump har ret så viser Henning Høeg sig racistisk i sin argumentation. Han koger hele problematikken ned til hudfarve hvad Trump jo intet har sagt om. Derudover viser Henning Høeg sig som en sand venstreorienteret nihilist der vil smadre vestlige samfund men som som alle venstreorienterede er han så fej at han iklæder sine motiver tilsyneladende omsorg for minoriteter. Er journalister helt uden moral?

  Kommentar by PiusXII — 16. juli 2019 @ 17:06

 2. Tak, Kim Møller, for at åbne for kommentarer i denne tråd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. juli 2019 @ 17:12

 3. Mit eneste problem med Trumps tweets er, at han skriver, at de (efter at have fixet deres hjemlande) skal komme tilbage til USA …det er ingen grund til at de gør!

  Kommentar by HN3 — 16. juli 2019 @ 17:44

 4. Svinepest til Danmark i 2019. En national effektiv kampmetode anvendt mod nyhipoerne . I Pleven i Bulgarien og langs grænsen mellem Bulgarien og Rumænien er der svinepest i øjeblikket.- Kommentatorer afsted. Vis jeres aktive kampvilje. Husk klude og svampe.

  Kommentar by dansker — 16. juli 2019 @ 18:24

 5. Trump håner fire, i USA velkendte, enkeltpersoner for deres personlige uduelighed samt deres destruktive og konfrontatoriske adfærd. Ikke for deres hudfarve eller race. Trump har altid været kendt for et neutralt og afbalanceret forhold til sorte.

  Den racistiske vinkel er skabt af Demokraterne og US MSM. Og gladeligt viderebragt af danske medier.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. juli 2019 @ 20:45

 6. Der var ikke et gran racisme i Trumps angreb på de fire nye demokratiske, kvindelige medlemmer af den amerikanske kongres Alexandria Ocasia-Cortez, Rashida Talib, Ayanna Pressley og Ilhan Omar. Hvilken race er de i øvrigt? Er der nogen, der kan sætte racer på dem? Det kan løgnemedierne åbenbart?

  Det er medierne, der er racistiske, når de beskylder alle, de ikke kan lide for at være racister. F.eks kalder de dem, der er modstandere af masseindvandingen (befolkningsudskiftningen) for “racister”.

  Racisme uden racer er det nye sort! Undskyld I negre! – jeg mener undskyld I “bladnegre”:-)* Bladneger, Blad-neger,-en. nedsættende betegnelse for en journalist. (kilde sproget.dk)

  Kongres medlem Ilhan Omar hyldede al-Qaeda og sagde at ofrene for 9/11 bare var ‘nogle få mennesker’. De tre andre af de nævnte kvindelige medlemmer af den amerikanske kongres har også udtrykt sig nedsættende om det amerikanske demokrati og udtykt deres had til jøder. Det nævnte Trump, men det forbigik løgnemedierne – herunder de danske bundskrabere, DR og TV2.

  Alle amerikanere ved, at Donald Trump ikke er bare et gran racist og hans yndlingsdatter er gift med en jøde.

  Måske var hans tweet en smart måde at splitte demokraterne på forud for præsidentvalget i 2020?

  I den amerikanske kongres kæmper de moderate demokrater, ledet af speaker Nancy Pelosi mod en lille fløj af ‘progressive’ med Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Ilhan Omar og Rashida Talib.

  Den splittelse har Trump sat fart på med sin tweet. Hvis de ‘progressive’ med Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Ilhan Omar og Rashida Talib får mere indflydelse flygter alle normale demokratiske vælgere og så vil præsident Trump være sikker på genvalg!
  Måske godt politisk håndværk?

  Kommentar by A-mad — 16. juli 2019 @ 23:05

 7. Communist Smear Tactics and How the Right Can Win

  https://www.youtube.com/watch?v=9Br_0wFDcU4

  Kommentar by Hodja — 16. juli 2019 @ 23:30

 8. Uanset om Trump har nævnt hudfarve, eller ej, så har han fuldstændig ret i resten af indlægget.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2019 @ 03:21

 9. Hetzen mod Trump i de danske medier har noget sygeligt over sig. Og overfor frau Merkels katastrofale politik er der kun tavshed og fortielse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juli 2019 @ 07:44

 10. Trump nævnte overhovedet ikke hudfarve!
  Det var det sædvanlige MSM fake news.

  Det var løgnemedierne selv, der brugte hudfarve-tricket og de fire venstrefløjsere fra det demokratiske parti, der siger, at de er/repræsenterer “people of color”, hvilket er en eufemisme for deres had til hvide og jøder, som de jo også udspyr racistiske udtalelser imod 24syv.

  De fire venstrefløjsere bruger racisme mod hvide og jøder til at samle stemmer. Vi kender også metoden hehjemme fra!
  I øvrigt enig Allan Gorm Larsen 03:21

  Kommentar by A-mad — 17. juli 2019 @ 07:56

 11. A propos. Flere løgnemedier bruger fake news.

  “Bent Blüdnikow
  Det evige studenterblad

  Dagbladet Information, der startede som frihedskæmpernes blad og senere blev overtaget af munkemarxister, er på stadig jagt efter »idealister«, der skal frelse verden. I denne uge skriver studenteravisen om den 16-årige klima-aktivist Greta Thunberg, hvis viden om klimaet er begrænset, men som udskriges som en frelser. Hun har i USA haft samtale med Senatets unge 29-årige nyvalgte demokratiske venstrefløjsagitator, Alexandria Ocasio-Cortez, som slynger beskyldninger om racisme ud mod hvem som helst og som lige har udnævnt sin partifælle og formand for Senatet, Nancy Pelosi, som racist.
  Information er med sin ungdommelige naivitet begejstret for mødet og de tos fuldkommen indholdsløse samtale om at frelse verden, som gengives i fuld længde. Information har givet samtalen den sigende overskrift »Håb smitter.«
  Håbet om verdens frelse var tidligere rettet på religiøse ledere som Jesus og Muhammed. Nu satser Information på et barn og et Senatsmedlem på den yderste venstrefløj.”

  Kommentar by A-mad — 17. juli 2019 @ 08:26

 12. Mere om samme. De er langt ude. ‘The Squad’ dvs Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Ilhan Omar og Rashida Talib og deres løgnemedier.

  16 Juli 2019 i Breitbart com. “Members of the Democrat “Squad” were caught on camera Monday repeatedly “refusing to condemn terrorism.
  In the video below, you can watch as socialist Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) refuses to condemn a terrorist attack committed by the left-wing terrorist group Antifa over the weekend at a migrant detention center.
  This might be the first time in modern history where a sitting lawmaker refused to condemn a terror attack”

  Kommentar by A-mad — 17. juli 2019 @ 08:37

 13. De 4 brune rabiate koste, skal bare blive ved med, at kompromitere sig selv.
  De er på den måde deres egne største fjender/ modstandere. Fedest.
  Langt mere effektive end nogen DT.
  Aldrig, fremstår hykleriet og sindssygen mere fremskreden – end på den yderste rabiate venstrefløj.

  Klimatosserier og ganske alm.åndssvage.
  Vi giiider ikke høre mere om Co2 fra selvudnævnte verdensfrelsere, der lige napper årets 3 flyrejse til sydeuropa – fordi alt andet er for besværligt.
  Luk roevene!
  Vi orker ikke høre mere fra flere falske frelste verbalmasturberende selvsuttere.
  Og de ka’ tage alarmisterne om den sociale massegrav og alle dens “fattige” herhjemme med sig under armen når de skrider. Vi giiider ikke høre mere.
  I et land hvor for mange har for meget –
  og få for lidt.
  En tur på genbrugspladsen så horder af folk kassere alskens fine ting og sager.
  Smidt og efterladt dåse- flaskepant galore.
  Roskildefestivalens aftermath med dens forladte ragelse af bibelske dimensioner gør, at man ikke ka’ ta’ dem alvorlig.
  Når de samme idioter bønner op om plastik i naturen.
  Så kære “venner”:
  Skid (efterlev!) – eller hop af potten.

  Kommentar by White knight — 17. juli 2019 @ 10:12

 14. Vel ret klart, at Trump kun sigtede til somalieren Ilhan Omar og palæstinenseren Rashida Talib og ikke de to øvrige. Ayanna Pressley er en ganske almindelige afroamerikaner og Alexandria Ocasio-Cortez’ familie er fra Puerto Rico, som er en del af USA, derfor giver det ikke mening at opfordre de to til at vende hjem til deres eget land, og det mente Trump selvfølgelig heller ikke. Derimod giver det 100% mening at opfordre utilfredse somaliere og palæstinensere til at rejse hjem og opbygge deres eget land, også selvom de er født i Vesten. Så ren manipulation at hævde, at han talte om dem alle fire og dermed var “racistisk” mod afroamerikanere og puertoricanere. .

  Kommentar by Odo — 17. juli 2019 @ 21:28

 15. ->1: “Er journalister helt uden moral?”

  Ja!

  Kommentar by Hodja — 18. juli 2019 @ 16:55

 16. Alternativet til Løgnepressen i USA (som danske massemedier følger slavisk) er bl.a. Infowars. De er efterhånden helt fjernet fra de kontrollerede sociale medier som Facebook, Twitter og Youtube, men er man vant til at se Infowars på Youtube kan man nu bruge en af de politisk ucensurerede videotjenester, eksempelvis Brighteon:

  https://www.brighteon.com/6b3121d7-be01-45e5-a411-691add26dc58

  Kommentar by perhag — 19. juli 2019 @ 00:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper