16. juli 2019

Knud Romer om indpodning af nationalsocialistisk ideer: “‘Etnisk dansker’ er en racistisk betegnelse…”

Jeg hører ofte Knud Romer på Radio24syv, hvor han rutinemæssigt henviser til sine tyske aner, og den særlige opvækst på Lolland-Falster. Knud Romer om begrebet ‘Etnisk dansker’ i Politiken – Fem debattører: Her er hadeordene, der skal dø sammen med ‘ghetto’. (Via Storm over Europa)

“Af de ord og vendinger, som har sneget sig ind i vores almindelige sprogbrug og manipulerer os til at overtage en hel ideologi uden at studse over det, er det mest giftige af alle dog ‘etnisk dansker’. Ligesom ‘ghetto’ genintroducerer det en tankegang og et menneskesyn, der burde høre til på historiens losseplads. Men nej – og det sker nøjagtigt, som Victor Klemperer beskriver det i sin bog ‘LTI – Lingua Tertii Imperii’, hvor den langsomme og umærkelige forskydning af det tyske sprog indpodede nationalsocialistiske ideer i folk. Undskyld, trak jeg lige nazikortet? ‘Etnisk dansker’ er en racistisk betegnelse, som ikke har gang på jord i andet end selektionen foran porten til ’ghettoen’, hvor sprogofficeren i den sorte uniform kan føle sig … ‘kernedansk'”

(Grafik: Politiken, 12. juli 2019 via Facebook)

Oploadet Kl. 16:30 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102867/trackback

25 Comments »

 1. Jeg ser, Knud Romer er ved at blive blind. Tidligere havde han kun blinde pletter inde i hovedet. Mon to gange blind bliver ’seende?’

  Kommentar by BB — 16. juli 2019 @ 16:36

 2. For mig hedder det Muhammedaner,….ikke muhammedaner. Etnicitet rager mig en papand. Men ja der er mennesker, som heldigvis ikke er muhammedaner…et flertal, og der er mennesker som historisk bundet er Dansker ud fra Deres opvækst og kulturelle baggrund, og som kan bringe Deres aner tilbage til det område vi kalder Danmark ud fra Geografisk betragtning. så er der dem som også er Danskere, men som ikke er ligeledes rodfæstet, men er de ikke muhammedanere, så kan de være ligeså gode Danere som alle andre. Lirum larum ævle bævle.

  Hvorfor (fanden) skal vi ligge og rode rundt i denne ligegyldighedsbusk? Det drejer sig om Islam som er problemet. Overbeviste Muhammedanere (rettroende muslimer, som sætter Shariaretten over grundloven og som inddeler mennesker i -tro/vantro- rene/urene. Det er DEM som er det overordnede problem PÅ VERDENSPLAN. Alt det andet burde rage os en papand, bortset fra at Danmark selvfølgelig skal beskyttes imod MUHAMMEDANERNES indflydelse, og så kan man drage den konsekvens det kræver, som jeg højst sandsynlig vil godtage.

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2019 @ 16:40

 3. Amerikanske undersøgelser viser, at den hvide venstrefløj har en “negativ etnocentrisme” overfor egen gruppe. Den er faktisk mere negativ end højrefløjens etnocentrisme og identifikation med egen gruppe. Andre etniske grupper i USA har en stærkere etnocentrisme end den hvide højrefløj. Venstrefløjens “negative etnocentrisme” er ikke rettet mod andre gruppes identifikation med race og etnicitet end de hvide. Dette medfører også det prof. Eric Kraufmann har kaldt “asymmetrisk multikultur” hvor det kun er den hvide gruppe, der skal opgive deres identifikation med noget og bliver universelle og altomfangende. De andre grupper har ret til, at fastholde deres identitet og etnocentrisme. De opfordres faktisk til, at dyrke den af venstrefløjen. Knud Romer er lige efter denne model, Eric Kaufmann kan læses her;https://www.nationalreview.com/2019/02/populism-identity-politics-why-they-rise-in-tandem/

  Kommentar by CCC — 16. juli 2019 @ 16:43

 4. Tommy Robinson er sendt tilbage til det værste fængsel for i i England. Belmarshfængslet (Jihadister-pædofilejidhadister etc etc etc). En gut på Youtube (Avi…Jøde), støtter ham alt det han kan og fremviser TR -tv, og kommer med anvisninger på hvordan vi kan støtte ham. STØT HAM ( og gør hvad i kan på dette for ham livsfarlige sted) ALT DET I KAN. Den mand søges myrdet af UK myndighederne. De lader Jihadisterne gøre det, og vasker Deres hænder, vel vidende at de direkte har serveret hans liv på et sølvfad til Jihadisterne). Støt DEM. (Og STØT SIAD). God sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2019 @ 16:46

 5. Her gør den tyske hund.
  Selv fn støtter folks etnicitet rundt om i verden, og globalt set er danskerne et lille folk.

  Kommentar by fidibus — 16. juli 2019 @ 17:39

 6. Faktisk korrekt af sludrechatollet Knud Romer.

  Det er lige hvad der sker: Den langsomme og umærkelige forskydning af det danske sprog indpoder i dag socialistiske ideer i folk: Ekstrem højrefløj, nazist, racist, neoracist, pæredansk, etnisk dansker, hvidhed, hvidhedsstudier, hvidhedsdebat, postkolonial, dvs. al den hadefuldhed, som den hvide venstrefløj har over for egen gruppe, eller rettere den negative etnocentrisme, som CCC beskriver ovenfor.

  Kommentar by traveler — 16. juli 2019 @ 17:41

 7. Så er muhamedanerne på krigsstien igen, og det gå naturlig ud over deres kneppeaffald.

  More than 1,000 Yemeni children have been forced to fight in the civil war, the Yemen based NGO “Mwatana for Human Rights” has said.

  The organization’s annual report, which they presented on Tuesday in Paris, detailed how 1,117 children as young as 17 had been recruited by military groups in 2018.

  The Ansar Allah — the official name of the Houthi) rebels — the group said, were responsible for the majority of the use of children in the battlefield.

  The children are used “by every group in the conflict to fight, guard checkpoints, and to provide logistical support to the military,” the report said. The Houthi rebel group, which is backed by Iran and the terrorist group Hezbollah, is responsible for 72% of child soldier use. But the Saudi-backed Yemeni government has also used child soldiers in 11% of cases identified in the report, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. juli 2019 @ 17:55

 8. Knud Romer er vel ganske enkelt en landsforræderisk rød socialist som mener at hans leg med ord er udtryk for at han forstår en masse, og er den helt rigtige person til at belære danskerne om “racisme”.

  Men KR forstår ingenting. Han har solgt sin sjæl til EU, godheds- og indvandrings-industrien, og tilbage er kun propaganda-snak og bundløs tomhed.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. juli 2019 @ 18:11

 9. Knud Romer er en latterlig “Se MIg-personage” man ikke bør spilde for megen af sin tid på. Det er stensikkert tabsgivende.-som at købe It-Factory aktier,nogen ligger sikkert inde med nogle,men lad dig ikke lokke.

  Kommentar by Nielsen — 16. juli 2019 @ 18:19

 10. Knud Romer er i samme lavstående intelligensmæssige kaste som selvgode mennesker som Carsten Jensen, David Trads og Martin Krasnik. Forfærdelige og vrøvlende mandspersoner som intet har fattet af islams katastrofale betydning for fornuft og verdensfred.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 16. juli 2019 @ 18:53

 11. Venstrefløjen er pædofile kommunister, jeg foretrækker nazismen for psykopatiske kommunister, til enhver tid

  Kommentar by Cat Girl — 16. juli 2019 @ 19:45

 12. Romer er en hurtigsnakkende vrøvlenar. Apropos Carsten Jensen, gå ind på hans Facebook, man tror det er løgn, det er totalt karikeret, manden interesserer sig kun for mennesker med mere pigment end ham selv.

  Kommentar by Johnson — 16. juli 2019 @ 19:45

 13. Det er altså ikke let at være rød. Selve begrebet “etnisk dansker” blev så vidt jeg er orienteret i første omgang indført, fordi det at sige “dansker” ikke længere implicit betyder “etnisk dansker” og dermed er blevet upræcist.

  Skaber ordene virkeligheden? Nej, det er stik modsat.

  Kommentar by Quark — 16. juli 2019 @ 19:55

 14. Såvidt jeg ved er Knud Romer indlagt på Sct. Hans med en psykose. Måske skulle medierne lade ham være i fred, så han kan komme sig af sin sindslidelse?

  Kommentar by A-mad — 16. juli 2019 @ 20:58

 15. Etnisk dansker. Hvis man ikke er det, hvad er man så?. U etnisk, uægte. Tja måske. Man vil vel ikke bilde os ind at en araber er dansk, eller vil man?. Det er snart ikke til at finde ud af hvem der er hvem.
  Det er snart lige meget, hvad man siger, så er det forkert.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2019 @ 03:13

 16. Ordbog (ODS) definerer etnisk, adj. (af gr. ethnikós, afl. af éthnos, folk)
  som tilhører ell. er karakteristisk for et folk ell. en folkestamme;
  Søren Kierkegaard “Mythologierne ere ethniske Religioner, deres Guder ægte Nationalguder.”
  Der har på venstrefløjen og dens lakajmedier længe hersket en ideologi om at demontere, dæmonisere og tabuisere det nationale/etniske. Hvem husket ikke den
  tidligere svenske statsminister Fredrik Reinfeldt lakoniske bemærkning om svensk national historie “Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.” Eller den svenske skoleelev, der på den svenske nationaldag havde iført sig en
  t-shirt med det svenske flag, blev sendt hjem for at skifte til en ikke-national t-shirt.
  Sverige er venstrefløjens våde drøm om et afnationaliseret, afkønnet, stats- og kvote-
  reguleret samfund.
  At Knud kan trække nazikortet, sammenligne etnicitet med racisme og tage Klemperer’s
  dagbog Lingua Tertii Imperii til indtægt for sin antinationale ideologi er en form for afstumpet tvangsneurotisk intellektuel fascisme!

  Kommentar by BeCool — 17. juli 2019 @ 06:40

 17. Dansker versus perkere som Knud Romer.
  Hurra for danskere, dansk kultur og Danmark- og død over perkere af alle slags.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juli 2019 @ 07:19

 18. Når Knud Romer og de andre PK-brigadister begynder at fantasere om racistsproglige konspirationsteorier er det på tide, at de finder sølvpapirhattene frem og husker at tage deres medicin.

  Kommentar by JMR HH Jr — 17. juli 2019 @ 07:46

 19. Race = et bestemt niveau af IQ. IQ er afgørende for ens evne til at skabe og vedligeholde et civiliseret samfund.
  Længere er den ikke !

  Kommentar by Danskeren — 17. juli 2019 @ 07:48

 20. Knud Romer har aldrig været værd at høre på. Jeg ved ikke, hvordan man skal betegne det at forsøge at udhviske et helt folk, dets historie, dets skikke og traditioner, enhver reference til det. Men det er det, Knud Romer vil, fordi det er smart i hans kreds. Ikke engang af ondskab, bare af den form for dumhed, man kalder stupiditet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juli 2019 @ 08:22

 21. Danskeren 07:48

  Det hjælper altså ikke på begrebsforvirringen (udvandingen af definitioner) når du så kommer ind fra sidelinjen og siger race er lig med IQ. Det er lige så forkert som når folk siger, at ideologi er lig med race.

  Kommentar by Quark — 17. juli 2019 @ 09:45

 22. Der er absolut intet galt i at være Nationalsocialist. Hvis man elsker sit land, er man Nationalist, og hvis man elsker sit folk, er man Socialist.

  Kommentar by Voltzejn — 17. juli 2019 @ 15:33

 23. Kommentar by Quark

  Det er da ikke forkert. At sige at race er lig med IQ, er som at sige, at kvinder er lig med følelser.. Det kan måske være, at der er nogle få, der afviger, men størstedelen falder jo indenfor rammen. Negere er uintelligente og hvide er intelligente. Det er ret simpelt. Det er derfor Afrika er et lortehul, og derfor Europa ikke er.

  Kommentar by Voltzejn — 17. juli 2019 @ 15:37

 24. # 21 Kommentar by Quark
  Du har tydeligvis end ikke den ringeste anelse om, hvad det er du snakker om.

  Kommentar by Danskeren — 17. juli 2019 @ 17:20

 25. Manden er dyyybt mærkelig.
  Ville vist gerne ha’ været et stort Romerlys.
  Desværre, endte han som et lille blålys.

  Kommentar by White knight — 18. juli 2019 @ 00:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper