17. juli 2019

MF’er Sikandar Siddique om de ansvarlige for 11/9-terror: USA kastede “skylden på al – qaeda, men…”

Selvom det er kommet frem, at Antifa-terroristen Willem van Spronsen i sit manifest specfikt anvender Alexandria Ocasio-Cortez’ omtale af udrejsecentre som værende ‘concentration camps’, så fører det ikke til reflektion i MSM. Donald Trumps postulerede racistiske tweet om Ocasio-Cortez og resten af ‘The Squad’, havde blandt andet Ilhan Omar i tankerne. Det var hende der for år tilbage omtalte Al-Qaeda som ’some people’, og iført offerrollen stadig nægter at undsige islamisk terror.

Det er ikke mange muslimske parlamentsmedlemmer vi har haft i Danmark. Asmaa Abdol-Hamid kom aldrig i Folketinget, men var i 2008 suppleant for folketingsmedlem Johanne Schmidt Nielsen. Hun sympatiserede offentligt med ‘Irakernes kamp’ mod USA, Danmark med flere, men fik kniven af sine egne, da det kom frem at hun efter angrebet på World Trade Center i 2001, havde givet udtryk for at jøderne i virkeligheden stod bag. SF’eren Özlem Cekic, der sad i Folketinget fra 2007 til 2015 var helt på linje. “… jeg hadede jøder dengang. Alle jøder.”, og forsøgte sågar i sine ungdomsår at spare sammen til en flybillet til Afghanistan, for at kæmpe ‘på muslimernes side’.

Nyvalgt til Folketinget er Alternativets Sikandar Siddique. Han har en fortid som kalifat-aktivist i Hizb ut-tahrir, førte valgkamp med islamister, og har ligeledes ideologiske lig i lasten. Her en kommentar fra 2004, da han som DSU’er, ikke kunne forlige sig med tanken om at hans trosfæller stod bag terrordrab på amerikanere.

“11/9 katastrofen har ikke kun omformet vores hverdag, vores måde at færdes på, men også hele verdenssystemet. Uanset hvem der er ansvarlig for denne uhyrlige og umenneskelige handling, har den gjort noget uhyrligt. Den Amerikanske regering kastede straks skylden på al – qaeda, men har dog stadig den dag i dag ikke formået at kunne fremvise konkrete beviser.

Beskyldningen resulterede i en kraftig invasion af Afghanistan hvor, flere tusind kvinder, børn og mænds liv blev ofret af de højtudviklede bomber og halvautomatiske våben. På samme måde blev Irak invaderet som det næste mål af toptrænede soldater fra mange lande. Før invasionerne blev vi lovet en total udslettelse af terroren og en sikker, fredfyldt verden. Men vi ser i dag at mere terror rammer verden…” (Sikandar Siddique, 2004)

(Sikandar Siddique, senere Alternativet-MF’er på Frit Forum, 14. nov. 2004; Dokumentation: IA)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102878/trackback

42 Comments »

 1. Sikandar Siddique er suværent den farligste der nogensinde er valgt ind i Folketinget.

  Han vil kunne starte en krise for DK som vil få Muhamed krisen til at ligne en børnefest. Hørte ham i P1 Debat, hvor han fandt det racistisk at folk får tilbudt 140.000kr + flytte omkostninger + medicin + ret til at vende tilbage til DK efter et år.

  Han er direkte farlig, specilet det at han er valgt pga. hans religion, der passerede vi en grænse jeg aldrig troede vi skulle passere i DK.

  Håber PET holder øje med ham og hans venner.

  Kommentar by Anders Nielsen — 17. juli 2019 @ 12:06

 2. Danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd, meget dummere end negere og algebeholdere, så derfor – Support the best ever american president Donald John Trump for, så har vi måske et sted vi kan flygte hen når islamisten Sikandar Siddique bliver statsminister.

  Kommentar by Piphans — 17. juli 2019 @ 12:06

 3. Hvis der overhovedet kan siges noget positivt om Sikandar Siddigue så med det da være, at han åndeligt set fuldt ud repræsenterer de vælgere der har stemt på ham og Klovnepartiet. Man kan så beklage at der er så mange af dem, at det giver repræsentation i folketinget.

  Kommentar by bjarne binee — 17. juli 2019 @ 12:38

 4. > Piphans 12:06

  Nah, der er jo også Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien, Kroatien m.fl., hvis vi skal blive i europæisk kultur uden muslimsk overherredømme.

  Hvis nogen gider: Er Asmaa Abdol-Hamid stadig brobygger ved Odense politi eller hvad det hedder for tiden?
  Hendes karriere indebærer også denne:
  https://www.bt.dk/krimi/asmaa-abdol-hamid-taler-ud-om-mandens-sigtelse-jeg-er-lettet-over-at-der-bliver

  Brygger Özlem Zekic dialogkaffe til fx jøder, som hun så betingelsesløst hader?

  Og hvad med en rød plastbold til at sætte over næsen på ham et-eller-andet fra tylskørt- og badutspringerpartiet? Som muslim er han vel homohader (eller skabsbøsse…). Troede ikke, det var velset i gøglerpartiets LBGTQSRTCXØ+ segment.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juli 2019 @ 13:45

 5. Irak blev befriet for Taleban, men pga Islam som religion, gled det tilbage til mørket. Højst sandsynlig har Saudi Arabien stået bag 11 september, men det kan heller ikke bevises, men ingen tvivl om at det var Islam som religion der stod bag, den største antikristelige aktion der har fundet sted historisk set- ud fra ordene – Had din næste som dig selv-. Støt SIAD. God sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juli 2019 @ 13:52

 6. rettelse til mig selv 5) Afghanistan blev befriet….:-) (Undskyld)

  Kommentar by Michael Unna — 17. juli 2019 @ 13:53

 7. VI DANSKERE STÅR I LØGN, hykleri, svindel og forræderi til halsen. Og det kan ende med at vi står med ryggen mod muren, mens alle mulige djævleagtige typer myldrer frem for at slå os ihjel. Borgens partier og medieverdenen er angrebet af en kollektiv galskab der minder meget om den japanske sekt der udspredte giftstoffer i S-tog, og om sekten i en Sydamerikansk jungle som myrdede en senator fra USA og tvang sektens medlemmer til kollektivt selvmord.

  “Alternativet” satser nu direkte på at landsforræderi skal skaffe dem succés. Det er det samme med de radikale. Og resten af partierne er europater og medløbere på idéerne om afrikanisering, islamisering og etnisk udrensning af danskerne.

  Sverige, Venezuela og Mordkorea er journalisternes og den politiske “elites” forbilleder, ser det ud til, selv om de ofte hykler løs om at de går ind for demokrati, ytringsfrihed, velfærd og civilisation. Men bag den sødladne snak skjuler sig en tåbelighed, korruption og ondskab som risikerer at sætte hele Europa og Danmark i brand. Se Snaphanen osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juli 2019 @ 13:57

 8. > Michael Unna 13:52

  Islam var baggrunden uden tvivl. 15 af de 19 terrorister var SaudiBarbariske statsborgere, såee…

  Alligevel søger USA at holde sig gode venner med SaudiBarbarien, dels på grund af olien, dels på grund af lukrativt våbensalg til dette indavlede kongedømme og dets utallige prinser.

  I mit onde hjørne: Nuke SaudiBarbarien, og skulle man tilfældigvis ramme Afghanistan, Irak, Iran, Pakistan, Libanon, Syrien, Yemen, Somalia og andre shitholes ingen klager fra mig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juli 2019 @ 14:18

 9. En række lærere er blevet udsat for verbale angreb, angrebet og truet på Danehofskolen i Nyborg.

  Det afslører Fyens.dk på baggrund af en aktindsigt i en rapport fra Arbejdstillsynet.

  Tilsynet har været på besøg på skolen 23. maj, hvor der blev talt med fem ansatte.

  Det fremgår, at de blandt andet er blevet kaldt: Din fucking luder, du er dum, hold kæft og bland dig udenom, samt det bestemmer du ikke, fordi du er en kvinde. Grovhederne er så voldsomme, at tilsynet karakteriserer det som psykisk vold. Desuden berettes det, at de er blevet slået, skubbet, og at der er kastet ting efter dem.

  Ifølge Fyens.dk har ledelsen valgt at tage affære, efter der er kommet et påbud. Blandt andet vil skolen indføre tydeligere retningslinjer, ligesom en praksis med registrering af ukvemsord og negative reaktioner.

  Muhamedanere anyone!?!?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 14:22

 10. Yes!!! Jeg gættede rigtigt: I Nyborg Kommune er andelen af folkeskoleelever med ikke-vestlig baggrund ca. 10%, hvoraf de fleste er fordelt på kommunens to byskoler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 14:28

 11. Sikandar Siddique er lige så fremmed i Danmark, som han er i Pakistan. Det er det ingenmandsland, hans forældre satte ham i, da de kom hertil. Han bliver aldrig nogensinde dansker og aldrig nogensinde pakistaner. Han vil desværre altid bare være ingenting.

  Og ingenting’er som ham, kommer der kun tusindvis af flere af – hvert eneste år. År efter år.

  Fra Hizb ut-Tahrir til DSU til De Radikale. Han famler rundt og er ingenting.

  Kommentar by Fascist — 17. juli 2019 @ 15:13

 12. Norte Dame var meget tættere på totalkollaps end hidtil antaget.

  A baffling alert. A race to the wrong building. Notre-Dame still stands only because firefighters decided to risk everything, a New York Times reconstruction has found.

  July 17, 2019
  PARIS — The employee monitoring the smoke alarm panel at Notre-Dame cathedral was just three days on the job when the red warning light flashed on the evening of April 15: “Feu.” Fire.

  It was 6:18 on a Monday, the week before Easter. The Rev. Jean-Pierre Caveau was celebrating Mass before hundreds of worshipers and visitors, and the employee radioed a church guard who was standing just a few feet from the altar.

  Go check for fire, the guard was told. He did and found nothing.

  It took nearly 30 minutes before they realized their mistake: The guard had gone to the wrong building. The fire was in the attic of the cathedral, the famed latticework of ancient timbers known as “the forest,” forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 15:14

 13. Nu er muhamedanerne på krigsstien igen-igen—iiiiigen, men kun positivt at de udrydder hinanden langt væk fra Kongeriget Danmarks grænser.

  Turkish diplomat among two killed in Iraq after gunmen open fire in restaurant

  July 17 at 15:10 Denmark Time


  The diplomat, who worked at the Turkish consulate, was dining at a restaurant in the city of Irbil, capital of Iraq’s Kurdish semiautonomous region, Iraqi officials said.
 This is a developing story. It will be updated, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 15:18

 14. Muligt jeg tager fejl men påtog taliban/bin laden sig ikke ansvaret for 9/11? Det er blot endnu et forsøg på at forplumre tingene, bare fordi han kan.

  Den dag Danmark ser et muslimsk parti vil alle de forskellige muslimer der er i folketinget samles netop der, undtagen dem der evt. står til en ministerpost i andre partier. islam, og dermed muslimer, ved man hvor man har, No Surprise!

  Kommentar by Santor — 17. juli 2019 @ 15:27

 15. @ Hr. Henrik Petersen,
  Ja, og så kan vi måske få nogle af vores skattekroner igen som østperkerne har suget ud af os når vi immigrere til de gamle østlande:)

  Kommentar by Piphans — 17. juli 2019 @ 15:32

 16. Eftersom alle i invasionen, har lyvpligt og aldrig venner med vantro, så er det umuligt at skelne hvem der er decepticon og hvem der ikke er, ergo er alle fra inva utroværdige med fordækt dagsorden.

  Dette burde kunne udtrykkes i FT, i debatten..din religiøse pligt gør dig inhabil.. Og dermed kan alle inva-“politikere” som S.S. stryges som tomt vrøvl, fratages deres indflydelse, udenfor egne hærenheder. Og ganske berettiget. Hvis bare FT turde andet end fakedebat. FT salen er beboet af en 10 x 15 meter usynlig elefant. SS og Co. Er dens grumme grynten.

  Dagens invasionstal: kendes ikke, urzul fan-den løgn, eu, udspil åbner for tallet,, alt,,
  Døde, tæskede, stukne, berøvede, chikanerede: 42.809

  Må gud støtte og bære deres sorg. Og må deres vrede slå igen uden nåde…

  Klima: invas blodpøle i sommervarmen lugter kvalmene..

  Kommentar by Gaflen — 17. juli 2019 @ 15:48

 17. Rejs hjem, paki. Du får ikke én krone.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juli 2019 @ 16:05

 18. Som gammel polytekniker må jeg tilstå at jeg ikke fatter 9.11. Når jeg engang forstår teknikken/fysikken i den terrorhandling, vil jeg udtale mig om den. Der vil sikkert blive meget at undre sig over.

  Kommentar by Svend — 17. juli 2019 @ 16:13

 19. Partier der ikke ønsker nærmest fuldstændig repatriering af muslimer, er – alle og ét – for islams sejersgang i Danmark.

  Hvor står DF og NB?

  Sikandar Siddique er hverken kriminel eller arbejdsløs, men hvorfor skal han være i Danmark? – For slet ikke at tale om hvorfor han skal sidde i folketinget…

  Kommentar by Polka — 17. juli 2019 @ 17:06

 20. Det r jo til at blive vanvittig over at læse.
  Var det ikke en røvfuld krumme arabersnuder med overskårne pikkemænd, der med fotos og flyvetimer ligeud, fløj ind i de to tårne og Pentagon?!
  Ved at læse dette, ka’ jeg sgu komme helt i tvivl nu, OM rockerkrigen der rasede herhjemme i 90’erne VAR med deltagelse af HA og Bandidos.
  Eller blot interne uoverenstemmelser i FABO. Foreningen Af Bøller i Ordrup (udtales ÅÅÅÅRDUP) See the comic?

  Ingen tvivl om, at pakkisvinet Sikkedaen Skiderik er et farligt spearhead.
  Hans afsværgen af rabiat islamisme er stensikkert rendyrket Taqyia.
  Vi andre ville føle han tog os hårdt bagfra.
  En ting Uffe Knaldbæk lystent, glad og gerne direkte opmuntrer til, ved at give ham plads og taletid.
  At Øslam Sædkiks følte sig kaldet til voldelig islamistisk indgiben, understreger jo blot hun er en led løgnagtig iSlamskede. Der fornærmet bønner op, hvis nogen så meget som antyrker, hun ikke ejer danske værdier, og dermed heller ikke på nogen måde, har noget at bestille i dette land – med DET sindelag.
  Føj for fanden for en tyrkerdue og gang pakkirakkerpak.
  Mor DANMARK sov DU bare trygt videre.
  Du opdager slet ikke en dag, aldrig mere at vågne igen.

  Kommentar by White knight — 17. juli 2019 @ 17:13

 21. Oh oh. Her kommer min kæph(æ)st igen: Denne gang vil jeg bare påpege at George Bush,den siddende præsident er optaget på lyd,sigende:we need a new pearl harbour. Desuden har jeg med egne ører hørt ham sige: It’s the syrians. Dette fra en kompilation af ting og sager omhandlende “american warfarre”,som er det samme som “wellfare” Hvis en Dhimmiradio”-sjovnalist skulle lugte det her,vil jeg bare sige:DU VED IKKE HVAD DU SKRIVER, og derfor misleder det danskere. I tilgift bliver folk som opfatter hans socialistpropaganda vildledt.
  -Til at tro,at socialisme og fællesskabet kan svare på hans ækonomiske vanskeligheder.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 17:14

 22. der sneg sig et r for meget ind i warfare. Undskyld

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 17:15

 23. U fucking died in U R sleep mutta DK

  Kommentar by White knight — 17. juli 2019 @ 17:16

 24. økonomiske

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 17:16

 25. Det var trods alt alt omkr. 3000 mennesker,som mistede livet (minus dem der tilfældigvis ikke var på arbejde den dag) som omkom i nyere tids værste false-flag operation.
  Til sammenligning døde lidt under i bataclan-shooting og lidt højere tal i Ruslands skole. Som vi nok også husker.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 17:23

 26. By The Way
  Hvis det her site skal anses som et sted man kan finde nyheder,skal der måske skrues en anelse ned for MF’eres udtalelser. De er nok nær det deksttruktiveste af dansk befolkning,som kan sammenklappes.
  Hvad pernilleskipper og pelledraghsted og uffeelbæk og alt det lede RØDE sammenrend lader lyde fra deres skraldespande,som de selv kalder deres tunge,fortjener ikke opmærksomhed.

  Et citat, At give politikere penge,er som at give børn slik.

  Der er mange andre

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 17:39

 27. BREAKING: Politiet strækker våben mod muslimer, der angriber Rasmus Paludan i Tingberg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 19:34

 28. Her har Danmark noget at se frem til Hr MF’er Sikandar Siddique.
  Skift hellere ideologien ud med noget fornuftig, vi Danskere er ikke til Sharia, og bliver det aldrig.
  Du beskriver Islam ganske udmærket, og Islam vil ikke udslette deres egne midler til at skade andre.

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11496088/Lovgivere-presses-mange-steder-af-islamister/

  17.07.2019 KL. 06:00
  Lovgivere presses mange steder af islamister
  I Nigeria har flere stater indført sharia. Kan det samme ske i Danmark efter muslimsk indvandring?

  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 17. juli 2019 @ 19:45

 29. Enhver med en enkelt fungerende hjernecelle, kan øjeblikkeligt sige sig selv, at den Amerikanske stats militærindustrielle komplks fakede et angreb på sig selv ved Pentagon og at de 2 tvillingetårne blev sprængt væk af nogen der havde kontrol med sikkerheden i WTC, hvilket tilfældigvis var Bush familien, som stod for det, ligesom de stod for Præsidentposten og Cheney har også interesser i Golanhøjderne og Silverstein havde jo også sin forsikring tegnet i bygningerne og Rumsfeld havde jo netop fremlagt rapporten og de forsvundne “sorte” budgetter i Pentagon og vi kan endda spore de skyldige via deres økonomiske transaktioner vedrørende de amerikanske flyselskaber, som stod til at blive store tabere endnu tidligere end den amerikanske befolkning og deres mistede borgerrettigheder og den slet skjulte trussel mod alle når staten åbenlyst myrder over 3000 mennesker for at starte krig i Mellemøsten, det er sgu noget galt her .. at vi ikke er kommet videre – den 3. bygning WTC7 viser med al tydelighed, hvad der foregår – via Silverstein udtalelsen om at de skulle “pull” the building, og når man forstår hvilke dokumenter etc der forsvandt sammen med bygning 7, så dæmrer måske noget selv hos de almindeligt retarderede

  Kommentar by Cat Girl — 17. juli 2019 @ 20:05

 30. 8) Tildels enig, alt den tid Islam er hovedproblemet, som den usekulære diktatorreligion den er med dens Førerprofetideal (som skaber disse zombiehoveder med hundegalskab). Derudover er der nogle ofre til de efterladte som har startet (for lang tid siden) en undersøgelse af hendelsen, og som mener at den Saudiske efterretningstjeneste var med til at forvirre CIA og FBI for at det kunne lykkes.
  29) mener jeg er for langt ude. Der har ingen interesse været fra USA side i at selvdestruere på den måde. Derimod er det en mental katastrofe uden lige, fra Vestens side, at man ikke for lang tid siden har givet Islam som religion skylden (Stockholmssyndrom? Hovedet i Busken med billig olie som belønning? Bestikkelse, mental afpresning, eller gulerod?) Jeg mener Vesten er blevet bindegal, og totalt ansvarsløs overfor den frihed Islam truer med at udradere….OGSÅ I VESTEN INTERNT. Sagen imod Tommy Robinson er et horribelt bevis på det Det lader til at regemrepressentanten Putin, og Visalandende i Østen, samt Kina, Japan, og Sydkorea, og især Burma- kan ende med at blive frihedens redningsplanke, hvis Vesten på den måde mentalt lefler for denne modbydelige religion.
  Støt SIAD. God sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juli 2019 @ 20:45

 31. —Vi kører, kom. Kom. Væk, væk. VÆK!!!!! Kom lidt hurtigere. Denne vej. Vi kommer til bilen, råber de civile PET betjent, mens han holder sit tjenestevåben venstrehånd og holder om Rasmus Paludan, der føres igennem en port til af ventende PET bil, og videoen slutter med et billede af gulvpanelet.

  Lige før dette er to maskerede perkere og en ikke maskeret sandnigger, der virkede ubevæbnede, løbet frem mod Rasmus Paludan, da han live streamede fra Tingbjerg, men ligner noget fra Mogadishu eller Raqqa.

  Mindst to politifolk måtte trække deres tjenestevåben. Rasmus Paludan blev straks evakueret af politiet.

  Der blev ikke affyret varselsskud eller på anden vis demonstreret, at her bestemmer politiet. Tværtimod. Tabt territorium, forbyd islam i Danmark.

  https://youtu.be/nx7YlGMGEnk se optrinnet det sidste minut af videoen.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 20:46

 32. 20:45 USA selvdestruerede ikke. En klan af internationale neokonservative fremmede at de arabiske folk i Iran/Irak/Libyen etc blev meget fjendtlig indstillede overfor etniske hvide, hvorefter de sendte dem ind til os for at skabe alle de problemer de kunne, mens vi således glor på muslimerne 24/7, så stjæler de alle milliarderne imens

  Kommentar by Cat Girl — 17. juli 2019 @ 20:48

 33. Her er 90 minutters optrin til politiets trækken våben og evakuering af Rasmus Paludan i dag i Tingbjerg, forbyd islam i Danmark.

  https://youtu.be/pnZj4qtNgxI

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 20:48

 34. Unna, det er ikke svært at forstå at USA er baseret på en samarbejde mellem Militær og Industri og Forskning/Universiteter og Statsapparatet, på mange planer osv. Et sådant militærindustrielt kompleks vil altid ønske sig mere krig. Politikerne ønsker sig mere kaos som sikrer en større og større stat og fremmer deres mål om en international “orden” fjernet langt væk og helt fjernt fra befolkningerne, som underkaster deres beslutninger. Jo mere krig der er i verden, jo mere magt har staten og militæret naturligvis. Trump er såvidt vides en reaktion på denne klan af psykopater

  Kommentar by Cat Girl — 17. juli 2019 @ 20:51

 35. […] Allah er blevet stor i folketinget.Se også MF’er Sikandar Siddique om de ansvarlige for 9/11-terror: USA kastede “skylden på al-Qaeda, men… […]

  Pingback by Tidligere borgmester i København: Alternativets muslimske folketingsmedlem Sikandar Siddique er ‘politisk hjernedød’ – Free Speech Blog — 18. juli 2019 @ 11:08

 36. Islam skal overhovedet ikke have saede i nogensomhelst offentlig institution eller myndighed af den simple grund de ikke vil landets vel

  Kommentar by dunk — 18. juli 2019 @ 12:15

 37. – Det var jøder i og fra Israel der stod bag 9/11.
  https://www.youtube.com/watch?v=gfXecU3v-70&list=PLAyJ6dhy0qdIXk-l7_o1LK_kd3mCnXUSQ&index=37&t=8s
  https://www.youtube.com/watch?v=qOq-LbQ4erM
  – Ligesom de stod bag den russiske revolution (hvilket Churchil er citeret for at sige) https://www.youtube.com/watch?v=xaF28yBSCTY&list=WL&index=3
  – Dem der står bag kulturmarxismen fra Frankfurt efter krigen og dem der står bag den muslimske masseimmigration.

  Hvem gavner alle krigene i mellemøsten?

  Kommentar by Torsten — 18. juli 2019 @ 14:52

 38. 14:52 De syge socialister alle steder i den vestlige verden behøver ingen jøder til at producere alle vores problemer, men det er rigtigt at de fascistiske socialister som sædvanligt angriber jøderne i sædvanlig kontekst, hvor de forsøger at fjerne skylden for alle de problemer de har lavet og skyde skylden på “jøderne” – er ikke helt klar over hvem de henviser til, når de siger jøderne

  (OT)
  Om de venstreorienterede: (Det Danske Folketing/socialisterne/liberalisterne/kommunisterne/”konservative”/alternative mv):

  CNN covers for ANTIFA, as Trump trolls AOC +3
  The Duran
  Offentliggjort den 18. jul. 2019
  YT Hash hR5GKVomd80
  The Duran Quick Take: Episode 245.

  RT CrossTalk host Peter Lavelle and The Duran’s Alex Christoforou discuss the ANTIFA terrorist who was killed Saturday by Washington state police as he attacked a local Immigration and Customs Enforcement detention center. was seen in a recent CNN program that critics say glorified a radical, left-wing movement.

  Willem Van Spronsen, 69, sent a manifesto to friends the day before the assault in which he wrote, “I am Antifa,” and now he has now been martyred by ANTIFA members, while CNN broadcast and promoted a program that glorified the fascist radical ANTIFA member.

  Van Spronsen appears to have been part of a May 5 episode of CNN’s “United Shades of America” with W. Kamau Bell.

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 00:13

 39. 34) Jmane det kan tildels være rigtigt. Jeg mener også der var en en amerikansk præcidetn der advarede imod det. Det er rigtigt at USA millitæret har understøttet et stort Millitært industrikompleks via krigene i Vietnam, og oprustningen. Men de efterladte satte en undersøgelse i gang omkring 11 september. De mener den Saudi Arabiske efterretningstjeneste har været behjælpelig med at forvirre CIA og FBI, så de ikke kunne forhindre angrebene.Det er også rigtigt at USA i samarbejde med Saudi Arabien, under den kolde krig, fik opbygget -Madrasser- (koranskoler) i Pakistan til grænsen ved Afghanistan, så radikale Jihadister kunne uddannes i at angribe Afghanistan, som var Sovjetisk interesseområde, og som blev understøttet af Sovjet. Man ville lokke Sovjet ind i et Vietnam (På samme måde som Franskmændende lokkede USA til at understøtte Deres tidligere kolonikamp imod Kommunismen). Strategien har nok været at Sovjets sydlige republikker næsten alle var beboet af et muslimsk flertal, som på godt (og ondt) blev undertrykt væk fra Deres religiøse ideal, og hvis Jihadisterne (med hjælp fra USA-bl.a via stingermissiler)fik succes i Afghanistan, ville Sovjet kunne falde (ville) falde sammen som et korthus, pga Jihad inspirationen i de sydlige republikker (Turkmenistan, Kashakstan, Tjetienen etc) Selvfølgelig kunne Sovjet ikke kontrollere de kæmpe store bjerggrænseområder imellem Pakistan-Afghanistan. Så USA åbnede Pandoras æske, og fik selv problemet i nakken 11 september 2001. Se filmen – Charlie Wilsons war- (med Tom Hanks i hovedrollen).

  Men jeg tror nu mest på teorien om Saudi Arabien. Her tror jeg trods alt Det amerikanske industrikompleks ikke kan belastes, men den tidligere CIA direktør, havde jo været udstationeret i Saudi Arabien i udenrigstjeneste, hvor han DER konverterede til Islam…..hvilket jeg ikke anede før Trumf fik ham fyret (Hurra for det),…..og da jeg fandt ud af det…må jeg inddrømme det løb mig koldt ned af ryggen (En wahhabit på toppen af CIA???? Gys). Trumf fik indført nogle love om, hvem der måtte bestride posten i CIA, ud fra sikkerheden om infiltration via tidligere ambassadører.Her er der god grund til at takke Trumf. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 14:27

 40. 14:27 Når man ser på Bush-familiens historie, så var det jo dem som myrdede Kennedy, og dem som har store Saudiske interesser og venskaber med Bin Laden familien

  Den gamle Bush var også finasierende Hitler mv – Bush er nazismen i USA. Hillary som styrede Bill er ren gangsterfamilie. Obama var deres dukke.

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 15:09

 41. Der er igen lavet en film om kennedymordet for at finde et motiv (Loven kan kun være en skygge af retfærdigheden, imellem loven og retfærdigheden er der en gråzone hvor mennesker kommer i klemme..citat fra filmen). Motivet til kennedymordet er nok et plot imellem Våbenindustrien (Kennedy ønskede at stoppe Vietnamkrigen), FBI (Kennedy ville have Edgard Hoover undersøgt), og Mafiaen (Især rygterne om Teamsters samarbejde med mafian- Hoffa), og af en eller anden grund ville var exilcubanerne også vrede på Kennedy, og nogle mener CIA var indblandet da Kennedy ønskede at stække dets magt. Derudover var sydstaterne også sure på ham i forhold til hans støtte til borgerrettighedsbevægelsen. Samtlige motiver kan koges ned til en konspirationsteori (Flere kugler blev sendt imod ham…en elendig skytte Lee harry Osvald blev gjort til syndebuk).

  Bush sagde meget rigtigt lige efter 11 september. Oversat “Folk spørger. Hvorfor hader de os så meget? Svaret er. De hader vores frihed” Disse ord var myntet på Taleban, men svaret gjaldt uden Bush anede det (?) Nok Islam som helhed.

  Bagefter nogle dage efter -brægede- han (Bush) i en Saudisk financieret Mooske i Washington.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 21:04

 42. 21:04 De vil blive bragt for en domstol, det er jeg sikker på, skal nok komme. Det begynder at skride for dem, nu da Trump har fikset økonomien for amerikanerne. Tiden er kommet for et opgør med de forræderiske demokrater og fjenden som har infiltreret den republikanske side. Der vil ske et eller andet, det er uundgåeligt. Vi er nødt til at have et opgør med den politiske klasse, som har ødelagt så meget og beriget sig så enormt i processen

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper