17. juli 2019

Nyborg: Lærere trues, chikaneres – ‘Din fucking luder’, ‘Det bestemmer du ikke, fordi du er en kvinde’

Artiklen er afetnificeret, men ‘udadreagerende’ elever og et ubehageligt kvindesyn fortæller sådan set også alt. Fra Fyens.dk – Lærere krænket og truet: ‘Din fucking luder’ og ‘Du er dum’ er hverdagskost.

‘Din fucking luder’. ‘Du er dum’. ‘Hold kæft og blandt dig udenom’. ‘Det bestemmer du ikke, fordi du er en kvinde’.

Det er grove løjer, de ansatte på Danehofskolen i Nyborg skal stå model til, hvis man skal tro en foreløbig rapport fra Arbejdstilsynet, som Fyens Stiftstidende har fået indsigt i. …

De ansatte kan blandt andet fortælle om krænkende tale og egentlige trusler på daglig basis. Det har ifølge Arbejdstilsynet karakter af psykisk vold. …

Rapporten efterlader samtidig indtrykket af en lærerstab, som er i vildrede over situationen. Interviewgruppen peger således på, at der over tid er sket en ændring i elevernes adfærd og sprogbrug, som de ikke føler sig fagligt klædt på til at håndtere.”

“Det er lige meget, om folk hedder Flemming eller Hussein. Vi går ind og har et fokus på, at alle eleverne skal udfolde deres potentiale…” (Skoleleder Søren Kælster til TV2 Fyn, 2018)

Oploadet Kl. 21:21 af Kim Møller — Direkte link70 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102895/trackback

70 Comments »

 1. Det er nnormalen i det hækkerupske samfund .

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2019 @ 21:47

 2. “Artiklen er afetnificeret, men ‘udadreagerende’ elever og et ubehageligt kvindesyn fortæller sådan set også alt”

  Jep, det er perkere hele bundtet. Hvornår mon danskerne stopper for tilgangen af disse kulturberigere..?

  Kommentar by centerpoint — 17. juli 2019 @ 21:52

 3. centerpoint 21:52

  Her kan du se masser af muhamedansk kneppeaffald, der prøver at se, om de kan sætte to sætninger sammen på korrekt dansk i dag i dagens Danmark: https://youtu.be/pnZj4qtNgxI forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. juli 2019 @ 21:56

 4. https://www.fyens.dk/nyborg/Tilsynsrapport-vaekker-dyb-forundring/artikel/3366425

  Og den historie jeg har sat på tidligere i dag, skydes så straks ned af en såkaldt skoleleder fra bemeldte skole i Nyborg…en dhimmi der flygter fra sit ansvar, pisser sine ansatte ned ad ryggen og fornægter virkeligheden…

  Sådan har trenden i Nyborg været…jeg tænker f.eks. på den somaliske familie og gymnasierektorens åbenlyse politiske opførsel i sagen om storfamiliens ungers skolegang, hvor man var ved at falde over sine egne ben for at forfordele dem og åbenlyst bryde lovgivningen og al anstændighed. Kun for at dhimmificere sig over for islam og lade vanviddet fortsætte og udvikle sig.

  Danmarks befolkning vil det her…de vil bare have mere og mere og nægter at se virkeligheden i øjnene…man lader alle “rottefængerne” lede og bestemme hvordan man skal blive udryddet…helt frivilligt!

  Kommentar by Black Watch — 17. juli 2019 @ 22:08

 5. https://www.fyens.dk/nyborg/Laerere-kraenket-og-truet-Din-fucking-luder-og-Du-er-dum-er-hverdagskost/artikel/3366424

  Den historie jeg har sat på tidligere i dag…Og man kan igen igen skrive og udtale sig uden at nævne hvem og hvorfor det er gået sådan…ingen tør sige højt at det er de muslimske elever og deres forældre og deres religion formidlet af deres imamer, der er skyld i problemerne. Alt går som planlagt og islam vinder magtkampen…se bare det overståede såkaldte demokratiske valg…hvad endte det med? Jo da…mere af det samme vanvid og selvdestruktion som land og folk!

  Man vil det selv…så lad dem dog gå til grunde…der kommer ikke en løsning i morgen…eller aldrig!

  Kommentar by Black Watch — 17. juli 2019 @ 22:11

 6. Søren Kælster, skal vist fyres.

  Kommentar by Ewing — 17. juli 2019 @ 22:14

 7. ÅRSAGEN TIL BALKANKRIGENE var at muslimerne/islamisterne var blevet så mange i dele af Serbien, at de forlangte at Serbien skulle underkaste sig muslimsk dominans. Det ville de kristne serbere ikke finde sig i. Og fra små spændinger og små konflikter udviklede det sig til højspænding, blodig vold og hverdagsterror. Til sidst endte det i regulær krig. Som serberne tabte, da de blev bombet af Nato og Clintons USA. Også danske F-16 deltog i bomningerne. Clinton forrådte de kristne, ser det ud til.

  Også i Frankrig, Sverige og Danmark kan lavspænding og små konflikter udvikle sig til højspænding og borgerkrig.

  Kommentar by TP — 17. juli 2019 @ 22:47

 8. Ekstra Bladet tør ikke skrive om dagens overfald på Rasmus Paludan i ikke-ghettoen Tingbjerg

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2264830750302134&set=p.2264830750302134&type=3&theater
  https://www.youtube.com/watch?v=k4kGMLdX1oI

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. juli 2019 @ 22:49

 9. De skal bare på kursus. De må jo nok starte med våbentræning og nærkampsøvelser ..

  Kommentar by Cat Girl — 17. juli 2019 @ 23:06

 10. Så tør EB alligevel

  https://ekstrabladet.dk/112/paludan-demonstration-stormet-politiet-traekker-vaaben/7717318

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. juli 2019 @ 23:09

 11. Det går helt efter KOran-tilbedernes forpligtelser og problemerne ses nu helt ned i børnehaverne, alt i takt med den islamiske befolkningstilgang i landet.

  Først smiger iSlam-tilbederne sig ind i landet, under falske forudsætninger, og udgiver sig som (Taqiya)mønstervenlige, selvstændige, grønthandlere, barberer, pizzabagere osv., mens de opbygger det islamiske bagland gennem skattefinansierede foreninger og interessegrupper, med de ypperste skriftkloge udi KOranens påbud om Jahid* i spidsen.

  * -> http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=203

  Så er de ældste voksne i gang og der bygges moskeer, med IS/iSlam fjernstyrede imamer, der kan varetage den KOrantro oplæring/indoktrinering af kommende generationer. Her er de første herfødte Jihad-aspiranter allerede i gang som bandemedlemmer, der er rollemodeller for 2.G-erne, som igen er læremestre for mindre søskende/generationer, der nu er i gang med den stolte disciplin Jihad helt ind, i hjertet, af skoler og børnehaver, mens ikke total-analfabeter fra 1./2. G-erne er/ er på vej, videre med infiltrering som deres bidrag til/opgave i planen**.

  Dansk politi, bøjer sig, oftere og oftere, når de står over for opgaver, der er afstedkommet af den eskalerende islamiske befolkningstilgang i landet, Ligesom vi ser en stadig stigende tendens i afsagte domme, hvor dommerstanden syntes at begunstige kriminelle med islamisk “kultur” i bagagen.
  Og nu kommer det mere og mere frem, at også skolelærer (ja endda børnehavepersonale), under dække af pædagogikkens hellige navn, undlader at anmelde/sanktionere islamisk domminerede voldsepisoder.

  Mange af disse (skattebetalte) offentligt ansatte medarbejdere*** må være særdeles frustreret, over deres mangel på/mulighed for at agere, i henhold til begrundelsen for deres valg af profession. Men i egocentrerede, økonomiske, interesser stemmer de alligevel de gamle iSlampro partier ind igen.

  ** som højeste forbillede for islamisk infiltration pt., må det være Harun Demirtas der scorer 1. pladsen. Se freespeechblog om hans familiære tilknytning til Kristian Thulesen Dahl og betænk da samtid Harun Demirtas´ kendte skamridning, af hans position i Dansk Sygepleje Forbund.

  *** – dertil kommer, blandt andre, kommunale, islam-eftergivende sagsbehandlere, der uddeler krigsskatter (førtidspension, kontanthjælp, ekstra hjælp osv) frem for at håndhæve lovenes krav og bestemmelser.
  – lægger man dertil de mange ansatte/projektaflønnede i indvandringsindustrien og alle de frivillige i “for flygtninge menighederne”, forstår man/jeg bedre, at ALT FOR MANGE fravalgte SK og NB sidst de stod i stemmeboksen.

  Nu står de der så ynkelige, med løn til hver d. 1.; fuldkommen demonteret på det arbejdsmæssige plan og aldeles flatteret på det personlige.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. juli 2019 @ 00:27

 12. Stram Kurs på Vorbasse marked i dag Kl. 1200 Ved Stand S-53.

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. juli 2019 @ 01:18

 13. Pågældende lærer stemmer garanteret venstreorienteret og mener at virkeligheden fremmanes igennem ord som man narre/skammer andre til at tro på. Sandheden er dog at virkeligheden før eller senere kommer til at banke på døren. Men selv i lyset af dette prøver disse okkultister stadig at se løsninger i gennem ord som set i den sidste linje:

  “Interviewgruppen peger således på, at der over tid er sket en ændring i elevernes adfærd og sprogbrug…”

  Løsninger på okkultismens manglende resultater er naturligvis endnu mere af denne. Hvilket jo direkte siges i den sidste halvdel:

  “… som de ikke føler sig fagligt klædt på til at håndtere.”

  Der er ikke nogen ord der kan løse et problem der stammer fra genetik.
  Og at kalde folk der forstår dette simple faktum for racister, kommer heller ikke til at ændre på dette faktum. Okkultisme var, er og vil altid være fup!

  Kommentar by Hvideplov — 18. juli 2019 @ 05:13

 14. Jamen det er jo blot nogle elever som jeg gætter er grundigt islamisk opdraget, men alle religioner er jo lige-gyldige, og vi taler jo om mangfoldighed, tolerance og integration, og da jeg gætter på at lærene generalt stemmer Enhedlisten, SF, Radikale, eller er Sosser, eller sågar Alternativet (Venstre eller konservative er underordnet), skal de da være glade for den berigelse det giver i Folkeskolen (Nu da kristendomskundskab er gledet ud af Folkeskolens kultur). Det må de finde dem i :-) :-) :-). Støt SIAD. God torsdag sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. juli 2019 @ 07:21

 15. Kulør på Hellerup ugen i Skagen
  https://nordjyske.dk/nyheder/frederikshavn/kvinde-forsoegt-voldtaget-fik-slaaet-sig-fri/3e155711-8219-4363-bbe6-e36e3e0854a6
  Kvinden har beskrevet mændene som “arabiske” af udseende, men derudover er der et meget sparsomt signalement af gerningsmændene.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2019 @ 07:27

 16. “Det er lige meget, om folk hedder Flemming eller Hussein. Vi går ind og har et fokus på, at alle eleverne skal udfolde deres potentiale”

  Nemlig !! Og nu udfolder hussein ,amir og lille sorte sambo så deres potentiale for fuld drøn. Herligt ikke … søren kælster ?
  Og imens er dine kvindlige ansatte af begge køn i fuld gang med at kastrere Flemming, Martin og Emil, så de er fuldstændigt forsvarsløse over for barbarenes hærgen.

  Kommentar by Danskeren — 18. juli 2019 @ 07:41

 17. https://ekstrabladet.dk/112/paludan-demonstration-stormet-politiet-traekker-vaaben/7717318

  Kommentar by Anonym — 18. juli 2019 @ 08:06

 18. Når politikere som Joy Mogensen, Pernille Weiss, Uffe Elbæk, Jelved, Morten østergaard, Lars Lusk, Mette Socialfidus, Søren Pape, Stine Bosse, Pernille Skipper, Sofie Carsten osv., osv. ikke frasorteres af vælgerne, så skal det jo ende galt og katastrofalt.

  Når DR, TV2 og skodaviser som Politiken og Information osv. stadig har mange naive og godtroende lyttere, seere og læsere, er det ret indlysende at demokratiet afspores.

  Og når kommunistiske, feministiske og mandsfjendske/familiefjendske partier støttes af masser af uvidende og fordummede vælgere, ender det selvfølgelig med et ødelagt samfund i stil med Sverige, Venezuela, Libanon eller lignende.

  Flertallet af danskerne er tilsyneladende ikke i stand til at forstå at EU, kommunisme, feminisme og masseindvandring fører både dem selv, deres børn og deres land mod en mørk, tragisk, blodig og rædselsfuld fremtid.

  De falske humanister og borgerlige er farlige og forræderiske. Deres hykleri og pladderhumanisme anviser den kommunistiske/rødsocialistiske vej som fører til fejlslagne samfund.

  Hvor tyranni, opløste og splittede familier samt utallige overgreb, statsforbrydelser, blomstrende korruption og kriminalitet, velfærdssammenbrud, sygdomme, uretfærdigheder og barbari bliver befolkningernes skæbne.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 08:43

 19. De må ikke tegne deres profet, de kan heller ikke enes om navnet staves Muhammad eller Muhammed.
  https://www.document.no/2019/07/18/muslimsk-rad-vil-fjerne-plate-med-profetens-navn-i-stavanger/
  “Et muslimsk råd mener at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus bør fjernes fra bakken i Stavanger. Prisvinneren deler navn med islams profet.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2019 @ 09:45

 20. Og hvad mon de pågældende lærere, det går ud over, har stemt på? Det seneste valg viste alt rigeligt hvad ikke bare disse lærere, men danskere, som de er flest, trænger til at blive udsat for. Endnu mere af det samme, til så mange danskere som muligt, tak.

  Ja, det lyder som et barsk ønske, men det overståede valg afslørede netop, at nok så mange advarsler i tiden, er som vand på gæs. Derfor, danskere, er det for jeres eget bedste at jeg håber I bliver chikaneret på groveste vis, af det i stemmer så intenst for at få ind i landet. I vil ikke høre, så er der kun tilbage at føle. Det er jeres eget valg, ikke mit. Derfor mit fromme ønske

  Kommentar by Margrethe — 18. juli 2019 @ 09:52

 21. Hussein skal IKKE “udfolde sit potentiale”. Han skal lære at opføre sig ordentligt.

  Det er blandt andet derfor han skal gå i skole.

  Kommentar by Bastardo — 18. juli 2019 @ 10:03

 22. Når jeg ser Danehofskolens tegning af børn i forskellige farver, så kan jeg ikke komme uden om denne klassiker:

  https://www.southparkstudios.nu/clips/153744/colorblind-fingerpainting

  Det er nøjagtig, hvad Kyle bliver tvunget til at tegne! Og afsnittet er fra 2002. Igen er satiren/fantasien blevet indhentet af virkeligheden.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. juli 2019 @ 10:11

 23. Hvad er det for noget pis?!??? Hun (offeret for et muhamedansk gruppevoldtægtsforsøg) er ikke kendt af politiet i forvejen?!? HVAD FANDEN I HELVEDE SKER DER FOR DANSK POLITI!?!?!?🤯🤬🤯🤬

  En 28-årig kvinde har natten til torsdag været udsat for et forsøg på voldtægt i Skagen.

  Det oplyser vagtchef Jes Falberg fra Nordjyllands Politi.

  Omkring klokken 01.45 blev kvinden antastet af fire mænd, mens hun sad på en trappe på Øster Strandvej i Skagen. Hun var netop steget ud af en taxi, fordi hun ville tilbage på diskotek Buddy Holly, har hun fortalt politiet.

  – Mændene tager fat i hende, hiver hende ned på jorden og forsøger at trække bukserne af hende, men hun kæmper imod, og det lykkes hende at kradse en af mændene så meget i ansigtet, at de forsvinder fra stedet uden at forfølge hende, siger Jes Falberg.

  Arabiske af udseende
  Kvinden har beskrevet de fire dansktalende mænd som “arabiske” af udseende.

  – Vi har foreløbigt kun et sparsomt signalement af de fire mænd. Kvinden er bragt til hospitalet, hvor en retsmediciner undersøger hende for at sikre spor, siger vagtchefen.

  Politiet har også haft hunde til at lede efter spor på overfaldsstedet.

  Har aldrig mødt dem
  Kvinden, der kommer fra Aarhus, var på besøg hos kammerater i Skagen.

  Hun er ifølge vagtchefen ikke kendt af politiet i forvejen.

  – Hun mener, at den ubehagelige oplevelse stod på i få minutter. Hun har desuden fortalt, at hun aldrig har mødt nogen af de fire mænd før, siger Jes Falberg.

  Han opfordrer personer, der skulle se en mand med mellemøstligt udseende og kradsemærker i ansigtet, til at kontakte politiet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 10:12

 24. Carlo, næste gang barbarerne forsøger sig, så kan politiet efterfølgende sige: “Hun er i forvejen kendt af politiet.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. juli 2019 @ 10:19

 25. Sidste fra stram kurs og paludan.
  https://youtu.be/k4kGMLdX1oI

  Kommentar by Anonym — 18. juli 2019 @ 10:26

 26. @ 21
  Enig for så vidt at det er forældrene der skal lære deres børn at opføre sig ordenligt, ikke skolen. For nogle er det et potentiale at være i stand til at lære.
  Naturligvis vil en skoleleder ikke indrømme problemer, de ser sådanne igennem et særligt filter, ligeså giver den slags arbejde og penge ned i lommerne, skatteborgernes vel at mærke.
  Sådanne kulturberigende unger hhv. voksne er blevet en industri.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 18. juli 2019 @ 10:32

 27. Heldigvis har hun barbarernes perker DNA under sine fingernegle, brav, dansk kvinde, men måske hun desværre selv har stemt sine overfaldsperkere ind i Danmark og Skagen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 10:36

 28. Kommentar by Margrethe — 18. juli 2019 @ 09:52

  Lige netop do!!

  Det er dog bare på sin vis ubærligt at være vidne til…Denne hovedrystende ignorance og flugt fra virkeligheden fra hovedparten af det danske folk…oven i købet på tværs af politisk tilhørsforhold, erhverv, uddannelse osv.!

  Et kollektivt nedbrud og udbredt sindsyge på alle planer!

  Fremtiden bliver et sindsoprivende mareridt…men på den anden side vil de overlevende måske kunne få en relativt lykkelig fremtid, som den vi nu har lagt bag os, efter at vi har ladet islam erobre landet og vort folk.

  og den fremtid, som så tydeligt i dag må være let at se og kende til

  Kommentar by Black Watch — 18. juli 2019 @ 11:17

 29. Hvordan slår denne her ud på den åbne muhamedanerskala?

  Fuldbyrdet voldtægt ✅
  Dobbelt knivstik ✅

  Trods to knivstik er en 44-årig mand uden for livsfare, oplyser politiet til TV 2.

  En 30-årig mand er mistænkt for henover få dage at have begået flere grove forbrydelser i Aarhus.

  Derfor bliver han torsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, skriver Østjyllands Politi på Twitter.

  I weekenden er han sigtet for at have voldtaget en 29-årig kvinde på en adresse i Aarhus.

  Derudover er han sigtet for onsdag morgen at have overfaldet en 44-årig mand på Klostertorvet i den østjyske by. Her blev den 44-årige angrebet med kniv og stukket to gange, oplyser politiet til TV 2.

  Den 44-årige har aldrig været i livsfare, lyder det fra politiet.

  Om der er en relation mellem den 30-årige og de to ofre, vil Østjyllands Politi ikke komme ind på, da de anmoder om lukkede døre i sagen.

  Den 30-årige bliver udover voldtægt også sigtet for kvalificeret vold i forbindelse med knivoverfaldet og overtrædelse af knivloven, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 11:18

 30. Altså, hvis man bliver overfaldet af folk fra Afrika eller Arabien, så er man jo nok en kriminel racist. Det er vel sådan politimanden har tænkt. Måske han er en af de muslimer der er blevet ansat i politiet. Eller er han bare idiot? Bortset fra det, så vil de danske kvinder nok snart lære at hvis de render alene rundt om natten, vil de ligesom de svenske kvinder udsætte sig for både vold og mord. Flere end 1O.OOO derovre er blevet angrebet, og over 1OOO er blevet myrdet af indvandrere og asylanter.

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 11:29

 31. Arabere og Negre og det muslimske trossamfund begår konstant krigshandlinger imod os vestlige folkeslag, kun overgået af politikerne og øvrige myndigheders medsammensvorenhed med invasionen og psykopatien og satanismen og pædofilien og deres åbenlyse bedrag, terror og landsforræderi og folkemord på os

  Kommentar by Cat Girl — 18. juli 2019 @ 11:46

 32. Denne nyeste ”fake news” medie historie er simpelthen for dum, link:

  https://ekstrabladet.dk/112/advokater-raser-over-retssag-brud-paa-menneskerettigheder/7717557

  Så vi har mange årtier fået tudet i ørerne at vi skal tillade muslimer at følge en koran-baseret menneskerettighed-fortolkning ”Cairo Declaration on Human Rights in Islam”. Men når folk i Marokko bliver dømt på baggrund at denne konvention er det de civile myndigheders skyld! Ikke et ord om Islamisk ret der i alle andre fortolkninger er endnu værre end Cairo deklarationen. At de falske menneskerettighedsforkæmpere får taletid uden at der bliver stillet spørgsmål ved noget siger alt om vores ”uafhængige presse”.

  Reference til Cairo deklarationens artikel 19:
  “There shall be no crime or punishment except as provided for in the Sharia.”

  Kommentar by Hvideplov — 18. juli 2019 @ 11:51

 33. Vil ønske flere begyndte at undre sig over hvorfor det egentlig er sket at der er kommet brune og sorte mennesker i de mængder til Danmark! Hvorfor er der kommer så mange nye til under en borgerlig regering med DF som støtteparti som lovede straksopbremsning. Hvornår begynder folk at undre sig over at der er noget overordnet galt med vores samfund? Med “demokraiet”? Hvem bestemmer egentlig i DK?

  Kommentar by Torsten — 18. juli 2019 @ 11:51

 34. TP 11:29 nu gider jeg ikke høre på dit pis med over 1000 dræbte, svenske kvinder for indvandrere og asylanter hånd; det må du simpelthen dokumentere med links (og indenfor hvilken årrække); eller kan jeg jo også bare postulere, at 2500 danske kvinder er dræbt af muslimer.

  PS. Og tag dig nu sammen og fat, at der forskel på cifret nul 0 og så stort O. I tal bruger man kun 0 som i 1000, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 12:09

 35. De der elever ,hvad med en tur ned til rektor of 4 rap i roeven det virkede meget godt dengang

  Kommentar by dunk — 18. juli 2019 @ 12:12

 36. Hvideplov 11:51 Og denne artikel 24: All the rights and freedoms stipulated in this Declaration are subject to the Islamic Sharia, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 12:12

 37. TP: Og ikke noget noget med henvising til Snaphanen eller andre forsider; kom med et direkte deep link til en offentlig myndighed, der dokumenterer tallet på 10.000 overfaldne, hvide, svenske kvinder samt 1000 dræbte, hvide, svenske kvinder for indvandreres og asylanter hånd i Sverige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 12:23

 38. CHRISTIANSBORGS POLITIK er en eneste stor omgang svindel. Se hvordan DF og Thulesen dahl har snydt og bedraget os. Partiet er et pamper-parti og Tullesen en landsbytosse. Se hvordan Lars Quisling har været en løgner og vælgerbedrager. Bare slå op under “Danske patienter” der fortæller om Larses falske løfter i 2O15, eller læs om hans og Mettes jatak til Marokko-traktaten, Danmarks dødsattest.

  Partierne fjoller 5OO MILLIARDER kroner væk om året, som kunne have været brugt til velfærd og sundhed. Men næh, nej, det er der “ikke råd til”. Men masseindvandring, IT-skandaler, luksus og skøre projekter på stribe det SKAL der være råd til. Og nu skal hospitalsvæsnet i Århus spare over en milliard kr. på det i forvejen stramme budget.

  Uafbrudt signalerer både partierne og medierne at vi danskere bare kan gå ad helvede til. Løgnefabrikker, infrastruktur og velfærd som halvvejs ligger i ruiner, det er da helt i orden. Asocial boligpolitik, det er da også en udmærket ting.

  Tyrannisering af arbejdsløse, en verdensrekord i skilsmisser og faderløse børn, det er også OK. Det samme gælder overbelægninger på sygehusene, sjofling af hundredtusindvis af danskere, mangedoblet kriminalitet, importerede sygdomme, indsmuglede giftstoffer osv. Det skal der heller ikke rettes op på.

  Hovedprojektet er hverken folkestyre eller velfærd. Hovedprojektet er befolkningsudskiftning, afrikanisering, islamisering, fordrivelse og etnisk udrensning. Læs Snaphanen og den korte avis.

  Kommentar by Ole jensen — 18. juli 2019 @ 12:27

 39. OT
  Antifa og Black Lives Matter er de samme mennesker, kan man forstå ud fra, hvad Polly udreder i denne

  Epstein and Other Monsters At Dalton Elite School
  YT-Hash ytca6q0EY2M
  77.683 visninger
  8,7 T
  114
  Canadier
  Amazing Polly
  139K Subs
  Offentliggjort den 18. jul. 2019

  Kommentar by Cat Girl — 18. juli 2019 @ 12:37

 40. Til #36
  Ja det er rigtigt og rent faktisk kan HELE Cairo deklarationen koges ned til artikel 19+24. Alt andet i deklarationen er skrevet for at narre vesterlændinge.

  Kommentar by Hvideplov — 18. juli 2019 @ 13:05

 41. Der er nok mange, der kan genkende ham kradsemanden fra Skagen.
  Omgangskreds og familie må have svære samvittighedskvaler, mens de går og spekulerer på, om de skal anmelde ham.

  NÅH, NEJ.
  De er jo ikke en del af det Danske samfund.

  Kommentar by Bastardo — 18. juli 2019 @ 13:52

 42. Kan ikke forstå at skolen ikke bare sende ungerne hjem til deres forældrene..
  Konsekvensløst samfund..

  Kommentar by frank mathiesen — 18. juli 2019 @ 13:53

 43. Skolen kan ikke gøre en skid. Det er mange årtiers forfejlet skolepolitik der har skabt de her forhold. Rød/radikale pædagoger og lærere går ind for multikultur. Lev med det.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2019 @ 14:01

 44. # Carlo: Tror du på at offentlige myndigheder i Sverige vil afsløre hvor slemt det står til? Tror du på “officielle sandheder” om migranters kriminalitet? Mistror du Snaphanen og den korte avis osv.? Finder du links mere troværdige, end private kilder?

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 14:41

 45. Hvad er det dog, der sker med dansk ungdom! Det er også de amerikanske TV-serier, moderne forældre lader deres børn se. Det kan kun ende galt. Det har jeg hele tiden sagt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. juli 2019 @ 14:51

 46. Har lige læst om Merkel og Ursula von der Leien. Den ene er værre end den anden. Og de vil lede Tyskland og EU. Ursula vil starte med at indføre tvangskvoter og NEGATIV SÆRBEHANDLING AF MÆND! Næste punkt er en meget “ambitiøs” klimaplan til milliarder af euroer. Tredje punkt er at England ikke skal vente indrømmelser. Og fjerde punkt er en økonomisk syv-års plan. Det femte er at indvandringen skal fortsætte, og at EU-landene skal tvinges til at modtage migranterne via kvote-ordninger.

  De politiserende kvinder bliver den europæiske civilisations undergang.

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 14:57

 47. – – – – –

  Har lige læst om Merkel og Ursula von der Leien. Den ene er værre end den anden. Og de vil lede Tyskland og EU. Ursula vil starte med at indføre tvangskvoter og NEGATIV SÆRBEHANDLING AF MÆND! Næste punkt er en meget “ambitiøs” klimaplan til milliarder af euroer. Tredje punkt er at England ikke skal vente indrømmelser. Og fjerde punkt er en økonomisk syv-års plan. Det femte er at indvandringen skal fortsætte, og at EU-landene skal tvinges til at modtage migranterne via kvote-ordninger.

  De politiserende kvinder bliver den europæiske civilisations undergang.

  – – – – –

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 14:59

 48. # Morten, kunne du ikke tage at springe disse – – – over? Hvad skal de gøre godt for?

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 15:03

 49. DANEhofskolen?
  Naaaah!
  Nærmere PERKERslamskolen
  Kære lærere:
  “Fik I set det I ville, fik I hørt den nye “melodi”?!”
  I må jo være maso’er hele lærerkollegiet. Ellers var I dér vel ikke?
  Eller bare bundnaive batikhekse og mænd i hønsestrik og pottehår (think Arne Nougatgren)
  Vi har levet i et fredfyldt eventyrland, lullet i en Tornerosesøvn af en homogenitet og ensartethed. Hvor vores nabo ikke var væsensforskellig fra os selv. Hvorfor vi vidste hvad han indeholdte – og hvad vi kunne forvente os af ham af modbydeligheder.
  Nemlig; stort set ingenting.
  Fordi han var som een selv:
  Fredelig og kultiveret.
  Den tand ER trukket ud!
  Det er bare de færreste, det endnu er gået op for.

  Kommentar by White knight — 18. juli 2019 @ 15:27

 50. <47 TP
  Ja man må korse sig over eurokraternes frimodighed,når det angår at hjælpe den globale regerings projekt: At have absolut kontrol over alle mennesker på jorden.
  Og hvorfor er det jeg straks kommer i tanker om Arne-karakteren fra jul på vesterbro,når jeg laser om hvad arbejdstilsynet bedriver deres plagsomme dage med?

  Kommentar by Nielsen — 18. juli 2019 @ 15:39

 51. Nielsen 15:39 Præcis, sømand:

  Arne Nougatgren er jo født og opvokset i perkerghettoen Farum og inspireret af hippietiden. Han har en ekstrem naiv og venstreorienteret tilgang til mange ting og tror altid på det allerbedste i folk, især muhamedanere.

  Han er altid iført brune fløjlsbukser, skjorte med store flipper og en strikket pullover i stærke farver. Han går desuden med store briller, som det var moderne i 70erne og har langt pagehår.

  Mon ikke Anden har selv hundredvis af lignende psykopater under sin opvækst i Ülbürtslund, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 15:45

 52. BREAKING: Terrorangreb i Marokko: Louisa og Marens mordere idømt dødsstraf
  En dommer i Marokko har idømt de tre hovedgerningsmænd dødsstraf for terrordrabene på en dansk og norsk turist, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 16:28

 53. Var mordene begået i Danmark, og havde det været en dansk dommer, var de tre islamister/lystmordere/møgsvin vel blevet dømt til 3O dages betinget fængsel og 9O dages samfundstjeneste på et pigehjem, efterfulgt af dialogkaffe, en beskyttet bolig og gratis psykologhjælp.

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 18:43

 54. Hvem er Arne Nougatgren, hvad er hans rigtige navn?

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 18:50

 55. Hej Kim Møller.

  Bare lige nogle forslag.

  Hvad med debatoplæg ang. lukningen, smadringen og nedrivningen af vores infrastruktur: skoler, hospitaler, skadestuer, BOLIGBLOKKE, politistationer, kaserner, biblioteker, motorkontorer, væresteder, busruter osv., osv.

  Hvad med debatter som sætter focus på mishandlingen af gamle, syge, arbejdsløse og hjemløse?

  Hvad med debatter som belyser de helt store skandaler: Den pilrådne familiepolitik, pengesvineret med hundredvis af milliarder, DFs totale svigt, Venstres forræderiske politik, hverdagsterroren som er ved at ligne hvad der foregår i Sverige, de utallige besparelser og nedskæringer der er blevet en landeplage, de importerede sygdomme osv.

  Eller hvad med bare en debat ang. hvor mange danskere der siden 1968 er omkommet som følge af kommunisternes og gammelpartiernes dumheder, udskejelser og svinestreger.

  Eller en gang om ugen kunne der være en åben tråd.

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 19:22

 56. 19:22 Vi kan godt lave et debat/nyhedssite, hvis du har tid dagligt. Jeg er frisk. Vil også gerne samarbejde med Kim, men vi kan også bare lave vores eget, hvis du er fra København som mig, så skulle det være superlet at gå i gang. Vi kan bare inddrage alle her, så har vi hurtigt et debatforum at diskutere sammen med

  Kommentar by Cat Girl — 18. juli 2019 @ 19:38

 57. TP 18:50 Socialpædagog og rytmikterapeut Arne Nougatgren er en fiktiv personage i bolværksmatros og gøgler af Guds nåde Stewart Stardusts univers, forbyd islam i Jul på Vesterbro og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 19:42

 58. PS: Det kunne også være interessant for mange, tror jeg, med en debat som specielt satte focus på rigshospitalet, sundhedsstyrelsen, udlændingestyrelsen eller andre institutioner. En institution af gangen. Der må da være en del som kan fortælle om deres erfaringer med f.eks. rigshospitalet eller et ministerium osv.

  Kommentar by TP — 18. juli 2019 @ 19:50

 59. —Det giver os noget retfærdighed til vores døtre, at det er sådan, at når de dræber folk, så får de selv samme tur, siger Helle Vesterager Jespersen til TV 2, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 19:57

 60. Carlo Di Napoli II — 18. juli 2019 @ 12:09 :

  Jeg var faktisk på vej med samme opfordring til dig: om ikke du ville skrive en henvisende overskrift og så linket, frem for, at referere/kopiere den ene artikel efter den anden*, uden at vi får kendskab til ophavsmediet?
  Med mindre de har direkte reference til blogtemaet/kommentarflovet.

  Til Carlo og andre:
  Det har i øvrigt, i mangfoldige år, været respektfuld debatkultur her på UP, at benytte OT til kommenterer, der ikke vedkommer blogtema/debattens flow, eller i det mindste at indlede med OT, hvis man ikke magter at bruge OT direkte. Ved, eventuelle, posterings problemer på OT, kan det i øvrigt ofte hjælpe, at slå over på en anden browser.

  Cat Girl — 18. juli 2019 @ 19:38 :
  Jeg bakker helt op om ideen og tilbuddet til TP, med at starte eget debatforum. Det vil give en del profiler mulighed for, at uddybe temaerne i det som dagligt postes her, men ikke direkte har med blogoplægget at gøre. Og det ser ud til, at der er temaer nok at tage op, så vær hilset :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. juli 2019 @ 22:58

 61. Man håber og håber, at nu må denne sløve danske befolkning da snart fatte hvad der sker og vågne op, men nej. Valg efter valg, vælger de blot mere af det samme, med tyk streg under mere. Tør man efterhånden tro på, at næste gang vil flertallet være vågnet op, det må sgu da ske på et tidspunkt eller er dansken alligevel en underdanig lusket undermåler, når det kommer til stykket.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2019 @ 00:11

 62. 00:11 Valgene er 100% svindel. I forvejen er selve ideen om repræsentation en latterlighed, som ikke sikrer nogen form for repræsentation overhovedet. Iflg grundloven skal medlemmerne blot stemme efter deres personlige overbevisning, dvs uden ansvar for nogen – men yderligere ved vi alle, at hele borgen er 100% korrupt, og at partierne blot er velklædte aktivistiske psykopater, lobbyist-nikkedukker for mægtige sataniske interesser og helt skrupelløse i alt de gør – det betyder, at hvis der opstår et nyt fremskridtsparti-fænomen, så ender det altså under spærregrænsen, ikke i en hel masse mandater,

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 01:54

 63. Apropos chikane.
  Der skulle have været chikane i badelandet i djurs sommerland i går. Politi, kameraer,provokation.
  Får se om det beskrives.

  Kommentar by Anonym — 19. juli 2019 @ 06:26

 64. Hvad er kilden til Djurs Sommerland?

  Kommentar by Kim Møller — 19. juli 2019 @ 09:42

 65. @53-54
  Det forespurgtes på facebook randers om hvad, der var sket på et bestemt tidspunkt. Der var åbenbart en del udrykning. Indslag blev slettet af adminstrator. Genforespørgsel også. Nåede dog at læse at nogle ikke kunne opføre sig ordentlig. Kameraer i snotten af betjente. Chikane.

  Kommentar by P — 19. juli 2019 @ 10:41

 66. Så desværre ingen kilde.
  Og kommer der nok næppe.
  Beklager facebook politiet har foretaget censur. Døgnrapport bliver næppe beskrevet.

  Kommentar by P — 19. juli 2019 @ 10:46

 67. > Lars B 00:11
  Er demokratiet i virkeligheden en brugbar styreform? Skal flertallets mobning af danskermindretallet være den statsform vi stræber efter?
  Brugbart er det efter sigende når man lytter til statsradiofonien,Bullshit Tidende eller luderavertisementet. Men i realiteten bruges vores styreform af globalister og eurokrater,til at undertrykke (via menningsløs lovgivning) danskere,tyskere,svenskere,engløndere og mange mange andre europæiske folk. Da vi havde enevælde,kunne man i det mindste forstå hvad tyrannen/kongen -alt efter hvordan man nu opfattede ham sagde og gjorde.Nu har vi et sammenrend af børnehavebørnhjerner og elevrådsformændsidéer til at lave en “lovgivende forsamling.
  Jeg spørger bare: Hvad skal vi med flere love? Kan nogen af kommentatorerne her på Posten straks sige hvad der står i de tekster,snylterne i hoppeborgen forfatter? Nej vel? Vi vil have frihed,de vil holde os i lænker. Og det bere så de kan fede deres egne tegnebæger! Jeg vil hellere have én tyran fremfor 179 af slagsen. Og her har jeg ikke engang medtalt den ufattelige mængde af lommemussolinier,som befolker de kommunale skatteinddrivningscentre -kaldet rådhuse- rundt omkring i landet.

  Kommentar by Nielsen — 19. juli 2019 @ 11:07

 68. @53-54
  Ved ikke om link virker. Er beskrevet i døgnrapport nu.
  https://politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-fredag-den-19-juli-2019/2019/07/19

  Kommentar by P — 19. juli 2019 @ 12:16

 69. 11:07 Du har så meget ret ..stemmetallene leveret af de retarderede danskere tyder på, at muslimerne er langt over majoriteten af indbyggerne her til lands. Det siger stemmetallene for partierne ..

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 12:53

 70. Kommentar by LarsB — 19. juli 2019 @ 00:11

  JA!

  Kommentar by Black Watch — 19. juli 2019 @ 15:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper