19. juli 2019

Djurs Sommerland: Børnefamilier flygtede, småbørn græd – Indvandrere ’skubbede’, ’slog omkring sig’

Når man læser at tretten ‘unge mennesker’ lavede optøjer i Djurs Sommerland, tænker man sit, men når det ligefrem fremgår, at der blev taget kvælertag på en af vagterne, og kom til håndgemæng med betjente, så fordufter enhver tvivl. Som det noteres af det citerede øjnevidner nederst, så drejede det sig om ‘ca 15 udlændinge’. En halv sandhed fra TV2 Østjylland – 13 mænd bortvist fra forlystelsespark: To anholdt.

“Kl. 16:20 blev Østjyllands Politiet kaldt ud til forlystelsesparken i Nimtofte, hvor en stor gruppe unge mennesker skabte uro ved vandlandet og ikke ville følge anvisningerne fra medarbejderne.

– De skaber uro og der var en trykket stemning på stedet. Der er nogle vagter, der tager fat i dem i vandlandet, hvor de ikke opfører sig i overensstemmelse med, hvordan man skal være i Djurs Sommerland, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, til TV2 ØSTJYLLAND.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, som fik fat i 13 mænd og drenge i alderen 16-26 år, der alle blev registeret af politiet og bortvist fra vandlandet.”

(Øjenvidne kommenterer på Facebook, 19. juli 2019)

“Syntes det er skrevet LANGT pænere end det egentlig var. Jeg var i badelandet med mine to små børn samt mand. Det var ca 15 udlændinge der skubbede og slog omkring sig. Til trods for politi kom og trak deres stave fortsatte de blot !! Det var fuldstændig vandvittigt, hvor os selv, samt andre børnefamilier flygtede derfra, flere at de små børn grædende. Hvad sker der for at man møder op i Djurs sommerland (et sted FYLDT med små børn) også skal man slås !!” (‘Louise’, 19. juli 2019)

Oploadet Kl. 18:37 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102940/trackback

63 Comments »

 1. Hvad sags jeg i den anden tråd, selv om den oprindelige artikel var afetnificeret, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juli 2019 @ 18:41

 2. Bare vent i kommer til at få meget mere af dette, den eneste trøst der er, at dem som har stemt på disse psykopatiske tilstande og arbejder dag og nat på at fremme det, ikke vil kunne undgå det i en nær fremtid.

  Kommentar by Jan huus — 19. juli 2019 @ 19:02

 3. Smid lortet ud.

  Kommentar by Ewing — 19. juli 2019 @ 19:28

 4. Godt arbejde, Kim!

  Kommentar by Johnson — 19. juli 2019 @ 19:31

 5. Den opførsel burde udløse en enkeltbilet hjem til sandkassen.
  Mellemøstengaard plan går jo som smurt.

  Kommentar by centerpoint — 19. juli 2019 @ 19:35

 6. “…bortvist fra vandlandet…”

  Skulle bortvises fra LANDET.

  Kommentar by Bastardo — 19. juli 2019 @ 20:19

 7. Jan HUUS har fuldstændig ret! Det bliver meget værre!
  Snart Apartheid og NO-GO zoner i alle større byer. Først for kvinder, derefter for etniske danse mænd.

  Lortet Morten-Mohamadd har tilrettelagt Danmarks undergang & udryddelse af den danske ariske race!

  Flertalet af “die dumme dänen” sidder pænt stille og venter på at få skåret halsen over, når kalifatet har taget magten!

  Ud af EU&FN! Direkte demokrati NU! P.

  “good luck gues! you are gonna NEED it!

  Kommentar by Piotr — 19. juli 2019 @ 20:29

 8. Invasionsstyrkerne gør jo bare hvad invasionsstyrker altid har gjort.
  Vores virkelige fjender er landsforræderne som inviterer dem ind i landet.

  Kommentar by Danskeren — 19. juli 2019 @ 20:29

 9. HVERDAGSTERROREN ER KOMMET TIL DANMARK. Snart vil det komme ud på eet om man bor København eller Malmø, Danmark eller Sverige. Terroren vil være den samme. Og inde i den skumle borg hvor danskernes fjender samles, er man enige om at vi danskere har brug for endnu mere “berigelse”, ja, meget, meget mere “berigelse”. Det er ca. 15O af de 179 enige om. EU mener at vi har plads til adskellige ekstra millioner af kulturfremmede, tal på 1O, 2O og 3O millioner har været nævnt. Og da ca. 15O af de 179 altid mener nøjagtig det samme som EU, Merkel, Stine Bosse, Lars Lusk og de radikale mener, så bliver det måske også sådan det ender.

  At det er totalplyndring/ befolkningsudskiftning/ folkemord der er under opsejling, kan der ikke længere være tvivl om.

  Snart vil danskerne ikke kunne tage til stranden, i skoven, i Lego-land, Djurs sommerland osv. uden at risikere at møde disse importerede asyl-bander. I gaderne, på vejene og hjemme hos en selv, vil utrygheden vokse og vokse. Se hvordan f.eks. Malmø er gået fra en fredelig idyl til en by hærget af vold, terror og mord.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juli 2019 @ 20:34

 10. #8
  “Vores virkelige fjender er landsforræderne som inviterer dem ind i landet.”

  Korrekt. Og 90% af danskerne bliver ved med at stemme sådanne typer ind i Folketinget.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. juli 2019 @ 20:38

 11. Politiets slaphed er politisk bestemt. De enkelte betjente er pålagt et mægtigt pres ovenfra. Man kræver at de altid er “politisk korrekte”, dvs. at de skal behandle arabiske og afrikanske evighedsturister så blidt og skånsomt som overhovedet muligt. Kun danskere skal adlyde loven og politiets anvisninger.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juli 2019 @ 20:41

 12. @ 8 Danskeren

  Din udlægning af situationen svarer til virkeligheden for den etniske dansker.
  I sidste uges Weekend Avis, var hele bagsiden helliget den tidligere nazi leder Povl Heinrich Riis-Knudsen, og nu citerer jeg:

  “- hvide frihedskæmpere vil forhåbentlig gøre hvide landsforrædere til deres første mål.”

  Og han fortsætter: “Ved du hvad,” siger han og slår håndfladen i bordet, “vi er i en kamp for liv og død. Enten går vi til grunde, eller også renser vi det her land for landsforrædere.”

  Kommentar by der Adler — 19. juli 2019 @ 20:48

 13. Jamen havde gæsterne stemt på Venstre ,Sosserne, Radikale og de sædvanlige ….og ikke stemt på DF, Nye Borgerlige eller Stram Kurs…så må man jo forvente den slags idiotiske islamiske herrermentalitet fra nogle af mangfoldige muslimer.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 20:49

 14. Hvis man ikke vil bortvise dem fra landet, hvorfor så bortvise dem fra vandlandet?

  Kommentar by Winged Hussar — 19. juli 2019 @ 20:51

 15. Kan tv2 anses som en troværdig kilde?

  Kommentar by Nielsen — 19. juli 2019 @ 20:51

 16. For 5O år siden ville et landsforræder-parti bestående af bøsser, lesbiske og transvestitter osv. være blevet bombarderet med æg og tomater, og de ville næppe være blevet valgt ind i folketinget. Men nu hylder og promoverer medierne alle slags landsforrædere, galninge og tosser. Og hetzer dem som siger fra. Selv i skolerne reklameres der for perversiteter og LGBTXWQÆØ personer og 25 køn. De rødblå radikale har omskabt Danmark til en galeanstalt. Og politiet slår hårdt ned på æg- og tomat-kastere og folk som vil vise dronningen et banner.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juli 2019 @ 20:53

 17. Vælgerflertallet har talt – dette er præcist, hvad de ønsker

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. juli 2019 @ 21:03

 18. Nå for dælen. Det kan da ikke være rigtigt, at Carsten Jensen og David Trads’ kæle-islamister opfører sig dårligt? Skylden for deres opførsel må enten ligge på os danske kældermennesker, Israel, Hr. Paludan, Mr. Trump, Fru Inger Støjberg, Dansk Folkeparti eller Mr. Orban. Islam er jo fredens og højintelligensens ideologi og religion… det ved alle intelligente mennesker i verden.

  Bevar vores fædreland i god stand. Send islam ud!

  Kommentar by Dansk Stolthed — 19. juli 2019 @ 21:19

 19. Undskyld jeg lige springer noget andet ind i tråden. Se Youtube: Ezra levant- hans rapport for se til Tommy i Belmarsh-fængslet. Det er vigtigt der lægges pres på de Britiske myndigheder, så de ved Vi følger med i denne civilisations-skandale som De Britiske domstole gør sig skyldig i.

  Derudover synes jeg i på samme Youtube skal se- UK rape gang Victim speaks out to support Tommy Robinson /Ezra Levant.

  Denne Churchill Helt Tommy Robinson fortjener alt den støtte han kan få fra os.

  Fortsat god aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 21:20

 20. PS : Støt SIAD. (Godnat og sov godt :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 21:24

 21. Til læsere af Uriasposten som mener at Danmark bør være mere medmenneskelige overfor flygtninge og indvandrere. Ja tak, men da ikke overfor følgere af islam som aldrig har ført noget positivt til noget civiliseret land, men derimod de facto konsekvent undergraver og destruerer civilisationer. De bedst udviklede islamistiske lande er jo kun udviklet pga. Vestens teknologi og investeringer.

  De muslimske lande er trash uden ikke-muslims indblanding. Face it! Admit it! Om det er Somalia, Afghanistan, Qatar eller Tanzania.

  Og når du, kære pro-muslimske læser, har indset at islam er en katastrofe for menneskehedens lykke, så tænk også over din kærlighed til katastrofe-projekter som Venezuela, Nord Korea, Cuba og Sovjetunionen, som du jo også ser som verdens mest vellykkede stater.

  Vorherre bevares.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 19. juli 2019 @ 21:28

 22. “Til læsere af Uriasposten som mener at Danmark bør være mere medmenneskelige overfor flygtninge og indvandrere.”

  Til hvem? Lol.

  Kommentar by Fascist — 19. juli 2019 @ 21:36

 23. Die dummen Dänen lærer det aldrig, de mest debile vælgere har lige igen udvist fraværende mental stabilitet og stemt god for denne udvikling, dermed de facto givet carte blanche til mere af dette fra disse uintegrerbare typer.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2019 @ 21:37

 24. Ser ud over Skt. Jørgens sø, så mange omvandrende telte går dernede, med deres børn som de ikke kan få styr på. De bor i Danmarksgården” Frederiksbergs ghetto”. Der bliver flere og flere af dem. Jeg gruer for fremtiden.

  Kommentar by IES — 19. juli 2019 @ 21:47

 25. 21:37 Der er kun partierne at stemme på, vi er uden indflydelse uanset hvad vi gør. Hvis alle boykottede valget ville de sikkert bare komme med de sædvanlige optællinger med 85% valgdeltagelse og verdens lykkeligste folk har afgivet deres demokratiske stemme i det lille smørhul

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 22:48

 26. At de gamle partier er iskolde og ligeglade med danskernes liv og fremtid, understreges af Marokko-traktaten, af de rædsomme forhold på mange hospitaler, af den skandaløse behandling af gamle, børn og unge, af den grove diskriminering af danskerne i forhold til indvandrerne.

  Og af de mange moske byggerier som Joy Mogensen, Mette F, Stine Bosse og Uffe Elbæk osv. er så glade for…. og af den konstante regn af lukninger, besparelser og forringelser. Lars Lusk påstod ellers, efter fire års nedskæringer, at der var 65 milliarder kr. tilovers til velfærd til danskerne. Men det var vel løgnagtig valgflæsk som sædvanlig. Hvorfor brugte V, K, LA og DF så ikke nogle milliarder på at hjælpe landets vanskeligt stillede borgere?

  Hverken arbejdsløse, hjemløse, fraskilte, folkepensionister, voldsofre eller faderløse børn m.fl. oplevede nogen forbedringer 2O15 til 2O19.

  Og landegrænsen mod syd forblev hullet som en si. Af 18 overgangssteder var kun fire bevogtet.

  INGEN af de gamle partier er interesseret i at hjælpe danskerne med at leve, overleve og få en fremtid. For deres skyld kan vi gå ad helvede til.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juli 2019 @ 22:51

 27. I sundhedsvæsnet omkommer patienter nu på stribe. Læs overlægers, pårørendes og patienters rædselsberetninger om hvad der foregår.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juli 2019 @ 22:55

 28. Gad nok vide om der kommer en dag hvor politiet ikke bliver tilkaldt, og vagter og hvide fædre mellem 25 og 45 ( der går på arbejde og betaler skat ) selv klarer situationen…

  Kommentar by Anonym — 19. juli 2019 @ 22:56

 29. Det ER altså mærkeligt, at der er nogen muhamedanere.

  Deres såkaldte profet kunne jo ikke engang gå på vandet ligesom vores.
  Sikke en taber.

  Kommentar by Bastardo — 19. juli 2019 @ 23:05

 30. Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Terrororganisationen The Moslem Brothas sidder med i Folketinget.

  Kommentar by Iznogut — 19. juli 2019 @ 23:27

 31. Svage danskere mærker kulturberigelsen fra Mohammedanistan i form af konstante nedskæringer i velfærden. De resourcestærke danskere mærker berigelsen i form af den stadigt voksende skatteudplyndring. Alle danskere mærker berigelsen som stigende utryghed som følge af mere og grovere kriminalitet, hærværk, terrortrusler, chikaner af forskellig art, kulturberigernes manglede tilpasnig til et danske samfund. Uanset om man er rig eller fattig mærker man indvandringens negative konsekvenser i voksende grad.

  Kommentar by JC — 19. juli 2019 @ 23:29

 32. I flere og flere tilfælde hjælper det ikke at tilkalde politiet, for politiet er dels overbebyrdet, dels på afspadsering, dels sparet væk. BT har fortalt om ventetider på op til tre år, fra et indbrud eller et overfald, til sagen kommer for retten.

  DRs P1 bruger igen “orientering” til at vildlede. Staten mangler penge, fortæller radioen, og angiver at grunden til det er at der er flere børn og flere ældre. Børnebyrden og ældrebyrden er skyld i statens problemer påstås det.

  IKKE EET ORD om indvandringsbyrden på 2OO milliarder kr!!!!! Ikke eet ord om at EU koster 7-8 milliarder kr. i medlemsskab, ikke eet ord om hvordan der bruges hundredvis af millliarder kroner på frås, IT-skandaler, politiker-luksus, prestige-projekter, Afrika-dumheder, kunst-fjollerier, bureaukratisk idioti og landsskadelige projekter.

  Iflg. orientering kan den nye regering ikke skaffe pengene til den ekstra velfærd som S og SF før valget stillede i udsigt. På det punkt får radioen nok ret.

  Kommentar by TP — 19. juli 2019 @ 23:42

 33. Dansk Stolthed — 19. juli 2019 @ 21:28:

  Den slags læsere findes ikke på UP, af den simple grund, at de end ikke kan hverken læse eller forstå Koranens (Fandens Voldsmanual) simpleste, men vigtigste ord: Vantro.

  De bryster sig godt nok af, at tilhøre “eliten”, men deres evner ligger i virkeligheden under gennemsnittet for retarderet indavl -> 1400 års fætter-kusine avlede generationer, der, trods en gennemsnit IQ på 79*, til fulde er i stand til både at læse/forstå KOranen og bogstavtro omsætte dens livspligtige indhold.

  * -> https://dispatchint.com/2432/alvorlige-folger-af-muslimsk-indavl

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. juli 2019 @ 23:59

 34. Bare rolig antal ikke vestlige nyfødte i Danmark er kun 22.5 % d.d.

  2030 er det 1300 “laver ballade i Djurs sommerland”
  2040 er der 13000 ” laver ballade i Djurs sommerland”
  2041 “Djurs sommerland er lukket”

  Kommentar by dan hansen — 20. juli 2019 @ 00:07

 35. Ps. til 33 / 23:59

  Til de der både kan læse og forstå, kan jeg anbefale at læse og dele:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1925

  og på samme linkside indtaste søgeordet: vantro
  og læse nogle af de 122 tekster islamlærde/kyndige selv bringer om emnet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. juli 2019 @ 00:10

 36. “Udadreagerende og unge mennsker”, lingo for:
  Ramallah yallah yiiii haaa!
  Prøv i stedet med:
  Brunt fordærvet kødaffald

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 00:15

 37. Til ejerne – og gæsterne i Djurs Sommerland:
  Er I allesammen helt sikre på, I fik sat de seneste 2 krydser det rigtige sted?

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 00:21

 38. M.S. Carstens spar krudtet, alle der læser her , er vel oplyst.
  Brug hellere tid , på danske aktivister (journalister) der har forbindelser til f.eks Jihadi org. ..

  Kommentar by dan hansen — 20. juli 2019 @ 00:40

 39. Det store flertal af de tilstedeværende forældre har med stor, statistisk sandsynlighed ødelagt ferieoplevelseen for deres egne børn ved at stemme, som de gjorde ved det seneste valg og har gjort ved alle de forrige. End of story…

  Kommentar by Margrethe — 20. juli 2019 @ 00:46

 40. God week end O.T. er stadig i udu for mit vedkommende
  https://www.youtube.com/watch?v=qPl4BEDs-TI

  Kommentar by Nielsen — 20. juli 2019 @ 00:51

 41. Nielsen

  Danmark or EUropa er IKKE USA , det er nettop hvad de ønsker .!

  Kommentar by dan hansen — 20. juli 2019 @ 01:22

 42. > dan hansen
  Jeg forstår ikke helt hvad du mener.

  Kommentar by Nielsen — 20. juli 2019 @ 03:12

 43. Margrethe 00:46

  Lige præcis.
  Alt taler for, at baderotterne statisk set – og vel at mærke de hviii’e af dem – har krydset af på “spisesedlen” efter meget mer’ af det samme eksotiske brune delikate tilbehør.
  Nyd Jeres måltid – og velbekomme!

  Glæder mig sgu ligefrem morbidt til, at “det dér” Marrakech, der druknede i gran og kalenderlys sidste år – og som danskeren derfor ikke rigtig havde tid eller overskud til at sende mange tanker – eksploderer lige i fjæset på ham. Når forretten serveres.
  Bare lige de første 150mio.niggere med og uden sand mellem tæerne – løber stormløb med den danske grænse – også.
  Hvis du er vaks Mellemø.
  Har de sikkert noget sand med, du kan gnaske.

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 04:37

 44. Visse bloggere har så travlt, at de glemmer at læse deres egne tekster inden de sender dem. Resultatet kan være masser af stavefejl, underlige forkortelser og uforståelige sætninger. Andre anvender platte, vulgære og uhumske udtryk i deres frustration over politikerne. Men husk nu lige at vores modstandere holder øje med hvad der skrives, og at Uriaspostens omdømme tager skade af det, hvis der er for mange indlæg som virker ubehjælpsomme eller vulgære. Det vil de bruge mod os. Der kan også være læsere som lige er begyndt at følge med hos UP, som dropper UP igen, fordi de irriteres over uforståelige eller platte skriverier.

  Kommentar by TP — 20. juli 2019 @ 07:27

 45. #44: Dine fromme ønsker om, at blot alle skriver med ulastelig vidde og ynde, så er der intet at dømme, og fjendernes dislikes bliver til likes – glem det.

  Selvfølgelig går de ind for ytringsfrihed, forskellighed, antihad, antiracisme osv – så længe, det ikke lige handler om dem, de hader fordi de er hvide, ikke har samme holdninger som dem selv, og ikke frivilligt vil deltage i den kulturelle og etniske udrensning af alt forhadt, hvidt.

  Så kan du skrive lige så sobert du vil. Én ting kan du være helt sikker på: De finder,og vil altid finde håret i suppen, hvor meget du end forsøger at please dem. En tekst renset for stave/slåfejl og fyldt med flødeord, er teknisk set lettere læst. Helt korrekt. Men du opnår intet positivt fra deres side.

  Kommentar by Margrethe — 20. juli 2019 @ 08:49

 46. Fedest, lad endelig perkerne smadre så mange dumskere som overhovedet muligt for dumskerne elsker det, for ellers ville alle sammen have stemt på SK eller NB.

  Kommentar by Piphans — 20. juli 2019 @ 10:42

 47. 10:42 Hvor mange tror du stemte på Rasmus?

  Kommentar by Cat Girl — 20. juli 2019 @ 10:59

 48. # MARGRETHE, KL. 8.49: Vores indlæg er jo ikke rettet til “berigerne”, men til danskere og meningsfæller, og nærmest ingen her prøver vel at please de radikale, invasionshorderne og hvad vi danskere ellers har af fjender. Men hvis debatterne har for mange dunkle og uforståelige indlæg, for mange svar hvor man ikke kan se hvem svaret er til, for mange indlæg som næsten kun består af skældsord og platheder, så forsvinder mange læsere jo. Kvaliteten betyder altså meget. Det er træls når man ikke kan forstå hvad meningen er med et indlæg.

  Men er enig med dig i at indlæg ikke skal fyldes med flødeord og yndefulde sætninger til ære for fjenderne. Men det har jeg jo heller aldrig foreslået.

  Papiraviserne har jo også mistet mange læsere, fordi kvaliteten efterhånden er for lav. Jeg tror Uriaspostens debatter vil blive bedre, hvis bare vi bloggere husker at gennemlæse vores indlæg inden vi sender dem. Så vil mange fejl kunne rettes, og det vil betyde at endnu flere får lyst til at læse UP.

  Min kritik er iøvrigt ikke rettet mod nogen bestemt, for vi kan jo alle begå fejl, det er bare et forsøg på at få visse bloggere til at gøre sig mere umage, så sjuskefejl undgås.

  Kommentar by TP — 20. juli 2019 @ 11:56

 49. Jeg husker Loerdage i Kolding svoemme poel, Loerdage var nu fri ,saa nu ud i vandet der var ikke brug for opsigt for vi vidste hvordan man opfoerer sig, men hun var nu rigtig laber,jeg maa speorge hende senere

  Kommentar by dunk — 20. juli 2019 @ 14:29

 50. @47 Cat Girl
  Ca. 4 millioner for lidt.

  Kommentar by Piphans — 20. juli 2019 @ 14:47

 51. Margrethe 08:49
  Fuldkommen rigtigt ræsonneret. Bravo!
  Vi, dybest set pæne og ordentlige mennesker over en bank, har nu i mer’ end 25-30 år holdt en sober og formfuldendt tone i debatten.
  Hvad fik vi ud af dét? HVAD?!
  Respekt? HA! – Aldrig i livet! Om det var nok så ordentligt og redeligt.
  Vore modstandere har hele vejen igennem villet s.ide os så tyndt, så vi ka” gurgle hals i det. For ikke at smække hælene sammen og adlyde blindt.
  Uanset lix tallet.
  Tonen er blot skærpet og hvæsset betragteligt på tidens slibesten.
  En øget grovkprnet ironi og absurd sarkasme der forgæves forsøger at modsvare verdens dårskab. Og, for mit vedkommende, skuer tilbage mod bladkoryfæer som Svend Ove Gade og Bent Falbert. Uden sammenligning i øvrigt.

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 15:22

 52. 14:47 Nu stemte jeg selv på ham, så jeg er nok forudindtaget, men hvis man bare går ud i landet og vælger det første tilfældige menneske man kan komme i kontakt med og begynder at kommunikere lidt om perkerne osv, så virker alle til at være rigelig orienterede om situationen?

  Kommentar by Cat Girl — 20. juli 2019 @ 15:29

 53. Case in point:
  HAVDE Rasmus Paludan kørt en “artige Verner” routine. Var han aldrig – som i A L D R I G kommet til orde, sådan som det lykkedes ham på brilliant vis – og på rekordtid.
  Just saying

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 16:19

 54. Rasmus Paludan er den Messias vi har ventet på.

  Kommentar by Tom Chrstensen — 20. juli 2019 @ 18:03

 55. #52. Folk er godt klar over at problemerne skyldes den muslimske masseindvandring, men mange lukker øjnene og kigger væk, danskerne er i det hele taget abnormt autoritetstro og unødvendigt godtroende. Vi har været afskærmet for alle disse globale problemer tidligere, så i dag aner folk ikke hvordan man forsvarer et land eller værdierne, man tror naivt og handlingslammet at dialog med selve Fanden er nok. Der stoles på politikerne selvom der gang på gang skuffes, det siger næsten mere om vælgerne end om de korrupte politikere.

  Kommentar by LarsB — 20. juli 2019 @ 18:23

 56. Cat Girl 10:59 i alt stemte 63.537 danskere på Stram Kurs, jeg var en af den, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. juli 2019 @ 19:00

 57. T.P. 11:56
  Dét du de facto, ikke bare forventer – men forlanger af dine medbloggere, er i realiteten en HØJERE lødighed end den, selv u(d)dannede(HA!) “journalister” og bladnegere magter.
  Hvornår, har du sidst set et formiddagsblad eller clicket dig ind på en net-avis?
  Det undergår i mange tilfælde selv de mindre heldige indlæg på UP.
  Hér er ALT. Lige fra forkert stavede navne (mener, dén står på side 01 i Pixi bogen: “Den lille bladneger” – læse-let-bogen for den lille pige eller dreng, der går rundt med en Cavling-dukke i maven – nok mest pigerne trods alt) Til de rene copy paste artikler, fået så meget i den gale hals, at meningen ofte fremstår MODSAT af, hvad der stod i den oprindelige artikel, man så liberalt plankede fra eet af telegram bureauerne.
  Så nej.
  Vi har i det store hele ikke meget – om noget at skamme os over.
  Vi taler om rigtig mange indlæg pro persona dagligt. Indspark der ofte(st?) bliver tastet i hast – i et kort ledigt øjeblik.
  Og ofte(my bad) – vi er jo sjældent vårharer, uden briller lige ved hånden.
  DERFOR!
  Som de siger i de sort/gule TV-reklamer.

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 19:05

 58. Korrektur, TP?
  HA! Dét befatter ikke en gang aviser og blade sig med.
  Ynkelige partiorganer og pamfletter, andre folk oven i købet ligefrem skal betale for, er ikke et suk bedre.

  Kommentar by White knight — 20. juli 2019 @ 19:11

 59. Jeg indrømmer at der er masser af fine og skarpt tænkte og humoristiske indlæg hos Uriasposten, men enkelte af teksterne bærer præg af hastværk og manglende gennemlæsning inden de blev sendt ind. Og det er lidt ærgerligt. Tit eller som regel er teksterne mere begavede og realistiske end hvad bladsmørerne præsterer. Men det ville jo også have været en falliterklæring hvis vi amatør bloggere havde befundet os på samme lave niveau som de korrupte, professionelle løgnhalse og rødkålshoveder.

  Kommentar by TP — 21. juli 2019 @ 00:30

 60. Vi vil gerne give gæsterne en oplevelse ud over suget i maven,” fortæller Henrik B. Nielsen…
  Overalt i Djurs Sommerland bliver man mødt af skiftende stemninger i takt med, at man bevæger sig i mellem de flot udsmykkede forlystelser, restauranter og legepladser i parkens forskellige områder.
  https://djurssommerland.dk/om-djurs-sommerland/succeshistorien-om-djurs-sommerland/

  Kommentar by Petert Buch — 21. juli 2019 @ 01:02

 61. Udtalelsen har nok været på hjemmesiden en tid før de aktuelle begivenheder.

  …Vi vil gerne give gæsterne en oplevelse ud over suget i maven,” fortæller Henrik B. Nielsen.
  Ud over at stikke fingeren i jorden og forstå publikums forventninger så har det været vigtigt for os ikke blot at opstille en ny, stor forlystelse, men også lade den indgå i en større fortælling.
  Redigeret opsætning, samme afsnit, anden rækkefølge, (pb).

  https://djurssommerland.dk/om-djurs-sommerland/succeshistorien-om-djurs-sommerland/
  ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/drama-i-sommerland-rutsjebane-gik-i-staa-paa-toppen/7720843

  Kommentar by Peter Buch — 21. juli 2019 @ 09:12

 62. Hvis man vil undgå arabisk dominanskultur, skal man holde sig fra forlystelsesparker, adskillige park og strandområder ved de større byer med borde og bænke til at grille ved, indkøbscentre, lavprisvarehuse og en del større sommermarkeder. Dertil bør man undgå større idrætsanlæg. Selv til Roskildefestival har de muntret sig på det seneste, dog var det vist nogen, der deltog med en kebabbod. Sjovt nok er de stort aldrig at finde på motorvejscafeteriaer, måske sørger de altid for at skide på en fætters lokum undervejs. Eller der er for meget svinekød. De er heller aldrig på golfbaner eller i sejlklubben, eller på muséer eller mindre strande i yderområderne. De er ejheller på campingpladser, i sommerhuse, på vandrerhjem, i roklubber, på kanoture eller kajakture etc. Kort sagt noget, der kræver, at man skal tage initiativ og blande sig med danskerne, og som man ikke kan få gratis medlemskab af kommunen til. Noget, der kræver høflighed, ligeværd, teknisk snilde, naturkendskab og risiko for intim berøringsflade med danskerne. Hurra for de endnu perkerfri områder i Danmark. Så længe det varer.

  Kommentar by Uno — 21. juli 2019 @ 15:46

 63. Ja, det er resultatet af den integration, som aldrig har fundet sted.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. juli 2019 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper