24. juli 2019

SFU-landstyrelsesmedlem om fredelige Generation Identitær: “Det eneste sprog de forstår er vold.”

Det er sjældent, at man støder på sympati for militans i Socialistisk Folkeparti, og de fleste der ender i Socialistisk Folkeparti Ungdom (SFU) virker typisk afklarede om hvorfor de ikke er blevet aktive i Socialistisk Ungdomsfront (SUF). Der er dog desværre undtagelser, som Nye Borgerliges Mikkel Bjørn Sørensen eksemplificerer med en Jeppe Riis, landstyrelsesmedlem for SFU.

Jeppe Riis betragter nedenviste som ‘politisk karaktermord’, men ingen tvang ham til at støtte Antifascistisk Aktion, endsige bifalde vold mod fredelige Generation Identitær.

“I går aftes blev jeg udsat for hvad man vel på godt gammelt dansk kan kalde et forsøg på politisk karaktermord. Landsformand for Nye Borgerliges Ungdom, Mikkel Bjørn Sørensen, valgte at screenshotte et par af mine (lidt pebrede) kommentarer til et NBU-opslag, samt gå to måneder tilbage i AFAs facebookhistorik for at finde et opslag jeg – ikke helt gennemtænkt, bevares – havde liket på en dag hvor jeg nok lige hadede fascister lidt ekstra meget. Dette blev sat sammen til anklager om både hykleri og at jeg skulle støtte op om politisk vold.” (Jeppe Riis på Facebook, 22. juli 2019)

Oploadet Kl. 10:00 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103014/trackback

17 Comments »

 1. Terrorist organisationen SUF er blot et bevis på at psykiatrien i Mohammedanmark har spillet fallit og efterladt meget syge personer blandt raske danskere.

  Kommentar by Piphans — 24. juli 2019 @ 10:18

 2. Stram Kurs-lederen Rasmus Paludan har købt billet til dette års Langelandsfestival, men når han møder op, vil han blive nægtet adgang. Han er nemlig uønsket på festivalen.

  Onsdag formiddag er Rasmus Paludan, lederen af partiet Stram Kurs, på vej til festival på Langeland.

  Han har sammen med to kammerater, heriblandt partiets fynske kandidat Martin Christensen, købt billet til årets Langelandsfestival, men han skal ikke regne med at blive lukket ind, når han kommer frem.

  Det bekræfter direktør og festivalejer Allan K. Pedersen over for TV 2 News.

  – Hvis han møder op, lukker vi ham ikke ind, siger han.

  Velkommen på Vig Festival

  Festivalledelsen blev opmærksom på, at et af festivalarmbåndene i år skulle om håndleddet på partilederen, da den tre mand store vennegruppe ville købe adgang til og beboelse i VIP-området.

  Her blev vennerne bedt om at opgive navnene på de overnattende.

  Herefter sendte Langelandsfestival en mail retur med beskeden om, at “Rasmus Paludan vil være uønsket på festivalen til enhver tid”.

  Det betyder ifølge festivaldirektøren, at Rasmus Paludan heller ikke kan indløse sin almindelige partoutbillet ved billetlugen. Det undrer partilederen.

  – Jeg har aldrig prøvet at blive afvist på en festival. Det er helt enestående og meget sørgeligt, siger han til TV 2/Fyn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juli 2019 @ 10:21

 3. DET ER DYBT IMPONERENDE som socialister/rødfascister altid forstår at bytte rundt på op og ned, sort og hvidt, godt og ondt. Hvis der er nogen som går ind for vold, politiske mord, almindelige mord, befolkningsudskiftning , islamisering og etnisk udrensning, er det da kommunisterne, rødfascisterne og “anti-fascisterne”. Svær forvirring og paranoide tvangstanker præger i høj grad de fleste venstrefløjsere og radikale. (samt de falske borgerlige og skabsradikale)

  Piphans har ret. Antallet af gummi-celler i psykiatrien er slet ikke stort nok. Det er vel derfor de værste tilfælde indlægges på Christiansborg, som jo i dag fungerer som eet stort psykiatrisk hospital. Dog pga. besparelser uden læger, uden sygeplejersker, uden medicin og uden gummiceller. Dét har der ikke været penge til.

  Men det er jo bare det sædvanlige med psykiatrien, der aldrig får de penge og resourcer der er brug for.

  (læs “Mordet på psykiatrien”)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juli 2019 @ 10:54

 4. 2. Carlo Di Napoli II
  Så ved vi da hvad der skal saboteres. Sluk for strømmen.
  Mår man har købt og betalt for en vare i form af en billet, Kan varen ikke nægtes kunden. Her: Deltagelse i en festival.

  Den er ikke jourdisk holdbar for Langelandsfestivallet.

  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juli 2019 @ 11:12

 5. Christoffer Weber direktør for Langelandsfestivallet, skal ikke lige glemmes hvad han står for.

  En udemokratisk tumpe.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juli 2019 @ 11:27

 6. Hvad er det for en gang ynkelige landsforrædere, landet bliver mere og mere rig på?
  Allan K. Pedersen? Dén Allan K.
  Ham blomkålsfjæset fra FCN?
  – Who’s only in it for the money.
  Glem det Allan. Ikke en gang alverdens rigdom vil ku’ gøre dig blot en tøddel kønnere.

  Kommentar by White knight — 24. juli 2019 @ 11:35

 7. Det her ender i et blodbad – en regulær borgerkrig. Glæder mig sådan set. Bliver skønt at kunne knuse commie-kranier uden lovmæssige repressalier, når statsmagten er svækket pga. Islam om ca. 12-15 år. Det er nok det eneste positive man kan sige om alt dette. Til den tid, skal det satme udnyttes.

  Kommentar by Voltzejn — 24. juli 2019 @ 11:55

 8. Selv når de bliver taget med bukserne helt nede om haserne prøver de at hoppe væk med en så gennemsigtig løgn at det råber til himlen.

  Stå dog ved dit voldelige sind og adfærd jeppe riis, ellers ender det med at river dig i stykker, din lille svans!

  Det er altid der filmen knækker for de rettroende, om det er røde svin eller islams horder, kommer ud på et. De ser sig selv som gode men de er det onde vi almindelige er nødt til at bekæmpe for at kunne leve et fredeligt liv uden åg.

  Kommentar by Santor — 24. juli 2019 @ 12:24

 9. Der er ingen grund til at hæfte sig ved endnu mere vold fra venstrefløjen.
  Det er deres hele eksistensberettigelse.

  Men nogen af dem bliver klogere med alderen (jfr. ældre, hvide mænd).

  Kommentar by Bastardo — 24. juli 2019 @ 13:53

 10. Jeppe Riis er et beskidt gadekryds, som psykiatrien ville elske at lukke inde på ubestemt tid.

  Kommentar by Polka — 24. juli 2019 @ 16:50

 11. Teksten på banneret AFA’erne har sat ild til, er det ikke: STOP DEN STORE UDSKIFTNING. Hvis ja, støtter AFA’erne altså at danskerne udskiftes med somaliere og andre “berigere”.

  Er AFA’erne andet end nyttige idioter for indvandrings-industrien?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juli 2019 @ 20:10

 12. AFA = Allahs Fascistiske Army

  Kommentar by Christian Sørensen — 24. juli 2019 @ 20:31

 13. Ganske vidst primært Off-topic, men dog alligevel lidt sammenhæng med de unge, seje, ordentlige, intelligente, kønne og patriotiske Generation Identitær:

  Med mindre Langelandsfestivalen sigtes for diskrimination på baggrund af politisk tilhørshold til et lovligt dansk parti, så åbner det jo op for en skræmmende, men iøvrigt i denne forbindelse herlig præcedens, at færdrelandskærlige danskere, som ikke ønsker at se islams følgere i deres forretning eller beværtning, med ro i sindet kan afvise disse forforfærdelige tilvandrede fremmede, vel at mærke uden at frygte senere sigtelse for diskrimination. Argumentet for at afvise disse må derfor være soleklart: Der er begrundet mistanke om problemer ved at disse mennesker træder ind i forretningen eller beværtningen.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 24. juli 2019 @ 21:10

 14. Alle ved at det er kommunisterne der bruger vold (Redox, AFA, ANTIFA osv), hvilket er dokumenteret igen og igen. Samt at det er kommunisterne der karaktermyrder via deres tvangsfinansierede “presse”.

  Kommentar by Torsten — 25. juli 2019 @ 06:44

 15. @ALEXANDER BEAUMONT, du vil blive overrasket over hvem der grundlæggende står bag AFA (ANTIFA), hvis du satte dig ind i det. Mange herinde vil ikke bryde sig om det! Og hvem der egentlig står bag kommunisten. Hint: undersøg hvem Marx, bolchevisterne og kulturmarxisterne fra Frankfurt var!

  Kommentar by Torsten — 25. juli 2019 @ 06:46

 16. Kommentar by Torsten

  PRÆCIS! Men lad mig bare sige det med det samme.. Uriasposten er frikadellekosher. Du får dem aldrig til at se på, hvad j****ne er for nogle mennesker. Du kan skrive side op og side ned om emnet, og fremlægge alverdens beviser, men de nægter at se på det. Det er nøjagtigt ligesom venstreorienterede, der nægter at forstå faren ved Islam.

  Sørgeligt.

  Kommentar by Voltzejn — 26. juli 2019 @ 09:38

 17. […] Hvem er egentlig et sikkerhedsproblem på Langelandsfestivalen?Se også SFU-landstyrelsesmedlem om fredelige Generation Identitær: “Det eneste sprog de forstår er vold.… […]

  Pingback by Langelandsfestival er et mekka for sexovergreb: Er Rasmus Paludan og Stram Kurs problemet? – Free Speech Blog — 26. juli 2019 @ 11:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper