24. juli 2019

SFU-leder ‘drømmer om at knuse kapitalismen’: “Konkret vil jeg foreslå en 100 procents beskatning…”

Da jeg tog til træning med den mindste i går parkerede jeg ved siden af en Maserati GranTurismo, og da vi lidt senere på dagen kørte en tur til Egå Marina, var parkeringspladsen spækket med Audi Q8 og AMG-Mercedes’er. Det er ‘pissetræls’, og den slags kunne man minimere, hvis blot man indførte ‘dødsskat’ – altså, beskatter allerede beskattede midler. For fællesskabets bedste, forstås. Kommentar af SFU-landsforkvinde Sofie Lippert i Berlingske – Arveskatten på formuer over 30 mio. kr. bør være 100 procent.

“Det er ikke nok at se på klassiske omfordelingsværktøjer som f.eks. progressiv indkomstskat. I forståelsesaftalen mellem de fire røde partier, der danner grundlag for den nye socialdemokratiske regering, står, at der skal indføres målrettede skattestigninger. Et oplagt bud på en sådan målrettet skattestigning kunne være en progressiv arvebeskatning. …

Konkret vil jeg foreslå en 100 procents beskatning på arv over 30 millioner, så kæmpeformuer ikke kan gå i arv og vokse og dermed skabe endnu større ulighed. I stedet har vores samfund og klode i stadigt stigende grad brug for, at pengene kommer fællesskabet til gode. Formuer, der er genereret i vores samfund, er skabt af de goder, som vores fællesskab bidrager med. Ofte udspringer formuerne af virksomheder, som har tjent deres penge på vores stærke arbejdsmarked og gode adgang til veluddannet arbejdskraft. Det er derfor i mine øjne kun retfærdigt, at pengene igen går til fællesskabet, når arvingerne har overtaget en enorm formue.”

(Sofie Lippert på Twitter: “Drømmer om at knuse kapitalismen og smadre patriarkatet.”)

Mit liv er for kort til ældre hvide mænd, der har så ondt i røven over at tiden er kommet til at fjerne nogle af deres privilegier, at de ikke kan finde ud af at tale ordentligt.” (Sofie Lippert, 20. juli 2019)

Oploadet Kl. 10:36 af Kim Møller — Direkte link108 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103038/trackback

108 Comments »

 1. Det lyder stupidt. Dumhed og brutalitet er en farlig cocktail, også selvom man er en kvinde, der har velvillige unge hanhunde til at gøre det grove for sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. juli 2019 @ 10:47

 2. Åååååh, bare lyden af en Maserati V8. QuarttroPorte er i øvrigt min favoritbiler.Den går i øvrigt beviseligt i trussen på kvinder, lyden altså, forbyd skat og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juli 2019 @ 10:48

 3. Ikke Bentley, ikke Aston Martin, ikke Porsche, ikke BMW, ikke Mercedes- AMG.

  KUN MASERATI ligger på 100 procent seksuel ophidselse hos kvinder.

  According to a recent study conducted by British luxury car insurer Hiscox, the sound of a Maserati engine revving actually stimulates sexual arousal in women. In the study, a group of women were asked to listen to a variety of cars from economy models to luxury cars while their hormone levels were monitored. After listening to a Maserati, 100% of the women showed increased levels of testosterone, correlating with sexual arousal, forbyd lortebiler og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juli 2019 @ 10:52

 4. Dem der hopper på den bør fratages stemmeretten.

  Kommentar by Per K. — 24. juli 2019 @ 10:54

 5. Er der et kapløb i gang om at virke mest hjernedød mellem EL, SF og Alternativer?

  Kommentar by Erik — 24. juli 2019 @ 11:10

 6. Flere af de bilmærker ligger højt på perkernes top 3.
  Så, Sofissen overhovedet hvem “ejermændene” var?
  Og det med de store midler til anskaffelse af alle de dyre køretøjer, Sofissen:
  Hele lortet er i dag for det meste leaset, derfor “anførseltegnet”.
  De er ikke overvejende kørt af ældre hvide mænd – men af landets nye brune herremænd, der i dag valser rundt i de mange dyre biler.
  Og nu vil du så plyndre resten af de samfundsskabte værdier. Tilvejebragt af bl.a dygtige arbejdsomme gl. hvide mænd. Så den hoben SF-snyltere du repræsenterer – hvoraf UNDER 20% reelt bidrager til velfærden overhovedet – får resten?
  Er du dum?
  Din misundelse i øvrigt, kan du stoppe skråt.
  VORES liv er nemlig også for kort – ALT FOR KORT -til ignorante små fisseletter som dig – SkamLippert

  Kommentar by White knight — 24. juli 2019 @ 11:21

 7. På forsiden af Frontpage Mag læste jeg den anden ddag,da jeg skulle læse Bruce Bawer interviewet: Is there any Hope for Western Europe? Inside every progressive is a totalitarian screaming to get out. Det må jo siges at passe fint,også når det gælder den stupide møgtøs Sofie Lippert.

  Kommentar by Nielsen — 24. juli 2019 @ 11:30

 8. Kør lige hendes tanker lidt videre:
  – Er du smukkere end de fleste, skærer vi lidt i dig, så vi bliver mere lige…
  – Er du klogere end de fleste, giver vi dig lige et par hjernerystelser, så vi bliver mere lige…
  – Er du stærkere end de fleste, bedøver vi dig dagligt, så vi andre også kan være med…
  – Osv.

  Kommentar by ino — 24. juli 2019 @ 11:38

 9. Gad vide om det er ældre hvide mænd, der har skabt forudsætningerne for, at den små Sofie kan tage en uddannelse på samfundets regning. Hvis det danske samfund havde været baseret på sorte eller arabiske mænds arbejdsindsats, ja, kære Sofie, så havde du været i gang med hårdt fysisk arbejde alt imens mændene sad i skyggen og drak øl …. iøvrigt ville du have været iklædt en sort særk ;-)

  Klaphat!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke talte — 24. juli 2019 @ 11:49

 10. Misundelsens brød skal også spises.

  Kommentar by Santor — 24. juli 2019 @ 12:04

 11. “Mit liv er for kort til aeldre sure maend..” Javel saa.
  Din tid kommer, med haengepatter, gammelkone-udflaad, svindende haarvaekst i begge ender, bitterhed over at det ikke lykkedes dig at holde fast paa ham/hende/whatever du havde udset som partner, fortvivlelse over at der trods 100% beskatning ikke er nok tilovers til at toerre roev paa dig for, uforstaaenhed for demokratiet der blev vaek, tvungen “hovedbeklaedning”, mistede kvindelige privilegier, bare vent.

  Kommentar by krassisten — 24. juli 2019 @ 12:24

 12. Det er på tide at der bliver indført dummebøder til dumskere der er lige så sindssyge som Sofie Lippert.

  Kommentar by Piphans — 24. juli 2019 @ 12:25

 13. “Snart bachelor i matematik.”

  Kommentar by Erling — 24. juli 2019 @ 12:37

 14. @ 13, Erling. Ja, lidt som i: Naar jeg har fanget den mus jeg lurer paa plus en til, mangler jeg kun to i at have fanget fire.
  Gad vide om damen nogensinde vil vaere i stand til at laegge to og to sammen…

  Kommentar by krassisten — 24. juli 2019 @ 12:42

 15. Jeg befandt mig lige på Anne Sofie Allarps væg, fordi jeg ved hun hader Boris _Johnson og skulle se hvordan en statslig financierer vært behandler det.

  Hun kalder ham en wife-beater…. det er der ingen som helst belæg for.

  Det er der flere der påpeger. Dem kalder hun så for “incels” og Susanne Staun prøver at forsvare hende.

  Det skulle lige være en kvinde der uden beviser blev kaldt noget rigtig groft.

  Kommentar by Anders Jensen — 24. juli 2019 @ 13:04

 16. Det er på tide at vi forlader den synkende lorteskude også kaldet (mohammed)danmark og søger asyl hos president Donald John Trump.

  Kommentar by Piphans — 24. juli 2019 @ 13:07

 17. FEMINISTERNE OG POLITIK-KVINDERNE ER DØDSENSFARLIGE! Det har mange mænd endnu ikke forstået. Nogle af de politiserende kvinder ser ret nuttede ud, eller kan snakke fanden et øre af. Men tag ikke fejl. I samlet flok har de travlt med intriger mod mændene, familierne, børnene og alt med demokrati og kultur.

  Hele Europas økonomi, velfærd, stabilitet, fred og sikkerhed er nu i fare pga. af politik-kvindernes tåbelighed, lovsjusk og altundergravende virksomhed.

  Se kvinderne Merkel, Mogherini, Ursula og Jelved. De er fire eksempler ud af tusinder på at politik-kvinder foretrækker barbari, diktatur, familie-opløsning og gangstervælde fremfor kultur, demokrati, familietrivsel, retsorden og retfærdighed.

  Politik-kvinderne skaber splittelse, ufred, fattigdom og elendighed overalt hvor de får magt og indflydelse.

  De fleste af dem er kommunister, feminister og pladderhumanister, som altid er med på at håne og nedgøre mændene, med på at sjofle børnene og alle traditionelle værdier. Og som altid er med på at flytte det halve Afrika nordpå.

  Meget tyder på at hvis deres magt ikke begrænses, vil de snart gøre kål på Sverige. Og fortsætter feminiseringen af Europa vil vores verdensdel og civilisation snart være så svag og svækket, at det ender i kaos, galehus-tilstande og det rene ragnarok.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juli 2019 @ 13:13

 18. Det eneste hun får knust er det danske samfund …

  Og hvad er det lige præcis ‘at smadre patriarkatet’ betyder? Det betyder jo ingenting, sålænge de forværrer situationen for kvinder er det et statement ord!
  Feminister bliver ved med at støtte importerten af Islam, som er DEFINITIONEN på et kvindeundertrykkende samfund.

  Hvordan kan man være så fatsvag?

  Kommentar by Realist — 24. juli 2019 @ 13:16

 19. So-cialisterne/Ko-mmunisterne/Ma-rxisterne vil aldrig komme op med andet end vores destruktion. De rummer alle kun revolutionære, destruktive, ekstremt forræderiske ideer imod vores samfund, vores rettigheder på alle måder, vores kultur, vores trtaditioner, voores skikke, vores værd, vores værdier, vores religion, viden og sprog og vores samfund har desperat brug for at at blive befriet fra dette løgnagtige satanisme-agiterende, diktatoriske, psykopatiske, seminazistiske, kommunistiske åg af samfunds-, nations- og folk-undergravere

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 13:23

 20. Den korrekte forkortelse for so-konglomeratet af MArxister, SOcialister og KOmmunister er vistnok MASOK-(ommun)-ister

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 13:29

 21. som den gode mises-professor gjorde opmærksom på i det jeg linkede til i går, så omskaber socialisme (kirugisk fjerner andet uden at erstatte det med noget bedre eller lidt dårligere, men tager det bare til sig selv .. dvs stjæler det til staten og politikerne, som er de dårligste til at anvende ressourcerne, da de alle megalomaniske psykopater) politik til det eneste område som er værd at beskæftige sig med, som straks vil blive ramt af kriminel konkurrence fænomenet, som udsiger at de værste stiger til toppen og udkonkurrerer moralske og ærlige spillere på den politiske scene. Tilbage bliver et mafiavælde, hvor politikerne konfiskerer alt fra borgerne og markedet og destruerer altså den gren de sidder på, hvorefter vi alle styrter ned

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 13:44

 22. MIT liv er for kort til yngre kvinder, der ikke kan finde ud af at tale ordentligt.

  Ofte er der tale om opadstræbende karrierepolitikere med ondt i livet. Det må være hårdt.

  Kommentar by Bastardo — 24. juli 2019 @ 13:46

 23. Lige min type! En pikant opmuntring her i sommervarmen.
  SFU-landsforkvinde Sofie Lipperthar har ondt i røven pga af ældre hvide mænd. Og hun har vist fået det på bagsædet af en Audi?:-)

  Kommentar by A-mad — 24. juli 2019 @ 13:59

 24. 13:59 Det er da klokkeklar racisme, egentlig, hvis vi skulle være krakilske :)

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 14:03

 25. Cat Girl 14:03. Er det racisme, at hun kan føle at ældre, hvide mænd, har taget hende i røven?:-)

  Kommentar by A-mad — 24. juli 2019 @ 14:11

 26. 14:11 Ja, det er nedladende tale om en udsat begfokningsgruppe, hun hævder tilmed at hendes liv er for kort til hvide mænd, at hendes liv er for kort til, at hun vil kunne med dem, og det vil sige, at hun nægter i dette liv at gøre noget med dem, for dem eller med dem, selvom hun skal behandle alle lige, særligt da hun er formand for SFU, som altid postulerer at man skal være tolerant etc (går jeg ud fra, det må prøves ved højesteret)

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 14:28

 27. “ældre hvide mænd” + “ondt i røven” + “tale ordentligt”.

  Mange fine ord som kom ud af munden på lille Sofie …eller var det gathullet!?!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. juli 2019 @ 15:04

 28. Kommentar by White knight — 24. juli 2019 @ 11:21

  Skat er da godt – hvis man ikke betaler det.

  Kommentar by Fascist — 24. juli 2019 @ 15:06

 29. OK. Jeg blev lidt forvirret i varmen og kom til at tænke på tegneren Anni Lippert, hvis tegninger vi er mange, der kan lide?
  Måske er Sofie Lippert i et ondt generations opgør med sin bedstemor Anni?
  http://www.tv2lorry.dk/files/styles/fixed_width_medium_2x/public/media/2017/50/1048.jpg?itok=AZ-WWTzq

  Kommentar by A-mad — 24. juli 2019 @ 15:12

 30. KNUS KAPITALISMEN. SÅ VI ALLE KAN KOMME TIL AT LEVE I FATTIGDOM. BÅDE MATERIELT OG ÅNDELIGT. LÆNGE LEVE PROLETARIATETS DIKTATUR (UNDER MIN LEDELSE I LUKSUS OG BEDSKEDNE PORCHER) :-). (LAD VARMEN STIGE EDERS SIND TIL VANVID) :-):-) :-).Støt SIAD. MVH Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2019 @ 16:08

 31. Bortset fra mit hovedhedebølgeindslag. :-). Nyeste fra Tommy Robinson .

  (undskyld…men kan ikke finde en bedre tråd)

  Youtube. What Tommy told me in prison today. Ezra Levant.

  Håber I følger med og støtter op. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2019 @ 16:35

 32. “Ældre hvide mænd”. Så er hun både gerontistisk (imod ældre), racistisk og sexistisk.

  Den gamle SF formand Gert Petersen – der havde en fortid i nazistpartiet og som yndede at tænke grønt med grøn Tuborg og grøn Cecil – må vel vende sig i graven!

  I øvrigt er der allerede betalt skat af arvede midler!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 24. juli 2019 @ 17:14

 33. Jaleh Tavakoli har hun det svært med at forstå, hvad der sker. Stakkels Sofie.

  https://twitter.com/sofielippert/status/1152625638362308609
  Det her rammer ekstra hårdt efter tre dage i krydsilden. Hvad er det, der sker for vores offentlige debat?

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2019 @ 17:20

 34. Uha den havde ikke gået herhjemme.
  https://ekstrabladet.dk/nationen/shitstorm-virkede-muslimske-boern-maa-leve-med-svinekoed/7724180

  Kommentar by Anonym — 24. juli 2019 @ 17:31

 35. Inden for sit fag som matematiker klarer hun sig godt nok ved at forstå at en 100 % beskatning af arven vil medføre at alle personligt ejede virksomheder over formuegrænsen bliver ejet af staten efter ejerens død, medmindre arvingerne i forvejen besidder en kæmpeformue.

  I samfundsforståelse mangler hun dog lidt ved ikke at tage højde for at private virksomheder organiseret i selskabsform eller som fondsejet ikke vil blive ramt på samme måde ved en 100 % arveskat, så dem må hun finde en anden metode at knuse.

  Kommentar by perhag — 24. juli 2019 @ 18:21

 36. I den grad stupidt og kommunistisk, har ingen gang på jord.

  Kommentar by LarsB — 24. juli 2019 @ 18:37

 37. @33
  Interessant at tjekke hendes skriverier på twitter: “Sådan her havde jeg det i går da @TorstenGejl (MF fra Alternativet) i en debat sagde, at det snart var for sent at redde kloden… Hvorfor var der ikke nogen af alle jer midaldrende mennesker, der gik i gang noget før?”

  Hvis et enkeltindivid skaber sig en sådan bizar vrangforestilling, ville man ikke tøve med at kalde det en psykose. Men da denne kollektive klimapsykose om klodens undergang og de skyldige midaldrende er en hel almindelig og gangbar politisk holdning, er det dybt foruroligende.

  Kommentar by traveler — 24. juli 2019 @ 19:07

 38. OT
  https
  :
  /
  /www
  .
  infowars.com/watch/?video=5d37634db5990e0017a83da1
  BOMBSHELL: Grand Jury Set To Indict Deep State White House Spies
  The Alex Jones Show
  Published on Jul 23, 2019
  Breaking news: federal grand juries in three states are expected to hand out indictments stemming from the theft of classified information from the White House.

  Kommentar by Cat Girl — 24. juli 2019 @ 19:25

 39. Bindegale kommunistkælling.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. juli 2019 @ 19:46

 40. “VI DRIVER KLAPJAGT PÅ BILISTER: i et motorblad fra FDM 2o13, nr. 1, kan man læse om politifolk som er dødtrætte af at skulle opfylde måltal, ligesom man gjorde i Sovjet-unionen. I stedet for at arbejde for den bedst mulige sikkerhed i trafikken, er politiet blevet sat til at inddrive bøder under alle mulige påskud, og hvis ikke et bestemt højt antal bøder blev uddelt, kunne den enkelte politimand og hans chef blive straffet økonomisk. Og på finansloven budgetterede Chrborg med 595 millioner kr. i mer-indtægt.

  I artiklen bliver en 2OO7 politi-reform kritiseret sønder og sammen. Den medførte iflg. en formand i politi-forbundet at bilisterne blev udsat for tåbelige og urimelige bøder.

  Måltal som i Sovjet-unionen. Tyg lige på den.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juli 2019 @ 20:04

 41. ‘Knuse kapitalismen’ og ’smadre patriarkatet’. Nå for søren! Held og lykke med projektet, Sofie Lippert.

  Hun er 23 år gammel og fremstår endnu mindre intelligent end Greta Thunberg, der er 16 og har talrige psykiatriske diagnoser fra alfabetsuppen. Hvilket siger det meste.

  ‘Snart bachelor i matematik’ må vel i dén forbindelse betyde, at hun snart er i stand til at lægge 2+2 sammen og nå resultatet 5?

  Og hvorfor ikke foreslå en beskatning på fx 130%, så de rige svin kan aflevere pengene til fx ‘flygtninge’, de unge store stærke negermænd på gummibådene over Middelhavet, som hun sikkert gerne vil kulturberiges af? Kom nu, Sofie Lippert, kun fantasien sætter grænsen.

  I øvrigt lidt pudsigt, idet hun ifølge Altinget har en bachelor i matematik og samfundsfag?

  Nå, ikke første gang, politikere har lidt vanskeligt ved at kende forskel på beståede eksaminer og forhåbentlig snart beståede eksaminer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juli 2019 @ 20:52

 42. Knus kapitalism…Gør alle fattige.

  Kommentar by Jp — 24. juli 2019 @ 21:10

 43. “Mit liv er for kort til yngre hvide kvinder, der har så ondt i røven over andres mere eller mindre heldigt tilegnede formuer, at tiden åbenbart er kommet til at stjæle deres penge gennem skatteopkrævninger for at bruge dem til ligegyldige filantropiske formål”

  Kommentar by T. H. — 24. juli 2019 @ 21:41

 44. ..

  Kommentar by T. H. — 24. juli 2019 @ 21:42

 45. De bliver aldrig klogere, de uvidende tåber på venstrefløjen. Igen og igen går de i den fælde, at de vil føre en politik som i Venezuela, Cuba og Nordkorea. De unge af dem er til en vis grad undskyldt af deres manglende erfaring og tvivlsomme skoleuddannelse, men fordi man er ung, behøver man vel ikke at være et fjols.

  De gamle hvide mænd er som regel klogere end dem pga. af deres livserfaring, og har naturligt nok flere penge på kistebunden, hvis de ellers har sparet fornuftigt op gennem livet. De forkælede ungkommunister vil bare have det foræret her og nu, som den ældre generation har tjent ved ærligt arbejde.

  Kommentar by JC — 24. juli 2019 @ 22:18

 46. “Smadre patriarkatet” og “mit liv er for kort til ældre, hvide mænd som har ondt i røven osv” er en agressiv og nedladende sprogbrug, som viser at Sofie Lippert er en typisk MANDSFJENDSK feminist og kommunist, som ikke regner sine landsmænd for andet end “white trash”. Er hun også lesbisk, eller bare bidsk? Det er bekymrende at en så enfoldig idiot som Anne Lippert er blevet formand for SF ungdom. Hun taler ikke selv ordentligt, men beskylder “hvide mænd” for at udtrykke sig u-ordentligt.

  Men det er desværre et almindeligt fænomen at inkompetente ledere ikke afsættes, fordi medlemmerne af partierne er alt for sløve eller autoritetstro. Det er f.eks. underligt at Lars Lusk og Tullesen ikke forlængst er afsat som formænd. Begge er uduelige/utroværdige og har på det groveste svigtet danskerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. juli 2019 @ 22:57

 47. TYRKIET HAR NU OPSAGT AFTALEN MED EU om at hindre indvandring og tage illegale migranter retur. Sammen med det faktum at Frontex ikke fungerer, er det ildevarslende nyt. For både EU, Tyskland, Merkel, Ursula og Macron og den danske regering går jo i forvejen efter mangedoblet indvandring. Polen, Ungarn, Italien, Tjekkiet, Frankrig, England og Tyskland har haft store demonstrationer mod EU mv., men EU-toppen har indtil videre ignoreret de folkelige protester.

  Men EU er jo heller ikke et demokratisk foretagende.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. juli 2019 @ 23:17

 48. …om at hindre indvandring til Tyskland og tage illegale retur

  Kommentar by Ole Jensen — 24. juli 2019 @ 23:18

 49. Minér farvandet mellem Tyrkiet og Grækenland, Det vil hjælpe.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juli 2019 @ 23:39

 50. Der vil ikke blive meget erhvervsliv tilbage i DK, hvis hun fik magt som hun har agt. Det er nok heller ikke meningen. Deres ønske er at alle skal være offentligt ansatte. Hvor pengene til at drive den offentlige kæmpesektor skal komme fra, kan vel ikke være noget problem i deres optik.

  Der er op til skræmmende 20 % af vælgerne der støtter disse ekstremistiske partier og deres vanvidsfantasier, og desuden rækker deres indflydelse langt ind i Socialdemokratiet. Det er straffen for at afskaffe ordentlig historieundervisning i skolen.

  Kommentar by JC — 25. juli 2019 @ 00:20

 51. Der findes også kloge, dygtige kvinder, der har overtrumfet mandlige rivaler. Tag f.eks. Margareth Thatcher, Marine le Pen, Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund. Desværre er det som om de ekstremistiske vanvidskvinder, som truer med at styrte Europa ud i en eksistensiel katastrofe, er i flertal. Hvis det kun var mænd der havde haft stemmeret, havde vi ikke ladet os løbe overende af vore ideologiske og kulturelle fjender og økonomiske snyltere. Vi ville end ikke have haft venstreorienterede regeringer overhovedet (ifølge meningsmålinger). Det tager jeg som bevis på at mænd i gennemsnit er klogere end kvinder (i gennemsnit).

  Kommentar by JC — 25. juli 2019 @ 00:45

 52. Fuck EU(SSR) og lortedanmark.

  Kommentar by Piphans — 25. juli 2019 @ 01:32

 53. Nu kommer det store muslimske indvandrings ryk. Der vil føre til død og ødelæggelse.
  Det er jo bare historie , intet andet .
  P1 orientering , har jeg ikke hørt i årevis , og de skuffede ikke dd. 240719 , utrolig en mis information der spredes.

  For enhver , der ved hvor og hvordan man navigere via sin world wide web`s kabler , finder lynhurtig andre helt mod stridende oplysninger, og ganske ofte officielle dokumenter.

  Tyrkiet har i min. 10 år ..smuglet våben til europa , nigeria , libyen ,syrien som direkte beskytter fremmede jihadi udlandske soldater mest fra Uzbekistan og Kazakhstan ,i det sidste “oprørs kontrollerede område ” , største løgn . det er jo det gale vanvid. ( evt. southfront søg )
  Altså et NATO land ?
  En osman KALIF , der er helt åben om osamaners planer om , at erobre europa. Hvem husker ikke hans forbindelser , til den tyske kriminel bande ” osmanererne” , nemlig ingen . bare YT den.

  Det er kafkas verden, jeg vågner til hver dag.
  Der er noget helt galt . den pind putin stak i hjulet , i vestens syrien forbrydelse. Som libyen , irak , afganistan og historie .
  millioner af danske skatte penge til jihadister.
  ok jeg må skrive en lang “afhandling” , med helt præcise kilder.
  Dette var en rant” , der bare udviklede sig. Jeg poster alligevel
  Min bulgarske kilde , som klart viser danske skibe sejle våben til syrien, international våben handels plads.
  r&u på yt
  og søren espersen på dag 1 af jeppe j. 24 nyt , nu slettet.

  Kommentar by dan hansen — 25. juli 2019 @ 02:55

 54. https://www.youtube.com/watch?v=IGaSbbyYVU8

  Kommentar by dan hansen — 25. juli 2019 @ 03:17

 55. # dan hansen, du oplyser om interessante ting. Og i første halvdel af dit indlæg skriver du i klart sprog. Men resten af teksten virker uklar og til dels uforståelig. Kan du ikke prøve at forklare nærmere, og i klart sprog. (r&u på yt?? rant? dag 1 af jeppe j, nu slettet?? osv.)

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 05:53

 56. # JC oo.45: De “kloge, dygtige” kvinder du nævner, har dog langt fra været perfekte. De kan kritiseres for meget. Pernille Vermund lyder vel ok, men det gør mange politik-kvinder umiddelbart. Men i praksis ender de næsten altid som mændenes, familiernes, økonomiens og civilisationens fjender. De siger altid at de vil “sikre” dit og dat, og skabe et bedre samfund, men véd sjældent hvordan.

  Langt de fleste politik-kvinder aner ikke hvad de taler om. Hør Pia Olsen Dyhr, Christel Schaldemose, Mette F, Jelved og Stine Bosse osv. når de snakker løs om klimaet, EU, økonomi og indvandring. Det meste er noget billigt og tarveligt vrøvl. Hør frau Merkel, Mogherini og Ursula pludre løs om deres store “visioner”.

  Ursula von der Leyen vil 1: have kvindekvoter og positiv særbehandling af kvinder = negativ særbehandling af mænd. Vil 2: have mangedoblet indvandringen fra Afrika. Vil 3: have nationalstaterne og demokratierne udslettet og afløst af EU-diktatur og tysk dominans og fjernstyring. Vil 4: have klimaet under politisk kontrol via co2 bekæmpelse for 1OOO milliarder euro. Osv.

  Hun er feminist og multi-kulti fan for fuld udblæsning, og lyder som en politisk korrekt og utopisk fantast.

  Mange af politik-kvinderne går ind for at udskifte civilisation, velstand, fred og orden med barbari, fattigdom, krig og kaos. Ni af ti, eller nitten af tyve, er dødsensfarlige. Sverige er de ved at ødelægge, og de arbejder henimod Europas undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juli 2019 @ 06:30

 57. Hun snakker som en NWO bot. Hun trænger til at prøve at leve uden de hvide mænds hjælp, hvilket vil betyde hendes sikre død inden for et par dage. Voldtaget og myrdet af hendes muslimer. Sultet ihjel. Frosset ihjel. Lagt ned af simple sygdomme.

  Kommentar by Torsten — 25. juli 2019 @ 06:39

 58. Tyrkiet har opsagt aftalen med Merkel??? Danskerne har valgt Sosser som tager hensyn til Radikale??? Ok….så lad os nyde livet imens vi er her (Demokratiet vælger nationalt selvmord (idioter)). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2019 @ 06:48

 59. # 6.39 og 6.49: JA, DANSKERNE HAR VÆRET NAIVE OG ALT FOR GODTROENDE OVERFOR KOMMUNISTERNES, feministernes og pladderhumanisternes undergravning af alle folkelige, nationale, familiemæssige og civiliserede værdier.

  Kommunisterne, de radikale og feministerne er ganske vist gået “snedigt” frem, idet de har fulgt kommunisternes gamle opskrift på at undergrave et samfund. En opskrift hvor man sniger sig frem, skaber historieløshed, fylder borgerne med løgnepropaganda, går to skridt frem og eet tilbage, bruger børn og kvinder til følelsesporno, splitter familierne, spiller mænd og kvinder ud mod hinanden, etablerer bureaukratier som kan plyndre og tyrannisere borgerne, hykler løs om humanisme, ligestilling, menneskesyn og racisme, og udgiver røde “sandheder” for at være rendyrket videnskab, fortier rødfascismens skumle og menneskefjendske sider, osv.

  Nu står vi danskere så måske inden længe ved vejs ende. Der hvor man må vælge om man virkelig frivilligt vil lade sig frarøve ALT, fædrelandet, byerne, kvinderne, boligerne, pengene, arbejdspladserne, demokratiet, indfødsretten, velfærden, folkesundheden, friheden, familieværdierne, trygheden, børnenes fremtid m.m. Alt det som de røde og de falske borgerlige vil udplyndre og forære væk til “berigere”.

  Kommunisterne har i over 1OO år været specialister i hvordan man ødelægger hele samfund og alle menneskelige værdier. Nu må danskerne sige fra overfor den marxistiske galskab, eller gå sin undergang i møde.

  Læs “Kommunismens sorte bog”, læs om de røde og de sortbrune socialisters vilde og dødbringende udskejelser i Sovjet-unionen og Tyskland, læs om islamisternes barbariske massehenrettelser i Syrien, Irak, Saudi-Arabien og afrikanske lande, læs om storforbryderne og lystmorderne Lenin, Stalin og Pol Pot osv. Læs Snaphanen og den korte avis.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juli 2019 @ 10:05

 60. De værste virkelighedsfjerne okkultister jeg til dato har mødt, kom næsten alle fra høje rent-mattematiske fag på universitetet. Disse folk forstår kort sagt ikke den videnskabelige metode, men ser matematik som en magisk tryllepind. Men jeg kender jo deres fejl-tankegang, så tillad mig at oversætte et par dele af Sofies rituelle remser til almindeligt dansk:

  “Formuer, der er genereret i vores samfund, er skabt af de goder, som vores fællesskab bidrager med.” == Parasitisk remse der skal fremmane illusionen om at den spirituelle konstruktion “samfundet” laver noget som som parasitterne givet deres spirituelle kræft til og derfor har krav på.

  “virksomheder, som har tjent deres penge på vores stærke arbejdsmarked” == Virksomhederne har ikke lavet noget selv, men er fremmanet af parasitterne. Bemærk at denne sætning er ret syg. For hvis den var sand, så kunne parasitterne, som skaberne af den mana der laver virksomhederne, jo bare have beholdt deres mana og haft penge selv uden noget behov for nogen beskatning!

  “og gode adgang til veluddannet arbejdskraft.” == Parasit-præsteskabets standardiserede ritualisering. Bemærk at dette ofte misforstås som om at det har noget med uddannelse at gøre. Men der er udelukkende tale om den socialistiske indoktrinering på uddannelser.

  “fællesskabet til gode” == parasitterne til gode(dette inkludere i særdeleshed hende selv)

  “Mit liv er for kort” == Parasitten præsten er for ophøjet til at høre din mening!

  “til ældre hvide mænd” == parasitternes vært

  “… der har så ondt i røven over at tiden er kommet til at fjerne nogle af deres privilegier” == remse der skal fremmane illusion om at at det hele handler om følelser og fiktiv baserede konstruktioner der bare kan fjernes.

  “at de ikke kan finde ud af at tale ordentligt.” == En remse der skal forstås som: da det er klart at parasit præsten ikke har nogen argumenter, men kun remser, siges dette for at forklare hvorfor at man ikke må fremføre rimelige kritik af parasitterne!

  Jeg håber dette kan hjælpe med fortolkningen af parasit-præsten Sofies rituelle remser.

  Kommentar by Hvideplov — 25. juli 2019 @ 10:28

 61. DANMARK er nu i toppen i Europa hvad angår indbrud. Politiet har nedprioriteret indbrud, og mange har opgivet at anmelde indbrud pga. lange ventetider, men antallet af indbrudstyve har vist aldrig været større.

  Grænsen er stadig hullet som en si. Er der endelig kontrol, gøres der store fangster. Se 24nyt.dk og den korte avis.

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 10:32

 62. DANMARK er nu i toppen i Europa hvad angår indbrud. Politiet har nedprioriteret indbrud, og mange har opgivet at anmelde indbrud pga. lange ventetider, men antallet af indbrudstyve har vist aldrig været større.

  Grænsen er stadig hullet som en si. Er der endelig kontrol, gøres der store fangster. Se 24nyt.dk og den korte avis.

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 10:32

 63. Til #61&62
  Korrektion: En si kan filtrere noget fra. Det kan vores nuværende grænsen ikke, så er der reelt tale om et stort hul.

  Kommentar by Hvideplov — 25. juli 2019 @ 11:14

 64. Angående politiet, så er der nu oprettet en politisk korrekt venstre orienteret hadgruppe “TFP – Taberne Fra Politiet”. Hvor muslimer og venstreorienterede kan glæde sig over dræbte politifolk. Morsomt nok forsøger nogle af disse ekstrem parasitter at påstå at medierne hele tiden køre på dem? Man skal være temmelig syg i hovet hvis man ikke kan se at det er omvendt. Og der er sikkert også det de selv mener, for de prøver jo tydeligvis at fremmane den illusion at de er ofre. Denne offerstatus kan så bruges til at angribe andre. Den klassiske Islamiske/Venstreorienterede strategi.
  Kilde:
  https://ekstrabladet.dk/112/afdoed-betjent-haanes-paa-facebook/7724835

  Kommentar by Hvideplov — 25. juli 2019 @ 11:53

 65. ot
  Rasmus Paludan nægtet adgang til Langelandsfestivallet

  Langelandsfestivallet fortjener at blive saboteret. Sluk for strømmen.
  Når man har købt og betalt for en vare i form af en billet, Kan varen ikke nægtes kunden. Her: Deltagelse i en festival.

  Det er ikke jourdisk holdbar for Langelandsfestivallet.
  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. juli 2019 @ 11:57

 66. Kommunismen og venstrefløjens facisme og Nazionalsocialisme og totalitarisme er ikke død. De er først glade, når de styrer alle borgernes midler – og så tror de borgerne vil knokle lige så meget for en kommunistisk stat.

  Som Margaret Thatcher sagde: “Problemet med socialisme er, at man ender med at løbe tør for andres penge.”….De kan kun kræve og kræve. Rødfacisterne siger, de ønsker mere social lighed, men de ønsker totalitarismen dvs diktatur og det er på vej forklædt som godhed og lighed (og klimainvesteringer).Så mange som muligt på bundet på offentlige ydelser (stemmekvæg). Velfærds-diktatur. Højeste skat i verden og højeste pensionsalder 75 år for vores børn

  Kommentar by H.nielsen — 25. juli 2019 @ 14:48

 67. Bedste replik i dag by Torsten — 25. juli 2019 @ 06:39 :”Hun snakker som en NWO bot. Hun trænger til at prøve at leve uden de hvide mænds hjælp, hvilket vil betyde hendes sikre død inden for et par dage. Voldtaget og myrdet af hendes muslimer. Sultet ihjel. Frosset ihjel. Lagt ned af simple sygdomme”.

  SÅÅÅ SANDT !!!!

  Kommentar by H.nielsen — 25. juli 2019 @ 14:53

 68. Jeg ønsker ikke at bidrage til et fællesskab som hun er del af.

  Kommentar by Winged Hussar — 25. juli 2019 @ 14:59

 69. Forbilledet synes at være Venezuelas ragnarok, Nordkoreas stalinisme og Cubas sambasocialistiske rædselsregime.
  100 mio. døde i det 20. århundrede siger, at hun tager fejl.

  Kommentar by Jern Henrik — 25. juli 2019 @ 15:34

 70. En off topic,men så underholdende,at jeg ikke kan lade være med at kommentere i det aktuelle spor: https://www.youtube.com/watch?v=oMKn3lgv6Bc
  Tyvstjålet fra censorative Hodja,javel. Men det gør den ikke mindre underholdende.
  -En god Breivik skyder en dårlig tyrk… hmmm

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2019 @ 15:57

 71. Tak Dan Hansen 53) -54). Hvad Syrien angår er det klart at det Sunnimuslimske mindretal, efter Saddam Husseins fald (Hans klan tilhørte det Sunnimuslimske mindretal i Irak) Måtte hente hjælp fra Saudi Arabien og andre Sunnilande, og det selvfølgelig måtte være Al Quaida der måtte yde den hjælp. Det Syriske regime tilhøre Assads Alivitiske styre, som er Shiamuslimsk (Ligesom Irak i dag tilhøre Iran mere eller mindre via det Shiamuslimske styre) Alivitaerne ShiA (Alis parti). Erdogan drømmer selvfølgelig om genrejsning af det Osmaniske regime i Tyrkiet. Så selvfølgelig er han interesseret i at Vesten frihed falder. Derfor splitter han Nato stratetisk med de Russiske rakketer han køber sammentidigt med at Trumf og Nato får sat en stopper for udstationering af de nye F35 kampfly pga den millitære interessekonflikt. At EU selvfølgelig i dens dekadent arrogante moralske overbevisning om Marokkotraktaten, logre for Iran, Tyrkiet, som snart lader Islamiske indvandrere ødelægge EU, kan kun være en advarsel til USA. Det er ufatteligt at Danskerne har været så DUMME at belønne Venstre med denne arrogante løkke, og givet Sosserne magten på den baggrund, er selvfølgelig en katastrofe, som jeg ikke aner hvordan vi retter op (På lovlig vis). Men jeg håber da selv jeg tager fejl, og vi redder os ud af den suppedas. Ud af EU og samarbejd med Visalandende (Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, og måske Rumænien.). Muligvis Rusland…så kan jeg høre kritikerne sige… Rusland…med Putin….(Jeg beklager men han har fornuftigt reelt analyseret situationen i Vesteuropa, og har fuldstændig ret)…ja hvorfor ikke Putin? Når man kan underskrive Marresh-traktat og samarbejde med Saudi Arabien, som får Rusland til at ligne et frit liberalt slaraffenland, så kan vi sgu også samarbejde med Putin, og helst endda udskifte samarbejdet med Saudi Arabien med Rusland, som også har rigeligt med Olie. Men selvfølgelig kender jeg fejhedsdiplomatiet, som er underlagt Stockholmssyndromet overfor Islam. Det er langt mere modbydeligt end at samarbejde med det nuværende Rusland. Både Japan, Kina, og Burma har klogelig taget sig af det Islamiske civilisationskatastrofale problem, så her er der en redningsmulighed. USA vil nok tabe i sidste ende pga det gæld til udlandet, og det faktum at Dollaren nok falder i råvareindkøb til Kinesisk, Japansk, eller en 3 valuta. Euroen????? Ha ha ha ha ha ha:-).Det er nok bedst at indstille sig på den Danske katastrofe (ala Sverige). Støt SIAD. Trods alt God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2019 @ 16:08

 72. Multikulturel berigelse er IKKE kun forbeholdt kartoffelhvide danske skattesnydere. Også turister i København rammes.

  Det trestjernede Hotel Rossini, der ligger i Valby, er gået konkurs, og gæsterne er blevet bedt om at forlade hotellet.

  Det skriver rejsemediet Standby.dk.

  Konkursen ser blandt andet efter ønske fra Erhvervsstyrelsen, fordi selskabet bag hotellet med 84 værelser ikke havde anmeldt nogen revisor, hvilket er lovpligtigt.

  Skifteretten har udpeget advokatfirmaet VES Advokater i Glostrup som likvidator.

  Når hotelejeren bor i ghettoen: Hotel Rossini v/Riaz Butt

  Hasib Riaz Butt
  Mjølnerparken 102, 01. th.
  2200 København N

  Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juli 2019 @ 16:29

 73. En joker for UK er Boris Johnson.:-). Jeg aner ikke om han bøjer af eller leger Churchill med resten af det dekadente EU, men han giver da en mulighed uden at jeg er helt klog på hvilken fisk han er. Jeg ved ikke om England er fortabt, som Tommy Robinson siger (muligvis), men som jeg har hørt det så kommer Boris, så giver han EU en aftale, og hvis de siger Nej, jamen så bliver det da bare et hårdt brexit (Hvis han ikke er for fej og udskriver valg???Nu må vi se. Kender ham ikke godt nok). Men hvis jeg var ham ville jeg – i karikeret dagligdags tale- diplomere med EU således:

  Hej hør nu her. Vi forlader jer og den synkende EU-skude. Det eneste der holder jer oppe økonomisk er Tyskland, og resten sidder med munden på den tyske financielle pat. Vi gider ikke jeres pjat så enten kommer I med et tilbud. Vi skal selvfølgelig ikke betale et eneste pund for at forlade jer.

  EU? Hvem tror I I er. Vi er fornæme bureakrater uden reel magt til nogetsomhelstpå internationalt plan, derfor er vi fornemme gæster i den arabiske verden, Iran og Kina etc etc etc, som vi lefler for (og så taler vi ikke om Visalande og det gældsplagede Grækenland, Italien, Frankrig etc etc etc etc.).

  OK vi forlader jer bare uden videre, OG SÅ LAVER VI FRIHANDELSAFTALER MED USA, KINA, OG RUSLAND- som vi kan være diplomater med på et fornuftigt niveau. VI BLIVER DIPLOMATISK SAMLINGPUNKT FOR DE LANDE, hvad I ikke duer til, og får også et godt forhold til Indien (igen). Så gå F… uself. :-) :-) :-). Vi gider Ikke jeres selvovervuderede lallbureakrati. Kan I hygge jer :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2019 @ 17:40

 74. Tak til Carlo 72) for den orientering :-). Rart der er nogen der siger, hvad der ligger bag (imodsætning til EB,s halve nyheder). Støt SIAD. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2019 @ 17:43

 75. Gid gamle hvide mænd rejste alle til hobe, så den små Sofie kunne få afprøvet sit potentiale. Vil hun ikke selv udføre de farlige og fysisk tunge opgaver, ligger det lige for: importer nogle afrikanere og arabere til dette. Det kommer til at gå rigtig godt. De brancher, der tjener penge til landet, skal så bemandes af Sofie og hendes veninder, der sikkert gladeligt lægger 70 timer om ugen. Det kommer til at gå rigtig godt. De her aggressive unge kvinder er så selvovervurderende og uden realitetssans, at kun en krig kan få dem til at blive mennesker igen.

  Kommentar by Uno — 25. juli 2019 @ 18:48

 76. Bare prøv at beslaglægge nogle af mine få værdier, så skal den lille so se løjer.

  Kommentar by Johnson — 25. juli 2019 @ 20:59

 77. Til #65
  Glem ikke at sætte tingende i perspektiv. Langelandsfestivallet ønsker ikke at Rasmus Paludan som har betalt for at komme ind, må komme ind på deres område. Dette skyldes at at Paludan ikke ønsker at alle bare skal have ret til at komme ind i Danmark og bruge løs af vores resurser. Langelandsfestivallet burde lukke alle ind gratis på arrangørernes private regning ellers er de ikke bare lige så slemme som Paludan, men værre. Ford det svarer til at alle der kommer til Dammark forventes at betale alting at for få en del i danskernes goder. Tydeligvis er Langelandsfestivallet bestyrelse hovedsagelig bestående af parasitter.

  Kommentar by Hvideplov — 25. juli 2019 @ 21:27

 78. https://ekstrabladet.dk/112/rasmus-paludan-sigtet-for-forsoeg-paa-vold/7726250

  Kommentar by Anonym — 25. juli 2019 @ 21:28

 79. Opdateret klokken 21.22: Først lød meldingen på, at Paludan var sigtet for vold. Det er nu korrigeret til forsøg på vold, oplyser Fyns Politi.

  Onsdag er Rasmus Paludan blevet sigtet for forsøg på vold efter en episode ved Langelandsfestival.

  Det bekræfter Fyns Politi over for Ekstra Bladet.

  Her fortæller vagtchef Torben Jakobsen, at partilederen for Stram Kurs har været til afhøring på stedet.

  – Han er blevet sigtet for forsøg på vold dernede. Vi har haft ham under afhøring, men mere kan jeg ikke sige, lyder det kortfattet fra vagtchefen.

  Han bekræfter dog, at episoden skulle være sket på et givent tidspunkt onsdag. Der er ingen informationer om, hvad der konkret skulle være sket fra politiets side.

  I en video på Youtube kan man dog se, at Rasmus Paludan bliver sigtet af en betjent for at have forsøgt at påkøre en vagt ved teltpladsen.

  – Jeg har ikke forsøgt at påkøre nogen, lyder svaret prompte fra partilederen.

  Rasmus Paludan er netop i disse dage til stede ved festivalen på Langeland, hvor han og nogle venner er blevet nægtet adgang, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juli 2019 @ 21:28

 80. Til ot
  Her er hvad der sker når man er så dum at man bliver i Danmark for at betale til “fællesskabet”. Skattefar ville have over 100% skat på fortjeneste af salget af Jubii.
  Kilde:
  https://www.bt.dk/samfund/mangemillionaeren-martin-thorborg-raser-over-sadistiske-skat

  Kommentar by Hvideplov — 25. juli 2019 @ 22:00

 81. O T

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11518981/Rasmus-Paludan-er-sigtet-for-forsøg-på-vold-på-festival/
  25.07.2019 KL. 21:07
  Rasmus Paludan er sigtet for forsøg på vold på festival
  Stifteren af partiet Stram Kurs er blevet sigtet og afhørt af politiet efter en episode på Langelandsfestival.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. juli 2019 @ 22:16

 82. “At tale ordentligt”. Mig forekommer det at det mest er de unge der ikke taler ordentligt. Mange af dem kan ikke sige en sætning uden “Fuck” eller “Fucking”. Det har de nok lært i børnehaven eller skolen. Kvindelige pædagoger ynder at bruge latrinære udtryk som pis, lort, skide, røv. De stemmer som regel på Enhedslisten eller SF.

  Kommentar by JC — 25. juli 2019 @ 22:21

 83. Der er ikke nogen form for nytænkning i hendes primitive vulgærsocialisme. Hun er blot en typisk socialist som vil have goderne foræret uden at skulle yde for meget selv. Når nogle ældre hvide mænd har privilegier og penge, skyldes det jo nok at de har været dygtige og arbejdsomme, og været gode til at spare op og investere, til gavn for hele samfundet. Uden sådanne typer ville Danmark være et fattigt land, og de mindst bemidlede ville være rigtig fattige. Denne logik er åbenbart for svær at forstå for en ung socialistisk kvinde til trods for en moderne bachelorgrad (måske fra RUC). Et godt råd til hende: Tag på en studierejse til Venezuela eller Cuba, og bliv lidt mere oplyst.

  Kommentar by JC — 25. juli 2019 @ 22:39

 84. DR og P1 er til at brække sig over. Både i radio-aviserne og “orientering” propaganderes der hæmningsløst for mere indvandring.

  De to pladderhumanister Christel Schaldemose fra S og Pernille Weiss fra K har lige hældt vand ud af ørerne, om at Tyrkiets opsigelse af aftalen om at stoppe horderne af migranter med kurs mod Tyskland, ikke er bekymrende, men noget man tager “med ophøjet ro”. “Wir schaffen das”, udtalte damerne, dog på dansk. En tredje stemme talte om MR og internationale forpligtelser, og Ungarn blev kritiseret for at afvise asylsøgere. Som det iøvrigt var meget, meget synd for. Ikke eet ord om at det er synd for europæerne at migranters kriminalitet og terror er blevet en stor plage i hele Europa.

  Iøvrigt er lyden i P1 blevet ringere. Folk som mumler, instrueres ikke om at tale tydeligt, og selve den tekniske kvalitet af optagelserne er også blevet ringere. (nej, min hørelse fejler intet)

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 22:40

 85. 78. Tak Carlo Di Napoli II
  jeg ser lige på det.

  Jeg er sikker på der er chikane, fra Festivallet´s eller politiet´s side. så det ser ud til at det kun er et forsøg. Lad os se om det holder

  For Rasmus Paludan (Stram Kurs) skal åbenbart chikaneres på alle tænkelige måder. Lige som Trump og Mogens Glistrup.

  Ligeledes må man ikke sige sandheden, da Racisme§én, 266B, er total ligeglad med om det er sand eller falsk.
  Det kan kun være tumper der laver sådan en lov.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. juli 2019 @ 22:47

 86. Der propaganderes også igen og igen for ligestilling, klima-hysteri, EUs herligheder, migranternes berigelse af Danmark og diverse andre radikale og socialistiske kæpheste.

  Det journalistiske bundskrab BT har idag brugt hele bagsiden på kvinde-propaganda om at flere skilsmisser er vejen frem. Intet om det pilrådne, feministiske og beton-bureaukratiske system som udnytter og terroriserer tusinder af mænd, børn og familier.

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 22:52

 87. DR er kommunisternes og indvandringsindustriens forlængede arm og bugtalerdukke. Bekvemmeligheds-indvandrere gøres uden videre til “krigsflygtninge” og kommende læger, ingeniører og IT-programmører. Løgn og følelsesporno i lange baner. Og DR finder det helt rimeligt at bruge 25O-3OO.OOO kr. om året på hver migrant.

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 23:05

 88. Politiet/retsvæsnet er delvis holdt op med at fungere, iflg. pressen. Der kan være årelange ventetider på at sager om overfald, indbrud og andet bliver færdigbehandlet.

  Mængden af skøre og uretfærdige domme vokser også. Nu er et bil-firma blevet dømt til at betale over en million kr. til en kineser som havde ophængt redningsveste i nogle vinduer i en københavnsk bygning. Bil-firmaet havde blot taget nogle fotos af sine biler foran bygningen.

  Og så er en dansker blevet dømt til at betale 17O.OOO kr. som straf for at hans varebil medbragte en far og hans lille datter på fire år.

  Chaufføren og faderen havde lovligt ophold i varevognen, men den lille pige som gerne ville følges med sin far, og som man ikke lige havde kunnet finde anden pasning til, var en “ulovlig passagér”.

  Nogle jurister og dommere er bare nogle kolde og umenneskelige skiderikker.

  Hvorfor nøjedes man ikke med en advarsel?

  Kommentar by TP — 25. juli 2019 @ 23:26

 89. Just weeks after LGBTQ Pride Month ended, a California group announced it would host a “Straight Pride Parade” in the city of Modesto. The announcement comes less than two months after a Boston group announced that it, too, would hold an event celebrating heterosexuality.

  The National Straight Pride Coalition applied for a permit to hold the event Aug. 24 at Modesto’s Graceada Park. The event promises to celebrate “heterosexuality,” “masculinity,” “femininity,” and “babies, born and unborn,” among other things, forbyd Pride og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juli 2019 @ 23:34

 90. Hvis man vil vide noget om den situation som Danmark, Sverige og Europa befinder sig i, er der mange BARSKE NYHEDER at læse hos den korte avis, free speech blog, snaphanen og black pigeon.

  Situationen forværres for hver dag.

  Kommentar by TP — 26. juli 2019 @ 00:15

 91. OT
  Jeg hører ikke noget om demokraternes endelige destruktion under høringen af Mueller i går. Det demokratiske parti og de almindelige psykopatiske medier blev destrueret af Mueller-høringen.

  Hele venstrefløjen styrtblødede i går, hvis i ikke så det, men de dør og dør og dør ..

  FOR EKSEMPEL .. Hør Tucker, Jim, Sekulow, Hannity, osv osv Gaetz, Giuliani, Fitton osv osv Fox .. hør alle de ægte konservative stemmer og fat at venstrefløjen her i Danmark dør, socialisterne blev slagtet af deres eget vidneudsagn imod Trump

  Kellyanne Conway Leave s the Liberal Media SPEECHLESS at Press Conference
  YT-Hash: JgyqfiuKLlU

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 02:03

 92. OT
  Mueller
  cVZMeAcSTlE
  aPhv-xyXPK8
  LFDnuMAT66U
  AgNdBhUMYgc
  ICOUCAjR8dM
  ZKpOsV9wFxo
  TTPPzCXGh6g

  .. and on and on to the break of dawn

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 02:12

 93. Ja, og læs den her http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5111699

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2019 @ 02:53

 94. Den unge rødfacist har måske hørt, at man ikke skal bide den hånd, der fodrer en……..
  Tænk at være så utrolig “velmenende” og utrolig naiv, direkte dum og uden kendskab til samfundet og sammenhænge i samfundet

  Kommentar by H. Nielsen — 26. juli 2019 @ 03:39

 95. Vil anbefale man dropper DR hvad nyheder angår (både tv og radio). Prøv tyske NDR, ZDF eller ARD tv nyheder, og nyhederne på lokalradioerne (Tyskerne er langt mere objektive og alsidige i Deres nyhedsdækning).
  Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juli 2019 @ 07:01

 96. Nu næsten hundrede indlæg på samme blog. Er der ikke tale om en overdosering, hvor de enkelte skriverier drukner i mængden? Er der mon mere end 3-5 stykker der orker at nå frem til de sidste bidrag? Eller springes de første 8O-9O indlæg over?

  Kommentar by TP — 26. juli 2019 @ 07:06

 97. Nogen spurgte hvem Antifa er. Antifa er EU, UN, MSM, bankerne, de multinationale, og det kinesiske kommunistiske parti, som hader Amerikanerne og Kristendom – kort sagt Antifa i Danmark er folketinget, Antifa globalt er journalisterne og venstrefløjen

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 07:13

 98. Problemet er at danskerne ikke fatter, at deres land blev besat af venstrefløjen for mange årtier siden. De ser danske politikere inde på borgen uden at være i stand til at forstå, at de kigger direkte på fjenden, at folketingspolitikerne slet ikke er danskere, men kinesere og EU-bureaukrater og lobbyister for den globale mafia og industri.

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 07:17

 99. Antifa i Danmark er i øvrigt først og fremmest den danske journaliststand og så de allermest idiotiske mennesker, hvilket ikke siger særlig meget i dagens Danmark

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 07:19

 100. Fru So Flipperts udsagn om, at hun vil knuse kapitalismen og smadre patriarkatet er selvfølgelig lige så meningsløse udsagn, som Mueller’s udsagn om, at han ikke kan frikende Donald Trump. Nej, han kan selvfølgelig ikke frikende Donald Trump, da han ikke er dommer og hans opgave udelukkende bestod i, at se om han kunne nå frem til anklagepunkter imod Trump, af den ene eller anden beskffenhed (ideen var at det skulle være forbrydelser imod lovgivning som kandidat og imod at andre lande (Rusland) fik særlig adgang til at influere det amerikanske præsidentvalg i 2016) som kunne føre til en rigsretssag imod præsidenten.

  Nej, du kan ikke knuse kapitalismen, da kapitalismen kun findes inde i dit eget hoved og der slet ikke er set kapitalisme på kloden i meget lang tid. Ligeledes kan du heller ikke knuse patriarkatet ved at opholde dig i Danmark, hvor det ikke eksisterer

  Kommentar by Cat Girl — 26. juli 2019 @ 07:44

 101. Det danske SKATTEVÆSEN er helt fantastisk, overgår enhver fantasi. Alle véd jo at SKAT (med en slags konfirmand i spidsen) ignorerede en lang række advarsler, og fortsatte med at udbetale mange milliarder kroner til udenlandske svindlere. Noget som har medvirket til udhulingen af danskernes velfærd og sundhed. Ingen er blevet gjort ansvarlig for udbetalings-vanviddet, selvom det som foregik måtte virke mistænkeligt på enhver med en smule omløb i hovedet. Desuden blev man jo advaret flere gange.

  Men rene idioter synes at være ansat i SKAT. Ifølge avisen BØRSEN blev en sælger af Jubii afkrævet skat af 1OO millioner, selvom han kun havde tjent ti millioner. Da SKAT blev gjort opmærksom på forskellen, fremturede man bare, og manden måtte anlægge sag mod SKAT for at slippe for det tossede krav om over 1OO% i skat. Det skvadderhoved der fremturede, burde jo fyres på gråt papir. Men er vel snarere blevet forfremmet?

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. juli 2019 @ 07:59

 102. IDIOTER synes der iøvrigt at være særlig mange af i DR og diverse rødradikale partier. I DR mener man at der INGEN hensyn bør tages til danskerne. Derimod bør der tages ALLE MULIGE HENSYN til arabere og afrikanere, navnlig dem som gerne vil til Danmark for at blive forsørget af danskerne, få gratis boliger, møbler, undervisning og meget mere.

  DR et et kommunistisk, landsforræderisk og gennemløgnagtigt foretagende, med en hårdkogt kvindelig marxist i spidsen. Det gælder både DRs radio- og tv-stationer.

  At fortsat masseindvandring i ret nær fremtid vil føre til økonomisk ruin, bande-terror, islamistisk terror og blodbade i Danmark, er for DR komplet ligegyldigt.

  På grund af mediernes og partiernes løgne og fortielser er Danmark på vej mod den totale katastrofe. Men hvordan kan det være anderledes når danskerne flest er blevet hjernevasket næsten lige så grundigt som svenskerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. juli 2019 @ 08:33

 103. Godt set Carlo Di Napoli II 23:34. Tak for info om a “Straight Pride Parade”.
  Det vil jeg advare imod!:-)
  De bliver stenet af Antifa og DR og TV2!

  Kommentar by A-mad — 26. juli 2019 @ 09:16

 104. Tæt på perkerghetto✅
  Knivstik ved højlys dag✅
  Stikker af fra gerningsstedet✅

  Den slår højt ud på den åbne muhamedanerskala.

  Københavns Politi er rykket ud til et knivdrama på Nørrebro i København.

  Der er løbet en anmeldelse ind om, at en person skal være blevet skåret med en kniv på Tagensvej.

  Ifølge politiet er der tale om en person, som er blevet skåret. Personen skal ifølge politiet være uden for livsfare.

  Lige nu arbejder Københavns Politi på stedet, oplyser de. Samtidig oplyser politiet til Ritzau, at gerningspersonen er på fri fod.

  De vil dog ikke ud med, hvad det formodede motiv skal være – ej heller ønsker de at oplyse, hvor manden er blevet stukket, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juli 2019 @ 10:23

 105. Ot
  Men læg mærket til hvad Rasmus siger 4 Min inde i videoen.

  https://youtu.be/v1mzcRtjrjY
  Rasmus Paludan bliver sigtet for forsøg på personpåkørsel, (25.07.2019)

  Ren chikane både fra vagtenes og politiets side.

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. juli 2019 @ 10:36

 106. Charles Nielsen 10:36

  Man ønsker at sabotere efterforskningen ved ikke at afhøre vidner straks, mens begivenheden står klart i vidners hukommelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juli 2019 @ 10:43

 107. Det kan kun kaldes et lorte politi. med Asmaa Abdol Hamid som leder.
  Politifuldmægtig er gået på pension, som MægtigFuld ☺☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. juli 2019 @ 11:15

 108. Jeg hader som udgangspunkt dansk politi, som er fuldstændigt fucked up i deres hoveder og deres prioriteringer (lettere at udstede fartbøder til hvide, kristne familiefædre på vej for at hente ungerne i skolen istedet for at slå hårdt ned på bandeperkerne i ghettoen (fordi den danske far slår og skyder ikke tilbage på betjentene modsat de muhamedanske kriminelle)), men jeg kan ikke få mig selv til at håne en afdød københavnsk politibetjent—der døde pga en perkers vanvidskørsel på Langebro—som Ahmad M. Qubtan, som står bag kommentaren: —En pestilens mindre i TFP Taberne fra politiet gruppen på Faecesbook, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juli 2019 @ 11:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper