29. juli 2019

Farum: Camilla tør ikke forlade hjemmet om aftenen – “… der er blevet råbt.. ‘danskerluder’ efter mig’

BT har flere beretninger fra multikulturens frontlinje i Farum Midtpunkt. Blandt andet 28-årige Camilla – Gravid kvinde flygter fra Farum Midtpunkt: Mit barn skal ikke vokse op her.

“For 28-årige Camilla er der ikke nogen tvivl. Hendes kommende søn skal ikke vokse op i Farum Midtpunkt, efter hun gentagne gange har oplevet at blive truet og kaldt skældsord af en gruppe unge mænd.

‘… jeg tør ikke forlade mit hjem i aftentimerne, fordi jeg er bange for, at de skal bryde ind,’ fortæller Camilla, der ønsker at være anonym…

Camilla er bare én af mange, som B.T. har talt med, der er frustreret over, at en gruppe unge mænd af udenlandsk herkomst angiveligt står bag åbenlys hashsalg, chikane og trusler i området omkring Farum Midtpunkt. …

Lige siden jeg flyttede hertil i 2017, har jeg oplevet, at der er blevet råbt ‘luder’ og ‘danskerluder’ efter mig, og jeg har også været ude for, at de har fulgt efter mig, når jeg har gået med mine hunde. Jeg var helt bange for, at de skulle overfalde mig,’ siger Camilla, der er næsten seks måneder henne i sin graviditet, og tilføjer:

‘Der bliver jævnligt taget i mit dørhåndtag på forskellige tidspunkter om både dagen og natten.'”

52-årige Susan Engstrøm er mere positiv overfor området, men har haft lignende oplevelser – Trods stenkast efter Susan i Farum Midtpunkt: Dejligt sted at bo.

“‘Der er nogle utilpassede unge i området, der sælger hash, og jeg har været udsat for chikane, efter jeg bad dem om at rydde op efter sig. Der er blandt andet blevet kastet sten efter mig, da jeg var ude at gå med min hund,’ fortæller Susan Engstrøm, der arbejder som hjemmesygeplejerske i området.

‘Jeg har oplevet, at de har stået foran mit kontor og truet mig, da jeg kom tilbage fra en aftenvagt,’ siger hun videre.”

Oploadet Kl. 12:44 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103103/trackback

26 Comments »

 1. Er der ikke mange muhamedanske kriminelle i Frankfurt?

  En ung dreng er ifølge politiet i Frankfurt omkommet, efter han blev skubbet ud foran et tog på hovedbanegården i byen.

  På Twitter bekræfter byens politi den fatale hændelse.

  Der er endnu ikke meldt meget ud om sagen, men politiet i den tyske storby er løbende i kommunikation med flere forskellige bruger på det sociale medie.

  Og det er her, man bekræfter hændelsen og det faktum, at den unge dreng på bare otte år er omkommet.

  Politiet skriver desuden, at en person er tilbageholdt i sagen.

  Endnu vides det ikke, om det den tilbageholdte person er den samme, som skubbede drengen, skriver politiet, forbyd islam i Frankfurt og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juli 2019 @ 12:50

 2. Hober de Damer stemmer Stram Kurs, for der kommer ikke andre at redde kastanierne ud af ilden for dem. Jeg formoder Damerne har stemt i den røde ende. ☻

  Lige til en orientering.:
  OT
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-07-28-trump-overvejer-at-stemple-antifa-som-terrororganisation
  28. jul. 2019
  Trump overvejer at stemple Antifa som terrororganisation
  Uidentificerede Rose City Antifa-medlemmer overfaldt en amerikansk journalist ved navn Andy Ngo 29s juni i Portland, Oregon.
  Præsident Trump overvejer at placere den antifascistiske venstrefløjsgruppe Antifa på USA’s terrorliste.

  En god nyhed, Ja een af de fede. ☺ ☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. juli 2019 @ 12:51

 3. Der er mere guf i BonBon land … når løgnepressen ikke skriver hvem det er så plejer det at være kulturberigelse https://ekstrabladet.dk/112/slagsmaal-i-dansk-forlystelsespark-to-personer-anholdt/7729863

  Kommentar by Torsten — 29. juli 2019 @ 13:08

 4. @1 Carlo Di Napoli II
  I så fald er det ikke første gang at en tysker er blevet skubbet ud foran et tog og myrdet af udlændinge.
  Sorry OT.
  Det er nu kommet frem at det er muslimer der stod bag Moske angrebet Melbourne, business as usual for islam.
  Luk psykopatanstalten lortedanmark og spar vores efterkommere for at blive voldtaget og myrdet af importerede muslim/islamistiske voldspsykopater.

  Kommentar by Piphans — 29. juli 2019 @ 13:12

 5. “Det opfordres, at der ikke spekuleres i motiv…” osv. ifbm den lille dosis hverdagsterror i Frankfurt.
  Gad vide.. bum bum bum…hvem der kan ha’ et motiv? Den er svær
  Er det nu igen! rabiate og voldelige Hare Krishnas, tibetanske munke eller slet og ret ferierende medlemmer af FABO (Foreningen Af Bøller i Ordrup)- der har givet et nap og en hånd med?
  Tænkte vi det ikke nok!
  De behøvede slet ikke en gang at skrive det.

  Kommentar by White knight — 29. juli 2019 @ 13:36

 6. For satan, hvor er de skyldige rædde for, at dette bliver gnisten, der får lortet til at eksplodere mellem lårene på dem.

  Kommentar by White knight — 29. juli 2019 @ 13:49

 7. Egentlig er det skammeligt at skrive, at hun bare kunne lade være med at flytte ind i deres område… fordi det forudsætter, at jeg erkender, at området er deres…

  Men som Michelin sagde, da de skrev “Rusland” over deres kort over Krim halvøen: Vi beskriver virkeligheden, som den er, ikke som vi ønsker den.

  Kommentar by Fascist — 29. juli 2019 @ 14:51

 8. @5. Katolske messedrengedrenge paa speed og med oemme numser, det kan simpelthen ikke vaere andet…

  Kommentar by krassisten — 29. juli 2019 @ 14:53

 9. Ups, en dreng for meget i “messedrenge” ovenfor:-)

  Kommentar by krassisten — 29. juli 2019 @ 14:55

 10. Danmarks Radio blev også truet væk sidste år..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2019 @ 16:27

 11. Terrror eller…..
  https://ekstrabladet.dk/112/otteaarig-draebt-skubbet-ud-foran-tysk-tog/7729915

  Kommentar by Anonym — 29. juli 2019 @ 16:34

 12. Nej Susan Engstrøm, når man skal forvente trusler og stenkast uden for sin egen dør, bor man i et shit hole. Hun burde være gammel nok til at vide, hvad der er (var) normal opførsel her til lands.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. juli 2019 @ 16:53

 13. #1 Ang. episoden i Frankfurt hvor mor og dreng blev skubbet ud foran tog, så er den formodentlige 40 årige gerningsmand af afrikansk afstamning (Eritrea)

  Kommentar by Zatopek — 29. juli 2019 @ 17:40

 14. Eritreanere er så dem, som vores hjemlige socialister gave 90% godkendelser i asylbehandlingen, de er så kære i deres overbefolkede kaotiske, krigeriske lille lorteland – et perkisk lortehul endda lavet af niggere, man kan dårlig finde mere uegnede personer til at tage ophold i Vesten

  Kommentar by Cat Girl — 29. juli 2019 @ 19:02

 15. gave = gav = gave

  Kommentar by Cat Girl — 29. juli 2019 @ 19:02

 16. Hvad i alverden laver en Eritrea-nigga overhovedet i Frankfurt?
  Stukket af fra militærtjeneste?
  Næppe. Sambo er 40 – hvis han da overhovedet ved hvor gl. han er.
  Efter den gængse regnemetode på de kanter, hvor flejnskaldede skægbørn hævder de er 17 – ka’ vi konkludere, at den “fyrreårige” snarere er 80…FIRS!
  “Uheldet” på perronen skyldes derfor nok blot en voldsom frenskreden ubehandlet Parkinson.
  Og SLET IKKE any wrong doing.

  Kommentar by White knight — 29. juli 2019 @ 19:04

 17. #16
  Hvad angår flygtninge fra Afrika, ved vi ofte ikke andet om dem, end de selv fortæller. Falske dokumenter og fabrikerede historier er en del af pakken. Det værste er at man ikke ved om en person har drab, voldtægter, tortur, psykisk sygdom osv. i bagagaen.

  De instrueres af herboende landsmænd og venligbo-advokater i hvad de skal sige. De kan lyve sig kristne, homoseksuelle, politisk forfulgte osv. – hvad end der skal til for at bestå asylkravene.

  https://www.bt.dk/politik/afsloering-asylansoegere-lyver-og-snyder-i-danmark-det-haenger-simpelthen-ikke

  Kommentar by Zatopek — 29. juli 2019 @ 19:56

 18. Cat Girl 19:02
  Vi må ha’ fat i Søren Østergaard og høre ham. Om ikke han kan spørge firmaet, der lavede “splashen” 》☆NU MED NEGER☆《 til Zirkus Nemo.
  Om ikke, de også laver dem i DK-size.

  Kommentar by White knight — 29. juli 2019 @ 22:39

 19. Jeg håber inderligt, at alle danskere, efterhånden som det går op for den brede bestand af Yvonner og Keld’er osv, når det går op for almindelige danskere, som ikke er så engagerede, som de debatterende på Uriasposten, at medierne som lakajer for politikernes, såvel som politikerne selv, er dybt manipulerende og sjælsløse sataniske og egentlig dybt kriminelle og forbryderiske. I hvert fald handlende imod enhver postuleret intention, imod enhyver foregøglet hensigt, imod enhver erklæring, imod ethvert løfte, blot tronende som ultimative utilgivelige løgne – altsammen løgn eller hvis vi skal gøre os den ulejlighed, at tænke over hvorfor det er sådan, at løgnen ikke blot er løgn, men mere præcist propaganda. Hvis man gør sig denne ulejlighed, så vil man hurtigt forstå, at det ikke kun var nazisterne som brugte og opfandt propagandaen, og propagandaen stoppede så sandelig heller ikke efter 1945, men derimod har den tiltaget lige siden – altså, jeg håber virkelig, at danskerne vil gøre sig den ulejlighed, at forstå og afdække alle deres hensigter og komme frem til den rigtige konklusion, som vi på Uriasposten allerede kender nu, at journalisterne er uilgivelige forrædere, som vi aldrig kan tage til os igen efter, at vi har smidt dem fra os.

  At BT skriver om ofrets situation er sådan set blot den anden side af deres historie, hvor de anvender konsekvenserne af kulturkonflikten til at forøge forestillingen om frygt, terror og utryghed, til at få læsernes opmærksomhed og gøre dem modtagelige for yderligere manipulering.

  Denne historie er jo en slags bekræftelse på at BT “deltager” i virkeligheden på danskernes vegne, men sandheden er, at de udnytter deres ulykke, som de malker her, og at de har skabt alle forudsætningerne for katastrofen.

  De skabte ulykken og samarbejdede med fjender, og undergravede folket, fædrelandet, nationen, mændene, familierne, virkeligheden fordi de er de totalitæres lakajer

  Kommentar by Cat Girl — 29. juli 2019 @ 23:00

 20. Invasionstallet vil nu stige igen (efter at asyltallet er blevet betegnet som historisk lavt af politikere og løgnagtige medier, hvilket nok er tvivsomt).

  Tesfaye åbner igen for kvoteflygtninge. Hvordan vil han garantere os at disse kvoteflygtninge ikke vil være uintegrerbare muslimer. Hvordan kan han sikre at de bliver en del af arbejdsstyrken og ikke kommer til af tappe penge af de offentlige kasser. Hvordan vil han undgå at deres børn bliver narkokriminelle, hærværksmænd og terrorister. Vi får med stor sandsynlighed importeret et nyt Farum Midtpunkt, hvert år.

  I øjeblikket ser vi hvordan de beskedne stramninger den borgerlige regering fik gennemført, skæres bort, bid for bid som skiver af en agurk. Det var forudsigeligt med den røde gummiregering, som de uoplyste og tankeløse vælgere fik stemt til magten. Snart vil DK igen være en magnet for fupflygtninge og velfærdspirater.

  Kommentar by JC — 29. juli 2019 @ 23:03

 21. 22:39 Ja, vi skal umiddelbart ser det ud til, være fantastisk stolte og begejstrerede over at forære vore borgerrettigheder og vores oldebørns land væk, fordi det er jo så gennemdansk, at være en del af den suicidale klasse, så hvis han kan sende smadremanden til at erstatte borgerne på borgen, så går det nok bedre

  Kommentar by Cat Girl — 29. juli 2019 @ 23:23

 22. Ja, nogle politikere er så SNOTDUMME at de tror det er humanistisk og beigende at fylde Danmark med primitive, utaknemmelige, fanatiske og blodtørstige stenaldertyper fra Afrika og Arabien.

  Og i DF er de så selvglade og selvtilfredse, at de nu bruger DSBs rejseblad til at bruge Tullesen, idioten i politikerklæder, som blikfang i en annonce. I samme omgang har man den frækhed at skrive: “Danmark- der er så meget vi skal passe på”.

  Det skriver DF efter partiets totale snyderi og forræderi ti-tolv år i træk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juli 2019 @ 00:04

 23. Yep, 500 ekstra uintegrerbare pr. år. Tak for det Mette F.
  Det koster vel omtrent 100 millioner ekstra årligt for hvert år. Så om 4 år til næste valg, bruger vi så 0,4 milliarder ekstra årligt, alene på den lille feel good forretning.
  Tak ad helvede til, til alle de danskere der ved valget syntes det her er en god ide. De har siddet på deres flade nasserøv og troet, at de ville få flere af andre folks penge ved at stemme på Mette. Vor Herre bevares, de bliver pulet lige i nasserøven som sædvanligt, naive idioter.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. juli 2019 @ 00:23

 24. Landsforræderne beder om flere ulovlige immigranter (flygtninge som de kalder dem). Ikke at den nuværende “regering” er meget værrere end den forrige + DF som lod det ske (DF kunne bare have droppet alt samarbejde med landsforræderne fra V, K og LA) https://politiken.dk/indland/art7313244/Nu-beder-regeringen-FN-om-nye-kvoteflygtninge-allerede-i-%C3%A5r

  Kommentar by Torsten — 30. juli 2019 @ 07:18

 25. #23: Hvorfor er det mon så vigtigt at flygtninge med behov for behandling kommer til Danmark for at blive behandlet? Der er ikke meget logik her. Det ville være meget billigere at behandle dem hvor de er. Så kunne flere blive behandlet for de samme penge. Det kunne Læger uden Grænser vel snildt gøre, hvis de ovenikøbet fik hjælp til udstyr og medicin fra Danmark. Der er mange ude i verden der trænger til lægebehandling. Det giver dem vel ikke ret til lægebehandling i Danmark.

  Takken for denne behandling bliver vel som sædvanligt mangel på vilje til integration, træk på overførselsindkomst, vold, ballade, kriminalitet og anden mangel på tilpasning.

  Hvorfor skal man belaste det i forvejen overbelastede danske sygehusvæsen yderligere. Hvad mon de socialdemokratiske vælgere siger herom? De har vel ingen mening om noget som helst. De stemmer bare bevidstløst på S uden større refleksion.

  Kommentar by JC — 30. juli 2019 @ 13:03

 26. Kvoteflygtninge: Der er vel bare tale om at flygtningeindustrien mangler arbejde og penge. Den har en effektiv lobbyorganisation, med direkte forbindelse til de Røde partier. Skaf nogle flere flygtninge, er signalet.

  Kommentar by JC — 30. juli 2019 @ 13:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper