30. juli 2019

Århus N: To kvinder afviste tilnærmelse fra ‘fire mænd’, afrikaner ‘tømte en pulverslukker ind i bilen’

Manden med pulverslukkeren beskrives som 20-25 årig, ‘Østafrikansk af udseende’. Bilen var ‘formentlig en Audi. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi – Tømte pulverslukker i hovedet på to kvinder.

“To kvinder på 20 år 24 år var natten til mandag kl. 02.35 på vej hjem i bil, da de gjorde stop ved Q8 på Randersvej i Aarhus N. Her blev de kontaktet af fire mænd, der spurgte, om kvinderne ikke ville med dem, hvilket de afslog, da de ikke kendte mændene. De to kvinder ventede på, at mændene kørte fra stedet, inden de selv kørte videre i retning mod IKEA.

Kvinderne blev opmærksomme på, at bilen med de fire mænd fulgte efter dem, og da de kørte i retning mod Djurslandsmotorvejen kørte mændene ind foran dem på tilkørselsrampen og fik dem til at standse. Den 24-årige kvinde, de var passager i bilen, rullede vinduet ned, hvorefter en af de fire mænd tømte en pulverslukker ind i bilen, hvor de to kvinder sad.”

(Q8, Randersvej, Århus N – Djurslandsrampen ved Ikea; Fotos: Maps)

Oploadet Kl. 10:50 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103131/trackback

30 Comments »

 1. Forbyd pulverslukker og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juli 2019 @ 10:51

 2. Har de 20-årige og 24-årige kvinder stemt på Stram Kurs?

  Har de ringet il politiet, SA de blev forfulgt i bil?

  Hvem fanden i helvede stopper for sådanne perkersvin? OG SÅ ÅBNER HUN VINDUET, fuck de fortjener næsten at blive kulturberiget i samfulde deres seks huller, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juli 2019 @ 10:54

 3. @ Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juli 2019 @ 10:54

  Lige mine ord. Jeg græmmes over den tåbelighed, de 2 tåbelige tøsebørn udviser.

  Kommentar by Knud Madsen — 30. juli 2019 @ 10:58

 4. Sådan går det, når man ikke frivilligt lader sig kulturberige.

  Kommentar by Holger_Danske — 30. juli 2019 @ 11:02

 5. Når politikernes herrefolk vil ha sex……madammerne kan ikke forsvare sig

  Kommentar by BB — 30. juli 2019 @ 11:06

 6. Åbner vinduet i stedet for at låse dørene? Nogle kvinders naive handlinger i disse situationer minder mig om den uddøde dronte.

  Kommentar by Larsen — 30. juli 2019 @ 11:25

 7. 2.og 3. Jeg ved ikke, om de unge kvinder var tåbelige. Hvis de er tilstrækkeligt bange, kan de blive som dyr, der ligger helt stille ved fare, hvilket for mennesker betyder rent psykologisk , at de handler som om modparten ikke har ondt i sinde. Det er faktisk måske lige i den her situation fornuftigt nok, da de er i undertal, kører sandsynligvis i en svagere bil, og fysisk svagere, da de slipper med pulver. Pulverslukkeren kunne også være anvendt som slagvåben. De skulle jo heller ikke have standset i så fald, hvor de unge mænd afspærrer deres kørebane, men prisen kunne være en livsfarlig biljagt. Desuden har vi ikke opdraget vore unge mennesker til at imødegå vold. Med selvforsvarsvold vel at mærke. Men må altid vurdere fra situation til situation. Heldigt at de slap billigt. For det er jo dine døtre, søstre, og mødre, der skal bevise sit multikulturelle, ikke- racistiske sindelag ved ikke at afvise en hæslig afrikaner eller araber. At der er mange tåber, der så også gør dette, skal vel ikke gå ud over resten?

  Kommentar by Uno — 30. juli 2019 @ 11:35

 8. Også gør dette skulle være ikke gør dette

  Kommentar by Uno — 30. juli 2019 @ 11:38

 9. Han tømte sin pulverslukker ud over de unge damer.

  Sublimeret kønsdrift.

  Patetisk.

  Kommentar by Bastardo — 30. juli 2019 @ 12:13

 10. Er der nogen som kan anbefale et godt dashcam til hhv. for og bagrude?

  Kommentar by DS — 30. juli 2019 @ 12:26

 11. DS 12:26 værsgo: https://www.thansen.dk/bil/udstyr/hifi/bilkamera/n-865131359/ forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juli 2019 @ 12:40

 12. PIGERNE HAR VEL TÆNKT PÅ PROPAGANDAEN om at “en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt!” Og her var så mulighed for et fire-dobbelt venskab! Sådan en chance for skøn “berigelse” kan man jo ikke lade gå fra sig. Desuden ville det jo have været meget racistisk ikke at rulle vinduet ned.

  Bortset fra det er det nok pigernes og forældrenes/de enlige mødres største fejl, at de ikke har læst URIASPOSTEN. De har sikkert ind til nu været uvidende om at med invasionen følger ondskab og hverdagsterror.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. juli 2019 @ 15:07

 13. Politiet kan nok nemt opklare sagen. Men gider de? Sager hvor folk overlever, er aldrig alvorlige. Næste gang går firkløveret måske hårdere tilværks, men den tid, den sorg.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. juli 2019 @ 15:12

 14. Kultur er upstream af genetik -IQ, famileværdier, retsfølelser, personlighedstræk er genetiske. Det er klart, at der kommer konfliker når invasive mennesker kommer ind i et andet økosystem/samfund. Men, uden islam bliver de sikkert som os. Ligesom en rottweiler bliver som en golden retriever ved, at få en ny hundekurv.

  Kommentar by CCC — 30. juli 2019 @ 15:28

 15. Og vi stiller om til Texas, hvor en 20-årig sort mand blev fundet død ved skud på en motorvejsrampe.

  Politiet oplyser at de har været i telefonisk kontakt med en yngre kvinde, som oplyste at hun havde dræbt den sorte mand i selvforsvar, da han truede med at smadre sideruden med en ildslukker.

  Politiet betragter sagen som fuldt opklaret, og vil ikke foretage sig yderligere i sagen

  Kommentar by Træt — 30. juli 2019 @ 16:01

 16. Måske skulle de to unge kvinder ikke været stoppet op (så vidt jeg forstår det, er det dog negeren og tre andre, der stiller bilen på tværs og stopper dem).

  Måske skulle de ikke have gjort, som vi normalt gør i et dansk tillidssamfund, herunder at åbne vinduet.

  Måske de eller deres forældre har stemt på fjogede venstrefløjspartier med masseindvandring på programmet. Det er der ingen, der ved ud fra historien.

  Det ændrer ikke på, at de er ofre og ikke selv skyldige i forbrydelsen.

  Forbryderne er negeren og de tre andre, sandsynligvis også AEH’ere, men det sidste kan jeg ikke vide. Det første dog evident ifølge det beskrevne hændelsesforløb.

  Temmelig trættende, at visse kommentatorer ikke kan kende forskel på forbrydere og ofre og håner de sidste frem for at tage afstand for de førstnævnte.

  OT: To cand.mager, naturligvis kvinder, naturligvis fra Roskilde Storcenter, i psykologi henholdsvis ‘kultur- og sprogmødestudier’
  har en totalt umulig kronik i dagens Politiken med overskriften: “Hvad nu, hvis kvinderne slet ikke vil reddes?”.
  Den handler om burka- og niqabforbuddet.

  De to tosser har ikke fattet, at forbuddet ikke handler om at redde kvinders selvpåførte heltelte, men at vi i Danmark ønsker at se ansigtet på mennesker, vi taler med og møder, og at vi ikke ønsker at se eller møde formummede spøgelser, der hører hjemme i Anders And-blade.
  Det er rigeligt med de svært overvægtige somaliske kvinder på ydre Nørrebro og i Nordværst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2019 @ 16:28

 17. Kommentar by DS — 30. juli 2019 @ 12:26

  Vælg 4K og noget med god batteritid og stor optage kapacitet. Vær opmærksom på, at et godt dashcam koster 3000-4000 kroner, hvorfor det naturligvis ikke er noget, man kan have siddende i bilen, når man ikke opholder sig i den.

  Kommentar by Fascist — 30. juli 2019 @ 16:59

 18. @henrik pedersen: De kvinder der selv har stemt for mere “mangfoldighed” er ikke uskyldige ofre, de er medskyldige. Naturligvis kan man ikke automatisk gå ud fra at det også omfatter lige de specifikke involverede kvinder her, men statistisk set er unge kvinder fra århus og københavn overvejende venstreorienterede, og dermed er der en stor sandsynlighed for at de bare fik lidt af hvad de stemte for.

  Husk altid at deres valg også går ud over tusindvis af børn, mænd, og kvinder, der IKKE har bedt om mere “berigelse”, så min sympati med dem hvis de har stemt rødt er til at overse. Havde jeg magt til det skulle man medbringe valgkortet på skadestuen, og selv betale for behandlingen hvis man havde stemt enhedslisten, radikale, alternativet, og var blevet banket ned af sine egne stemmekvæg. Omvendt skulle alle andre have deres tilsvarende behandling betalt over skatten fra netop disse mennesker, som også burde have regningen på de 33 milliarder+ vi bruger om året på at forsøge at integrere deres importerede problemer.

  Kort sagt, danskere lærer kun af direkte konsekvenser, og i et konsekvensløst samfund som det danske bliver resultatet derefter. Nogle gange rammer det dem selv, og det fryder mig uendeligt hver gang det sker.

  Kommentar by Per — 30. juli 2019 @ 17:16

 19. Tak de radigale politikere for denne sindssyge virkelighed de har bragt danskerne i.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2019 @ 17:18

 20. Heldigvis er der over 80 procents chance for at de to kvinder selv har valgt at blive passet op af psykopaten.

  Kommentar by Piphans — 30. juli 2019 @ 18:20

 21. Er der for øvrigt nogen der har hørt noget fra Sindsro, syntes det er længe siden han har været her.

  Kommentar by Piphans — 30. juli 2019 @ 18:21

 22. > Per 17:16
  Du ville egne dig glimrende til MordKorea, Kina, ex-DDR eller noget: Hvis man stemmer ‘forkert’ er man selv skyld i eventuelle overgreb.

  1. Demokrati er, at mennesker kan stemme, som de nu ønsker, uden at det skal føre til overfald på dem. Det kaldes retssamfund, hvis du ellers ved, hvad det indebærer?

  Jeg er helt med på, at AFA, SA Stürmabteilung og andre med begrænsede fatteevner ser anderledes på det. Jeg gør ikke.

  Jeg vil faktisk gerne leve i et retssamfund, hvor vælgerne kan stemme på lovlige partier, uagtet hvad jeg eller andre måtte mene om disse partier.

  Demokrati er en ringe styreform, dog blot den mindst ringe. Lige hér burde vi nok glæde os over at leve i et land, hvor der er hemmelig afstemning. Også hvor det går mine egne politiske holdninger imod.

  Ingen har stemt på partier med sharia eller muslimsk supremacy, da sådanne ikke eksisterer i Danmark, i hvert fald ikke på stemmesedlen.

  2. Hverken du eller jeg har den fjerneste anelse om, hvad disse to kvinder har stemt. Så stop autopiloten.
  Selv hvis de har stemt på tosserne bør det umuligt kunne føre til den kortslutning, at de skal finde sig i overgreb. Der er simpelthen tale om mangel på logik.

  Eller skal vi – efter din opfattelse – fratage kvinder fra større byer stemmeretten? Måske kun lade dem tælle halvt?
  Dit forslag om stemmeseddel på skadestuen taler for sig selv, det er helt på månen. Hvad med med et rødt armbind, hvis de har stemt ‘forkert’?

  Den tankegang (rettere mangel på samme) og manglende logik findes mig bekendt normalt kun hos muslimer. I fx SaudiBarbarien og Iran.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2019 @ 18:36

 23. Du fatter jo intet henrik. Når de stemmer på partier der vil importere voldelige muslimer, så skal de heller ikke pive når de bliver udsat for voldelige muslimer!

  Kommentar by Per — 30. juli 2019 @ 21:05

 24. #23 Du aner jo ikke, hvad de to har stemt. Så lad være med at gætte baseret på dine egne fordomme.

  Kommentar by Odo — 30. juli 2019 @ 22:20

 25. Henrik Petersens betragtninger ville have været fornuftige og OK dengang 1955-7O da Danmark stadig var et ordentligt land. Men i nutiden lever vi under et svindel-demokrati, et gennem-manipuleret pamper- og mafia-vælde, som er i fuld gang med at sende idioti, ondskab, familie-splittelse, kriminalitet, uretfærdighed, sygdom, ulykke og død ind i hundredtusindvis af danske hjem. Christiansborg importerer en flodbølge af fjendtlige og voldelige migranter, og om næste hjørne venter udskiftning og etnisk udrensning af danskerne.

  Spørgsmålet er nu ikke så meget om man er demokrat eller ej, det er mere om danskerne vil lade sig terrorisere og myrde af dem som skal forestille at varetage det danske folks interesser, men som i stedet lægger op til Danmarks fuldstændige ødelæggelse.

  Se “Sverige er i krig”, “Begår Frankrig selvmord”, “Merkel, the destroyer of civilizations”, millioner af migrant-forbrydelser i Europa, Gule veste demonstrerer i 7O byer, chokoplevelser og tusindvis af unødvendige tragedier og dødsfald i sundhedsvæsnet, som følge af besparelser mv. (Niels Høiby n.fl.9

  Kommentar by TP — 30. juli 2019 @ 22:39

 26. Røde og liberale kan på sigt ikke sameksistere med de nationale.
  Det er dømt til at ende i et brag….

  Kommentar by Turisten — 30. juli 2019 @ 23:30

 27. Retssamfund. Det er LA landsforrædderen PHGN Per Holdorff Gade Nielsen’s mantra, når han ihærdigt angriber kritikere af indvandringspolitiken og den hovedløse accept af konventioner.

  Henrik Petersen er et mix af Simon73, NielsO og PHGN

  Kommentar by Træt — 31. juli 2019 @ 00:04

 28. Dashcam og min Bare . . Køb et våben! Det er mere effektivt. Vi lever i et lovløst samfund, og hvem kan beskytte dig? Danskerne er opdraget til at ringe 112 i den tro, at det redder dem. Det gør det så IKKE, derfor bør danskere lære at reagere med ultimativ vold! Det er i mange tilfælde det eneste forsvar.

  Kommentar by Kuffar — 31. juli 2019 @ 01:22

 29. Hvis stemmerne ved seneste valg fordelte sig kønsmæssigt nogenlunde som for Sverigesdemokraterne, så er det reelt kun 1-2% af kvinderne som har stemt på de to ikke-landsforræderpartier NB og SK. Der er altså 98-99% sandsynlighed for at de to tøser i bilen, selv har stemt for mere kulturberigelse. Jeg græder tørre tårer, som da jeg så halalslagtningsvideoen fra Marokko.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 08:37

 30. Netop Kuffar! Det danske lortepoliti siger “det har vi ikke ressourcer til”, og så kommer de rendende efter at skaden ER sket.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 08:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper