31. juli 2019

Læge og Venstre-politiker Mustapha Itani rådgiver om Ramadan-faste iført Region Syddanmark-kittel

Det er ikke så meget det, at Mustapha Itani er Venstre-politiker, men mere det at han står i sin Region Syddanmark-kittel og reklamerer for sharia på Odense Universitetshospital. Læserbrev af Nye Borgerliges Helle Kokfelt i JyskeVestkysten, sakset fra JV.dk – Hallo, Venstre: Stop dog regionspolitikers muslimske vrøvl.

“Venstrepolitiker og læge Mustapha Itani, som foruden at være regionsrådsmedlem i Region Syddanmark også er medstifter af den islamiske organisation IChange, har begået en række ’sundhedsfaglige’ videoer om, hvordan man takler ramadanens faste med hensyn til bla. dårlig ånde, søvn og vrede.

Sidstnævnte fordi det er let at blive vred, irritabel og hidsig, når man går sukkerkold. Lavt blodsukker svækker nemlig pandelappen, siger Itani.

Det har Itani imidlertid råd for – ikke fra fagkundskaben, men fra de islamiske tekster. En svækket pandelap ved lavt blodsukker fikses ved at flytte fokus væk fra dét, der gør én vred. Det er i tråd med profetens råd, der siger, at er du vred, når du står op, så sæt dig ned, og er du fortsat vred, så læg dig ned. Itani forklarer desuden, at vreden kommer fra djævelen, som er skabt af ild, så derfor kan man også udføre en spirituel vask.

Det er på høje tid, at Venstres ledelse vågner fra Tornerosesøvnen og tager aktivt stilling til om Itanis eventyrlige falbelader er forenelige med Venstres politik eller ej.

(Læge Mustapha Itani i pro-islamisk Youtube-video, iført Region Syddanmark-kittel, 4. maj 2019)

Oploadet Kl. 01:33 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103152/trackback

62 Comments »

 1. ja hvad er egentlig , deres “mål” …..har læst alt , hvad de har online .
  bare mere islam ikke…

  power off , vi kører nu

  Kommentar by dan hansen — 31. juli 2019 @ 01:42

 2. Og sådan et stykke lort lønner vi ud af vore skattekroner. FØJ FOR HELVEDE!
  Er der slet ingen grænser for den bimlende sindssyge, vi omgives af og som understøttes af 95% befolkningen jvf. deres tåbelige stemmeafgivelse?

  Kommentar by Knud Madsen — 31. juli 2019 @ 02:26

 3. Demokrati har som diktaturer ingen garentier mod idioti.
  Venstre ved du hvor du har.

  Kommentar by Peter Buch — 31. juli 2019 @ 03:12

 4. Søren Ventegodt ville stadigvæk være læge hvis han havde anden etisk herkomst og var medlem af venstre eller socialdemokratiet.

  Kommentar by CCC — 31. juli 2019 @ 03:25

 5. Er der en voksen tilstede i sundhedsvæsenet? – Hvis det skulle være tilfældet, kan I så se at få den lægekittel revet af den afstumpede tosse! – Det hans mentale tilstand råber på, er ikke en kittel men en spændetrøje – Og så i øvrigt hurtigst muligt af sted på gåben, hjem til det shithole hvor han kommer fra!

  For det hele er vel ikke en joke? – I ved, den med patienten der tager en hvid kittel på og herefter udgiver sig for at være sindssygeanstaltens overlæge!?

  Kommentar by T. Flodur — 31. juli 2019 @ 03:44

 6. Hvad er hans faglige speciale? At kønslemlæste små drenge og piger?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 04:21

 7. DET SOM ER GALT MED NUTIDENS DANSKERE, er vel at alt for mange af dem ikke interesserer sig ret meget for politik. Ihvertfald ikke nok til at de prøver at finde ud af hvad der egentlig sker med dem selv og deres land. Oveni har de radikale og skabsradikale sørget for at gøre dem historieløse. Bl.a. derfor er den typiske vælger alt for uvidende, naiv og godtroende, og ukritisk overfor hvad medierne fortæller.

  Hvis man følger ordentligt med, kan man finde ud af en hel del, selv uden at læse netaviserne. Men flertallet af danskerne er overfladiske og går mest efter at blive underholdt. De forstår ikke at hvis de rammes af forringede vilkår, arbejdsløshed, skilsmisse, uretfærdighed, trafik-ulykke, sygdom, dårlig hospitals-behandling, et overfald, en brand eller anden modgang, er det ikke altid tilfældighed eller egen fejl, men oftest et resultat af korrupt, asocial, tåbelig eller hensynsløs politik. Og pga. historieløsheden forstår de end ikke at kommunisme, fascisme, nazisme og islamisme er ideologier som fører til diktatur, statsterror, plyndring, fattigdom, gangstervælde, sygdom og massedød.

  De har alt for travlt med at læse romaner og dameblade, og de lader sig fodre af DR og TV. Derfor forstår de heller ikke at Danmark let kan blive det næste land som bliver katastrofe-område i stil med Sverige, Balkan, Libanon og Venezuela.

  Og fordummede som de blevet af mediernes løgne og fortielser, forstår de end ikke at masseindvandringen af afrikanere og arabere kan være optakten til både velfærdstab, statsbankerot og hverdagsterror eller borgerkrig. Invasionen og besættelsen af Danmark lægger op til noget værre og langt mere blodigt end tyskernes besættelse 194O-45, men flertallet forstår det ikke.

  Og gammelpartierne med de radikale, VK, S og SF mv. vil ikke og ønsker ikke at forstå. Selv i DFs top lukker man øjnene for virkeligheden. Tullesen er blevet til en rendyrket pamper, og resten af parti-toppen har også mest travlt med at hygge sig med de partier de burde være skarpe modstandere af. Og Marrakech traktaten (Merkels og EUs dødsdom over Danmark) accepterede man uden videre. Det siger alt om at partiet er blevet et utroværdigt og korrumperet parti.

  Sverige er nu i frit fald pga. dumhed, kommunisme og feminisme. Danmark kan nemt blive næste land der bukker under. Fortsætter vi på samme kurs, er det ragnarok der venter os.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 05:03

 8. PS: Kun gale eller uvidende danskere kan føle sig trygge ved at sundhedsvæsnet, politiet, forsvaret, domstolene, rådhusene og kommunerne osv. fyldes med muslimer/islamister, der er oplært med at de hvide bør bekæmpes og udryddes. Læs koranen ang. pligten til krig mod de hvide.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 05:10

 9. Rettelse: Massesseindvandringen, invasionen og besættelsen af dagens Danmark lægger op til noget værre og langt mere blodigt end tyskernes besættelse 194O-45.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 05:17

 10. Opstår den næste boligboble i Tinglev?

  Kommentar by Brandmand — 31. juli 2019 @ 06:17

 11. Venstre stemmer for at give seksårige ret til juridisk kønsskifte. Religiøs og seksuel galskab er normen i den nye røde regering

  Kommentar by k. m. — 31. juli 2019 @ 06:58

 12. Kim Møller, tak for at bringe dette tip fra mit indlæg i den anden anden tråd op som selvstændig post, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 07:51

 13. #11 k.m. smid et link, så vi andre ikke allesammen skal sidde og søge efter dokumentation. Tak!

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 07:54

 14. # kl. 6.58: JA, VENSTRE, KONSERVATIVE, RADIKALE OG ELBÆKS BØSSEPARTI ER EET FEDT. De fire partier er alle vanvittige og landsforræderiske. Det samme må siges om S og SF. Og DF deltager villigt i udskejelserne.

  Utroligt at vælgerne og flertallet af parti-medlemmer accepterer at det er galninge og umuliusser der sidder i toppen af partierne.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 08:01

 15. Hr. Snusk 07:54

  Her er linket:
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/politisk-flertal-presser-paa-juridisk-koensskifte-til-transkoennede-boern forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 08:02

 16. Den mand, der er anklaget for at have dræbt en otte-årig dreng ved at skubbe ham ud foran et tog i Tyskland, var på flugt fra politiet.

  Det fortæller politiet tirsdag aften til RTL Today, som desuden skriver, at gerningsmanden har været på flugt siden torsdag i sidste uge.

  Her truede han angiveligt en nabo med en kniv, hvorefter han låste sin kone og tre børn i alderen fra et til fire år inde i familiens hjem, før han stak af.

  Den mistænkte gerningsmand bliver i tyske medier identificeret som Habte A. og beskrevet som en 40-årig mand, der stammer fra Eritrea.

  Habte A. kom til Schweiz som illegal indvandrer i 2006. Han fik asyl i 2008 og er hidtil blevet anset som værende godt integreret af de schweiziske myndigheder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 08:08

 17. Takker Carlo. Iflg. artiklen i Kristeligt Dagblad er der ikke belæg for k.m.´s påstand. Ikke endnu ihvertfald. Det er derfor, at jeg gerne vil se noget dokumentation for den slags vilde påstande. Det er tydeligvis blevet mainstream at være bimlende irrationel kulturradigal, og bruge tid på ikke-eksisterende problemer. Ikke mindst “klimakrisen”, og nu de 50-100 transtosser, som er i landet. Hvis en seksårig har fået den sindssyge idé om kønsskifte, så skulle myndighederne nok kigge nærmere på forældrenes evne til at være ansvarlige forældre. Evt. også kigge nærmere på den børnehave, som ungen går i.

  Og Carlo, du kunne også godt have linket til RTL Today…

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 08:19

 18. Hvis lægen på billedet i stedet havde båret en mærkat på kitlen fra anden verdenskrigs tabere, havde Region Syddanmark så også forholdt sig passive?

  Og angående Venstre, så har de lært af Morten Østergaard at der er fremtid i muslimske stemmer. Og Kristian Thulesen Dahl fulgte efter med muslimundervisning i Thyregod Skole, hvor chefen for uddannelse og læring i kommunen, Ulla Riisbjerg Thomsen, udtalte:
  “Det her er en undervisningssituation, og det er en del af et projekt, hvor drengen viser sin bøn frem for sine klassekammerater.”
  https://vafo.dk/give/Shitstorm-styrker-Thyregod-Skole/artikel/623401

  Så ergo, det hele er blot en del af “de rødes store projekt”: muslimisering.

  Kommentar by Henning Jensen — 31. juli 2019 @ 08:27

 19. Grim og ulækker perkerlæge, ham Mustapha Itani.

  Hvilken kristen, hvid dansker gider overhovedet lade sig behandle af en muhamedaner?

  Hvem har tjekket hans MD diplom fra Damaskus University, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 08:39

 20. #16 Carlo, det er lige gået op for mig at:

  1. Drengens mor blev også forsøgt dræbt.
  2. Og en 78-årig kvinde, som negeren ikke havde held til at skubbe ned på skinnerne.
  3. Har var eftersøgt af politiet, men ingen international arrestordre.

  Myndighederne har svigtet groft. Først ved at lade aben få lov til at blive i Europa. Dernæst ved ikke at bruge de muligheder, der er, for at fange ham inden han slog en uskyldig europæer ihjel.

  Han angreb et barn og to kvinder. Hvor svagt og ynkeligt!

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 08:53

 21. Hr. Snusk 08:53

  UD. MED. LORTET, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 09:00

 22. Interessant, at en dansk uddannet læge, af muslimsk oprindelse, offentligt rådgiver og “behandler” sygdom ud fra koranens ord, og ikke alene efter den undervisning, som han har modtaget her i landet. Med andre ord direkte siger, at hvad han har lært på universitetet her!
  Også interessant, at hans overordnede ikke har grebet ind for længst?
  Hvor ofte behandler han sine patienter på samme grundlag, træffer beslutninger, som angår folks liv og helbred på grundlag af “visdommen” fra koranen?
  Bruger han feks. kamelpis til sine “helbredelser”?
  En sådan læge har jeg ingen tillid til, idet man aldrig vil kende til hans baggrunde for behandling.
  Man kan skifte læge og også frabede sig en bestemt læge, som man ikke tror på eller har hørt skidt om, men kan man generelt frabede sig behandling af muslimsk personale, idet man ikke har tillid til dem?

  Kommentar by T. Snorrason — 31. juli 2019 @ 09:05

 23. Devisen er: Min fjendes fjende er min ven. Venstrefløjen har altid hadet kristendommen, og Islams fjende har også altid været kristendommen, og når min fjendes fjende ytrer sig om nuttede regler fra sharia, så er det helt ok, men sig for guds skyld ikke noget godt om kristendommen. Det er ikke den muslimske læge eller muslimer, der er det største problem. Det er alle de selvretfærdige farisæere på venstrefløjen, der i deres had til kristendommen, vil begå et civilisatorisk harikiri, fordi deres indbildte godhed forbyder dem at krænke nuttede minoriteter, som muslimer stadig er i vesten.

  Kommentar by piusXII — 31. juli 2019 @ 09:06

 24. Det er på tide at folk vågner op til hvem vores magthavende parasitter er, og hvordan de tænker. Ellers kan man ikke forstå deres vandvittige handlinger! I denne forbindelse er det især vigtigt at kende EUs nye præsident “Ursula von der Leyen”. Hun er en arketypisk parasit og ikke dækket af de danske medier overhovet. Her er et link til en god gennemgang af hendes “karriere”:

  https://www.youtube.com/watch?v=sJQeFBXXiAo

  Kommentar by Hvideplov — 31. juli 2019 @ 09:12

 25. #23 piusXII, det får mig til at tænke på denne lille sag fra Youtube:

  https://www.youtube.com/watch?v=gHIEdEIhgqo
  YouTube ad policy bans keyword ‘Christian’

  Nogen kunne jo føle sig krænket. Men det er helt ok med reklamer, der indeholder ordet “muslim”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 09:12

 26. Læs koranen og bliv viis. Det hele står der.

  Hvis I ikke kan arabisk, læs Kåre Bluitgens seriøse bøger:
  “Koranen gendigtet”
  “Koranen kommenteret”
  Find dem på bibliotekerne.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2019 @ 09:28

 27. # 25 Hr. Snusk, ja, high-tech er det vilde vesten. De kan stort set gøre som de vil helt uden demokratisk kontrol, og det er virkelig noget politikerne burde se på. Problemet er bare, at politikere i EU har fuldkommen samme agenda som high-tech, så det skal nok komme fra typer som Trump.

  Kommentar by piusXII — 31. juli 2019 @ 09:46

 28. Den islamiske psykose er nået til den lægelige stand. Ramadanen er ikke godt for noget som helst, også rent sundhedsfagligt. Du faster om dagen og æder løs om natten. Derfor bliver du overvægtigt, fordi dit stofskifte bliver snydt, i den tro at du faster, og går derfor ned. Hvilket stofskiftet især går om natten, hvor du åbenbart er så dum så du æder. Idioti! Rent religiøst psykotisk idioti, som ikke er godt for noget som helst. (Spis svinekød og drik god vin er bedre). Hvis man VIL tabe sig, så dyrk motion. Spis 5 måltider om dagen (1 Stort morgenmåltid, lille mellemmåltid, et mindre frokost måltid, et lille mellemmåltid, og et lille aftensmåltid). På den måde tilpasses det din forbrænding, og spis ikke så du bliver overmæt….kun lige så du mærker du ikke er sulten….så taber du dig, men husk 1/2 times motion hver dag (muligvis med en pause i weekenden). Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. juli 2019 @ 09:55

 29. Årsagen til den degeneration der har lammet det politiske system, er at politik er blevet et attraktivt levebrød for den snakkende klasse, med ret til pension efter få år i embedet.

  Væk er de livserfarne typer der gik ind i politik fordi de havde idealer, vidste noget og ville noget (som f. eks. en Søren Krarup eller Mogens Glistrup).

  Den nemmeste måde at klare sig på i sit politiske levebrød, er at holde sig gode venner med EU (Tyskland og Frankrig) og de venstreorienterede, kulturradikale medier, og så overlade resten til djøfferne.

  Vælgerne? Dem skal medierne nok tage sig af og lulle i søvn og passivere.

  Kommentar by JC — 31. juli 2019 @ 10:03

 30. Til #25 og #27

  Alle de ting som high-tech industrien laver udføres på vejende af vores parasitiske magthavere. De ser alle andre end dem selv som som let udskiftelige trælle. De sidder i toppen af både venstre (Fabians) og højrefløjen. I deres øjne er udskiftningen af europas befolkning et gode der vil sikre at de kan herske videre uden irriterende moralske spørgsmål fra den dumme befolkning. Det forklare hvorfor hele den falske midte af dansk og europæisk politik kæmper med næb og klør i mod at moderate partier som Nye Borgerlige og Stram Kurs kommer ind.
  Jeg kan anbefale af se RPG youtube kanal, der giver vigtige analyser om hvordan tingende fungere det tyskland der mere og mere styre EU. Her er linket:
  https://www.youtube.com/channel/UCWcbn1OURjNxx8kr4FJ4Y-w/videos

  Kommentar by Hvideplov — 31. juli 2019 @ 10:08

 31. Ham der dr. feelgood, hvad har han som speciale? Måske snit-i-clit og andre bestialiteter?

  Venstre ved man så sandelig, hvor man har!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 31. juli 2019 @ 10:14

 32. Hr.Snusk 08:19
  ” Enhedslisten, De Radikale, Socialdemokratiet og Venstre har således ønsker om at indføre en model, hvor ikke-myndige personer kan foretage et juridisk kønsskifte.”

  Hvad er det du ikke forstår? ang. Venstre og børns juridiske kønsskifte. Venstre hopper på Enhedslistens syge tanker om at børn helt ned til seks års alderen selv må bestemme den slags.

  Hvorfor giver de ikke seksårige kørekort til lastbil med anhænger og ret til at køre med farlig gods, når de nu er i gang med at opløse samfundet?

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2019 @ 10:24

 33. Hvem er profeten? Det kan vel ikke være en fiktion, så må det vel være Jesus eller måske Esajas!

  Kommentar by Moth — 31. juli 2019 @ 10:43

 34. Hvad er det denne Trojanske hest langt inde Venstres rækker har ovenpå hovedet?
  En islamistisk “te-varmer” – eller er han bare ved at blive hvidhåret fra toppen og ned?
  I bliver kuppet indefra idioter, hvis ikke i vågner “kære venner”. Men det er måske helt bevidst, sådan som det med tiden er kommet frem, var tilfældet med alt andet: Armaden af gummibåde over Middelhavet, den muslimske hærvejsmarch på danske motorveje etc.?
  Der ER kun Stram Kurs tilbage!

  Kommentar by White knight — 31. juli 2019 @ 11:27

 35. Hvis man er gammel nok til at træffe beslutning om eget kønsskifte, er man gammel nok til at stemme.

  Ergo: Valgretsalderen skal ned til seks år.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2019 @ 11:31

 36. Mustapha Itani er neurolog.
  Utroligt at hen kan kombinere mellemøstlig overtro og fusk med dét speciale! Jeg synes han til sin ansættelsessamtale skulle have fortalt om sin kones ‘frihed’.
  Hvor mange gange har ultraortodokse islamiske mænd ikke kommet ind i varmen f.eks. på uddannelsesinstitutioner på deres glatte ansigt og et fint eksamensbevis, men hjemme hos dem selv praktiserer de bimlende vanvittig overtro om at kvinder skal holdes tildækkede.

  https://www.ugeavisenvejle.dk/ugeavisenvejle/Han-er-moensterbryder-med-den-ultimative-forskel-for-oeje/artikel/338550

  Kommentar by liz. — 31. juli 2019 @ 11:31

 37. Korandyrkende voodoo læger ansat i det Danske sundhedsvæsen er en hån mod landets skatteydere, det er forståeligt at muslimer holdes i sharia greb med betroede læger og præster stadigvæk prædiker en urgammel overtro, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. juli 2019 @ 11:33

 38. Og her melder Mustapha så ud med sine helt personlige egne meninger om kvinders værdi! Har han mon clearet dét med Venstre?

  https://www.jv.dk/debat/Endnu-et-Dansk-Folkeparti-forslag-uden-substans/artikel/2729010

  Kommentar by liz. — 31. juli 2019 @ 11:40

 39. Meld ham til lægeforeningen eller hvad det nu hedder. Der er tale om kvaksalveri hvilket er forbudt – specielt for læger.

  Hvem kender den administrative arbejdsgang ved den slags anmeldelser?

  Det er bare at gå i gang!

  Kommentar by Santor — 31. juli 2019 @ 11:41

 40. # O8.19 og 1O.24: Har ikke set artiklen i K.D., men fra Venstre kan man vente sig alt. Venstre er et parti med en fascistisk og skabsradikal top. Lige som “Konservative”. Så det lyder da ret sandsynligt at Venstre er med på den værste. Det parti har da ved mange lejligheder støttet skrupskøre og perverse idéer. Og Lars Lusk lader da til at være en politiker helt uden etik og moral.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 11:44

 41. Er man patient på et hospital, kan det være svært at undslå sig, hvis en afrikansk eller arabisk læge eller sygeplejerske dukker op for at behandle en.

  Er vedkommende overhovedet uddannet? Det er ikke svært at få fat i falske eksamens-beviser i udlandet. Og hvis vedkommende er uddannet, er det så en uddannelse på højde med en vestlig? Afrikanske heksedoktorer og arabiske barfodslæger kan ingen normalt begavet dansker vel føle sig tryg ved. Måske ender sygdommen med døden pga. fejlbehandling.

  Kun politikere og journalister kan finde det i orden at vores hospitaler overbefolkes med udlændinge fra fjerne lande. Men det passer dem vel fint hvis befolkningsudskiftningen kan hjælpes på vej med mange ekstra dødsfald i sygdomsvæsnet.

  Ihvertfald har de “reformer” som især V og S har stået for, medført at trygheden på hospitalerne er væk mange steder. Hvor man før kunne have tillid til at få den bedst mulige behandling, må man i dag forvente at skulle være ret heldig for ikke som patient eller pårørende at blive udsat for grimme overraskelser, chok-oplevelser eller unødvendige lidelser.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 11:57

 42. White knight 11:27

  Perkerlægen har intet fysisk på toppen af hovedet, det er en fotografisk såkaldt halo, der opstår i optagelsesøjeblikket på grund af den kraftige lampe, der lyser op bagfra.

  Hvis du zoomer ind på kvaksalveren (klamt syn 🤢🤮🥴), så kan du se perkerhår inde i den hvide halo, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 12:21

 43. Ingen islamsk orienteret person, nogen steder indenfor nogensomhelst,officiel istitution,deres syn er modsat rettet og ubrugeligt,hvorfor skal vi traekkes med det vedvarende .

  Kommentar by dunk — 31. juli 2019 @ 12:25

 44. Hvis din læge hedder Mustafa,vil jeg råde dig til ikke at blive syg.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2019 @ 13:17

 45. Carlo Di Napoli II 12:21
  Du har helt ret.
  I skyndingen, tog jeg det for at være en hvid udgave af den kolort, mange især ældre beduiner promenerer hér.
  (Vi ville jo heller ikke gå med klaphat på “deres kanter” – forhåbentlig!)
  Disse individer gør dybest set intet – eller uendelig lidt for, – at lade sig assimilere.
  Intet mystisk i det.
  Det mest mystiske hér er, at vore kraftidioter, nærmest over en bank, savler og laller og taler i vildelse, når de vrøvler om en vellykket integration. En styrkelse af integrationsindsatsen indsatsen osv. Som om det nogensinde vil lade sig effektuere.
  På overfladen vil enkelte virke TILSYNELADENDE vel- integrerede og fungerende.
  Glem det!
  Det vil aldrig ske, andet end på skrømt.
  Ske, som i “MoSke”.

  Kommentar by White knight — 31. juli 2019 @ 13:48

 46. k.m., du skrev i #11: “Venstre stemmer for at give seksårige ret til juridisk kønsskifte.”

  Artiklen siger, at Venstre endnu ikke har taget stilling til en evt. aldersgrænse:

  “Udvalget har endnu ikke afsluttet sit arbejde, men Eva Kjer Hansen, tidligere ligestillingsminister for Venstre, fortæller i dag, at partiet er klar til at sænke alderen for juridisk kønsskifte. Man vil dog med udgangspunkt i andre landes erfaringer drøfte, hvorvidt der eksempelvis skal være en aldersgrænse eller ej.”

  Men det skal såmænd nok vise sig, at de er med på den værste.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 14:09

 47. Venstre, er det ikke dem der går ind for kønsskifte på småbørn? Altså et venstreekstremt parti.

  Kommentar by Winged Hussar — 31. juli 2019 @ 17:22

 48. Ser ud til, at ‘lægens’ kittel mangler ca. 1½ meter ærmer. Som kan bindes rundt bag ryggen og om på forsiden med meget kraftige knuder.
  En lille rask omskæring, ups, der røg hele udstyret, ville nok også være til at bære. For os andre.

  DR: https://www.dr.dk/tv/se/de-udenlandske-laeger/de-udenlandske-laeger-2/de-udenlandske-laeger-1-3

  …er spændende – øh, måske lidt for spændende – tv. DR er rodet, men det er muligt at finde alle tre afsnit.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2019 @ 17:23

 49. Venstre er landsforrædere og det samme er alle deres vælgere og de burde alle dømmes for sådan.

  Kommentar by Piphans — 31. juli 2019 @ 17:26

 50. > T. Snorrason 09:05

  Hvor ser du, at han har en dansk lægeuddannelse?
  Og ja, der er frit sygehusvalg i Danmark. Ikke at man bliver populær ved at fravælge en muslimsk læge/sygeplejerske, men det såkaldte sundhedsvæsen må fatte, at det er patienten, der skal være i centrum, ikke personalet.

  > Santor 11:41
  Patientklagenævnet er første skridt. Medmindre man er død som følge af en voodoo-læges nålebehandling forinden.

  Patienklagenævnet kan så tage den videre til Sundhedsstyrelsen, der i sidste instans kan fratage heksedoktorens autorisation.

  Desværre – jeg linkede til udsendelserne 17:23 – er en del arabiske og afrikanske læger uddannede på et berygtet bulgarsk såkaldt universitet, og da Bulgarien beklageligvis er medlem af EU, er Danmark som udgangspunkt forpligtet til at anerkende deres uddannelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2019 @ 17:47

 51. Det er det nye Venstre – det skal nok blive godt.

  Kommentar by Polka — 31. juli 2019 @ 18:10

 52. da Bulgarien beklageligvis er medlem af EU, er Danmark som udgangspunkt forpligtet til at anerkende deres uddannelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2019 @ 17:47

  Kongeriget Danmark er IKKE forpligtet til en skid; vi kan fra i morgen bare vælge IKKE at anerkende læger uddannet i Bulgarien. Så er det hellere ikke sværere, forbyd bulgarske kvaksalvere og forbyd islammodstandere Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 19:56

 53. Enhver perker kan blive læge i Mohammedanmark se blot Kamel Qureshi.

  Kommentar by Piphans — 31. juli 2019 @ 20:46

 54. https://www.fyens.dk/danmark/Laege-fra-ramadan-videoer-efter-kritik-Naeste-gang-sender-jeg-med-neutral-baggrund/artikel/3369816

  Se her er hans forsvar for at bringe sig selv i centrum.

  Og her er hans politiske standpunkter…nu hvor han er blevet kendt:

  https://www.fyens.dk/danmark/Jeg-vil-kaempe-mod-den-voksende-ekstremisme-paa-hoejrefloejen/artikel/3369799

  En venstre-mand…aharharhar…næææ en 5-kolonne aktivist og bannerfører for sharia og islam…en ræv i hønsehuset…såmænd!

  Kommentar by Black Watch — 31. juli 2019 @ 22:31

 55. Organisationen IChange er stiftet af forbryderlægen. I videoen fremstår IChange logo.

  Prøv at gå ind på IChange.dk og se hvad det er for en platugle-organisation. Man kan også melde sig ind.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2019 @ 23:03

 56. Jeg har sagt det før, siger det gerne igen:

  Det skal ikke være muligt for muhamedanere at blive beskæftiget i sektorer, der er af væsentlig betydning for danskeres velfærd eller sikkerhed.
  Nævner blot i flæng: Sundhedsvæsenet, Socialvæsenet, Plejesektoren, Justitsområdet, Forsvar, Lufthavne, Havne, Transport, Uddannelsessektoren, Infrastruktur.

  Grunden er, at vi aldrig kan verificere, om en muhamedaner er mest loyal overfor det danske frihedssamfund eller overfor sharia. Selv om vi kunne indføre et “loyalitetsløfte” eller et krav om frafald, ville det stadig kunne være under Taqiya, altså løgn.

  Kommentar by Bastardo — 31. juli 2019 @ 23:12

 57. Den islamistiske infiltration, i vore samfundsvigtige funktioner, er ved at bemægtige sig toppen over alt. Her ser vi en islamistisk læge i Regionsrådet for Region Syd og bl.a. i JP og på Altinget fører Harun Demirtas sig ofte frem som næstformand for Dansk Sygepleje Råd, Hovedstaden, og Fyns politi er bekendt for, at have flere islamister på lønningslisten, der bruger deres offentligt betalte stillinger til, at sparke vej for islamistisk fremtrængen i Danmark.
  Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfayes rødder lader sig ikke længere fornægte, hele venstrefløjen arbejder aktivt, på at få islamisterne ind i partierne og det er allerede kundgjort, at islamisterne er klar til, at bemægtige sig langt flere pladser i Kommunalbestyrelserne ved næste valg.
  I DR kan de efterhånden åbne en hel 24/7-kørende afdeling for sig, alene med de islamister de allerede har på lønnings-/ekspertlisten.
  I undervisnings sektoren, fra folkeskole til universitet, er islamisterne stærkt på vej, op mod de ledende afdelinger og jurastudiet er stærkt repræsenteret af islamister.

  E´T er 100% sikkert for enhver (skabs)muslim / islamtilbeder -> islamist i Danmark: Vigtigste påbud i livet er, at nedkæmpe enhver, der ikke tilbeder allahen!

  Læs selv op på teksten på islaminfo .dk, Korankaffe .dk og for nutidige islamistiske planer for den almene befolkning i Danmark, kan
  “Muslimske originaldokumenter om kolonisering af Danmark” anbefales:

  http://www.danskkultur.dk/bog/Erobring.pdf

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. juli 2019 @ 23:22

 58. Angående politisk flertal for juridisk kønsskifte for børn under 18 år, kan jeg henvise til JPs leder:
  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11517321/Juridisk-kønsskifte-til-børn-er-snarere-et-overgreb/

  Og til min egen kommentar ( 6540 ) på OT d. 31. juli 2019 kl. 14:21

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. juli 2019 @ 23:39

 59. Piphans 20:46
  Du glemte Oliver!
  Kamel(klapper) OLIVER Qureshi.
  Muhammedanere er så gennemsyret uhæderlige, at man finder det ligevel hos høj som hos lav. Allevegne.

  Kommentar by White knight — 1. august 2019 @ 05:39

 60. > Carlo Di Napoli II 19:56

  Beklager, du vrøvler: Danmark er – via Anerkendelsesdirektivet – grundlæggende forpligtet til at anerkende uddannelser, der er taget i EU.

  Anerkendelsesdirektivet åbner imidlertid mulighed for også at kræve nogle ekstra prøver i lægefaglige kundskaber.

  I dr.dk’s udsendelsesrække, se tidligere link, flakker en kontorchef i Styrelsen for Patientsikkerhed temmelig afslørende med øjnene, da hun bliver spurgt, om hun selv ville være tryg ved at blive behandlet af en læge med helt basale manglende kundskaber.

  I øvrigt vrøvlede jeg også: Der er tale om, hvis man ser udsendelsesrækken, hvilket bestemt kan anbefales her i ferietiden, et medicinsk fakultetet i en by i Rumænien, hvor man kan købe sig til en eksamen.
  Hér har den somaliske læge, kaldet Basir, købt sin eksamen, og hvor det senere viste sig, desværre i Danmark (arbejdskraftens fri bevægelighed samt Anerkendelsesdirektivet indenfor EU, og ja, Rumænien er forbløffende nok medlem af EU), at han ikke var i stand til at svare rigtigt på ét eneste af de lægefaglige spørgsmål.

  Såvidt jeg husker udsendelserne, arbejder han nu som læge i Sverige. Mens sygehusdirektøren for bl.a. Nykøbing Falster, Sorø og Slagelse sygehuse efter hukommelsen blev fyret.

  Udsendelsesrækken viser også nogle andre pragteksemplarer, blandt andet én fra Sri Lanka og én fra Ukraine.

  Men så længe, danskere med en dansk uddannelse, især læger og sygeplejerske, bliver betydeligt bedre lønnet i blandt andet Sverige og Norge, sker der nok ikke meget.

  Eneste gode råd: Hold jer som patienter til de store hospitaler i RH (Rigshospitalet samt BBH), OUH i Region Syddanmark og Århus Universitetshospital, til nød Ålborg Universitetshospital, hvor etnisk danskere med danske eksaminer søger til.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. august 2019 @ 11:05

 61. En rigtig levende heksedoktor.

  Multikulti overrasker igen

  Kommentar by Erik — 2. august 2019 @ 12:02

 62. Venstre, ved vi hvor vi har. Sådan lyder deres motto, men denne gang har partiet ikke rigtigt haft heldet med dem.
  Hvordan kan et parti, som regner sig for at være borgerligt, liberalt acceptere et medlem, som blander religion og politik sammen, som denne “læge” gør?.
  Der må være noget rablende galt et sted. Om igen!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. august 2019 @ 17:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper