31. juli 2019

Trump overvejer at erklære Antifa en terrororganisation – “.. a group that’s working to protect people”

I seneste nummer af Der Spiegel portrætteres Boris Johnson som MAD-figuren Alfred E. Neumann, og selvom han med uddannelser fra Oxford og Eton udstråler vid og dybde, så er han som anti-globalist jaget vildt i MSM.

Begge er klart bedre end alternativet, og Trump har overgået alle forventninger. Fra TV2 Online – Trump overvejer at stemple Antifa som terrororganisation.

USA’s præsident, Donald Trump, overvejer at placere den yderliggående venstrefløjsorganisation Antifa (Antifaschistische Aktion) på USA’s terrorliste. Det skriver han på Twitter lørdag.

– Det overvejes at erklære Antifa – den feje, radikale, venstreorienterede gruppe, der går rundt og slår ikkevoldelige folk i hovedet med baseballkøller – for en større terrororganisation, skriver præsidenten.

… Ted Cruz og Bill Cassidy… De to senatorer betegner Antifas medlemmer som ‘terrorister og voldelige, maskerede banditter, der kæmper mod fascisme med egentlig fascisme’.

I deres forslag henviser de blandt andet til et overfald på den konservative, amerikanske journalist Andy Ngo.”

(Phd.-studerende Morten Stinus Kristensen anbefaler AFA-apologetisk artikel, Twitter, 3. juli 2019)

“In footage captured by Portland-based reporter Jim Ryan, demonstrators douse Ngo in milkshake, punch him, and yell at him. In short, it looks a lot like an unprovoked, unjustified, reprehensible assault on an observer — a journalist — merely because the protesters don’t like him.

But the aftermath of the attack — the narratives both sides have spun out of the basic facts established by the footage — is much trickier to assess.

In the dominant narrative, pushed by the conservative and mainstream media alike, the attack on Ngo is evidence of a serious left-wing violence problem in America.

… according to a second narrative, offered primarily by less well-known left-liberal writers and social media accounts, the mainstream media is getting it all wrong. Ngo is not an innocent victim but a far-right sympathizer who has doxxed antifa members in the past, potentially facilitating their harassment, and provokes them so that he can broadcast the result. The outpouring of sympathy for Ngo, in this account, is actually evidence that the mainstream media is falling for Ngo’s grift — funneling money to his Patreon and legitimizing a right-wing smear campaign against a group that’s working to protect people from the threat of violence from groups like the Proud Boys.” (Vox, 3. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103157/trackback

62 Comments »

 1. Hvad fanden gør villaejer Johanne Schmidt-Nielsen så, når hun skal til New York og shoppe med ægtefællen, direktør Casper Hyldekvist?

  På SMS til B.T. i 2016 beskrev hun den 6,5 mio. dyre villa som “beskeden”. Det bliver nok en udfordring for hende, at ændre shoppe- og rejsevaner.

  Kommentar by Luca — 31. juli 2019 @ 10:43

 2. Nu forstår jeg mere og mere, hvorfor danske MSM hader Trump!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 31. juli 2019 @ 10:51

 3. Så kom tiden endelig. Meld din lokale AFA her, så klarer FBI resten, hvis han lander:

  CopenhagenACS@state.gov

  Kommentar by Fascist — 31. juli 2019 @ 10:53

 4. ALLE KOMMUNISTISKE OG RADIKALE PARTIER er i virkeligheden ekstremistiske og en slags terror-organisationer, selvom de kalder sig humanister, socialister, feminister, verdensfrelsere og menneskevenner. Det samme er ANTIFA som består af særlig ekstremistiske og voldsparate venstrefløjsere.

  De tror muligvis selv at de bekæmper fascisme, det er de muligvis uvidende og dumme nok til at tro, men de er de ægte fascister. Fra starten af har afaerne nok manglet kritisk sans og evne til selvstændig tænkning, og yderligere er de blevet indoktrineret af røde omgivelser til at være hårdkogte og fanatiske. Det er derfor ANTIFA i dag ikke er meget andet end en flok bøller og brunskjorter.

  At en del journalister støtter ANTIFA viser blot at en del journalister er dummere end snot.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 11:06

 5. JA, TRUMP har en stor og frygtelig fejl. Han er ikke kommunist. Han er ikke tilhænger af Merkel, EU, klima-svindel, islamisme eller nationernes og demokratiernes ødelæggelse. Så selvfølgelig hader og afskyr MSM Trump.

  Trump har endda kaldt Merkel for en forræder mod det tyske folk. Og derfor har han, i visse journalisters øjne, selv været ude om at blivet hetzet og svinet til med et utal af løgne og falske beskyldninger.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 11:13

 6. For pokker hvor er det godt nyt.
  Håber så inderligt det materialiserer sig.
  Hva’ så Amici Pelle og alle Jer andre BumZer og Jagtvej 69 voldspsykopater?
  Den var sgu’ grimmer.
  – BTW. “Bollehåret” den lille Stalin-Schmidt og Pernille Ninotchka Louboutin er sgu da ikke mere socialister end Edgar J.H.
  Det ska’ bare ikke hedde sig. Fuckg Hypocrits!
  – Hvad den gode Sct. Winston C. forudså så rigtigt og nærmest profetisk – vil det være en sand fornøjelse, glæde og lettelse, hvis DT slår en sløjfe på.
  Hvis endelig vi skal tale om terrorister i egne rækker – er det DEM.
  Luk lortet – bur dem inde – kyl nøglerne væk

  Kommentar by White knight — 31. juli 2019 @ 11:17

 7. Alt er manipuleret. Se nu f.eks.: Sanity4Sweden, jeg må igen og igen konstatere, at jeg får fonemmelsen af at han er en del af dette kabukiteater alt i almindelighed og politik i særdeleshed er forfaldet til.

  Alle der opererer i medieområdet over længere tid må regnes for at være agenter for nogen, selv hvis de er opstået som en enkelt persons blog, så vil de med usvigelig sikkerhed blive vævet ind i et net af løgne relaterende til deres kilder og deres forhold til dem.

  Langt den overvejende del af alternativpressen er agenter for den almindelige presse eller lobbyisterne/efterretningstjenesterne, som normalt ejer pressen, som opererer direkte som agent for dem selv i medierne og udgiver sig for at være “uafhængig” “alternativ” kanal

  Kommentar by Cat Girl — 31. juli 2019 @ 11:35

 8. Hvis politiet virkelig gad, kunne de plukke dem ud der var maskerede med den allerede eksisterende lovgivning, både i Danmark og USA.

  Lad os håbe at det er startskuddet til en ny doktrin hos politiet over hele verden.

  Jeg er træt af at “folk” helt åbenlyst får lov til at overtræder maskeringsforbuddet!

  Kommentar by Santor — 31. juli 2019 @ 11:38

 9. 11:35 Alternativt kan man forestille sig, at typer som Sanity4Sweden som gang på gang har tillid til, at systemet kan bruges til at ændre systemet, at systemet først lader sig orientere i en eller anden retning, og nu kan vi bare orientere det i en anden retning og det hele er et udtryk for en demokratisk beslutning bare er bundnaive og klinisk set sindssyge

  Kommentar by Cat Girl — 31. juli 2019 @ 12:01

 10. Allahs Facistiske Aktionære????? Selvfølgelig skal de da på den terrorliste. Se hvordan de har behandlet SIAD, Generation Identitære, for slet ikke at tale om Rasmus Paludan og Stram Kurs (Hvem husker ikke hvordan de behandlede ham da han stod med Jødekalot foran det såkaldte “Folkets hus”). De er rimelig voldelige til den liste. (Tak Trumf). God ide at Boris Johnson vil lave en frihandelsaftale med USA, når England forlader EU (Herligt med alle de muligheder de får…tillykke.). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. juli 2019 @ 12:24

 11. Rigtig god ide! Saa er der da i det mindste en politiker der er ved sine fulde fem og kalder en skovl en skovl og en spade en spade. Og endnu bedre hvis det danner skole, det kan kun gaa for langsomt…

  Kommentar by krassisten — 31. juli 2019 @ 12:25

 12. PS: Der er selvfølgelig flere ofre…bl.a.. Morten Uhrskov Jensen o.a.

  Kommentar by Michael Unna — 31. juli 2019 @ 12:26

 13. Genialt. Nu må dk vælge side, rødikale terror, eller anarki…anarki. Invasionen lider et knæk i us, beder til at det spreder sig..

  Kommentar by Gaflen — 31. juli 2019 @ 12:32

 14. SA marcherer igen, godt støttet af hovedparten af danskere.

  Frihedsrådet OVERDROG styrelsen af landet til Folketinget på betingelse af at Danmark skulle være et frit demokratisk land uden nazisme.

  AFA kan sidestilles med nazistiske, lovløse, brutale forbrydere, der forsøger at bekæmpe anderledes holdninger.

  Frit Danmark!!

  Kommentar by "Skyggen" — 31. juli 2019 @ 12:34

 15. Jeg kan se artiklen der henvises til på billedet er fra VOX. Jeg ser regelmæssigt Tim Pool på YouTube, og han omtaler konsekvent VOX som “far left”. Til trods for, at han bestemt ikke bryder sig om Trump, er hans dækning langt mere fair, og den giver et andet billede af USA end det man kan få via dansk MSM.

  Kommentar by na — 31. juli 2019 @ 12:37

 16. Ot.. Som kvinde kan jeg ikke acceptere hån mod pulverslukker ofre, det er mordforsøg+bilrens. Inva finder igen på nye ting til deres voldsteater, umuligt at gardere sig… Kvinder er frit bytte..

  Kommentar by Gaflen — 31. juli 2019 @ 12:38

 17. Der er nu iflg. DR pæne chancer for at USAs PRÆSIDENT TRUMP besøger Danmark. Men sådan som medierne har hetzet og bagtalt ham, bør man jo næsten advare ham mod at besøge vores røde og delvis islamiserede bananstat. Det vil ikke være ufarligt. Men selvfølgelig vil det være godt hvis det bliver et vellykket besøg og hvis Trump ikke bliver udsat for overlast.

  I radiovisen kl. 12 var der som sædvanlig noget hysteri om klimaet i andre lande. DR arbejder for at skabe den størst mulige co2 frygt.

  Og fra 12.15 var der propaganda for at det er fint og godt at den røde regering nu igen vil modtage kvote-flygtninge. Noget som vil koste ekstra mindst 15O millioner kr., oveni de 2OO milliarder kr. som allerede bruges på indvandring.

  Tesfay fra S som selv er fra en indvandret familie, er nu blevet regeringens fortaler for mere indvandring.

  Hørte Rasmus Jarlov påstå at K havde sænket antallet af indvandrere med 5O.OOO?? (lyder som teori eller løgn!) …… og Pernille Vermund som uden modsigelse lod DR påstå at antallet af indvandrere er dalet voldsomt til næsten ingen. En stor løgn. Og DR var ret syge efter at afbryde og betvivle Vermunds udtalelser.

  Desuden skaber man forvirring ved at operere med mange forskellige typer af “flygtninge”. Og hele tiden vil DR berolige os med at der er styr på indvandringen.

  Men hvad med de tusinder af nedskæringer, besparelser, sociale FORRINGELSER, FORBRYDELSER og NYE SYGDOMME som danskerne allerede har været udsat for? Disse konsekvenser blev nedtonet/fortiet.

  Og nu vil man så fylde vores hospitaler med hundredvis af særlig plejekrævende kulturfremmede migranter.

  Når DR overhovedet lader enkelte kritikere af invasionen komme til orde, er det antagelig med et gustent overlæg om at man helst ikke vil miste den ellersidste troværdighed. Desuden var nogle rødradikale klar til at modsige, så kritikken ikke blev for afslørende.

  Se “Migranter skubber folk ned på skinnerne når toget kommer” hos Snaphanen og den korte avis.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 13:05

 18. DET var dog en utrolig god nyhed, at den gode Præsident Trump vil forsøge, at få AFAerne registreret som det de er nemlig TERRORISTER! :-) .
  Det er simpelthen genialt og samtidig uhyre morsomt. Så bliver disse svin jo nærmest at regne som fredløse, som man så kan jagte alle vegne og til alle tider!
  Skal man være helt realistisk, må man nok indse, at der vil blive lagt allehånde hindringer i vejen for sådan et genialt forslag.
  Jeg bliver mere og mere imponeret af den gode Præsident Trump. Jeg var for øvrigt begejstret fra allerførste gang jeg oplevede ham, meget!

  Kommentar by Knud Madsen — 31. juli 2019 @ 13:50

 19. Trump vil groft misbruge terroristbegrebet til at undertrykke sine politiske modstandere.
  Der behøves ingen specielle terrorlove mod demonstranter og bøller, her er straffeloven fuldt tilstrækkelig! Det amerikanske politi mangler bestemt ikke magtmidler heller.
  Terrorlove kan være nødvendige for at forhindre støtte til organisationer som ISIS, men kun VIRKELIGE terrororganisationer skal være på den liste, ikke f.eks. kurdere og Venezualere, selv om vi er stærkt uenige med dem politisk.

  Kommentar by Zatopek — 31. juli 2019 @ 14:51

 20. “ANTIFAS IN NEW JERSEY LABELED DOMESTIC TERROR ORGANIZATIONS BY STATE HOMELAND SECURITY”

  https://www.outsidermag.co/policy/2017/7/6/antifas-in-new-jersey-labeled-domestic-terror-organizations-by-homeland-security

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 15:01

 21. De mænd, som i Marokko er blevet dømt for drabene på danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland, anker deres domme, skriver det norske nyhedsbureau NTB.

  Også familien til Maren Ueland har valgt at anke, skriver familiens marokkanske bistandsadvokat Azeddine Kabbai i en e-mail til NTB.

  Tre mænd blev for knap 14 dage siden ved retten i Salé i Marokko idømt dødsstraf for terrordrabene på det to kvinder.

  En fjerde mand idømt livsvarigt fængsel, mens 20 andre er idømt mellem 5 og 25 års fængsel for deres roller i dobbeltdrabet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 15:12

 22. I flere af dagens radioaviser har Hans Jørn Bonnichsen sat tal på, hvad det vil koste at beskytte Donald Trump hvis han vælger at besøge Danmark.
  Det føles som om Bonnichsen helst ikke vil have præsidenten til Danmark, og bruger det svimlende beløb som undskyldning for at vi ikke skal tage imod ham.

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2019 @ 15:56

 23. #21 k.m. Da negerhøvdingen besøgte Danmark to gange i 2009 blev udgifter til sikkerhed vist ikke problematiseret. Måske kan jeg bare ikke huske det…

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 16:07

 24. @ Kommentar by Zatopek — 31. juli 2019 @ 14:51
  Spot on.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 16:07
  Forskellen er at 95% af danskerne bakkede op om Obamas besøg hvor det i Trumpetens tilfælde nok er lige omvendt.
  Personligt ser jeg nødigt at mine skattekroner skal gå til at Twitterklovnen skal besudle Dansk jord.
  Persona non grata

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. juli 2019 @ 16:57

 25. Psykopaten Niels O er desværre tilbage som stjernepsykopaten PHR, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 17:06

 26. Snusk
  Klart det kostede, at beskytte Obama. Det gør ingenting så længe det er venner.

  Kommentar by k. m. — 31. juli 2019 @ 17:25

 27. #24 åh gud..Det kan kun gå for langsomt med at få ham smidt på porten.

  Kommentar by na — 31. juli 2019 @ 17:39

 28. Når det drejer sig om at varetage EUs og migranternes interesser og velbefindende, er Danmark verdens RIGESTE land, og milliarderne strømmer afsted.

  Når det handler om danskernes interesser, velfærd og sundhed, er Danmark verdens FATTIGSTE land, som er nødt til at spare og spare og spare.

  F.eks. er hundredvis af sygeplejersker mv. blevet fyret på de resterende hospitaler i de fem regioner. Snart må patienterne vel klare sig selv.

  Iflg. diverse kilder er mængden af dødsfald i sygdomsvæsnet mangedoblet, pga. V, K og S, SF, R politik.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 17:47

 29. #23 PHR, vi har naturligvis også andre ting at bruge skattekronerne på. Dine lortebrune venner f.eks. som 95% af danskerne åbenbart ønsker sig flere af i landet.

  https://ekstrabladet.dk/112/anmeldelse-om-skyderi-i-koebenhavn/7732411

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. juli 2019 @ 18:18

 30. Det kommer desværre aldrig til at ske herhjemme, men det er da fryd at de mest yderliggående på venstrefløjen får rejseproblemer i fremtiden.

  Kommentar by Ole Iversen — 31. juli 2019 @ 18:28

 31. Amerikanerne er allerede så småt ved at planlægge at invadere Sverige, når det er sket kan Trump nok lettere kigge indenfor.

  Under alle omstændigheder skal vi nok vænne os til Trumptyper som præsident. Socialisterne de har overhovedet ingen fremtid som politikere i USA, mon ikke der sker noget, som får afsmittende effekt på lille Dannedammen?

  Når alle i det demokratiske parti er afhentet i USA til afsoning, så er turen forlængst også kommet til de danske “parlamentarikere” og deres retarderede journalistvenner, som skriver her

  Kommentar by Cat Girl — 31. juli 2019 @ 18:47

 32. Nu falder man i svime over at sygeplejerske uddannelsen har fået en øget tilgang på syv procent, og tilgangen til de tekniske fag er øget med én procent!
  Hvornår lærer folk at man ikke kan basere en økonomi på at klippe hinanden.
  Det burde have været omvendt!
  Har selv været underkastet sundhedsvæsenet et par gange, og ingen klager her fra.
  Dog bliver man sjældent konfronteret med en sygeplejerske, men en hær af “bio analytikere, sundhedshjælpere, og de alle tilstedeværende assistenter.
  Alle flinke mennesker.
  Hvad hjælper disse velmenende mennesker, når vi har udpræget lægemangel, hvor læger stiller diagnosen og udstikker behandlingen.
  Sygeplejersker er ikke læger!

  Kommentar by Finn A. Skov — 31. juli 2019 @ 19:16

 33. Bonnichsen er en afdanket , udbanket, falleret røvslikker, der er til fals for den billigste opmærksomhed 30 år efter han havde et underordnet job i fortidens PET.
  Samtlige skodsprøjter ringer til ham for at have en handskedukke med velsmurt vaselinehul til snappy vrøvlevers, ren Mester Jakel.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. juli 2019 @ 19:45

 34. Dejligt at det møgbeskidte, muhamedanske kneppeaffald er død; håber det sidste han så var UNITED STATES printet på siden af et Hellfire missil sekundet før, det ramte ham i panden.

  WASHINGTON — The United States has obtained intelligence that the son and potential successor of al Qaeda leader Osama bin Laden, Hamza bin Laden, is dead, according to three U.S. officials.

  The officials would not provide details of where or when Hamza bin Laden died or if the U.S. played a role in his death. It is unclear if the U.S. has confirmed his death.

  Hamza bin Laden’s last known public statement was released by al Qaeda’s media arm in 2018. In that, he threatened Saudi Arabia and called on the people of the Arabian peninsula to revolt.

  Hamza bin Laden is believed to have been born around 1989. His father moved to Afghanistan in 1996 and declared war against the U.S. Hamza went with him and appeared in al Qaeda propaganda videos. As leader of al Qaeda, Osama bin Laden oversaw operations against Western targets that culminated in the Sept. 11, 2001, attacks on New York’s World Trade Center and on the Pentagon, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 19:47

 35. Kommentar til Michael Una
  Hvorfor skal vi støtte siad?
  Pengene går jo kun til at Anders Gravers Petersen kan forsøde sit eget liv ikke til andet!!!
  Og hvis så må han da kunne lægge et regnskab frem?
  Med ca 4000-5000 medlemmer som betaler 300 kr en fed fortjeneste til Anders Gravers Petersen lige ned i lommen!!!

  Kommentar by Holger Danske — 31. juli 2019 @ 19:52

 36. 34) Tror jeg nu ikke….De har været forsøgt myrdet…..uanset hvad har han fortjent dem, og jeg stoler på hans og gruppens integritet. Se Deres hjemmeside.

  Ellers et godt navn til AFA. Allahs Facistiske Army. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 31. juli 2019 @ 20:56

 37. DANMARKS SITUATION ER EKSTREM! Fordi Christiansborg og MSM domineres af ondskabsfulde og rablende sindssyge mennesker:

  l: Som vil redde hele verden ved at ruinere og ødelægge Danmark.

  (F.eks. mener Pernille Weiss fra K at Danmark har økonomi og plads til 1O millioner migranter. Det samme mener mange andre politikere. EU påstår at vi har plads til 32 millioner negre og arabere)

  2: Som jubler over at EUs Ursula von der Leyen vil bruge tusind milliarder euro på at bekæmpe co2.

  3: Som tilbeder Tysklands frau Merkel fordi hun vil flytte DET HALVE AFRIKA TIL EUROPA! Iflg. Kalergi-planen og Marokko-traktaten skal 5OO MILLIONER negre og arabere have lov til at strømme ind i vores lande.

  4: Som finder det ligegyldigt at tusinder af danskere hvert år bliver ofre for migranters kriminalitet.

  5: Som fremturer med sparekrav overfor de resterende hospitaler, selvom tusindvis af patienter allerede lider under omfattende besparelser og forringelser.

  6: Som finder det i orden at migranter fra dag eet tildeles større rettigheder end danskerne mht. boliger, møbler, velfærd, pengegaver, førtidspension og meget mere.

  7: Som finder det OK at man med kommunistisk familiepolitik presser skilsmisse-tallet op, så det nu er i verdens-rekord højder.

  8: Som ikke kan se noget forkert i at indføre CENSUR, selvom det kan føre til diktatur.

  9: Som mener at afrikanisering og islamisering af Danmark er det samme som berigelse og humanisme.

  1O: Som går ind for at bruge fire milliarder kroner pr. år på løgnefabrikker som lyver konstant og skjuler alt muligt for danskerne, f.eks. Marokko-traktaten og kriminalitetens omfang og årsag.

  11: Som finder det fint med negativ særbehandling af mænd og positiv særbehandling af kvinder.

  12: Som går ind for “familier” der giver pædofile bøsser adgang til at adoptere deres egne ofre.

  13: Som er tilhængere af at udskifte, fordrive og etnisk udrense danskerne.

  14: Som fører en politik som langsomt, men sikkert får Danmarks økonomi, tryghed, kultur og civilisation til at visne, og åbner op for
  bankerot, fattigdom, barbari, terror og guerilla-krig.

  De gamle partier og medier arbejder på fuld kraft på at Danmark skal blive en galeanstalt og blodig slagmark i stil med Sverige, Balkan, Libanon, Venezuela, Syrien og Sudan/Somalia.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 20:57

 38. # Unna: Hvad har SIAD foretaget sig det sidste års tid?? Hvor mange er med i bevægelsen? Skriver de nogensinde noget hos Uriasposten?

  Hos Snaphanen og den korte avis er der mange barske afsløringer af MIGRANTERS HÆRGEN og politiske forbrydelser m.m.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 21:13

 39. Tommy Robinson er kontrolleret opposition og shill for Israel. Han er Israel-first ligesom Trump. Ingen af dem har hverken England eller USA som deres førse prioritet hvis de overhovedet har det prioriteret andet til at være slaveland, finansiering, kanonføde osv. Lad jer ikke narre. Præsic ligesom DF, NB, SIAD, For Frihed, SK osv. https://www.youtube.com/watch?v=1PkCntPywvE

  Kommentar by Torsten — 31. juli 2019 @ 21:16

 40. Dur det nu?

  https://www.madmagazine.com/blog/2019/02/21/time-rips-us-off-again

  Kommentar by Peter Buch — 31. juli 2019 @ 21:18

 41. BREAKING: Den amerikanske præsident Donald Trump er på vej til Danmark.

  Det bekræfter Det Hvide Hus, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 21:21

 42. KL. 21.16: Underlig kommentar om Tommy Robinson, helten som har afsløret islamisters omfattende misbrug af engelske børn. Har Torsten noget dokumentation for sine postulater?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. juli 2019 @ 21:23

 43. @41 Start med at se videoen.

  Kommentar by Torsten — 31. juli 2019 @ 21:26

 44. Fedt.

  Sommeren varer i den brede befolkning jo fra Memorial Day til Labor Day.

  Og det er netop på Labor Day, at prez Trump ankommer til Kongeriget Danmark.

  USAs præsident, Donald Trump, kommer til Danmark den 2.-3. september 2019, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 21:39

 45. Tænker at Secret Service får brug for en Mike Banning lignende agent til at passe på præsidenten, når AFA, alle de røde svin og alle perkerne prøve at løbe spidsrod mod Trump og hans følge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 21:50

 46. Jeg kan ikke forstå at medierne bliver ved med at bruge Bonnichsen som orakel. Han er dels ikke særlig ajourført hvad angår efterretningsvæsen, da det er mange år siden han arbejdede i PET. Dels er han stærkt politiserende i venstredrejet retning, og vildleder den naive offentlighed. Han bedyrede eksempelvis uden blusel at der ikke var terrorister blandt de flygtninge der vandrede på Europas motorveje i 2015. Hvilket naturligvis var misinformation, da der senere var flere tilfælde af terror begået af netop islamister gemt i mængden af flygtninge. Han står i ledtog med de medier der bevidst fører befolkningen bag lyset for at fremme nedbrydningen af danskheden.

  Kommentar by JC — 31. juli 2019 @ 21:52

 47. #31 Det er sygeplejerskerne, der reelt behandler patienterne, derfor er de de vigtigste på et hospital. Det er reelt værre at mangle sygeplejersker end læger, så fint nok hvis der uddannes flere. Du har været heldig, hvis du er blevet mødt af “en hær” af fagpersoner, oftest er hospitalerne underbemandet.

  Kommentar by Odo — 31. juli 2019 @ 22:02

 48. Til Michael Unna
  Du kan jo spørge Anders Gravers Petersen om du må se et regnskab for hvad dine penge går til!!!
  Men pas på du ikke kritisere ham for meget så er det ud jeg har selv oplevet det så jeg støtter ham ikke mere Han er ikke pengene værd!!!
  Tro mig jeg har været medlem og støtter gennem mange år men det benægter han med garanti også

  Kommentar by Holger Danske — 31. juli 2019 @ 23:32

 49. Som Finn A. Skov skriver, er sygeplejersker ikke læger. De. der har haft mulighed for at sammenligne med udenlandske, fx tyske sygeplejersker, ved, at de kan være at foretrække fremfor de danske, der ikke brillerer ved selvstændig tænkning og altid synes at have ondt af sig selv og at være optaget af ugebladspsykologi. SF’ere alle til hobe eller næsten.

  Det danske sundhedssystem er kun godt på papiret. Og så har jeg ikke skrevet et ord om sosu-assistenterne, der mener sig klogere end alle og hurtigt får de gamle til at sygne hen på plejehjemmene.

  Idioten Hønge vil demonstrere mod Trump, men han er jo vant til at være til grin. Hønge altså. Men også Donald.

  Kommentar by Thomas — 31. juli 2019 @ 23:39

 50. Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 15:12:

  Kan du ikke bare give en overskrift og et link, i stedet for de evige referater af hvad du har læst andre steder?

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. juli 2019 @ 23:55

 51. Please! Send missiler i stedet for.
  Det er den eneste redning for Danmark og vores efterkommere.

  Kommentar by Piphans — 31. juli 2019 @ 23:59

 52. Ole Jensen — 31. juli 2019 @ 17:47:

  Du har flere gange skrevet “F.eks. er hundredvis af sygeplejersker mv. blevet fyret på de resterende hospitaler i de fem regioner” (Her i øvrigt OT)
  Vil du venligst give et link, så ingen løber med falske informationer?

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. august 2019 @ 00:10

 53. @ Alle
  Jeg kan se, at mit indlæg (I en urban tone) som drejer sig om et historisk dokument efter 2. verdenskrig er censureret/fjernet.
  Er der censur fra PET og FET på denne hjemmeside?
  Er der “Hul” i jeres server?
  Hvis ja, så har jeg eksponeret mig selv og vil ikke mere deltage i debatten om Danmarks fremtid.Nu må I overleve eller forgå, der er ingen anden udvej.

  Kommentar by "Skyggen" — 1. august 2019 @ 00:13

 54. #4 skrev: ” …men de er de ægte fascister”.

  Nej! Anti-Fa er kommunister, marxister, anarkister, globalister.

  Fascister er nationalister og har alle dage bekæmpet disse grupper.

  Kommentar by HN3 — 1. august 2019 @ 01:14

 55. #38: Der er desværre rigtig mange såkaldte “borgerlige”, som lader sig forblænde af opportunister som “Tommy Robinson” fordi de udelukkende fokuserer på Islam.

  Kommentar by HN3 — 1. august 2019 @ 01:34

 56. @ Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. juli 2019 @ 17:06
  LOL
  Dit lille pus

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. august 2019 @ 02:01

 57. @52 Ja, men andet er svært hvis man følger MSM og den kontrollerede højrefløj hvor dette forhold konstant sættes op. Det undre mig at folk ikke stopper op og overvejer hvorfor det sker? Dermed ikke sagt at den muslimske masseimmigration ikke er et kæmpe problem, fordi det er det selvfølgelig. Men hvordan kan folk blive ved med at have tiltro til “demokratiet” – er det ikke på tide at overveje at der er noget grundlæggende galt med systemet?

  Kommentar by Torsten — 1. august 2019 @ 05:58

 58. Torsten, der har tidligere været flere her, der gjorde opmærksom på det med Tommy Robinson og blev piftet ud.

  Uriaspostens kommentatorfelt er ikke borgerligt, kun anti-islam som du skriver. Jeg ved ikke, hvorfor de kalder sig borgerlige. Det er jo ikke sådan, at man automatisk bliver borgerlig, hvis man er anti-indvandring. Der følger en hel pakke med, og det mest iøjnefaldende er normer, der vedrører ordentlig opførsel. Tonen i Uriaspostens kommentatorfelt er direkte anti-borgerlig og betalt jødisk.

  Kommentar by Thomas — 1. august 2019 @ 09:17

 59. Mine kommentarer synes at forsvinde i den blå luft. Skal man betale for at få lov til at kommentere?

  Torsten – du tager fejl og er på linje med muslimer, hvis du tror, at det ikke har været kendt fra starten, at demokratiet har store svagheder. Det er de aller fleste klar over, men vi lever med svaghederne, fordi alternativet er værre. Dette er resten af verden, ex Mellemøsten, Kina og Afrika oplagte eksempler på.

  USA lever med, at “the Donald” sælger budskabet mens andre holder ham i en kort snor og konstant ligger vandret for at udføre damage control.

  Kommentar by Thomas — 1. august 2019 @ 09:49

 60. #39. Sikken sjov lille shill troll du er. lol

  Kommentar by LarsB — 1. august 2019 @ 21:56

 61. 54) Allahs Facistiske Army. Er ligeså meget Facister i Deres optræden imod dem de ikke kan lide, som De Facistiske sortskjorter var. De bruger ikke hovedet men kun vold, og leger socialt indigneret på andre vegne og andres bekostning.
  De fleste kommentatorer er konservative på den nationale front. DVS Nationalkonservative- idet de forsøger at bevare det, som Danmark -var- (Ville have skrevet -Er-men tiden har med den Islamiske indvandring ændret det billede). Om jeg og andre er- Højreekstremister- eller – borgerlige- er jeg selv flintrende ligeglad med. Måske er jeg antimuslimsk i den forstand at jeg hader Islam af mange mange utallige grunde, men hovedårsagen er at Islam er en usekulær diktatorreligion, som bl.a Hitler beundrede (find selv rigelig med dokumantation for det hos bl.a DDF), og som også i sit Jødehad og diktatoriske form med dens diktatorprofetideal, minder ufatteligt meget om Nazismen.Jeg hader ikke den enkelte Muslim som menneske. Vi er alle født ind i en sammenhæng vi ikke kan gøre for, men Islam er der ufatteligt meget grund til at hade og udrydde.

  Tommy Robinson er en engelsk Helt, som enkelte skribenter herinde totalt afstumpet rakker ned.
  Han kom hjem fra Afghanistan som soldat og opdagede at det han kæmpede imod i hans lokale fattige engelske kvarter, var ved at blive indført, imens myndighederne vendte det blinde øje til.
  Derfor sidder han i fængsel som politisk fange under en skueprocess og konstrueret retsag. Følg ham på Youtube. Israel er det ENESTE rimelige mellemøstlige demokrati, som man fra alle de arabiske islamiske regimer, prøver på at udrydde. Hurra for det land. Hurra for Tommy Robinson. Støt Ham og SIAD (SIAD kan findes på Deres hjemmeside, og der kan man se hvad de har lavet). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. august 2019 @ 11:06

 62. https://www.youtube.com/watch?v=EtXnQKt_CqU

  Rep. Bill Banks fra Indiana beder nu også FBI om at kategoriserer Antifa terrorganisation.

  Lad os krydse fingre!

  Kommentar by Polka — 3. august 2019 @ 10:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper