1. august 2019

Hail to the Chief: Præsident Donald Trump besøger Danmark den 2. og 3. september…

Præsident Trump gæster Danmark den 2. og 3. september, og vi kan roligt forvente at venstrefløjen vil benytte lejligheden til at mobilisere. Det er helt okay. Enhver republikansk præsident bør være forhadt af venstrefløjen, men denne gang er modstanden velfortjent. Jeg var på gaden i 2005, som en del af Initiativet Fred og Frihed, da George W. Bush gæstede København, og det var virkelig en god dag. Polariseringen er total, også denne gang, men jeg vil umiddelbart tro at Trump har flere danske sympatisører, end Bush havde i 2005. Hail to the Chief

Oploadet Kl. 01:07 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103183/trackback

41 Comments »

 1. Det er nu to-et-halvt år siden at The God Emperor satte sig på tronen.

  6 millioner nye arbejdspladser skabt.
  Økonomien buldrer derudaf.
  Ingen nye krige (i modsætning til negerhøvdingen, som ikke kunne få nok af, at smadre andre menneskers liv).
  Han har fået Nordkoreas diktator til forhandlingsbordet – noget, som ingen andre har haft succes med endnu.
  Og så får han igen og igen Fake News medierne til at udstille deres uhæderlighed. Senest med rotterne i Baltimore – genialt træk.

  Jeg bryder mig ikke om hans forhold til pengejøderne, men det ændrer ikke på, at han har fået udrettet mere positivt end sine forgængere i de seneste 30 år.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 01:28

 2. Trump 4EVA

  Kommentar by Klathat — 1. august 2019 @ 01:28

 3. På forsiden af berlingskes netside kan man læse flg. overskrift:
  “USA er på vej mod en dybere nedtur – og det bør bekymre dansk økonomi”

  En dybere nedtur? Dybere end hvad? Udviklingen har ikke været mere positiv i over ti år. Altså et mere købestærkt marked, hvilket burde være til gavn for dansk økonomi.

  https://www.berlingske.dk/oekonomi/rentemoede-i-usa-hvis-dette-er-fakta-saa-benaegter-jeg-fakta

  Overskriften på selve artiklen er et citat fra en dansk politiker (Kresten Poulsgaard, mener jeg), men det skal vist forestille at være Trump…

  Skribenten Ulrik Harald Bie har tydeligvis ét mål for øje: At få Trump til at fremstå, som ude af trit med virkeligheden. Men siden hvornår er en stærk økonomi parret med lav inflation blevet noget dårligt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 01:52

 4. @ Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 01:28
  Hvis du ellers gad at sætte dig ind i hvordan økonomiske parametre virker ville du også være i stand til at afkode at det er en direkte følge af den politik som Obama kreerede.
  Tumpen Trump er ikke i stand til at gennemføre noget som helst fornuftigt og Kina som dukkefører for Nordkorea tørrer røv med ham.
  Og til slut så kommer der ikke to sammenhængende sætninger ud af hans mund uden at mindst én af dem er løgn.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. august 2019 @ 02:14

 5. Få nu givet dumme-Per H.R. 5 kolde Urias-tæer lige i ventilen, Kim.
  Ham, og så de forsamlede FACISTISKE Anti Facister skal nok vide, at lave et selvmål af bibelske dimensioner, Der blot vil tjene til at illustrere og underbygge DT’s ønske om at forbyde og udrydde krybet.
  Synd POTUS initialer ikke er DDT

  Kommentar by White knight — 1. august 2019 @ 02:28

 6. @Kommentar by White knight — 1. august 2019 @ 02:28
  Går du ind for undertrykkelelse af ytringsfrihed eller hvad ?
  Prøv i stedet at komme med lidt argumentation selv om det åbenlyst ikke er din stærke side !!!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. august 2019 @ 02:35

 7. Klump

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. august 2019 @ 02:35

 8. @Kim

  Kan du uddybe, hvorfor du mener modstanden mod USA’s præsident er velfortjent denne gang?

  Kommentar by Larsen — 1. august 2019 @ 04:07

 9. Polariseringen er ikke total. Vi er mange “borgerlige” der sagtens kan se at Trump som enhver anden præsident før ham er i lommen på Israel eller måske ligefrem har en pistol i nakken! Han er ikke US-firster. Ligesom NB, DF, SK, Generation Identitær, SIAD osv. ikke er Danmark først men altid jøder og Israel først. Det er kontrollerede bevægelser. Hvorfor mon DF lod regeringen lave sit landsforræderi og lade en by på størrelse med Roskilde opføre fuld af muslimer? DF kunne bare have sagt hertil og ikke længere og droppet alt samarbejde med regeringen. MEN det gjorde de ikke! De lod det ske! Det samme ser vi i USA hvor masseimmigrationen stadig foregår og ingen “mur” bliver bygget. I bliver snydt!

  Kommentar by Torsten — 1. august 2019 @ 05:52

 10. Per Henrik Rasmussen
  Gå du nu bare ind til din plejer og få dine piller.

  Kommentar by Danskeren — 1. august 2019 @ 06:44

 11. Kommentar by Torsten

  Du taler for døve øren ! Ingen er så blind som den der ikke VIL se.

  Kommentar by Danskeren — 1. august 2019 @ 06:47

 12. Han skal da være hjertelig velkommen,men bør være klar over at han vil møde danske politikere som vil få ham til at synes han kunnee have sparet turen til Danevang og i stedet have taget et besøg til det nærmeste mental hospital back home.
  Don’t believe them Mr. Trump. They are corrupt liars and cheaters,just like the ones You have at home in Congress. With a few exceptions like Trey Gowdy and Rand Paul.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2019 @ 06:56

 13. Hvis Trump kommer, bliver det en festdag for venstrefløjserne

  Kommentar by A-mad — 1. august 2019 @ 07:21

 14. Torsten og P.H.R (og evt. Danskeren?) er da vist fra AFA eller noget lignende? Det er dog rigtigt at toppen i DF har svigtet 1OO%. Men mon ikke det mest skyldes at Thulesen Dahl er en usling, en pjalt, en forræderisk idiot? (Snaphanen kalder ham en idiot i politikerklæder)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. august 2019 @ 07:27

 15. Nå, Danskeren er vist OK, men kl. 6.47 er nu noget tvetydig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. august 2019 @ 07:29

 16. 5) Det hedder “Allahs Facistiske Army” :-). Trumf skal være velkommen. Han fik fyret en Wahhabistisk (Islamisk) CIA direktør. Det skal vi der elsker frihed været meget meget meget glade for.(og andre ting). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. august 2019 @ 07:47

 17. Vær klar med kameraet. Karsten Hønge siger han vil stå forrest i en moddemonstration og spørgsmålet er, tør han gå sammen med maskerede, agressive AFA typer?

  Fedt, at Trump tager en hurtig beslutning om at besøge Danmark. Han forbereder sikkert også en snak med Boris Johnson om handelsaftaler når brexit er overstået.

  Det bliver værst for EU, hvor splittelsen breder sig, selv om de gør alt for samle stumperne.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2019 @ 08:29

 18. Barnligheden og småligheden over for det land, som har stået bag vores fred og velfærd i Europa i efterkrigstiden, er himmelråbende. Uanset hvilken præsident USA har valgt, bør vi selvfølgelig respektere vedkommende og det, han repræsenterer.

  Det forurettede barn Karsten Hønge mener at vide, at Trump er kvindehader og racist og derfor vil han demonstrere, sådan som hans ubehjælpsomme venstrradikale verdensbillede er dannet direkte fra MSM Fake News.

  Torsten og P.H.R (og evt. Danskeren?) mener også at vide et eller andet ekstra og det er jødernes skyld selvfølgelig og han er i lommen på Israel. Hjælp.

  Kommentar by traveler — 1. august 2019 @ 09:08

 19. @Kim der trænges til oprydning på siden… Der har i de sidste par dage været usædvanligt mange hadske indlæg om jøder og Isreal. Det er lækkert og fint, at der er højt til loftet her på siden, men det bliver i længden lidt trættende at høre på de samme teorier om jødernes overherredømme. Samtidig er der også usædvanligt mange indlæg, der er fuldstændigt rablende tossede… Indlæg der minder lidt om det gamle 180grader, der blev kørt i sænk af én kugleskør person. Og nej, her tænker jeg ikke på OBO :D

  Kommentar by na — 1. august 2019 @ 09:41

 20. @ Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 01:52

  Det var ikke Poulsgaard, der stod for udtalelsen om fakta, men den meget tidligere venstremand Knud Kristensen, der var statsminister i 1945-47.

  Kommentar by Knud Madsen — 1. august 2019 @ 09:55

 21. Det er tragisk, at den gode Præsident Trump kommer til at spilde sin tid her i landet blandt en masse idiotiske rødgardister af alle arter.
  Det ville være meget klogere, at han tog til England og fik en pint sammen med Boris. Men OK der er sandelig også mange superidioter der ovre.
  Var jeg lidt bedre til bens, ville jeg hjertens gerne stille mig personligt op og hylde denne store statsmand. Det ville være en stor ære for mig.

  Kommentar by Knud Madsen — 1. august 2019 @ 09:59

 22. Der var ingen snak om økonomi ved bevogtning da de forrige præsidenter var i Danmark. Den fik Hans Jørn Bonnichsen hevet frem som propaganda, lige som Karsten Hønge der ikke vil bruge penge på at beskytte Rasmus Paludan.

  P.H.R kalder Trump persona non grata, samtidig med at han brokker sig over ikke at må skrive herinde.
  “Går du ind for undertrykkelelse af ytringsfrihed eller hvad ?”

  Kommentar by k.m. — 1. august 2019 @ 10:16

 23. > na
  Er det cnsur du foreslår? Skal kommentatorer, som er nazister eller kommunister eller liberalister eller konservative eller anarkister eller DhimmiRadio”journalister” nægtes adgang til kommentarsporet? Synes du oprigtigt,at jeg -fordi jeg mener noget andet end dig, skal nægtes at kommentere på uriasposten?

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2019 @ 12:13

 24. Send missiler i stedet for, der er masser af islamiske ghettoer der skal fjernes.

  Kommentar by Piphans — 1. august 2019 @ 13:07

 25. #23 Du kan desværre ikke få det til at handle om censur, da det handler om, at kommenterer i stil med “jorden er flad” er irriterende for debatten.

  Kommentar by na — 1. august 2019 @ 17:13

 26. Jeg vil til min død hævde at jorden er flad! Og til de kvajpander som fejlagtigt tror den er rund,kan jeg blot sige: Tag jer dog sammen. Og tag så og få de kommentarer jeg ikke synes om slettet. Det kan kun gå for langsomt.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2019 @ 18:04

 27. Good one, Nielsen ;-)

  na, det handler bare om at ignorere eller latterliggøre idioterne. Jorden er flad? Okay…

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 20:33

 28. Men selvfølgelig, hvis folk bare sidder og skriver PIK!!! PIK!!! igen og igen, så skal de bare slettes.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 20:34

 29. Karsten Hønge? Var det ikke det subjekt (for ikke at skrive noget endnu værre om subjektet der kunne virke æreskrænkene juridisk), som ikke ville have Paludan skulle have politibeskyttelse????? Behøver vist ikke at skrive mere om dette subjekt, som høre hjemme i en septiktank.
  Støt SIAD. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. august 2019 @ 21:02

 30. kommentar til Michael Unna
  ?hvorfor støtte siad? det går jo bare lige i Anders Gravers Petersens fede lommer med 4000-5000 støtte’re som betaler 300 kr bliver det i omegnen af 1200000-1500000 kr lige ned i foret på AGP og hvad får man for det? INTET overhovedet INTET andet end at AGP bliver rig og du bliver fattigere
  Og hvad ytringsfriheden angår så skal man ikke have nogen som helst anden mening en Anders Gravers Petersen så er det ud

  Kommentar by Holger Danske — 1. august 2019 @ 21:28

 31. Antifa Torsten slår til igen. lol

  Kommentar by LarsB — 1. august 2019 @ 21:57

 32. Jeg har altid støttet Anti Fascistisk Aktion med et månedligt beløb.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2019 @ 22:56

 33. Nielsen, spar dine håndører. Satanisterne har økonomi til at holde terroristerne i AFA kørende i al evighed. De kommer til at spare mange millioner i USA, når Præsident Donald J. Trump får voldspsykopaterne i terrororganisationen ANTIFA/AFA på terrorlisten. Det er stadigvæk forbudt og med risiko for lange fængselsstraffe, at støtte terrorisme.

  Karsten Møgdynge er en svovlende kommunist med fagforeningens millioner i baglommen. Et regulært arbejde kunne sikkert rette hans regnorme rygrad en smule.

  Præsident Donald J. Trump kaster guldstråler over lille Danmark og lur mig, om ikke satanisternes kontrollerede medier flyder over med løgn og had i den forbindelse.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 1. august 2019 @ 23:46

 34. Denne gang kunne jeg have glædet mig over præsidentbesøget fra USA, da Trump er en person der tør sætte Journalistisk Venstreforbund til vægs, hvilket jo er bittert nødvendigt også her til lands og han forfølger, så vidt jeg kan følge det, drt, som han har lovet sine vælgere.

  Der ville også, med interesse, blive holdt ekstra øje med tv-dækningen i de to dage, da vi jo nok kan forvente, en stører solo-gadekamp af lavintelligente antiegoer med elefanthuer og anden identitets-slørende ansigtsbeklædning*.

  Men; alt overskygges med gru og pinlighed, af det billede der tegner sig for mit indre, når en mand som Trump, for hele verdenspressens rullende kameraer, møder vores lille, nytiltrådte, andedams-minister til politiske samtaler, der måtte kunne forventes, at have et niveau over sandkasserælingen.

  * – hertil hvordan/om politiet endelig vil mane sig op til, at få udskrevet burka-bøder iht. fremmødet / håndhæve et eventuelt demonstrationsforbud.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. august 2019 @ 23:53

 35. Jeg vil svar for Hr. Møller (selvom det er så indlysende). Venstrefløjserne hader Præsident Donald J. Trump af hjertet og med rette, da han står for alt det, som modarbejder og destruerer deres NEW WORLD ORDER drøm.

  Når han er færdig vil verden slet ikke vide, hvem Barry Soetoro aka Hussein Obozo var. Forræderens “legacy” vil være slettet, borte og begravet. GONE.

  Kommentar by Iznogut — 1. august 2019 @ 23:55

 36. Tray Gowdy har ikke været Congressman i henved et års tid. Liberalisten Paul er stadig aktiv på godt og ondt.

  Kommentar by Iznogut — 1. august 2019 @ 23:59

 37. >Iznogutdet socialistiske spøgelses
  Tjah,men så efterladeCongress består af det jeg sagde. Men altså,der er ind imellem nogen der opper sig,og står på frihedens side. Jeg går bare ikke rundt og husker deres navne. Jeg er jo dansker,og interesserer mig kun for Amerikansk politik,fordi man kan se det socialistiske spøgelses hærgen i “The Land of the Free” udspille dets nederdrægtige spil nærmest for vores øjne.
  Spøgelset -dukken bliver ført af p.t Jerome Powell.
  Der er faktisk en grund til at der er nedfældet i den amerikanske grundlov,at kun guld og sølv kan være gyldige penge.
  Jeg tror du også ved hvilke tanker Thomas Jefferson og friends har gjort sig, Da de UNDERSTREGEDE at regeringen ikke må vokse sig så stor,at PEOPLE bliver trådt ned af government(stat)
  Når du siger godt og ondt,tænker jeg på hvor du synes han stikker penge i egen lomme. Men hvis det handler om de personer han assiocierer sig med,må du komme igen.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2019 @ 05:43

 38. Øv. Der gik kuk i teksten. Håber du på trods af mine komputerproblemer kan kæmpe dig igennem det.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2019 @ 05:45

 39. P.H.R. 02:35
  Jeg véd godt, at der har været kørt med en buskrydder i psykiatrien herhjemme. Nedskæringer, besparelser ad infinitum.
  Jeg synes nu alligevel, du skulle gi’ det et skud P.H.R.
  I dit tilfælde, tror jeg godt lige de ka’ knibe et enkeltværelse med polstring.

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 08:37

 40. Hvis du spørger rigtig pænt P.H.R.
  Kan du sikkert godt få de søde, men stressede plejere til lige, at sætte den ene af remmene lidt på skrå. Når de kommer for at fixere dig.
  BTW: Du ER sikker på, H’et i dit nomen ikke står for “Holger”?

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 08:55

 41. Alle friske nationalisters store fører kommer på besøg.

  Kommentar by Niels — 4. august 2019 @ 20:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper