1. august 2019

Venstrefløjen gad ikke demonstrere imod jødehadske Ahmadinejad: Mobiliserer nu imod Donald Trump

Tilbage i 2009 gæstede flere verdensledere København, herunder den daværende iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad, der tre måneder forinden i en bandbulle mod Israel benægtede Holocaust. Kan I huske venstrefløjens massedemonstrationer? Nej, vel. De kunne ikke den dag. Venstrefløjen gad ikke mobilisere imod en jødehadende islamistisk despot.

Fra Berlingske – SF-profil om Trumps besøg i Danmark: ‘Jeg vil arrangere demonstrationer mod ham’.

“Når den amerikanske præsident, Donald Trump, om godt en måned besøger Danmark, vil han blive mødt af demonstrationer arrangeret af SFs politiske ordfører, Karsten Hønge.

‘Hvis han vil besøge Danmark, så skal han da være mere end velkommen. Men jeg vil stå nede på gaden og råbe efter ham. At han er kvindehader, klimafornægter og en repræsentant for det reaktionære i verden,’ siger Karsten Hønge, der understreger, at det er helt naturligt, at vi har en dialog med USA, som han kalder en »god samarbejdspartner’.

Er det ikke lidt paradoksalt, at du byder ham velkommen og samtidig vil råbe efter ham?

‘Jojo, men sådan er det jo. Det er min politiske holdning. Som repræsentant for et land er han velkommen i Danmark. På den anden side har jeg lyst til at give udtryk for, hvad jeg synes om hans klimafornægtende politik og hans kvindehadende politik og hans ofte tenderende til racistiske politik, for det bryder jeg mig sgu ikke om. Så jeg vil være at finde i demonstrationerne mod ham.'”

(Fathi el-Abed på Facebook, 31. juli 2019)

“Vi ønsker en samtale, som fører os tættere på en god løsning. Gode løsninger kan vi kun skabe sammen. Derfor er det afgørende for os, at vi lytter til hinanden,- især når vi er uenige. Først når vi kan sætte os i den andens sted, bliver vi i stand til at kommunikere meningsfuldt og konstruktivt.” (Alternativet, Debatdogmer)

“Stakkels, stakkels kommunikations-medarbejder i Statsministeriet der fik til opgave at formulere, at Trump selvfølgelig er meget velkommen i Danmark. For hvem i hele DK ønsker at få uventet besøg af…Trump?” (Uffe Albæk, Twitter, 30. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103205/trackback

35 Comments »

 1. Islamister og socialist-kommunister vender og vrider sig ved udsigten til, at USA’s Præsident besøger Danmark.

  Fattige-Abed og Carsten Møgdynge er parasitter, på evig forsørgelse af skattekronerne. Bøssekarlen og Cirkusdirektør Elbræk er en to-tunget bedrager i tyltskørt.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 2. august 2019 @ 00:10

 2. Desværre bor Fathi el-Abed i Danmark.

  Men han har med hele sin færden og ualmindeligt mange hadefulde udtalelser og læserbreve demonstreret, at han ikke hører til. Det er ikke hans land og bliver det heller aldrig.

  Kommentar by Thomas — 2. august 2019 @ 00:24

 3. Fathi el-Abed, du er en racistisk, islamisk taber-orangutang. Vi har ikke brug for dig og vi vil intet have med dig og islam at gøre.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 2. august 2019 @ 00:44

 4. Fantastisk morsom tegning.
  Blod er jo som bekendt tykkere end vand og da Tronal Dump´s svigersøn er jøde er det vel naturligt at twitterklovnen tar´farve af det.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. august 2019 @ 00:50

 5. M.h.t Amerikansk politik i forhold til Israel så har det gennem de sidste ca. 60 år forholdt sig således at hvis du vil vinde præsidentposten så er du uanset om du er demokrat eller republikaner nødt til at ta´ hensyn til de regiøse fanatikere der er bosat i bibelbæltet.
  Så både demokrater og republikanere er nødt til at nurse Israel som i den grad har forstået at udnytte dette.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. august 2019 @ 01:05

 6. Kritikken af Trump er grotesk. I USA kritiseres han for ikke, at gå i krig mod Iran, Syrien, hans samtaler med Nordkorea, hans afvisning af indgreb i Venezuela. Den demokratiske kandidat Tulsi Gabbard kører også en kampagne mod militære interventioner og er ude for anklager om, at være agent for Assad, konservativ mm. Tænk sig, at venstrefløjen er kritisk mod folk, der ikke vil intervenere militært overalt.

  Kommentar by CCC — 2. august 2019 @ 01:54

 7. Ang. USAs præsident.

  Har lige læst om TRUMP i bogen “GLIMT AF ET PRÆSIDENT-VALG. Af bogen fremgår det at Trump er meget mere vidende, fornuftig, intelligent og sympatisk, end en gennemsnits-journalist. Og det fremgår at Trump bl.a. blev valgt, fordi millioner af amerikanere er dødtrætte af den herskende klasse og de gamle velkendte politikere, der gennem mange år ikke har givet dem andet end skuffelser, tomme løfter, jobtab og økonomisk nedtur m.m.

  De danske MSM fremstår som befolket af kommunister og professionelle løgnere, når man sætter sig ind i Trumps politik. For en gangs skyld har de amerikanske vælgere fået sig en top-politiker der er social og varmhjertet, og som holder sine valgløfter.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. august 2019 @ 02:19

 8. **

  Fathi-El-Abe og PHR er vist begge uden forståelse af at der er forskel på teori og virkelighed.

  Trump er modstander af co2-hysteriet fordi hysteriet bygger på løgn og sludder.

  Trump er ikke feminiseret, og påpeger med rette at de fleste kvinder ikke hører hjemme i politik, men burde tage sig af hjemmet og familien.

  Men kvindehader er Trump da slet ikke. Ligesom han ikke er jødehader.

  Karsten Hængerøv er endnu en kommunist-idiot.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. august 2019 @ 02:31

 9. “Venstrefløjen gad ikke mobilisere imod en jødehadende islamistisk despot” – som også hænger homoseksuelle som uffe elbæk på samlebånd, men det er også ligegyldigt for den danske venstrefløj der påstår at være deres beskyttere. De er altid klar til at ofre et par homoer så de kan få de muslimske stemmer, for hvad betyder 10 døde bøsser hvis det giver 1.000 muslimske stemmer ikke at kritisere årsagen? Venstrefløjen er jo de gode må man forstå..

  Kommer pride paraden egentlig til nørrebro i år, eller er det vejarbejde der forhindrede det for over 10 år siden og for længst er afsluttet stadig et problem? Det tænkte jeg nok.. Om jeg fatter de homoseksuelle der stemmer rødt, det er jo selvmord.

  Kommentar by Per — 2. august 2019 @ 02:47

 10. Fathi-boy hér, er en hadsk, evigt forurettet, nederdrægtig, krævende
  og samfunds-undergravende pestilensersnude, der misbruger vores venlighed og demokrati til at ville afskaffe samme.
  Han har alle dage været en af de fremmeste fjender af landet. Men TV har altid æææælsket denne krumsnude, og givet kræftknuden taletid.
  Nurse Betty! – ræk mig venligst lige kemo-sprøjterne.

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 03:44

 11. Møgdyngen fra Helvede vil arrangere demonstrationer mod Trump!
  Er der nogen POTUS frygter mere end Sleepy Joe. SÅ er det danske Karsten Møgdynge.
  Nøøøøj hvor du og Socialistisk Falitbo gungrer….

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 03:56

 12. Måske er adolf in a dinnerjacket,som Hodja beskriver ham,ikke det monster du er blevet beklikket ham at være. Når vi lytter til statsradiofonien,er her kun helte og skurke. Når jeg kun ser mig som helt,kan jeg svært betragte en muhammedansk perser(iraner) som andet end en skurk. -En af de mange skurke “vinderne” af krigen(e) fortæller mig er de onde.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 04:24

 13. Fuck, jeg så først nu at Per Henrik Rasmussen slog sine folder.
  Jeg tager forbehold Punktum.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 04:28

 14. Ha ha ha ha… Socialistiske fallito.
  Det ser sådan ud. Men vi bliver snydt hver gang. Gud hjælpe os.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 04:32

 15. fallitbo

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 04:32

 16. @Per Henrik Rasmussen — 2. august 2019 @ 00:50

  Nu kalder du Trump for “twitterklovnen”, men med nogle få tweets har han forhindret at medierne skriver/taler om demokraternes politik i flere uger, selvom de er ved at vælge partiets præsidentkandidat.

  Dertil har medierne fuldstændig ignoreret at Trump har lukket for muligheden for at søge asyl for dem som kommer gennem Mexico, eller laver mellemlandinger i europæiske lande (hvilket vil sige alle fra Afrika er afskåret).

  Medierne har også glemt at Højesteret har givet Trump lov til at bruge midler afsat til militære formål, så han nu kan bygge løs på muren mod Mexico.

  Når Trump kommer med tweets som får pressen til at reagere, er det vigtigt at checke hvad han ellers foretager sig, for han har lige siden han erklærede han var præsidentkandidat brugt Twitter til manipulation.

  Demokraterne og MSM er nu rykket så langt til venstre at Obama nu ville blive anset for Republikaner! Under den seneste debat mellem de demokratiske kandidater, blev Biden og Sanders beskyldt for at bruge republikanske “talking points”, fordi de havde holdninger som svarede til Clintons og Obama.

  Kommentar by Allan — 2. august 2019 @ 04:48

 17. Vi burde arrangere en demonstration til fordel for Trump.

  Kommentar by Morten/Realisten — 2. august 2019 @ 08:49

 18. “Vores land” – glem alt om det, Fathi el-Abed

  Kommentar by BB — 2. august 2019 @ 09:07

 19. Omgående fængsling af perkeren Fathi el-Abed og derefter lyn udvisning.
  Mohammedanmark bliver mere og mere sindssygt, luk lortet og spar vores efterkommere fra at blive ydmyget, voldtaget og myrdet i islamisk stat-danmark.

  Kommentar by Piphans — 2. august 2019 @ 09:26

 20. Kommer til at tænke på Tibet-sagen, hvor de kinesiske kommunister ikke måtte udsættes for synet af det tibetanske flag …

  Man må da håbe, at politiet denne gang lader gæsten slippe for at se på den ene møgdynge efter den anden.

  Men nå nej, dengang var det jo kommunister der skulle beskyttes, nu er det kun en demokratisk valgt præsident. Og apropos demokrati, så er Møgdyngen vist valgt til Bruxelles, men gider ikke …

  Gad vide hvor meget kinøjserne gør for klimaet, Karsten Hønge? Eller hvor mange kvinder der sidder i toppen af dit kinesiske søsterparti, Karsten Hønge? Eller hvordan kinøjserne behandler de indfødte i de afrikanske lande, hvor de investerer med henblik på råstoffer? Nå, nej, det taler vi ikke om, de er jo kommunister, ha-ha.

  Klaphat.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 2. august 2019 @ 09:37

 21. Den dag fathi el-aberøv skal smides ud af landet møder jeg personligt op for at ønske ham – Good Riddance, møgøre!

  Kommentar by Santor — 2. august 2019 @ 09:37

 22. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. august 2019 @ 01:05

  PHR skriver “…hvis du vil vinde præsidentposten så er du uanset om du er demokrat eller republikaner nødt til at ta´ hensyn til de regiøse fanatikere der er bosat i bibelbæltet.”

  Selvom jeg ikke er enig i udsagnet, så må man sige, at hellere da tage hensyn til fanatikere i bibelbæltet end fanatikere i storbyernes venstreradikale miljø.

  Kommentar by traveler — 2. august 2019 @ 09:50

 23. Fatih El-Abed er da helt galt afmarcheret, når han mener at Trump besøger hans land til september: Trump skal da hverken til Jordan eller Libanon.
  Iøvrigt staves “velkomsthilsen” i et ord på dansk, men det er jo selvfølgeligt ikke Fatihs spidskompetence.

  Kommentar by Hertz — 2. august 2019 @ 10:09

 24. TV2 kører for tiden en propagandakampagne, som venstrefløjen lapper begejstret og gysende i sig “Vi trækker på klodens rigdomme, og med den fart har vi kun 80 år tilbage” For omkring august måned hvert år skræmmer mediernes dommedags-basuner de stakkels seere fra sans og samling, fordi “klodens beboere” (sic!) skulle have brugt alle de ressourcer, som Jorden naturligt kan producere på ét år. Og Danmark er en af de allerværste syndere.

  Det kaldes også “Earth Overshoot Day” og bruges lystigt af de sædvanlige radikaliserede international organisationer som WWF, UNEP, UNDP, osv., listen er lang.

  Enkelte, der har set nærmere på disse såkaldte beregninger, betragter dem som mildt sagt dårlig videnskab. Michael Shellenberger skriver:

  “Earth Overshoot Day” is based on something called the “Ecological Footprint..Ecological Footprint theory is pseudoscience on par with astrology, phrenology, and flat earth theories…Six years ago I helped debunk Earth Overshoot Day and the Ecological Footprint calculation it’s based upon in a paper for the peer-reviewed scientific journal…We broke down the six measures that comprise the Ecological Footprint and found that five of the six, including food and forestry, were either in balance or surplus. The only thing out-of-balance were humankind’s carbon emissions.”

  (Det er oplagt, at ved at trække på kul, gas og olie emitterer mennesket mere CO2 ud end vi oplagrer. Men om det så er skidt eller godt for planterne, kan også diskuteres.)

  Vi mangler i den grad en Trump-type i lille DK, der taler TV2 og det øvrige Roma midt imod om alle de løgnehistorier, som de fylder os med. Derfor kan Trump betragtes som en positivt indslag. Fordi han vil lufte ud i al det venstreradikale falskneri, som styrer vores politik.

  Kommentar by traveler — 2. august 2019 @ 10:28

 25. Fathi El-Abed, er det den samme muslimske abe som hylder Hitler?

  Kommentar by Piphans — 2. august 2019 @ 10:39

 26. Tænk at blive kaldt sexist af en palæstinenser… Det er da komisk!

  Kommentar by Fascist — 2. august 2019 @ 11:55

 27. Til Karsten Hønge.
  Hvor var du, da politiet rev det tibetanske flag ud af hånden på en demonstrant under et kinesisk præsident besøg, for nogle år siden?. Kineserne måtte jo endelig ikke se dette flag, da det jo kunne “skade” dansk samhandel med det kinesiske kommunist diktatur.
  For resten, hvad synes du om Danmarks tilslutning til en FN erklæring, rettet imod Israel?. Erklæringen “protesterer” imod Israels “undertrykkelse” af kvinder()???????, sammen med bl.a. Saudi Arabien.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. august 2019 @ 16:32

 28. Til gengæld er Fatih-boy “GRØN”! Jooo….
  En rigtig el-Abe.
  Dén ros skal han ha’, det lange pestilenser snudeskaft

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 17:42

 29. Karsten; PAS PÅ! POTUS ikke får øje på dig.
  Ellers kommer der sgu et straXforbud mod Møgdynger i hele Europa.

  Hvormange siger du, du ka’ samle fra de forenedeS Fallitboer Karsten?
  Eller bliver det igen;
  JEG mødes inde på Rådhuspladsen, (nu Ramadanpladsen)
  Du husker nok Hjerte-Villy’s fejende succes?

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 17:55

 30. Det skaldede hipster pikhoved Lorten Skovgaard kæmper for at få hadet Trump baby ballon til Cph. under Trumps besøg i september.
  “Det er skide skægt, at det virker – og gør DT rasende og skidesur”.
  Hør her din skalling; hva’ siger DU til, at VI laver en kæmpe NIGGER BABY med knogle i næsen, næste gang dit store idol; islamisten, falskneren og niggerhøvdingen HUSSEIN O’BUMMER kommer på negervisit næste gang, for at se om kolonisationen af DK skrider planmæssigt frem.
  Vi ka’ dobble den, og lave een af “transen” Michael du kalder din kone.
  HOW ABOUT THAT? Hva’ Lorten?
  Nu må du rigtig huske og grine højt, og more dig ligeså meget – skulle dette materialisere sig en dag.

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 21:27

 31. Den lille overtroiske lystmorder har en rigtig dårlig humor. Venstrefløjen er røv og nøgler, aldrig har de rørt en finger for landets sikkerhed, men tværtimod omfavnet al slags fascisme samt at hykle intetanende løs om Trump rækker intellektet lige til.

  Kommentar by LarsB — 3. august 2019 @ 00:31

 32. Venstrefløjen cucker for muslimer. Højrefløjen cucker for jøder og bøsser! Hvorfor kan i ikke bare være loyale over for danskere og ikke andet?

  Kommentar by Torsten — 3. august 2019 @ 07:56

 33. Jeg glæder mig til at hylde ham.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. august 2019 @ 08:55

 34. Fik væltet fjernbetj., ved en fejl, så tv’et slog over på DR3 her til middag.
  En kvalmende udsendelse begået af (surprise) endnu en krænket – dennegang inder-boy og “komiker”.
  Han svælgede rundt i krænket forargelse sammen med bl.a en masse andre birdy-namnam-pigeon-english speaking indies i US.
  Årsagen til hele miseren er karakteren “Apu”, der har en Kwik-E-Mart døgner i tv-tegneserien “The Simpsons”.
  Nøøøj, hvor VAR man krænkede – især over, at ham der spiller inderen Apu, spilles af en hvid. Hank Azara, der gør det så overbevisende, at de fleste adspurgte mente, det måtte være en etniker, der havde lagt stemme til Apu.
  Ved oplysningen om, at det var en hvid skuespiller, løb Ganges over sine breder af forarget krænkelse blandt de adspurgte.
  Heribland “den landflygtige”(HA!) og ALTID KRÆNKELSESPARATE Whoopie Goldberg.
  Sig mig en gang din b.brune mimimoseagtige suicidalsmovs: Var der ikke noget med…la’ mig nu se..bom bom bom, du, samt den Nespresso drikkende blanke frikadelle George Clowney, ville tage ham den lille trommedansker med den spritnye, ALT for store overmund (“ka’ ikke liiige komme på nullitetens navn”wink wink) med i landflygtighed?
  Og ikke sætte Jeres ben i landet længere.
  SÅFREMT Donald John Trump blev POTUS.
  Whoopsy…Vidst en heelt gratis omgang til hele bordet, hva’ Whoopie?
  Men, det lød da PISSEgodt da I sagde det.
  Fucking piss-pink hypocrites

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 14:19

 35. @White knight — 3. august 2019 @ 14:19

  De ægte indere jeg kender, synes Apu er morsom og rammer den mentalitet mange indere har, ret godt.

  De taler også lystigt om hvor racistiske indere er overfor hinanden, og alle de fordomme de har overfor folk fra de forskellige stater.

  Der er dog tale om ingeniører, som formår at have en ironisk distance til sig selv og det indiske samfund.

  Forargelsen er udelukkende en påtaget ting blandt vestlige venstreekstremister, som i USA udgør ca. 8% af befolkningen, og aktivisterne tæller kun ca. 3% af den samlede befolkning.

  Kommentar by Allan — 3. august 2019 @ 21:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper