2. august 2019

Tyskland: Demografiske forskydninger fremskyndes, 28-årig kosovarer, far til ni, skubber Anja i døden

Som dem gode Mark Steyn ofte påpeger, så afgøres Europas skæbne ikke af terrorangreb, tilfældig gadevold eller lignende. Det er blot symptomer på et Europa uden kristne europæere. Tyskland er med masseindvandringen et godt bud på hvordan fremtidens Europa bliver, også i gemytlige Danmark. Der har været flere markante historier fra vort sydlige grænseland de senere dage, for når vi taler tilvandret kriminalitet er det aldrig agurketid.

Lørdag den 20. juli skubbede 28-årige Jackson B. (serber med kosovo-aner) 34-årige Anja ned på banelegemet i Voerde (ved Duisburg) – dræbt for øjnene af sin mand. I mandags skete det igen. 40-årige Habte Araya (eritreaner bosat i Schweiz) skubbede en 40-årig mor og hendes 8-årige dreng ned på skinnerne i Frankfurt am Main. Moderen så sit barn dø. Han forsøgte også at skubbe en 78-årig kvinde i døden. For to år siden var han rollemodel i en brochure om integration.

(40-årige Habte Araya i brochure udgivet af ‘Schweizerischen Arbeiterhilfswerks’, 2017)

I onsdag var den gal igen. En af Angela Merkels gæster, en 28-årig syrer ved navn Issa Mohammed går amok med et sværd på åben gade i Stuttgart, og myrder en 36-årig mand (Kasakhstaner). Mandens 11-årige datter så på. Gerningsmanden var muligvis palæstinenser fra Jordan. Alt sejler. Også i Tyskland.

(28-årige Issa Mohammed, i færd med at myrde anden indvandrer efter banalt skænderi)

“Den skaldede mand står med begge hænder på sværdet. Igen og igen slår han på sit offers livløse krop. Et sidste hug med sværdet, og han skærer armen af sit offer. (Bild via EB.dk)

Kokain, Koran eller bipolare lidelser, skubber i samme retning, men ændrer ikke på det essentielle. Der bliver flere af dem, og færre af os. 28-årige Jackson B., som stod for det første af de nævnte drab, er ifølge Bild ‘neunfacher Vater’. Manden har NI børn som 28-årig.

Oploadet Kl. 12:37 af Kim Møller — Direkte link78 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103217/trackback

78 Comments »

 1. Den nye rædselsfulde hverdag i Europa… og på twitter taler Uffe Elbæk om oversvømmelser i England!

  Kommentar by M.P. — 2. august 2019 @ 12:48

 2. Den stakkel, som blev dræbt af sværd på åben gade, havde sin 11 årige datter med, står der i EB. Europæerne bør have lov til at gå bevæbnet, men det sker selvfølgelig aldrig. Globalisme, EU og UN er djævelens værk! Vi skal ud af EU, og det kan ikke gå for hurtigt. Barenakedislam.com har også en artikel om terrorhandlingen på åben gade.

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 12:49

 3. @ 1 Uffe E skulle hellere tale om de geoengineerede oversvømmelser i Midtvesten i USA for ca 1,5 måned siden, som har lagt kvægbrug og korn og majshøst øde! Har vi hørt om den katastrofe på danske medier? Jeg har ikke. Danske politikere er dummere end pap!

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 12:52

 4. Kosovarern havde NI-børn som 28-årig, mens den 40-årige velsagtens kun havde dette ene barn på 8 år.

  Kosovarern bliver sikker bedstefar allerede som 32-årig.

  Bare vis mig dækslet, hvor jeg skal hælde produktet fra IG-Farben ned, så skal jeg gerne hjælpe til med at vende demografien.

  Skønt løgnen om de 6 millioner for længst er kogt ned til 1 million eller færre.

  Kommentar by Træt — 2. august 2019 @ 12:59

 5. Der har været adskillige tilfælde af importerede perkere der har skubbet uskyldige ud foran toget, også i danmark: https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/07/hverdagsterror-pa-danske-togstationer.html

  Men folk stemmer stadig for mere både i danmark og tyskland, så hvem er de egentlige gerningsmænd?

  Kommentar by Per — 2. august 2019 @ 13:09

 6. Politikere er stærkt imod sangen Ramadan i København, der kan komme med i Højskolesangbogen. Sangbogsudvalget mener, det er udtryk for intolerance.

  Næste år bliver en ny udgave af den traditionsrige Højskolesangbogen udgivet. Men allerede inden det er besluttet, hvilke nye sange der skal tilføjes sangbogen, skaber udgivelsen debat.

  Det skyldes sangen Ramadan i København.

  Sangen, som er skrevet af blandt andre det tidligere Outlandish-medlem Islam B, har bragt sindene i kog hos flere politikere.

  Ifølge Dansk Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance hører en sang om den muslimske højtid nemlig ikke til i bogen.

  – Højskolesangbogen er ikke et politisk statement, men et udtryk for de sange, vi synger. Den skal ikke bruges til at føre politik, siger Dansk Folkepartis kulturordfører, Alex Ahrentsen, og kalder sangen et brud med traditionen, forbyd islam i Højskolesangbogen, og forbyd Islam B i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. august 2019 @ 13:15

 7. Som jeg tidligere har skrevet, så er der kæmpe problemer med muslimer i Flensborg samt omfattende snyd og svindel begået af muslimer og fupflygtninge fra Mohammedanmark.

  Der er ingen tvivl om at muslimernes kamp for et islamisk herredømme i nazi tyskland og Mohammedanmark vil starte i Flensborg, og de er allerede i fuld i gang finansieret af danske skattekroner.

  Kommentar by Piphans — 2. august 2019 @ 13:19

 8. Wilhelm L. lyder ikke som en kasakhstaner?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2019 @ 13:22

 9. Her er hvad man skal gøre når man ser en mistænkelig muslim komme kørende i bil https://www.youtube.com/watch?v=4Z2FWOOgGAM

  Kommentar by Piphans — 2. august 2019 @ 13:26

 10. Sådan er det jo også i Danmark – men her vil vi hellere tale om ubåds Madsen

  “Rengøringsmand får 12 års fængsel for at dræbe revisor med 50 knivstik
  31-årige Willy Dongmo Kenfack skal 12 år i fængsel for drab på en revisor på Østerbro i København. Anklagemyndigheden ville desuden have Kenfack, der har opholdt sig illegalt i Danmark, udvist. Det var forsvareren indforstået med.
  Willy Dongmo Kenfack kom til Danmark i 2012 for at studere. Det begyndte han dog aldrig på og har i stedet haft adskillige mindre job.
  Når han har afsonet sin fængselsstraf, vil han blive sendt tilbage til Cameroun med indrejseforbud i Danmark for bestandigt.”

  https://www.b.dk/nationalt/rengoeringsmand-faar-12-aars-faengsel-for-drab-paa-revisor-0

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2019 @ 13:31

 11. Nabo dræbt med 160 stik og snit: Tiltalt husker intet

  Ung, somalisk mand var ifølge retslægerådet sindssyg under blodigt drab på nabo og knivoverfald på kæreste

  https://ekstrabladet.dk/112/nabo-draebt-med-160-stik-og-snit-tiltalt-husker-intet/7057558

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2019 @ 13:32

 12. KUN DE BLINDE KAN IKKE SE DET! Frau Merkel, EU og kommunist-, feminist- og pladderhumanist-klikerne har startet en stedfortræderkrig mod europæerne. Danmark, Norge, Sverige og resten af Europa vil blive sendt ind i en mørk og blodig epoke, hvor fred og civilisation vil blive udskiftet med krig og barbari.

  Vi er på vej ind i en ny og dyster middelalder, hvor ingen længere kan føle sig fri, tryg og sikker. Hverken hjemme, på gaden, på arbejdet, i skolen, på sygehuset, i skoven eller ved stranden. Historieløse, åndsformørkede, bindegale eller korrupte politikere og journalister trækker EUs borgere rundt ved næsen med udspekulerede løgne, og har kortvarige fordele ud af det. Men snart vil terroren være allestedsnærværende, og selv politikerne og journalisterne vil miste deres tryghed.

  Men de saver lystigt og tankeløst videre i de grene de selv sidder på.
  De politiske og ordførende “eliter” lider af selvforblændelse og mangel på moral. De er røde og utopiske fantaster uden jordforbindelse.

  Det er rigtigt at Europas skæbne ikke afgøres af terrorangreb, tilfældig gadeoverfald eller lignende. I sig selv er de ikke afgørende. (undtagen for ofrene og deres familier)

  Men hvis almindelig uvidenhed og ligegyldighed tilføjes manipulation og frygt, kan det ende med handlingslammelse, så at skandinaverne og europæerne afstår fra den modstand, som er deres eneste middel og håb, hvis de selv og Europa skal overleve i længden.

  Det vi har set indtil nu er kun den spæde begyndelse på de blodbade og massakrer der kan følge. Terroraktioner i Paris, London, Berlin og Madrid osv. plus almindelige migrant-overfald og mord mv. har allerede efterladt titusinder og atter titusinder af ofre i sit kølvand. Senere kan der blive tale om en udryddelseskrig mod alle europæere.

  Tiden er inde til at sige fra overfor indvandringsindustrien, pladderhumanismen og alle som støtter de røde planer om at lade 3OO eller 5OO millioner afrikanere og arabere slå sig ned i Europa.

  Læs om Kalergi-planen og Marokko-traktaten hos Black Pigeon og Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. august 2019 @ 13:56

 13. Så længe vi ikke drager politikerne til anvar for importen af disse utallige fremmede til vores lande,helst ved at anklage dem ved domstolene,vil de ikke ændre adfærd,men fortsætte med at ødelægge Europas lande indefra. Det står tydeligt klart for enhver der gider åbne sine øjne i en af Europas byer,at forbrydelserne primært begås af de fremmede og flest af de muslimske fremmede. Ingen af politikerne kan svare for sig,når vi anklager dem for at være ansvalige for den mildest talt uholdbare situation de har sat os i.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 13:57

 14. der burde være LOVKRAV om, at politiet SKAL oplyse om denne fare.

  I går var der også en død ved Valby Station. ALLE MEDIER ER TAVSE HEROM, selv om der med garanti er overvågningskamera.

  Kommentar by H.nielsen — 2. august 2019 @ 13:57

 15. ansvarlige

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2019 @ 14:01

 16. STEDFORTRÆDER-KRIGEN ER BEGYNDT i Danmark. På enhver gade, på enhver tog-station, på enhver strand og i ethvert hus er der nu risiko for at blive angrebet af importerede voldelige, utaknemmelige, blodtørstige og fanatiske migranter og asylanter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. august 2019 @ 14:07

 17. Amerikansk turist overfaldet, umotiveret (selvfølgelig), af klam afrikaner ved skovshoved havn!! Man skal forsøge at gå i en stor bue udenom alle de rådne mennesker, som vores debile politikere importerer! Men på er tidspunkt vil det være hver 2. person, man møder på gaden! https://www.bt.dk/krimi/amerikansk-turist-overfaldet-ved-dansk-havn

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 14:15

 18. Det er gøgeunge effekten. De skubber vores børn i døden og lokker os til at opfostre deres yngel.

  Kommentar by k.m. — 2. august 2019 @ 14:16

 19. Per – 13.09 – tak for info! Det er noget svineri, at man så fortsætter med at importere disse afstumpede aber! Man forstår efterhånden godt, hvorfor regimer som saudi og tidligere Saddam valgte at henrette mange, eller hugge hænder af, og vi burde overveje det samme! Og vi hører aldrig om sådanne angreb, hvor det er europæere, der gør sådan noget, for europæere er nemlig ikke vilde DYR!

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 14:26

 20. LÆG MÆRKE TIL AT STRAFFENE FOR BÅDE MORDFORSØG OG MORD BLIVER MINDRE OG MINDRE. Især når det handler om migranter og asylanter. De kommer hurtigt på gaden igen, så de kan fortsætte “karrieren” som menneskeslagtere.

  Det er af SPAREHENSYN! Det koster penge at opbevare disse morderiske typer i fængsler. Så hellere løslade dem ret hurtigt. Nu 8-1O måneders fængsel for regulære mordforsøg med at skubbe folk ned på skinnerne lige før toget kommer. Det burde have gives livsvarigt strafarbejde i en anstalt med 12 meter høje mure omkring.

  De latterligt små straffe afskrækker på ingen måde disse udyr.

  Kommentar by OLE JENSEN — 2. august 2019 @ 14:35

 21. ….burde have givet livsvarigt strafarbejde

  Kommentar by OLE JENSEN — 2. august 2019 @ 14:38

 22. # TRÆT : Nogle påstår at dødstallet kun var en million eller mindre. Men der er nu rigtig meget som taler for at de nazistiske socialister myrdede MANGE MILLIONER uskyldige og harmløse mennesker. Læs Antony Beevors og andres bøger om nazisternes angrebskrige og forbrydelser.

  Kommentar by OLE JENSEN — 2. august 2019 @ 14:43

 23. Forfærdelige sager men Danskerne stemmer alligevel på de samme partier..
  Lidt off topic men jeg de sidste mange uger ikke iflg både msm og diverse blogs observeret omtale af bilafbrændinger i DK.
  Kan ikke være rigtigt…???

  Kommentar by frank mathiesen — 2. august 2019 @ 14:52

 24. Islams vold vil udløse et gigantisk blodbad i Europa. Nemlig når de begynder at angribe os i stor stil

  Kommentar by BB — 2. august 2019 @ 15:16

 25. “…kom til Danmark i 2012 for at studere…” AHAHAHHAAAAAAHHH.
  “…sendt tilbage til Cameroun…” AAAHAHAHAHAHAHA
  “…livsvarigt indrejseforbud i Danmark…” AAHAHAHHAHAHAHAHA.

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2019 @ 16:08

 26. ÅÅÅÅÅÅHHHHH

  Kommentar by Bastardo — 2. august 2019 @ 16:09

 27. Merkel har udført mirakler.
  For hver eneste der bliver myrdet i islams Navn, burde dette kvindemenneske havet en tå rykket langsomt af.

  Alle hendes gode gerninger vil vise, hun ikke flere tæer har tilbage.
  Ja hvad gør vi så. ??

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. august 2019 @ 16:09

 28. https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE11529882/Isam-B-skriver-ramadan-sang-til-højskolesangbogen/
  02.08.2019
  Højskolesangbogen skal fornyes, og en sang om ramadan i København har fået hård kritik.

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. august 2019 @ 16:10

 29. Ja, i de “almindelige, MSM medier” har man travlt med at berette om den “kæmpe trussel” Rusland og USA udgør imod os alle, men “glemmer” at fortælle om den endnu større trussel som kommer indefra jeg tænker her på de enorme horder af forskellige indvandrere , som vælter ind over EU/ Europas grænser. Godt at vi har alternativer, som holder os orienteret.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. august 2019 @ 16:14

 30. Jørgen Nielsen — 2. august 2019 @ 13:32
  Han er bare mindre begavet. Undskyldningen “sindssyg” er aldrig blevet brugt så meget som nu. Man skal jo nødig have sandheden frem.
  Systemet er bundråddent, fra bunden og hele vejen op.

  Kommentar by Hagmann — 2. august 2019 @ 16:17

 31. Vi måtte nå dér til, hvide robotter er racistisk “Have you ever noticed the popularity of white robots? The reason for these shades of technological white may be racism, according to new research.” https://twitter.com/CNN/status/1156916257834381312

  Kommentar by ReturnToSender — 2. august 2019 @ 16:34

 32. H.nielsen — 2. august 2019 @ 13:57
  Helt rigtigt. Politiet passer ikke deres arbejde.
  Befolkningen bliver ikke oplyst om farerne ved terrororganisationen islam i Danmark. Det forhindre jo ikke bekymrede borgere i selv at gøre opmærksom på det. For eksempel ved at hænge lidt informativt materiale op rundt omkring på gader og stræder.

  Kommentar by Hagmann — 2. august 2019 @ 16:44

 33. Her er en sort dæmon-abekat, som bare tilfældigt stak en 15 årig ned i London. Det hører vi aldrig om på lalleglade TV2! Der var vist ca 500 unge, der blev dræbt i London sidste år, på lignende måde. Muhammedanere bør ikke have lov til at bevæge sig nord for ækvator, og jeg kunne ønske, at alle blev udvist, men det er desværre utopi. Europa må svare igen: tand for tand, øje for øje! https://ekstrabladet.dk/112/stak-tilfaeldig-15-aarig-ihjel-paa-gaden-teenager-idoemt-livsvarigt-faengsel/7735156

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 17:57

 34. Træt 12.59 – haha! Godt sagt! Sikkert ikke lyv med det med, at ham syrer-svinet bliver bedstefar som 32-årig! Han skulle hænges i nærmeste lygtepæl, til klapsalver og spytklatter!

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 18:00

 35. https://ekstrabladet.dk/112/amerikansk-turist-overfaldet-i-nordsjaelland/7735047

  “Gerningsmanden beskrives som cirka 180 centimeter høj og af afrikansk udseende. Gerningsmanden var sammen med to piger”

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. august 2019 @ 18:05

 36. Ud.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. august 2019 @ 18:30

 37. Se disse billeder af folk, der bliver pisket i Indonesien. https://gellerreport.com/2019/08/whipping-women-children-islamic-law.html/Sådanne billeder burde hænges op, med tilhørende tekst, på gader og stræder i dk. Og se også de andre artikler på Geller, fx om muhammedanere i et afrikansk land, der har fundet på at skære ører af kvinder! Muhammedanske mænd er godt nok nogle ‘vældige karle’, som kan pule børn, bruge macheter, sabler, biler og kniv til at dræbe – eller skubbe børn og kvinder ud foran tog!! Hvor meget betaler vi, udover de 100 MIA, som svinene koster os Per ÅR, til de muhammedanske lande, monstro??? DF forsøgte at få oplyst tallet, ved jeg, men det er blevet holdt hemmeligt, såvidt jeg ved. Og nu skal der igen spares på handicappede, børn og gamle i Kbh kommune!! Hvorfor?? Fordi det koster kassen at forsørge de onde misdædere fra muhammedanistan, mindst 2.000 kr pr dag Per indsat i fængsel, og jeg har læst, at nogle af de mest kriminelle koster os 20 mio pr år, pr STK, men om det kan passe, ved jeg jo ikke.

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 18:40

 38. Sorry! Her er linket https://gellerreport.com/2019/08/whipping-women-children-islamic-law.html/

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2019 @ 18:42

 39. Nej, nej, nej. TV 2 NYHEDERNE 19:00 åbner med begejstring over Ramadan i København, der som det naturligste skal ind i Højskolesangen, kæft dumskerne og Dummark fortjener at gå under i en flod af blod forårsaget af muhamedanernes krumsabler, forbyd Islam Bs lortesang og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. august 2019 @ 19:08

 40. Højskolesangbogen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. august 2019 @ 19:09

 41. …Man kan kun håbe at ofrene i disse sager, selv har stemt dem ind i landet. Man ligger som man har stemt.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. august 2019 @ 19:26

 42. I Københavnstrup er der personpåkørsel ca. hver anden dag på togstationerne. Vi hører det over højtalerne når de oplyser om årsagen til forsinkelserne. Men får aldrig mere at vide og det oplyses heller ikke i medierne. Der skubbes givetvis en dansker hver anden dag og det klassificeres som en ulykke!

  Kommentar by Vakse Viggo — 2. august 2019 @ 20:39

 43. Tænker hver dag på salig Kaj Munks ord om at lære at slå ihjel i Jesu navn. Der er faktisk mange i Europa nu, som jeg ikke under livet længere. Indvandrede barnemordere fx. Retsstaten spiller fallit, og krigen tager over.

  Kommentar by Uno — 2. august 2019 @ 20:51

 44. Immigranter, der muligvis har myrdet, voldtaget, tortureret, eller som er psykisk syge eller traumatiserede, bliver naivt adopteret med rentvisket CV. Jeg kommer aldrig til at stole på en immigrant fra et lorteland, for jeg ved ikke hvad der pludselig kommer op til overfladen.

  Kommentar by Zatopek — 2. august 2019 @ 20:57

 45. Ved ikke rigtig, hvor min sympati skal ligge i Stockholm. En voldelig sandnigger fra USA overfalder med to andre et møgbeskidt perkersvin fra Afghanistan med op imod 60 slag og spark. Men perkeren havde angrebet negeren med en flaske først.

  Vi kan tage sandniggeren og præmieperkeren ud af junglen og MENAP, men vi kan ikke tage junglen og MENAP ud af perkeren og niggeren, forbyd islam i Stockholm og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. august 2019 @ 21:18

 46. Hvornår er det vores tur til, at smadre det bæbrune lort ud af kroppene, typer som disse
  overlæger og raketforskere er så rige på?
  Rollemodel? Det er kraftstejleme’ nogle besynderlige idoler i røde forræder-rær holder Jer.
  I har blod på kroppe og hænder også – det véd I godt ikke?
  Man bliver SÅ hidsig, når man præsenteres for dette, det mest psykopatisk-low IQ-værdiløse-niggerafføring.
  I sku’ alle skylles ud i verdenshistoriens store lokum.

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 21:44

 47. White knight.
  Det var altså raket forskere og hjerne kirurgere. Du skal ikke nedgøre de personer, der fratager Danske skattebetalere deres såkaldte goder.

  Kommentar by Jsch. — 2. august 2019 @ 22:10

 48. Kuffar 17:57
  Pas du hellere på, at de rigtige abekatte ikke bringer dén helt til tops ved De Europæiske “Menneske”rettigheds Domstole i Strasbourg, på grund af racisme.
  Jeg ville fanme heller ikke sammenlignes med det værdiløse “menneskelige” ragelse på fotoet med en flad naso på 1/2 m2 og en niggamund på størrelse med en hanbavians røv.
  På en måde forstår man måske godt misfostrets misundelse og frustrationer over, at være faldet så utrolig heldigt ud.
  Nobel committee var det ikke prize material?
  Det har I jo haft stort held mked før.
  Han ser knivskarp ud – naaah, nok bare kniv

  Kommentar by White knight — 2. august 2019 @ 22:14

 49. Der er gået koks i mange data efter at et Avast cleaner program gik amok

  kan vi vedtage at jeg fremover bruger denne e-mail adresse?

  Kommentar by Ole Jensen — 2. august 2019 @ 22:38

 50. Man kunne godt bruge et par SS-divisioner nu.

  Kommentar by Jake Sorensen — 2. august 2019 @ 23:04

 51. Noget af det sidste nye som politikerne har fundet på for at slippe af med os, er en KUNSTIGT FREMBRAGT MANGEL på LIVSVIGTIG MEDICIN på hospitalerne. Belgiske Tidende havde en forsideartikel om det for et par dage siden. Er mangelen ikke planlagt som led i besparelser, er den opstået pga. skandaløs slendrian. Der er tale om en skandale som kan medføre hundredvis eller tusindvis af dødsfald. Hvis man ser på hvad der ellers er gennemført af dødbringende forringelser på sundheds-området, ligner det her også et udslag af kynisme eller uduelighed.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. august 2019 @ 23:08

 52. Prøv af google Frankfurt tog-skubberen – alle danske medier har historien.

  Men med sværdmordet fra Stuttgart er kun EB, der har historien – den er alligevel for meget for MSM

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. august 2019 @ 23:48

 53. Sandheden gør ondt på de politisk korrekte

  Kendt slagteridirektør og fodboldformand beklager udtalelser om afrikaneres produktion af børn

  I stedet for at indføre højere skatter er det – fremførte Tönnies – en bedre ide at finansiere 20 kraftværker i Afrika, »for så vil afrikanerne holde op med at fælde træer og med at producere børn, når det bliver mørkt.«

  https://jyllands-posten.dk/#ia11531065;finans

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. august 2019 @ 00:04

 54. 2O KRAFTVÆRKER? Det slår jo slet ikke til. Afrika er 6-7 gange større end Europa. Mon ikke der er brug for et par hundrede kraftværker? Har Tönnies tænkt sig at det skal være atomkraft-værker, så afrikanerne en dag med kinesisk hjælp kan anskaffe deres egne atombomber, snavsede eller højeffektive?

  Hvad med de astronomiske summer Vesten allerede har hældt ud over junglerne og ørkenerne? Fantasillioner! Billioner! Uden at det har hjulpet noget. U-landshjælpen har skadet mere end den har gavnet, fordi pengene mest er gået til maskingeværer, landminer, pigtråd og dollargrin samt guldvandhaner til diverse diktatorer og tyranner. Og efter 5O års “hjælp” er Afrika blevet en trussel mod Europa.

  Pladderhumanisterne dummer sig uafbrudt. De spiller gode, men er kun gode for andres penge, og de tager sig godt betalt for deres “godhed”.

  Og bemærk hvordan de er ved at destruere alt med velfærd, sundhed og fred/tryghed i Sverige, Norge og Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 00:25

 55. Nå, hvad så, sinke Stampe…skal dette også ske i lille Dannevang, før du og dine pinkfarvede globalist-venner ser den er helt gal. Skal du virkelig bruge flere eksempler på ‘enkeltstående’ kriminelle episoder, begået af dine masseinvaderede hobby-ofre eller er kvalmegrænsen også snart nået for jer. Formentlig næppe, eller hvad.

  Kommentar by LarsB — 3. august 2019 @ 00:26

 56. I det mindste trods alt godt, at nogle ikke kan vente med at skeje ud, indtil de er “mange nok”… Så bliver udviklingen da bemærket. Tænk, hvis alle var dydsmønstre udadtil og bare en skønne dag overtog butikken, om det så var i god ro og orden via deres “demokratiske ret” eller med krumsablen.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 3. august 2019 @ 00:36

 57. Grunden til at “berigerne” skubber stadig flere danskere ud foran frembrusende tog og biler, er naturligvis at “integrationen” er slået fejl. Brug dog mindst 1OO MILLIARDER KRONER MERE (oveni de 2OO milliarder de koster os i forvejen) på at gøre vores migranter og asylanter glade. Så vil de nok holde op med at myrde os!

  Se Snaphanen “Jeres politik slår folk ihjel”.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 00:46

 58. 1992 = Hhttps://europa.eu/european-union/sites/europaeu/files/docs/body/treaty_on_european_union_en.pdf
  nu er det Edinburgh 4 … til marx aktivister , vi er rigtige journalister .

  Kommentar by dan hansen — 3. august 2019 @ 03:37

 59. PS til oo.25: Efter 5O års pladderhumanistisk “hjælp” er Afrika blevet overbefolket, mange skove og dyrearter kan snart forsvinde, fattigdommen og mængden af sygdomme er steget, der er opstået had, misundelse og konflikter og krigshandlinger i massevis pga. overbefolkningen, der er ingen taknemmelighed overfor europæerne, trods de utallige milliarder givet til Afrika, tværtimod, og hertil kommer de enorme mængder af våben….. fra kanoner og tanks til maskingeværer, landminer og pigtråd….. der er blevet indkøbt for milliarderne af diverse tyranner, som har brugt U-lands”hjælpen” på sig selv og deres fascistiske militær-diktaturer.

  Pladderhumanisterne er stort set ikke andet end kortsynede tåber og korrupte pampere/feminister. Overalt skaber de ulykker, katastrofer og plagsomme problemer.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 06:33

 60. Det påstås at LIVSVIGTIG MEDICIN er blevet så dyr, at der ikke er råd til at købe den, eller man afskediger snesevis af sygeplejersker for at “få råd”. Eller ansætter falske læger fra Afrika og Mellemøsten, fordi de er billigere i drift? (Schlüters svinske nedskæringer på uddannelsen af danske læger mærkes mere og mere)

  Men hvad med de hundredvis af millioner kroner som V, K, Lars Lusk og Ulla Tørsnæs sendte til Afrika i 2O17–2O18??!!!

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 06:42

 61. Hvorfor sker alt dette efter 1945?

  Kommentar by Torsten — 3. august 2019 @ 07:54

 62. OT

  Greta Thunberg; nu i Antifa-T-shirt:

  https://www.document.dk/2019/08/02/greta-thunberg-koblet-sammen-med-antifa/

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. august 2019 @ 08:30

 63. Det vrimler med illegale afrikanere i København. Man ser dem som dåsesamlere overalt i byen. De er helt sikkert illegale, for hvis de var her legalt ville de have rigeligt med penge at leve af fra de sociale myndigheder. De illegale kan tilsyneladende overleve ved deres dåseindsamling, og de spiser og overnatter gratis i de mange hjemløseherberger der findes i byen. Ingen skal bilde mig ind at de ikke også begår kriminalitet når lejlighed byder sig. Desuden opbygger de et had til samfundet som de ikke er en del af, og som sandsynligvis giver sig udslag i voldshandlinger. De udgør en stor sikkerhedsrisiko. Hvorfor gør de sløve danske myndigheder ikke noget for at få dem sendt ud af landet? I stedet bliver de bare flere og flere og kommer til at udgøre et fjendlig og farligt undergrundshær.

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 08:34

 64. Det er et fedt om vi har en socialdemokratisk justitsminister eller en konservativ. Søren Pape sad bare på hænderne og stillede sig tilfreds med virkningsløs symbolpolitik. Når han sagde noget, var det blot en forherligelse af sin egen symbolpolitik, og praleri af sin mangel på handling. Den konservative EU repræsentant var uheldig og kom til at afsløre de konservative holdninger til indvandring fra Afrika, som ligger på linie med Venstres Kristian Jensens: Det er godt med indvandring fra Afrika, da erhvervslivet så får billig og “intelligent” arbejdskraft. Ubegribeligt at både Venstre og Konservative gik frem ved valget. De er snotdumme og vælgerne ligeså. Desværre er Socialdemokraterne endnu værre. For slet ikke at tale om de ekstremistiske marxistpartier.

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 08:45

 65. @64 Glem ikke at der kom en by på størrelse med Roskilde hovedsageligt fuld af muslimer under den borgerlige regering + DF som støtteparti. Spørgsmålet er om politikerne er dumme eller korrupte forrædere?

  Kommentar by Torsten — 3. august 2019 @ 09:07

 66. @60 Ole Jensen
  Og alle de millioner psykopat anstalten christiansborg hvert år i de sidste 20 – 30 år har sendt til det islamiske folkemorder land tyrkiet.

  Så Mohammedanmark og eu-ssr er faktisk medskyldige i alle de mord på kristne og uskyldige mennesker som tyrkiet udføre, og som vil tage voldsomt til i takt med at tyrkiet kommer tættere på at blive islamisk stat.

  Kommentar by Piphans — 3. august 2019 @ 10:09

 67. #63 JC
  Uanset hvor mange penge og sociale goder, de får, vil de stadig samle dåser, nasse, og skaffe sig sorte indkomster. Det er indgroet i deres opvækst.
  #64 JC
  Helt enig. Pape er en symbolpolitiker. Efter min mening skulle militæret overtage alle sikkerheds- og bevogtningsopgaver, og politiet skulle kun varetage opklaring af forbrydelser.

  Kommentar by Zatopek — 3. august 2019 @ 10:35

 68. Pape var værre end en symbolpolitiker. Det var jo ham der sendte politiet ud for at arrestere, ransage og beslaglægge redaktører som var under mistanke for i net-aviser at have oplyst for megen sandhed om Marokko-mordene på to kvinder. Sandheden er jo ilde hørt. Påskuddet var noget med ophavsret og deling af billeder af de myrdede. Det viste sig så at påskuddet var helt uden grundlag. Men redaktørerne har stadig ikke fået erstatning for at være blevet chikaneret kl. 5 om morgenen og lagt i håndjern, og de har stadig ikke fået deres computere tilbage.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 11:25

 69. # JC, o8.34: Ja, i Berlin, Paris og London osv. udgør illegale migranter og asylanter allerede en slags fjendtlig og farlig undergrundshær. Hundredvis af borgere i de tre byer er allerede blevet myrdet. Men Merkel, Mogherini, Juncker, Ursula, Macron og Londons muslimske borgmester er ligeglade.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 11:33

 70. Vore samfund er snart så absurde, at billedet af sværd-henrettelsen sikkert bliver brugt i en ny brochure om vellykket integration.

  Kommentar by Michael — 3. august 2019 @ 12:05

 71. @67 Zatopek
  “og politiet skulle kun varetage opklaring af forbrydelser” Hmm..jamen det kan de jo heller ikke finde ud af. Det bedste ville være at fyre strisser lortet så vi selv kan sende de fucking islamister tilbage til grotten de kom fra. Og tænk på alle de penge vi ville spare så vi kunne give vore egne ældre og syge landsmænd den bedste behandling.

  Kommentar by Piphans — 3. august 2019 @ 13:10

 72. At være nationalkonservativ, er i dag det modsatte af at være ekstremist. At være konservativ, er at ville bevare. Det vi ønsker at bevare er sikkerhed, tryghed, velstand, velfærd, national identitet, national selvbestemmelse, ligestilling, demokrati. Er det ekstremt. Nej, det er det modsatte. Det er at være moderat og hylde den sunde fornuft og kæmpe for et godt samfund til vore efterkommere.

  De såkaldt progressive på venstrefløjen, og de alt andet end konservative blandt de borgerlige på højrefløjen, destruerer det som vi nationalkonservative ønsker at bevare.

  De progressive kalder det fremskridt at erstatte sikkerhed med kapitulation overfor en fjendtlig besættelseshær, tryghed med fri indvandring af kriminelle, velstand med unfair frihandel, velfærd med fri adgang for alle fupflygtninge og lykkejægere fra hele verden til den danske statskasse, national identitet med multikulturel babylonisk kaos, national selvbestemmelse med konventionstyrani, ligestilling med positiv særbehandling af ekstremister, demokrati med overnationalt teknokratstyre.

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 14:22

 73. #67: Ja, det er rigtigt. De illegale såvel som de legale, skal nok finde ud af at etablere givtige kriminelle nicher. Snart bliver hele landet regeret af kriminelle gangsternetværk. Politiet vil intet kunne stille op. Antallet af gangstere vil være for stort og den danske lovgivning for blødsøden og slet ikke gearet til den nye virkelighed. Herefter vil demokratiet gå sin undergang i møde.

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 14:36

 74. #72/JC
  Fint opsummeret. Men mere end 90% af danskerne lever rigtig fint med det.

  Årsagen må være, at man med statskontrollerede medier kan dekonstruere sandheden og virkeligheden, som man piller et lego-byggeri fra hinanden. Og så konstruerer man en helt ny og anderledes sandhed og virkelighed. Og den synes 90% af befolkningen ukritisk at tage til sig.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. august 2019 @ 19:40

 75. @72 JC
  At være konservativ i Mohammedanmark er det samme som at være landsforræder.

  Kommentar by Piphans — 3. august 2019 @ 23:28

 76. En politikker fra partiet “De Grønne” i Tyskland (som fik en stor vælgerfremgang ved sidste valg) har helt seriøst foreslået at løsningen på den her “udfordring” er at toge kun skal køre ind på perroner i skridt-tempo!

  Kommentar by kenneth — 4. august 2019 @ 08:06

 77. 28 år og 9 børn? –
  med p!khoved i begge ender.

  Der er vist overhovedet(sic!) ingen tvivl om, hvad dét samuraisværd skulle ha’ været brugt til at hugge af.

  Kommentar by White knight — 4. august 2019 @ 09:16

 78. […] Helt friske tal fra Sveriges kriminalpræventive råd Brå afslører, at migranter og efterkommere står for halvdelen af al kriminalitet i Sverige.Se også Tyskland: Demografiske forskydninger fremskyndes, 28-årig kosovarer, far til ni, skubber Anja i dø… […]

  Pingback by Fange voldtog fængselspræst – Free Speech Blog — 4. august 2019 @ 14:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper