3. august 2019

Islam i Højskolesangbogen: “Isam Bs sang er ingen tiljubling af hverken islam eller ramadanen. Den…”

Sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen argumenterer som den gennemsnitlige Islam-apologet. En kalifatdrømmende mand der sendte gaver til terrorsigtet, og tilkendegav at sagen var at betragte som ‘typisk dansk racisme’, skal selvfølgelig ikke hylde sin ideologi i Højskolesangbogen. Fra Berlingske – DF og Henrik Dahl i oprør over ramadan-sang i Højskolesangbogen: ‘Totalt til grin!’.

“… Og selvom intet endnu er afgjort, synes Jørgen Carlsen og de øvrige udvalgsmedlemmer, at ‘Ramadan i København’ er en god sang, der absolut har potentiale til at blive blandt de i alt ca. 600 gamle såvel som nye sange i den nye udgave af Højskolesangbogen. …

Isam Bs sang er ingen tiljubling af hverken islam eller ramadanen. Den beskriver på en meget poetisk måde et skue, man kan iagttage nogle steder bl.a. på Nørrebro, hvor folk er tidligt oppe, fordi de skal sørge for at spise og drikke, inden solen står op. Det kunne lige så godt være en beskrivelse af jul i Pærekøbing,’ siger Jørgen Carlsen.

Han undrer sig over, at en enkelt sang ud af 600 i den nye Højskolesangbog kan skabe så stort postyr.

‘Vi synger jo med stor fryd Ebbe Kløvedal Reichs ‘Danskerne findes i mange modeller, og stadig kommer der nye til’, som er et udtryk for en åben og inkluderende måde at se på det folkelige fællesskab. Men så snart man giver en af de modeller mål og mæle, er det åbenbart et problem,’ siger han.

Jeg synes jo ikke, der går noget af os, fordi nogen synger en sang om ramadanen. Muslimer udgør i dag ca. fem procent af befolkningen – skal de ikke også have en stemme?'”

(Ramadan på Rådhuspladsen, København, 2019; Foto: Youtube)

“En typisk dansk højskole er kristen og national og i total modstrid med ortodoks islam. Grundtvigianismen som ideologi handler jo om inklusion, ligestilling og ligeværd – ortodoks islam handler om dem og os, om hierarki og herrefolk over vantro. Derfor giver en ramadan-sang i Højskolesangbogen absolut ingen mening.” (Henrik Dahl)

Oploadet Kl. 10:42 af Kim Møller — Direkte link97 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103227/trackback

97 Comments »

 1. jaja…dansk er YT, Jørgen Carlsen endnu en Oikofob!
  SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 3. august 2019 @ 10:54

 2. Pislimerne udgør minimum 20% af befolkningen og over halvdelen af de nyfødte

  Kommentar by Cat Girl — 3. august 2019 @ 10:55

 3. Vi kan synge en sang for dem, når de alle er udryddet efter marinen har været der og skyde dem

  Kommentar by Cat Girl — 3. august 2019 @ 10:57

 4. I kan i øvrigt stikke højskolerne, deres sangbog og samtlige grundtvig kulturradikale psykopatsocialister op i røven.

  Hvorfor taler vi om disse psykopater? De skal også kun een vej

  Kommentar by Cat Girl — 3. august 2019 @ 11:01

 5. JØRGEN CARLSEN er ganske enkelt en nar, en løgner og en landsforræder. 5%. Han må være blød i bolden. Som alle røde og radikale har han stadig ikke fattet at vi hastigt er på vej mod svenske tilstande. Se snaphanen, den korte, document.dk, free speech og generation identitær.dk

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. august 2019 @ 11:11

 6. Enorme og uoprettelige tab, endeløse rædsler og ufattelige lidelser bliver danskernes fremtid, hvis Christiansborg og medierne fremturer

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. august 2019 @ 11:13

 7. Det venstreorienterede segment er ligeglad grundkonservatismen(kultur) i det danske land. De er ligeglade med folkekirken, kristendommen, Grundtvig, Højskole kultur, National identitet, kongehuset vores historie mv mv. Men sjovt nok vil de ødelægge det for andre som holder de værdier højt.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/ide-tanke/had-til-egen-kultur-er-et-vestligt-faenomen

  Kommentar by jrp — 3. august 2019 @ 11:31

 8. Det næste er vel, at de vil have en djævletilbedende ‘salme’ i vores salmebog?! Hvornår lader regeringen dem sætte en minaret på Domkirken? Bemærk på billedet, at der sidder en del danske kvinder, som viser hår – hvilken hån mod deres herremænd! – og disse kvinder er både gudløse og historieløse, for de gør knæfald for islamisterne. Det minder mig om kællingerne, der tilbad Hitler og smed roser mod ham, hvorefter de dånede over Fuhreren. Føj! Europa er fortabt.

  Kommentar by Kuffar — 3. august 2019 @ 11:37

 9. Hvad med juletræ i Mekka?
  Hvad med flæskesteg i Qatar?
  Hvad med julesang i moskeen?

  Nåh nej. Det er jo underkastelse forklædt som tolerance.

  Kommentar by Fascist — 3. august 2019 @ 11:37

 10. Mon i begynder at overveje at der er nogen har magten i DK som kan styre medier, politikske partier, folketinget, uddannelse og hvis ikke alle i den offentlige sektor – og at det måske kan hænge sammen med den magtovertagelse der skete i 1945?

  Kommentar by Torsten — 3. august 2019 @ 11:43

 11. HVERDAGSTERROREN ER ANKOMMET TIL DANMARK. Hjemmerøverier, gadeoverfald, voldtægter, knivstik, skyderier, vanvidskørsler, påsatte brande og nedskubning på tog-skinnerne af rejsende er noget som breder sig mere og mere. Og vores retssystem mener at 6-8 måneder i et fængsel med gratis mad og logi er en passende straf for mordforsøg. Juristerne og dommerne tror vel at en sådan “straf” virker afskrækkende på islamistiske fanatikere. Sker der mord ved nedskubning, forties det helst og arkiveres som “ulykker”.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 11:48

 12. For nylig blev en mand hakket ihjel af en islamist. Det er den slags Jørgen Carlsen accepterer, når han vil have Ramadan-sang i højskolesangbogen. Syng dig glad! eller syng dig til Islam

  Kommentar by k.m. — 3. august 2019 @ 11:58

 13. Stram kurs har allerede skrevet en fin sang til højskolesangbogen med titlen “de skal ikke integreres, de skal hjem”.

  Kommentar by Per — 3. august 2019 @ 12:09

 14. Der er mange idioter der bliver ved med at tro at muslimer udgør cirka 5% af befolkningen.

  Kommentar by Johnson — 3. august 2019 @ 12:09

 15. Hvad med en sang om æresdrab? og forbudt kærlighed? :-). Cliff Richard “the young ones” youtube den.

  Kommentar by Michael Unna — 3. august 2019 @ 12:11

 16. Højskolen har overlevet sig selv. Den ville uddø hvis den ikke fik kurser for udenlandske kursister, betalt af danske skatteydere, og feriekurser for pensionister. Den kan ikke længere leve på renomeet fra storhedstiden, hvor den hyldede danskhed, danske værdier og dansk kultur. Den er degenereret som så meget andet her i landet, ødelagt af de marxistiske og feministiske orme der har gennemgnavet dens fundament. Godt at man har et eksemplar af den gamle, islamfrie version af højskolesangbogen.

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 12:16

 17. Udover det kender jeg jørgen carlsen fra et højskolekursus, manden har levet i et beskyttet højskole miljø ude på landet hele sit liv og aner derfor sansynligvis intet om hvad der foregår stortset alle steder hvor der bor bor mange muslimer, da han får alle sine nyheder fra politiken og sine kulturradikale bekendte fra den samme osteklokke. Han ved 99,9% sikkert heller ikke noget om alle de modbydelige ting der står i koranen af samme årsag, og han ønsker næppe heller at sætte sig ind i det da det kunne forstyrre hele hans verdensbillede. Den type danskere er vores største problem overhovedet.

  Kommentar by Per — 3. august 2019 @ 12:17

 18. Hvis du mod forventning læser dette jørgen carlsen: Ring til kommunen og arranger et 6 måneders højskole kursus for “de udsatte unge” fra gellerup, bispehaven, volsmose, nørrebro, og alle de hundredevis af små og store ghettoer rundt om i landet. Når de 6 måneder er gået ved du præcist hvad problemet er, hvilket nok også er årsagen til at i kun inviterer kinesiske unge ind på jeres højskoler. For du ved jo godt at hele skolen ville blive smadret i løbet af den første uge hvis det var muslimer, og at de danske elever ville flygte derfra endnu hurtigere! Men lidt gratis virtue-signalling i højskolesangbogen for at score lidt mangfoldigheds-point blandt vennerne, det sker der jo ikke noget ved vel.. Medmindre altså muslimerne får det indtryk at højskolerne anderkender islam, og det bliver en trend at spørge kommunen om de må komme på højskole. Så står den på muslimske gæstelærere for at opfylde forventningspresset fra eleverne, og kort tid derefter kommer de første islamisk baserede højskoler baseret på koranens værdier.. Og jeg lover dig for at grundtvig og muhammed ikke havde meget tilfælles, men det kræver at du trækker hovedet ud af røven og sætter dig ind i hvad du støtter (og ødelægger) før du opdager det.

  Kommentar by Per — 3. august 2019 @ 12:33

 19. Hermed et forslag til en hoejskolesang tillempet disse progressive og rummeliger tider:
  Ah hvilken fredagsboen, imamen er fed og rund, konen er faldet i bad og jeg spiser halal-mad. Toefflen er ikke det vaerste vi har og om lidt er pisken klar. Nu kravler konen ud, forslaaet og med blodig hud, allah er temmelig glad, hun skal nok foeje sig. Koranen er ikke det vaerste vi har og om lidt er sloeret klart. Nu er fasten slut, muhammed han slaar en prut, perkerne myrder i flok, naar de er mange nok. Jihad er ikke det vaerste vi har og om lidt er sablen klar.
  Enhver lighed med en aeldre vise er naturligvis helt tilfaeldig.

  Kommentar by krassisten — 3. august 2019 @ 13:14

 20. Danske traditioner skal der ikke pilles ved. En opfordring:

  Islam skal ikke ind i de Danske værdier, men de Danske værdier skal ind i Islam.
  Og Kan Muslimer og islam ikke finde ud af det, skal Muslimer og Islam ud af Danmark.

  De der giver lov til at inficere Højskolesangbogen med Islam orienteret materiale, Skal fyres. Derefter sendes til de Lortelande der repræsenterer islam, og skrive en Højskole sangbog på arabisk, så muslimerne kan forstå det.

  Støt og Stem Stram Kurs

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 13:16

 21. Kære Kim, tak for at fange min kommentar i den tidligere tråd vedrørende denne vederstyggelighed, forbyd Islam B og forbyd Islam A i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. august 2019 @ 13:18

 22. En ordentlig gang kulturberigelse som normalt indebære voldtægt, drug rape, vold, mord og lemlæstelse er hvad spasseren jørgen carlsen burde ha.
  Ps.
  Drug rape er for øvrigt opfundet af en muslimsk diskoteks ejer på nørrebro i kbh. som i 80’erne bedøvede pigerne på 13-14 år i sit diskotek og slæbte dem ud i baglokalet og voldtog dem.

  SK 90 mandater eller luk lorte danmark.

  Kommentar by Piphans — 3. august 2019 @ 13:19

 23. Ps.
  Hvis der i det hele taget er nogen lortedanskere der åbner den lorte sangbog, så riv da for helvede den lorte side ud med den islamiske lorte sang.
  Danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd. Luk Mohammedanmark og spar vores efterkommere fra at blive myrdet og voldtaget af islams kultmedlemmer.

  Kommentar by Piphans — 3. august 2019 @ 13:24

 24. Hvordan bliver man egentlig godt betalt formand for Sangbogsudvalget?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. august 2019 @ 13:26

 25. Her er et lille udsnit af hvad der RENT FAKTISK STÅR i bogen, der også udstikker regler for for ramadan i København i Ellen Wulffs koranoversættelse:

  35.7 De vantro har en hård straf i vente.

  8.39 Bekæmp dem… indtil al religion tilhører Allah.

  40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

  41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

  34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

  3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…

  76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende ild.

  9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

  3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…

  3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

  33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

  9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

  36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

  69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

  4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

  4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

  47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

  33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.

  47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)

  47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.

  9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  9.29 Og blandt de, der har fået skriften (jøder og kristne), skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til muslimerne).

  4.109 Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys fjende.

  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler

  F
  O
  R
  B
  Y
  D

  I
  S
  L
  A
  M

  I

  D
  A
  N
  M
  A
  R
  K

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. august 2019 @ 13:32

 26. Jeg har lige sendt et brev til kontor@ffd.dk

  Danske traditioner skal der ikke pilles ved. En opfordring:
  Islam skal ikke ind i de Danske værdier, men de Danske værdier skal ind i Islam. Og Kan Muslimer og islam ikke finde ud af det, skal Muslimer og Islam ud af Danmark.

  De der giver lov til at inficere Højskolesangbogen med Islam orienteret materiale, Skal fyres.

  Derefter sendes til de lande der repræsenterer islam, og skrive en Højskole sangbog på arabisk, så muslimerne kan forstå det.

  Noget som der ikke skal synges for er Islam, Ramadan
  der gives bare tre eksempler om hvorfor.

  1. Farid Ikken
  Den 6. juni angreb Farid Ikken en politibetjent uden for Notre-Dame katedralen i Paris. Betjenten blev slået med en hammer i hovedet, hvorefter en anden betjent nedskød gerningsmanden. I Farid Ikkens taske fandt man flere knive.

  2. Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland
  Den 17. december 2018 blev Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland dræbt i Atlasbjergene i Marokko. Et fransk par fandt ligene, hvis hoved var blevet skilt fra kroppen. De hovedmistænkte er Abderrahim Khayali, Abdessamad Ejjoud, Rachid Afatti og Younes Ouaziyad, der var i besiddelse af flere store knive ved anholdelsen.

  3. Den 14. maj 2019 blev en jødisk kvinde i 60’erne forsøgt myrdet i Helsingborg, hvor hun er sekretær for det jødiske samfund. Og der er mange mange flere halshugninger.

  Sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen argumenterer som den gennemsnitlige Islam-apologet.

  Det er Uforsvarlig og Landsskadelig. Det er et enormt brud på de Danske værdier og tradition. hr Jørgen Carlsen.

  Venlig hilsen Charles Nielsen.
  ———————————————————–
  Linket dertil: https://www.hojskolesangbogen.dk/udgivelser/hoejskolesangbogen/

  Højskolernes Hus
  Nytorv 7
  1450 København K
  Tlf: 3336 4040

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 14:06

 27. Sådan noget pis. så tager vi det ad to omgange,

  Jeg har lige sendt et brev til kontor@ffd.dk

  Danske traditioner skal der ikke pilles ved. En opfordring:
  Islam skal ikke ind i de Danske værdier, men de Danske værdier skal ind i Islam. Og Kan Muslimer og islam ikke finde ud af det, skal Muslimer og Islam ud af Danmark.

  De der giver lov til at inficere Højskolesangbogen med Islam orienteret materiale, Skal fyres.

  Derefter sendes til de lande der repræsenterer islam, og skrive en Højskole sangbog på arabisk, så muslimerne kan forstå det.

  Noget som der ikke skal synges for er Islam, Ramadan
  der gives bare tre eksempler om hvorfor.

  1. Farid Ikken
  Den 6. juni angreb Farid Ikken en politibetjent uden for Notre-Dame katedralen i Paris. Betjenten blev slået med en hammer i hovedet, hvorefter en anden betjent nedskød gerningsmanden. I Farid Ikkens taske fandt man flere knive.

  2. Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland
  Den 17. december 2018 blev Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland dræbt i Atlasbjergene i Marokko. Et fransk par fandt ligene, hvis hoved var blevet skilt fra kroppen. De hovedmistænkte er Abderrahim Khayali, Abdessamad Ejjoud, Rachid Afatti og Younes Ouaziyad, der var i besiddelse af flere store knive ved anholdelsen.

  3. Den 14. maj 2019 blev en jødisk kvinde i 60’erne forsøgt myrdet i Helsingborg, hvor hun er sekretær for det jødiske samfund. Og der er mange mange flere halshugninger.

  Sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen argumenterer som den gennemsnitlige Islam-apologet.

  Det er Uforsvarlig og Landsskadelig. Det er et enormt brud på de Danske værdier og tradition. hr Jørgen Carlsen.

  Venlig hilsen Charles Nielsen.

  Forsætter.
  ———————————————————–

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 14:09

 28. ———————————————————–
  Forsat.
  Linket dertil:
  https://www.hojskolesangbogen.dk/udgivelser/hoejskolesangbogen/

  Højskolernes Hus
  Nytorv 7
  1450 København K
  Tlf: 3336 4040

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 14:09

 29. Jeg synes det er fint at den indtil i går ukendte Carlsen på den måde står frem og så tydeligt udstiller sin egen naivitet og uvidenhed.
  Der må være nogle ansvarlige der kan se han bør overflyttes til et andet beskyttet værksted.

  Kommentar by Erik — 3. august 2019 @ 14:16

 30. Det næste de radikale tropper forlanger, er, at Dannebrog skal forsynes med halvmånen.

  Kommentar by centerpoint — 3. august 2019 @ 14:17

 31. Jørgen Carlsen er et fjols. Slet og ret. Som alle andre kulturradikale relativister har han ingen selvstændig kultur. Ingen selvstændige værdier. Alle kulturer er lige gode. Vi skal elske og respektere alt og alle. Selv de fjender af vores kultur som ønsker at undergrave den, omstyrte den og erstatte den med islamisk tyranni.

  Han er ikke bedre end den progressive Carsten Hønge, som vil demonstrere mod vore venner og allierede, til trods for at de forsvarer de samme værdier som vi har. Derimod stryger han vore fjender med hårene. Uanset om det drejer sig om Islam, Kommunistkina, Nordkorea eller de kommunistiske regimer i Sydamerika. Han er på gammelmarxistisk vis en fjende af USA og Trump, som han beskylder for at være racist fordi han ikke vil løbes overende af horder af velfærdsjægere. Han beskylder Trump for at være kvindefjendsk fordi han vandt over en kvinde. Han beskylder ham for at være klimafornægter (kan man fornægte klimaet), mens han selv er overbefolkningsbenægter (hvad der er værre).

  Kommentar by JC — 3. august 2019 @ 15:05

 32. CARLSEN COMICS !!!
  Er det ikke dét, vi er ude i hér?
  Hellere svigte og træde sine landsmænd over tæerne – end afvise His New Masters Voice.
  Ynkelige, komiske svagpisser.
  Du vil en dag gå i Judas’ fodspor af skam.

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 15:17

 33. Krassisten (13:14) har i modsætning til Isam B begået et sangbart og meningsfyldt digterværk. Jeg tillader mig at dele det op i verslinjer, så det bliver nemmere at synge med på:

  Ah hvilken fredagsboen,
  imamen er fed og rund,
  konen er faldet i bad
  og jeg spiser halal-mad.

  Toefflen er ikke det vaerste vi har
  og om lidt er pisken klar.

  Nu kravler konen ud,
  forslaaet og med blodig hud,
  allah er temmelig glad,
  hun skal nok foeje sig.

  Koranen er ikke det vaerste vi har
  og om lidt er sloeret klart.

  Nu er fasten slut,
  muhammed han slaar en prut,
  perkerne myrder i flok,
  naar de er mange nok.

  Jihad er ikke det vaerste vi har
  og om lidt er sablen klar.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. august 2019 @ 15:47

 34. “fynboer” køber ulovlige knive
  Mon ikke det mere præcis er indvandrer-knægte der opruster?
  https://www.fyens.dk/fyn/Stor-stigning-Fynboer-helt-ned-til-13-aarsalderen-koeber-ulovlige-vaaben-paa-nettet/artikel/3370296

  Kommentar by k. m. — 3. august 2019 @ 15:57

 35. krassisten 13:14

  😂🤣 😚❤❤❤ Priceless!

  Hvis ikke, det var så DYBT tragisk👹!

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 16:05

 36. k.m. 15:57

  Tror du ikke bare, det er lille Mohammad, der er blevet “spejder”?
  Du véd: VÆR BEREDT
  Nej, der oprustes, så de er klar, når manden i nattøjet bønner op til kamp fra nærmeste minaret.
  Af hjertet tak Hans Gammelost-Hansen med konsorter, og alle I andre ynkelige rødradigale hunde i begge sider af folketingssalen.

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 16:18

 37. VI BRINGER EN EFTERLYSNING. Vi leder efter en ung mand mellem 15 og 3O år, der har myrdet en dansker. Dog nok ikke med vilje. Det har nok mest været et uheld at den dræbte fik halsen skåret over. Den eftersøgte var ca. 16O til 19O cm høj og er iført sko, bukser og en trøje eller skjorte, farven er lys eller mørk. Mordet/uheldet skete i januar 2o18. Ofret er desværre ikke uden for livsfare, og var måske selv skyld i uheldet, da det ikke kan udelukkes at morderen har følt sig provokeret. Alle der kan bidrage med oplysninger bedes ringe til 1414, bedst kl. 4 om natten, da der ellers kan være lang ventetid. Der gives dusør for nærmere oplysninger: 1 sodavand og et stykke citronkage. Københavns Politi.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 16:35

 38. PS: Signalimentet kan suppleres med at den eftersøgte hverken var tyk eller tynd, og muligvis fik blod på tøjet. Så hvis man ser en sådan person med blodpletter på trøjen eller skjorten, eller hvis man på et tidspunkt er blevet bedt om at vaske noget tøj hvor pletterne angiveligt skulle stamme fra ketchup, bedes man straks ringe. Iøvrigt overvejes det at forhøje dusøren til 2 sodavand og 2 stykker citronkage.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 16:45

 39. Var nødtvunget i embedes medfør forbi barndommens gade, i dette tilfælde også Hundige StorCenter og Hundige Station.

  Vor Herre bevares, et klamt syn af en overvægt af overvægtige muslimaer med en kødrand af ækelt kneppeaffald i alle aldre, masser er sandniggere og bandeperkere med fipskæg, stirrende øjne og dominans attitude.

  Når Kim Møller tillader upload af pix i vores posteringer herinde, så kunne jeg og alle i andre fine fjender af islam dokumentere, hvor grelt det står til alle steder på gadeplan.

  Gud ske tak og lov, at jeg ikke bor i fucking 2670 længere, forbyd islam i Greve Strand og forbyd islam i Kongeriget Danmark

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. august 2019 @ 17:39

 40. Jeg var også nærmest i chock forleden.
  TV2 Nyhederne(HA!) bragte en EFTERLYSNING m. BILLEDER af afskummet!
  Der må helt sikkert ha’ været tale om en beklagelig enkeltstående svipser, begået af en ferieafløser.
  Så bare rolig. Det vil ikke gentage sig.
  Eet er, at danskere vil blive hængt.
  Men det hér, er jo meget værre.
  Det er jo, at hænge folk UD!

  Kommentar by White knight — 3. august 2019 @ 17:41

 41. Han er fan af Carsten Jensen på facebook.

  Kommentar by Ewing — 3. august 2019 @ 17:55

 42. Per skrev kl. 12:17: “Den type danskere er vores største problem overhovedet”.

  Enig. Det er naturligt og forventeligt at de forskellige minoriteter (herunder muslimer) kæmper for deres egen gruppes interesse.

  Men det er oprørende og modbydeligt, at så mange oikofobiske etniske danskere kæmper direkte imod deres egen gruppes interesser.

  Kommentar by HN3 — 3. august 2019 @ 18:27

 43. Jeg tror jeg fik udtrykt min mening på en temmelig bramfri måde for måske 10 år siden. Jeg må desværre konstatere,at jeg ikke har ændret min mening. Tvært imod.
  Dertil må jeg være enig med de fleste kommentatorer: Jørgen Carlsen er ét stk meget skidt dansker.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2019 @ 19:16

 44. Den lille lort til Isam B er fuldblods islamist. Det kulturradikale Danmark, musikbranchen og DR har båret ham frem på en guldstol. De aner ingenting, tåberne.

  Kommentar by Uno — 3. august 2019 @ 19:27

 45. Dansk kultur, værdier og traditioner uddør sammen med Folke højskole sangbogen, hvis Ramadanlortet for sig mævret i sangbogen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 20:37

 46. Der er i dag langt mere brug for højreskoler end højskoler…

  Kommentar by LarsB — 3. august 2019 @ 21:10

 47. Isam B er en farlig fyr. Under flyturen til folkemødet for et par år siden satte Isam B sig ved siden af Lars Lykke Rasmussen, for at spørge hvorfor man var imod islam i folketinget, hvorpå LLR svarede, at han intet havde imod islam, men det var der nogle i folketinget der havde. Isam B er en fyr der virkelig vil nedbryde de danske værdier. Derfor en prøve med højskolesangbogen. Det er på den måde de dumme danskere virkelig ikke kan se hvad vi er oppe imod.

  Kommentar by IES — 3. august 2019 @ 21:34

 48. Selv Berlingskes møgfisse af en forræderisk, ræverød, kulturradigal sjovnalist, Nanna Balslev, kalder møgperkeren for Islam B.

  Efter 20 år i Outlandish er Islam B nu aktuel med et nyt soloalbum, der viser en mere spirituel side af ham. https://www.berlingske.dk/kultur/burkaforbuddet-er-en-joke forbyd Islam A i Danmark og forbyd Islam B i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. august 2019 @ 21:44

 49. “Inkluderende”? Min bare! – Islamisten Islam B vil acceptere kvinder med bare arme:

  Outlandish ville ikke være sammen med kvinde, der ikke var ordentligt tildækket.

  Det kendte popband fik uden videre sine ønsker opfyldt, da det skulle optræde under optagelserne af DRs juleshow, der efter planerne skal vises den 17. december.

  Bandet ville ifølge BT ikke optræde ved siden af en norsk sangerinde, fordi hun optrådte i en kortærmet kjole og dermed forbrød sig mod islams regler om at kvinder skal være tildækkede.

  https://politiken.dk/indland/art5599251/DR-fjernede-bare-skuldre-for-Outlandish

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. august 2019 @ 22:11

 50. vil ikke acceptere …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. august 2019 @ 22:15

 51. De fleste danskere er passive, indoktrinerede, ensrettede, historieløse og forstår kun lidt af afrikaniseringen og islamiseringen, eller hvad der foregår på Christansborg af skumle, lyssky aktiviteter.

  Åbenbart tænker de heller ikke nærmere over at gader, butikker, banker, S-tog, busser, rådhuse, hospitaler, landsbyer, skoler og biblioteker vrimler med kulturfremmede på gratis ophold. De tænker ikke over de konstante nedskæringer og besparelser, og den mangedoblede kriminalitet skjules jo af MSM.

  Den eneste trøst for dem som forstår at et folkemord/massemord på danskerne er under opsejling, er at det ikke er de passive og uvidende som afgør nationens skæbne. Flertallet har kun en smule indflydelse på hvad der vil ske fremover. Det er de aktive og selvstændigt tænkende danskere som bestemmer hvad der videre vil ske.

  Man kunne jo starte med små lokale grupper, eller med at lade sig inspirere af de gule veste.

  Mon ikke der er tusinder af danskere som forstår at noget må gøres, hvis vi skal undgå Danmarks undergang? Se document.dk, generation identitær.dk, den danske forening, sundhedsvæsnets fald, nedtur, deroute, den korte avis, 24nyt.dk, free speech, 18O grader, snaphanen og andre.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 22:27

 52. Og her kan man så høre den. God fornøjelse:

  https://www.dr.dk/radio/p1/tidsaand/tidsand-2019-06-06?fbclid=IwAR3rbKnYk1l7eGHoYW0RwYf3j2fP9I6fxz0G0cfBilmKYGurXmT4TJtIURU#!00:11:55

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. august 2019 @ 23:21

 53. Der er også skrappe nyheder hos EB.dk: tyveknægte bedøver folk med gasarter – bosted ligner det indvendige af skraldespand – parkerings-firmaer snyder bilister osv. Dog INTET om migranters og asylanters forbrydelser, skubben folk ned på togskinner og ud foran lastbilet osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 23:21

 54. PS: en skrev om at man kan vælge sig bedre firmaer end google. Men hvad skal man så vælge? Hvad kan anbefales?

  Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 23:44

 55. Efter at tavsen lagde blogtemaet op her på OT under nye tips d. 29.7. skrev jeg som kommentar, bl.a., dette vers:

  – Den danske sang var en ung blond pige,
  hun gik og nynned´ i Danmarks hus.
  Hun var et barn af det havblå rige,
  der blev lagt islam af en fandens rus;
  nu kvæles sangen og kroppe skilles,
  fra kvikke hjerner og muntre smil,
  imod os ville “eliten” vinde,
  i pagt med Fanden, blev hjertet koldt.

  Verset vil være passende at tage med, netop i højskolesangbogen, hvis Sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen og alle de andre falder på knæ for iSlam* ikke omgående får deres rosenrøde skyklapper hevet af og fatter, at islam SKAL TAGES DØDSENS ALVORLIGT; bogstavtro efter KOranen!

  Hertil kan man blot spørge enhver muslim:
  “Hvis Allah dømte enhver frafalden, for brug af Taqiya,
  Ville du så svare ja eller nej til udsagnet?”

  Og de der falder på knæ for iSlam* skal spørges:
  Med enten ja eller nej!, hvad vil du da svare på udsagnet “en muslim skal være velkommen som min nabo også slev om han/hun hugger hovedet af mit barn”?

  * bedre kendt som Djævelens Nyttige Idioter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. august 2019 @ 00:39

 56. Hej Ole Jensen — 3. august 2019 @ 23:44
  En browser der – vistnok – ikke samler lige så mange oplysninger om dig som Chrome er Brave:
  https://brave.com/
  En søgemaskine der – vistnok – ikke samler lige så mange oplysninger om dig som Google er DuckDuckGo https://duckduckgo.com/

  Krassistens sang 3. august 2019 @ 13:14 er uforlignelig!

  Angående sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen, så er det svært at afgøre, om han uvidende som et hul i jorden mht. Islam, eller om han er en bevidst Islam-støtte, som hader sine danske landsmænd. Under alle omstændigheder bør hans bestræbelser på at fremme Islam i en dansk kultursammenhæng bekæmpes.

  Kommentar by JMR HH Jr — 4. august 2019 @ 00:55

 57. Charles Nielsen — 3. august 2019 @ 14:06/14:09

  God opfordring, som jeg gerne vil følge op på.
  Det er vigtigt at vi ikke blot taler om, men også i den grad taler til og siger fra!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. august 2019 @ 01:01

 58. Carlsen Comics er jo direkte dum.
  5% muslimer?
  Ja, det er da alene mindst dém, der bor på Bazar NoerreBronx.
  Kaldet Gaza-striben i folkemunde.
  BTW: HVAD MED; at indsætte flyvende tæpper på linie 5 ad NoerreBronxgade – og videre ud af Muhammadsundsvej?
  DÉT, vil da både være GRONT, klare CO2 og trængselstider, foruden føles helt hjemmevant for Bazarens beboere.
  Med Carlsen Comic’s matematiske udregninger må de nemt ku’ være på et par enkelte forløbere i “opskåret Mekka” – hvis de stuver sig lidt sammen.
  Fucking Moron!

  Kommentar by White knight — 4. august 2019 @ 01:14

 59. Ole – 23.44 – du kan bruge Duckduckgo, og desuden kan du benytte virtual shield protection (VPN), så din IP adresse ikke afsløres. Tubere som Lisa Haven giver rabat v oprettelse qua “hidewithLisa”, se hendes kanal.

  Kommentar by Kuffar — 4. august 2019 @ 01:16

 60. KUN til Ole Jensen og Cat Girl (disse links kan ikke placeres i off topic, og det skyldes en eller anden algoritme mht linkets ophav, vil jeg tro) se gerne denne m topeksperten, hvis navn jeg ikke vil skrive her. Mit gæt: inden for få mdr er censuren altomfattende. Globalt. https://youtu.be/ri2dT84F8oE

  Kommentar by Kuffar — 4. august 2019 @ 01:24

 61. Ole – RFB II taler om VPN her: https://youtu.be/4gv0BAnoWJU

  Kommentar by Kuffar — 4. august 2019 @ 01:28

 62. GOD tur i skoven, husk at ødelægge korsbenet

  Kommentar by JAP — 4. august 2019 @ 03:00

 63. betyder ingenting hvilke nye sange der inkluderes, er kun symbol politik fra den ene og den anden side.
  Højskole sangbogen er et kulturelt mausolæum

  Kommentar by poul sørensen — 4. august 2019 @ 03:41

 64. NÅ, DANSK FOLKEPARTI SYNES AT DET ER TOTALT TIL GRIN at ville sætte en islamistisk sangtekst ind i den nye højskolesangbog.

  Jamen det er da også det rene vanvid.

  Men betyder det noget hvad DF siger eller mener? De render jo alligevel fra det hele, fra alt hvad de har lovet, så snart deres holdninger kan gøre en forskel.

  Thulesen Dahl er en klovn, en sjuft og en forræder. Han minder rigtig meget om kogt spagetti. Han accepterede Marokko-traktaten fuldt ud, efter at have mumlet lidt i krogene. Hans svigt vil få frygtelige og katastrofale følger for utallige danskere. At denne pjalt får opbakning fra DFs parti-top er mere end pinligt, og afslører at DF er blevet et pamperparti der kun er med i politik for sin egen skyld. Folket og Danmark betyder intet for DF-toppen.

  Tullesen er kagekonen og slapsvansen som tabte alt på gulvet. Og de sidste ti år har DF intet positivt udrettet, men bare haft travlt med symbolpolitik og hykleri om deres gode hensigter.

  Med DF er det ligesom med de konservative. Der er intet tilbage af partiprogrammet eller valgløfterne. De konservative er forlængst holdt op med at være konservative, for de er skabsradikale og kun optaget af at snyde og narre vælgerne/danskerne. De menige medlemmer kan være ok, men toppen i begge partier er uden moral og vilje til at forsvare og bevare Danmark.

  Hvor er det kvalme-fremkaldende at høre på top-politikere i disse år. Hvilket gammelt parti de end kommer fra, er de uslinge, quislinge og judas’er.

  Tænke sig, DF blev partiet som villigt hjalp til med at likvidere Danmark. (Marokko-traktaten er jo et jatak til endnu mere invasion og masseindvandring. Plus censur!) Den store opbakning til DF i 2O15 endte som en lang næse til alle der stemte på dem. Og idioten i politikerklæder, Tullesen, er den hovedansvarlige for det enorme svigt. Hvornår bliver han afsat som parti-leder?

  ¤¤¤

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. august 2019 @ 06:20

 65. Til #62
  Korrekt, DF har vist en utrolig ligegyldighed overfor deres egen “ufravigelige” politik. De virker mest af alt som kontrolleret opposition, der selv hvis de fik flertal ikke ønsker at ændre noget ved krisen. Selv hvis/når “Allahu Akbar” råb bliver en del af Højskolesangbogen ville de i realiteten bare påstå at bare betyder “gud er størst”. Og når sandfærdige folk påpeger at det betyder “Allah er størst” af alle guder (gud på arabisk kaldes Illah), vil de bare påpege at sandhed er racisme. Glem ikke at DF under valgkampen gjorde alt for at vise mere vilje overfor de hadske muslimer, end fredelige Stram-Kurs.

  Kommentar by Hvideplov — 4. august 2019 @ 08:03

 66. Der skrives meget vrøvl i Urias’ kommentarfelt, sådan er det jo, og tak for det, men Pers indlæg kan man godt læse to gange.
  Og jeg kender ham overhovedet ikke, men det er jo ren fornuft, det han siger.
  Jeg har intet at tilføje.
  (Og jeg er ikke Per, som nogle måske ville mistænke, ha!).

  Kommentar by Lemur — 4. august 2019 @ 08:13

 67. Kommentar by Ole Jensen — 3. august 2019 @ 22:27

  180grader?!?

  Glem det. Jeg har fulgt siden fra starten, og stjernepsykopaten Niels O fik ene mand ødelagt sitet med sit islamleflende pis og lort.

  På 180grader er der én (siger og skriver: 1) kommentar på de seneste 42 tråde.

  180grader er lukket og slukket, nu venter vi bare på, at det bliver officielt, forbyd Niels O og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. august 2019 @ 08:33

 68. >64 Lemur 08:13
  Jeg har også altid syntes Per kom med noget der giver mening. Og jeg kender ham heller ikke.

  Kommentar by Nielsen — 4. august 2019 @ 08:53

 69. Blandt sangene i den nuværende udgave af Højskolesangbogen er “Socialisternes March” også kendt som “Snart dages det brødre”.

  https://www.hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/snart-dages-det-broedre/

  Tænk engang, en socialistisk sang! Teksten forfører den danske ungdom, når de synger den ved lejrbålene akkompagneret af guitar.

  Alvorligt talt: Den yderste højrefløj frygter ofte at blive censuret. Men man er jo ikke et hak bedre selv, når man som her ønsker at censurere anderledes tænkende.

  Jeg kunne forstå, hvis det drejede sig om Den Danske Salmebog, hvor der stilles krav til, at sangene er i overenstemmelse med det kristne budskab.

  Er det i den forbindelse ikke en langt større fejltagelse, at popsange af Kim Larsen og Anne Linnet er optaget i Kirkesangbogen?

  Højskolesangbogen afspejler den danske historie. Der har socialismen og den muslimske masseindvandring desværre spillet en væsentlig rolle. Det kan man ikke censurere sig ud af.

  Kommentar by np — 4. august 2019 @ 09:00

 70. np 09:00

  np, er det dig Niels O!?!

  Dit landsforræderiske møgdyr og psykopat, forbyd np og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. august 2019 @ 09:10

 71. “Carlo” – 09:10

  Hvis du har et sagligt argument vedrørende min kommentar 09:00, vender jeg gerne tilbage :-)

  Kommentar by np — 4. august 2019 @ 09:29

 72. #13 – ha ha, ja, skal de danskere, der stemte på Stram Kurs, ikke også have en stemme i samfbogen?

  Kommentar by Winged Hussar — 4. august 2019 @ 09:38

 73. Hvorfor fanden afholder El Paso Police Department presse briefinger på spansk om masseskyderiet af 21-årige Patrick Crusius.

  Det vil svare til, at Københavns Politi presse briefer på arabisk efter et bandeskyderi i København, forbyd islam i Texas og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. august 2019 @ 09:40

 74. Isam B’s udgave af “I Danmark er jeg født” er vrængende og ironisk, men af en eller anden politisk korrekt grund voldsomt forherliget blandt toneangivende meningsdannere. Den er absolut ikke en kærlighedserklæring til Danmark, snarere tværtimod. TV2 News havde en diskussion om den nye sang igår. Forudsigelige reaktioner fra de indbudte debattører: Den er helt fin, det er godt med multikultur, rummelighed, mangfoldighed, tolerance, afspejling af vores nuværende virkelighed, etc. Om de mener det, eller om det er fordi de føler sig pressede til at sige disse forventede almindeligheder, skal jeg ikke kunne sige.

  Kommentar by JC — 4. august 2019 @ 09:41

 75. #33 Crass

  Åh hvor god, kan kun brumme lidt selv;

  “Jeg vil så gerne, ha mange penge,
  Ingenting vil jeg bestille,
  sælge narko og spille klovn,
  køre rundt i en tyrkervogn.”

  ..Og så 345 brægevers mere..

  Kommentar by Hul igennem? — 4. august 2019 @ 10:43

 76. TVmellemøsten” er landsforrædere i går, i dag og i morgen. Undgå dem.Tilsvin dem. Genér dem på alle måder. Afslør dem. Luk dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. august 2019 @ 10:46

 77. Svin dem, hvor i end finder Dem.

  Socialdemokraterne har ophævet Burkaforbudet

  Kommentar by Charles Nielsen — 4. august 2019 @ 11:01

 78. De toneangivende meningsdannere forholder sig som forventet alene til, at det er i tråd med deres multikulturelle agenda.

  De forholder sig ikke til kvalitet og indhold. Hvad kvalitet angår er sangen ringe og vil kun kunne komme med, fordi alt med indvandring skal have en imødekommende dividende og fremhæves som noget fantastisk, uanset hvor ringe det er. Derved sænkes hele kvalitets-niveauet og kvalitetsbevidstheden bliver til noget om politisk korrekthed, hvilket står i skærende kontrast til dansk kvalitets-tradition.

  Hvad angår indhold og formål, er Ramadan på Rådhuspladsen fremvisning af politisk islamisk magt, en magtdemonstration om erobring af Københavne politiske centrum, med alt hvad det varsler om forfærdelige love og regler sanktioneret i koranan og af deres forbryderiske profet. Men stikkes en så grim ideologi op i synet på danskerne, kan de kulturradikale ikke længere komme bagefter og fortælle, at islam bare er en religion ligesom kristendommem og bla. bla. bla..

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 11:38

 79. np 09:00

  Hvad angår den Socialisternes march, Snart dages det brødre, er den anbragt i afsnittet med historiske sange. Og sådan opfattes den, og gør den velegnet at synge efter indtagelse af rigelig med alkohol, uden at forbinde den til noget politisk i nutiden. Stor set alle danskere har med forståelse om tiden, men med behagelig mental distance skrålet med på f.eks. verset:

  “Rigmændene fodres ved arbejder-slid,
  og præsterne fører os frem
  til pøle af svovl på den yderste tid,
  om ikke vi ofrer til dem.
  Vi bygger en guldgrav, tyranner! for brød.
  Til arbejdet, liv eller død!”

  Men Ramadan på Rådhuspladsen er en nutidig politisk ideologsk sang som led i bekæmpelse af den danskhed, som Højskolesangbogen burde repræsentere.

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 11:59

 80. traveler 11:59

  Fair nok.

  “… den danskhed, som Højskolesangbogen burde repræsentere.”

  Jeg ved ikke, om man kan tale om det, når Højskolesangbogen indeholder mange sange fra andre lande bl.a. Negro Spirituals og politiske sange af Bob Dylan og Peter Seeger.

  Teksten til den “nutidige politiske ideologske” sang “Ramadan i København” lyder i øvrigt:

  Ramadan i København

  Nymånens skæve smil

  lyset på fjerde sal

  tegner liv på et gardin

  blokken vækkes af’n nattergal

  lys på lys

  brænder i mærkets favn

  hånd ved hånd

  Ramadan i København

  ——————————

  Solen den når sin top

  cyklerne i en strøm

  gennemvarm er byens krop

  blikket fyldes op af en drøm

  lys på lys

  kæmper for at finde vej

  hånd ved hånd

  Ramadan i København

  ——————————

  Når skyggerne er allerlængst

  samler vi os igen

  ulvetim’ – så i seng

  og i stemmerne er et hjem

  lys på lys

  tiden der strækker sig

  hånd ved hånd

  Ramadan i København

  Kommentar by np — 4. august 2019 @ 12:21

 81. np
  Den nutidige politiske ideologske sang kommer til udtryk i sidste vers, som du snydeagtigt har udeladt.

  Stjernerne kigger ned
  Kroppen vender syd øst
  panden mod tæppet
  ordene der søger trøst
  lys mod lys
  taknem’lighed i Hans navn
  hånd ved hånd
  nu rammer dagen København
  Ramadan i København
  Ramadan i København

  Her fortælles om den rette måde at bede på, om underkastelse og mål om dominans over København pakket sukkerblidt ind som ulv i fåreklæder: Hvordan personen som muslim skal gøre korrekt (Kroppen vender syd øst, panden mod tæppet,) og forholde sig ved bønnen (ordene der søger trøst, taknem’lighed i Hans navn) og målet er ikke en rose eller et andet smukt symbol, men dominans over byen København og dens politiske centrum, Rådhuspladsen.

  Men det er da rigtigt, at Højskolesangbogen har modereret flere kristne sange ved at udelade alt for kristne vers, så det er da også muligt ved Ramadan på Rådhuspladsen at skære de to sidste vers bort. (Men jeg betragter iøvrigt personligt kristendommen og danskhed som sammenhørende, men det skal ikke hindre andre danskere)

  Så er der lige melodien. Den er da ikke noget at råbe hurra for. Negro Spirituals og politiske sange af Bob Dylan og Peter Seeger er kommet langt og med I Højskolesangbogen pga. deres kvalitet og popularitet. Det kan man da ikke mene om Ramadan på Rådhuspladsen?

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 13:16

 82. traveler 13:16

  Drop venligst din stråmand. Jeg har ikke “snydeagtigt har udeladt” sidste vers. Jeg copypastede bare fra DR’s hjemmeside.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/en-dansk-hoejskole-er-det-sidste-sted-en-rettroende-muslim-ville-sende-sine-boern-hen

  Du har muligvis ret i din analyse af sidste vers, som jeg også finder stødende med sit dobbelttydige “nu rammer dagen København”.

  Jeg mener bare ikke, at vi kan censurere danske muslimske musikeres sangtekster. Danskerne må selv tage stilling til sangen. De kan lade være med at synge den ligesom i tilfældet med “Snart dages det brødre”. Punktum.

  Kommentar by np — 4. august 2019 @ 13:50

 83. n.p 09.00
  Jamen, så lad os da sætte din rummelighed og tolerance på en lille prøve:
  Hvis der er plads til ALLE synspunkter, som du stor storladent gør dig til talsmand for.
  Så foreslår jeg sgu lige, vi tager Horst Wessel’s “Die fahne hoch” med i puljen – nu de alligevel skal ha’ fat i Ramadan-trykkeriet.
  Den ene nazisme ka’ vel være ligeså god som en anden. Tomaito – tomaaaato.
  I disse relativistiske tider.
  Hva’ siger du så! – alle meninger skal jo ha’ lov, at komme til udtryk, ikk’?

  Kommentar by White knight — 4. august 2019 @ 14:14

 84. np

  Ja jeg finder det også stødende med det dobbelttydige “nu rammer dagen København”.

  Nej, det er IKKE en stråmand, da jeg ikke skriver ud fra en bevidst skjult dagorden. Det snydeagtige kan føres tilbage til public service-kanalen DR. Og så det at du kan være så naiv at kopiere fra DR uden at tjekke kilden.

  Hvorfor kan vi ikke censurere danske muslimske musikeres sangtekster, ligesom DR her med snydeagtig hensigt gør? Tja, det er da gjort før med danske sangtekster. Alt for inderlige kristne vers er for eksempel ikke taget med i Højskolesangbogen.

  I stedet for at forholde sig til indhold og kvalitet, benytter Isam B sig selvfølgelig af racisme-tricket: “Højskolesangbogen mangler lyden af det brune Danmark” Det er henvendt til venstraradikale idioter som sangbogsudvalgets formand Jørgen Carlsen.

  En anden uhyggelig konsekvens er, at hvis Ramadan på Rådhuspladsen bliver optaget i Højskolesangbogen, knæsættes muslimernes ret til Rådhuspladsen som deres politiske-religiøse plads. Og det for dem en vigtig territorial erobring for islams videre dominans over København.

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 14:18

 85. Iflg. din logik, kan man heller ikke censurere sig ud af, at “Die fahne hoch”, genlød i gaderne i første halvdel af fyrrene.
  Og er således OGSÅ en del af Danmarks historie, på ondt og med ondt på.
  Blot for lige, der ikke skal herske den mindste tvivl – eller misforståelser omkring mit standpunkt overfor de to smædeskrifter.

  Kommentar by White knight — 4. august 2019 @ 14:22

 86. Jamen, har SlikkeFranks stadeplads ikke allerede så småt skiftet nomen til Københavns Ramadanplads.
  Såvel som Christiansborg Slotsplads vel er blevet til Islamsborgs Moskeplads.
  For når først de overskårne har fået lov at plante deres beskidte IS-flag (har intet med HjemIs at gøre – bare det havde) på et stykke jord. Så betragter de iflg. deres egen logik, det pågædende som værende faldet, og erobret af Islam.

  Kommentar by White knight — 4. august 2019 @ 14:31

 87. White knight 14:14

  Så rummelig er jeg ikke. Det må jeg blankt erkende.

  traveler 14:18

  “En anden uhyggelig konsekvens er, at hvis Ramadan på Rådhuspladsen bliver optaget i Højskolesangbogen, knæsættes muslimernes ret til Rådhuspladsen som deres politiske-religiøse plads.”

  Jeg ved ikke, hvor du har det fra, at sangen hedder “Ramadan på Rådhuspladsen” Den hedder “Ramadan i København”. Det er muligvis farligt. Men hvad så med Gnags’ “Boller i Cairo”?

  Hvis der endelig skulle være en grund til at afvise ramadan-sangen, så skulle det være det dårlige sprog:

  “blokken vækkes af’n nattergal”

  “ulvetim’ – så i seng”

  Er der for øvrigt overhovedet nattergale i en storby som København? Men det er måske en fuld etnisk dansker, teksten refererer til?

  Kommentar by np — 4. august 2019 @ 14:45

 88. For mig er Ramadan i København er det samme som dets eksplitte udtryk: Ramadan på Rådhuspladsen i København. Men ellers har du ret.

  At have sex i Kairo og Hak i Garlic er da sødt. Og teksten har en vis kvalitet.

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 14:59

 89. Førhen var det Højskolesangbogen en bog, der optog de folkekære sange. Nu er det eliten, der dikterer, hvad folket skal høre. Det er den nye højskoletradition – elitismen. Den moderne grundtvigianisme.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. august 2019 @ 16:31

 90. Hør den nye ramadan-sang her: https://www.dr.dk/radio/p1/tidsaand/tidsand-2019-06-06?fbclid=IwAR3rbKnYk1l7eGHoYW0RwYf3j2fP9I6fxz0G0cfBilmKYGurXmT4TJtIURU#!00:11:55

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. august 2019 @ 16:35

 91. @89
  Ja, der meget rammende, at Ramadan-sangen er et eliteprojekt. Isam B har eksplicit lavet sangen til Højskolesangbogen, “Den er skråret til Højskolesangbogen og ikke som en popsang.” siger han.

  Og et sådant ønske fra en troende muslim er lige sagen for eliten. Den fremvises her første gang i DR, og radioværten udbryder som ventet “Det var virkelig en stor og smuk sang…”

  Men er den det? Selvom melodien er enkel og synges med en vis inderlighed, er den da ærlig talt ikke noget ekstra. Jeg kan i hvert fald ikke huske den bagefter. Den er for mudret og uklar. Men hvis man siger noget imod sangen, er man apriori udnævnt til racist. Så alle, der er noget ved musikken, klapper og roser.

  Der er 5 vers, repræsenterer hver islams 5 obligatoriske bønner. Men teksten er noget ubehjælpsom og hakkende og ville ikke blive påskyndet, hvis den var skrevet af en ikke-muslim. DR viser kun de 3 mindst religiøse vers, hvilket er meget sigende og må have til formål at underminere kritikken fra Henrik Dahl m. fl. Muslimer må da grine hele vejen ned til moskeen.

  Nattergalen som, np nævner, er med for at repræsentere daggrysbønnen. Højskolesangbogen er jo proppet med sange om nattergalen, så selvom den ikke lever i København, skal den så med, fordi sangen jo er lavet til Højskolesangbogen. Logisk?

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 17:30

 92. Versenes ord er som piskeslag:

  “hånd ved hånd” er som soldater og IKKE “hånd i hånd” som er om mennesker i varm fælleskab.
  “lys på lys” er også et mærkeligt udtryk og IKKE “lys ved lys” som er om festen for det oplyste.
  “ordene der søger trøst” og IKKE “ordene der skaber/giver trøst”, for Allah er en kold skid uden trøstende ord.
  “kæmper for at finde vej” er om det islamske fatalistiske verdenssyn, og IKKE “kæmper på livets vej”, der er med tanke for menneskets egen vilje.
  osv

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 18:23

 93. Ramadan i København, hvad har den egentligt med Danmark at gøre?. Intet!.
  Uanset, hvordan man vender og drejer det, så omhandler den en kultur/religion/ ideologi, som absolut ikke hører hjemme i en dansk højskole sangbog, da islam er noget af det fjerneste fra dansk kultur, som tænkes kan. Danske muslimer, hvad er det?. Jeg vil gerne have mig frabedt at blive identificeret med sådanne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. august 2019 @ 18:30

 94. #89 bestillingsarbejde? Lyder sandsynligt.

  Kommentar by Anonym — 4. august 2019 @ 18:32

 95. Rettelse: Nattergalen som, np nævner, er med for at repræsentere nattebønnen. Hvem har ikke været på nattevandring langt fra byen for at høre Nattergalen.

  Kommentar by traveler — 4. august 2019 @ 18:34

 96. Undrede mig over at overrabbineren ved Københavns synagoge deltog i den noget fesne yallah”fest” på Rådhuspladsen i Kbh; har de allerede glemt Dan Uzan?

  Kommentar by Hul igennem? — 4. august 2019 @ 19:14

 97. “np” er en hysterisk feminist, og vist også pladderhumanist.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. august 2019 @ 01:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper