5. august 2019

Dayton-massemorder var Trump-hadende venstreradikal: “I want socialism…”, ‘Kill every fascist’

Få timer efter Patrick Crucius myrdede tilfældige i El Paso, dræbte en mand ni ved en bar i Dayton, Ohio. Gerningsmanden var en ‘en 24-årig, hvid mand’, skriver DR Nyheder, og citerer den lokale senator for, at han havde ‘psykiske problemer’. Blandt de dræbte var gerningsmandens søster, og ingen kender motivet, omend Avisen.dk pointerer, at seks af de nu dræbte er ’sorte mennesker’, og “det er uklart, om det er et tilfælde, eller om der eventuelt lå et racistisk motiv bag”.

Gerningsmanden, der blev skudt og dræbt af politiet på stedet, var 24-årige Connor Betts. En skinger venstreorienteret Democrat fra Ohio: “I want socialism…” (2019), ‘Kill every fascist’ (2018).

(Connor Betts, 24-årig mand fra Ohio, skudt af politiet; Fotos: Heavy mfl.)

“Chenoa Sandoval wrote on Facebook, ‘Before the Media portrays this full grown man as an innocent kid who was damaged in high school due to bullying I want to set the record straight right now. Connor Betts had a history of serious harrassment towards fellow female students. Some of which were my friends or siblings of friends. He had a notebook with detailed information on how he wanted to hurt fellow female students. …

His parents’ Facebook accounts are active. Their names are Moira and Steve Betts. On Facebook, his mom posted pictures of pumpkins, family, Christmas ornaments, Christian religious statues and a graphic that declared ’stop the alt right.’ … Betts’ father posted about net neutrality and funny parody videos. He also shared a video that criticized the rhetoric of President Donald Trump.” (Heavy, 5. august 2019)

Oploadet Kl. 11:44 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103265/trackback

14 Comments »

 1. “Dayton-massemorder var Trump-hadende venstreradikal”
  Med andre ord, en nyhed vi aldrig kommer til at høre om i Fake News DR, BT, EB, JP osv. osv…..

  Kommentar by Piphans — 5. august 2019 @ 12:22

 2. Perker øksedræber 16-årig dreng i Sverigstan.

  Verdens bedste dreng – altid glad og i godt humør og altid villig til at hjælpe andre.

  Sådan husker Dmitri Plax og Olga Teouch deres søn Peter Plax, som natten til lørdag mistede livet på yderst makaber vis.

  Den 16-årige svenske teenager blev fundet kvæstet i Stockholm-forstaden Sollentuna fredag aften. Han havde voldsomme skader i hovedet og ryggen, som mistænkes at være forårsaget med en økse.

  Han blev i første omgang hastet til hospitalet med en ambulancehelikopter, men i løbet af natten afgik han ved døden.

  En anden teenager er blevet anholdt under mistanke for drabet på den jævnaldrende Peter Plax.

  Det er Expressen, der er det første medie, som har fået ord fra den dræbtes familie, forbyd islam i Sollentuna og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. august 2019 @ 12:30

 3. Hold nu op, Kim.
  Han læste Uriasposten, blev radikaliseret og trænet til sit angreb herinde. Du var hans mentor, han er en af dine mange hjertebørn blandt Breivik og andre, der alle var helt normale mennesker, indtil de besøgte Uriasposten, hvorefter de blev højreradikale terrorister.

  Kommentar by Fascist — 5. august 2019 @ 12:33

 4. Er det noget nyt, at der langt ind i den pæne middelklasse findes voldelige antifascister! Han var nok sur over, at så mange sorte støttede Trump. De er jo onkel Tom og dermed værdiløse.

  Kommentar by Uno — 5. august 2019 @ 13:06

 5. Disse informationer finder helt bestemt ikke vej til danske MSM…

  Kommentar by na — 5. august 2019 @ 13:08

 6. I EN BEFOLKNING med 3OO millioner mennesker vil der jo altid være en del tosser eller rablende sindssyge. Begge seriemordere var skøre kugler. Og den amerikanske våbenlov er for slap når det drejer sig om at udlevere våben til skøre og ustabile personer.

  Men det er ganske få der dræbes af disse galninge, i sammenligning med hvor mange fredelige borgere de røde feminister, tosser og pladderhumanister dræber ved at masseimportere kulturfremmede fanatikere. En politik som både i Danmark, Norge og Sverige har fået kriminaliteten til at stige meget voldsomt. I Sverige er den vel tyvedoblet! Eller tredivedoblet?

  Svenskerne føler sig så truede, at mange forskanser sig i deres hjem, og kun vover sig ud når det er absolut nødvendigt.

  I Sverige har regeringens forræderiske politik udviklet sig til en stedfortræder-krig mod svenskerne. De gamle partier derovre står i blod og tårer til knæene. Og en kulturel, økonomisk og social statsbankerot synes at være undervejs.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. august 2019 @ 13:41

 7. Jeg bebrejder ikke Demokraterne, men de ufattelig mange våben i omløb og indflydelse fra voldsforherligelsen i film, spil og amerikansk krigerkultur generelt.

  Kommentar by Zatopek — 5. august 2019 @ 14:47

 8. Venter nu med tilbageholdt åndedræt på, at oraklet Michael Bjerre deler sine inderste tanker med os vedr. Connor Betts’ motiver.
  Udfra den Bjerreske logik må det jo være Sleepy Joe, der er den egentlige bagmand bag C.B’s myrderi, ikk’?
  Eller er det bare automatreaktionen, når vi taler om ubekvemme terrorhandlinger begået af protegéerne:
  Han var sidssyg i gerningsøjeblikket.
  Må sige , skulle det have været sandt; det er noget af et kontingent sindssyge individer, der tiltrækkes af Jeres forræderiske utopier.
  Du er et båthorn M.B.

  Kommentar by White knight — 5. august 2019 @ 15:41

 9. Ingen er blevet myrdet, vis mig blot et lig eller ti for evigt

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 16:44

 10. @ Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 16:44

  Du er glad for konspirationsteorier?

  Kommentar by Knud Madsen — 5. august 2019 @ 18:06

 11. 18:06 Glad for dem? Ved ikke hvad du mener. Det er tydeligt at der er brygget en historie sammen, om den er sket eller den er iscenesat gør ingen forskel for mig. Alle nyhederne er løgn i forvejen

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 18:08

 12. Venstrefløjens tosser kan jo lige så godt lave disse massedrab når medierne alligevel giver såkaldt “hvide” højreorienterede skylden. Det er mærkeligt at denne gamle cirkus hest trækkes frem hver gang der er et skyderi der involvere nogen der kan kaldes hvide. Medierne tuder(inklusive familien Trump) løs om at folk med hvid hudfarve ikke må have nogen identitet, alt imens alle andre former for befolkningsgrupper nærmest skal tilbedes. Men det er jo allerede forklaret hvorfor dette sker så mange gange nu. Så jeg vil undlade at uddybe og i stedet fokusere på det latterlige i at Trump for “alvor” siger at skyde computerspil er en del af problemet**. Rent faktisk har alle undersøgelser vist at jo flere der spiller voldelige spil, jo mindre vold begås der i den virkelige verden. At klage over voldelige spil skyldes naturligvis at parasit eliten ønsker at folk skal arbejde hårdere for dem og ikke spilde tiden med underholdning. Jo mindre underholdningen kommer fra hjernevask fabrikken Hollywood, naturligvis.

  **Kilde
  https://ekstrabladet.dk/112/29-draebt-i-masseskyderier-trump-vil-begraense-voldelige-skydespil/7737986

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 20:06

 13. 18:+8 ..”om den er sket eller iscenesat .. skulle være: “om den ikke er sket, eller den er iscenesat ..

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 20:18

 14. >3 Fascist 12:23
  Hold nu selv op.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2019 @ 00:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper