5. august 2019

Berlingske: “Har Trump et medansvar for hadforbrydelser og masseskyderier som i El Paso? Måske”

Hvis man er imod indvandring og multikultur, så er det svært at opbygge en platform på de store sociale medier. Fredelige demokrater blokeres, hvis blot de ytrer støtte til Tommy Robinson eller lignende. Man kan dog stadig stemme på politikere, der bekæmper indvandring og multikultur, men stod det til internationalisterne så skulle politikerne også holde sin mund. Modstand mod indvandring mobiliserer militante indvandringsmodstandere…

Tryk avler modtryk, og brede dele af befolkningen vil til evig tid bekæmpe befolkningsudskiftningen, uanset hvordan problematikken diskuteres politisk. Hvis internationalisterne for enhver pris vil gennemføre deres revolution, så må de forvente modstand her der og alle vegne. Det bliver ikke kønt, men Trump er ikke fjenden. Man kunne omvendt argumentere for at han er løsningen.

(Analyse i Berlingske ved USA-korrespondent Michael Bjerre, 1. august 2019)

“Det fremgik også af DR’s nyheder i går aftes. Trump skal have gjort sig skyldig i en hård retorik mod latinoer og indvandrere, fastslog tv-ansigterne som den største selvfølgelighed af verden. Man behøver ikke at bevise det, for det er almindelig viden.

Vi mangler imidlertid henvisninger til hadefulde udtalelser om sorte, latinoer og immigranter i almindelighed, som man jo nemt skulle kunne finde, hvis der var hold i racismeanklagerne.

Trump har brugt en hård retorik mod voldelige bander som M-13, narkosmuglere, menneskehandlere og folk, der bryder USA’s lovgivning ved ulovlig indvandring. Det har demokraterne – mod bedre vidende – fået til, at han hader alle fremmede, selv om han gang på gang har understreget, at han går ind for indvandring, hvis den sker ad de lovlige kanaler. …

Trump holder ikke en tale uden at bryste sig af den rekordlave arbejdsløshed blandt sorte, latinoer og kvinder. Man kan diskutere, om det er præsidentens fortjeneste, men man kan ikke betvivle, at han tydeligvis er stolt af denne udvikling. Og det er jo mærkeligt, hvis han var racist. Så skulle han glæde sig, hvis det gik skidt for farvede.” (Lars Hedegaard, 5. august 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103273/trackback

48 Comments »

 1. Hvorfor kaldes det en hadforbrydelse når gerningsmanden er hvid men aldrig når det er en fejlfarve der begår udåden.
  Alle de uhyrligheder der bliver gjort efter anvisning i den store brugsanvisning for muhamedanere er om noget hadforbrydelser.

  Kommentar by Erik — 5. august 2019 @ 13:51

 2. En 20-årig svensk kvinde blev fredag den 26. juli gruppevoldtaget på en festival af 10 muslimske mænd.

  På grund af personalemangel er politiet endnu ikke gået i gang med at efterforske sagen:

  “… desværre fungerer det ikke sådan om sommeren. Vi kan ikke trylle” siger efterforskningslederen, som forklarer, at andre sager må prioriteres.

  Aftonbladet har undersøgt hvilke sager, og det drejer sig blandt andet om dieseltyveri fra en arbejdsmaskine.

  Lidt irriterende først at blive gruppevoldtaget af 10 perkere på en festival og derefter af politi, myndigheder og regering, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. august 2019 @ 13:54

 3. Berlingske er endnu en statsstøttet Fake News lortespreder.
  Luk Mohammedanmark og spar vores børn og børnebørn(og ældre) fra at blive voldtaget og myrdet af islams nye indehavere af dummark.

  Kommentar by Piphans — 5. august 2019 @ 13:55

 4. Så han så ikke op til Kim Møller fra Uriasposten, som Breivik?

  Imponerende!

  Kommentar by Fascist — 5. august 2019 @ 13:59

 5. “DE VIL IKKE BESKYTTE OS LÆNGERE”

  “JERES POLITIK SLÅR FOLK IHJEL”

  Se Snaphanen og den korte avis, Document.dk og Free Speech

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 14:08

 6. Formanden for Schalke04 køres gennem PC møllen for såkaldt racistisk udtalelse.

  Fodbold er jo et vigtigt flagskib for “hurtig og succesfuld integration” for erhvervsliv og politikere.

  Jeg vil tro et kæmpe flertal af tyskere holder med manden, og i øvrigt var hans udtalelse helt uskadelig.

  Boykot professionel sport… gu’ har jeg ikke noget mod negre på holdet, men den aktivistiske anti-racisme er hjernevask.

  Kommentar by Zatopek — 5. august 2019 @ 14:15

 7. (((Kommunisterne))) myrdede 65 mio. hvide europæere i Ukraine og Rusland fra 1917 og frem. Samme typer har vi her i DK – tiden er ikke anderledes de skal bare aktiveres, så begynder de at myrde her også. Og de kommer til at bruge deres orker sydfra som kamptropper ligesom (((kommunisterne))) også gjorde når de skulle myrde hvide europæere.

  Kommentar by Torsten — 5. august 2019 @ 14:29

 8. Berlingske: “Har Trump et medansvar for hadforbrydelser og masseskyderier som i El Paso? Måske” – Gosh!

  Knepper Berlingskes medarbejderkoner/kærester udenom ? Måske – Nej ikke måske; det gør de; nogen af dem ihvertfald! – Engang i mine unge dage (1971) solgte jeg en mindre villa til en pressefotograf fra BT, Når han var inde på bladet (i Århus midtby) om aftenen kom jeg forbi og kneppede konen – Æd den derovre i Pilestræde!

  Kommentar by T. Flodur — 5. august 2019 @ 15:43

 9. Trump har opfordret til had og vold imod alt og alle. Han har fået racismen i USA til at blusse op.

  https://www.bt.dk/udland/b.t.-i-dayton-det-er-trumps-skyld

  Kommentar by Ewing — 5. august 2019 @ 16:04

 10. Det var vel nok flot, Flodur.

  Glæd jer over Trumps sidste triumf. Efter mange års kraftig modstand, har EU sagt ja til at tillade import af kød fra hormonbehandlet kvæg.

  Måske får vi så nogle flere “køn”, hvis kødet virker hormonforstyrrende. Det ville vel nok være dejligt, og så kan Rasmus Nordquist igen komme i Deadline. Hans “køn” ser ud til at vøre hageløst kantløst opmærksomhedssøgende uden sexappeal – mellem venner kaldet hkousex.

  Hvis I tror, at I bare kan lade være med at købe hormonkød, må I være forberedt på overraskelser, for når datomærkningen er ved at være udløbet, genopstår kødet i nye sammenhænge som stegte færdigretter og pålæg.

  Kommentar by Thomas — 5. august 2019 @ 16:05

 11. EWING: er du ironisk eller hvad?

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 16:23

 12. Har danske journalister et medansvar for indvandrerkriminalitet og skyderier i danmark? Helt sikkert.

  Kommentar by Per — 5. august 2019 @ 16:23

 13. Læs om hvad svenske kommunister og “humanister” har gang i af had-forbrydelser via importerede “berigere”. De røde derovre har ikke bare opfordret til had og vold mod alt og alle, de er gået skridtet videre. De har ARRANGERET OG ISCENESAT at millioner af svenskere nu trues eller rammes af hadforbrydelser, vold og mord, hverdagsterror og alle mulige arter af ulemper, usikkerhed, uretfærdighed, nedbrud, narkodød, sygdom, velfærdstab og samfundsulykker.

  Men det skriver Belgiske avis ikke om. For vold, mord og terror er noget ligegyldigt og uvæsentligt, når det kun er hvide kvinder, hvide børn og hvide mænd det går ud over.

  Derfor støtter skod-avisen ligesom Pølletiken da også EU, VK, feminismen og indvandringsindustrien.

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 16:39

 14. El Paso er ikke engang sket, det er udelukkende noget de internationale gakgakmedier har skabt. Det har ikke fundet sted. FBI og MSM står for skabelsen af den slags “nyheder”

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 16:39

 15. El Paso Shooter’s Father Was a Therapist Tied to John of God

  YT-Hash QpFBs05I_SM
  Where We Go 1 We Go All
  Offentliggjort den 5. aug. 2019
  66.000 subs

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 16:52

 16. Samtidig med Al Paso mordene er 9 dræbt i Dayton, Ohio. Morderen I Ohio var venstre-ekstrem AFA-er og ville skyde alle kapitalister.

  Det har Berlingske Trump-hader selvfølgelig ikke nævnt.

  Ligegyldigt hvad end Trump laver, så vil Berlingske kun se det dårlige.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 5. august 2019 @ 17:13

 17. ER MICHAEL BJERRE RIGTIG RASK? MOSKE.
  Hulubulu Møgkarl-drengen, hvor’ du henne,
  når folk i HOBETAL skubbes i døden fra tog-perroner, hakkes til plukfisk på åben gade af pestilensere m.m.m, – hva’ Møgkarl?
  Hvor er dine fabulerende vrøvlerier så henne?
  Det er lykkedes dig – efter sikkert længere tids ihærdig søgen, at finde en person der – moske – ku’ passe ind i dit fordrejede og forkvaklede verdensbillede.
  Det’ en ommer Møgkarl!! – men ellers, nice try

  Kommentar by White knight — 5. august 2019 @ 17:24

 18. Trump Derangement Syndrome i fuldt flor.
  Har danske politikere et medansvar for den volds- voldtægts- og mordbølge, der påføres den danske befolkning pga. muslimsk indvandring/kolonisation?
  Afgjort!

  Kommentar by Jern Henrik — 5. august 2019 @ 17:30

 19. Den gode Præsident Trump har da selvfølgelig intet ansvar for disse grufulde handlinger. Men det har derimod muhamedanere og rødgardister af alle arter, idet de ved deres totalt sindssyge adfærd tirrer og ophidser letbevægelige typer til et frådende raseri, der for nogles vedkommende udløser disse handlinger. Der vil helt givet komme meget mere af det i takt med f.eks. at flere skubbes ud foran toge osv.

  Kommentar by Knud Madsen — 5. august 2019 @ 17:43

 20. Er profeten Muhammed skyld i at 1,6mia mennesker er religiøse fanatikere? måske

  Kommentar by k.m. — 5. august 2019 @ 17:51

 21. Det morsomme er at Donald Trump ikke siger andet end “demokraterne” sagde for 8 – 10 år siden. Det er fakta, man kan selv se videoerne på div. blogs. Forskellen er at Donald Trump rent faktisk gør som han siger og derfor er han udstødt, for det plejer “rigtige” politikere jo ikke at gøre.

  Det er på sin vis glade tidende at journalister på venstrefløjen helt og aldeles acceptere “Folkets” dom, det vil gøre et fremtidigt opgør meget lettere.

  Kommentar by Santor — 5. august 2019 @ 17:59

 22. Hvis Trump har ansvaret for de skyderier, så har Obama ansvaret for ikke mindre end 24 skyderier gennem hans periode som præsident.

  Medmindre man selvfølgelig er en galopperende hykler.

  Kommentar by Quark — 5. august 2019 @ 19:04

 23. Ohøj. Blot en kærlighedskommentar og kærlighedsspørgsmål til alle rettroende kærlige Muslimer i denne verden. Hvad mon Der inspirere jer til at foretage alle de Terrorhandlinger, som i antal er helt udenfor alle andre terrorårsager???? :-) :-) :-) (For det kan vel aldrig være den store kærlighedsbog Koranen, og den elskværdige måde i Følger Jeres smukke Profetideal bl.a med den store kærlighedserklæring til bl.a barnet Aisha?). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2019 @ 19:13

 24. PS: Vi skal ukritisk elske alt og alle og alle ting, …ellers bliver vi dømt af Politiken (Og Per Nyholm i JP) og DR for hadefuld tale, og dermed skyldig i alle mulige og umulige terrorhandlinger :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2019 @ 19:15

 25. 24/Michael Unna.

  Tænk, er Per Nyholm stadig i JP.

  Han må efterhånden have kostet avisen mange tusinde abonnementer. Udover at være bevidst øretæveindbydende er hans artikler fyldt med fejl, og det er i hvert fald noget, der er blevet bemærket blandt mine venner og bekendte. Man må jo undre sig, hvis ikke der også er nogle af avisens medarbejdere, der af og til lader en bemærkning falde om det, for de kan vel ikke alle være så uvidende. Eller det kan de måske?

  Kommentar by Thomas — 5. august 2019 @ 19:59

 26. De sorte jamrer
  https://www.aftenposten.no/verden/i/wP4J71/IS-kvinner-samler-inn-penger-til-bryllupsreise-til-Wien-Malet-er-a-unnga-straffeforfolgelse-i-Europa

  Kommentar by k. m. — 5. august 2019 @ 20:28

 27. Hvis man er historieløs, ser meget TV, er smådum/dum og lider af vrangforestillinger, er der en betydelig risiko for at man ender som kommunist, socialist, radikal eller skabsradikal. Og er man endt dér, er man jo automatisk tilhænger af EU, masseindvandring, demokratiets og velfærdsstatens afskaffelse og befolkningens udskiftning. Oveni er der så også mange af de smådumme/dumme som ønsker at Danmark skal have et dårligt forhold til Trump og USA.

  Hos DR og papiraviserne skiftes journalisterne til at bagtale Trump. Sidst Adam Holm i Berlingske.

  Derimod er der ingen kritik af Jeppe Kofod som netop sammen med Iran og Saudi-Arabien har fordømt Israel for kvindeundertrykkelse. (iflg. Bent Blüdnikow) Det minder om at S-A er formand for FNs indsats for menneskerettigheder.

  Its a mad, mad, mad world/ vi lever i en skør, skør, skør verden. Eller er den bare totalt korrupt?

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 20:46

 28. Det store store flertal af masseskyderier i 2019 i USA er begået af brune og sorte https://imgur.com/a/C7759KS

  Kommentar by Torsten — 5. august 2019 @ 20:50

 29. 19. Møhammedaaaanere!

  Kommentar by Niels — 5. august 2019 @ 21:32

 30. Masse skyderi i DemonKKKrat styret stater og byer bliver totalt ignoreret af Fake Nose Media og de politiske dukker i Congressen. El Paso og Ohio blev blæst ud på alle medie platforme, men samtidig massedrab i Chicago … not so much – nothing at all.

  Der har altid været millioner af våben blandt folk i USA. Kun de seneste årtier, især under Clinton, Bush og Hussein er det gået amok med tilfældige slagtninger i ren muslim stil.

  At give Donald J. Trump skyld for det vanvid er absolut uhæderligt og falsk, som kun DDR og CNN kan være.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 5. august 2019 @ 22:08

 31. Når rigtige nyheder er i støbeskeen, hvor stor-kriminelle politikere, bankfolk, pædofile Hollywood stjerner og kongelige satanister udstilles i skarpt lys, så skaber Lame Stream Media overskrifter på alle platforme ejet og kontrolleret af satanisterne. De sidder parat og har sendevogne og rapportere klar til at interviewe deres skuespillere i eftertiden af deres iscenesatte “skyderier og massedrab” bedre kendt som Falske Flag operationer – de styres og koordineres af C_A (indsæt selv prikken over i’et).

  Og sørme om ikke begge danske tv-stationer er med på vognen. Tænk engang, hvorfor vi er i EU-staten… styret og kontrolleret af satanisterne…

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 5. august 2019 @ 22:22

 32. Der er jo nogen der mener at fortsat indvandring af muslimer til Europa, på et eller andet tidspunkt i fremtiden vil udløse en borgerkrig. Det kan vel i og for sig ikke udelukkes, hvis man ser tingene i historisk og globalt perspektiv. Hvis dette sker, vil der naturligvis være ofre på begge sider. Og gerningsmænd. Ellers ville der jo ikke være tale om en krig.

  Men det er ikke en opfordring til krig at påpege omkostningerne ved illegal indvandring, samt at arbejde for at få denne indvandring stoppet. Det er at forebygge en eventuel krig. Og det er ansvarlig politik.

  Kommentar by JC — 5. august 2019 @ 22:24

 33. Her er en relevant kommentar.
  http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/speaking-the-truth-does-not-make-you-a-pessimist-or-doomsayer

  Kommentar by Nielsen — 5. august 2019 @ 22:47

 34. Er de lidt mærkelige på DEN KORTE AVIS? De skriver at Sverige er i krig. Men samtidig anfører de officielle tal som siger at indvandrernes kriminalitet er ret lav, blot noget over svenskernes egen. Det er da selvmodsigende vrøvl. Hvis Sverige er i krig, er det da et udtryk for at indvandrerne har mangedoblet kriminaliteten, op til et niveau hvor den er blevet til hverdagsterror og guerilla-krig mod den oprindelige befolkning.

  De “beroligende” officielle udmeldinger fra den svenske regering er jo normalt aldeles utroværdige.

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 23:32

 35. Lisa Haven bragte faktisk noget om et F@I paper to dage før terrorangrebene i USA denne weekend. Det dok er ikke vildt hyggeligt, nej. I denne video fra i dag, fortæller hun, at CNN har bragt meget fake news: fx fortæller de, at den ene morder var republikaner, kristen og White supremacist, men sandheden, som Haven dokumenterer, er, at han var demokrat, støttede B Sanders og Elizabeth Warren! Desuden var han Pro-antifa! Og sandsynligvis satanist. Det er være at se dette. https://youtu.be/UmToOCiIuv8

  Kommentar by Kuffar — 5. august 2019 @ 23:34

 36. Og jeg er lodret uenig i jeres benovelse over T@ump. Han har for kort tid siden underskrevet en Act, som vil begrænse ytringsfriheden enormt.

  Kommentar by Kuffar — 5. august 2019 @ 23:41

 37. # 23:41 : Kan du bringe os nogle citater, og hvem er kilden til denne påstand om Trump?

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 23:55

 38. Jeg deler heller ikke benovelsen over Trump. Han er en modbydelig type, en moralsk anløben og vulgær bums og uansvarlig politiker, der mangler viden om selv de mest basale tinng.

  Den nuværende handelskrig koster dyrt, nogle af os har allerede tabt mange penge, og det kan fortsætte. Men jeg vil ikke afvise, at Trumps forudsigelighed og vilje til at handle brutalt kan flytte rundt på nogle brikker, som trænger til at blive flyttet. Det nytter ikke noget at placere en duksedreng på den taburet, og det er resultaterne, der tæller.

  Kommentar by Thomas — 6. august 2019 @ 00:00

 39. Rettelse. Ikke forudsigelighed men Uforudsigelighed.

  Kommentar by Thomas — 6. august 2019 @ 00:01

 40. Til Michael Unna
  Hvorfor? de gør jo ikke nogen forskel andet end at Anders Gravers Pedersen bliver endnu mere rig
  Og hvis ikke så må han da kunne fremlægge et regnskab for hvad ca 4000-5000 medlemmers kontingent på 300 kr = 1200000 / 1500000 bliver brugt til når der ikke har være en eneste demo siden efteråret 2018
  Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Holger Danske — 6. august 2019 @ 00:56

 41. TP – du kan se denne. Trump er sikkert ikke ansvarlig for Gamble vs United States, men han gør ikke modstand mod den. Videoen viser de forskellige ting. Det er ligegyldigt, hvad jeg mener, og jeg finder ofte Trump ret sjov, men jeg ser også billeder af steder, som jeg har været, fx San Fransisco og LA, hvor elendige, sølle amerikanske eksistenser nu lever i telte på gader og i parker, og simpelthen forgår. Jeg ser, hvordan veteraner begår selvmord fra en kant af, og jeg ser, at trump intet gør imod de syge agendaer om indoktrinering af fx børn i skolerne, hvor de hjernevaskes til at være Pro-homo og Pro-transer osv. Jeg ser jo også, hvordan der ikke gøres meget for at stoppe den enorme magt , kontrol og censur, som nu kommer fra de store tech firmaer. Desuden foregår der militærøvelser mange steder åbenlyst (Black choppers, White hans osv), og mærkelige, fængselslignende faciliteter skyder op. Hvem ved, om det er trump eller klandestine magter, der står bag? I øvrigt: Bygningen af muren blev heller ikke rigtigt til noget. . https://youtu.be/y2j8cnWk1ek Måske er Trump en god afledningsmanøvre for D State til at arbejde under radaren?

  Kommentar by Kuffar — 6. august 2019 @ 01:51

 42. NB: har nogen set nogen på danske løgnemedier om den anden terrorhandling i USA?? Det var en muhammedaner. Så det fortæller man jo helst ikke om. Når jeg nu er ved det: jeg tror stadig, at terrorhandlingen på new Zealand var et giga Hoax, og det må jo undre folk, at vi absolut INTET har set om retssagen osv siden??

  Kommentar by Kuffar — 6. august 2019 @ 01:56

 43. Kuffar, du ved ikke så meget om den amerikanske styreform, vel? Til din information: Præsidenten er ikke diktator og styrer ikke de 50 stater som een sådan.

  Men, ellers sovser du glad rundt i en stor pærevælling.

  Kommentar by Iznogut — 6. august 2019 @ 02:20

 44. 00:00 Moralsk anløben? Han er den mest undersøgte person på hele planeten. Det har ikke været muligt at finde den mindste ridse i hans lovlydighed, som du måske ved?

  Trump ved ikke noget om almindelige ting? Yeah, right, kan du ikke høre dig selv?

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 09:24

 45. Holger Danske, jeg kan ikke finde noget om Anders Gravers’ indtægter på SIAD, men jeg fandt noget på document med c for global. Sidste år havde Document AS indtægter på knap 4 millioner no kr.

  Det gir sikkert også prestige i hovedaktionærens hjemland, at han med få timers mellemrum skriver artikler om danske forhold, der stinker som et væltet lokum. At han ikke har forstand på danske forhold er ligegyldigt, for det har de fleste nordmænd heller ikke, ligesom vores medier næsten kun dækker Norge når der er tale om naturkatastrofer.

  Hovedaktionæren har sat sin søn Odin Rustad til officelt at passe den danske biks, og vi danske skatteydere har fornøjelsen af at betale for hans universitetsuddannelse, mens hans ophav rakker danske forhold ned. Sommetider bliver man virkelig overrasket over folks grådighed og uanstændighed.

  Kommentar by Thomas — 6. august 2019 @ 12:20

 46. Vel i forhold til Islam og alt det malkeri den religion skaber, så har jeg ikke ondt i røven over Anders Gravers får nogle millioner. Han lever livet farligt, for vores friheds skyld….At der ikke er flere der bakker SIAD op, er trist alt den stund, vi ved hvilken modstander vi står overfor. Derfor Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2019 @ 16:19

 47. 25) En af de mest hjernedøde forudsigelige politisk korrekte drømmende journalister, som virkelig beviser at JP tager -ytringsfriheden- alvorligt Per Nyholm, har jeg helt sikkert lært at springe over i JP…ved ikke om han er der endnu….Det er Ok at han skriver i JP (ikke et ondt ord i den sammenhæng),…men at man betaler ham for det (bras)…Det er dælme uhyggeligt du:-) :-) :-). Støt SIAD. God tirsdag og onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2019 @ 16:22

 48. Det er år siden, jeg sidst hørte noget til Anders Gravers, og da levede han ganske rigtigt livet farligt og blev i Deadline beskyldt for at modtage udenlandske penge. Hvis islamkritik er fusioneret med sorte penge er det i min optik at ligne med landsforræderi, men i Gravers’ tilfælde har jeg ikke fundet noget i den retning. Jeg finder det derimod aldeles demoraliserende, at Riskær Pedersen og Paludan belønnes med millioner, som andre har arbejdet for at tjene.

  Kommentar by Thomas — 6. august 2019 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper