6. august 2019

BT’s Henning Høeg rapporterer fra Dayton, hvor venstreradikal myrdede ni: “… Det er Trumps skyld”

Få danske journalister er så ensidige som BT’s Henning Høeg. Når avisen sender ham til Dayton (Ohio) for at rapportere fra byen, der lørdag blev ramt af Connor Betts masseskyderi, så kan det næsten kun gå galt. Gerningsmandens identitet var på daværende tidspunkt uafklaret, men han var hvid, og så kan man naturligvis holde mikrofonen for en lokal Trump-hader. En tidligere punker.

Fra BT.dk – B.T. i Dayton: Det er Trumps skyld.

“Emily Mendenhall vidste godt, at det ville komme til at koste hende kunder i baren. Men efter masseskyderiet, der natten til søndag kostede ni menneskeliv i hendes hjemby Dayton, Ohio, tøvede hun ikke.

Vi har en præsident, der opfordrer til vold. Han hvisker til sine fans. Og de hører hans farlige opfordring. Trump har en stor del af ansvaret,’ siger 36-årige Emily Mendenhall.

… selvom Emily Mendenhalls politiske ærlighed godt kan komme til at koste hende dyrt, så fortryder hun ikke.”

(Henning Høeg på BT.dk, 5. august 2019)

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103288/trackback

16 Comments »

 1. Til folkene på BT: Ikke så sært, at jeres koner/kærester knepper udenom når I skriver den slags lort! – Hvem mon fru Høeg har bollet med medens fjolser er rendt rundt i Dayton!?

  Kommentar by T. Flodur — 6. august 2019 @ 11:00

 2. T. Flodur 11:00

  Hvem er det lige, der har åbnet fissehullet for en anden end B.T. journalist manden?

  Er det Michael Dyrbys kone?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 11:06

 3. “Han hvisker til sine fans. Og de hører hans farlige opfordring”. En slags djævle allegori til et væsen, der hvisker onde ting i dit øre. Endnu en hjernevasket tåbe, som der, og det må vi aldrig glemme, desværre er ufattelig mange af. Nu vil hun også op i de “renes” luftlag, og får muligheden. Måske har det også været lidt hårdt at høre på branderter i årevis.

  Kommentar by Uno — 6. august 2019 @ 11:06

 4. Det er muligvis blevet sagt tidligere: Der er laengere mellen aerlige journalister end aerlige ludere…

  Kommentar by krassisten — 6. august 2019 @ 11:12

 5. Han er “uddannet” på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 6. august 2019 @ 11:14

 6. Ækel muhamedaner fik sig lidt dansk, stram 17-årig fisse på Smukfest.

  Lyder det ikke bare smukt og kærligt og inkluderende og forstående overfor den muslimske mands sex drive.

  Har det yndige pigebarns mor og far stemt på Stram Kurs?

  Politiet undersøger en voldtægt af en 17-årig pige på Smukfest i Skanderborg.

  Det skriver Århus Stiftstidende.

  – Hun gik på toilettet, og da hun var på vej væk derfra, blev hun skubbet tilbage på toilettet af en ukendt mand, der begik fuldbyrdet voldtægt, siger politikommissær Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi til avisen.

  – På et tidspunkt bliver der banket på toiletdøren, og så afbryder han og forsvinder ud af døren i ukendt retning, tilføjer han.

  Gerningsmanden beskrives som perker, 20-25 år, cirka 180 cm og med hår, der dækker ørerne. Han havde mørkt fuldskæg uden overskæg, oplyser politiet, forbyd islam på Smukfest og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 11:41

 7. Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 11:41

  “Ruling on shaving the moustache”
  “Some Brothers of mine growing the beard but there are shaving there mustaches. There are saying, that Omar, may Allah be pleased with him, did this and so it is good to do it.”
  https://islamqa.info/en/answers/103623/ruling-on-shaving-the-moustache

  “Living under ISIS in Mosul: Growing a moustache can get you killed”
  http://english.alarabiya.net/en/features/2017/02/25/Living-under-ISIS-in-Mosul-Growing-a-mustache-can-get-you-killed.html

  “Muslims who keep beard without moustache are fundamentalists”
  https://www.indiatoday.in/india/story/muslims-who-keep-beard-without-moustache-are-fundamentalists-up-shia-waqf-board-chief-1280617-2018-07-08

  Kommentar by Fascist — 6. august 2019 @ 12:07

 8. Var der overvågningskameraer på den smukfest? Hvis ja, må man jo have fotos af perkeren. Hvis nej, var det en stor fejl. Til så stort et stævne måtte diverse forbrydelser jo forventes. Hvad med at civilt politi eller detektiver havde taget fotos af alle mistænkelige og skumle typer med telelinser?!!

  Kommentar by Bent Nielsen — 6. august 2019 @ 12:46

 9. Ægte, dybfølt kærlighed. På marken. Eller noget.

  Selve festivalen i Skanderborg åbner først onsdag, men festlighederne er allerede i gang på et større teltområde på festivalpladen ved navn Kærligheden Mark 1, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 13:25

 10. Vrangforestillingerne hos Trump-modstanderne er efterhånden ved at være indlæggelsesgrund – komplet fjernet fra virkeligheden og bygget på illusioner.

  Kommentar by Quark — 6. august 2019 @ 13:29

 11. KærligHeden Mark 1 https://www.smukfest.dk/overnatning/camping/kaerligheden-mark-1 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 14:00

 12. “Louder with crowder” på youtube har lavet en ny “change my mind” video, hvor han sætter sig på gaden med et bord og et stort skilt, hvorpå der står “Trump is not a racist – Change my mind”. Så er det så op til folk at levere beviserne foran et kamera og en mikrofon.. Den har vist først premiere om et par dage, men den burde blive underholdende.

  Kommentar by Per — 6. august 2019 @ 14:42

 13. Fatter stadig ikke, at nogen orker at læse BT

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 15:13

 14. The TAPS Act blev introduceret for et par mdr siden (!), og den giver mulighed for ‘præventiv fængsling’! Altså også fængsling af folk, som systemet anser for at kunne udgøre en trussel, og det begreb er vist ret udvidet nu. . Måske bliver FEMA-‘lejrene’ stuvende fulde! Her kan I læse om TAPS Act. Sig farvel til ytringsfrihed. https://www.libertynation.com/the-tyranny-of-future-crimes-taps-act/

  Kommentar by Kuffar — 6. august 2019 @ 20:54

 15. Her er TAPS Act beskrevet. https://youtu.be/ApKzIHOqzDk

  Kommentar by Kuffar — 6. august 2019 @ 20:56

 16. Det er jo ikke andet end fake news, bevidst konstrueret af den anti-Trump dybe stats propaganda apparat inde i massemedierne. Operation Mockingbird lever i bedste velgående. Ja, så slemt er det rent faktisk men det ved danskerne selvfølgelig ikke et pip om, de får jo kun deres begrænsede viden primært fra f.eks. netavisers poppede overskrifter. Herhjemme rækker den danske dybe stats fangarme også langt ind i medierne, DR, TV2.

  Kommentar by LarsB — 7. august 2019 @ 19:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper