7. august 2019

Venstres folketingsgruppe marginaliserer Inger Støjberg: Hvem skal nu ‘repræsentere de synspunkter’

Mandag kunne man på Radio24syv høre Altingets tidligere chefredaktør Per Mikael Jensen forklare, at Altinget havde fået succes med sin objektive linje. Tirsdag kunne man så i Det Røde Felt på samme kanal høre Altinget-redaktør Esben Schjørring fortælle, at ’selv i Venstres folketingsgruppe’ var der en grænse hvor langt man ville gå udlændingepolitisk. Nogenlunde samtidig kunne man på TV2 News høre en lignende analyse af Helle Ib, der konkluderer, at Venstre må ‘anerkende’, at de er gået for langt.

Dansk politik de sidste 25 år, har handlet om at tøjle det flertal i befolkningen, der ikke gider Islam, masseindvandringen og multikulturen. Mette Frederiksen er kun statsminister fordi hun garanterede en stram udlændingepolitik, og Venstres stemmesluger – næst efter Løkke, er naturligt nok Inger Støjberg.

Internt i de regeringsbærende partier er der massiv foragt for det nationale, og det er her kommentariatet følger sig hjemme. Kun en brøkdel af vælgerne er partimedlemmer, og på rigtig mange måder er det en god ting at Inger Støjberg nu køres ud på et sidespor. Hun har hjertet på rette sted, men lagkager på Facebook forsinker ikke befolkningsudskiftningen 30 sekunder.

Set hos Altinget – Støjberg tabte, da Venstre fordelte nye topposter.

“… det egentlige drama skete ifølge flere medier, da folketingsgruppen skulle udpege sin nye næstformand.

Her blev forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) efter afstemning fravalgt til fordel for Sophie Løhde (V). …

Venstres tidligere gruppeformand Søren Gade (V) mener, at Inger Støjbergs folkelighed og flotte personlige valg ved folketingsvalget i juni mere end kvalificerer hende til en plads i ledelsen.

Jeg er bekymret for, hvem der nu skal repræsentere de synspunkter, der har været skyld i, at så mange mennesker er vendt tilbage til Venstre ved sidste folketingsvalg,’ siger han til TV Midtvest.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103307/trackback

28 Comments »

 1. Det ER stadig muligt, at knalde sig til tops.
  Signed: Sophie UnderLøhdig

  Kommentar by White knight — 7. august 2019 @ 00:39

 2. Venstre har bekendt kulør: Venstre vil have flere ingenører, læge og forskere fra Afrika. Den ville Støjberg ikke, derfor blev hun kørt ind på er sidespor.

  Det klogeste hun kan gøre er at skifte til NB eller SK.
  Støjberg har altid fået mundkurv på, når hun har luftet hendes ideer.

  Venstre er et Luset parti og intet andet, når Straksopbremseren sidder ved roret.
  Nej mine damer og herrer: Støt og Stem Stram Kurs, hvis Danmark skal reddes.

  Kommentar by Charles Nielsen — 7. august 2019 @ 00:46

 3. ALLE DISSE SPILFÆGTERIER OG PERSON-STRIDIGHEDER ændrer ikke ved at Venstre, Konservative og andre “borgerlige” kræfter nærer en så indgroet foragt for Danmark og danskerne, at de er parate til at nedlægge Danmark og udskifte danskerne med arabere og afrikanere. Om de så havde gjort Støjberg til formand for Venstre, så Lars Luskebuks skulle have nøjedes med at være næstformand, havde det ikke bremset masseindvandringen med så meget som een migrant. For stort set hele V-partiet består i dag af skabsradikale typer og industri- og forretningsfolk som slet ikke kan få indvandring nok.

  At uhæmmet invasion sydfra vil føre til at vores kultur og civilisation skiftes ud med barbari, velfærdskollaps og kæmpekriminalitet/kaos/sygdom/fattigdom og “svenske” tilstande, rager disse kortsynede og hårdkogte kynikere en pap-and.

  De “borgerlige” er sammen med S, R, SF og enhedslisten fast besluttet på at Danmark skal gøres til en fejlslagen stat på linje med Libanon, Venezuela og Sverige.

  Det er sørgeligt at de fleste vælgere stadig lader sig styre af massemediernes løgnekampagner og fortielser. Men det er sådan det er. Men når mængden af overfald, mord og sociale ulykker osv. bliver stor nok, kan det selvfølgelig være at de naive og godtroende vågner op. Om det så nytter noget til den tid, er et spørgsmål?

  Læs om massevis af skyderier og drab i Sydsverige hos 24nyt.dk: “Sverige er i krig”.

  Sidste nyt: EN BOMBE SYNES AT VÆRE EKSPLODERET PÅ ØSTERBRO!

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 01:07

 4. Så er der åbnet for en S-V-VR regering ved næste valg :-(((

  Må det da vent lidt endnu, til de MSM-bedøvede vælgere får at mærke, at SAMTLIGE af de genvalgte partier på Borgen bruger al skattebetalt velfærd på uønskede, tilvandrende, fremmede og deres yngel, mens etniske danske vælgere får nedskæringer og forringelser på ALT hvad skattekronerne skulle have gået til.
  – og skulle der endelig være en forbedring at spore, så kan man være helt 100 på, at den alene er tilsigtet de fremmede eller at de står først i køen til forbedringen!

  Mine tidligere kommentarer om RV og alle deres tentakler ud i samtlige genvalgte partier, tør hermed være bevist.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. august 2019 @ 01:09

 5. PS

  Kan kun beklage, at Støjberg ikke for længst skiftede til NB. Senest i december!
  Nu vil jeg ikke kunne tage hendes intentioner for gode vare, da det mere lugter af, at ville blive på pinden, end et reelt ønske om at ville beskytte danskerne mod iSlams fremtrængen og hærgen i vort land.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. august 2019 @ 01:18

 6. Symbolpolitik kan også være vigtig, og lagkager var et frimodigt forsøg på at udfordre det selvfølgelige “gode”, som medierne stadig vurderer ud fra. Første gang det gøres, virker det grelt for mange, men med tiden kan en ny national etos knæsættes. Danskerne festede jo heller ikke 5. maj 45, fordi en masse tyskere var døde, men fordi besættelsen var slut.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 7. august 2019 @ 02:15

 7. Fint, jeg har længe undret mig over hvad hun lavede i det nye radikale venstre. Hun kunne jo skifte til DF og hjælpe med at give det lidt troværdighed tilbage, men det virker efterhånden som om at alle partierne undtagen stram kurs og nye borgerlige er blevet opkøbt af globalisterne, så hvor meget det reelt ændrer ved jeg ikke.

  Dansk politik rager mig efterhånden, det er et teaterstykke de opfører for at bilde os ind at vi har noget at sige, imens EU og deres dukkeførere bestemmer alt hvad der virkelig betyder noget. Og 90% af danskerne er for dumme til at fatte hvad der foregår, de er glade hvis de kan få en ny fladskærm at se mad og boligprogrammer på, og betale afdrag på deres latterlige mikrobil til tiden. Og fortæller man dem at de kunne køre i en jaguar for det de ville spare hvis alle muslimerne blev smidt ud, så skriger de racist og skruer op for DR der kører programmer om flinke muslimer i døgnrotation, betalt af danskernes egne penge over skatten. Jeg kunne blive ved hele natten med at remse idiotiske selvmodsigende ting op ved det her land, men det nytter jo intet. Det er som at være med i en zombiefilm.

  Kommentar by Per — 7. august 2019 @ 03:25

 8. I betragtning af hvor hadet Venstre og Lars Løkke Rasmussen er på denne blog, undrer det mig ikke, at man tier om, at det var hans ønske, at Inger Støjberg skulle have en toppost.

  Det undrer mig heller ikke, at man ikke kan få øje på, at skillelinjerne især går mellem hovedstaden og Jylland, akademikere og landboer.

  Hvad hovedstadens kedelige Helle Ib og gemalen mener om den sag, rager jyderne en høstblomst. Derimod kan det jyske Venstre i mangt og meget enes med Henrik Dahl og andre fremtrædende politikere udenfor deres eget parti.

  Den situation kan Uffe Ellemans søn ikke magte. Uden jyderne er Venstre kun et poleret EU-underdanigt parti uden fremtid, for der er jo ingen, der tror, at Kristian Jensen kan gøre hverken fra eller til i det spil. Ham har man kun beholdt, fordi han har jyske vælgere.

  Kommentar by Thomas — 7. august 2019 @ 05:33

 9. landboere.

  Kommentar by Thomas — 7. august 2019 @ 05:35

 10. Hun har hjertet på rette sted, men lagkager på Facebook forsinker ikke befolkningsudskiftningen 30 sekunder.

  Tvært imod: Kosmetiske Inger havde til opgave at bilde vælgerne ind, at Venstre tog masseindvandring alvorligt, og hun skal nok have overbevist en god del af dem – hun havde jo massemedierne på sin side: hver eneste lille kosmetiske facebook-opdatering blev udråbt som Holocaust II.

  Kommentar by Erling — 7. august 2019 @ 07:03

 11. Inger Støjberg har hele vejen været Fandens gave til globalisterne. Hun har holdt danskerne hen med snik-snak og image af bad-girl, der “sagde alt det rigtige” – men som i praksis ikke foretog sig andet end at lægge røgslør ud over hendes aktive medvirken i Danmarks undergang.

  Havde hun vitterligt haft “hjertet på rette sted” havde hun forlængst smækket døren efter sig med et brag og hoppet over i NB. Det har hun selvfølgelig ikke gjort, da risikoen for at miste den månedlige, klækkelige folkebedragercheck fra FT, var for stor. Om jeg begriber, hvordan det er lykkedes hende at snyde så mange…

  Kommentar by Margrethe — 7. august 2019 @ 07:43

 12. “Dansk politik de sidste 25 år, har handlet om at tøjle det flertal i befolkningen, der ikke gider islam, masseindvandringen og multikulturen.” (sic).

  Er der tale om et flertal? Jeg tvivler meget.

  Kommentar by Larsen — 7. august 2019 @ 07:50

 13. God opsummering: “Mette Frederiksen er kun statsminister fordi hun garanterede en stram udlændingepolitik, og Venstres stemmesluger – næst efter Løkke, er naturligt nok Inger Støjberg.” I den medie-politiske kaste har man på intet tidspunkt fattet indvandrings-problemet. Man leger i stedet positioneringslege for at få stemmer.

  Begrebet ’stram udlændingepolitik’ er jo urkomisk, et vaskeægte løgnebegreb, fordi den bruges rask væk i en tid, hvor indvandringen er større end nogensinde i Danmarkshistorien, underminerer den sociale orden og reelt er ude af politisk kontrol.

  Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 07:55

 14. Strakopbremsning i 2015 betød 4 år efter en by på størrelse med Roskilde fuld af hovedsageligt muslimer. Så ved man hvor man har V og man ved hvor man har “demokratiet”.

  Er i andre også ved at gennemskue det…at folket ingen magt har og det er meningen at vi skal befolkningsudskiftes og folkemyrdes?

  Kommentar by Torsten — 7. august 2019 @ 08:32

 15. Jeg tror gerne at Per Mikael Jensen er af den opfattelse at Altinget.dk er et neutralt medie. I mine øjne har det altid været et “godt, gammeldags socialdemokratisk” medie. Og jeg undrer mig over at den debat der var i mediet omkring årsskiftet, nu er ophørt. Personligt kan jeg i hvert fald hverken læse eller skrive kommentarer længere.

  Kommentar by ino — 7. august 2019 @ 08:39

 16. Det kan ikke siges bedre end i blogteksten: “analyse af Helle Ib, der konkluderer, at Venstre må ‘anerkende’, at de er gået for langt.
  Dansk politik de sidste 25 år, har handlet om at tøjle det flertal i befolkningen, der ikke gider Islam, masseindvandringen og multikulturen (…) Inger Støjberg (…) har hjertet på rette sted, men lagkager på Facebook forsinker ikke befolkningsudskiftningen 30 sekunder.”

  Historien slut. Den danske. Der er ingen politisk opbakning af nogen betydning der vil at stoppe befolkningsudskiftningen.

  Hvad skal danskerne så gøre?

  Kommentar by A-mad — 7. august 2019 @ 08:52

 17. Inger Støjberg har reelt set været en majorinetdukke og figenblad for Lars Uløkke, så han kunne fremstå som “strammer” overfor befolkningen.

  Nu er “strammer-Lars” så ikke nødvendig længere, så skifter man jo bare underbukser (betalt af vælgerne…. ) og finder en ny majorinetdukke. Og det der sælger i da er jo smukke yngre blanke kvinder (f. eks kristendemokraterne), derfor valgte han Sophie Løhde i stedet.

  Jeg ser at NB har budt Støjberg velkommen… det er jeg personligt ikke enig i, hun havde sin tid og brugte den på kagebagning og indholdsløse forslag i stedet for at gøre noget reelt ved problemet.

  Kommentar by redneck — 7. august 2019 @ 08:56

 18. #14 Ino
  Det er let at blive permanent blokkeret på forums og i medier. Censuren er udbredt i en grad hvor ytringsfriheden reelt er truet.
  Det burde ikke være tilladt at censurere kommentarer, med mindre de f.eks. opfordrer til kriminalitet. Ligeledes burde Facebook ikke have lov til at censurere bryster mm. og andre ting, der er lovlige at vise i Danmark.

  Jeg er selv permanent blokeret på Berlingskes forums, jeg skrev bare at udenlandske spekulanter, heriblandt russiske og saudiarabiske forbrydere, medvirker til at drive priser op og den oprindelige befolkning ud af attraktive europæiske storbyer. Det var åbenbart for racistisk.

  Jeg har tidligere nævnt at munden er blevet lukket på formanden for Schalke04 for en yderst sand og fornuftig udtalelse, som ikke er racistisk. Manden har endda en mangeårig historik for at hente afrikanere mv. til sin fodboldklub i Tyskland.

  “Beslutningen sker, efter at Clemens Tönnies til et møde kritiserede nye skattestigninger, der skal finansiere kampen mod klimaforandringer.
  Tönnies mente, at det var bedre at finansiere 20 elværker i Afrika.
  – Så vil afrikanerne holde op med at fælde træer og få færre børn, når det bliver mørkt, skulle han have sagt ifølge den tyske lokalavis Neue Westfälische, skriver nyhedsbureauet AP.
  Udtalelsen blev efterfølgende fordømt af flere som racistisk, og det fik Tönnies til at undskylde i en pressemeddelelse og på Twitter.
  – Jeg er tilhænger af et åbent og mangfoldigt samfund. Jeg er ked af kommentaren om de mange børn i Afrika, skrev han på Twitter.”

  Kommentar by Zatopek — 7. august 2019 @ 09:29

 19. Det er korrekt, at der er massiv foragt for det nationale, også i de påstået borgerlige partier. Det vigtigste udgangspunkt for enhver politisk analyse i vor tid er forståelsen af loyaliteten til Det Europæiske Projekt i de gamle partier. – En loyalitet, der fik Frank Dahlgaard ekskluderet fra Det Konservative Folkeparti, blot fordi han som fagøkonom omtalte den kendsgerning, at Euro’en ikke er til Danmarks fordel. Søren Gade blev forsøgt fortrængt fra stemmesedlen, trods massiv vælgeropbakning, da han sagde, at grænsen for suverænitetsafgivelse til EU nu er nået. Og for alle de gamle partier gælder det, at der er en markant uoverensstemmelse mellem vælgere og politikere. Faktisk er modstanderne af Det Europæiske Projekt, der indebærer “stadigt snævrere union” slet ikke repræsenteret i de gamle partier.

  Hvis man ikke ser føderalismen som den underliggende strømning i dansk politik – så må man (som mange iagttagere vitterligt gør) gå rundt i en konstant undren. Hvorfor sker der ingen “progression” i forhold til erkendte problemstillinger, undrer Henrik Dahl sig. Konventioner hindrer det jo ikke, har vi omsider fået opklaret. Jo, nu skal du bare høre, Henrik: EU …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. august 2019 @ 10:29

 20. Hvis det hele var så enkelt, havde Jan E. Jørgensen fået en toppost.

  Morten, du ser ud til at være DF’er. Kan du forklare mig, hvorfor Thulesen Dahl mener, at han kan stille krav til Venstre? Fortsætter han sit dødssejler koncept af en “pegeleg” mellem S og V?

  Har thulesen Dahl som den eneste i landet virkelig ikke fattet, at hvis han ikke havde været en nævenyttig socialdemokratsk tåbe, ville DK stadig have en borgerlig regering? Thulesen Dahl nærmest skubbede sine vælgere i favnen på Socialdemokratiet, og røven af 5. division gik til Paludan.

  Kommentar by Thomas — 7. august 2019 @ 11:12

 21. #19: “Røven af 5. division gik til Paludan…

  Njaaeh jeg tror nu mere vi udgør fortroppen, som har forstået, hvad der skal til, hvis vi vil overleve. Men spydspidsen er altid lille og, som navnet antyder, spids, hvis den skal trænge igennem og vise de gumpetunge, hvilken retning, de skal humpe sig hen i mod. Men bedre sent end aldrig. I skal nok nå til samme erkendelse en dag. Det store spørgsmål er bare, om det så er for sent…

  Kommentar by Margrethe — 7. august 2019 @ 12:58

 22. 20/Margrethe

  Det er allerede forsent, bare læs Snaphanen.

  “jeg tror nu mere vi udgør fortroppen, som har forstået, hvad der skal til, hvis vi vil overleve.”

  Så vidt jeg har forstået Paludan, bliver det i så fald vha. rugemødre, mens han selv og ligesindede bruger de offentlige midler til at træffe unge mænd på festivaler. Det virker ikke specielt livskraftigt og overlevelsesdueligt. Og det er pænt skrevet ift. hvad folk ellers siger om ham.

  Kommentar by Thomas — 7. august 2019 @ 13:51

 23. Dine indlæg er sgu knivskarpe, Kim, og jeg må erklære mig fuldstændig enig: Jo hurtigere befolkningen indser at demokratiet ikke er løsningen, jo hurtigere kan det rette alternativ opstå. Lad endelig partiet Venstre vise sit ægte globalistiske ansigt. – De sidste tyve år har trods alt været et komediespil fra partiets side af.

  Kommentar by Morten/Realisten — 7. august 2019 @ 16:32

 24. Hvis hun forbliver i Venstre, trods dette åbenlyse forræderi, så viser det bare hun aldrig mente det alvorligt. Værdierne rakte kun til overskrifter og lidt bjæffen, oprigtigt var det aldrig ment. -Med mindre hun tager konsekvensen og skifter parti, ellers er det svært at tage hende seriøs fremover, i Venstre får hendes fløj nemlig ikke noget ingennem foreløbig, nu hvor Jan E. typerne klart styrer roret. Venstre i dag er som et nyt Radikale Venstre, partiet alle danskere godt kan undvære.

  Kommentar by LarsB — 7. august 2019 @ 19:31

 25. Morten/Realisten — 16:32

  “Jo hurtigere befolkningen indser at demokratiet ikke er løsningen, jo hurtigere kan det rette alternativ opstå” – Er det mon proletariatets diktatur du har i tankerne? – Eller har du andre smarte idéer til styreformer som afløser for demokratiet? – Dølg endelig ikke din viden for os demokratiske tåber; vi er lutter øren!?

  Kommentar by T. Flodur — 7. august 2019 @ 20:17

 26. 2 Charles Jensen) Inger Støjberg vil også have flere “læger, ingeniører,forskere ” fra Afrika og Indien. Se Kristian Jensen og Inger Støjberg i samråd i folketinget d. 25 maj 2018.- Dfs valgresultat var et sundhedstegn.C 50% af sofavælgerne ved sidste valg er tidligere dfere. Marrekechaftalen var den berømte vanddråbe som løb over. Det er nødvendigt at Peter Skårup forlader ledelsen for at sikre fornyet vælgermæssig fremgang. Han er kvadratroden af tosseliberalisme.

  Kommentar by dansker — 7. august 2019 @ 23:10

 27. >>> 25

  Jeg mener at demokratiet er en god ting når det er understøttet af en idé om at at man har et etnisk-historisk folk som er værd at bevare.

  Når man ikke anerkender den tanke – som situationen jo er i Danmark nu og har været det længe – så bliver “demokratiet” brugt til at udskifte vores eget folk med.

  Hvor demokratisk er det lige at udskifte sit eget folk mod deres vilje? Det har sgu intet med demokrati at gøre. Det er ren institutionaliseret vanvid, og ja, jeg ønsker et andet styre. Personligt ønsker jeg at en række patrioter overtager magten, foretager massive udvisninger, implementerer en klausul i grundloven om at en regering ikke må udskifte sin egen befolkning – og derefter kan vi gå tilbage til demokrati igen.

  Er det svar nok?

  Kommentar by Realisten — 8. august 2019 @ 14:15

 28. Realisten — 8. august 14:15

  Tak for dit svar – Nej, dit svar er ikke nok. Din idé efterlader fler spørgsmål end svar – Dit forslag er kompliceret. Hvem er disse patrioter som skal lede landet og hvordan opnår de legitimitet; for du forestiller dig vel ikke et statskup? – Familien kalder, kan vi tage diskussionen ved en anden lejlighed?

  Kommentar by T. Flodur — 8. august 2019 @ 21:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper