7. august 2019

Ekspert undsiger Trump, problematiserer computerspil: “… mange af fjenderne er brune mennesker.”

En ekspert der ikke er entydig kritisk til Donald Trump, ville aldrig få taletid i medierne. Selvom MSM 1:1 aflirer demokraternes kritik af Trump, så er det omvendt et argument i sig selv, at Trumps argumentation minder om en interesseorganisations. Adjunkt Rune Kristian Lundedal Nielsen går ‘all-in’. Han undsiger først Trumps problematiserer af voldelige computerspil, men nævner samtidig at mange spil tager udgangspunkt i ‘en hvid mand’, hvor ‘brune mennesker’ er fjender. Plus-point for den kreative angrebsvinkel, nul point for alt andet.

Set hos TV2 Online – Ekspert afviser Trumps forklaring på masseskyderier: – Han taler mod bedre vidende.

“Donald Trump sagde på samme vis, at det ikke er adgangen til våben, der er skyld i masseskyderierne.

– Det er psykiske lidelser og had, der trykker på aftrækkeren. Ikke våbnet selv, sagde Trump.

Ifølge Rasmus Sinding Søndergaard er det en tydelig parafrase over et af NRA’s faste talepunkter…

Ifølge Rune Kristian Lundedal Nielsen, der er psykolog og adjunkt på IT-Universitetet i København, er der ikke videnskabeligt belæg for at sige, at voldelige computerspil får folk til at begå vold i virkeligheden…

Psykologen kan dog se et andet alvorligt problem ved de voldelige computerspil:

– I mange spil er man en hvid mand, og mange af fjenderne er brune mennesker. Det er sjældent, man ser rollerne vendt om, siger han.

(Personer der har dræbt fire eller flere, USA, 2019; Grafik: Truly Times på basis af Wikipedia)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103317/trackback

33 Comments »

 1. Spiller ikke selv skydespil eller computerspil i det hele taget, men hvis det forholder sig sådan, at teh bad guys er brune, så er spørgsmålet vel om det afspejler virkeligheden – hvem er det der begår forbrydelserne? De abefarvede eller de grisefarvede?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 7. august 2019 @ 09:16

 2. Jamen det var da forfærdeligt :-)….Lad os endelig gå op i racisme via tilfældigheder :-). Både i Batman og Rocky-film og andre film spilles skurken af blonde og skaldede, hvorfor det? Og i “Dødbringende våben” er blonde sydafrikanere også skurke, bare fordi de er fra Sydafrika, og Dolph Lundgreen en blond kæmpe, er sammen med Gary Bosio (Nu afdød skurkeskuespiller) også blond…….Og hvorfor skal fædre diksrimineres som noget negativt med ordet -Farligt….og det tænker man slet heller ikke over…eller mødre med ordet Mor-derligt…..tænk sig. Lad os endelig hæne os selv i petitesse detaljer i fraktale dimmensioner, for at komme alt diskrimination til livs, helt derud hvor alt blider totalt…lige-gyldigt. :-) :-) :-). Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. august 2019 @ 09:16

 3. JA, DRs, TVs og papiravisernes konstante hetz mod Trump er endnu et eksempel på hvordan medierne kører løs med løgnagtig manipulation. Selv overfor en allieret nation som er os venligt stemt. Men medierne ønsker tilsyneladende et modsætningsforhold til USA. Hvorimod de er underdanigt krybende når det handler om tyske frau Merkel og Das vierte Reich.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 09:18

 4. Svenske tilstande i danmark?

  Kommentar by P — 7. august 2019 @ 09:26

 5. “– I mange spil er man en hvid mand, og mange af fjenderne er brune mennesker. Det er sjældent, man ser rollerne vendt om, siger han.“

  Hmm, er det noget, som Rasmus Sinding Søndergaard har dokumentation for, eller er det bare noget, han synes, for sådan er narrative i de kredse.

  Og i bekræftende tilfælde, er der så nogen dokumentation for, at hvide computerspillende mænd er mere racistiske og voldelige.

  Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 09:30

 6. @2 Da Daniel Craig fik rollen som James Bond, gav det ramaskrig, fordi han var blond. Som wiki skriver:

  “The 5-foot-10-inch (178 cm) blond Craig was not considered by some protesters to fit the tall, dark-haired Bond portrayed by the previous Bond actors, to which viewers had apparently become accustomed.[49] Although the choice of Craig was controversial,…”

  Som dansker/nordeuropæer forbløffes man hver gang over den foragt for blonde.

  Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 09:40

 7. 51 procent af USA’s massemordere er sorte, kun 29 procent er hvide. Hvis nogen gruppe skal hænges ud, må det være de sorte. Og hvis nogen gruppe skulle hænges ud i Danmark… men uha, den tanke er forbudt!

  https://www.frontpagemag.com/fpm/274538/51-mass-shooters-2019-were-black-only-29-were-daniel-greenfield

  Kommentar by Crass Børsting — 7. august 2019 @ 09:51

 8. Endnu et skoleeksempel på, hvor pilråddent og gennem-korrumperet danske ‘forskere/eksperter’ og MSM-journalistik er blevet, hvor det ikke længere er virkeligheden der afspejles, men den sort/hvide medie-narrativs-mafias agenda. Billedet taler sit ydelige sprog, og derfor får vi ofte ikke vist virkeligheden, men får serveret vrangbilleder af virkeligheden. Journa-pulation?

  Hvornår mon Kim Jong-Un får sin egen plads i København?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. august 2019 @ 09:52

 9. Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 09:40

  Her er et USA band – The Rainmakers – der hylder The Big Fat Blonde:

  https://www.youtube.com/watch?v=YTL2TKgNhpI&list=PL5ti1JvnG2WZtgDIjCDfzVVDgJcyaVcH8

  Kommentar by Black Watch — 7. august 2019 @ 10:17

 10. Sætningen “– I mange spil er man en hvid mand, og mange af fjenderne er brune mennesker.” kan være interssant på flere måder.

  Man kan egentlig godt forestille sig, at computespil-udviklere i Østasien godt kan lide det koncept, at de gode er lyshudede og de onde er mørkhudede. Når så et sådant spil sælges i Vesten, fordi det er godt og sjovt, så står forskere/experter i kø for at fortælle om det problematiske ved hudfarve-valget og m.m., selvom spilbrugerne i Vesten næppe har skænket det en tanke.

  Omvendt tror jeg det er nærmest umuligt at finde spiludvikere i Vesten, der vælger, at de gode er lyshudede og de onde er mørkhudede.

  Hvis man selv er actionhelten i spillet, kan man vel sjældent se ens egen hudfarve?

  Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 10:24

 11. Black Watch
  Det er vel bare ment som en morsomhed?

  Kommentar by traveler — 7. august 2019 @ 10:27

 12. @Traveler
  I netop Japan bliver fiktive utroværdige, grimme og uhygiejniske mennesker ofte fremvist som værende mørkere i huden end andre.

  Kommentar by O — 7. august 2019 @ 10:36

 13. Endnu engang. Det er KUN racister der gå op i hudfarver, vi andre er ligeglade.

  Hvad angår “skydespil” så har de eksisteret i en eller anden form siden tidernes morgen. Hvilken dreng har ikke haft en slangebøsse, leget politi og røvere, været euforisk når de var i tivoli og skød med BB-guns i skydeboden?

  I dag er teknikken bare mere avanceret og den fremmer børns evner finmotorisk ( øje/hånd koordination ), lynhurtige intuitive matematiske beregninger og deres evne til at samarbejde med fuldstændig fremmede. I øvrigt uden blot den mindste tanke på hudfarve eller nationalitet.

  Samtidig er piger blevet en del at “skydespillene” ( omtrent 50/50 ) netop fordi det udelukkende drejer sig om evner ( Skillz ) og intet andet.

  Ps. Der er i øvrigt mange andre former for spil der overhovedet ikke involverer vold.

  Så Fuck de nedladende hellige “anti”-voldelige racister der søger at forværre ethvert aspekt af andre menneskers adfærd. I er fortid, ude af trit med virkeligheden fordi i ikke kan følge med udviklingen!

  Kommentar by Santor — 7. august 2019 @ 10:52

 14. *
  Nu er der jo forskel på mennesker. “Normale” drenge bliver næppe voldelige af computer-spil eller net-surfing. Men dem som er psykisk ustabile og let påvirkelige kan vel godt tænkes at komme endnu mere ud af balance hvis spillene er meget voldelige, blodtørstige, sadistiske eller perverse. Eller sender budskaber om at kommunisme eller islamisme er noget godt.

  Dem som bruger flere timer daglig på computer-spil har under alle omstændigheder mindre tid til at læse bøger, deltage i familieliv, sport og socialt samvær med andre. Det kan virke fordummende eller gøre personer til nørder. Autister og ustabile får nok nemt forværret deres tilstand.

  Alt i alt er computer-spil mest sjov, men tom underholdning, og ungdommen og familierne havde det vel egentlig bedre inden computer-tiden, digitaliseringen og TV-kanalerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 11:52

 15. *
  Det er da en rar tanke at de afbillede amerikanske seriemordere alle sidder i fængsel på livstid. Havde det været i Danmark havde de vel forlængst været løsladt, af sparehensyn og “humanistiske” grunde. Eller de var flygtet, fordi fængselsvæsnet mangler mandskab.

  I Danmark er dommerne og journalisterne blevet så “sociale” at de synes det er synd for forbryderne, som altid bør have en ny “chance” straks de er blevet “resocialiseret”. Ha, ha. Ofrene for forbrydelserne kan man jo bare ignorere.

  Så var der en journalist der i middagsradioen om eksplosionen på Østerbro ikke kendte forskel på mistænksomt og mistænkeligt. Typisk.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 12:07

 16. *

  DF står jo ret forpjusket tilbage efter valget, der mere end halverede partiet. Men nu skal det genrejses, iflg. DR. Tullesen vil have undersøgt hvilke fejl der førte til det nederlaget. Men det burde da allerede være soleklart. Tullesen selv er partiets største fejl. Han har svigtet fatalt, har medvirket til at udlevere Danmark til afrikanisering, og hans troværdighed er i bund. Partiet kan næppe genrejses uden en grundig rengøring og udskiftning blandt partiets topfolk. Som er en klike der står i egoisme og selvfedme til halsen. Og de har glemt alt om at varetage Danmarks interesser. Tullesen og toppen er en håbløs flok.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 12:20

 17. Trump har helt ret.
  De idiotiske spil er da kun skabt for totalt at ødelægge hjernerne på alle halvidioterne, dvs. 80 % af Jordens befolkning.
  Spil dog dam eller ludo i stedet for, eller gå en tur i naturen.
  Eller forbered en seriøs borgerkrig mod det, der virkelig skal bekæmpes.

  Kommentar by Lemur — 7. august 2019 @ 13:24

 18. Og hvilken farve er stærkt overrepræsenteret på det billede? Den nu hædrede, den sorte. Der er nu ikke megen grund til den hæder, og i denne artikel fortælles, at kun 1 % af den amerikanske befolkning er muhammedanere, men de udgør 20 % i fængslerne. SURPRISE 😮 Det havde vi ikke regnet med. . “Fredens religion”, min bare 🖕🏾

  Kommentar by Kuffar — 7. august 2019 @ 13:25

 19. Øh link her https://barenakedislam.com/2019/08/06/think-about-it-only-1-of-the-u-s-population-is-muslim-but-20-of-u-s-prison-inmates-are-muslims/

  Kommentar by Kuffar — 7. august 2019 @ 13:25

 20. Måske det vil være klogt at forberede sig på at EU vil begynde at censurere al debat. Er vi forberedt på det? Altså på demokratiets totale afskaffelse? Hvordan forbereder man sig?

  Kommentar by TP — 7. august 2019 @ 13:42

 21. Til #18+19
  Jamen det er da fordi muslimerne spiller for mange computer-skyde-spil, og nu opføre sig som hvide voldsmænd :) At profeten Muhammed levede som landevejsrøver og krigsherre er i øvrigt noget han lærte fra kristne og buddhistiske munke. Hvis du vil vide mere skal du bare høre på folk som eRasmus Montanus Sinding Søndergaard ;)

  Kommentar by Hvideplov — 7. august 2019 @ 13:47

 22. Er kønsracisme det, der rammer mænd? Jeg kan omvendt af psykologen Rune Kristian Lundedal Nielsend parafrasere et andet alvorligt problem ved statens altdominerende TV, hjernevasken i DR og TV2:

  “– I de fleste nyhedsudsendelser og – sågar i mange udsendelser om videnskab. I mange indslag i videnskabelige tv-magasin programmer. i Også mange af dem om fysik, astromnomi og raketvidenskab – ser man en hvid kvinde, som programvært – og mange af seerne er hvide mænd. Det er sjældent at rollerne er vendt om.“

  Befolkningen – og mest bekymrende unge mænd og drenge – får et fordrejet billede af de faktiske forhold i den ‘ikke-humanistiske’ videnskab, hvor 8 ud af 10 i dag er mænd. Det skyldes formodentlig, at kvinder stadig ikke er interesseret i matematik og naturvidenskab og at mænd er genetisk bedre rustet til matematik og naturvidenskab. Biologien m/k er umulig at ændre på.

  Den udbredte “racisme” mod hvide mænd og den deraf følgende overfokusering på kvinder, vil sandsynligvis medføre et kvalitetstab for matematik og naturvidenskab, fordi pigerne i folkeskolen stadig ikke lærer matematik og naturvidenskab og de egnede drenge i folkskolen diskrimineres og latterliggøres for deres særlige, biologisk betingede evner på området matematik og naturvidenskab. Hvis de er heldige kaldes de blot “nørder” og holdes udenfor, hvis de ikke blive ‘mobbet’ af pigerne og de kvindelige lærere.

  Enhver, der har haft drenge i folkeskolen, har kunnet opleve, at de maskuline værdier og drengenes interesser diskrimineres af de overvejende kvindelige lærere.

  Men lad nu det ligge! Lad racismen dø med venstrefløjserne, som de sidste mohikanere i Onkel Toms Hytte!

  Som de ‘frelste’ ville sige: “Det gør ikke så meget at mennesket kommer 20-30 år senere på Mars, hvis blot der i mellemtiden kommer mange flere kvinder i virksomhedernes bestyrelser!”

  Kommentar by A-mad — 7. august 2019 @ 14:53

 23. Vil manden antyde at brune ikke er kloge nok til at lave computerspil.

  Kommentar by River — 7. august 2019 @ 14:58

 24. Det er forlængst afvist at spil gør voldelig, det er omvendt, voldelige spiller voldsspil, som alle andre, haha..

  Kommentar by Gaflen — 7. august 2019 @ 15:17

 25. Jeg tror det er triumftrump, der elegant som han er, afleder situationen for at blænde rød, og lykkedes jo, haha. Og han har ret, det er psykisk psyge..

  Kommentar by Gaflen — 7. august 2019 @ 15:20

 26. .. Og ensomme unge, der er problemet, ikke våben. Det er hårdt at se sit land opløses af invasioner og drugs. Trump er jo i valgkrig.. En valgmaster viser sit håndværk

  Kommentar by Gaflen — 7. august 2019 @ 15:24

 27. “I mange spil er man en hvid, og mange af fjenderne er brune mennesker. Det er sjældent man ser rollerne vendt om, siger han”
  JO! Siger jeg:
  I virkelighedens verden er det et faktum, det oftest er de brune der angriber.
  Kig et øjeblik på opslaget/ plakaten over massemordere.
  Her er for det meste alle nuancer af bæbrun.
  Ikk’ bRune Nielsen?
  I rest my case

  Kommentar by White knight — 7. august 2019 @ 16:37

 28. “– I mange spil er man en hvid mand, og mange af fjenderne er brune mennesker. Det er sjældent, man ser rollerne vendt om, siger han.“

  Nøj hvor han lyver/ikke ved en skid om det.

  Nævn ét computer spil hvor man er en hvid mand, og størstedelen af fjenderne er sorte. Nævn et!

  Sådan et computer spil vil af gode grunde ikke blive solgt.

  Kommentar by Realist — 7. august 2019 @ 17:08

 29. Jeg har arbejdet med it det meste af mit liv; jeg har været med til at foreslå it-universitetet en spiludviklerlinje som senere blev til virkelighed. I begyndelsen troede jeg faktisk – som Trump – at voldelige it-spil var skadelige for unge sjæle, men forskning viste entydigt at spillene ikke ændrer normale unges adfærdsmønstre. Der kan – muligvis – være en sammenhæng mellem brugen af voldelige spil og af andre årsager voldsdisponerede unges adfærd. Det er ikke undersøgt til bunds.
  Almindelige unge mennesker påvirkes ikke negativt af voldelige spil.

  Kommentar by ino — 7. august 2019 @ 19:58

 30. “Forskning” kan være så meget. Mange “forskere” er slet, slet ikke seriøse. Og når journalister henviser til “eksperter” eller at “en undersøgelse har vist”, er det ofte fup, løgn og humbug. Tag bare co2-hysteriet som baserer sig på rendyrket svindel og bedrag. Bemærk at politikerne og journalisterne aldrig omtaler betydningen af solpletter, solens cyklus, solfakler, magnetfelter, solens varierende udstråling osv.

  Verden vil bedrages, og det bliver den uafbrudt.

  Kommentar by TP — 7. august 2019 @ 20:36

 31. Her til aften tager Deadline på DR2 det samme tema op: Det er Donald T.’s retorik der er årsag til massakren i El Paso.

  De indkaldte eksperter, heriblandt Jørn Brøndahl, kendt fra det nu nedlagte skandaleprogram “Jersild og Trump”, påstod at Trumps beskyldninger mod de illegale indvandrere sydfra var grundløse. De er ikke mere kriminelle end gennemsnitsamerikanere, de medbringer ikke narko, de myrder ikke i højere grad end gennemsnitsamerikanere.

  At Trumps beskyldninger er falske forekommer usandsynligt. De illegale er fattige og har lav uddannelse (ellers kunne de jo komme ind legalt). Derfor kommer de til at tilhøre bunden af samfundet. Og derfor er deres kriminalitetsrate høj. Det viser al forskning. Andet er statistikforfalsḱning. Alle ved at narkoen kommer fra Latinamerika. Det er endvidere en kendt sag at narkosmuglermiljøet i Mexico har en uhyggelig høj mordrate. Det kan man læse om dagligt i aviserne. Retorikken minder om eksperternes bagatellisering af den notoriske kriminalitet indvandrere i Danmark har medbragt. Ved forskellige fikse korrektioner fik forskerne altid indvandrerkriminaliteten til at svinde ind, indtil de idag ikke længere kan negligere den uden at blive til grin.

  Eksperterne i Deadline indrømmede dog at flertallet af amerikanerne er bekymrede for den illegale indvandring. Modviljen mod de illegale fandtes før Trump blev præsident. Det er utåleligt at prædident ikke må tale om et reelt problem, uden at bliv beskyldt for at opfordre til vold.

  Volden ville ekskalere yderligere hvis problemet med illegal indvandring ikke blev håndteret politisk.

  Kommentar by JC — 8. august 2019 @ 00:03

 32. En ekspert, af den type som er sandhedsvidne i vore dages medier, er en taljonglør og tryllekunstner, der kan gøre sort til hvidt og hvidt til sort. En illusionist, der behændigt kan fordreje virkeligheden så den kommer til at passe til den ønskede agenda.

  Kommentar by JC — 8. august 2019 @ 00:27

 33. @28 – Realist
  Resident Evil 5

  Kommentar by O — 8. august 2019 @ 07:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper