8. august 2019

“… problemet i vore dage er, at normalt tænkende personer ikke har særlig meget at skulle have sagt.”

Virkelig overgår ofte fantasien. Henrik Dahl (LA) i topform på BT.dk – Uhyggelig voldtægtssag bør få alle vores alarmer til at bimle.

“I begyndelsen af 2017 udsendte den britiske kriminalforsorg nye retningslinjer for transseksuelle indsatte. De fastslog, at det var en menneskerettighed for indsatte at sidde i en afdeling, der var indrettet til det køn, de selv identificerede sig med.

I oktober 2017 blev voldtægtsforbryderen Karen White så indsat i kvindefængslet New Hall. Hun havde tidligere heddet David Thompson og havde modtaget domme for blandt andet pædofili, voldtægt, grov legemsbeskadigelse og tyveri.

I løbet af tre måneder efter indsættelsen udførte Karen White seksuelle overfald på to andre indsatte kvinder, som hun senere blev dømt for.

… problemet i vore dage er, at normalt tænkende personer ikke har særlig meget at skulle have sagt. Verden styres af mennesker, der har gået på universitetet. Og på universitetet er det beklageligvis ofte sådan, at man gennem en lang indoktrineringsproces lærer at slå sine normale tanker ud af hovedet til fordel for de mest forskruede.”

/p>

(David Thompson aka Karen White; Se evt. The Guardian)

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103333/trackback

19 Comments »

 1. Der er en ligende sag som kører i Canada med en person, som kalder sig Jessica Yaniv og som er født Jonathan Yaniv. Vedkommede har før “hun” kaldte sig transexual chikaneret pigerbørn på nettet, forsøgt at filme dem mm. Så, vedkommede nu blevet transexual og fortsætter med den stærkt intimiderende adfærd og kan så få beskyttelse som værende en transexual. Vedkommede har senest kontaktet klinikker for, at få fjernet al kønsbehåring på hans mandlige kønsorgan men med et juridisk kønsskifte. Dette har flere klinikker nægtet og vedkommende har så stævnet dem for den canadiske menneskerettighedstribunal for diskrimination. Flere er klinkkerne er lukket. “Hun” har også indkaldt til et arrangement hvor små piger kan bade med “hende” uden tilstedeværelse af voksne. Den amerikanske transexuelle Blaire White har lavet en times interview for to dage siden som er set af mere end 800000. Blaire White mener ikke vedkommede er transsexuel men en “sexual preditor” som bruger påstanden om at være transkønnet til, at udøve en chikane. Blaire mener vedkommede skal stoppes. Her er Blaire Whites samtale med “Jessica”/Jonathan Yaniv;https://www.youtube.com/watch?v=bnhnShhxfhQ

  Kommentar by CCC — 8. august 2019 @ 01:50

 2. Mere Blaire White her. “Exposing Jessica Yaniv: Trans Predator” ; https://www.youtube.com/watch?v=MI_lXO7zrAQ

  Kommentar by CCC — 8. august 2019 @ 02:01

 3. I den seneste tid har HD flere gange udtalt sig rigtig fornuftigt. Det er dog udtalelser, der må gøre det lidt svært for ham i LA. Eller måske partiet er ved at ændre sig?

  Kommentar by na — 8. august 2019 @ 06:58

 4. At være, eller at have været, medlem, endda på topplan i Labil Arrogance, radikale venstre for mænd, må ses som en alvorlig karakterbrist, på linje med de ovennævnte seksuelle afvigere.

  Kommentar by Træt — 8. august 2019 @ 07:40

 5. SKAL DET FORESTILLE at være samme person på de to billeder? Det er lidt svært at tro på? De ligner jo overhovedet ikke hinanden.

  Bortset fra det har Henrik Dahl jo ret i at normalt tænkende personer ikke har særlig meget at skulle have sagt. Men hvorfor har de så ikke det? Fordi de er for få? Fordi de er for passive? Fordi de undertrykkes af nomenklaturaen, den såkaldte “elite”? Fordi røde journalister hindrer dem i at komme til orde?

  Det sidste spiller i hvert fald en meget stor rolle. Alle papiraviserne manipulerer groft med læserbrevene. Det er blevet værre og værre med tiden. Alle papiraviserne domineres af radikale og røde undermålere. De typiske journalister i dagens Danmark er så stupide og fladpandede, eller korrumperede, at de gerne og lystigt saver i den gren de selv sidder på.

  De dag samfundet braser sammen, og lov og orden, kultur, demokrati og velfærd går i opløsning, som det er sket i Libanon, Balkan, Venezuela, Sverige, Mexico, Somalia, Sudan, Syrien, Uganda, Iran, Congo, Brasilien, Kina og mange andre lande,

  kan det blive meget hårdt at være journalist. Hundredvis af journalister er blevet fængslet, tortureret og myrdet indenfor de sidste to-tre år.

  De røde og radikale journalister ødelægger en masse for de almindelige danskere, men de ødelægger også en masse for dem selv. I det lange løb kan de sagtens blive ofre for deres egne løgne og fortielser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. august 2019 @ 08:14

 6. Den såkaldte elite er ikke bare sindssyge, de er også onde og modbydelige i hele deres tankesæt. De er fuldstændig frakoblet logik og ikke mindst sund fornuft.

  Enhver kan da sige sig selv at mænd i kvindefængsler vil fører til voldtægt.
  Enhver kan da sig sig selv at mænd i kvindeidræt fører til besynderlige resultater.
  Enhver kan da sige sig selv at mænd på kvindetoiletter ………

  Kommentar by Santor — 8. august 2019 @ 08:33

 7. Ha ha ha ha. Når det er sagt så breder der sig en dyb følelse af sorg.

  Kommentar by River — 8. august 2019 @ 08:39

 8. Walk your talk, Henrik Dahl. Meld dig ud af landssvigerpartiet, LA. Så begynder jeg at tage dig alvorligt.

  Kommentar by Margrethe — 8. august 2019 @ 09:02

 9. I Danmark tillader dommerne at seksualforbrydere afsoner med fodlænke, selv pædofile får lov til at færdes blandt deres ofre mens de afsoner deres straf, er det aftalt med bøssen Søren Pape Poulsen ifald så må han jo være dybt pervers, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. august 2019 @ 09:19

 10. Søren Pape er en smilende gummiand. Justitsministerposten gav ham medieeksponering og lejlighed til at sige de populære ting, om at gøre det bedre, uden faktisk at udrette ret meget. Når jeg ser på Papes mærkelige smag i kæreste må jeg undres over hvem han egentlig er.

  Kommentar by Zatopek — 8. august 2019 @ 10:08

 11. Sund fornuft er det største af alle kætterier
  George Orwell, 1984

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. august 2019 @ 10:25

 12. “hun” skulle da indsættes i et mandefængsel med overtal af potente muslimske indvandrere… så skulle I bare se voldtægt

  Kommentar by redneck — 8. august 2019 @ 10:33

 13. @ Kommentar by emmagad — 8. august 2019 @ 09:19
  Undtagen hvis de forulemper Bøsse-Pape’s festabe af en loverboy… så bliver de varetægtsfængslet i 50 dage inden han dømmes til først 40 dage og senere 30 dages fængsel i landsretten

  https://www.berlingske.dk/nyheder/doemt-for-vold-mod-papes-kaereste-landsretten-giver-mildere-straf-til

  Retfærdighed? Det er da noget man tager Selvas

  »Landsretten har vurderet, at 30 dages fængsel er passende. Det er vores opfattelse, at straffen må forblive ubetinget. Udvisningen stadfæstes,« lyder det fra dommeren efter godt og vel 25 minutters votering.

  Det blev dermed til ti dages mindre fængsel til den slovakiske advokat. Men han har forlængst afsonet hele 50 dage under sin varetægtsfængsling og er sidenhen rejst hjem.

  De 50 dages varetægtsfængsling er opsigtsvækkende eftersom simpel vold i nattelivet oftest takseres til 30 dage, som dommen også er endt med.

  Kommentar by redneck — 8. august 2019 @ 10:38

 14. @Redneck
  Anarkisk tyranni er en fantastisk ting.

  Kommentar by O — 8. august 2019 @ 11:19

 15. #13 Redneck
  “Bøsse-Pape’s festabe af en loverboy” ja, det må være et åbent forhold. Ekstra sjokolade på sjokoladestangen.

  Kommentar by Zatopek — 8. august 2019 @ 11:42

 16. @ Zatopek — 8. august 2019 @ 11:42
  Promiskuøs livsførelse er en grundsten i homoseksuelle forhold, så sikkert også hos Pape

  En sjov ting: Sass Larsen blev anset som en sikkerhedsrisiko fordi han havde mødt en rocker på en cafe.

  Landets justitsminister derimod kan leve i parforhold med en kriminel indvandrer der åbenbart har en noget alternativ fortolkning af ægteskabsløftet og færdselsloven uden at være en sikkerheds risiko?

  Kommentar by redneck — 8. august 2019 @ 12:54

 17. #13, hvis den gode slovak havde været kvinde, så havde han kunnet bruge #metoo-immunitet. Men han er bare en hvid mand, så han skal pinedød finde sig i hvad-som-helst.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. august 2019 @ 12:56

 18. Det er ikke engang loegn ,boevos

  Kommentar by dunk — 8. august 2019 @ 15:44

 19. Hitchcock lille novelle- gyser “ An Unlocked Window” spiller på gyset ved en kvinde, der egentlig er en mand via sygeplejersken Stella. Hitchcock kendte menneskesindets dybder og ondskab og kunne anskueliggøre det. Den gale kønsidentitetsbevidste elite ved intet om ondskab. De ved slet ikke, hvad de har bevæget sig ud i. Men de er ansvarlige alligevel.

  Derfor vil vi ikke længere tie overfor dem.

  Kommentar by Uno — 8. august 2019 @ 22:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper