8. august 2019

Connor Betts demonstrerede imod KKK: “… wore a bandanna covering part of his face… carried a gun”

Som man kan se på Youtube, så var det en broget forsamling Connor Betts var en del af, da han demonstrerede mod Ku Klux Klan i slutningen af maj. Her var AFA’er, kommunister, sorte supremacister mfl., en del bevæbnede med ‘assault rifles’. Fra Dayton Daily News – Dayton shooter was armed counter-protester at Ku Klux Klan rally.

“The man who killed nine people in Dayton’s Oregon District was seen carrying a gun and protesting against the Ku Klux Klan at a rally downtown in May.

Connor Betts, 24, was shot and killed by Dayton police during the Sunday morning rampage. Neither the police nor the FBI have identified a motive for the attack, though the federal authorities said Tuesday he ‘was exploring violent ideologies’ before the shooting. …

Hasan Karim, who knew Betts and grew up in Bellbrook in the same high school class, was in the crowd accompanying freelance journalists and was taking pictures of the event. Karim bumped into someone in the crowd and the man told him ‘You don’t know me.’ The two said hello to each other and Karim recognized Betts by his voice, body and mannerisms in their brief interaction. Betts wore a bandanna covering part of his face and sunglasses. He carried a gun which appeared to be similar in style to the one used in Sunday’s shooting. He did not appear to be part of any group that was in the protest crowd.”

(Maskerede Antifa’er demonstrerer imod KKK, Dayton, 25. maj 2019; Foto: Youtube)

Some counter-protesters brought assault rifles to the event. At the rally were members of the New Black Panther Party, ANTIFA protesters, church groups, LGBTQ supporters, and people of all ages and backgrounds.” (JNS, 3. juni 2019)

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103342/trackback

12 Comments »

 1. Det ligner godt nok et sammenrend af psykopater, idioter og skøre kugler. Og når man tænker på hvilke grupper de repræsenterede, ANTIFA, LGBTQÆØÅ, rødfascister osv., kan man vist roligt gå ud fra at der VAR tale om en meget syg forsamling.

  Kommentar by TP — 8. august 2019 @ 07:33

 2. Kontroversielle venstreekstremister og terrorister. USA’s dygtige præsident forbyder dem snart. Heldigvis.

  I mellemtiden herhjemme har enhedslederen af druk-og sexorgierne i københavnerborgmesterens hjemmesvingerklub kun brugt fire af sine ni mdr’s betalte selvmedlidenhedsferie. Hun er stadig “syg”.

  Hvornår mon de bliver forbudt?

  Kommentar by Hul igennem? — 8. august 2019 @ 07:51

 3. Google Antifa og sæt den til at vise billeder.

  Kommentar by River — 8. august 2019 @ 08:27

 4. Noget tyder på morderen var villig at udgive sig for at være en politisk og slå andre ihjel og derved få det hele til at se ud som ud det var et “højrereorienteret” angreb.

  Kommentar by Jp — 8. august 2019 @ 09:15

 5. Jeg så over TV (TV2 nyhederne) demonstrationen imod Trump besøg ved massakrestederne i USA. MSM blæste det op men billedernes vinkel viste at de forsøgte at skjule, der kun cirka var omkring 20-50 demonstranter ved hver Demo……MSM enøjethed og subjektivitet beviser de intet er værd som objektive nyhedsformidler (Vil her gerne positivt fremhæve de tyske medier i den sammenhæng). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. august 2019 @ 09:33

 6. #4 Mere info tak.

  #5 Det var spøjst, for jeg læste nemlig på Ekstrabladet at der var hundredevis af demonstranter.

  Desuden kunne EB ikke komme på noget motiv til ‘Dayton terroristen’. Det er åbentbart ikke muligt at google sig frem til noget.

  Dog var det ikke noget problem at finde motivet til ‘El Paso terroristen’.

  Forbyd Mediestøtten!

  Kommentar by Realist — 8. august 2019 @ 09:46

 7. *
  De typer man ser på billedet, er jo nogle meget primitive tosser, som er styret af paranoide fantasier.

  Men ser man på hvordan KOMMUNISTER har ødelagt samfund indefra, i snesevis af lande, må man komme til den konklusion, at rødfascisterne gennemgående er lige så syge i deres hoveder, som galningene i denne demonstration hvor Connor Betts deltog.

  Man kan undre sig over at danske vælgere kan være så letsindige at de stemmer på hel- og trekvart kommunistiske partier som enhedslisten, alternativet, de radikale, S, SF, LA, K og V.

  Ja, selv K og V er jo skabsradikale partier, dvs. at de går ind for demokratiets afskaffelse, EU fjernstyring, masseindvandring, afrikanisering, og befolkningsudskiftning. Kort sagt, ALLE de gamle partier er mere eller mindre røde eller brune fascistpartier, som fører en landsskadelig politik som kun kan ende i skrækkelige tilstande.

  Vælgernes flertal er tilsyneladende blevet så indoktrineret, at dette flertal gladeligt stemmer for at både de selv og Danmark skal ende under EUs og kommunisternes/fascisternes forhammer og jernhæl.

  Nægter man bevidst eller ubevidst at tage ved lære af hvad der foregår af vold, mord og terror i Malmø, Gøteborg, Stockholm, Berlin, Paris og London osv.?

  Kommentar by Ole Jensen — 8. august 2019 @ 09:58

 8. Er det dét, man kalder;
  “At kæmpe med åben pande?”
  De ligner grangivelig alleaammen hædersmanden Pelle nakkeDrag. Manden med de tårnhøje standarder.
  Men hør, hvor kommer Trump ind i billedet?
  For dét hér er jo OGSÅ hans skyld ikke? – Eller, hvordan er det nu, det er MSM?

  Kommentar by White knight — 8. august 2019 @ 11:03

 9. OT ..
  .. og så alligevel ikke. Jeg ved ikke hvor mange som bemærkede sagen om Justin Smollet, som var et iscenesat stunt, som kostede pressen dyrt fra bagslaget af den bagvedliggende skinbarlige virkelighed, direkte forbundet til Kamala Harris og Obama (den samlede globale venstrefløj). En ny udgave med en kvindelig politisk aktør som hovedperson er næstn lige så god, hvis ikke bedre. Det var i øvrigt Mike Cernovich som gravede denne frem (infowars konglomeratet/Trump press) og han har også en glimrende video om emnet

  Jeg vil anbefale Mr Reagan med 190K subs, som er fantastisk velartikuleret, og i det hele taget taler han bare præcis, som jeg ville ønske mennesker ville stræbe efter. Det er en prisværdig måde at præsentere sit argument på, som han her bedriver og jeg anbefaler på det kraftigste alle mennesker som på den ene eller anden måde berøres af ordet racisme, at lytte med her, til en meget koherent fremstilling af et af dette begrebs aspekter, den stærke (sorte) kvinde, men kunne gælde for en hvilken som helst gruppe, som ikke perspektiverer sig selv og ikke analyserer egen adfærd tilstrækkelig ærligt til, at fremskridt kan skabes i deres relation til ikke-gruppen

  The Problem with Black Culture: The “Strong” Black Woman
  YT-Hash: 8ky2lZcU5v4

  En anden vigtig video i dag er Candace Owens meget personlige og også ekstremt alvorlige interview med Nigel Farage, den vestlige verdens store folkehelt, som også taler 2 minutter til verden sidst i showet, hvis du ikke kan vente

  The Candace Owens Show: Nigel Farage
  647.193 visninger
  YT-Hash: 4gVSHk3CAI4
  PragerU
  Offentliggjort den 30. jun. 2019

  PragerU med deres 2.2 mio subscribers er selvfølgelig kendt for at være en effektiv konservativ mediekanal, som Alex Jones er effektiv, og de har da også modtaget deres dosis censurangreb

  Kommentar by Cat Girl — 8. august 2019 @ 11:56

 10. AntiFa “Anti For Allah”:-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. august 2019 @ 12:43

 11. Det er iflg Lisbeth Lautup Knudsen(endnu en Lisbeth OIINK OIIINK ØFF ØFF K. CLONE?) de unge medvirkende og publikummer, der er flove over afsyngelsen af “Der var et yndigt land”.
  Det er for stor en nationalistisk manifestation. Næææh, må I så be’ om Islam Bæ.
  Så vor lands nationalsang er blevet strøget som afslutning på den Aarhusianske gang dilletant teater (det hedder OGSÅ en AARHUS-historie…)
  Unge historieløse ubegavede utaknemmelige møgunger, bare rolig, det løser sig heeelt af sig selv. OG I BEHØVER IKKE EN GANG GØRE NOGET
  OG NØØØJ HVOR I FORTJENER DET!

  Kommentar by White knight — 8. august 2019 @ 15:06

 12. Hvad med forældrene? Sir Patrick Mach – IPOT1776 har lidt info om dem.
  https://www.youtube.com/watch?v=-nh977FJ9Nc

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 9. august 2019 @ 00:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper