8. august 2019

Reaktion-talsmand medvirker i 3F-reklame, med antifa-tatovering, iført ‘Moscaw Death Brigade’-trøje

Da Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) i foråret 2015 blev angrebet under en demonstration i Kolding, var Frederik ‘Don’ Hector talsmand for ‘Kolding mod Fremmedhad’. Initiativtager til modddemonstrationen var den lokale antifa-aflægger ‘Reaktion’, der havde selvsammme Frederik som talsmand året efter ved en flygtningevenlig aktion rettet imod Padborg-grænsen. ‘No border – No nations’, blev der sunget i TV2 Nyhederne.

Her er han så igen. 22-årige Frederik er nu aktiv i 3F Fredericia, og deltog i Folkemødet 2019 som 3F’er.

(Frederik ‘Don’ Hector i 3F Fredericia-video, 15. juni 2019; Bemærk t-shirt: ‘Moscow Death Brigade’)

(Frederik ‘Don’ Hector til Folkemøde iført antifa-trøje, 12. juni 2019)

Oploadet Kl. 10:59 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103349/trackback

20 Comments »

 1. Fagforeninger er det moderne pampervælde, medlemmernes penge omfordeles til meningsløse skyhøje lønninger der tilfalder personer der ikke er i stand til at passe et normalt arbejde og det er man ikke i tvivl om når 3F provokatøren i artiklen ovenfor viser hvad han står for, sammen med politikerne kæmper de om skatteborgernes penge til mest pamperi og landsforræderi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. august 2019 @ 11:20

 2. Fuldkommen sygt.

  Kommentar by Johnson — 8. august 2019 @ 11:55

 3. Danmark har ikke oplevet otte eksplosioner inden for otte måneder i 30 år.

  Som kortet her viser https://dynamic.maps4news.com/?id=ee1cb6c38fae6c67ff519631b6e01d49&access-token=ainhiDnUhaVDYhou6vChddhdCeO4eQgqdccfe012388660e7ebff0e9b79a454d38c269ddc så er de syv første eksplosioner sket i muslimske områder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. august 2019 @ 12:08

 4. Yeah, Right. Konfirmand. En rendyrket succes.

  I interviewet bruger Kristian Jensen desuden lejligheden til at sende en stikpille efter nyligt vragede Inger Støjberg og hendes retorik som Udlændinge- og integrationsminister.

  – Jeg er ikke til tællere og kage. Problemet er, at man diskuterede de der symboler mere end substansen, og at det skyggede for, at vores integrationspolitik faktisk har været en succes, siger Kristian Jensen til Berlingske, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. august 2019 @ 12:20

 5. Kommunisterne = antifa = fagforeningerne = socialdemokratiet. Jeg mener at det kom frem at dansk el-forbund var involveret i ungdomshuset på nørreislambro.
  SK 90 mandater eller Danmark er færdigt.

  Kommentar by Piphans — 8. august 2019 @ 12:27

 6. Når jeg ser den slags mennesker tænker jeg altid på hvordan Danmark skulle transformeres til et “videnssamfund” for nogle år siden…

  Kommentar by redneck — 8. august 2019 @ 12:50

 7. Da Tommy Robinson for nogle år siden var i Århus, betalte 3F, Fascistisk Fællesforbund, for bustransport af voldelige rødfascister så de kunne genere den lovlige og rolige demonstration.
  Størstedelen af 3f’s medlemmer aner ikke hvad deres kontingenpenge går til.

  Kommentar by Islambert — 8. august 2019 @ 12:53

 8. 3F skal være meget heldige, hvis deres elskede flygtninge blot nøjes med at blive kriminelle bistandsklienter, fordi ellers bliver de løndumpere. Tænk at være så engageret i en kamp, hvor man kun kan tabe.

  Kommentar by Fascist — 8. august 2019 @ 13:26

 9. *

  FREDERIK HECTOR ER EN RØD SINKE, en åndelig undermåler, som ikke er i stand til at overskue og vurdere konsekvenserne af den politik og de holdninger han går ind for. Noget der er typist for kommunister. Det med eftertanke og analyse har det altid ligget tungt med i de rødfascistiske kliker. Det er derfor de konstant forveksler ned med op, sort med hvidt og løgn med sandhed.

  At 3F ikke opfatter det som pinligt at have FH som nyttig idiot og frontfigur, er næsten utroligt. Består 3F toppen selv af nyttige idioter?

  Kommentar by Ole Jensen — 8. august 2019 @ 13:27

 10. Kommentar by Piphans — 8. august 2019 @ 12:27

  1800 kroner om måneden. Så får du også A-kasse i et fag, hvor arbejdsløsheden er under 1%. Yaay!

  Kommentar by Fascist — 8. august 2019 @ 13:28

 11. *

  I radioaviserne er der færre og færre nyheder, og mere og mere propaganda. Det er tæt på spild af tid at lytte til DRs P1.

  Der var dog for en gangs skyld en interessant debat efterfølgende, over emnet: “Er velfærdsstaten blevet menneskefjendsk?”. Det er den jo langt hen ad vejen. Der blev talt om overbureaukratisering, djøfferi, pengemangel, stigende krav til ansatte i det offentlige, overdreven brug af “konsulenter”, dårlig telefon-betjening, tosserier i DSB, om at ingen i toppen gider tale med dem som har skoen på og mærker hvor skoen klemmer, man vil hellere lytte til teoretikere, djøffer og externe konsulenter, og overalt foregår der planøkonomisk styring og indskrænkninger/besparelser/ effektivisering/centralisering.

  En deltager mente at velfærdsstaten synker på sidste vers.

  Men hovedårsagen til de mange besparelser, “effektiviseringer” og forringelser osv. blev ikke omtal: de mange, mange, mange milliarder kroner som hvert år bruges på indvandring og “integration” m.m.m.!!

  Disse enorme og astronomiske udgifter blev ikke nævnt med eet eneste ord. Det synes jeg er godt klaret. DR har virkelig styr på deres debatter.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. august 2019 @ 13:51

 12. Hvorfor ligner sådanne halvhjerner altid idioter?

  Kommentar by der Adler — 8. august 2019 @ 14:20

 13. Vi ka’ skam også producere vid-underligt kneppeaffald herhjemme.
  Det er moske dér samhørigheden ligger med det bæbrune?
  Tove Dit skrev jo: “…møder du een med det samme (tomme) blik, skal du vide han er din ven.”
  Mor og far må være ved at gå til af bar’ stolthed over, at ha’ frembragt et så kærligt rummeligt og tolerant yngel.
  Det mener affaldet i hvertfald selv.

  Der blev Niels Bohr Inst. IGEN snydt.
  Aiiiii hvor ER DET bare æv’lit’, iiiihh

  Kommentar by White knight — 8. august 2019 @ 14:36

 14. Hvis donald trump får held med at klaasificere ANTIFA som en terrororganisation som han har talt om for nyligt, så MÅ der da for helvede snart være en dansk “ journalist” der begynder at spørge 3F hvorfor de støtter terrorister! De lånte også deres lokaler til dem sidst de skulle arrangere overfald på politiske modstandere, og meget andet. Intet af det når medierne og læserne hvoraf mange er 3F medlemmer uden at ane hvad de støtter.

  En af de ting der virkelig irriterer mig ved de nye højreorienterede medier som den korte avis, 24nyt, osv, er at deres medarbejdere aldrig forlader computeren. Der er SÅ mange tilfælde hvor det ville være oplagt med opsøgende journalister der samlede beviser og stillede kritiske spørgsmål direkte til de involverede og politikere, fremfor at sidde og kopiere hvad de kan finde af detaljer fra mainstream medierne.

  Kommentar by Per — 8. august 2019 @ 15:39

 15. Apropo ANTIFA og terror, så har selv new york post nu fanget forbindelsen og undrer sig over venstrefløjens tavshed når 3F medlemmerne slår folk ihjel: https://nypost.com/2019/08/06/dayton-shooter-may-be-antifas-first-mass-killer/?utm_source=twitter_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

  Kommentar by Per — 8. august 2019 @ 15:51

 16. *

  Det er vel nu lysende klart at 3F er en kommunistisk organisation! Et foretagende som går ind for statsterror mod sin egen befolkning samt massemord. Det plejer kommunister jo at gå ind for. Ihvertfald top-kommunisterne. Det er jo ikke for ingenting at de røde i tidens løb har ødelagt stribevis af samfund, og oveni har myrdet over 1OO millioner mennesker. Kun uvidende, naive eller tåbelige mennesker støtter den rødfascistiske bevægelse.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. august 2019 @ 16:53

 17. Gad vide om man også kan få arbejde hos 3F med et hagekors på armen? I think not…

  Kommentar by na — 8. august 2019 @ 17:17

 18. Og hvem installerede kommunismen? Hvem var bag bolchevikkerne? Hvorfor kunne USA og USSR være allierede før 1945? Hvorfor erklærede England/Frankrig ikke USSR krig da USSR angreb de baltiske lande, Finland og Polen? Hva frikadellenationalister!

  Kommentar by Hans Hansen — 8. august 2019 @ 17:41

 19. Carlo D Napoli II 12:20

  Konfirmand og dansefætter-Jensen, hvis spidskompetencer er redskabsgymnastik og dansuenza – med skattehuller i ascendanten, bliver aldrig sat i spindsen for noget voldsommere end et evt. striptease-arrangement med alle “yndighederne” på Borgen.
  Og dét, tror jeg sgu ikke en gang, han ville kunne sælge billetter til.
  Den lille STORE svindler, Venstres Tarzan i underbukser, har da taget barne-røven noget så læsterligt på konfirmanden – som han har gjort det på ALLE, der har indladt sig med ham.
  Naaaah, måske lige med undtagelse af den lille fløhdekaramel – (nu ER der jo også andre måder, man ka’ tage folk i røven på)
  Lusk har gjort dét, INGEN i hele kongeriget troede muligt:
  At få Låsby-Svendsen, manden i den hvide habit (han SELV har betalt), til at fremstå som en ren hvid hædersmand i sammenligning.

  Kommentar by White knight — 8. august 2019 @ 17:58

 20. Venstrefløjen i Vesten, herunder den danske og det demokratiske parti og verdenspressen er højforrædere og repræenterer det kinesiske kommunistparti

  Kommentar by Cat Girl — 8. august 2019 @ 22:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper