9. august 2019

“Intet tyder på, at drabene på ni personer i Dayton i USA, var racistisk motiveret”, skrev DR Nyheder…

Eneste omtale af Dayton-gerningsmandens ideologiske ståsted i de danske medier, var en kort henvisning i Berlingske til et tweet fra Trump om Connor Betts. Trump tog i øvrigt lige afstand fra ‘racism, bigotry and white supremacy’, noget der stort set blev ignoreret. Det kan være svært at presse virkeligheden ind i ‘Orange man bad’-narrativet, men de gør forsøget. Hele dagen. Hver dag. Her et eksempel fra DR Online – Motiv bag masseskyderi i Ohio stadig uklart: Efterforskningen forventes at trække ud.

“Familierne til ofrene for masseskyderiet i den amerikanske delstat Ohio må væbne sig med tålmodighed. Svaret på hvorfor netop deres kære blev ofre, er stadig uklart, og der kan gå lang tid, før politiet i Dayton kan give en forklaring på, hvad der fik en 24-årig mand til skyde løs i den centrale del af byen natten mellem lørdag og søndag lokal tid.

Politichefen i Dayton fortalte i går på en briefing, at man forventer, at der vil være tale om en langvarig efterforskning, og at betjente stadig undersøger telefoner, computere og videoer for at finde ud, hvad der skete, og hvorfor.

Dog er der intet, som tyder på en racistisk motiveret hadforbrydelse, understregede Richard Biehl.

– Jeg tror, der vil være nogle velkendte temaer, der dukker op i forbindelse med denne efterforskning. Jeg tror, der er nogle helt særlige aspekter af det her, som vi måske ikke har set i andre skyderier, lød det fra politichefen, uden at han kom nærmere ind på, hvad det måtte være.”

(DR Online, 6. august 2019)

“Men Trump var også optaget af at gøre opmærksom på, at gerningsmanden i Dayton ‘havde en historie med at støtte politiske figurer som Bernie Sanders, Elizabeth Warren og ANTIFA’, som han skrev på Twitter.” (Berlingske, 7. august 2019)

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103362/trackback

9 Comments »

  1. “Men Trump var også optaget af at gøre opmærksom på, at gerningsmanden i Dayton ‘havde en historie med at støtte politiske figurer som Bernie Sanders, Elizabeth Warren og ANTIFA’, som han skrev på Twitter.” (Berlingske, 7. august 2019)“

    Aha, så trump er problemet når han gør opmærksom på venstreradikales negative indflydelse på gerningsmanden.. Når journalister gør det samme med højreorienterede (eller folk de kalder højreorienterede fordi de engang har set fox news) forventer de en nobelpris. Husk hvordan de malkede ENHVER kobling til noget højreorienteret med breivik og brugte det som “bevis”, men når venstrefløjen får deres egen ANTIFA-breivik skal det dysses ned øjeblikkeligt og vendes imod trump. De “journalisters” troværdighed har forlængst passeret et punkt hvor den slet ikke kan måles længere.

    Kommentar by Per — 9. august 2019 @ 00:51

  2. Den her leder om trump er iøvrigt langt værre, fyldt med direkte løgne og hadske angreb fra en sølle mand, på en endnu mere sølle “avis”: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/daemonen-i-det-hvide-hus/7739975

    Kommentar by Per — 9. august 2019 @ 00:57

  3. Antifa-tilhænger dræber af kærlighed. Antifa-modstander dræber af had.
    Det er logik DR- og Berlingske journalister + dværghøns

    Kommentar by Oppenheimer fan — 9. august 2019 @ 06:43

  4. NEJ, SELVFØLGELIG IKKE!
    Selvfølgelig var det ikke racistisk.
    Det passer nemlig rigtig rigtig dårligt ind i narrativet om, at det udelukkende – og KUN ER HØJRENATIONALE DER ER RACISTER!
    Så snart der begås drab og terror af kæle-negere, kæle-perkere, kæle-socialister ophører det nemlig med at være ideologibaseret.
    Så er der ALTID bare tale om en psykisk syg idiot, der aldrig har haft nogen holdninger til noget som helst – eller som bare helt har misforstået noget i sit syge sind.
    BIN-GOOO!! Problem solved.
    “Kære” bladnegere; nu MÅ I da snart ha’ slidt “den gl. digters” høje hat fuldstændig op.

    Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 07:24

  5. Fake News DR aka danmarks radio. Apropos, når vi taler om løgnagtige Fake News medier, så ændrede the New York Times/Slime deres overskrift om Dayton skyderiet efter pres fra ledende demokrater.
    https://www.youtube.com/watch?v=9pNTeohWpuk&t=164s (1:54)

    Tænk at den tidligere regering i Mohammedanmark tvang alle danskere til at betale til mohammedanske Fake News medier.

    Kommentar by Piphans — 9. august 2019 @ 07:25

  6. Og selvfølgelig er “..motivet stadig uklart.”
    Klart.
    Mens I febrilsk leder efter en go’ søforklaring, I kan for alle verdens idioter til at hoppe på.
    For fanden, hvor er livet meget lettere
    OG HURTIGERE! NÅR:
    Man i løbet af nul-komma-nul-komma-numsehul, kan hæfte højreradikal på et angreb, når der langt om længe er en forulempet nationalist, der har fået nok.
    SÅ foreligger konklusionen der, allerede endnu inden krudtrøgen har lagt.
    Hvor jeg dog ææælsker denne verden

    Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 07:38

  7. Antifa bag alle skoleskyderier. Antifa bedrager ungdommen. Antifa stjæler i kassen. Antifa hjernevasker journalistfjolser.

    Kommentar by Hul igennem? — 9. august 2019 @ 08:24

  8. Kunne man vente andet fra Danmarks Ramadanradio?

    Kommentar by Nissen — 9. august 2019 @ 09:55

  9. Tænk at man snart tvinges til at betale for det lort her.

    DR kunne uden problemer fyre hele besætningen og ansætte mig som USA korrespondent.

    1. Gå på CNN/MSNBC.com
    2. Ctr + C
    3. Google Translate (Spild endeligt ikke tiden på at rette stavefejl)
    4. Ctr + V

    Lie Sleep Report Repeat.

    Kommentar by Realist — 9. august 2019 @ 12:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper