9. august 2019

Fra anti-Paludan-bilbombe til bombe mod Skattestyrelsen: “… personer med relation til bandemiljøet”

DR Nyheder går ikke hele vejen, men mon ikke tirsdagens bombe mod Skattelsestyrelsen er AEH-relateret. De første to bombesprængninger gik ud over ‘Tøjbutikken Alis’ på Christiania, der i 2003 ramte medierne med artiklen Hashpushere bag tøjsucces. Bilbomben to måneder senere i Mjølnerparken, blev ledsaget af onlinetrusler mod Rasmus Paludan, og autoværkstedet i Vallensbæk, der blev bombet tidligere på sommeren ser ud til at være ejet af en Bahattin Essiz. Mon ikke Skattestyrelsen har konfiskeret en AMG-Mercedes for meget…

Udviklingen er helt forventelig. Det har længe været hverdag i Sverige, hvor vi kun hører om det, når det, som for et par måneder siden smadrer en hel boligblok. Det stopper selvfølgelig ikke her. Vi har svenske tilstande, blot med lidt tidsforskydelse. Fra DR.dk – Eksplosioner i København: Bandemiljøet bruger sprængstof som nyt våben.

“‘Der sprænger en større bombe, når Paludan kommer. Sig til folk, de skal passe på.’

Sådan lød det i flere sms-beskeder og opslag på sociale medier, efter en bil natten til den 14. april i år blev sprængt i luften i Mjølnerparken i København.

Samme dag skulle partileder fra Stram Kurs, Rasmus Paludan, demonstrere ved det sociale boligbyggeri. Ingen kom til skade ved eksplosionen, men demonstrationen blev efterfølgende flyttet af sikkerhedsmæssige hensyn.

Nogle af sms-beskederne med advarsler kom fra personer med relation til bandemiljøet. Fra flere kilder lød det også dengang, at bomben ved bilen var en ‘prøve’.

I alt har København det seneste halve år været ramt af otte eksplosioner. Senest blev Skattestyrelsens bygning angrebet tirsdag aften. Ifølge DR’s oplysninger skete det med et dynamitlignende sprængstof lig det, der også har været anvendt ved flere af de andre eksplosioner. Men hvem der stod bag, og hvad motivet var, er endnu uvist.”

(Skattestyrelsen efter bombesprængning, Nordhavn, 7. august 2019; Foto: Snaphanen)

Oploadet Kl. 12:40 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103387/trackback

33 Comments »

 1. Præcis som de islamiske psykopat bander i Mohammedanmark så burde SKAT og være på terror listen ligesom antifa, Venstre og de konservative.

  Kommentar by Piphans — 9. august 2019 @ 12:50

 2. x

  I vores indtil for få år siden yderst FREDELIGE og TRYGGE NABOLAND mod øst, har politikerne (godt hjulpet af medierne) startet en stedfortræderkrig mod deres egen befolkning og deres eget land. Disse politikere har importeret et par millioner kulturfremmede fra Afrika og Arabien, og svenskere som har advaret om konsekvenserne af masseindvandringen er blevet forfulgt på hårdhændene måder. Et nyt parti er blevet frosset ude.

  De gamle kommunistiske/fascistiske/feministiske partier i regeringen har fuldstændig svigtet den oprindelige befolkning. I humanismens navn er man ved at igangsætte hverdagsterror overalt i landet, og det “humanistiske” vanvid kan relativt hurtigt udvikle sig til statsbankerot, guerillakrig, borgerkrig og massedød/folkemord.

  Mere og mere ligner Sverige en jungle, en galeanstalt og en slagmark.

  Hvordan kan det være at Christiansborg og mange journalister synes at Sverige bør være et forbillede?????

  Læs om Malmø osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. august 2019 @ 13:20

 3. Jeg spekulerer på om DDR – dem der holder vores go’e gamle fædreland sammen – kan være involveret i attentatet på Østerbro forleden?

  DDR – ups der var vist et D for meget – er jo i forvejen kendt for at være storforbrugere af krudt som bruges på at skjule oplysninger, der blotlægger virkeligheden for os licensslaver, så vi kan ræsonnere, tænke rationelt og efterfølgende træffe de for os rigtige valg.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 9. august 2019 @ 13:33

 4. Inva kører efter planen.. Bombesymbolpolitik. Eliten finder det universalbekymrende.. Inva vil ikke chikaneres af skat.

  Kommentar by Gaflen — 9. august 2019 @ 13:44

 5. Blå er kun glasskår, inva vandt valget, v og df er nu komiske, luderkejser løkke laver en thorning, msm er svenskt, unge tager gas.. Velkommen til saudi nord og shariah..

  Kommentar by Gaflen — 9. august 2019 @ 13:51

 6. Som én kommenterede ovre på hanen: Det bliver en svær sag for voldsmonopolet,at få opklaret. Der er 5 millioner at kaste mistanken på. Frit efter hukommelsen. :-D :-D :-D

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2019 @ 14:28

 7. #6

  So true.

  Kommentar by Jp — 9. august 2019 @ 14:54

 8. I et land hvor myndighederne bare sender et girokort ud til borgerne når de mangler penge vil etaten sikkert værer meget forundret over nogen vil bombe SKAT…:LOL

  Kommentar by Jp — 9. august 2019 @ 15:06

 9. Et meget ugennemtænkt mål.

  Hvorfor nu æde den hånd, der fodrer en med jizya?

  Et angreb på Skattestyrelsen er et angreb på islam.

  Kommentar by Fascist — 9. august 2019 @ 15:09

 10. Ihhh…. Nu skal Politiet IGEN spilde en masse tid og penge på Skattestyrelsen. De skulle skamme sig!

  Kommentar by Fascist — 9. august 2019 @ 15:10

 11. Det var det første jeg skrev til venner og bekendte.
  Blot et hint grebet fuldkommen ud af luften:
  Et kvalificeret gæt er, at Skat formentlig kører “Al Capone” modellen(det må DE vide) mod de taknemmelig migranter vi har taget imod. Og som gavmildt betaler os tibage dagligt med plat, svindel, røverier, skyderier og nu “bomberier”. Fordi den er den mest fældende metode mod afskummet. So follow the money.
  At foretage en så total forrykt, afstumpet, og afsporet handling, selv vore mest forhærderede kriminelle ville vige tilbage fra, at tage i anvendelse, peger eentydigt på Rammala Yallah segmentet.
  Hvis menneskelignende kødaffald kommer fra lortehuller på landkortet, hvor lignende handlinger er heelt alm. hverdagkost.
  Ammenammenaser, det MÅTTE vi da også prøve hér.
  Er det “på hylderne” i andre lande.
  Så skal vi da helt klart også være “lagerførende”.
  Alt andet ville da både være racistisk og helt og aldeles umenneskeligt.
  Ikke sandt lille sindssyge Sandgnasker?
  Det sagt, var det da på tide at ruske lidt op i spelt-kusse, klid-moster og hipster segmentet fra de snakkende klasser, der så sig sikre i den pæne liljehvide Østerbro-ghetto.
  Så de ikke bare tror, man bare ka’ betale sig fra, at skulle gnide lår med dét, man så liberalt har skænket alle andre, mindre heldige/ bemidlede.

  Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 15:17

 12. Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 15:17

  Staten kører “Al Capone” mod danskerne og ingen andre. Jeg forstår ikke, hvordan du kan få udbetaling af 40 milliarder kroner i profit om året til, at man er udsat for “Al Capone”.

  Kommentar by Fascist — 9. august 2019 @ 15:20

 13. Det er helt klart et vink med en meget lang vognstang om, hvad affaldet er i stand til at tage i anvendelse – og vil gøre igen – måske endnu voldsommere.
  Såfremt man ikke stikker piwen ind, og stopper med at efterforske de enorme pengestrømme det (affaldet) genererer.

  Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 15:24

 14. Facist 15:20
  Lad os, med tilbageholdt åndedræt, se hvilken røverhistorie det officielle DK vil forsøge at tørre af på os.
  Vel vidende at det meste – hvis ikke alt, kommer for en dag – en skønne dag.
  Jeg hentydede ikke til den daglige gang RP af danske kasser og velfærdsydelser.
  Men de horder af dyre såkaldte muskelbiler og andet dyrt udhaleri, små lortebrune snotunger omkring de 20, ligger og ryg crawler i.
  Luksus selv ganske veluddannede og højtlønnede danskere dårligt nok har råd til, hvis det skal foregå på ærlig vis.
  Dette ikke sagt af misundelse.
  Både mænd, koner og deres tre trofæ-børn, må for min skyld køre rundt i hver sin HUMMER.
  SÅ LÆNGE DER ER BETALT FOR LORTET PÅ ÆRLIG VIS
  Det andet, skal der knækkes nakken på.

  Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 15:38

 15. Det forlyder at Præsident Donald Trump er på vej med et indgreb overfor de kommunistiske medier såsom facebook, google osv. osv….
  Så mangler vi bare 90 mandater til Stram Kurs så vi også kan få et opgør med de statsstøttede Mohammedanske Fake News medier.

  Kommentar by Piphans — 9. august 2019 @ 16:11

 16. Husk nu, at det er den forrige regerings nødløgner der er blevet skatteminister. Så der er ingen grund til at spekulere så meget over bombeattentatet, for uanset hvem og hvad og hvor, så opfinder skatteministeren blot en ny nødløgn der passer til lejligheden.

  Kommentar by Henning Jensen — 9. august 2019 @ 16:32

 17. Det er jo vanvittigt som det er gået vores land. Hvis man forestillede sig det samlede fjolseting havde holdt møde lige bag SKATs Østerbroruder,ville vi have haft et pusterum. Men vi SKAL have FLERE fremmede til landet.
  -Ja jeg vil afstå fra st ønske noget for dem.

  Kommentar by Anonym — 9. august 2019 @ 16:59

 18. Det er jo vanvittigt som det er gået vores land. Hvis man forestillede sig det samlede fjolseting havde holdt møde lige bag SKATs Østerbroruder,ville vi have haft et pusterum. Men vi SKAL have FLERE fremmede til landet.
  -Ja jeg vil afstå fra st ønske noget for dem…

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2019 @ 16:59

 19. Kære Kim Møller, jeg vil meget gerne takke dig personligt for Uriasposten og ikke mindst for at fange mit indlæg omkring otte bomber og perker mistanken og ophøje den til denne selvstændige tråd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. august 2019 @ 17:14

 20. Gad vide hvad samme mængde brisante sprængstof fra muhamedanernes bombeværksted ville forårsage nede i Metrotunnellen eller på S-togs perronen på Nørreport Station en onsdag morgen klokken 07:30?

  50 døde? 100? 300 døde?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. august 2019 @ 17:24

 21. Jeg tvivler på at det er muhammedanere. Muhammedanere betaler ikke skat, og bomben sprang mens bygningen var tom.

  Kommentar by Erling — 9. august 2019 @ 17:32

 22. Alt imens skrigeskinken og kupaner sidder og udtænker nye måder, at flå befolkningen yderligere i skatter og afgifer og skat af afgifterne, på.

  Bøsse-Mogens “plads til islam i Europa” Jensen er på hårdt arbejde.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 9. august 2019 @ 17:47

 23. Nul penge holder nassere væk.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. august 2019 @ 19:36

 24. Akmed Mustafa, butikschef i Thansen i Valby, der er blevet bombet i maj i år, holder masken i TV Avisen 21:00 på Danmarx Ramadanradio, mens han fortæller, hvor skræmmede det er.
  Jeg har lige kørt forbi på Gammel Køge Landevej 117, hvor det vrimlede med unge, slanke, testosteronpumpede perkersvin i dyre biler, fuld Muhamedskægpest, jakkesæt og blanke sorte sko foran Shiny Star, vor herre bevares, se selv her:
  https://facebook.com/Shiny-Star-selskabslokale-114996505218409/community og mere her:

  Statstidende
  Ved dekret af 20180503 har Sø- og Handelsrettens skifteret taget Shiny Star ApS under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget den 26.04.2018, forbyd islam og alt dets væsen i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. august 2019 @ 21:20

 25. Som jeg skrev på OT:

  “https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/forsvaret-eksplosion-skete-med-stof-af-militær-styrke/ar-AAFwMhZ?ocid=spartanntp

  Så er der flere grunde til, at det ret snart bliver opklaret.
  – bl.a. etnisiteten, der forhåbentlig ikke er af sydlansk oprindelse.
  Kommentar by M.S. Carstens — 9. august 2019 @ 01:11”

  Det er så i løbet af dagen kommet frem, at de eksplosive stoffer, som der er fundet rester af, stammer fra private virksomheder og det skulle nærmest være en ren rutinesag, at finde frem til hvilket firma der mangler denne, anselige, mængde sprængstof og derudfra arbejde videre på, hvordan og til hvem sprængstoffet er forsvundet.
  -Og ja, hvis altså ikke det er kommet til landet fra Sverige?, hvilket er ret tænkeligt, da både den ene og den anden isme-dyrkende fraktion jo har frie og rigelige forbindelser den vej.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. august 2019 @ 23:25

 26. Næsten hundrede EKSPLOSIONER har der været i Sverige på kun fem måneder. Bomber der blev placeret foran boligblokke, rådhuse, politistationer, skoler og varehuse mv. Se Snaphanen. (som mener at vi er 2O-3O år bagefter. Det er nok noget sludder. Fem år ca. er mere sandsynligt. Der har været otte eksplosioner i Kbhvn. i år.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. august 2019 @ 23:32

 27. Mon der har været brugt mere end 1-2 kg krudt ved skattevæsnets bygning?
  Anselige mængder er der næpppe tale om.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. august 2019 @ 23:36

 28. Jeg har hørt, at eksplosionen skyldtes at skattetrykket var for højt…

  Kommentar by H. Nielsen — 9. august 2019 @ 23:46

 29. Og således begynder det.

  En kraftig eksplosion har natten til lørdag ramt en politistation i Hermodsgade på Nørrebro i København.

  Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

  – Der er ingen tilskadekomne, hverken uden for eller inden for, oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Hans Brix.

  – Var der personale på nærpolitistationen, da eksplosionen fandt sted?

  – Jeg er ikke bekendt med, at der var nogen til stede i bygningen, oplyser vagtchef Hans Brix og forklarer, at politiet er på stedet og efterforsker sagen.

  – Vi er ved at undersøge situationen derude. Vi melder noget ud så snart, vi har mere. Forholdet bliver efterforsket, siger han. Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. august 2019 @ 05:58

 30. Er jeg den eneste der taenker at det her maaske er paa tide, at folk har faaet nok og at politikerne maaske skulle vaagne op??
  Jeg aabner min avis med spaending fra nu af.!

  Kommentar by g wiltek — 10. august 2019 @ 08:25

 31. Morten Østergaard: – Dybt rystet
  Politisk leder af Det Radikale Venstre, Morten Østergaard, siger om nattens hændelse på Twitter.
  – Er dybt rystet over endnu en eksplosion ved offentlige myndigheder. Alle mine tanker til de lokale betjente.

  Mahmoud Mellemøstengaard har sgu da selv lukket de muhamedanske bombemænd ind i Kongeriget Danmark, aaaaaaarrgh men altzåååå, forbyd rødgardister, Radigale og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. august 2019 @ 09:26

 32. Børneministeren kunne melde ud, at ‘der var helt sikkert nogen, der havde gjort det’ og ‘det var ikke et uheld’.

  Godt at hun har nogen enkelte voksne til at hjælpe sig med strategi og kommunikation.

  Kommentar by Bastardo — 10. august 2019 @ 11:11

 33. Jeg tror at det som eksploderede var den tryktank som skattetrykket blev opbevaret i. Når et sådant tryk bliver alt for højt, siger det BOOOOM!

  Ingen har gjort det, ingen har villet det, det var et teknisk uheld. Trykbeholderens vægge var bare ikke tykke nok.

  Kommentar by TP — 10. august 2019 @ 17:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper