9. august 2019

Brabrand (2019): Omfattende hærværk mod kommunalt kontorhus, før håndværkerne var færdige…

For at modvirke ghettodannelse har flere kommuner iværksat større byggeprojekter, med henblik på at åbne bydele op, og tvinge integration igennem. I Århus besluttede man at etablere et kommunekontor kaldet ‘Blixens’ på Karen Blixens Boulevard, en nyetableret sidevej til Edwin Rahrsvej, lige overfor Bazar Vest. Bygningen blev blandt andet hjemsted for Lokalpolitiet Aarhus Vest. ‘Et kontorhus med ikon-værdi’, lød det om projektet til 605 mio. kroner, der også inkluderede et kafferisteri. Det gik galt, allerede før håndværkerne var færdige.

Politiet anholdt to unge ‘fra lokalområdet’. Nuff said.

“Aarhus Kommunes nye kontorbygning i Gellerup har i weekenden været udsat for omfattende hærværk, hvor over 30 ruder er blevet smadret. Det fortæller projektleder i bygning og ejendomme hos kommunen, Bente Sejersen.

– I alt er cirka 50 ruder er smadret, men 12 af dem var smadrede i forvejen, fortæller hun. (Århus Stiftstidende, 18. marts 2019)

(Bazar Vest, Edwin Rahrsvej og byggetomten, Århus V; Google Earth, ca. 2015)

(Blixens, hærværksramt, men stadig med byggekraner, april 2019; Fotos: Maps)

(Blixens, sommeren 2019; Foto: Facebook)

“Jeg synes at Muhammedanisme gør de Folk, som antager den eller er opdragne i den, renlige og stolte og giver dem en Slags heroisk eller stoisk Livsanskuelse, men ogsaa at den gør dem, for os, ganske utaalelig doktrinære og intolerante.” (Karen Blixen, brev, 1928)

“Europæerne, der i lang tid eller i flere generationer bor på et og samme sted, har svært ved at vænne sig til den fuldkomne ligegyldighed for deres hjems nære omgivelser, som de nomadiske folkeslag viser.” (Karen Blixen, Den Afrikanske Farm, 1937)

“Af de foreteelser, som jeg i mit liv personlig har kendt til, er den, der kommer det nærmest, Islam, den muhamedanske verden og verdensanskuelse. Ordet Islam betyder hengivelse, det er vel det samme, som Det Tredje Rige udtrykker i sin håndsoprækning: Din i liv og død.” (Karen Blixen, kronik, 1940)

Oploadet Kl. 16:35 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103396/trackback

41 Comments »

 1. Tyskland er snart helt færdigt, forbyd islam i Danmark.

  The United States is considering withdrawing some of the US troops stationed in Germany, with Poland mooted as a possible new deployment, the US ambassador to Germany has said.

  The threat of withdrawal comes amid ongoing differences between Berlin and Washington over Germany’s contribution to NATO and a current spat caused by the German refusal to take part in a US-led naval mission in the Persian Gulf.

  “It is actually offensive to assume that the US taxpayer must continue to pay to have 50,000-plus Americans in Germany, but the Germans get to spend their surplus on domestic programs,” US Ambassador Richard Grenell told the DPA news agency, in comments carried widely by German media on Friday.

  His remarks come after the US ambassador to Poland, Georgette Mosbacher, tweeted that her country would be happy for the American troops in Germany to move there instead.

  US President Donald Trump had also mentioned the possibility of moving some American troops from Germany to Poland in talks with Polish President Andrzej Duda in Washington in June, something that was also mentioned by Grenell.

  “President Trump is right and Georgette Mosbacher is right, ” he said, saying that requests by “numerous presidents” for Germany to “pay for its own defense” had been ignored. Now was the time for Americans and the US president had to react, he said.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. august 2019 @ 16:37

 2. -> Carlo

  Din kommentar hører hjemme i OT-tråden.

  Kommentar by Kim Møller — 9. august 2019 @ 16:39

 3. Til helvede med muhammedanisme. Og de hører virkelig til i skraldespanden. Men SKAT ismen er daet betydeligt værre problem. Og det kan spores tilbage til en hvilken som helst tid nogen kan finde på at nævne. Jeg tvivler på de kan erindre det.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2019 @ 16:47

 4. Disse omfattende ødelæggelser begået af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister er ikke indregnet i udgifterne til den ukontrollerede indvandring fra verdens største sandkasse, nuvel hvis jeg var valgt ind til den evige hvile med en årsgage der overstiger mange hårdt arbejdende skatteyderes løn tre gange så kunne jeg også blive kommunist og socialist, det er pengene der bestemmer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. august 2019 @ 16:53

 5. Hele planen om Gellerupparken, integrationsprojekter i området osv kan i virkeligheden skydes ned med et spørgsmål . Hvorfor ?

  De sidste 20 år har det været som at hælde penge i kloakken og alligevel er der stadig fantaster som tror at beboerne i Gellerupparken kan blive et gode for Danmark.

  Kommentar by Gregers — 9. august 2019 @ 17:11

 6. Sir Winston Churchill sagde det bedst:
  Muhammedanisme i et menneske er så slemt som rabies i en hund. (frit oversat fra hukommelsen).

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 9. august 2019 @ 17:41

 7. Hvornår går det dog op for vores tåbelige politikere, at muslimen skal ødelægge og hærge, selv i egne omgivelser. Islam er den største bagstræberiske magt i verden, og djævlens svendestykke.

  Danskerne skal bare betale og betale, og politikerne fylder os med løgn, og de dumme danskere for ca. 80% vedkommende, stemmer stadig på de samme uslinge. Okay, danskerne flest lærer åbenbart ikke af 40 års dårlige erfaringer, men så må de jo føle på egen krop.

  Muslimen gnider sig i hænderne, når han skal igen igen til kommunen og have dette og hint, et nyt gebis på kommunens regning, fordi det gamle ligner en nedbrændt negerlandsby, og ja, de dumme dänen betaler ved kasse et.

  Kommentar by der Adler — 9. august 2019 @ 17:46

 8. Hahaha, det er SÅ meget århus at opkalde et kontorhus midt i en muslimsk ghetto efter hvad man i vores tid ville kalde for en islamofob, fordi man er så kulturradikal/idiotisk at man kun overfladisk har sat sig ind i hvem hun egentlig var.

  De skrev iøvrigt i pressen i ca samme periode at de havde succes med at ansætte “lokale unge” på byggepladsen for at undgå hærværk, hvilket vel grundlæggende må betegnes som kommunalt financeret afpresning. Det virkede så heller ikke, surprice..

  Kommentar by Per — 9. august 2019 @ 17:51

 9. Jeg vil dog godt give århus en thumbs up for oprindeligt at placere en politistation i byggeriet, men mon ikke den allerede er fjernet igen for “ikke at give det forkerte indtryk af området” eller noget lignende? Det ville ikke undre mig det mindste.

  Kommentar by Per — 9. august 2019 @ 17:55

 10. Ha ha ha, “det er jo ikke heeelt 50 ruder, da perkerne allerede havde smadret nogle i forvejen.” Priceless udtalelse. Dumheden er dybere end Marianergraven.

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. august 2019 @ 18:03

 11. Den findes stadig, men er gemt væk langt oppe i bygningen.
  Man skulle jo nødigt virke provokerende.

  Kommentar by phns — 9. august 2019 @ 18:06

 12. islam er dyr i drift. Alene i bilafbrændinger koster det os en lille million om dagen.

  Jeg kender ikke prisen på islams forbrug af vinduesglas men det snor sig vel også op på et pænt beløb. For ikke at tale om hospitalssenge både til dem selv og deres ofre, manglende skattebetalinger, drift af deres retarderede børn og ældre. Listen er lang når det drejer sig om islams driftsomkostninger.

  Kommentar by Santor — 9. august 2019 @ 18:19

 13. Lige efter Påske gik jeg forbi den samme bygning. Jeg så, at samtlige vinduer i stueetagen var blevet ramt af et eller småt måske et slags projektil,

  Kommentar by T. H. — 9. august 2019 @ 18:37

 14. Så var det sgu rigtigt, hvad de sagde om flygtninge og vækst.

  Glarmesteruddannelsen er ikke nogen dårlig vej at gå i disse tider.

  Kommentar by Fascist — 9. august 2019 @ 18:37

 15. Politikere er i oprør over bomben ved Skattestyrelsen.
  Der har lige været en 3-4 stykker på tv2 som siger næsten det samme

  “hvis der er noget vi skal have kigget på, gør vi det”
  “hvis politiet mangler værktøjer, må vi give dem det”

  Politikere har kigget ud i luften de sidste 30 år, uden at gøre en skid ved de problemer der tårner sig op, trods masser af advarsler.

  Er der nogen der tror, at kriminelle indvandrere ryster, fordi Karina Lorentzen puster sig op på tv? næh deres plan om at overtage Danmark kører på skinner.

  Kommentar by k.m. — 9. august 2019 @ 19:26

 16. Billederne minder mig fuldstændig om da jeg for ca. 5 år siden var i Mohammed malmø hvor malmøs integrations bygning havde fået smadret samtlige ca. 100-200 vinduer i bygningen. Det var så surrealistisk så jeg var nødt til at gå rundt om bygningen for at se om det virkelig var lykkes islamisterne i Mohammed malmø at smadre samtlige vinduer, og det var det.
  Desværre tog jeg ingen billeder af det, men der må være billeder af det et eller andet sted.

  Kommentar by Piphans — 9. august 2019 @ 19:28

 17. Svenskislam er også poppet op her; skyd efter benene, mere politi, tak.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. august 2019 @ 19:42

 18. ..Og pædofilorkesteret spilles igen og igen på Islamistisk Venstreradio..
  Det skal bare rudesmadres ind i hjernen på os.. Og give islamisterne KODApenge.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. august 2019 @ 19:46

 19. @14 “Så var det sgu rigtigt, hvad de sagde om flygtninge og vækst. Glarmesteruddannelsen er ikke nogen dårlig vej at gå i disse tider.”

  Isoleret set, eller mere korrekt egoistisk set, så er indvandring fra muslimske lande en fantastisk ide hvis man er rød politiker, sagsbehandler, politimand, sygeplejeske, bedemand, brandmand, glarmester, eller nogle af de hundredevis af andre der står til at få mere beskæftigelse ved at rydde op efter konsekvenserne af dem, eller kan udnytte dem som billig arbejdskraft i det omfang de kan motiveres til det. Jeg tror helt seriøst at det er derfor vi ikke ser partier som venstre eller konservative forsøge at stoppe det, men nu istedet smider eksempelvis inger støjberg på porten for at få et pænere image. For selvom der bliver dræbt flere danskere, så kan de gå ud og sige at de har skabt flere jobs på denne måde! Og isoleret set har de jo ret, så længe der er danskere til at betale for det hele, med penge eller blod, uden at protestere. Det er især sidstnævnte jeg ser som det største problem af samme grund.

  Udover det, så var det vist også i det område af gellerup rasmus paludan blev evakueret fra da der gik rygter om en pistol blandt de fremmødte “unge”, det var da stram kurs var der sammen med helmuth nyborg. Jeg kan huske byggepladsen var fuld af muslimer der hang fra stilladserne hvor enkelte også kastede sten imod dem på live videoen. Det er sgu et dejligt sted, hvis man spørger århus kommune..

  Kommentar by Per — 9. august 2019 @ 20:21

 20. BRING IT ON!
  Vi skal åbenbart ha’ meget, MEGET mere af samme slags, før det (forhåbentlig) går op for selv de allerstørste mongoler herhjemme, hvad det er, man har inviteret til “4 stjerners middag” med det hele.

  Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 20:48

 21. Det kunne bliver spændende ar se om Mette letter fra tønden på borgen. ☺ ☺ ☺
  Det går nu nok som forventet. !

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. august 2019 @ 21:20

 22. 605 millioner???! Vores politikere er nogle møgsvin! Se, her vil man nu spare køkkenet til børn med cancer på Riget væk! https://www.bt.dk/samfund/kraeftramte-boern-ramt-af-besparelser-paa-rigshospitalet

  Kommentar by Kuffar — 9. august 2019 @ 22:03

 23. Kommentar by White knight — 9. august 2019 @ 20:48

  Det kommer ikke til at ske…uanset om alle, og herunder også “mongolerne”, forstår fakta og dens uigendrivelige beviser, vil man fornægte det og krybe i “flyverskjul”!

  Der er ingen redning i fremtiden…det punkt er vi for længst over…Landsforræderne på tværs af alt her i samfundet har vundet og muslimerne og islam og herunder disse landsforrædere, kommer til at overtage Danmark…De ved det nu og derfor er man ligeglade med at det hele nu kan ses og måles –

  Planerne kører efter hensigten…Men overraskelsen bliver stor i de landsforræderiske kredse, når realiteterne med hensigten en dag bliver afsløret og ikke blev som planlagt.

  De bliver dhimmier og vil ikke få noget at skulle have sagt, for islam vil fylde det hele op med deres blodige ragnarok!

  Selv da vil fornægtelsen stå malet i deres ansigter og undskyldningerne vil man kunne bygge huse af…

  Kommentar by Black Watch — 9. august 2019 @ 22:05

 24. HVEM ER DE ALLERVÆRSTE TIL AT LAVE HÆRVÆRK??

  Jamen det er jo vores egne politikere!!! De er ved at nedrive tusindvis af gode, udmærkede lejligheder i denne tid. Lejligheder/rækkehuse/boligblokke der intet fejler. Tusinvis af ruder er blevet knust, mure væltet, stuer, badeværelser, køkkener, trappeopgange og altaner er blevet revet ned. Og de fortsætter med at destruere og omdanne huse til murbrokker.

  Milliarder af kroner går til spilde. Og folk tvinges til at flytte. Kender selv en danske familie som er rigtig, rigtig trætte af dette angreb og overgreb på hjemmets fred.

  Hvad Venstre, K, R og DF egentlig vil opnå, har man ikke fået nogen forklaring på. Men at deres boligpolitik er infam og asocial er vel ret klart.

  Ballademagerne og vandalerne i Brabrand når ikke politikerne til sokkeholderne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. august 2019 @ 23:02

 25. “den fuldkomne ligegyldighed for deres hjems nære omgivelser” – det kan forklares. Det væsentlige i islam er ikke jordelivet, det er døden. Det er vel derfor, islam foretrækker at lave det levende liv om til død, og derfor, ordet “dødskult” passer så godt.

  Kommentar by BB — 9. august 2019 @ 23:35

 26. “For at modvirke ghettodannelse har flere kommuner iværksat større byggeprojekter…” Jeg tror nørmere årsagen til deres idioti,er at de kan binde os endnu en skrøne på ærmerne,skulle vi få de skøre idéer at spørge snylterne hvad de gør med de mange penge de stjæler fra os. at smide morderne og voldsmændene ud af Danmark vil aldrig falde dem ind.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2019 @ 23:36

 27. Noget helt andet: vi fik aldrig at vide om det var terror pga skub sidste uge, da en mand “faldt” ud foran et tog primo aug 2019 på Valby Station !!! Der er med garanti overvågnings camera.

  Kommentar by H. Nielsen — 9. august 2019 @ 23:57

 28. Jargh, men de skal bare lære at synge Grundtvig og spise frikadeller. Så ville de ikke lave sådanne drengestreger. Det siger Lars Hedegaard også.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 10. august 2019 @ 00:02

 29. LISTE PÅ LISTE

  Kommentar by JAP — 10. august 2019 @ 00:44

 30. Man kunne håbe at der var lidt flere islamister der “faldt”, og lidt flere islamborge der blev hærværket.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. august 2019 @ 01:57

 31. Bizar Vest: Hmm, det skulle vel aldrig være en moské, den der runde bygning med et kloaktårn, øverst og lidt til højre på første foto?

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. august 2019 @ 04:37

 32. Mere muhamedansk bombeterror.

  En kraftig eksplosion har natten til lørdag ramt en politistation i Hermodsgade på Nørrebro i København.

  Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

  – Der er ingen tilskadekomne, hverken uden for eller inden for, oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Hans Brix.

  – Var der personale på nærpolitistationen, da eksplosionen fandt sted?

  – Jeg er ikke bekendt med, at der var nogen til stede i bygningen, oplyser vagtchef Hans Brix og forklarer, at politiet er på stedet og efterforsker sagen.

  – Vi er ved at undersøge situationen derude. Vi melder noget ud så snart, vi har mere. Forholdet bliver efterforsket, siger han., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. august 2019 @ 06:00

 33. a

  Det var en katastrofe af de allerstørste, DA KVINDERNE FIK STEMMERET, og siden blev tvangsdrevet ud på arbejdsmarkedet med hetz og højere skattetryk. Kommunisme, feminisme og feminisering, har ført til splittelse af familierne, rekorder i skilsmisser og enlige mødre samt retsløse mænd og børn. Istedet for hele familier har man fået familie- og skilsmisse-bureaukratier og “børneværn” der fungerer dødssygt, mændene er blevet udnyttet og nedværdiget, og børnene gjort til statsejendom, som helst skal opholde sig i urolige, støvede, støjende, smittefarlige, vilkårlige, tvivlsomme, rødpædagogiske og fremmede omgivelser fra de er et halvt år gamle.

  Feministerne og feminiseringen har svækket og destabiliseret hele Europa, og er ved at gøre kål på Sverige. Mændene i både Danmark og Sverige har været alt for naive, slappe og sløve når ligestillings-fanatikerne og kvindesagskvinderne førte sig frem med deres løgne om at de ville have retfærdighed. Det de vil have er særfordele, privillegier, kvoter, indrømmelser og positiv særbehandling. (= negativ særbehandling af mændene) Mændene er til grin i både Danmark og Sverige, hvad de røde politiserende kvinder angår. (men de fleste har ikke opdaget det)

  Oveni har kommunismen (camoufleret som humanisme, “borgerlighed” og radikal næstekærlighed og verdensredning m.m.) ført til at kultur og civilisation risikerer at blive udskiftet med terror, fattigdom, sygdom og barbari.

  Se filmen “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”, læs om skandaløs “pædagogik” hos Rosenly institutionen, læs om skilsmisse-systemets tyranni, læs om forholdene i Sverige og ca. 225 bombesprængninger i år. Se filmen “Merkels migrant crisis/one year on” hos black pigeon/you tube.

  Hvad BOMBETERROR angår, vil vi komme til at opleve, at de otte bomber i år, kun er begyndelsen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. august 2019 @ 07:31

 34. Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. august 2019 @ 07:31

  Det er ni bomber på seks måneder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. august 2019 @ 07:38

 35. Var det vores “Krystalnat” – eller begyndelsen på den?
  Først her i det “indvandrertunge”, som det så smukt hedder, område Bålogbrand nær Smilets by.
  Og gad vide hvornår det smil er tørret af?

  Kommentar by White knight — 10. august 2019 @ 08:47

 36. Med endnu en bombe ved en Nær-Politistation nær Mjølner-ghettoen, ku’ de brune formentlig ligeså godt ha’ lagt et vistkort i Østbanegade forleden.

  Kommentar by White knight — 10. august 2019 @ 08:51

 37. Det virker nøje, som følger vi den opskrift, der blev lagt ned for år tilbage i Malmoe.
  Og hvor der fulgte masser af “ananasser” til dessert.
  Der er i sandhed dækket op til “sol, halvmåne og stjernemiddag”.

  Kommentar by White knight — 10. august 2019 @ 09:02

 38. Kommentar by White knight — 10. august 2019 @ 08:47.

  Det forsvandt i de tidlige 90’er.

  Kommentar by Kimski — 10. august 2019 @ 09:52

 39. … islam har det med at bringe skår i glæden, og MSM polerer på livet løs – det ser ud til at facaden for alvor er ved at krakelere.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. august 2019 @ 09:58

 40. Win-win:
  Byg nogen nærpolitistationer uden bemanding, lad muslimerne bombe dem.
  Ingen personskade, større bevillinger.

  Kommentar by Bastardo — 10. august 2019 @ 11:06

 41. https://eticha.dk/news/karen-blixen-om-islam/

  Hun var for 80 år siden (1939) heller
  ikke særligt begejstret:

  “Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre
  selvfølelse: Den rettroende står over alle vantro, én rettroende sjæl er mere værd end hele verdens guld. Den er i sit væsen klasseudslettende som Det tredje Rige, den ene muhamedaner er, om han er vandbærer eller emir, ligeså god som den anden. Den har et vældigt sammenhold og stor hjælpsomhed de troende imellem – 10% af din formue skal du give til de trængende af Islam, og det er ikke almisse, men en gæld du betaler. I sine ritualer har Islam lighed med Det tredje Rige: de rettroende får ikke tid til at blive fremmede for hinanden. Nogle ting i “Min kamp” ligner kapitler i koranen.”

  “Selve Islams forestilling om paradis er skabt af en krigerfantasi, det er et ideal for en hær på march. – “Så længe I marcherer, må I
  underkaste eder alle savn og bevare eder afholdende, prøvede, rede til kamp. Men når staden er indtaget, og vi er gået i lejr, så bliver det hele noget helt andet.” Det er en femårsplan i en overnaturlig dimension.

  Islam bærer præg af sin ørken-oprindelse, der er sandstorme i den og
  store luftspejlinger. Til gengæld, synes jeg, har Det tredje Rige en
  rent ekstatisk respektabilitet, honnet ambition på liv og død, i himlen og på jorden. Hvilken af de to mentaliteter, der er den farligste, er ikke godt at vide.””

  Kommentar by mb — 10. august 2019 @ 18:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper