12. august 2019

Sverige: Sylvester overfaldet af 16-årige asylansøgere, Amer fra Syrien og Mohammad fra Afghanistan

Den 1. maj i år blev 16-årige Sylvester overfaldet foran sin skole i Kil, et mindre provinshul i Värmland. En videooptagelse gik viralt i dagene efter, og nu er sagen så kommet for retten. Set udefra et klassisk eksempel på dominanskriminalitet. De to tiltalte er begge 16 årige asylansøgere, Amer fra Syrien og Mohammad fra Afghanistan. En arabisk pige optog videoen herunder. Svenske Samhällsnyt har mere.

“I polisförhör uppger Sylvesters vänner som befann sig i EPA-traktorn att Amer och Mohammad oprovocerat angrep Sylvester. Personerna är för varandra okända men går i samma skola. Det ska ha börjat med att gärningsmännen frågat sällskapet i bilen vad de ‘glodde på’. Sedan beordrade de sällskapet att genast lämna platsen. Men innan det skedde hade Amer redan börjat utdela slag mot föraren.” (Samhällsnyt)

Stills

Oploadet Kl. 01:02 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103462/trackback

30 Comments »

 1. Når man holder stille så lad bilen stå i gear¨og fod på kobling.
  Det nederste billede viser, at man nu skal venstre arm lægges på hans ben, og der må køres.
  Benet er nu bukket, og der forsættes til manden er blevet skaldet.
  Han får det IKKE godt i lårbenet, så lad bare svinet hænge i døren.
  Man hader disse aber.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 01:11

 2. NOTIVET Moske dramaet i Bærun kunne være:
  Dette nære familiemedlem, kunne være blevet dræbt og voldtaget af en muslim.
  Og dette ville Breivik Nr 2 så gøre noget ved.

  Man bør ikke se bort fra denne mulig motiv til Moské pløkkeriet.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 01:12

 3. OT
  https://da.gatestoneinstitute.org/14706/tyrkiet-migrationskrise-europa

  Tyrkiet truer med at skrue op for den europæiske migrationskrise igen
  “Vi står over for den største migrantbølge i historien. Hvis vi åbner sluserne, vil ingen europæisk regering kunne overleve i mere end et halvt år. Vi fraråder dem at teste vores tålmodighed.” – Tyrkiets indenrigsminister Süleyman Soylu.

  Så Sylvester og mange mange andre har noget at glæde sig til.
  Pædagoger får ikke en for til jorden

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 01:32

 4. v

  En historie som fortæller hvad de svenske politikere har på samvittigheden: en stedfortræder gangster-krig mod deres egen befolkning. Og banditterne vil selvfølgelig blive belønnet af retsvæsnet for deres ugerninger. De vil ikke blive fængslet eller udvist, men få en gratis ferie på et krydstogtskib eller i et højfjeldshotel ledsaget af tjenstvillige røde pædagoger og feltmadrasser.

  Siden vil disse barbarer få lov til at overtage hele Sverige, hvis det alene står til de korrupte og landsforræderiske politikere og journalister. Men måske nogen vil blande sig? Eller er svenskerne blevet så hjernevaskede at de underdanigt og føjeligt udleverer deres børn og unge til at blive mishandlet/myrdet af alverdens tilrejsende forbrydere?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 01:52

 5. Dansk klartekst til alle forældre:

  Ønsker du et humant liv for dit barn, er du hykler af rang, hvis du stemmer på andet end iSlamkritiske partier!

  Og har dit barn udefinerede problemer, skal du omgående gå 100 ind på, at sikre, at der ikke er tosprogede elementer, hvor barnet færdes!

  Ekstra intrainfo:
  Blogtemaet her fra Sverige er allerede kendt i og omkring alle skoler i Danmark, der frekventeres af islams udsendte, med “den fredelige religion” som kulturel baggrund!

  Er du tillige en af dem, der bruger DR og TV2 som primær samfundsinformation, bør du nok udvide dit søgefelt, inden det også går galt for dit barn!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. august 2019 @ 01:54

 6. Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 01:32 :

  “Tyrkiet truer med at skrue op for den europæiske migrationskrise igen”

  – ja og til stor jubel for inderkredsen i EU / den EUske islamiseringsplan.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. august 2019 @ 02:01

 7. I vores naboland mod øst er politikerne ved at ruinere og ødelægge samfundet. Det samme foregår i Danmark. Se listen over alt det som mere eller mindre ligger i ruiner her i vores eget land Danmark, under bloggen: HVAD GÅR DIT HJERTE IND FOR.

  Listen er ikke komplet, men meget oplysende om hvordan Christiansborgs politik er blevet en altødelæggende kæde af skandaler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 02:05

 8. Rettelse: HVAD BANKER DIT HJERTE FOR….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 02:10

 9. Allahs soldater

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 03:19

 10. 6. M.S. Carstens
  Ja. Og det kunne jo ende med en kraftig nakkebarbering til inderkredsen.
  Helt gratis

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 03:23

 11. Hvad ville Breivik hedde på svenska?

  Kommentar by White knight — 12. august 2019 @ 04:00

 12. #5 islamkritiske partier? Hvad forskel vil de gøre? Du har lige haft DF der har været støtteparti i 4 år til en landsforræderisk borgerlig regering. Bevares DF har da stemt anti-befolkningsudskiftning men ellers har de samstemt med regeringen på andre områder og lade den bygge en by på størrelse med Roskilde fuld af dejlige muslimer. DF kunne bare have droppet ALT samarbejde med regeringen, men det gjorde DF ikke! Så hvorfor tror du det nogen sinde vil blive anderledes med de partier? (NB, SK og DF)

  Kommentar by Torsten — 12. august 2019 @ 07:37

 13. Jeg ville også flippe helt ud hvis jeg skulle bo i et land hvor indbyggerne kører i noget der ligner Lada Convertible.

  Hvis han kørte Mercedes AMG ville de både tæske ham og stjæle bilen

  Kommentar by k.m. — 12. august 2019 @ 07:50

 14. Disse situationer er vel kendte .Hver gang er det/går ud over dem som var på stedet i forvejen. Var der ingen i nærheden som kunne yde hjælp/ støtte til ham som fik tæsk.Det er alt for sjældent man kan læse ,at de lokale slår fra sig/eller får hjælp fra tilskuere. Sådan burde det ikke være.

  Kommentar by hartvig jensen — 12. august 2019 @ 08:14

 15. .

  Dem som fylder Sverige og Danmark med disse ONDSKABSFULDE PSYKOPATER må jo selv være ondskabsfulde psykopater. Hidtil har vi kaldt de radikale og skabsradikale for pladderhumanister, men det er nok en alt for mild betegnelse. De røde og de radikale er en samling krapyl af værste slags, som er fulde af løgn, hykleri, ondskab og forræderi.

  Sært at mange danskere stadig har tillid til at kommunisme vil udrette noget godt for borgerne. Det vil den ikke, og det har den aldrig villet. Verdenshistorien beviser det. Overalt hvor kommunister kom til at dominere, endte det i dumheder og rædsler. Uanset hvor meget kommunister forklæder sig som humanister og de svages hjælpere, ender de med at undertrykke befolkningen og udnytte den til sidste dråbe.

  Vores hjemlige kommunister/socialister og såkaldt borgerlige, er alle med på at udskifte danskerne med barbarer sydfra. Det kan ende med terror, guerilla-krig og massemord.

  DF har jo dårligt nok været modstander af masseindvandringen. Tullesen og DF toppen accepterede uden videre Marokko-traktaten. Derved har DF og Tullesen klædt sig selv af til skindet. Større skvat findes næppe i landet. Der er tale om 1OO% svigt eller forræderi.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. august 2019 @ 08:46

 16. Migrantspray kan pr. 1. januar købes over alt i Danmark i jagtforretninger. Straffen for at gå med en i offentligheden forbliver ved bøde – det kan man vist roligt sige, at straffen for ikke at gå med en hurtigt også kan blive.

  Kommentar by Fascist — 12. august 2019 @ 08:54

 17. HVAD BANKER DIT HJERTE FOR….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 02:10

  Har du et link?

  Jeg kan ikke finde den på nettet modsat Fightthepowerwithfreespeech (begge to), Syrienblog, Balletmagnifique, Snaphanen, 24NYT, NewsSpeek, Kulturradikalisme smadrer Danmark og Den Korte Avis m.fl., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 09:23

 18. .

  # Carlo

  HVAD BANKER DIT HJERTE FOR? kan ses her hos Uriasposten under den 11. august. Det indlæg om samfundets ruiner kan nemt findes, da det er en liste med ca. 25 punkter på hver sin linje.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. august 2019 @ 09:40

 19. Der sidder vist nogle andre inde i bilen, som ikke går ud og kæmper. Det er selvfølgelig også det helt rigtige at gøre hvis man ved at offeret ikke har stemt på Sverigesdemokraterne. Men da en 16 årlig ikke kan have stemt endnu, bliver de kujoner nødt til at gå ud og kæmpe.

  Kommentar by Winged Hussar — 12. august 2019 @ 10:19

 20. 12. Torsten her = Torsten K på Snaphanen.
  Det eneste parti der er til at stole på er Stram Kurs.
  Derfor (SSSK).

  Torsten: Du glemmer hvad du selv siger, og så giver du mig skylden for at jeg ligge ordene i munden på dig. Det er åbenbart konsekvensen af når jeg svarer pænt og ordentlig på dit lort.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. august 2019 @ 12:55

 21. Ha ha ha…..fuck den dumme svensker.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2019 @ 13:49

 22. Ps.
  Og jeg håber at Præsident Donald Trump fjerner broen til Islamisk stat-sverige med et par missiler.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2019 @ 13:51

 23. Endnu en grel video der burde sendes til samtlige skandinaviske politikere, så de kan se hvad deres forræderiske politik gør ved landene. En dag kommer ‘den forkerte’ svensker eller dansker eller nordmand forbi disse masseimporterede amøber, så er det dem der ligger på jorden og spræller…eller slet ikke bevæger sig mere.

  Kommentar by LarsB — 12. august 2019 @ 14:21

 24. Torsten — 12. august 2019 @ 07:37 :

  NB og SK er ikke spækket med infiltrerede VR-lobbyister og islamistiske aktivister som ALLE de genvalgte partier, DF inkl.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. august 2019 @ 16:00

 25. #21 Piphans, mener du at den unge mand, på nogen måde, er skyldig i ødelæggelsen af Sverige?

  #23 LarsB, og så skal myndighederne nok vise sig at have rigeligt med ressourcer til at fange den hvide forbryder. Det er vigtigt at sende et signal til muslimerne om, at de ikke skal bekymre sig for, om de kan udleve deres kulturelle drømme blandt de vantro. Tænk blot på Erna Solberg og hende møgsækken, som iklædte sig hijab i New Zealand.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. august 2019 @ 16:24

 26. @15 Ole Jensen: “og såkaldt borgerlige” Borgelige findes ikke mere i DK! (de er røde på indersiden, og som kommunister&socialister, drejer det sig kun om magt!)

  Måske NB, men det stadig op til bevis hvor meget indflydelse de får og kan hvad de kan udrette (danskerne har ikke nosser til at prøve noget nyt!).

  “SUK” DF & Tullemanden. Jo, din kommentar er 100% korrekt!
  Men, for H……. hvorfor får han lov til at blive sidende?
  Han har kørt partiet nedenom og kaput, det er ren&skær overlevelse, levebrødspolitikere hele banden, for at bevare en taburet.

  Fatter ikke at Berth og Messersmidten bliver. DF er et dødt parti!

  SIAD. Ud af EU&FN. Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. august 2019 @ 17:10

 27. En hel del muslimer følger islams instinkt: De starter en krig så snart de lander.

  Kommentar by BB — 12. august 2019 @ 19:36

 28. Vil man det eller ej.

  Kommentar by River — 12. august 2019 @ 21:00

 29. @25 Hr. Snusk
  Det kan jeg selvfølgelig ikke vide, jeg ved bare at vi ville være meget bedre stillet uden broen og færgeforbindelserne.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2019 @ 22:54

 30. Ja, det er det nye herrefolk for fuld udblæsning. (også her i Danmark)
  Hvem kan vi takke for dette?!!. Jo nogle totalt uduelige, og snork sovende, politikere samt politisk korrekte meningsdannere, som ganske enkelt har gået med hovedet under armen. Jo, det er den “nye verdensorden”.
  Men pas på!. Det kunne jo være at det vil ramme disse “snorketræer” i nakken som en boomerang, en dag!. Holger Danske må, vel vågne op til dåd på et, eller andet, tidspunkt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. august 2019 @ 21:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper