13. august 2019

Højskolelærere (2015): 90 pct. stemte på rød blok, værdipolitisk flertal til venstre for Helle Thorning

“Isam B udråbes til muslimsk fundamentalist i Berlingske”, skriver Steffen Groth i venstrefløjsmediet POV International, og roder sig så ud i en lang apologi for islamisten Isam Bachiri. At der overhovedet kan være to konklusioner på den analyse, illustrerer fint polariseringen.

For Groth og Højskolebevægelsen handler det hverken om Isam B eller Islam – det handler om at positionere sig i forhold til den danske højrefløj. Højskolebevægelsen er solidt placeret i det identitetspolitiske overdrev et sted mellem De Radikale, Alternativet og Enhedslisten. Herunder resultatet af en meningsmåling for højskoleforstandere- og lærere i Højskolebladet i forbindelse med 2015-valget (2011 i parentes).

Radikale: 21 pct. (30 pct.), Enhedslisten: 17 pct. (17 pct.), Alternativet: 14 pct., Socialistisk Folkeparti: 9 pct. (17 pct.)

Socialdemokraterne: 19 pct. (19 pct.) / Venstre: 8 pct. (8 pct.)

(De Konservative: 3 pct., Kristendemokraterne: 2 pct., Liberal Alliance: 1 pct., Dansk Folkeparti: 1 pct.)

(Højskolebladet 2015/4, s. 12-13: Når højskolefolket stemmer)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103483/trackback

18 Comments »

 1. nemlig 100% Kim Møller er radikal. ..

  Kommentar by dan hansen — 13. august 2019 @ 00:30

 2. men

  Kommentar by dan hansen — 13. august 2019 @ 00:35

 3. De 8% der ville stemme på Venstre tilhører formodentlig fløjen
  omkring Schall Holberg, Rønn Hornbech og Ellemann-Jensen.
  De 3% der ville stemme på De Konservative er formodentlig halvradikale hattedamer.
  De 2% der ville stemme på Kristendemokraterne er formodentlig venligboere.
  Den ene % der ville stemme på Liberallende Radikaliance går formodentlig ind for “åbne grænser og kasser der desværre ikke kan lukkes”.
  De sidste par stykker er formodentlig i familie med Thulesen Dahl.
  Hvis Grundtvig var levende i dag så ville han vende sig i sin grav.

  Kommentar by bjarne binee — 13. august 2019 @ 00:38

 4. .

  HØJSKOLEFOLKENE må være udviklingshæmmede på en eller anden måde. De forstår ikke at kommunisme/socialisme ikke fører til et jordisk paradis, men til et jordisk helvede. De forstår ikke at masseindvandring og multi-kulti fører til massevis af ubehagelige og katastrofale konsekvenser hen ad vejen. De forstår ikke at alle de gamle partier er enige om at udskifte befolkningen og afskaffe Danmark. Ødelæggelsen af Danmarks økonomi, velfærd, sundhed, folkestyre, frihed og sikkerhed m.m.m. er vidt fremskreden, og før eller siden vil også højskolefolkene blive ramt. Eller deres familie og børn vil blive ofre for kriminalitet, hverdagsterror, hospitalsvæsnets nedtur eller familieværdiernes smuldring mv.

  (Hvad er det dan hansen forsøger at fortælle os??)

  Kommentar by Ole Jensen — 13. august 2019 @ 00:55

 5. Højskoleansatte er et lallende, ekstremistisk overdrev

  Kommentar by BB — 13. august 2019 @ 01:00

 6. OT

  Borgerforslaget “Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.” fik ikke 50.000 støttere inden for 180 dage. Forslaget kan derfor ikke længere støttes. Forslaget kan ses på borgerforslag.dk ved at vælge “Udløbet” under “Filtrer” forslag.

  Med venlig hilsen

  Folketingets Administration

  Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.
  —————————–

  Ja så kan Landsforræderiet forsætte, smertegrænsen er åbenbart ikke nået endnu.

  Kommentar by Charles Nielsen — 13. august 2019 @ 01:19

 7. .

  I MANGE LANDE var de personer som udadtil optrådte som politikere, i virkeligheden galninge, afskum og forbrydere. Nogle af dem var endda bloddryppende uhyrer.

  Hidtil har den slags forbrydere og monstre befundet sig i fjerne lande. Men det gør de ikke mere. De er rykket meget tættere på. Se bare hvordan visse svenske politikere driver af blod.

  Herhjemme står det heller ikke for godt til. Hvor mange danskere har fået deres tilværelse forpestet og ødelagt….. eller er blevet invalideret, lemlæstet eller slået ihjel af politikeres uduelighed og udskejelser? Det er ihvertfald mange, mange tusinder.

  Christiansborgs politik har længe været hensynsløs, forrykt, asocial, udemokratisk, udplyndrende, tyrannisk, landsskadelig og folkefjendsk. Kort sagt, katastrofal og altødelæggende.

  Lad os se det i øjnene: Christiansborg forbereder Danmarks ruin og ødelæggelse via invasion og besættelse, og det danske folks fordrivelse og etniske udrensning. Det er hvad alle de gamle partiers politik lægger op til.

  Det meste af hvad der foregår i politik i dag, er skuespil. I virkeligheden er partierne så enige om de vigtigste ting, at de udgør en slags enhedsparti. En særlig dansk udgave af DDRs enhedsparti.

  Der var et yndigt land. De tider er ved at være forbi. Enten vågner danskerne op til dåd, eller fremtiden bliver som at sejle afsted på et stort krydstogtskib der er kapret af terrorister, hvor der er brand ombord, hvor vandet strømmer ind gennem huller i skibssiden, hvor mange passagerer er alvorligt syge, men ikke kan få hjælp, og hvor slagsiden er så stor, at man ikke kan få redningsbådene i vandet.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. august 2019 @ 01:28

 8. > bjarne binee 00:38
  Hvis Grundtvig var levende i dag,kan det da godt være,at han ville vende sig. Men næppe i hans grav.

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2019 @ 02:25

 9. Igen og igen viser det sig at islam og venstrefløjen har sammenfaldende interesser og holdninger. Der må bestå et eller andet slægsskab, der skaber gensidig sympati. Det kan være den religiøse fanatisme, den totalitære tankegang, meningstyrraniet, manglen på selvstændig tænkning, troen på den ufejlbarlige sandhed, den manglende tolerance, angsten for ytringsfrihed, håbet om et universelt “kalifat”.

  Kommentar by JC — 13. august 2019 @ 06:17

 10. I dag d 13. aug. for mange år siden i 1961, hvor Berlinmuren blev bygget, var (og er stadig) masser af støttende og forklarende værdibaserede begrundelser for, hvorfor østtyskerne skulle spærres inde i bag ’den antifascistiske beskyttelsesvold’. Man kan f.eks. slå op i det socialistiske fossil leksikon.org for at få syn for sagn. Men artiklen her om Berlinmuren er interessant for den indeholder også den rundbarberede værdiforvirring i fuldt flor, som greb venstrefløjen, efter at muren blev revet ned igen. Læs f.eks. denne herlige, bitre sætning: “Selv om Berlinmuren faldt, bygger andre autoritære regimer tilsvarende mure. USA har bygget en 3000km lang mur langs sin grænse til Mexico. Siden 2002 har Israel bygget en op til 8m høj mur ned gennem den besatte Vestbred.”

  Det er denne venstrefløjens værdiforvirring, der siden Berlinmurens fald har udviklet sig til denne rablende nihilisme, som støtten til Ramadan i København er udtryk for. Jeg hørte bilradio på vej hjem i går og kanalen stod på Radio 24Syv. Programmet lød som dette her AK24syv (et mærkeligt navn, der altid minder mig om AK-47 Kalasjnikov), hvor en eller anden højskole-snakkemaskine, Asser Amdissen, var inviteret i studiet for at sætte skabet på plads over for alle disse højrefløjsværdikrigere, der havde galpet op det forkerte i at tage Ramadan i København ind i højskolesangbogen. Han kunne forklare det hele, også at alle havde misforstået danskheden, fordi den var i virkeligheden defineret ved at være tolerant, åben, demokratisk. Og derfor var det at forsvare danskheden at give plads til alle forskelligartethederne i højskolesangbogen herunder Isam Bs Ramadan i København. Og hvis nogen skulle kritisere Isam B, så skulle han nok finde andre ligeså onde sangskrivere i højskolesangbogen lige fra nazisten Harald Bergstedt til DF’eren Ole Hyltoft. Med andre ord: Ville nogen ‘kaste sten’ på islamisten Isam B, så skulle den i øvrigt ret så anti-kristne Asser Amdissen nok minde dem om disse ellers kristne ord om, at den, der er helt uden synd, kan bare vove at kaste den første sten.

  Når Asser Amdissen som repræsentant for højskolebevægelsen kan koge danskheden ned til, at det alene drejer sig om at være tolerant, så har Højskolernes snakkemaskiner transformeret sig til den rene værdinihilisme. Det er endestationen for de tidligere socialister. Tolerance er ingen værdi i sig selv, det er ingenting, det er dyrkelse af nihilismen, men på på den fede måde, hvor man finder en eller anden modebaseret sag/minoritet, som man kan udstille sin uendelige godhed og tolerance over for og fra denne ophøjede og rene position kan udråbe alle, der ikke er enige i galskaben, for onde og intolerante mennesker. Og dermed selvmodsiger disse uendeligt gode og tolerante sig selv, for de er i virkeligheden bitre, hadefulde og intolerante som ingen andre, og tilmed ofte forsvarere af vold mod de såkaldte intolerante.

  Kommentar by traveler — 13. august 2019 @ 06:27

 11. Samme graf kan laves over de ansatte i folkeskolen.

  Kommentar by na — 13. august 2019 @ 07:42

 12. Jeg søger psykiatrisk bosted Odense kommune

  Kommentar by JAP — 13. august 2019 @ 08:21

 13. […] Hvorfor skulle skatteborgerne betale for dette? Se også Højskolelærere (2015): 90 procent stemte på rød blok, værdipolitisk flertal til venstre for Hel… […]

  Pingback by 20-årig bandekriminel – Mustafa Rashdan – dræbt i Rungsted: Den dræbtes far arbejdede med ‘kriminelle unge’ i kommunen – Free Speech Blog — 13. august 2019 @ 09:30

 14. #11 na
  Det er pudsigt at lærere, som nok er dem, som har mest daglig kontakt med unge AEH, er mest positive over for flere af dem i landet – og jeg tror faktisk ikke det er et spørgsmål om deres levebrød.

  Kommentar by Zatopek — 13. august 2019 @ 09:41

 15. #10 traveler, godt skrevet. Imponerende at du holdt ud længe nok til kunne give et referat. Når jeg nogen gange tænder for 24syv, så er der enten perkere, bøsser eller feminister, og så kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få slukket igen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. august 2019 @ 20:37

 16. #8 Nielsen
  På dansk hedder det “sin grav” og ikke “hans grav”.

  Kommentar by bjarne binee — 13. august 2019 @ 21:08

 17. Steff, du og dine er skadedyr, og fjender af det DANSKE samfund. Period.

  Kommentar by White knight — 13. august 2019 @ 21:40

 18. O.T.
  Jeg ser VIRKELIG frem til, at der vil blive arbejdet ligeså ihærdigt og målrettet på, at få hidkaldt en kæmpe oppustelig niggerdukke med kruset hår og lyserød hanbavianrøvsmund samt knogle gennem næsevæggen. Der kan welcome den muslimske niggerhøvding, når han lander i Aalborg Zoo….ondskuld, på Aalborg Rathaus.
  Jeg mener, vi er ikke kendt ude i verden for den store forskelsbehandling, vel?!
  Borgmesteren sad allerede på tv og sk.d i begejstringens bukser over de himmelråbende banaliteter, der nåede at komme ud af høvdingens lyserød mund, mens der stadig var en teleprompter i nærheden.
  Jeg ka’ næsten ikke vente.

  Kommentar by White knight — 13. august 2019 @ 22:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper