13. august 2019

LooneyLeft: CutieBIPoCs har ‘erfaringer med, at det primært er hvide mennesker, der skaber utryghed’

Tidligere på året afholdt ‘Bibambatty’, der er noget så eksotisk som et kollektiv af ‘Queer, Trans, Intersex, Black/Indigenous/People of Colour’ (‘CutieBIPoCs’) en fest i Folkets Hus. Her er en del hvide venstreorienterede, og det skaber nemt at en dårlig stemning. Ifølge tryghedsholdet fra overdrevet, der kommenterer på venstreradikale Konfront.dk – Opråb: Et hvidt tryghedshold kalder den hvide del af venstrefløjen ind.

“Vi vil gerne dele de konkrete erfaringer og oplevelser, vi gjorde os til festen. Vi vil også forsøge at komme med nogle refleksioner, som skal lægge op til, at vi som hvide medlemmer af venstrefløjen begynder at tage et større ansvar for at skabe rum og fællesskaber, der ikke centrerer hvidhed. Et mål må være, at der en dag ikke er brug for tryghedshold, fordi alle hvide begynder at tage ansvar for både vores egen og andres hvidhed. Vi ved, at der er mange hændelser, som vi ikke har haft blik for på grund af vores position, og denne kommentar er derfor ikke udtømmende i forhold til den racisme, der kom til udtryk den aften. …

På arbejdernes internationale kampdag holdt Bibimbatty en fest i Folkets Hus. Festens erklærede mål var at centrere folk fra arbejderklassen og QTIBIPOC’s. Bibimbatty har tidligere gjort sig erfaringer med, at det primært er hvide mennesker, der skaber utryghed og problemer, og samlede derfor et hvidt tryghedshold, som kunne håndtere de problemer og den utryghed, vi som hvide skaber. Denne kommentar er et forsøg på at videreføre dette arbejde og kalde andre hvide på venstrefløjen ind til at tage del i arbejdet.

… Vi oplevede, at mange hvide mødte op til festen uden tilsyneladende at have reflekteret over hvilken fest, de var kommet til. Det er desværre et kendetegn for fester på venstrefløjen, at vi som hvide møder op med den antagelse, at vi er centrum for festen, og dermed tager for meget plads.

… Vi oplevede, hvordan store grupper af vores hvide venner tog plads på dansegulvet uden synlig tanke på, at når de tager plads, er der mindre plads til andre. … I et forsøg på at komme ind til festen, oplevede vi flere eksempler på hvide personer, der forsøgte at minorisere sig selv for at øge deres egen berettigelse til rummet – eksempelvis en hvid person, der sammenlignede sin oplevelse som rødhåret med racisme.”

Oploadet Kl. 10:19 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103499/trackback

37 Comments »

 1. Ikke politik. Ikke etik. Li’r.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. august 2019 @ 10:21

 2. Skift “hvid” og “hvidhed” ud med “sort” og “sorthed”, og forestil Jer et ramaskrig, der ville lyde.

  Kommentar by O — 13. august 2019 @ 10:40

 3. Jeg søger psykiatrisk bosted Odense kommune

  Kommentar by JAP — 13. august 2019 @ 10:41

 4. De har det jo som blommen i et æg : omgivet af lutter æggehvide.

  Kommentar by Per K. — 13. august 2019 @ 10:48

 5. Offentlige ydelser og opmærksomhedstørst medfører sjældent noget godt. På Fetlife er jeg stødt på flere markante unge semi-autonome “venstrefløjsaktivister” og “feminister”, også flere halvkendte, der var medlem af grupper som “Asking Daddy for permission to cum”, “Corporal Punishment”, “Bratty for Daddy” og “Begging for Daddys cock”.

  Kommentar by Fascist — 13. august 2019 @ 10:55

 6. Jeg håber disse tanker fra den vanvittige venstrefløj, importeret direkte fra USA, spreder sig til alle partier på venstrefløjen, da det på samme måde som i USA, vil skubbe vælgere væk.

  Kommentar by Jens — 13. august 2019 @ 10:58

 7. Passende stemningsmusik – iøvrigt kun med hvide mennesker….

  https://www.youtube.com/watch?v=x7FD9PNpfpo

  Kommentar by BE — 13. august 2019 @ 11:17

 8. Jeg forstår dem godt. Jeg er også utryg på de steder, hvor en overvejende brun eller sort menneskemasse med deres kultur fra de varme lande dominerer. Bare det, at mit nabolag oftere og oftere taler indbyrdes på komplet uforståelige sprog (betyder her MEGET langt fra Europa) er utryghedsskabende.

  Men åh nej! Jeg glemte jo, at jeg ER HVID. Jeg har ikke ret til sådanne følelser.

  Det interessante er, at de tager eksotisme op. Det er jo netop det storsmilende bedsteborgerskabs omklamrende racisme læs eksotisme med hattedamementalitet, der har muliggjort de mange tilstrømmende menneskers liv og ophold her i landet med socialhjælp, gratis boliger og særhensyn, under lovsyngelse af de eksotiske indslag, de kunne berige os med.

  Så når revolutionen kommer, bliver de så også slagtet eller sendt på genopdragelseslejre? Interessant!

  Jeg tror dog islamisterne kommer den her lille klike i forkøbet. De lader hattedamerne få en fremtrædende islamisk position.

  Kommentar by Uno — 13. august 2019 @ 11:23

 9. Såå apartheid? Er det ikke det de siger?

  Kommentar by Realist — 13. august 2019 @ 11:28

 10. Mon ikke den løse skrue nederst på plakaten siger alt???

  Kommentar by redneck — 13. august 2019 @ 11:30

 11. Tage ansvar for egen og andres hvidhed… det må vel være mere racistisk end hvad vi nogensinde har set i historien før?

  Kommentar by Winged Hussar — 13. august 2019 @ 11:47

 12. .

  Har festen ikke bare været et sammenrend af de mest forskruede, sygelige, abnorme, åndsformørkede, sindsforvirrede og tåbelige ekstremister og hash-vrag fra Storkøbenhavn?

  Kommentar by Ole Jensen — 13. august 2019 @ 11:59

 13. Alt bliver sgu da mere og mere indviklet i disse regnbuetider!

  Kommentar by Henning Jensen — 13. august 2019 @ 12:12

 14. Hjælp !! Jeg er hvid !

  Jeg vil også have de særfordele, som alle “minoriteter” åbenbart skal have. Hvide og majoriteter synes at skulle bukke,skrabe og tiljuble enhver minoritet.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 13. august 2019 @ 12:23

 15. Er det ikke muligt at gensplejse sig til folk med zebra-striber?
  ( Og genmanipulere refleksbrikker i nakken paa de sorte saa man bedre kan se dem om natten..)

  Kommentar by krassisten — 13. august 2019 @ 13:06

 16. Hvorfor kan de tosser ikke bare gøre som de katolske munke gjorte, piske sig selv, flagellanterne?

  Så kunne vi andre kikke på og klappe når de hudfletter sig selv og det eneste vi andre risikerede er lidt blod på tøjet!

  Kommentar by Santor — 13. august 2019 @ 13:32

 17. “… Vi oplevede, hvordan store grupper af vores hvide venner tog plads på dansegulvet uden synlig tanke på, at når de tager plads, er der mindre plads til andre. …”

  Haha!

  Kommentar by Martin — 13. august 2019 @ 14:19

 18. Loonye left med et racistisk budskab :-) :-) :-):-). Her gåes virkelig op i racerelationer, frem for farveblindhed :-) på racerelationer :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2019 @ 14:43

 19. (looney left…navnet passer vist meget godt :-)…’støt SIAD. mvh Michael Unna)

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2019 @ 14:44

 20. ahmenjamenahmen … det er altså CRAZY det her!

  Nice one BE. Musikken passer perfekt – minder mig så meget om gode gamle Monty Python.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. august 2019 @ 15:11

 21. Fra deres egen hjemmesides “om konfront” med underpunkterne
  Konfronts grundprincipper
  Redaktionel linje
  Etiske retningslinjer
  Organisationskultur
  Konfronts grupper
  Temaredaktionerne:

  Konfront udspringer af og eksisterer i og for den danske radikale venstrefløj, og vores fælles udgangspunkt er, at vi vil et grundlæggende andet samfund, der er socialistisk, feministisk, mangfoldigt og lige. Vi tror ikke på, at parlamentarisk politik kan reformere sig til dette samfund – vi tror på radikal udenomsparlamentarisk revolutionær aktivisme og politik. Vi har en grundlæggende mistillid til det bestående systems institutioner, herunder retsvæsenet, politiet, parlamentariske og statslige institutioner, pressen m.v. Vi organiserer os, yder modstand og kæmper sammen for en anden og mere retfærdig verden.

  Konfront er en medieplatform, som vi selv har ejerskab over, og som foregår på vores egne præmisser. Vi definerer selv vores dagsorden. Vi er hverken upartiske eller objektive. Vi er nuancerede og tager aktivt stilling. Vi er seriøse, reflekterede og engagerede, vi er udforskende, nysgerrige og vi prøver os frem – og vi er fandenivoldske, legesyge, vrede og fyldt med humor. Konfront er god energi og nyskabelse. Og Konfront er frygtløs, interessant og flabet.

  Vi er et samsurium af aktivitet: kritiske analyser, nye vinkler, sjove indslag, konstruktiv kritik, videndeling, erfaringsudveksling, workshops, arrangementer og meget mere! Vigtigst af alt, så er Konfront et fælles og kollektivt projekt. Konfront er et møde på tværs af politiske organiseringer. En platform for mere organisering. Konfront er et håb om og startskuddet til etableringen af en fælles bevægelse, der rummer alle vores forskelligheder, samtidig med at den samler os. Der er allerede mere der forbinder os, end der adskiller os. Sammen skal vi konstant lære, forbedre os og styrke kampen mod repressive strukturer – også dem, der eksisterer imellem os – og uddanne os selv og hinanden i at skabe en venstreradikal position.

  Derfor vil Konfront til enhver tid prioritere vores og vores samarbejdspartneres interne organisering, sikkerhed, trivsel og udvikling. Vi er ikke afhængige af det etablerede mediebillede, vi er ikke til salg, og vi nægter en forsvarsposition over for det omkringliggende samfund, den etablerede mainstream-presse og andet borgerligt vås. Vi har hinandens ryg, og vi er benhårde over for vores politiske modstandere.

  Sammen er vi stærke, og sammen vil vi opbygge Konfront. Velkommen til!

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2019 @ 15:26

 22. Lidt OT, men apropos skingrende sindssyge socialister og Monty Python, husker I den scene fra Life Of Brian, hvor et af medlemmerne i gruppen Den Palæstinensiske Front (eller hvad de nu kaldte sig), fortæller at han gerne vil være en kvinde? Han fortæller at han gerne vil have børn, hvorefter lederen af gruppen siger, at det er umuligt uden en livmoder. Den forvirrede mand begynder at græde, men gruppens kvindelige medlem kommer ham til undsætning med den geniale idé, at hun vil kæmpe for hans ret til at blive gravid. Og så er alt godt igen…

  Her er et lille klip fra “Demokraternes” live-transmitterede debat, hvor de skal finde deres kommende modstander til Trump 2020:

  https://www.youtube.com/watch?v=EIoLBlJF_Pw

  Idioten fortsætter hvor Monty Python slap i 1979. Nu skal transkønnede ikke bare have retten til at blive gravide, de skal også have retten til abort! Sagt af en mulig kandidat til posten som USAs kommende præsident.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. august 2019 @ 15:26

 23. Man kan sige, at under skueprocesserne i sovjettiden skulle de arresterede skrive deres egen anklageskrift. Når man var arresteret, så måtte selvfølgelig man være skyldig, for partiet kunne ikke tage fejl. Dog skulle de arresterede opfinde deres egen forbrydelse, som selvfølgelig skulle være så streng, at dødsstraf måtte anvendes – i dag er det meget meget lettere: Er du hvid, er du skyldig. Det er fuldtonet racisme og behøver ikke skuespil eller teater, som kommunisterne trods alt anvendte. Det individuelle ansvar forsvinder ud i begrebernes tåger.

  Kommentar by piusXII — 13. august 2019 @ 15:41

 24. >22 Hr. Snusk 15:26
  https://www.youtube.com/watch?v=bSjJ73OVki4

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2019 @ 16:32

 25. Så folkets hus, stedet der for nyligt blev lukket af kommunen fordi det blev brugt som klubhus for voldelige bevæbnede indvandrerbander, trues nu af hvide, hvis “forbrydelse” er at være hvide..? Nørrebro er et komplet sindssygt sted.

  Med hvilken begrundelse har kommunen iøvrigt genåbnet det hus?

  Er bandemedlemmerne blevet udelukket fra huset, eller har de fået VIP adgangskort fordi de er “racialicerede” og derfor har højere rang over de hvide ifølge “anti-racisterne”?

  Jeg får seriøst udslæt af den bydel, men tak for at bringe noget der aldrig ville have nået medierne. Jeg troede alligevel ikke de var blevet så sindssyge!

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 16:33

 26. PS, det er så her det ville være godt med en journalist der kunne spørge borgerrepræsentationen i kbh hvorfor huset er genåbnet, om det betyder at de tidligere problemer med indvandrerbander i huset nu er blevet løst og hvordan de løste dem, om huset ikke længere er forbeholdt venstreradikale der udelukker alle andre, og om åbenlys racisme imod hvide nu er noget kbh’s kommune giver støtte til.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 16:39

 27. De idioter burde sendes på opdragelseslejr i et township i Cape Town, så kan det godt være – hvis de overlever – at de vil være endda meget lykkelige, når de igen lander i Kastrup og ser kedelige maddikehvide, frikadellespisende danskere.

  Kommentar by Kuffar — 13. august 2019 @ 17:48

 28. > 27 Kuffar 17:48
  Idioterne i “folkets” hus eller idiotern i Frank Jensens rådne hus?

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2019 @ 18:59

 29. Til 22) :-) :-) :-) :-). Jeg vil også kæmpe for min ret til abort, hvis jeg skulle blive gravid…..(Mig gamle mandfolk) :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2019 @ 19:34

 30. “What have the romans ever done for us?!”
  https://www.youtube.com/watch?v=uvPbj9NX0zc

  Kommentar by Kimski — 13. august 2019 @ 20:57

 31. Tja, hvornår skal vi “hvide” mennesker, med nedbøjede hoveder gå til vores egen begravelse og “grave” os ned, og “rive” efter os?.
  Det er efterhånden sådan at man kun er noget værd når man, som “hvid”, virker selvudslettende. Tror man virkeligt på at det KUN er “hvide”, som begår fejl???. Når, man tænker på, hvordan slavemarkederne, i dele af “den tredje verden” lever i bedste velgående. Det var ikke de hvide, som opfandt slaveriet. Det eksisterede længe før.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. august 2019 @ 21:04

 32. De største idioter er de hvide venstreorienterede, som tror, at de ved at lege “allierede” med de fremmede vil blive skånet når de sidstnævnte tager over.

  Disse forrædere fatter ikke, at uanset hvor selv-hadende, selvudslettende og underdanigt de optræder, så vil de fremmede altid hade dem på samme måde, som de hader alle andre hvide mennesker.

  Kommentar by HN3 — 13. august 2019 @ 23:33

 33. #18: @Michael Unna skrev: “Her gåes virkelig op i racerelationer, frem for farveblindhed”

  Såkaldt “farveblindhed” er også totalt idiotisk. Det er blandt andet den manglende evne til at skelne imellem folk, som har ført til det multi-etniske helvede i Vesten.

  Kommentar by HN3 — 13. august 2019 @ 23:39

 34. Hvor mange er vi? Caucasier- Asiatisk Mongolid -Afrikansk Negroid og Australsk oprindelige . Med diverse blandinger; kan disse bimbam det ene eller det andet, kan de ikke tage sig sammen til at opgive offer/nasser rollen og goere noget fornuftigt,for eksempel tage hjem og arbejde for forbedring af deres egne samfunds elendighed ,i stedet for konstant at rakke ned paa et samfund der servicere dem i alle ender og kanter,bider den haand der giver dem foeden ?

  Kommentar by dunk — 14. august 2019 @ 12:19

 35. Tegningen siger vel det hele.
  Mage til sindsforstyrret mundlort. Kuk-kuk!
  Og så, så meget af det – på een gang.
  Der skrives og siges godt nok uendelige mængder fordrukkent sludder dagligt.
  Hér har vi imidlertid en real contender til titlen som ugens – måske endda hele månedens “Glade, mentalt forstyrrede krøbling”.
  Sig mig; er der virkelig nogen der bliver aflønnet for, at tænke disse “store tanker” – der for normale, ikke åndeligt udfordrede, personer fremstår som det rene skære litterære vomitus?

  Kommentar by White knight — 14. august 2019 @ 13:45

 36. “White mans burden” er nu også blevet til et spørgsmål om hans hudfarve. Hvorfor ikke også?
  Hvad fand.. ska’ vi gøre, nu “Michael Jacobsen” er taget på en never ending quest for at finde sin forsvunde naso. Og vi derfor ikke kan nyde godt af hans erfaringer med, at skifte hudfarve.
  Og det tilmed er blevet dybt kriminelt og fyringsgrund, at lave “black face”?!
  Der røg sgu dén karriere Al Jolson!

  Kommentar by White knight — 14. august 2019 @ 13:58

 37. Gæt!
  https://ekstrabladet.dk/112/de-spurgte-om-jeg-var-boesse-tobias-overfaldet-med-kniv/7749881?plista=112

  Kommentar by P — 15. august 2019 @ 16:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper