14. august 2019

RUC-speciale: DR-ansatte ‘føler sig pressede til at servicere Dansk Folkeparti og deres dagsorden’

Fabian Uth Nielsen og Gustav Foss Fabricius har skrevet speciale om det politiske pres, de mener DR udsættes for fra politisk hold. De mener – quelle surprise, at det har gjort DR venligstemt overfor Dansk Folkeparti og deres dagsorden. De fik topkarakter på RUC, men det lå lidt i kortene. Kommentar af de to kandidater i seneste udgave af Weekendavisen – Danmarks Radio (ikke online)

“DR valgte i forbindelse med medieforliget ikke at sige fra over for regeringen og Dansk Folkepartis besparelser… Denne passivitet kan spores tilbage til topledelsen, der urokkeligt står fast på organisationens uafhængighed. Til gengæld påvirker det helt almindelige medarbejdere, som i særlig grad føler sig pressede til at servicere Dansk Folkeparti og deres dagsorden for at give indtrykket af et ’selvstændigt’ DR.

… Med udgangspunkt i interviews af medarbejdere i flere forskellige lag af organisationen undersøgte vi, hvordan ydre politiske debatter om DR påvirker organisationen indadtil. …

Den overordnede debat har først og fremmest været omgivet af politiske krav om et mindre DR til fordel for private medier. Alt imens har DRs prioriteter af produktioner og planlægning af kulturelt og samfundsrelevant indhold til den brede danske befolkning nærmest været usynlig i debatten.

… på trods af at armslængden er blevet kortere, fastholder topledelsen, at den lever i bedste velgående. Alt imens er den pressede medarbejder og mellemleder på gulvet bange for at træde Dansk Folkeparti over tæerne. Eksempelvis undlades indhold, som bestemte partier kan tolke som misvisende, samtidig med at mellemledere overtager assistenternes servicearbejde, når medlemmer af Dansk Folkeparti træder ind på nyhedsredaktionen. Det giver indtrykket af, at medarbejderne hos DR gør alt for at tilgodese politikerne…

Kan forklaringen være, at man frygter yderligere besparelser eller detailregulering på programniveau, som nogle medarbejdere i organisationen selv giver udtryk for? Eller kan det ses som et strategisk træk, der skal mobilisere lyttere og seere til DRs egne politiske kamptropper?

(Set på DR, 2016)

Oploadet Kl. 01:34 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103529/trackback

47 Comments »

 1. Lissom de borgerlige aviser…

  Kommentar by Træt — 14. august 2019 @ 01:42

 2. Følger man udviklingen i USA ser man samme slagside i dækningen af forhold mod den identitetspolitiske venstrefløj som dyrkes af stort set alle journalister. Der er så nogle få værter på FOX som modarbejder dette som Tucker Carlson, som så må stå til måls for, at de øvrige medier og journalister forsøger, at udøve pres på de annoncører som ligger før og efter hans program. Mange har trukket sig efter pres. Man har af den vej håbet på, at Tucker Carlson blev fjernet. Alternative medier på youtube må se sig demonitized, blive fjernet eller blive mere og mere anonyme fordi algoritmerne er sat til det. Så, står man uden et statsligt medier og med private medier er der næsten identiske forhold idag. De tolerere ikke opposition.

  Kommentar by CCC — 14. august 2019 @ 01:50

 3. Pravda lever og trives, nu i en ny og forbedret udgave.

  I Oliver Stone’s 4-timers interview med Putin, spørger den Russiske præsident flere gange hovedrystende Stone om hvorvidt, “vi ikke har lært noget som helst af russernes historie i Vesten?”
  Svaret må nødvendigvis være et rungende: “Nej, ikke det der ligner!”

  Kommentar by Kimski — 14. august 2019 @ 04:30

 4. Højere uddannede socialister resulterer i højere skatter,mere kontrol og¨den endelige implementering af globalisernes bagmænds våde drøm.

  Kommentar by Nielsen — 14. august 2019 @ 05:02

 5. Så de selvfede nasserøve på evig overbetalt forsørgelse indrømmer endelig, at de serverer et indhold tilpasset til hånden, der fodrer dem. James så er det da bare med at få lukket lortet i en fart.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. august 2019 @ 05:53

 6. DR servicere Radikale, SF, Sosserne, og Enhedslisten. Deres nyheder dækker ofte subjektivt med tillægs-superlativer Deres meninger om dette og hint. Hvis jeg følger Tyske nyheds-TV (ARD, ZDF) kommer der i nyhederne helt præcise meldinger om hvad der sker, uden nogle subjektive tillægsord -overhovede-. Der bliver man ikke let belemret med meninger fra Venstrefløjen og kulturradikale. Hvad DR angår mener jeg ikke ordet Danmarks Radio Dækker. (DanMarx radio måske:-)). Måske Subjektiv VenstrefløjsRadikal Radio ville være en rimeligt navn, for denne påtvungne Statsfinancierede medie. Støt SIAD. God onsdag.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. august 2019 @ 06:15

 7. Hvor ER det æv’lit, at DF sådan skulle komme og forstyrre idyllen og den blodrøde diskurs.
  Det er vel ikke mere forargeligt. End at den brede befolkning siden ’68 har betalt for, at blive tæppebombet 24/7-365 med kommunistisk propaganda.
  For min skyld gerne:
  LUK LORTET

  Kommentar by White knight — 14. august 2019 @ 07:28

 8. sproget.dk https://ordnet.dk/ddo

  NOGEN tolererer NOGET/NOGEN
  tolerere verbum
  BØJNING -r, -de, -t
  servicere verbum
  BØJNING -r, -de, -t
  DR servicerer ikke disse kommentatorer. Mindre dans og kage, mere sprogquiz. Tak.

  Kommentar by Peter Buch — 14. august 2019 @ 07:39

 9. Altså, kan de ikke selv se hvor galt den er fat?
  Vender de aldrig situationen oppe i hovedet, hvad hvis det var mig det gik udover?

  Kommentar by Realist — 14. august 2019 @ 08:06

 10. Venstreislamister, nassere og daskere fra en ende af- og “topkaraktererne” er vist fået for den helt sublime røvslikning..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. august 2019 @ 08:24

 11. Vi kan udlede to ting:

  1. DR mener åbenbart ikke, at de har nok politisk slagside.
  2. DR vil gere have endnu mere slagside, men tør ikke, fordi penge.

  Kommentar by Quark — 14. august 2019 @ 08:27

 12. Peter Buchstabe 07:39
  UND?!
  Dét du kritiserer, er de røde ’68-eres laden stå til i danskundervisningen. Hvor det var p.kkeligemeget, HVOR elendigt alt var stavet;
  “bare man lissom ku’ forstå meningen, ikk'”

  Kommentar by White knight — 14. august 2019 @ 08:29

 13. #

  Der findes nu TO HØJBORGE eller CENTRE for anti-dansk, kommunistisk og folkefjendsk virksomhed. Den ene højborg er Christiansborg, den anden er DR radiohuset. Danmarx radio og tv manipulerer nu døgnet rundt. Løgne, fortielser og halve sandheder er hvad man tilbyder lyttere og seere.

  Og “berigelsen” som DR snakker om, hvad med den? Er ordet nysprog for de utallige forbrydelser og negative konsekvenser som masseindvandringen fører med sig? Ja, det må det jo være, for der er på ingen måde tale om berigelse, men om forarmelse. Som kan ende i økonomiske, kulturelle og mange andre former for sammenbrud.

  Kommentar by Bent Nielsen — 14. august 2019 @ 08:30

 14. Tænk på hvor meget kvalitetsfjernsyn, -radio og -journalistik man kunne få hvis man nedlagde DR og brugte de 4 milliarder anderledes. Man kan håbe på at DR med tiden vil blive skygget ihjel af alle de nye fremvoksende undergrundsmedier der vokser frem (på tryk såvel som video). På et tidspunkt vil et flertal af befolkningen ikke længere gide se eller høre DR, og så vil kolossen på lerfødder automatisk miste sin eksistensberettigelse og støtte.

  82 % af skolelærerne er røde, 90 % af højskolelærere er røde, 80 % af alle journalister er røde. Hvordan forholder det sig på DR? 99 %?

  Kommentar by JC — 14. august 2019 @ 08:46

 15. RUC er en fordummelsesanstalt. Det er ikke et kvalitetsstempel af have fået sin uddannelse der. Tværtimod burde en kandidat herfra forsøge at skjule det i sit CV.

  Kommentar by JC — 14. august 2019 @ 08:51

 16. Engang handlede universitetet om at lære kritisk tænkning, altså ikke mindst ift. sit eget standpunkt, i dag…? Hvad driver disse venstreorienterede mennesker? Systemkritikerne under sovjettiden beskriver de mennesker, der besatte posterne i kommunistpartiet, og en fællesbetegnelse, som går igen, er de var uselvstændige, og hvis der er noget, der er uselvstændigt, så er det da at stille sig op på RUC og skrive kritisk om DF. Det er absurd teater, men som de uselvstændige mennesker, de er, skal Fabian Uth Nielsen og Gustav Foss Fabricius nok få en fin karriere.

  Kommentar by piusXII — 14. august 2019 @ 08:54

 17. > #8: Det er godt med lidt sprogrøgt. Men enhver kan komme til at begå fejl, og desværre kan man ikke gå tilbage og rette fejlen her på UP, hvis man opdager den ved læsning af sin kommentar efter den er sendt.

  Kommentar by JC — 14. august 2019 @ 08:55

 18. Kommentar af de to kandidater fra RUC: “Kan forklaringen være, at man frygter yderligere besparelser?” Det må man da håbe! Luk DR. Luk RUC.

  Kommentar by A-mad — 14. august 2019 @ 08:55

 19. Jeg har hørt den ene af de to i radioen, og dér blev det opklaret, at der bliver gjort forsøg på at begrænse den værste politiske slagside hos de forudindtagede journalister. Det er simpelthen deri, “presset” ligger. De får at vide, at “dér går du for vidt”. Og det er da også irriterende!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. august 2019 @ 09:01

 20. .

  At vi danskere har kurs mod en grufuld fremtid, kan enhver selv overbevise sig om ved at supplere Uriasposten med den korte avis, snaphanen, 24nyt.dk, jp-jalving, document.dk, DDF.dk, 18O grader, free speech, black pigeon om Merkels migrant crisis/one year on, Nordisk kriminal reportage, Kommunismens sorte bog, Gulag Ø-havet, Lenins og Stalins forbrydelser, Folkemordene/massemordene/statsterroren i Cambodia, Kina, Nazi-Tyskland, Rumænien, DDR, Congo, Somalia osv.

  Er der flere net-aviser der bør nævnes?

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 09:09

 21. DRs of TV2s irritation over DFs forsøg at begrænse deres excesser og politiske slagside, førte til en vellykket kampagne mod den borgerlige side af Folketinget. Den vellykkede kampagne for at få den nye regering skete diskret og med stor dygtighed.

  Nu har medierne så igen fået en regering, der økonomisk støtter ekspansion af Journalistisk Venstreparti.

  Mon der er nogle universitetsstuderende, der vil studere kampagnen nærmere?

  Kommentar by traveler — 14. august 2019 @ 09:21

 22. De fleste etablerede medier er en flok banditter.

  To eksempler. Bladet bild.de har en artikel(indl et oversigtsbillede) om Mohammed der kører rådden i forbindelse med et færdselsuheld.

  danske BT har den samme artikel, kraftig omskrevet og gerningsmanden er sløret.

  Erna Solberg har startet en diplomatisk krise mellem Norge og Sverige efter skyderiet i moskéen.
  Nu flokkes Kloge Åge’r i hele Europa om at fordømme episoden, man påstår højreradikale er på fremmarch.

  Kun få seriøse medier fortæller om at voldtægts raten er for opadgående i takt med muslimsk indvandring. Sverige og England ligger i toppen af skalaen.

  Vi betaler for at blive fyldt med løgn.

  Kommentar by k.m. — 14. august 2019 @ 09:31

 23. HUSK at kun 34 % danskere bruger en af DR´s platforme ugentligt OG det er yderligere en årsag til at de ikke skal have 4 mia pr år i tvangsudskrevet licens ! (se DR´s Public Relations rapport 2018)

  DR = DDR manipulerer, vinkler, farver og INDOKTRINERER. Det er svineri som ikke ses bedre i Kina og andre rødfacistiske regimer !

  De kan ike løfte opgaven med at være upatiske eller høre begge sider af en sag og det mest marxistiske parti Enhedslisten fremstilles som engle (godgørende engle – indtil staten ejer alt og vi er beskattet 110 % og endnu et rødt diktatur er indført)

  Kommentar by H.nielsen — 14. august 2019 @ 09:46

 24. Der er vel tale om narcissistisk berøringsangst?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. august 2019 @ 09:46

 25. Fængselsfunktionærer siger :”der må ske noget”
  Arresthuse er overfyldte af kriminelle, afviste asylansøgere.

  Den unge pige, Mint blev smidt ud af Danmark med få timers varsel til at pakke kufferten. Her var ingen appelmulighed, og myndighederne var fast i beslutningen.

  Man kan bare gøre det samme med de mange hundrede kriminelle velfærdsnassere. Beskeden skal være: “du får to timer til at pakke dit lort, så er det af sted.”

  Kommentar by k.m. — 14. august 2019 @ 09:53

 26. Politiet og DDR oplyser nu, at i forbindelse med sprængstofattentatet mod Skattestyrelsen har man anholdt en svensk mand og efterlyser en anden svensk mand. Så nu er det bare med at holde øje med Emil-fra-Lønneberg-typer, altså lyst hår, blå øjne, glimt i øjet og forkærlighed for smågrise og træsløjd…

  Kommentar by Voldposten — 14. august 2019 @ 10:29

 27. Det er blevet almindelig med skovbørnehaver, fordi pædagoger mener børn lærer mere ved at være ude i frisk luft og naturen.

  I tilfælde med Skattestyrelsen må det være fysikundervisning der rykket ud af klasselokalet – afprøv virkningen af dynamit

  Kommentar by k.m. — 14. august 2019 @ 10:56

 28. @ Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 09:09

  Du behøver ikke at nævne 180grader. Det står jo totalt stille efter det blev politisk korrekt efter Niels O’s ordre.

  Kommentar by Knud Madsen — 14. august 2019 @ 11:27

 29. Enig traveler 09:21

  “DRs of TV2s irritation over DFs forsøg at begrænse deres excesser og politiske slagside, førte til en vellykket kampagne mod den borgerlige side af Folketinget. Den vellykkede kampagne for at få den nye regering skete diskret og med stor dygtighed.”

  DF skar DR’s budget ned med 25%. DR´s og TV2’s vellykkede propaganda kampagne skar antallet af DF folketingsmedlemmer ned med mere en 50%!

  TV2 triumferer? “Ingen har fået en vælgerlussing større end DF’s i 100 år” Noa Redington, politisk kommentator: “Det er ikke en lussing, det er en knockout”

  (Klip fra TV2 VALG 2019 den 6. juni 2019 på nyheder tv2.dk)

  Kommentar by A-mad — 14. august 2019 @ 11:30

 30. Speciale fra Radikalt Undervisnings Center ?

  Ligner mere en stillingsansøgning til DR.

  Kommentar by Bastardo — 14. august 2019 @ 12:21

 31. Når en sindssyg foretager sig noget der er særlig dramatisk, ønsker de røde at fremstille den syge stakkel som en der er højreradikal nazist og terrorist. På den måde kan offentligheden gives et overdrevent indtryk af at nazister er en trussel, som kun støtte til de røde kan redde danskerne fra.

  De virkelige, store og ægte trusler snakker man helst ikke om. Det er lidt ligesom med “ældrebyrden”. Den pustes op til noget som den slet, slet ikke er, mens “politiker-byrden”, “EU-byrden”, “indvandringsbyrden”, “pengesvineri-byrden” og “integrationsbyrden” m.m. helst forties, bagatelliseres eller bortforklares.

  Alle de gamle medier snyder og bedrager deres læsere, lyttere og seere året rundt. Det er Marokko-fortielserne og kampagnerne om klima/co2, racisme, “berigelse”, evigt faldende kriminalitet, vellykket integration og EU-fordele eksempler på, og 1OO andre eksempler kunne fremlægges.

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 12:47

 32. .

  Noget af det sidste nye eller sædvanlige er at fængselsvæsnet er på bristepunktet, at politiet mangler mandskab og derfor sjældnere og sjældnere kommer når det tilkaldes, (bare at ringe dem op kan tage en halv time), at de arbejdsløse og fraskilte tyranniseres, at sundhedsvæsnet rasler ned ad brættet, og at psykiatrien er lige til lossepladsen visse steder.

  Læs om narkosmuglere, voldtægtsforbrydere, brandstiftere og mordere som ikke udvises, læs om “Mordet på psykiatrien”, læs om hjerte- og kræftpatienter der må vente forgæves på behandling, læs om danskere der diskrimineres mht. boliger, jobs, starthjælp og førtidspension osv.

  Oveni vil Christiansborg så også have os danskere udskiftet med fjendtlige besættelsesstyrker.

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 13:12

 33. Kommentar by Knud Madsen — 14. august 2019 @ 11:27

  Hvorfor lukker de ikke 180grader?; jeg har lige tjekket: Ingen aktivitet. Én kommentarer til de nyeste 80 oprettede tråde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 14:32

 34. Hvad blev der lige pludselig at Dr´s Public Service forpligtelser?

  Kommentar by Santor — 14. august 2019 @ 15:39

 35. Jeg har ikke beskæftiget mig med “180 grader” siden Ole Birk Olesen for en del år siden oprettede en kattebakke, hvor alle indlæg om indvandring og islam blev anbragt. For nu at sige det meget mildt, så er livet for OBO en kamp for at nedsætte skatten. Værdikamp og værdipolitik er for OBO lige så uinteressant som den sne der faldt i Tibet forrige år.
  OBO’s holdninger til de emner vi dagligt læser om og kommenterer på “Uriasposten” kan vel næppe fylde et lille frimærke.
  Det er selvfølgelig OBO’s ret at være totalt uinteresseret i værdipolitik. men det er derfor en dårlig vittighed at nævne ham og hans blog som noget vi andre bør interessere os for.

  Kommentar by bjarne binee — 14. august 2019 @ 15:56

 36. Det er beskæmmende at de skatteyder financierende udsendelser er der inkorporeret 50% til 66% personer med anden etnisk baggrund end Dansk, de prøver at overbevise seerne om at der lige mange korandyrkere som etniske Danskere i landet, fjern mediestøtten og lad dem klare sig selv det må vi andre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. august 2019 @ 16:18

 37. Sidste nyt om De to svenskere, som anbragte industribomber i Kbh. Den ene har været restitueret i sin fader Pizzagrill. Den anden har vist en del voldsdomme på sig….:-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. august 2019 @ 19:17

 38. Hovedparten af danskerne er tvunget til at betale penge til DRs propaganda maskine under dække af at Danmarx Radio kan udføre bare nogen form for “public service”. At DF af og til tvinger dem til at moderere sig bare lidt må være universets mindste figenblad som DR propagandisterne kan dække sig under. Sandheden er dog at DR køre uhindret frihjul. Og det er så åbenlyst at DR er nødt til at konstruere endnu en falsk historie om hvordan DF styre noget, underforstået at nogle af DRs mange løgne blev “påtvunget” af DF. En klassisk socialistisk syndebuks-taktik som højrefløjen ikke har kæmpet effektivt imod. Den eneste løsning er at lukke DR!

  Kommentar by Hvideplov — 14. august 2019 @ 21:23

 39. Er det emnet for et universitetsspeciale! At der er en politisk, folkevalgt magt, der har en mening, om hvad public service er, og som får indflydelse på institutionen!

  Kommentar by Uno — 14. august 2019 @ 22:32

 40. Støt SIAD. God onsdag.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. august 2019
  Hvorfor støtte en forening som kun har et mål?
  Nemlig at fodre Anders Gravers Pedersen Der sker jo ikke en skid fra hans side.
  5000 medlemmer påstår han at have til en pris af 300 kr = 1500000 kr lige ned i foret ren tyveri ved højlys dag uden om skattevæsenet
  Sådan narrer den kloge den mindre kloge

  Kommentar by Holger Danske — 15. august 2019 @ 00:06

 41. Tja. Man kan jo støtte så meget.

  Nu kan man f.eks. støtte Priden med 50 kr. til et armbånd. Gad vide hvem der komme til at mæske sig i alle de penge?

  Eller man kan støtte Alternativet økonomisk via deres hjemmeside med ‘at plante et grønt og demokratisk håb i hele landet’. Bavdr. Det går da vel til flyvebiletter til at udbrede det grønne håb i hele universet. Som om politiske partier ikke svømmer rigeligt i skatteyderpenge (Var det ikke nogle fra Alternativet der var sur over, at Stram Kurs fik adgang til den generøse partistøtte)

  Kommentar by traveler — 15. august 2019 @ 12:09

 42. Beriget sig af det danske samfund, må det nok nærmere være.

  Kommentar by LarsB — 15. august 2019 @ 18:37

 43. Føler DR sig også pressede til, at sprede løse udokumenterede rygter og “hear say”?
  Noget tyder på det – hvis det drejer sig om POTUS Donald John Trump.
  Then the skies’re the limit.
  He’s fair game 24/7-365.
  I hvilke andre sanmenhænge bringer MSM så løst funderede rygter SÅ massivt?
  TV2 FÆÆÆÆK NUUUYZ speakeren sidder og eksalteret masturberende og taler om ANGIVELIGT. Og bringer allehånde ophidsede eskimoer i spil i denne ikke-historie.
  Hvad med:
  Michelle Obøhmand er ANGIVELIGT en trans i dametæj, huh? Var det ikke også noget?
  Verdens MSM rammer et nyt lavpunkt.
  Bedst som man troede, det ikke ville være fysisk muligt.
  HAR NOGEN SET OG HØRT POTUS STÅ FREM OFFICIELT, OG UDTALE DET OFFENLIGT?
  Hvis vi taler om AT LEGE MED TANKEN.
  Kan man formentlig køre frem med brask og bram om tilsvarende tanker fostret af bl.a. Kina og Sovjet.
  Men DET gør man ikke.
  ER der en mulighed for, at lancere “Dagens Trump” – ligegyldigt lødigheden. Så bare kør på!
  Jeeeeeez!
  Ku’ man ha’ forestillet sig en føljeton med titlen:
  “VERDEN IFØLGE DEN MUSLIMSKE NIGGERHØVDING”
  Nej vel?
  Helt utænkeligt – blot ikke når det gælder DT.
  Hvor ER vores skatte-medie-kroner givet godt ud.

  Kommentar by White knight — 16. august 2019 @ 15:22

 44. – White knight

  Anonyme kilder som hævder Trump vil købe Grønland. Mon ikke der menes investere i Grønland, og hermed modvirke kinesisk/russisk indflydelse… Som medierne tidligere har advaret imod (eks. P1 Orientering).

  Kina-vinklen blev stort set ignoreret, for Trump skal bashes hver dag. . ‘Har du hørt Trump vil købe Grønland ‘, sagde en mand i Netto til konen. Folk er som høns.

  Kommentar by Kim Møller — 16. august 2019 @ 17:10

 45. Tak Kim

  Kommentar by White knight — 16. august 2019 @ 20:15

 46. Anders Gravers har fortjent de penge……Det har DR eller mange andre statsfinancierede grødhoveder ikke. Anders Gravers sætter sit liv på spil imod den Islamiske fare….Ikke et ondt ord hvis skattevæsenet ikke for del i de penge, når jeg tænker efter hvad der igennem tidens løb er ydet skattepenge til.

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2019 @ 20:42

 47. STØT SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2019 @ 20:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper