14. august 2019

LA undsiger konservatisme, Støvring: “Liberale er ikke blot individualister, men også universalister.”

“Vi røg for ofte i den nationalkonservative fælde”, fortæller Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll-Bille til Berlingske, og pointerer, at vejen frem er ‘den positive og fremskridtsvenlige liberalisme’: “… enhver form for konservatisme skal høre op”. Inger Støjberg er marginaliseret i Det Liberale Venstre, og selvom Liberal Alliance kun har fire mandater i Folketinget, så virker det ikke ligefrem til at det er Henrik Dahl der svinger taktstokken.

Der er dog ingen grund til at håbe på et samlet blåt alternativ. Så ender med nationalkonservatismen, som med gjorde med den borerlige EU-modstand. Død og begravet i topskat og åbne grænser. Kasper Støvring kommenterer den borgerlige uenighed på Altinget.dk – Kasper Støvring om borgerlig krise: Liberalismens svar er ødelæggende.

“For at finde den låge, der kan lede ud af den borgerlige krise, må vi først skaffe os et egnet landkort – vi må definere, hvad borgerlighed er. Til det formål må vi besvare et af de mest elementære spørgsmål, man kan stille sig: Hvad er et menneske?

Allerede i svaret på det spørgsmål opdager vi, at borgerligheden er (mindst) to ting: liberal og konservativ. Og det siger jo noget om, hvor svært det kan være at samle borgerlige om et fælles projekt.

På spørgsmålet vil liberale svare, at mennesket primært er et autonomt individ, imens konservative vil svare, at det er et socialt væsen. Liberale hylder individualismen, imens konservative besinder sig på fællesskabet. …

Liberale er ikke blot individualister, men også universalister. De anskuer individer uafhængigt af deres kulturelle og sociale tilknytninger som ligeværdige; i sidste instans er hele verden mit hjem, og hele menneskeheden er min næste. Derfor må man ikke diskriminere: Der er ingen, man i princippet skylder mere end andre, for vi er jo alle mennesker.

Den liberale teori – som ingen i praksis selvfølgelig kan opfylde – betragtes som progressiv, tidssvarende, tolerant og humanistisk. Sammenlignet må konservatismen fremstå som de glødende tungers røst, som både indskrænket og reaktionær. …

Konservative forstår mennesket som situeret: Det er altid allerede indlejret i fællesskaber, det ikke altid selv har valgt, og som det er forpligtet af på en dybere måde, end liberale – i hvert fald retorisk – vil anerkende. Det gælder for eksempel forholdet til vores forældre, landsmænd, børn, ægtefælle, trosfæller og venner.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103534/trackback

68 Comments »

 1. Forbyd Liberallende Arrogance, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 12:46

 2. De doktrinære principryttere blandt de Liberale er nogle virkelighedsfjerne teoretikere. På samme måde som socialister, der hylder Karl Marx: At yde efter evne og nyde efter behov. Problemet er den menneskelige natur. Den gør at folk i stedet yder efter behov og nyder efter evne, og derfor vil et sådant system altid kuldsejle.

  De dogmatiske liberalister tager på tilsvarende vis ikke udgangspunkt i den menneskelige natur og den virkelige verden. Men er nødt til at have love der indgriber i folks frihed for at have et samfund. Som der står i Jyske lov. Ville enhver nøjes med sit eget, havde man ikke behov for en lov. Hvis ingen var kriminelle, behøvede man intet politi. Hvis alle betalte skat frivilligt, behøvede man intet skattevæsen. Hvis vi ikke havde et generøst velfærdssamfund, havde vi ikke behov for indrejserestriktioner og grænsekontrol. Og fordi vi har en generøs asylpolitik, får vi så mange kulturfremmede, at vi på mange punkter bliver tvunget til at regulere menneskers adfærd, f. eks. ved at forbyde burka, eller styre ghettodannelser.

  Kommentar by JC — 14. august 2019 @ 13:02

 3. Vi lever sandelig i svære tider, når indlysende, enkle sandheder, som dem Støvring står inde for, regnes for ekstreme og farlige. Liberalister, kommunister, kulturradikalister og stort set alle andre end de nationalkonservative FUCKER alting op!

  Kommentar by tilfældig — 14. august 2019 @ 13:09

 4. Den politiske skillelinje i Danmark går nu udelukkende mellem de fædrelandskærlige på den ene side og landsforræderne på den anden side.
  Desværre er landsforræderne de fleste.

  Kommentar by ino — 14. august 2019 @ 13:13

 5. Bye bye LA, I var et sjovt indslag i Dk politik

  Kommentar by Poul Sørensen — 14. august 2019 @ 13:15

 6. Lad os nu se. Det var Ammitzbøll, der tabte kampen om at blive formand for LA, så hans holdninger er umiddelbart mindre interessante. Lur mig, om ikke dette bare er positionering, så han står klar som alternativ hvis LA kommer til at mangle en ny formand igen.

  Kommentar by Henrik — 14. august 2019 @ 13:17

 7. Læg venligst mærke til at Right way pilen peger mod venstre og Wrong way pilen mod højre.
  Klassisk eksempel på vildskud i egen fod.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. august 2019 @ 13:23

 8. Læs bøger af f.eks Roger Scruton og Jon AP Gissel der er drevet af den rigtige vej!!!

  Kommentar by Moth — 14. august 2019 @ 13:27

 9. .

  Der er kommet alt for mange bøsser og lesbiske samt rabiate feminister ind på Christiansborg. De har har psykiske problemer som præger deres politiske holdninger, og som gør dem uegnede til at varetage det danske folks interesser.

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 13:28

 10. Per Henrik Rasmussen 13:23

  Nu har distriktspsykiatrien fejlet igen og givet stjernepsykopaten Niels O adgang til nettet, hvor fanden er Epsteins vagt/banemand, når man har brug for ham, forbyd Niller Nullert og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 13:40

 11. .

  NUTIDENS KOMMUNISTER forklæder sig som liberale, som radikale, som humanister, som næstekærlige menneskevenner. Men de er ulve i fåreklæder.

  De politikere som kalder sig selv konservative og borgerlige, er heller ikke hvad de udgiver sig for at være, næsten alle er de hyklere, socialister, skabsradikale, fascister og korrupte pampere.

  De har kørt vores folkestyre i grøften, så vi må nøjes med en art mafia-vælde. Sandsynligheden taler for at det vil lykkes dem at køre hele Danmark i grøften. Eller rettere: ud over afgrundens kant.

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 14:09

 12. I første linie tales der om “låge” som i havelåge og straks derefter skal der søges på et “landkort”. Det er to vidt forskellige begreber.
  Lad os “for guds skyld” holde fast i menneskets ret til individualitet.

  Kommentar by Per K. — 14. august 2019 @ 14:25

 13. .

  Se bloggen: HAD I RADIO-AVISEN-GRÆDENDE PIGE den 13. ds.

  Læs påvisningen af at Christiansborgs samlede politik

  er forrykt, landsskadelig og FOLKEMORDERISK.

  Det bliver måske min sidste kommentar indtil videre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. august 2019 @ 14:50

 14. Det bliver måske min sidste kommentar indtil videre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. august 2019 @ 14:50

  🙏🏻🙏🏻 tak, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 14:51

 15. “I første linie tales der om “låge” som i havelåge og straks derefter skal der søges på et “landkort”. Det er to vidt forskellige begreber.”

  Det får du ikke overtalt blogejeren til, han arbejder med stor energi og indædt had for at splitte borgerligheden, som han har et udbræget venstreorienteret forhold til.

  Det klæder heller ikke den ellers fornuftige Støvring at vælte sig så meget i “ismer” og påstande om, at sådan og sådan er mennesker. Jeg troede han var klogere.

  Som en folketingsmand sagde, da han så billeder af en panda, der trimlede rundt i Zoologisk Have: den ligner jo Simon Emil. Mon ikke det var en fra Venstre, som mildt sagt har haft det dårligt med LA.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 14:53

 16. PS: den er sat på kl. 13.23 i går.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. august 2019 @ 14:54

 17. Ikke udbræget men udpræget. Det må være et freudiansk slip og var ikke ment som en ondskabsfuldhed.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 14:55

 18. Jeg vil da endnu engang opfordre alle der mener at “hele verden er mine brødre ( og i ligestillingens navn “søstre” )” til at rejse til alle de “failed states” i kan finde og forbedre situationen der ( for egne penge, naturligvis ) og så se hvad i får ud af det.

  Som richard gere har i det hele i munden og kunne ikke drømme om at betale af egen lomme. richard gere skulle være god for Ca. 120 mill $ men han kunne ikke i sin vildeste fantasi finde på at “redde” 120 bådflygtninge selv og han har endda råd til det!

  Fuck jer og fuck den ged i red ind på!

  Kommentar by Santor — 14. august 2019 @ 15:31

 19. Simon Emil er parti hopper, men 100% Radikal

  Kommentar by k. m. — 14. august 2019 @ 15:51

 20. Hvem ved noget?

  Er 24Nyt.dk saboteret eller bortcensureret?

  Down for Everyone or Just Me
  24nyt.dk Status

  Is 24nyt.dk down right now?
  It’s not just you! 24nyt.dk is down, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 15:55

 21. Borgerlige Danskere er ikke racister, det er de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der er racister og vil indføre sharia og islam, det er småt med den etniske befolknings modstand trods det politikerne og fake news har udsat os for, så at kalde Danskerne racister må være fake news, tænk på hvad Donald Trump bliver udsat for til trods for at han er demokratisk valgt, forbyd islam i Danmark.
  PS hvad skulle formålet med andemad og anders redeskiders rejse til Mellem Østen, de viste ikke den grusomme bagside af sharia og islam.

  Kommentar by emmagad — 14. august 2019 @ 16:00

 22. #5 -‘The Right way ?’- Jeg vil nu svare som Katten i “Alice i Eventyrland” på det spørgsmål… ‘Ja det kommer sandelig an på hvor du skal hen!’

  Det ved man nemlig i Enhedslisten(EL). Asla Toje norsk forskningsdirektør v Nobel-inst. identificerer enten EL-Johanne eller EL-Skipper eller begge for rendyrkede liberalister;
  og han må vel vide det, post. doc. ved et eller andet engelsk uni.

  De er også socialister, der er nemlig store fordele ved at være
  mangehovede uhyrer når man skal brænde igennem. Som alle husker talte Skipper ved et palæstinensisk sit-in i foråret, hvor Solidaritet, PLFP, det internationale samfund(‘hvad er der for resten for noget?’) samt den værste af alle – Universalismen – stod for hovedretten, denne linde grød der så let glider ned.
  Enhver araber savler bare ved tanken og mindes sin barndoms kulinariske højdepunkter(især fordi der heller ikke var så mange israelere!) -nemlig ‘kylling med cornflakes’, nåh nej jeg tager fejl- ‘poulet danoise’ der var den!

  Har Skipper alligevel et liberalt dilemma? Hun kan ikke samtidig stemme for fri indvandring og så holde fagbevægelsen i skak, når den nu synes at muhamed og aysa trykker deres løn.

  Kommentar by Erik Rasmussen — 14. august 2019 @ 16:03

 23. I 2019 giver Danmark minimum 385 millioner kroner til seks lande, som ikke samarbejder om at modtage tvangsudsendte asylansøgere. Rystende, mener Dansk Folkeparti, der kræver handling fra regeringenEn række lande i Mellemøsten, Asien og Afrika modtager med den ene hånd hundredvis af millioner kroner i dansk u-landsbistand, mens de med den anden hånd afviser at samarbejde om at modtage egne statsborgere, der har fået afslag på asyl i Danmark.Alene i år sender Danmark 385 millioner kroner i humanitær bistand til lande, hvor tvangsudsendelser ifølge Rigspolitiet ikke i øjeblikket er muligt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 16:15

 24. OT
  Og det er ikke så kryptisk;

  For få uger siden udgav den afrikanske kardinal Robert Sarah bogen Le soir approche et déjà le jour baisse (“Aftenen nærmer sig, og skumringen sætter allerede ind”). Han skriver: “Vestens kollaps skyldes grundlæggende en kulturel og identitetskrise. Vesten ved ikke længere, hvad den er, eftersom den ikke ved, og ikke ønsker at vide, hvad der formede den, hvad den bestod af, hvad den var og hvad den er. (…) Denne selvkvælning leder naturligt til dekadence, der baner vejen for nye barbariske kulturer.”

  Hvad tror i der kan ligge i dette. ??

  Kommentar by Charles Nielsen — 14. august 2019 @ 16:15

 25. Det radikale islæt er åbenbart ikke forsvundet.
  Hvornår mon Dahl melder sig ud og ind i NB., hvor han oprigtig hører hjemme.

  Kommentar by centerpoint — 14. august 2019 @ 16:35

 26. JALVING: Min hukommelse er ringe, men jeg husker tydeligt, hvordan debatredaktøren for Politiken, der dengang endnu ikke var en officiel klima- og asylavis, nærmest var ved at falde ned af stolen, da han stillede mig følgende spørgsmål en kold og regnfuld februardag i 2011:

  Du skriver i din bog, at vi bør følge udviklingen i Sverige nøje, for »en skønne dag risikerer Sveriges problemer at blive Danmarks«. Hvilke problemer tænker du på?

  Bogen hed Absolut Sverige og var lige udkommet. Jeg svarede:

  »Det er især de problemer, der har at gøre med indvandring, radikal islam og mulige terroranslag. Kort før nytårsaften arresterede man tre Taleban-svenskere i Herlev og en fjerde i en forstad til Stockholm. Det er noget nyt, at vi pludselig har svenske terrorister i Danmark. Ifølge alle indicier havde de til hensigt at skade civile og publicistiske aktiviteter i Danmark (de fire blev arresteret for terrorplaner mod JP/Politikens Hus, red.). Dette er blot et eksempel på, hvad det er for nogle problemer, vi risikerer at få fra Sverige«.

  Redaktøren var stadig hvid i hovedet af vantro. Hvad fanden bildte jeg mig ind, sådan at genere hans elskede Sverige? Hvor han vistnok havde et sommerhus og kom jævnligt. Under interviewet vendte han flere gange tilbage til det med importen af svenske bombemænd. Han mente, det var grebet ud af den tynde luft, og at jeg var paranoid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 16:53

 27. Lyder som møgbeskidte perkere:

  Kvinde var frihedsberøvet i fire timer, hævder Københavns Politi i sag, hvor dommer har fængslet to sigtede.

  En kvinde blev i weekenden tvunget ind i en bil på Amager, hvorefter hun i Lille Skensved blev voldtaget. Det mener politiet.

  Frihedsberøvelsen stod på i fire timer, lyder det i den sigtelse, som onsdag er kommet frem i et retsmøde i Dommervagten i København. Her er to mænd, der begge er 20 år, blevet varetægtsfængslet i 13 dage.

  Mændene sigtes begge for at have udført bortførelsen. Da hun strittede imod, blev hun angiveligt slået to gange i ansigtet.

  Den ene mand skal derefter have udsat offeret for voldtægt. Hvis hun sagde noget om det til politiet, ville han brænde hendes mormors hus ned, lød det ifølge sigtelsen i en trussel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 17:17

 28. Som flere har været inde på og derunder jeg selv misbruges diverse ideologier og filosofiske retninger med rund hånd, som det passer bedst lige her og nu, og fortiden og fremtiden er en anden sag, som man hopper let henover.

  Jeg har flere gange hørt Pia Kjærsgaard udtale med pondus, at DF er et socialdemokrati, og dette har også altid været mit indtryk, ikke mindst fordi DF i nogle år stjal de fleste af sine vælgere fra Socialdemokratiet. Men jeg har ligeså tit hørt Pia Kjærsgaard udtale, at DF er et borgerligt parti.

  Den gode fru Kjærsgaard sammenblander således den form for borgerlighed, som mange af os kender og holder af, med SMÅBORGERLIGHED, og det tror jeg såmænd, at hun gør ud fra et ærligt hjerte, der ikke ved bedre. Indstillingen styrkes af det faktum, at De Konservative altid har haft et islæt af vælgere, som var født i arbejderklassen men havde klaret sig bedre end forældrene og følte det som en social markør, at de gik fra at stemme socialdemokratisk til at stemme konservativt.

  Det ændrer dog ikke ved, at den ægte borgerlighed, der vel at mærke afskyr småborgerlighed, udgør det egentlige fundament hos De Konservative, og i det fundament er det ligeledes helt grundlæggende, at storkapitalen er eller har været indblandet og både haft en international og en national side. At disse ismer i Kim Møllers og venners optik er uforeneligt, fortæller blot om deres egen sociale baggrund.

  Lad mig blot nævne store konservative erhvervsfolk som H. N. Andersen, Tietgen, A.P. Møller og Mærsk Mckinney Møller som eksempler på, hvordan nationale og internationale interesser er gået hånd i hånd, indtil man på universiteterne begyndte at sætte lus i skindpelsen med nogle kunstige ismer, som Støvring og Kim Møller er eksponenter for.

  Vi kan også tage Lars Hedegaard, hvis disciple de fleste her på stedet synes at være. Hedegaard har ALDRIG plæderet for det nationale, han har derimod med liv og sjæl hele sit voksenliv været for internationale og ved hver en lejlighed understreget, at han har en stor international bekendtskabskreds, som han sætter højere end det hjemlige. Jeg har endda i 2010 hørt am holde et foredrag i Tyrkkefrihedsselskabet, hvor han konkluderede, at hans form for marxisme havde som endemål at blive liberal.

  Det er imidlertid som om Hedegaards ellers glødende danske disciple ikke vil vide af dette og dermed sætter sig selv blår i øjnene. Tænk blot på det maleri, der blev vist på Mosbjerg folkefest. Det var vellignende, alle kunne se, at det forestiller Lars Hedegaard, og alle kunne vel også genkende den spankulerende attitude. Men hvorfor i al verden var billedets venstre halvdel oversået med et bølgende dansk landskab og en runesten, der ikke har det mindste at gøre med Hedegaards marxistiske baggrund og egne taler og bøger?

  Det kan kun være fordi maleren var blind for sin models liv og handlinger og tillagde ham nationale synspunkter, som Hedegaard aldrig selv har givet udtryk for, hverken i sine helhjertede marxistiske arbejdsår eller under det senere anti-muslimske korstog. Som sådan blev det et portræt af noget uægte. Men det uægte har intet med Hedegaard at gøre, det handler om malerens manglende realitetssans og personlige drømme, der sikkert er både velmenende og sympatiske men blot ikke forholder sig til virkeligheden.

  Den eneste politiker fra De Konservative, som jeg i farten kan forbinde med det, som partiet tidligere har stået for, er Rasmus Jarlov, og han nåede efter min mening at vise sig sig som en glimrende erhverhvervsminister. Hvad Pape og Khader angår, tilhører de udpræget grad de småborgerlige wannabe’er.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 17:24

 29. Er der noget galt med teknikken pt, intet kan sættes på herfra?

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 17:51

 30. Igen tekniske problemer. Kun een linje ad gangen virker.

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 17:56

 31. TP 17:56

  En

  To

  Tre

  Fire linier

  Det virker fint her, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 17:57

 32. Simon Emil:
  Een gang radikaler – altid radikaler.
  Een gang homo – alti.. nåh nej,- eller?
  Med ovennævnte karakteristik, behøver vi vel heller ikke tage resten af savlet seriøst?

  Kommentar by White knight — 14. august 2019 @ 17:59

 33. Mystisk:

  Kvitt. for modtagelse, men intet kommer på??

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 18:00

 34. Kan mere

  end to

  linjer sættes på?

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 18:01

 35. Hvis en bestemt a vis fra net tet nævnes, ho d ja ner nes.dk, blokeres der?

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 18:03

 36. Er HO D JA NER NES.dk virkelig bandlyst?

  Kommentar by TP — 14. august 2019 @ 18:05

 37. Nej, ingen blokering https://hodjasblog.one/ forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. august 2019 @ 18:24

 38. P.S.

  Ovenfor skrev jeg om Pia Kjærsgaard og forholdet til Socialdemokratiet. Netop nu kan man læse i netaviserne, at den socialdemokratiske statsminister tager fru Kjærsgaard idë om at sikre grænsen mod Sverige op til fornyet overvejelse.

  Dette sker på pga. bomberne i København, og hvad jeg vil frem til er den unge alder, som de senere dages anholdte og meget omtalte terrorister har.

  Nordmanden er Bærum er 21 år og svenskeren er 22 år, men ellers har de øjensynligt ikke meget tilfælles. Den ene er intelligent og særdeles velbjerget, og den anden er ifølge sin mor så dum, at han ikke kan lave en bombe og leve op til kravene for at blive uddannet indenfor VVS. Men derfor kan de jo sagtens have det tilfælles, at de ønskede at handle og begge blev forført, fordi de er unge og åbenbart i deres følelsers vold. Nordmanden fremstår som alvorligt psykisk syg, om svenskeren ved vi vist fortsat intet, og måske er han slet ikke svensker.

  Dette burde vi alle have i baghovedet, når vi udtrykker os på nettet.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 18:26

 39. # Charles, 16.15:

  … Vesten beskrives nu som “Aftenlandet” hvor mørket kommer snigende. I 1939 talte man om at nu slukkedes lysene i Europa. Og de blev slukket, for der fulgte fem år med bomber og mørklægning. Men lysene blev dog tændt igen.

  I det nuværende Danmark er mørket også ved at falde på. Om der bliver lyst igen i danskernes levetid, er nok meget tvivlsomt. Et tykt åndeligt mørke er ved at sænke sig ned over vores land. Kommer vi nogensinde ud af dette mørke igen?

  Det er tvivlsomt. Danskerne er måske nok i tvivl om deres identitet og kultur, men først og fremmest er flertallet af medierne hjernevasket og indoktrineret til at lægge sig fladt ned for alt hvad politikerne finder på.

  Nu er det ganske vist normalt sjældent det passive flertal som ændrer historiens gang, men vil der opstå en dynamisk og effektiv bevægelse til Danmarks redning i tide? En ægte elite som vil dreje historiens hjul inden det er for sent, og som derved vil forhindre den totale katastrofe og landets undergang?

  Næppe. Alt tyder på at danskerne vil være lige så passive som jøderne, armenierne, aztekerne og andre folkeslag, som først gik til modstand da det var for sent. Og som derfor blev udryddet, helt eller delvis.

  Invasionen kan observeres overalt, i gaderne, i boligkvartererne, i bankerne, i skolerne, på hospitalerne, i butikkerne, i togene og busserne osv. Danmark er igen ved at blive besat. Men de typiske danskere forstår ikke at de er ved at miste deres land, kultur, sundhed og tryghed, og at de danske børn og unge har udsigt til en jammerlig og rædselsfuld fremtid. De stemmer stort set som de plejer.

  Eller forstår de det alligevel? Er noget begyndt at dæmre for dem?

  Kommentar by Ole Jensen — 14. august 2019 @ 18:44

 40. # Thomas, prøver du at bortforklare at der er tale om to migranter fra Afrika mv.? Eller har du sikkerhed for at det er en etnisk nordmand og etnisk svensker?

  Kommentar by Ole Jensen — 14. august 2019 @ 18:49

 41. Ole Jensen kan ikke læse indenad.

  Dit indlæg er af den sædvanlige intrigante, opdramatiserende og dommedagsagtige slags og derfor destruktivt. Det vidner ikke om borgerlighed men stinker af det had, der altid findes i proletariatet og er rettet mod “De store”. Misundelse, mindreværdskomplekser og jantelov trives fint sammen med politisk had.

  I øvrigt – som jeg skrev tidligere på dagen – nærer jeg et brændene ønske om, at alle muslimer forsvinder fra landet med samt deres evindelige luskede intriger, kiv og strid.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 19:00

 42. Uriasposten er blevet reduceret til en varmestue for den psykisk syge “TP”/”ALEXANDER BEAUMONT”/”Ole Jensen”.

  Der er både personligshedsspaltning og forfølgelsesvanvid involveret.

  Kim Møller har tossetække.

  Det er godt, at det ikke er min blog.

  Kommentar by np — 14. august 2019 @ 19:10

 43. Hellere fem lange kommentarer fra A. Beaumont, end to linie fra Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by k. m. — 14. august 2019 @ 19:29

 44. k. m. kl. 19:29

  Er det disse kommentarer, du refererer til?:

  1. Er der noget galt med teknikken pt, intet kan sættes på herfra?

  2. Igen tekniske problemer. Kun een linje ad gangen virker.

  3. Mystisk:

  Kvitt. for modtagelse, men intet kommer på??

  4. Kan mere

  end to

  linjer sættes på?

  5. Hvis en bestemt a vis fra net tet nævnes, ho d ja ner nes.dk, blokeres der?

  6. Er HO D JA NER NES.dk virkelig bandlyst?

  Kommentar by np — 14. august 2019 @ 20:23

 45. Lad mig i øvrigt komme med en kommentar til blogindlæggets emne:

  Når nu Venstre under den nuværende ledelse svigter konservatismen, så er det godt, at andre kan tage over. Den socialdemokratiske regerings udspil om at styrke grænsebevogtningen mod Sverige og at give politiet flere midler – efter bombenangrebet mod Skat – er klassisk konservativ politik.

  Når borgerlige bliver for liberale, bliver venstrefløjen konservativ.

  Kommentar by np — 14. august 2019 @ 20:45

 46. np
  Tag kampen med Beaumont, det er ikke mit problem at Beau roder med æ rytmeboks

  Kommentar by k. m. — 14. august 2019 @ 20:45

 47. Blogejeren synes ikke at associere sin udprægede tossetække med det faktum, at han selv er medlem af Nye Borgerlige, der markedsfører sig som et nationalkonservativt parti, men i realiteten fremstår som et ultraultraliberalistisk og hypermoderne hovedstads- og kystbaneparti hinsides den landlige borgerlighed i store dele af Venstre og De Konservatives forpjuskede småborgerlighed.

  At tænke sådan ligger lige til højrebenet, når man kender lidt til Pernille Vermunds medstifter af partiet og hendes ægtemand, der end ikke har boet i Danmark i mange år og heller ikke synes interesseret i danske forhold udenfor måske pengeverdenens højere cirkler.

  Hvor det nationalkonservative kommer ind er vanskeligt at sige, da der jo skal meget mere til end islamkritik og de nedringninger, der gav Lene Espersen tilnavnet “den talende kavalérgang”. Vermund fører sig desuden stærkt frem i Se og Hør stil med bryllup med Dennis Knudsen som frisør og senere dryp efter dryp af bikinibilleder taget under bryllupsrejen – naturigvis i udlandet.

  Danmark er alt for småt for de hurtige nye penge i Pernille Vermunds miljø. Og det er ret uhyggeligt, at islamkritik efterhånden kan sælge hvad som helst.

  Dermed være ikke sagt, at islamkritikken ikke er højst nødendig, og at det voksende had ikke er ret naturligt. Det skal blot tøjles og bruges konstruktivt til landets bedste. Ikke til at hoppe på enhver galej.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 20:48

 48. – Carlo mfl.

  Alt styres af Akismet-filteret. Links er ofte problematiske.

  Kommentar by Kim Møller — 14. august 2019 @ 21:03

 49. Hvor kom “Thomas” LAllende fra?

  Kommentar by Træt — 14. august 2019 @ 21:04

 50. Crossposting. Jeg trækker lidt i land mht. Thomas.

  Dog

  Kommentar by Træt — 14. august 2019 @ 21:06

 51. Vi er flere der har bemærket at “np” slavisk følger debat-opskriften fra “Håndbogen for rabiate feminister og forvirrede høns”. Opskriften lyder: “Er I uenige, og har du ingen argumenter, så overvæld modstanderen med skældsord, diagnoser, nedgørende udtryk og falske beskyldninger. Så vil mange ende med at give dig ret”. “Især mændene vil være tilbøjelige til at give efter, når en vred kvinde kritiserer og anklager dem med hårde ord”.

  “np” er ikke den eneste frådende feminist her hos Uriasposten, eller opererer hun under flere navne? Men pyt, hun er under alle omstændigheder en type man godt kan more sig lidt over, samtidig med at man godt kan få lidt medlidenhed med hende. Hun må da have kronisk hovedpine med alle de store tanker der presser sig på i hendes lille hoved.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. august 2019 @ 21:23

 52. Ole Jensen kl. 21:23

  Det kunne være spændende, hvis du engang imellem kunne variere dine mange indlæg, så f.eks. Alexander Beaumont var uenig med TP, eller TP var uenig med Ole Jensen eller Bent Nielsen. Det kunne være sjovt, hvis Beaumont beskyldte TP for at være fascist, feminist eller rødgardist. Men det er nok for avanceret for din intelligens.

  Kommentar by np — 14. august 2019 @ 21:52

 53. .

  Der er interessant nyt om Google og Sverige hos Snaphanen. På den korte er der nyt om overfald m.m.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. august 2019 @ 22:01

 54. Træt.

  Det behøver du ikke. Jeg er gået, her står alt stille og gentages i en stadig trummerum, og jeg har ingen venner.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 22:02

 55. “Liberale er ikke blot individualister, men også universalister.”
  Dette er den store løgn i liberalismen. For liberalismen kræver, ligesom socialismen kræver, at alle mennesker er ens og lever op til visse standarder, for at systemet skulde kunne virke. Dette giver reelt ikke nogen individer plads.

  “De anskuer individer uafhængigt af deres kulturelle og sociale tilknytninger som ligeværdige;”
  Problemet er at i den virkelige verden er mennesker, ligesom alle andre biologiske skabninger, adaptere til det lokale “miljø” de kommer fra. Dette kan også ses i IQ forskningen der tydeligt viser lokale sammenhænge imellem IQ og område. Så menneskers biologi er område afhængig, hvilket er baggrunden for menneskehedens udvikling af sande individer. Og kulture er også område afhængige. For eksempel kan man ikke bygge sne iglooer i Sahara ørknen, eller bruge transport-kameler på arktis. Det sande universelle princip er at man er nødt til at adaptere sig til sine lokale område forhold, og dette går stik imod de Liberale.

  “i sidste instans er hele verden mit hjem, og hele menneskeheden er min næste.”
  At forveksle globale og lokale effekter/størrelser/ting/væsener giver IKKE en universel tankegang. Det er bare simpel parasitisk dumhed!

  “Derfor må man ikke diskriminere: Der er ingen, man i princippet skylder mere end andre, for vi er jo alle mennesker.”
  Og her afsløre parasitten sig selv: For det handler ikke om skyld versus uskyld. Det handler om at virkeligheden er baseret på ofte ubehagelige fakta som kun kan behandles/løses med hård arbejde. Og første skridt på vejen er naturligvis at acceptere disse fakta, hvilket den Liberale tankegang er konstrueret til at forhindre. Der er ingen reelle principper hos de Liberale bortset fra at “søde ord” skal bruges til at til rage sig ufortjente goder. I en civilisation er det dem der bygger civilisationen der er vigtige. Og det er ikke dem der nasser og spiller skuespil for at narre andre til at tro de er “gode” og derfor skal have dit og dat!
  På lang sigt vil de Liberale med deres med-parasitter, biologisk udrydde dem der er civilisations opbyggende. Dette bliver uundgåeligt fordi disse får meget få børn. Og derudover arbejder sig ihjel i stadigt højere tempo for at kompensere for dem der er forsvundet, samt de stadigt højere krav fra parasitterne. I sidste ende vil dette medføre et civilisations kollaps der vil udrydde de sidste civilisations opbyggende mennesker, da disse ansvarligt har opbygget forråd som vil blive frarøvet dem. Så man er nødt til at være klar til at rejse inden det bliver for sent.

  Kommentar by Hvideplov — 14. august 2019 @ 22:45

 56. Henrik fra Ribe ligner en liberal, men hunden skal ikke skues på hårene.
  Jeg regner ham stadig som en mand, der ved, hvad han gør. Vi får se.

  Løkke-Fonden bugner af velstand, under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 14. august 2019 @ 23:16

 57. For få uger siden udgav den afrikanske kardinal Robert Sarah bogen Le soir approche et déjà le jour baisse (“Aftenen nærmer sig, og skumringen sætter allerede ind”). Han skriver: “Vestens kollaps skyldes grundlæggende en kulturel og identitetskrise. Vesten ved ikke længere, hvad den er, eftersom den ikke ved, og ikke ønsker at vide, hvad der formede den, hvad den bestod af, hvad den var og hvad den er. (…) Denne selvkvælning leder naturligt til dekadence, der baner vejen for nye barbariske kulturer.”

  Hvad tror i der kan ligge i dette. ??

  Kommentar by Charles Nielsen — 14. august 2019 @ 23:22

 58. .

  Hvad tror I der kan ligge i dette??

  Har du set et svar kl. 18.44?

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 00:01

 59. # Charles: Hvad mener du iøvrigt om de seneste nyheder hos Snaphanen og den korte avis? Eller om 13.23 under bloggen om “Had i radioen — grædende pige”….?

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 00:10

 60. Jeg har ganske vist sagt farvel, men jeg vil som punktum understrege, at oplæggeet manipulerer på det groveste, når det siges

  “Liberale er ikke blot individualister, men også universalister. De anskuer individer uafhængigt af deres kulturelle og sociale tilknytninger som ligeværdige; i sidste instans er hele verden mit hjem, og hele menneskeheden er min næste. Derfor må man ikke diskriminere: Der er ingen, man i princippet skylder mere end andre, for vi er jo alle mennesker.”

  Den danske ordbog, ordnet.dk, oplyser om begrebet universialisme, at det betyder

  “princip eller lære (fx inden for religion eller politik) der betoner almenvellets eller helhedens forrang for den enkelte eller det specifikke”

  Og går man så videre og slår op på definitionen af ordet almenvellet, får man at vide, at dette betegner et samfund eller et fælleskab.

  For eksempel det nationale fællesskab/samfund.

  Universalister tænker i fællesskaber i stedet for snævert egoistisk. Derfor er det også hyperliberalt stof at forsvare fællesslabet, fx alles ret til at komme til orde – ytringsfrihed, og alles ret til at forsamle sig om fælles emner og at tro på det, de ønsker at tro på. Det handler om at tage ansvar for hinanden, så at de syge får behandling, alle får mulighed for uddannelse, og alle får hjælp, hvis de mister deres arbejde.

  Dette er altsammen ærkeliberalt stof, som man på Uriasposten ikke vil anerkende som liberalt. Her hersker totalt rod i grundbegreberne.

  Universalisme er heller ikke det samme som globalisme, og det handler da slet ikke om at invitere hele verden indenfor men om at tage vare på noget fælles til fælles bedste.

  Det vil I ikke tro på, og derfor den daglige trummerum, hvor det samme gentages til ulidelighed. En dag står i med våben i hænderne og har stadig ikke sat jer ind i grundbegreberne, fordi hadet fyldte det hele, og intellektet sandede til undervejs.

  Kommentar by Thomas — 15. august 2019 @ 00:30

 61. Overflødig diskussion. Selvom jeg historisk har stemt på Nye Borgerlige og før det DF, LA, Fremskridtspartiet og Socialdemokratiet, har jeg aldrig følt mig som “borgerlig”, “konservativ”, “liberal” eller “socialist” eller “marxist”.

  Men jeg kender de underliggende politiske filosofier og filosoffer. Det er “skolepensum”, man skal igennem. Men ideologierne er forældede og demografien er det vigtigste for mig i dag.

  Demografiske fremskrivninger viser, at etniske danskere kommer i mindretal i Danmark ca. 2065. Det er fremtiden, hvis der ikke snart kommer politisk flertal i folketinget for at stoppe masseindvandringen.
  Og det er der desværre ikke udsigt til, at der kommer, før det er for sent.

  Kommentar by A-mad — 15. august 2019 @ 09:45

 62. “Demografiske fremskrivninger viser, at etniske danskere kommer i mindretal i Danmark ca. 2065.”

  Det er intet problem for universalisterne. Visionen er et multietnisk og multikulturelt Danmark i en grænseløs verden uden nationer, hvor alle racer, religioner og kulturer lever side om side, som det allerede er tilfældet på Nørrebro.

  Hvis man mener, at Danmark tilhører de etniske og hvide danskere, så er man ifølge universalisterne racist. De vil nævne nazisternes forestilling om Blut und Boden, altså samhørigheden mellem folkeslag og hjemstavn.

  Det er desværre der, liberalismen er endt i det 21. århundrede, fordi den ikke vil lytte til konservatismens moderation om, at verden ikke kun består af fremtid og det fjerne og utopiske, men også fortiden og det nære og konkrete, og at et egentligt brud ikke er muligt.

  Kommentar by np — 15. august 2019 @ 10:35

 63. Nå, det forsvar for de to “svenskere” som Thomas fremførte 18.26 er nu faldet lidt fra hinanden, eftersom de viste sig at være ikke-svenskere.
  Hvorfor blev Thomas fornærmet over at man spurgte om han var sikker på at de var svenskere?

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 11:26

 64. Konservatismen er stødt ind i en række problemer, som skal overvindes på den rigtige måde. Man kan nævne følgende:

  1) Vestlige konservative er basalt set imod at politik trænger ind på menneskers privat- og familieliv. Det konservative er at opretholde familien som en central rolle i folks liv og som beskytter mod de eksterne politiske kræfters indgriben. Det er den uvilje som afspejles i LAs afvisning af det de tror er intimiderende nationalkonservatisme. Men når socialister og godhedssegmentet benytter enhver lejlighed til at få politisk kontrol over familier, så tvinges konservative ind på politik-områder, som er dem inderligt imod og fremmed. Og det resulterer i uønsket intimidering. I Østeuropa lykkedes det helt mirakuløst befolkningerne at beskytte deres familier fra kommunismens indtrængen. Og rent faktisk blev familieværdier gjort til en politisk prioritet, en venstrefløjskonservatisme, som er helt ukendt på venstrefløjen i Vesteuropa.

  2) Det lykkes socialister med stor succes at lyve mod bedreviden om konservative vestlige værdier ved at gøre dem til det samme som konservative islamiske værdier. Jamen jamen i gamle dage gik kvinder da også med tørklæde og patriarken bestemte over kvinderne og bla. bla. idioti.

  3) Private firmaer opfattes som en naturlig base for konservatisme. Men de opfører sig meget ofte lige modsat. De er f.eks. hoppet med på ideen med at fejre diversiteten på Pride Parade, hvor man fejrer det firmastøttede slogan, at ‘alle er unikke’. Men som det er med disse bevægelser, er nogle bare mere unikke end andre, og de sætter hele deres globalistiske ideologiske dagsorden igennem ved brug af Pride som brækjern. Og er man ikke enig i deres globalistiske dagsorden, fratages man retten til at være unik og udstødes som fjende eller måske afskedes fra firmaet eller hindres karriere.

  Det kan sikkert uddybes bedre

  Kommentar by traveler — 15. august 2019 @ 11:33

 65. Enig np 10:35. “Det er intet problem for universalisterne.” Ikke endnu, men det bliver det.

  Unversalisterne er “smukke drømmere”. De pudser glorien indtil multi-kultien rammer dem selv eller deres børn og familie.

  Det er evident – og alle burde vide det – at multikulti og islamisering på sigt betyder borgerkrig. Eksemplerne er legio. Eksempler er bl.a Libanon og Indien.

  Sidste nyt fra multi-kulti fronten er den nye indiske Modi-regerings vedtagelse af en lov, der giver fri indvandring af hinduer til Kashmir.

  Hvordan mon det kommer til at gå? Hvad gør Pakistan og muslimerne?

  Kommentar by A-mad — 15. august 2019 @ 15:03

 66. NEW DELHI (Reuters AUGUST 6, 2019 ) – Indian Hindus forced out of Muslim-majority Kashmir decades ago are jubilant at the government’s decision to allow all citizens the right to settle there, with many considering an eventual return home if conditions are secure.

  Fireworks explode as Hindu saints and school children celebrate scrapping of special constitutional status for Kashmir.

  Aiming to integrate the revolt-torn region fully into India, Prime Minister Narendra Modi’s government has scrapped rules restricting property purchases, state jobs and college places to residents only.

  Kommentar by A-mad — 15. august 2019 @ 15:47

 67. Hinduistisk overherredømme i muslimske Kashmir? Pludselig kan vestlige medier se faren for befolkningsudskiftning
  Dobbeltmoralen i vestlige medier skriger til himlen.

  Det har ikke vakt megen opsigt i danske medier, at den hindunationale regering i Indien i begyndelsen af august ophævede særrettighederne for delstaten Kashmir, et omstridt område beliggende mellem Pakistan og Indien, med en majoritet af muslimer også i den indisk kontrollerede del af Kashmir.

  Paragraf 370 i den indiske forfatning skal udgå, og det vil i princippet betyde, at millioner – husk på Indiens enorme befolkning – af hinduer kan flytte til Kashmir, og også provinsen Jammu, og således demografisk ændre områderne fra muslimsk dominerede til hinduistiske (…)
  Menneskerettighedsaktivister har protesteret og bl.a. sagt, at dette kan ”ændre demografien og til syvende og sidst ødelægge områdets [muslimske] karakter”.

  Det var fra New York Times. Britiske BBC kan også være med og sendte en rapporter, der bl.a. kunne fortælle, at en ung mand er klar til at lære sin lille søn at bevæbne sig, som faren selv er villig til.

  Nyhedsbureauet Associated Press har også bragt bekymrede artikler om emnet, hvor man lader muslimer i området komme til orde, så de kan fortælle, at de er bange for, at ”identiteten” i Kashmir og Jammu vil forsvinde, hvis millioner af hinduer indvandrer til området.

  Det lyder, som om det ikke kommer til at gå helt stille af, hvis gennemførelsen af loven medfører en kraftig demografisk forandring af de i dag muslimsk dominerede områder.

  Nu er det så, at man som vesterlænding tillader sig at stille et par spørgsmål: Er det ikke korrekt forstået, at mangfoldighed er godt, og at mere mangfoldighed er endnu bedre? Bør muslimerne i Kashmir og Jammu ikke kunne forstå, at det kun vil berige deres tilværelse, hvis de over en årrække oplever, at deres område går fra at være muslimsk domineret til at blive mere og mere hinduistisk?

  (Klip fra Morten Uhrskov Jensens blog i Jyllands-Posten 14.08.2019)

  Kommentar by A-mad — 15. august 2019 @ 16:20

 68. Per (i en anden tråd) har ret. Vi kan selv finde frem til Morten Uhrskov, hvis vi gider at læse hans forudsigeige klummer.

  For os, der har kapacitet til at tænke på andet end muslimer, er der ikke meget idé i en blog, hvor folk blot sidder og kalkerer af efter andre medier, samtidig med at de hårdnakket påstår, at disse medier “sover” eller er sygeligt “røde” og ikke fattet det, som de selv kan få øje på. Kashmir har jeg læst om andre steder.

  Kommentar by NINA — 15. august 2019 @ 23:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper