15. august 2019

Radio24syv, en tilfældig onsdag: Beskæftigelsesterapi for mediebranchens venstreorienterede?

Det er ikke småting P1-alternativet Radio24syv kan få fyldt sendefladen med en tilfældig onsdag i august. Jeg sprang ‘Rushys Roulette’ over, men det handler altid om racistiske danskere og den overdreven stramme udlændingepolitik. ‘Det Lille Mememageri’ laver mere eller mindre politiske memes om toneangivende højrefløjspolitikere, herunder medregnet alt til højre for SF. ‘Fede Abes Fyraften’ handlede om noget så apolitisk som svampe, men svampe-eksperten var den aldrende hippie Steen Larris, der fortalte, at han ikke kunne med diverse svampeforeninger, da der var for mange DF’ere. De var ikke stuerene, vor tids nazister.

Et af emnerne i AK 24syv var den famøse Konfront.dk-artikel, jeg bloggede tidligere på ugen. Værten Nicoline Larsen fortalte at hun havde kontaktet dem af de anonyme skribenter hun kendte, men at de ikke ønskede at medvirke. I stedet fik vi et langt udglattende interview med den revolutionære socialist Jens Philip Yazdani, der fortalte at hans far engang blev overfaldet af White Pride. Jeg klarede ikke mange minutter med ‘Spørge Jørgen’, men Leth plejer ikke at tale længe før han undsiger Donald Trump og folk der ikke læser Politiken.

Den nye programserie ‘Stram Diskurs’ (!)… ser ud til at have erstattet ‘Mary og de Gamle Hvide Mænd’. Hvor Mary Consolata Namagambe konfronterede hvide mænd med deres racistiske hvidhed, så forsøger Nima Zamani lidt mere defensivt at få højrefløjen i tale. Det er ikke helt ueffen, men der tegner sig et klart mønster på kanalen. De røde taler med meningsfæller forstående og udglattende, og i det omfang man overhovedet taler med højrefløjen, så er et en form for ideologisk eksotisme: Hvordan føles det at være så ekstrem politisk?

Højrefløjens spirende talenter bliver aldrig værter på Radio24syv, der omvendt tæppebomber med persondrevne samtaleprogrammer med mediebranchens venstreorienterede. Zamani var engang blot tekniker på Rushys Roulette. Hele Danmarks ‘Zissel’, der nu taler kunst med Leth på Mallorca, var for få år siden blot en ræverød gymnasieelev fra Djursland.

Nævnes må også programserien ‘Deprimeret med Dorset’. Den venstreradikale standupper Sebastian Dorset, har haft psykiske problemer, og har af samme årsag fået sit eget program. Jeg holdt ikke længe. Man kan godt tale med sin hund, men det er ikke nødvendigvis radio-materiale.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103551/trackback

45 Comments »

 1. Igen, gud hvor jeg savner Mads Holger!!

  Kommentar by Moth — 15. august 2019 @ 11:57

 2. radio24lyv fortsætter nu deres røde propaganda og islamleflende lorte sendeflade på DAB fra den 1. november 2019, forbyd radio24lyv og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 11:58

 3. Programforslag til 24syv:

  “Greta på Gaflen” – Thunberg i GreenPeace-sponseret reality-drama hvor hun på den mest CO2-neutrale måde nogensinde, æder sig selv.

  “Vaginarkiet” – seks 40+ feminister i rundbords-diskussion om, hvilke samfundsproblemer mænd er skyld i denne uge. Krydret med tips om friblødning og kattegrus.

  “To minutters anti-had” – en serie ultrakorte indlæg hvor dagens mest højtråbende og hadefulde venstreekstremist fra Twitter får lov til at agitere imod borgerlighed.

  Fortsæt selv idé-listen. Der er materiale nok, når aktøren ikke har nogen nedre værdighedsgrænse.

  Kommentar by Quark — 15. august 2019 @ 12:06

 4. Kære Kim,
  Det lyder, som om det er Bob Glitter, der kunne have skrevet det. Blot er det virkelighed.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 15. august 2019 @ 12:15

 5. NOSSER AF STÅL

  Stram Kurs anmelder hermed demonstration med titlen “Ægte Pride på Nørrebro”, som skal foregå lørdag den 17. august 2019 kl. 12.00.

  Det er en mobil demonstration i form af en vandring, som begynder i den del af Mjølnerparken, som vender ud mod Tagensvej. Derfra går vi i Mjølnerparken til Hothers Plads, derefter Midgårdsgade, passerer Mimersgade og følger Superkilen til Nørrebrogade. Ned ad Nørrebrogade til Stengade, til højre af Stengade, så Baggesensgade og Todesgade, hvor vi gør et kort ophold på Blågårds Plads. Så videre af Blågårdsgade tilbage på Nørrebrogade hele vejen til Nørreport og videre i lige linje derfra til Strøget og til højre af Strøget til Rådhuspladsen, forbyd Islam I Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 12:19

 6. Mon Kjøbenhavns Pølleti lukker Rasmus ned og nægter hans forfatningsmæssige ret til fredeligt at demonstrere på det tabte territorium kaldet Nørrebronx?!, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 12:24

 7. Savner Mikael Jalving på 24Syv.

  Kommentar by Holger_Danske — 15. august 2019 @ 12:29

 8. ORGANISERET POLITISK VANVID

  Når kommunisme – feminisme – socialisme og fjernstyret korruption går sin sejrsgang, ender alt i idioti, perversiteter og ondskab. De røde starter allerede i vuggestuerne, børnehaverne og de små skoleklasser med deres statsopdragelse af børnene, fremtidens ensrettede borgere. Siden fortsætter DR og papiraviserne hjernevasken. Det er derfor både Danmark og Sverige er på vej mod det kollektive selvmord. Vores kultur, økonomi, velfærd, privatliv, familieliv, personlige frihed og meget, meget mere er ved at blive skiftet ud med kaos, kollaps, bankerot, junglelov og galehus-tilstande.

  Lige nu reklamerer DRs P1 for en bøsse-, lesbisk- og transparade på Frederiksberg. De røde har Sodoma og Gomorra, Sverige og Sovjet-unionen som deres store forbilleder. Og frau Merkels og EUs planer om at importerede millioner og atter millioner af arabere og afrikanere, betragter de som yderst fornuftige.

  Konsekvenserne gider de ikke tænke over.

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 12:29

 9. Ole Jensen 12:29, jeg tror Rasmus Paludans demo bliver bedre og mere oplysende omkring perkernes sande ansigt og sande holdning til homoer: https://www.facebook.com/events/360142558259506/?ti=icl forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 12:32

 10. “Hvordan føles det at være så ekstrem politisk?”

  Hvordan føles det at være et ryggesløst flokdyr, fuldstændigt blottet for principper og holdninger der ikke er dikteret af andre?

  Kommentar by Kimski — 15. august 2019 @ 12:54

 11. *

  Læs også under bloggen “HAD I RADIOEN – GRÆDENDE PIGE”, kl. 13.23, om hvad Christiansborgs og mediernes store visioner (den ultimative plan for vores fremtid!)

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 13:18

 12. At du orker Kim.

  Min hjerne er begyndt at filtrere al propagandaen fra, jeg registrer det ganske enkelt ikke længere. Specielt med Trump.
  Hver gang hans navn indgår i en sætning, bliver hele emnet ugyldigt. Hele artiklen eller nyhedsudsendelsen umyndiggøres.

  Der eksisterer ikke nyheder længere i MSM. Der er kun SPAM!

  Må historien sætte dem i den evige skammekrog.

  #8 Ole Jensen.
  De opererer ikke med begrebet “konsekvenser”. Så er der nemlig heller ikke noget der hedder “ansvar”. Jo mere jeg lærer om de her mennesker, jo mere indser jeg at de aldrig er blevet voksne. De er små børn i hovedet.
  At se hende den svenske politiker græde på live TV, over de problemer hun har har været en del af …

  Kommentar by Realist — 15. august 2019 @ 13:25

 13. #9 Carlo, jeg tror at De Anstændige vil himle op over Paludan, som de plejer at gøre. Det bliver noget med “Jamen, hvorfor skal han altid provokere muslimerne?”, og så glemmer idioterne jo fuldstændig, hvad formålet med pride parade er.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. august 2019 @ 13:26

 14. @Holger Danske: Mikael Jalving var på 24Syv i en time igår

  Mikael Jalving om Stram Kurs i 24 Syv

  https://snaphanen.dk/2019/08/14/projet-veritas-google-whistleblower-goes-public/

  Kommentar by BB — 15. august 2019 @ 13:35

 15. Skt.Glistrup vidste allerede for 35 år siden, der ikke ville blive andet en pis, lort og ballade med pakki-kosten og hendes landsmænd.
  Den senildemente chauvinistiske Jürgen Lethmælk med sit rødradigale mundlort og SORTE livsstil, skal køres på plejehjem.
  – Klarer i dén Citroën?
  Her er der sikkert en venlig plejer, der ka’ lukke kæften på ham med en MAGNUM (udtales Macknumm).
  Sebassemand Dåreset har væeet psykisk syg længe. I sine psykoser skrev han bl.a “lune”(HA!) Hjerte-Villy’s punch lines. Der fik alle folk til at falde på maven, og istemme:
  “Villy Villy Villy Villy Villy Villy!!!”
  Hvor er folk dog nemme.

  Kommentar by White knight — 15. august 2019 @ 14:03

 16. P.S.
  Hvad skal der til, for at få pakki-kosten til at ændre programnets navn fra Rushy’s til RUSSISK roulette? (with real bullets!)

  Kommentar by White knight — 15. august 2019 @ 14:09

 17. *

  Læs også under bloggen “HAD I RADIOEN – GRÆDENDE PIGE”, kl. 13.23, om c Christiansborgs og mediernes store visioner (den ultimative plan for vores fremtid!)

  Kommentar by Ole Jensen — 15. august 2019 @ 14:10

 18. Hehe! Godt skrevet af Møller 👍 Lad os få en patriot radiostation som modvægt, hvor vi kan brokke os over venstrefløjen og hædre den hvide mand, grænsebevogtning og Kød! Masser af snak om kød og opskrifter.

  Kommentar by Kuffar — 15. august 2019 @ 14:31

 19. Ka´ nogen fortælle mig hvad jeg går glip af ved ikke mere at at se og høre radioaviser, se dr og tv2 nyheder, men udelukkende læse lidt i JP og FS med sporadiske kik på EB??

  Jeg bruger nu kun de alternative steder som f.eks. Urias Posten, DKA, 24/Nyt og Newspeek o.a.

  Man bliver et gladere og mere fornuftigt menneske ved ikke at se og høre forrædersenderne og alle deres landsforræderes lort og pis.

  Kommentar by Black Watch — 15. august 2019 @ 15:24

 20. https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11547887/En-konflikt-fra-1947-som-aldrig-er-blevet-l%C3%B8st/

  Det er bl.a. sådan en kronik/debat fra de her landsforrædere jeg slet ikke læser, men kun linker til!

  Man behøver ikke at læse lortet…vel?

  Men jeg ved godt hvad man skulle gøre ved dem!

  Kommentar by Black Watch — 15. august 2019 @ 15:31

 21. Kommentar by Black Watch — 15. august 2019 @ 15:24

  Hvor og hvordan læser du 24Nyt?!? Har du læst 24Nyt i dag?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 15:32

 22. Måske du skulle prøve at lytte lidt til swebbtv pnktm se og ingridochmaria pnktm se. Alt det MSM er en psykisk belastning hver gang. Man bliver piseesur over de talende hoveders selvretfærdighed. Jeg hørte selv en bid af korduaogstener i morges. Det var sgu trættende,selv fra M.Jalvings mund. I et hele taget er de tossepar som udgør radioværterne nogle foragtelige virkelighedsfornægtere.

  Kommentar by Nielsen — 15. august 2019 @ 15:32

 23. Down for Everyone or Just Me

  24nyt.dk Status

  Is 24nyt.dk down right now?

  It’s not just you! 24nyt.dk is down, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 15:32

 24. pissesur

  Kommentar by Nielsen — 15. august 2019 @ 15:33

 25. Et afdanket, udbanket, falleret suttekor af nasserøve- komplet m personøkonomisk undskyldning og monoman selvberetigelse- spild af penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. august 2019 @ 15:51

 26. Den danske medieflade er en joke, ganske enkelt. Godt arbejde Kim.

  Kommentar by Realisten — 15. august 2019 @ 16:38

 27. 🇮🇱 blokerer perkerne Omar🤮 og Tlaib🤢 fra indrejse i Israel.

  Israel decides to block Tlaib and Omar’s trip

  A senior Israeli official said the government has officially decided to block Tlaib and Omar’s planned visit.

  “The decision has been made, the decision is not to allow them to enter,” Israeli Deputy Foreign Minister Tzipi Hotovely told Israel’s Reshet Radio

  efter Trump skrev: —It would show great weakness if Israel allowed Rep. Omar and Rep.Tlaib to visit. They hate Israel & all Jewish people, & there is nothing that can be said or done to change their minds. Minnesota and Michigan will have a hard time putting them back in office. They are a disgrace!, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 17:11

 28. Bare at se de grimme aber får det til at vende sig i mig og giver lyst til at kaste op i lårtykke stråler.

  Israel will block Muslim Reps. Omar and Tlaib from visiting the country, deputy foreign minister says https://www.nbcnews.com/news/world/israel-will-block-muslim-reps-omar-tlaib-visiting-country-deputy-n1042606 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 17:19

 29. Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 17:19

  Indavlede, muhamedanske brilleabe og klam sandnigger muslima med hvid nathue på NBC News fotoet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 17:22

 30. “Hvordan føles det at være så ekstrem politisk?”

  Det er en behandling og tankegang, som efterhånden er velkendt.

  “Goddag Hr. Højrefløjser. Jeg har en mistanke og formodning om at du ikke er et pænt og anstændigt menneske. Fordi du ikke i tilstrækkelig grad kommer ind kampen mod ekstremismen og voldsparatheden på den fløj du tilhører. Jeg har endda en mistanke og formodning om at du ligefrem sympatiserer med eksremismen og voldsparatheden. Hvad siger du til det? Hva’? Hva’? Hva’?”

  Hvornår er eksempelvis en Pernille Skipper sidst blevet grillet på samme måde om AFA’s aktiviteter?

  Kommentar by BE — 15. august 2019 @ 17:46

 31. Bare se deres døde, sorte øjne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. august 2019 @ 17:47

 32. Muslimsk bilterror i Sverige.
  Moske terror i Norge

  Gæt selv, hvad der vil få mest opmærksomhed fra MSM …

  https://www.berlingske.dk/nyheder/svensk-by-ramt-af-muligt-terrorforsoeg-med-volvo-nu-undersoeges-kobling

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. august 2019 @ 19:39

 33. Hvorfor går højrefløjen (den nationalkonservative) ikke sammen om at lave en DAB-radio. Det kan vel ikke være så dyrt. Der må være mange dygtige, velformulerede frivillige, der kan lave en radio der giver 24/7 kamp til stregen. Der var engang for mange år siden en udmærket migrationskritisk radiostation der hed Radio Holger, som sendte lokalt i København. Den burde genoplives som landsdækkende DAB-station.

  Kommentar by JC — 15. august 2019 @ 20:00

 34. “Hvordan føles det at være så ekstrem politisk?”

  Det kilder i maven.

  Kommentar by XXXXX — 15. august 2019 @ 20:13

 35. Det kilder voldmeget i maven.

  Kommentar by XXXXX — 15. august 2019 @ 20:17

 36. 24syv rummer flere stemmer i debatten end noget andet nationalt medie nogensinde har gjort. Jeg er rasede over, at jeg ikke kan høre stationen fra november. Dermed er jeg i høj grad afskåret fra samfundsdebatten, idet jeg nu kun kan høre det ekstremt selektive Danmarks Radio, som ikke er i nærheden af at bringe de mange synspunkter, Radio 24syv har bragt. Vi er tilbage i 90erne. Jeg tilgiver aldrig DF! Aldrig!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. august 2019 @ 22:21

 37. r a s e n d e. Min computers tastatur …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. august 2019 @ 22:22

 38. political correctness breeds insanity…

  https://www.youtube.com/watch?v=vj5JXrpwsZs

  Kommentar by Peter Buch — 15. august 2019 @ 22:22

 39. Kommentar by Peter Buch — 15. august 2019 @ 22:22.

  Political correctness is fascism, wearing high heels and a skirt.

  Kommentar by Kimski — 15. august 2019 @ 23:02

 40. Kommentar by Morten – – – — 15. august 2019 @ 22:21

  Du kan lytte her til radio24lyv, nu og efter den 1. november 2019: https://www.24syv.dk/live-fra-radio24syvs-studie

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. august 2019 @ 12:22

 41. Eller her: https://tunein.com/radio/Radio24syv-1023-s148845/ your choice, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. august 2019 @ 12:23

 42. Kunne ikke drømme om at lytte 2 sek. til 24syv. De er så forudsigelige og muslimliderlige. Luk lortet.

  Kommentar by Popeye — 16. august 2019 @ 17:41

 43. Kunne de ikke holde en diskussion om, hvordan sharialoven skal implimenteres i Dansk lov, og lovprise diverse Imamer for ikke at protestere over kvindeundertrykkelse? Samt hvilke sten der skal bruges til stenningsdødstraf.(Boykot DR…Støt SIAD).God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2019 @ 09:44

 44. Jeg søger psykiatrisk bosted Odense kommune

  Kommentar by JAP — 17. august 2019 @ 09:50

 45. Hej Kim, Jeg tror JAP har psykiske problemer så måske det ville være en god ide at informere hans hjemkommune og i det mindste få det afklaret.

  Ps. Det er alvorligt ment!

  Kommentar by Santor — 17. august 2019 @ 10:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper