16. august 2019

Homoseksuel Veganer-aktivist stukket med kniv af ’10-12 drenge’: Om etnicitet – ”… ikke vigtigt”

Tirsdag fik forfatter og debattør Ahmed Mahmoud to knytnæveslag i ansigtet fra det der blev beskrevet som ‘et par hooligans’. Det viste sig hurtigt at være serbiske fodboldfans, der var i byen for at se Røde Stjerne Beograd spille imod FC København. Klubben har i øvrigt ikke den kommunistiske stjerne i sit logo for sjov – den blev grundlagt i 1945 på basis af det såkaldte ‘Serbian United Antifascist Youth League’.

Et værre overfald fandt sted natten til lørdag på Islands Brygge. 22-årige Tobias Aakast, formand for Veganerpartiet Ungdom, blev antastet af ‘en gruppe bestående af 10-12 drenge’, og stukket livstruende med en hobbykniv. Se billede på EB.dk – De spurgte om jeg var bøsse: Tobias overfaldet med kniv.

“- De kommer hen til os og spørger, om vi er bøsser. Det svarer vi så ja til, og derfra begynder de at skubbe og kaste cigaretskodder efter os, siger Tobias Aakast…

Først sparker de min ven ned og slår ham. Jeg indser, at jeg ikke kan gøre noget, fordi jeg er alene. Så jeg prøver at skaffe hjælp, men der ser jeg, at der er en, som trækker en kniv og går direkte efter mig.

Han prøver at parere med en tom flaske, men bliver i stedet stukket i armen med gerningsmandens kniv blot 2 cm. fra hovedpulsåren og ender med at blive syet med 16 sting på hospitalet. …

– De blev ved med at råbe: ‘kom her din lille bøsse’ og ‘bøsserøve’.”

(Tobias Aakast om gerningsmændene på Facebook, 15. august 2019: “… ikke vigtigt”)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103563/trackback

68 Comments »

 1. Bare vent Tobias, det bliver meget værre. Så længe at du og dine venner vil have åbne grænser, og være solidariske med hele Verden, så vil netop dét, som de onde højreorienterede har advaret dig imod, blive til virkelighed. Nåh ja, det er det allerede, men som sagt; det bliver værre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. august 2019 @ 02:01

 2. I LÆNGDEN VIL “BERIGERNE” gå efter enhver dansker, både bøsser, lesbiske, transvestitter og helt normale og almindelige danskere. For i islamisternes øjne er alle andre end dem selv “urene”, “vantro” eller på anden måde en fjende som skal nedkæmpes. De er her for at besætte, overtage, erobre, udplyndre, terrorisere og udradere det Danmark som har været danskernes i 3OOO år.

  De overfalder skolebørn, mænd og kvinder. Fra vejbroer kaster de sten på biler. Eller skruer deres hjulbolte løs. De arrangere “uheld” der har fatale følger. Og de lader sig provokere af ingenting, eller af folk der afviger fra mængden. Bøsser er udsatte. Det var dumt og fjollet da Uffe Elbæks parti begejstret gik ind for masseindvandring fra Afrika og arabiske lande.

  Det er også kortsynet af almindelige danskere at støtte partier som ønsker åbne grænser, indvandring og globalisering.

  Den korte avis skriver i dag: FNs jurister siger at migrantpagten fra Marrakech er juridisk bindende!! Men Mette F og Lars L tier.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. august 2019 @ 02:17

 3. Den lokale imam fortæller, at alle den forurettede bøsses problemer går væk efter en tur i ‘den hurtige elevator’.

  Husk: Det er ikke vigtigt!

  God tur – ned..

  Kommentar by Polka — 16. august 2019 @ 02:25

 4. “Var det arabere?” Reaktion = Sur smiley.
  “Det er ikke vigtigt (at de har en kultur der hader homoseksuelle og at de partier vi stemmer på importerer flere af dem samt dækker over dem ved enhver lejlighed)” Reaktion = 8 thumbs up og små hjerter..

  Tal om at have stockholmsyndrom..

  Kommentar by Per — 16. august 2019 @ 02:35

 5. Når venstrefløjen siger “åben jeres hjerter for muslimerne” (så vi kan få flere stemmer) mener de det helt bogstaveligt!

  Kommentar by Per — 16. august 2019 @ 02:37

 6. Brio nægter bare at lade sig bruge til en nazi-dagsorden, der handler om at sabotere kampen mod hvidhed og den hvide mands patriarkat ved at sætte minoriteterne op mod hinanden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. august 2019 @ 02:42

 7. # Morten: Findes der en nazi-dagsorden om at sabotere kampen mod hvidhed og “den hvide mands patriarkat”??? Kan du forklare dig nærmere?

  Kommentar by Ole Jensen — 16. august 2019 @ 02:50

 8. .

  Nu er 24nyt.dk oppe igen!

  Kommentar by Ole Jensen — 16. august 2019 @ 03:18

 9. […] Jeg valgte at stoppe korrespondancen der. Mange år har nemlig også lært mig hurtigt at identificere personer, men hvem debat er tidsspilde. Urias: Homoseksuel Veganer-aktivist stukket med kniv af ’10-12 drenge’: Om etnicitet &n… […]

  Pingback by Danske bøssers dystre fremtidsudsigter « Snaphanen.dk — 16. august 2019 @ 03:24

 10. Ole Jensen, du kan da umuligt være ubekendt med globalisternes/feministernes/LGBTernes/de venstreorienteredes verdensbillede, som Morten ironiserer over?

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. august 2019 @ 03:33

 11. En lille billedanalyse,
  Stakkelse Brio,han er jo ikke rigtig vel i hovedet.

  Kommentar by Nielsen — 16. august 2019 @ 04:36

 12. BRIO….FUT FUUUT!!
  NEJ, det’ da ikke vigtigt, for der er jo ingen sammenhæng overhovedet, vel?
  Hold nu k….ft !!
  Hvordan, skal det nogensinde blive anderledes, når man ikke en gang vil erkende problemet.
  Hvornår begynder VI i flok at spørge, når vi ser en brun:
  “Mangler du forhuden?” eller
  “Bruger du bare venstre hånd, til at tørre dig i røven?”
  Tobias, er du sikker på, din lille hjerne(ja, både dén OG lillehjernen) ikke allerede HAR lidt ubodelig skade grundet manglen på protein?
  FUT FUUUUUUUT LILLE BRIO !!

  Kommentar by White knight — 16. august 2019 @ 04:43

 13. Som det ka’ være forbundet med ikke ringe fare, at bære kalot. Kan man med samme ret hævde, at en ærmløs feminin skjorte i PINK, virker på kneppeaffaldet, som en rød kappe på en tyr(yeah I know, dén er farveblind).
  En PINK TREKANT blev sågar brugt af nazisterne – DE ÆGTE AF DEM, som et ydre tegn på HOMOseksualitet. På akkurat samme måde, som man anvendte en gul JØDESTJERNE på jøder.
  Pink har siden vundet hævd, som en homoseksuel manifestation og kendetegn, i lighed med lillefingerring, handtaske, og blue suede shoes! (den sidste mener jeg er go’ nok – korreks mig if not)
  At Tobias, til al overflod tilmed, bekræfter at være bøsse på toppen(sic!) af sin bøssoide beklædning – er direkte fladpandet (manglen på proteiner igen?!)
  Hvis en rocker kommer hen og spørger mig:
  “Skal du være flabet – huh?!”
  Svarer jeg jo heller ikke bekræftende, vel?
  På den anden side. Jeg ka’ jo også godt li’ en saftig beuf.

  Kommentar by White knight — 16. august 2019 @ 05:12

 14. Jeg skrev med Ekstra Bladets etniske journalist. Ryger hun tjald midt på dagen ?

  https://snaphanen.dk/2019/08/16/danske-boessers-dystre-fremtidsudsigter/

  Kommentar by Snaphanen — 16. august 2019 @ 05:18

 15. Dem fra homo miljøet i københavn der læser med i skjul her, burde VIRKELIG læse hvad snaphanen skriver i linket kl 05.18 ovenfor!

  Derefter kan jeg oplyse dem om at det eneste parti i landet der ikke vil importere flere af deres gerningsmænd så de kan bytte muslimske stemmer for homoseksuelles liv og sikkerhed, holder en ægte pride parade hvor der er brug for det, dvs i mjølnerparken på nørrebro på lørdag kl 12. Duk op og giv det politisk korrekte LGBT miljø fingeren, for det gør de mod jer hver eneste gang indvandrere overfalder homoseksuelle, og de vender ryggen til!

  I kunne jo evt også overveje at stemme på partier der ikke vil slå jer ihjel, men jeg er klar over at det koster venner at sige sandheden i jeres miljø. Måske skulle i tænke over hvad der er vigtigst på længere sigt: Politisk korrekthed, eller jeres egen, venners, eller partners sikkerhed. I kender udemærket godt svaret allerede.

  Kommentar by Per — 16. august 2019 @ 05:36

 16. Snaphanen — 16. august 2019 @ 05:18
  Tak for linket.
  Ekstra bladet ved vi godt hvor vi har. Gad vide om hun har sendt det svar uden at runde sin chef først. Arrogancen på den rendestens sprøjte er uden sidestykke.

  Kommentar by Hagmann — 16. august 2019 @ 06:26

 17. Veganerpartiets Mærkesager
  Udfasning af konsumering, produktion og salg af fødevarer og brugsgoder af animalsk oprindelse til fordel for mennesker, dyr, miljø og klima.
  Mærkningskrav til mad og andre varer så det er klart markeret, hvis det indeholder animalske produkter eller biprodukter.
  Animalske ingredienser markeres på ingredienslister (som med allergener).
  Markedsføring af animalske fødevarer forbydes.

  https://vgpt.dk/partiet/partiprogram/

  Kommentar by Snaphanen — 16. august 2019 @ 06:28

 18. Veganer, lesbisk, bøsse.
  De må jo se grøntafdeling og gartner som en pornobutik. Pas på majsen ikke popper.

  Kommentar by P — 16. august 2019 @ 06:43

 19. #13 Steen, det ligner totalitær tankegang forklædt som en slags godhed.
  Jeg får mindre og mindre ondt af tåben. Hader når den slags idioter vil bestemme over mig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. august 2019 @ 07:19

 20. Der er nok en ret stor sandsynlighed for, at det der rent faktisk blev råbt, var: “kom hæ’ din lil’ busse!” og “busserove”, så jeg tror jeg roligt kan sætte mine penge på den hest.

  I øvrigt kan jeg kun anbefale at LBQTP segmentet begynder at tage flyvelektioner, af den slags der hverken kræver et fly eller en faldskærm. Tricket er efter sigende, at man bare skal baske godt igennem med armene..

  De får brug for det, med mindre de meget snart finder ud af at krydset i stemmeboksen har konsekvenser, også for dem.
  Den hest er jeg så desværre mindre tilbøjelig til at holde på..

  Kommentar by Kimski — 16. august 2019 @ 07:20

 21. Sådan en fej hund kan man kun brække sig over.

  Kommentar by piusXII — 16. august 2019 @ 08:03

 22. Hvis han ikke må vide det er det jo vigtigt. Det er ligefrem hemmeligt.

  Kommentar by H3lmuth K0h1 — 16. august 2019 @ 08:17

 23. Kim Lyngvild er en bøsse med nosser!Uanset om man kan lide hans seksualpraksis eller ej er han ikke bange for perkere

  https://www.bt.dk/kendte/jim-lyngvild-politianmelder-flere-personer-naeste-gang-kan-det-vaere-de-kaster-en

  Kommentar by redneck — 16. august 2019 @ 08:47

 24. Rettelse – Jim selvfølgelig

  Kommentar by redneck — 16. august 2019 @ 08:47

 25. Aflivning er vel snart det eneste gennemførlige mod islamistbyrden, lader det til?

  Kommentar by Hul igennem? — 16. august 2019 @ 09:49

 26. Apropos.
  https://ekstrabladet.dk/112/unge-maend-gennemtaeskede-noegen-dreng/7752138

  Kommentar by P — 16. august 2019 @ 09:50

 27. Serberne er vores vigtigste allierede i Europa.
  Tænk at vi sad hjemme i vores stuer og spiste hakkebøffer, da vores regering, vores fly og vores piloter bombede dem for jihadisterne for bare 20 år siden. Vi er alle medskyldige.

  Kommentar by Fascist — 16. august 2019 @ 09:57

 28. .

  Ja, det er næsten utroligt at mange bøsser, lesbiske, LGBTQXØZ folk samt kvindesagskvinder i årevis har kunnet være så blinde, døve og totalt dumme, at de har støttet masseindvandring af muslimer og islamister. Det ligner selvødelæggende dumhed og vanvid til forveksling.

  Mange bloggere er iøvrigt kloge, skarpe, vittige og morsomme. Men der er enkelte som tilsyneladende kun er med for at sprede mis-information og forvirring, eller for at nedgøre andre bloggere, især dem som er modstandere af radikal politik, indvandring og Danmarks ødelæggelse.

  Nu skal jeg være flink og undlade at nævne navne, men dem som synes at det er passende at agere som en slags femtekolonne, burde begynde at stikke piben ind, inden vi mere dansksindede udpeger dem og udleverer dem til latterliggørelse. Hvis de bliver ved med at blamere sig selv, kan vi nemt sætte dem på plads med argumenter og kendsgerninger.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. august 2019 @ 09:58

 29. Hvem vælger også at kalde deres barn Brio?! Svar: det er der så to eller færre, der gør i følge DST!

  Kommentar by na — 16. august 2019 @ 09:59

 30. I mellemtiden generer grøntsagerne hinanden; to ferskener truet og skåret af 10-12 rabarbere..
  Det er ligemeget hvilken grøntsag man er, siger skivet fersken, vi skal passe på de hvide kartoflerne, de er giver ingen plads til invasive arter.. – sidste roedyrkernyt.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. august 2019 @ 10:00

 31. Darwin Award aspirant.

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. august 2019 @ 10:18

 32. Uffe Elbæk vil flage med regnbueflaget på Christiansborg.
  Han må gerne drage på pilgrimsrejse, og hænge flaget på den sorte firkant i Mekka.

  Kommentar by k.m. — 16. august 2019 @ 10:50

 33. #23
  Dominansadfærd?

  “Ifølge tiltalen blev offeret først tvunget til at tage tøjet af, inden han blev slået, sparket og trampet flere gange i hovedet, mens gerningsmændene filmede overfaldet.”

  “De to unge piger nægter sig skyldige, men fortæller, at de tog amfetamin inden overfaldet ligesom de øvrige tiltalte.”

  Det fede ved den her historie er at offeret kommer til at mødes med gerningsmændene/kvinderne igen inden for kort tid.
  Han vil blive kaldt stikker og blive truet igen.

  Volden vinder altid i det svage retssystem i Danmark.

  Kommentar by Realist — 16. august 2019 @ 11:23

 34. Lol. Brio siger basalt set JA uden at sige ja. De københavnske storbytosser er nu mærkværdige og finurlige.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. august 2019 @ 11:44

 35. @ 24 godt sagt! Og forfærdeligt, at ham hærføreren blev angivet og retsforfulgt. Jeg husker ikke hans navn, men han spærrede mange af “the untouchables” inde bag hegn, og der smuttede da også nogle stykker 🤭 Det var muslimerne, der startede den krig.

  Kommentar by Kuffar — 16. august 2019 @ 11:49

 36. Han er navngivet Tobias, men kaldes Brio.
  Bortset fra ikke at have tævet bøssetosserierne ud af ham i tide, så er hans forældre uskyldige.

  Kommentar by Træt — 16. august 2019 @ 12:21

 37. “Etnicitet ikke vigtig” Tro mig, det havde det været hvis gerningsmændene var ‘hvide’

  Kommentar by Kenneth — 16. august 2019 @ 12:32

 38. Til 33, Træt.

  Helt ærligt, synes du din bemærkning er særligt smart, henset til at hele tråden og artiklen handler om, at vi er forargede over, trætte af, ja nærmest rasende over, at arabere/muslimer angriber personer, som har en alternativ seksualitet. Med din fordomsfuldhed ender du jo præcist samme sted. Øv!

  Misforstå mig ikke, jeg synes selvfølgelig, at det burde skrives tydeligt, hvem han har mødt, og jeg forstår ikke, at LGBT miljøet generelt holder hånden over en større og større gruppe, som helst så dem døde! Men Brios eller Tobias’ seksualitet er i den forbindelse helt ligegyldig!

  Kommentar by Proud kuffar — 16. august 2019 @ 12:35

 39. Hvad mon årsagen til at medmennesker med anden seksualitet end “normalen” har så travlt med at udstille egen dumhed hhv. forståelse for andres ondskab? Måske en afart af Stockholm syndromet?
  Det her viste offer synes mig at være en kende for tåbelig.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 16. august 2019 @ 16:28

 40. @ 34
  Du har ganske ret. Når tåber som ham her hænger i en kran når han måske at tænke over tingene.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 16. august 2019 @ 16:30

 41. Alle ved han er blevet kulturberiget…gruppe, knivstikkeri, bøsse, tavshed omkring etnicitet…den er 1000 mia. % sikker…men det gik i det mindste ud over en landsforræder

  Kommentar by Torsten — 16. august 2019 @ 17:34

 42. Apropos. Skal man gætte.
  https://ekstrabladet.dk/112/13-aarig-anholdt-for-mord-paa-politimand/7752672

  Kommentar by P — 16. august 2019 @ 17:52

 43. Hej, er der nogle som kender til lidt flere detaljer om denne historie?: https://www.tv2east.dk/artikel/hjemloes-banket-til-ukendelighed-vi-er-kommet-slaa-dig-ihjel
  For nogle år siden fandt man en mand svinebundet druknet i havnen. Bundet med hænder og fødder med strips bag på kroppen.
  Han kom oprindeligt fra Roskilde. Han havde en lille hjerneskade, der gjorde, at han kunne råbe højt, men han var helt uskadelig og var aldrig voldelig. Politiet mente at han havde begået selvmord, selvom han var svinebundet med ben og arme bag på kroppen.
  En 21-årig eller 23-årig ung dansk mand ved navn M….. druknede i Helsingør havn for mindre end 1 år siden. Jeg hørte om ham fra en bekendt, som havde ham som nabo.
  Han var faldet i havnen og råbte om hjælp. Der ligger en kæmpestor politistation i byen. Politiet var efter eget udsagn fremme på 3 minutter, alligevel druknede manden. Det var i september/oktober sidste år.
  Jeg prøvede at google det for nyligt. Der stod noget om en 64-årig mand, der var faldet i lystbådehavnen. Men intet om den unge danske mand.
  Er det ikke uhyggeligt så hurtigt sådan nogle historier forsvinder på internettet? Nogle gange er der kun en enkelt eller to, som ved hvad der er sket, og de mennesker forsvinder jo også på et eller andet tidspunkt…
  I læsere må gerne forsøge at gemme de her historier, som I hører om sker i det danske land. Tit er de bare en notits i avisen. Og 1 år efter er de også væk på internettet.
  Vores journalister i TV og radio og aviser føler jo, at de alle sammen skal være Washington- og Strassbourg-korrespondenter og gider ikke beskæftige sig med slige ligegyldigheder, som disse mennesker åbenbart er for dem.
  Danmark er på størrelse med en af de mindre amerikanske stater eller storbyer.
  Er det ikke vanvittigt, at vi konstant skal stopfodres med hvad der sker i Indien, Kina, U.S.A o.s.v. døgnet rundt af journalister, der føler, at Danmark er for lille et sted for dem.
  Hvis det havde været en amerikansk radio- eller TV-station i en storby med 5,5 millioner indbyggere eller en af de små delstater, så havde vi da ikke skulle høre 80-85 procent om krigsaktioner i Afghanistan, Kashmir, Pakistan, Iraq, Afrika, Hong Kong o.s.v. uden at man aner, hvad der sker af vold og mistænkelige dødsfald 100 meter fra, hvor man selv bor.
  Synes I andre ikke også, at det er mange mennesker, som dør på togskinnerne, eller som man finder druknet i havne og i kanaler i Danmark?

  Kommentar by Roskilde — 16. august 2019 @ 18:27

 44. Tjae. En homoseksuel bekendt delte artiklen om overfaldet på Facebook.

  Jeg går klart ind for at folk skal kunne gå på gaden i fred, ligegyldigt hvilken seksuel overbevisning de har, eller hvordan de ser ud. Så jeg svarede med en kommentar om hvor forkasteligt det var, og kom med et bud på overfaldsmændenes etniske/kulturelle/religiøse baggrund. Fik klar besked på at skride med min “Islamofobe Lortemening”
  Så nu har jeg en bekendt mindre, og sidder her og kan ikke forstå hvorfor man i den grad beskytter nogen der bevidst forfølger bestemte befolkningsgrupper, især når man selv er udsat. Men det er sikkert bare mig og mine lortemeninger der er noget galt med. ;)

  Kommentar by Jesper F. Nielsen — 16. august 2019 @ 20:10

 45. # Roskilde 18:27…..

  du har fat i noget, tror jeg. Der burde være en privat organisation som registrerede alle dødsfald, eller ihvertfald alle mistænkelige dødsfald. Fordi hvis ingen holder øje med hvad der foregår af den slags, kan tusinder af mennesker “forsvinde” uden at nogen opdager det, eller tager sig af det. Politiet kommer vist ret ofte til hurtige og overfladiske konklusioner om at der foreligger ulykke eller selvmord, selvom det handler om mord.

  Vi må desværre konstatere at Danmark slet ikke er hvad det har været, at demokratiet er på retur, og at partiernes, mediernes og myndighedernes/systemets respekt for menneskeliv er blevet til det modsatte, nemlig ligegyldighed eller foragt. Generelt sagt.

  Jo, det er vanvittigt at vi fyldes og overfodres med uvæsentlige nyheder fra 15O-2OO forskellige lande, for hvad kan man bruge det til, at der har været et uvejr i Afrika, et jordskælv i Kina og en skovbrand eller noget ballade i Sydamerika osv.? Men det er et led i de tåbelige massemediers fordummelse af borgerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. august 2019 @ 20:23

 46. https://www.bt.dk/krimi/nicolaj-blev-udsat-for-hadforbrydelse-han-raabte-og-skreg-at-jeg-var-en-svans

  “Selv om der er gået over halvandet år siden overfaldet, sidder oplevelsen stadig i hans krop. Også selv om episoden ikke var den første af sin slags. Han var nemlig blevet slået ned flere gange før på grund af sin seksualitet.

  »Til at starte med tænkte jeg: ‘Nå ja, det er også dem, der er idioter’. Men efter sidste gang begyndte jeg at overveje, om jeg måske er typen, man let kan hade. Om det er min egen skyld på grund af min seksualitet og måden, jeg står frem på.«”

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. august 2019 @ 21:34

 47. Op til anslået 2.800 hatecrimes om året på grund af homoseksualitet, og BT kan STADIG ikke få sig selv til at tale om baggrunden på gerningsmændene der måske udgør hvad, 2.000 eller flere af dem? Måske 2.500? Det finder vi nok aldrig ud af før de homoseksuelle vælger deres egen sikkerhed over politisk korrekthed, og tør beskrive gerningsmændene offentligt: https://www.bt.dk/krimi/nicolaj-blev-udsat-for-hadforbrydelse-han-raabte-og-skreg-at-jeg-var-en-svans

  Indtil da er det relativt svært at have ondt af folk der selv bidrager aktivt til at forværre problemet, især hvis de samtidig støtter venstrefløjens partier der importerer flere tusinde muslimske homofober hvert år for at få deres stemmer.

  Stram kurs demonstrerer imod det hele i morgen, kl 12 i mjølnerparken på nørrebro.

  Kommentar by Per — 16. august 2019 @ 21:50

 48. Nej det kan virkelig ikke være særlig vigtigt at bekæmpe intolerancen, hvis det ikke er vigtigt at fortælle hvem de homo-fjendtlige elementer er.

  Kommentar by Winged Hussar — 16. august 2019 @ 22:17

 49. Selv når de overfaldes med knive, vil de ikke indrømme overfor dem selv eller andre hvem der gør det og hvorfor, at racismen rent faktisk ikke kommer fra danskere, men i stigende grad fra muslimske indvandrere mod vestlige europæere. Danmark er ingen undtagelse, dette ragnarok sker pt. overalt i Europa hvor naive vælgere og forbryderiske politikere har lukket disse barbar-kulturer ind. Homo’er har altså kun dem selv at takke for udviklingen, der i praksis er en afvikling, det vil man jo bare ikke se i øjnene lige nu. Det er dumt, men sådan uklog er den menneskelige ulogiske tankevirksomhed hos nogen, om selv lig på bordet vil ændre opfattelse som yderligere bevisførelse på en allerede forrykt situation, er yderst tvivlsomt.

  Kommentar by LarsB — 17. august 2019 @ 00:05

 50. Hvad så med de danskere hvis sønner er ofre for vold og knivstik, hvis døtre er blevet overfaldet og mishandlet, hvis familie eller venner/veninder, direkte eller indirekte, er blevet ramt af indvandringens konsekvenser, i form af indbrud, røverier, tæsk, slag, spark, nedskæringer, hospitalsskandaler, vanvidskørsel, påsat brand eller andet. Er de heller ikke frustrerede? Er de også fulde af undskyldninger overfor Somaliere, Marokkanere, Pakistanere osv. Eller er de forbitrede og vrede? Vi danskere har allerede tålt så meget, at tålmodigheden burde være sluppet op.

  Men er vælgerne så bedøvede af tidens propaganda, at de intet sanser?

  Kommentar by Ole Jensen — 17. august 2019 @ 01:13

 51. De selverklærede socialister, marxister og kommunister bør alle sendes enten til Saudi Arabien eller, hvis de er en del af den offentlige sektors ledelse eller statens/kommunernes/regionernes politiske ledelse stilles til ansvar og henrettes skånselsløst. Ligeledes med alle de såkaldte liberale og borgerlige danskere. Kun folk med nationalkonservative holdninger, som ikke kommer op med landsforræderisk pis, kan leve i Danmark

  Kommentar by Cat Girl — 17. august 2019 @ 09:19

 52. Vil gøre opmærksom på, at ifølge de psykopatiske sataniske landsforrædere inde opå psykoborgen, så stemmer 98.5% af danskerne forkert efter mine forestillinger.

  Til sammenligning var der kun 1/3 som stemte på Hitler, da han var mest populær

  Kommentar by Cat Girl — 17. august 2019 @ 09:23

 53. Jeg søger psykiatrisk bosted Odense kommune

  Kommentar by JAP — 17. august 2019 @ 09:33

 54. #43
  Det virker heller ikke til at organiserede jøder vil sige sandheden om islam; de må have glemt Dan Uzan allerede..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2019 @ 09:42

 55. #38 Roskilde, jeg er enig. Vi kan være 100% sikker på at perkerne har optagelsesritualer i deres perkerbander om at myrde en dansker. Fx ved at vente om natten ude foran værtshuse i minus grader og så skubbe en fuld dansk mand i havnen. Ligesom vi kan være 100% sikker på at de landsforræderiske myndigheder holder hånden over perkere der systematisk voldtager hvide danske piger på samlebånd jf. Rotherham og andre sager i England. Og ja selvfølgelig, de forræderiske “medier” holder også hånden over deres kælemuslimer og ignorerer mord og voldtægter på danskere

  Kommentar by Torsten — 17. august 2019 @ 10:37

 56. Mange af de homoseksuelle aktivist- typer er hjernedøde venstrefløjsere. De kan ikke sætte to tanker sammen til en helhed. Det er ligesom de kvindelige venligboere, der oplever at blive kulturberiget. De vil også afetnificere. Det er kun et eksempel på mænd, der hader kvinder og vil undertrykke den, og det gælder alle mænd.

  Der er homoer med nosser og hjertet det rette sted. Jeg kan dog lige umiddelbart kun komme i tanker om Jim Lyngvild. Og måske Linda P, der i hvert fald tidligere ikke var ude af stand til at tage pis på selvhøjtideligt homoer og perkere på Vestegnen.

  Kommentar by Uno — 17. august 2019 @ 10:44

 57. Copenhagen Pride = Freakshow.

  Indfangede man dem alle og tvang dem igennem en klinisk personundersøgelse ville man sikkert kunne opdage mange med tunge diagnoser og personlighedsforstyrelser.

  Kommentar by jrp — 17. august 2019 @ 11:12

 58. 51. Enig. Der er i øvrigt meget ævl, kævl og ufred blandt deres egne. Der er derfor også homoer, der ikke gider showet. Det er den skingre eksibitionisme og minoritetsdyrkelse, jeg ikke kan holde ud.

  38. Meget enig. Vi skal være meget opmærksomme på de her historier om mulige mord, der hurtigt forsvinder i glemslen. Og hvor der eventuelt kommer hurtige konklusioner om
  selvmord eller ulykkestilfælde.

  Danskerne er truet, manipuleret og lokket til at acceptere et kollektivt hukommelsestab på alle fronter: historisk, politisk og kulturelt.

  De første ofre er de svageste, uden særlig meget netværk, og derfor ikke savnede.

  Kommentar by Uno — 17. august 2019 @ 11:32

 59. Den dag Cph Pride ikke længere kunne/ turde bevæge sig gennem Nørrebronx, var hele denne historie lagt i graven.
  Derfra var det hele kun løgnagtig appologi.
  Nu er man tvunget til at afholde det på Frederiksberg, der alle dage har været et homo-reservat. Med en overrepræsentation af homofile ift resten af landet.
  Det er således det absolut sikreste (eneste?) sted efterhånden, hvor optoget kan finde sted.
  Men, hvor længe mon?

  Mere generelt; har det altid undret mig, at bøsser og lesbiske angler efter at blive opfattet som helt alm. – og som man opfatter alle andre – SAMTIDIG MED man ønsker at skille sig VILDT UD med mænd i netstrømper på ladvogne med pink strudsefjer ud af måshullet.
  SÅ bliver det FOR mærkeligt og selvmodsigende for mig.
  Hvis vi heteroer valgte at skabe os tilsvarende outreret og vanvittigt, måtte vi da også acceptere hvis nogen sagde fra.
  ALLE der stikker snudeskaftet alt for langt frem, risikere at få det i klemme. Sådan har det alle dage været. Og er ikke noget der udelukkende knytter sig til homomiljøet.

  Kommentar by White knight — 17. august 2019 @ 11:53

 60. https://ekstrabladet.dk/112/stort-politiopbud-tre-personer-skadet/7753695

  Kommentar by P — 17. august 2019 @ 12:02

 61. Tak til drengene. I valgte i det mindste at stikke til det segment, som er årsagen til de fleste problemer i den vestlige verden.

  Kommentar by Torino — 17. august 2019 @ 12:16

 62. Rasmus Paludan blev nægtet af Københavns Politi at fortsætte til Blågårdsplads for at tisse, mens hans live stream på YouTube gik offline.

  Men samtidig kunne vi via SK Facebook se, at Rasmus sendte tre partisoldater ned til BGP uden politieskorte, dog var der mandskabsvogne nede på BGP, da de ankom. Her så det en sortklædt formummet autonom. Og de blev råbt af af en klam væmmeligbo og dansk feltmadras, en hysterisk dansk kælling med, hvad der ligner dreadlocks i døråbningen til hendes butik på BGP.

  Hun råbte, at de skulle pisse af, men da de tre Stram Kurs folk ville tale med hende mod deres ret til at gå der, så sprang møgkællingen ud og angreb den ene mand og knaldede til hans kamera/smartphone, de filmede. Og politiet rykkede ind og adskilte parterne.

  Se på denne afslørende video, hvor politiet siger nej til Rasmus Paludan på BGP og får sandheden at vide af en SK mand: -Fuck jer politi panserbasser, I er jo BANGE for at gå med os ned på BGP. I er for få og for bange. De andre har jo vundet så, for at parafrase.
  https://www.facebook.com/StramKurs/?ref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCZ8qDebEta2K2xF_RGC0wtHtD42WtWyxmcF9lNJSd5D4rfnGZXCBrvCAgfOTwEiVbpj7sJe6UNWvxl FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. august 2019 @ 14:16

 63. https://ekstrabladet.dk/112/politi-efterlyser-mand-efter-kaempe-fest/7753986

  Kommentar by P — 17. august 2019 @ 17:27

 64. https://ekstrabladet.dk/112/tiltale-hyrede-taeskehold-for-at-smadre-gravid-kvinde/7754032

  Kommentar by P — 17. august 2019 @ 17:28

 65. Homoseksualitet bruges til at åbne døre til Europa.
  “Det er et helvede at være LGBT person i Afrika”.
  Der er såmænd så meget, der er skidt i Afrika, og det er deres eget problem for pokker!

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/homo-med-livet-som-indsats-vaere-homoseksuel-i-afrika-er-som-leve-i-helvede

  Kommentar by Zatopek — 17. august 2019 @ 23:04

 66. mere neger

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/16-årig-udsat-for-overgreb-politiet-efterlyser-denne-mand/ar-AAFWlPf?ocid=spartanntp

  Kommentar by jrp — 18. august 2019 @ 01:13

 67. >43 Roskilde 16. august 18:27
  Jo,men det er jo det Uhrskov i Politiken Vest kalder fortielser. Men det har nok som medvirkende årsag,at perkerslikker panserne ikke gider gøre deres arbejde og mange gange fortier realiteterne for befolkningen og sjovnalisterne. Og det bliver nok ikke bedre med rød stue i justitsministeriet. Politikerne er lige så ligeglade med den almindelige dansker som mediernes sløringseksperter er.

  Kommentar by Nielsen — 19. august 2019 @ 04:10

 68. Okay jeg har besluttet at fortælle gerningsmændenes etnicitet siden i nu alle er så intresseret. det var danskere, ikke muslimer, ikke personer af anden etnisk herkomst, men kan stadig ikke se hvordan det har relevans for sagen.

  Kommentar by Tobias Aakast — 4. november 2019 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper