18. august 2019

Grundtvigiansk ‘LGBT-børnelitteratur’: “En pingvin kan vise sig at være en søløve eller måske en haj”

“Barnelæseren vil føle sig rørt, hørt og underholdt uden løftede pædagogiske pegefingre”, skriver Grundtvigsk Forum om vinderen af en såkaldt ‘LGBT-børnelitteraturkonkurrence’. Man kunne også kalde det utidig indoktrinering, ideologisk skoling eller kulturmarxistisk propaganda. Set på Facebook.

“Vinderen af Grundtvigsk Forums LGBT-børnelitteraturkonkurrence er Anne Sofie Allermann med fortællingen ‘En fin sten.’

’En fin sten,’ der er målrettet de 3-6 årige, handler om at finde forskellige sider af sig selv – også dem, der ikke lige er til at få øje på for andre. Om at turde at stå ved, den man er, og om at sandheden afhænger af, hvorfra man ser den

‘Verden er ikke altid som den ser ud. En pingvin kan vise sig at være en søløve eller måske en haj. Ligesom en lille pige kan vise sig at gemme på en dreng indeni. Og ‘En fin sten’ kan vise sig at være en børnelitterær perle,’ lyder det blandt andet…

Grundtvigsk Forum udskrev i februar 2019 en børnelitteraturkonkurrence målrettet de 3-6 årige, hvor det eneste krav var, at der i historien optrådte en LGBT-person. 239 bidrag blev indsendt ved konkurrencens afslutning 21. maj 2019, og siden nominerede juryen tre fortællinger til vindertitlen:

‘De tre nominerede tekster udgør tilsammen et stærkt felt. Alle formår de på kreativ vis at udfordre det heteronormative perspektiv på en måde, hvor barnelæseren vil føle sig rørt, hørt og underholdt uden løftede pædagogiske pegefingre,’ udtaler juryen.

… Vinderen blev afsløret onsdag den 14. august i Vartov under CPH Pride.”

(Grundtvigsk Forum på Facebook, 15. august 2019)

Jeg synes vi skal stoppe med at definere hinanden. I stedet skal vi være nysgerrige og give plads til, at verden kan opleves på mange forskellige måder. Det kan give os en bredere horisont og et mere kærligt møde med hinanden.” (Anne Sofie Allermann)

Oploadet Kl. 15:11 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103578/trackback

24 Comments »

 1. Måske er Anne Sofie Allermann i virkeligheden en hest?

  Kommentar by Henning — 18. august 2019 @ 15:31

 2. Det er jo ligesom, når de selvudnævnte palæstilensere i Ghaza bruger danske bistandsmidler til at udgive ‘fredsskabende’ skolebøger, der lærer hvorfor og hvordan man skal dræbe Jøder.

  Kommentar by Bastardo — 18. august 2019 @ 15:31

 3. Kan en pingvin også være en dræbersnegl?
  Eller kan en lille pige gemme på en real Hollywood housewife?

  Kan en dreng af et lesbisk par også bare være en dreng?

  Kommentar by Bastardo — 18. august 2019 @ 15:46

 4. Jeg tilslutter mig de foregående og tilføjer, at det er hensynsløst at bilde børn ind, at sandheden flyder og kan bøjes efter forgodtbefindende.

  Det er netop den slags, der gør børn utrygge, og dette er forlængst erfaret. Vi har i øjeblikket en ungdomsgeneration, som beklager sig i stride strømme over manglende indentitet, manglende holdepunkter, mindreværdskomplekser og stress. At samfundet går med til seancer som den i Dyrhaven forleden, hvor et barn blev voldtaget, og eleverne selv havde arrangeret og legede “puttelege”, er et oplagt svigt fra de voksnes side.

  Kommentar by Thomas — 18. august 2019 @ 15:47

 5. Hvis landets tilstand ikke kommer i bedring, stopper jeg med at definere mig som skatteyder.

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. august 2019 @ 15:50

 6. Så at en freak sagtens bare kan være en freak er altså fuldstændigt acceptabelt, også relativistisk set?

  Kommentar by Kimski — 18. august 2019 @ 16:33

 7. Ja en giraf kan være en vandmand, og en søløve kan være en ørn….hvorfor diskriminere dyr der ønsker at være noget andet end det de er????????? Godnat og sov godt (støt SIAD). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. august 2019 @ 16:57

 8. > “Jeg synes vi skal stoppe med at definere hinanden”

  Sagde én fra den flok, der har ALLERMEST travlt med at definere personer som tilhørende dit eller dat identitet, og bruger præcis de facetter, som folk ikke selv kan bestemme; køn og race.

  > uden løftede pædagogiske pegefingre

  Ja, vi har helt droppet pegefingrene – argumenterne om, hvorfor man bør eller ikke bør – til fordel for utilsløret propaganda.

  Kommentar by Quark — 18. august 2019 @ 17:48

 9. > Så at en freak sagtens bare kan være en freak er altså fuldstændigt acceptabelt, også relativistisk set?

  Ordet “freak” findes ikke rigtig for den part. Alt er normalt og acceptabelt, pånær at være maskulin mand, hvid eller højreorienteret – det er ikke acceptabelt. Gud forbarme sig over den, der er alle tre på samme tid.

  Kommentar by Quark — 18. august 2019 @ 17:52

 10. Anne So-fissen (jeg vil) Allerhelstværeenmann.
  Ja, og inde i Uffe Elbæk er der måske en stor beskidt Satudarah rocker, der bare kæmper for at springe ud.
  Eller en ærlig lille dreng gemt (uendelig) dybt inden i Lars Lort.
  Og, hva’ me’ Perletand? der heelt sikkert bare har gemt sig i mundhulen på Sandgnaskeren hr. Mellemøstergaard. (Jeg mener, hér er jo masser af plads!)
  A.S.Allerhelstværeenmann får det dekadente hedonistiske Rom’s Fald til at ligne en fejltagelse og kæmpe fadæse.

  Kommentar by White knight — 18. august 2019 @ 18:27

 11. Var det ikke lige det man gjorde på arbejdsformidlingen, for ikke mange år siden. Her skulle arbejdsløse definere sig selv som en Mudderklire, Pungmejse, Sorthoved Væverfugl, Pirol eller sågar en Kongeørn.
  Alt hvad der er rædselsfuldt, skamløst og naturstridigt, samles i hovedstaden, hvor det bliver mondænt og videreformidles af luderkanalen DR, hvorefter Enhedslistens facister bringer det på tinge.
  Nedrivningen af helt almindelige moralbegreber er i fuld gang, og snart består Danmark af ruiner. Hvad skal holde et land sammen, når der hele tiden bliver sat spørgsmål ved det bestående!

  Alt bliver bragt videre af smålighedens repræsentanter, de rigtige meningers selvfede gruppe af såkaldte kulturpersonligheder, journalister, skuespillere, forfattere og danske folkekirke præster, Pro-Palæstina, Pro-Islam, Pro-Gay, Pro-transsexuel, Pro-Bæredygtighed, Pro klima, Pro-Voldsmænd, Pro-Alt-det-rigtige.

  Det er stanken fra den rådne efterbyrd fra 68èrne.

  Kommentar by der Adler — 18. august 2019 @ 18:56

 12. Morlille kunne jo virkeligt vaere en sten….

  Kommentar by krassisten — 18. august 2019 @ 19:01

 13. Så tror da fanden at https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/transkoennede-unge-i-usa-har-firedobbelt-risiko-daarligt-psykisk-helbred

  Når man fucker med folks hjerner fra de er børn så skal det da gå galt!

  Kommentar by Santor — 18. august 2019 @ 19:33

 14. Pingviner er udover mennesker de eneste dyr der kan leve i homoseksuelle parforhold….to bøsse pingviner samler sten som de så udrufer

  Kommentar by redneck — 18. august 2019 @ 19:37

 15. At 11:
  Politiken!

  Kommentar by Bastardo — 18. august 2019 @ 19:39

 16. Hvad helvede hælder de i vandet i København?
  Nu fabler man om at Trump vil købe Grønland. Er der ikke en eller anden smart salgskonsulent der kunne sælge Sjælland, eller i det mindste Folketinget til svenskerne. De ville helt sikkert føle sig i godt selvskab.
  Svenskerne stjal jo Halland, Skåne og Blekinge, og har altid haft appetit på Sjælland, så hvorfor ikke aflevere mod et passende vederlag til jyderne.
  Det er jo ikke uden fortilfælde, man spurgte jo ikke de indfødte da man solgte de vestindiske øer til USA.
  Hvorfor ikke lave et pakketilbud, hvor Fæøerne, Sjælland og diverse ghettoer var med?

  Kommentar by Finn A. Skov — 18. august 2019 @ 20:38

 17. Ro på drenge! – Nu er det sådan at det er os hvide mænd som er innovative, har idéerne, har drivet, samt har adgang til- og (delvist) styrer kapitalmarkedet – Så lad blot overskudsmændene/kvinderne padle rundt i deres egen syge fantasiverden! – De når os ikke til sokkeholderne; de kommer aldrig til at true vores position – Hvis de er rigtig heldige, så knepper vi nogle af deres kvinder, alt som det passer os! – Gab!

  Kommentar by T. Flodur — 18. august 2019 @ 20:42

 18. .

  “Grundtvigiansk” er nok FALSK VAREBETEGNELSE, eller et levn fra gamle dage.

  Før i tiden, før medie- og forlagsverdenen blev infiltreret af halv- og helkommunister, kunne børnene blive ordentligt underholdt, samtidig med at de lærte en masse. Men de gode børnebøger er næsten væk, fortrængt som de er af moderne, fjollede, overpædagogiske, indoktrinerende og halv-/hel-perverse børnebøger.

  “Heksen i pandekagehuset”, “Den lille Rødhætte”, Æsops fabler” og lignende bøger som advarede børnene mod verdens falskhed og ondskab, er nu langt hen ad vejen afløst af fladpandede, tåbelige bøger udtænkt af røde kvindesagskvinder og talentløse “intellektuelle” pædagoger.

  Kommentar by TP — 18. august 2019 @ 22:12

 19. @ Adler — 18. august 2019 @ 18:56

  ;)

  Kommentar by Santor — 18. august 2019 @ 22:46

 20. Ja, så tror da pokker, at så mange voksne og unge af de yngre generationer døjer med diverse psykiske problemer og identitetskriser og at en pæn del af dem da søger aflad for ubehaget, ved at trække offerkortet, eller påberåbe sig en personlig værdi som orakel, udi alle tænkelige/utænkelige sider af livet, som før blot var en naturlig del af en sund og tryg opvækst og almen dannelse.

  VR+Venstrefløjens socialiserende masseovergreb og styring af folket gennem børnehaver, skoler og uddannelser, er nu nået helt ind i soveværelset hos den arbejdende befolkning:

  https://24nyt.dk/den-formynderiske-socialstat-gaar-sin-sejrsgang/

  så det vi ser nu, med LGBT-børnelitteratur, juridisk kønsskifte for børn og EL nyeste sindssyge forslag om fire juridiske forældre i regnbuefamilier, er nok “bare” endnu et skridt på vejen, til et handlingslammet folk, der træller for partitoppens (elitens) herskabsvillaer, luksusliv og vagtværn.
  – nå ja; alt mens de rundhåndet deler ud af resterne, af de indkasserede slaveskatter, til islamisternes barbariske krigstogt, mod det engang så velfungerende og trygge Danevang.

  Endnu et konkret tiltag til Venstrefløjens fortløbende projekt, om opløsning af folkets handle kraft, ses i artiklen på Den Korte Avis d. 7. august med overskriften “Danske gymnasieelever bliver dummere – den røde regerings svar er at sænke kravene”

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. august 2019 @ 23:27

 21. T. Flodur — 18. august 2019 @ 20:42:

  Jeg er ikke så sikker på, at det, du ellers kunne have ret i, kan slippe uden om den påvirkning jeg beskriver 23:27 og hvor skal de dygtige innovative få kvalificeret arbejdskraft fra?

  der Adler — 18. august 2019 @ 18:56:

  Igen en korrekt og god skrivelse fra dig.
  Tak for det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. august 2019 @ 23:53

 22. Hovsa???;
  kommentar nr. 20 er sendt af undertegnede gennem sædvanlige ip-adresse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. august 2019 @ 01:49

 23. M.S. Carstens — 18. august 23:27/23:53

  “Danske gymnasieelever bliver dummere…” – Så rigtigt så rigtigt – jeg forstår til fulde din frustration. Men, ud af enhver gymnasieårgang vil der altid være mindst 10 procent som har hjerne plus fornødne nosser, til at sætte den hvide mands dagsorden; dem sætter jeg min lid til – Den fornødne kvalificerede arbejdskraft er derude. Den kommer, så klart, ikke fra de muslimske shitholes, men den er derude i verden et sted! – Op med humøret ;-) !

  Kommentar by T. Flodur — 19. august 2019 @ 11:17

 24. T. Flodur — 19. august 2019 @ 11:17:

  Ja, det må være “der ude i verden et sted”, for hvad med de sidste 90% af en gymnasieårgang; hvor mange af disse vil være ubrugelige på arbejdsmarkedet og dermed lægge beslag på skattekronerne, sammen med det støt stigende antal ikke vestlige på fri forsørgelse i Danmark? I DKA kan man d. 18.8. læse, at i 1. halvår 2019 blev der for hver ny dansker registreret 5 nye ikke vestlige + 3.g-ere der nu registreres som etniske danskere.
  – Marrakesh-tsunamierne der står på spring ikke at forglemme.
  Nyeste livsstils-trend for danske børnefamilier er i øvrigt, at begge forældre arbejder halvtid, men velfærdsgoderne forbruges fuld ud.

  Indrømmet; mit humørbarometer er ikke at prale med.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. august 2019 @ 00:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper