20. august 2019

Om Pride-kultens moraliseren: “… ingen og intet må støde ‘mangfoldigheden’, eller illusionen om den.”

Fremragende essay af Claus Winter, der går under kunstnernavnet Gordon Inc. Afvist af Politiken, Berlingske og Dagbladet Information, men kan læses i fuld længde på Facebook – Mangfoldighedens Diktatur.

“Er jeg den eneste der synes at ‘mangfoldigheden’ er blevet lidt ‘nazi’-agtig på det sidste ? Engang betød mangfoldighed plads til forskelle, nu betyder det tit udjævning og ensretning.

Engang var mangfoldighed et ægte og smukt ord. Jeg har altid været stor fan af mangfoldighed, og har hyldet menneskelig, kulturel og social mangfoldighed i det meste jeg har skrevet. Men noget er ændret. Måske fordi ‘mangfoldigheden’ er blevet politiseret. … Mangfoldigheds-propagandaen er massiv.

… På mit sidste ‘aktiverings’ sted som kontanthjælpsmodtager, blev der flaget med regnbuen hverdag. Jeg gjorde altid ironisk honnør for flaget, når jeg skulle hjem. Men det var et klart signal at det var regnbueflaget og ikke dannebrog, der hang der.

På aktiveringsstedet, kom der, hvad de ansatte skånsomt, ville betegne som ‘mange forskellige mennesker’, og man ville jo ikke ’støde’ eller ‘ekskludere’ nogen. Derfor regnbuen, der vel bare skulle signalere ‘plads til alle’.

Cool nok. Men der var bare ikke plads til min ‘mangfoldighed’, da jeg en varm sommerdag smed t-shirten og rygepausede den i bar overkrop. En nervøs kvindelig ansat bad mig tage trøjen på. Jeg nægtede under henvisning til min religiøse overbevisning (solguden), og sagde et eller andet med

‘… jeg overholder dresskoderne de steder jeg er. Jeg ville aldrig rende rundt i bar overkrop i Teheran, men nu er vi i Danmark, min Mors land, og der må man, som mand, såvidt jeg ved, godt gå rundt med bar mave om sommeren, så det tror jeg bare jeg vil fortsætte med, medmindre der gælder helt andre regler her under regnbuen…?’

Hun opgav.

Oplevelsen gjorde mig mere kritisk overfor regnbue-ideologien. Jeg YouTubede og fandt ud af der var forskel på regnbuefans. I USA, selvfølgelig, mente nogen ikke at regnbueflaget var mangfoldigt nok, og lancerede et dobbelt diversity-regnbueflag med dobbelt så mange farver, hudfarver, skulle farverne symbolisere her, alle undtagen hvid, selvfølgeligt.

At de fleste af flagets farver, inklusiv hvid, ikke normalt indgår i regnbuer, spillede ingen rolle. Konsekvens er en by i Rusland og regnbuen er, hvad man lægger i den.

[…]

Regnbuen er selvmodsigende som multikulti-symbol, fordi det er regnbuens adskilte farver, der skaber regnbuen. Ligesom med barndommens regnbue-is; Tværer du vanilje, shokolade og jordbær sammen, får du brun softice, der ligner l..t. Det smager fint, men er rent beset ikke særligt ‘mangfoldigt’.

Dette er ikke en skjult argument for raceadskillelse, eller diss af den smukke brune/sorte hudfarve, men essentielt i denne sammenhæng, fordi ‘mangfoldigheden’ ofte ender med at blive udjævning.

På alle planer. Nivellering af alt kultur. Historie og Identitet. Allermest alt der er maskulint, krigerisk, arketypisk og farligt og ikke mindste ‘hvidt’, skal skyldtrippes, tæmmes og kastreres og bøjes ind under mainstream; Et fælles, floppende, falsk inkluderende ‘vi’, der klipper en hæl og hakker en hjerne. Laveste fællesnævner. Middelmådighed. Ikke mangfoldighed.

… Sjovt nok er det ofte ‘mangfoldige’ og ‘tolerante’ mennesker, der har det yderst svært med andres ‘mangfoldighed’, hvis den afviger for meget fra deres. De ser det de frygter i sig selv, i andre. Klassisk projektion. Psykologi for elefanter.

De fleste mennesker er sociale flokdyr, der søger anderkendelse, og helst ikke vii udstødes af ‘fællesskabet’ , så de fleste poster kun det, som de tror andre vil føle sig underholdt af. For at få flere likes, mere social accept.

Thi ingen og intet må støde ‘mangfoldigheden’, eller illusionen om den.

I mangfoldighedens navn kan alt retfærdiggøres, fra diskrimination, til fortielser af voldtægter og kriminalitetsstatestikker og lynfængslinger af Dan Park, Tommy Robinson og andre dissidenter med skarpe stemmer.”

Oploadet Kl. 00:29 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103635/trackback

9 Comments »

 1. .

  Nå, så Pøllertiken, Belgieren og Mis-information afviste at bringe dette velgennemtænkte essay. Det viser to ting. De vil helst ikke bringe almindelige danskeres meninger frem. Havde Claus haft en professor-titel fra RUC (hahahaha) havde der måske været en snobbe-effekt som havde blødgjort censuren.

  Dog er kritikken af regnbue-hysteriet og mangfoldigheds-hykleriet så begavet og præcis, at aviserne nok under alle omstændigheder ville have fået nervøse tics, og bandlyst artiklen. Det er indbygget i disse avisers måde at redigere på, at sandhed, saglighed, ærlig oplysning og afslørende kritik, for Guds skyld bør undgås.

  Derimod er der altid plads til artikler der påstår at der er 1OOO køn, der påstår at masseindvandringen er dejlig, herlig og stærkt berigende, og at VK-, kommunistisk- og radikal politik samt EU-fjernstyring, er opskriften på en kultiveret og menneskeværdig fremtid.

  At alle tre aviser, ligesom DR, er domineret af rødfascister, er stensikkert. (blev jp ikke spurgt?)

  At regnbue-bevægelsen bruges af kommunister og andet krapyl til at tromle normale, fornuftige, dansksindede, ikke-perverse og ikke-abnorme danskere, er også sikkert. De skøre og sygelige pride-parader er for de røde et værktøj blandt flere, for at assistere og favorisere minoriteter på majoritetens bekostning.

  Flertallet af vores journalister er blevet så paranoide, forrykte og blodtørstige, at de året rundt arbejder på at Danmark skal forvandles fra et civiliseret og fredeligt samfund til et afrikaniseret, islamiseret, barbarisk og krigshærget samfund. Dagligt ser disse kyniske og hjernesyge journalister misundeligt over til vores naboland mod øst, hvor kaos, idioti, gangstervælde, hverdagsterror, frygt og elendighed nu er ved at opsluge både byerne og landdistrikterne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 01:34

 2. .

  PS: I Sverige, “den humanistiske stormagt”, er forholdene nu mange steder så groteske, at man tror det er løgn. Landevejsrøvere hærger, som var man tilbage i det 16. århundrede. Tusinder af svenskere er blevet tvunget ud af deres boliger, og må nu leve på gaden, mens migranter og asylanter har overtaget deres lejligheder og huse. Tusinder af svenske kvinder er blevet voldtaget og mishandlet. Tusinder af mænd og drenge er blevet overfaldet, forulempet på det groveste, stukket med kniv eller slået ned. Mordraten er i rekordhøjde. EBOLA- og TUBERKULOSE-sygdomme mv. har vundet indpas. Tyve og røvere har nærmest frit spil. Det svenske politi får ingen opbakning af kommunisterne og feministerne i Riksdagen. Kommuner på stribe er gået fallit og konkurs. Den sociale velfærd er i frit fald. Folk som fortæller om hvad der foregår, forfølges.

  Magen til idioti og forræderi er vist aldrig før set i verdenshistorien. Flertallet af de svenske politikere er forbrydere af værste slags.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 01:50

 3. Glemte at få med at tusinder af skoler, børnehaver, diskoteker, pizza-butikker, villaer, sommerhuse, biler og skovstrækninger er blevet brændt af, som et led i guerilla-krigen mod svenskerne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 01:59

 4. Der er sjovt nok et perfekt eksempel i den seneste stram kurs video på youtube i dag: Rasmus paludan og søren grinderslev står på blågårds plads, hvor en ældre dansk mand kommer hen og beder dem gøre plads for “mangfoldigheden”, i det her tilfælde nogle børn der vil spille fodbold på pladsen. Det gør de så, hvorefter de sætter sig på sidelinjen og konstaterer at samtlige børn er arabere. Derefter bliver de tvunget væk af autonome for at insistere på dansk kultur på nørrebro..

  Kommentar by Per — 20. august 2019 @ 02:13

 5. Det er lige i øjet, essay’et af denne Claus Winter!

  Kommentar by JMR HH Jr — 20. august 2019 @ 07:52

 6. “Ligesom med barndommens regnbue-is; Tværer du vanilje, chokolade og jordbær sammen, får du brun softice, der ligner l..t. Det smager fint, men er rent beset ikke særligt ‘mangfoldigt’.”

  Bravo, fantastisk analogi, den snupper jeg til fremtidig brug.

  Kommentar by Kimski — 20. august 2019 @ 10:00

 7. Godt essay!

  Kommentar by Realist — 20. august 2019 @ 16:49

 8. Socialkonstruktivismens nonsense om køn

  “Køn er en konstruktion, men et individ som ønsker en kønsskifteoperation, skal indiskutabelt anses for at være en mand, som er spærret ind i en kvindes krop (eller omvendt). Den kendsgerning at begge dele logisk set ikke kan være sandt på samme tid, bliver bare ignoreret (eller bortrationaliseret med en anden rystende postmoderne påstand: at selve logikken – sammen med de videnskabelige teknikker – bare er en del af det undertrykkende patriarkalske system).”

  citat af professor i psykologi Jordan Peterson: 12 regler for livet. s.324-325

  Kommentar by Kirsten Damgaard, kulturpsykolog — 22. august 2019 @ 17:11

 9. Gordon Inc. Nailer den virkeligt her.

  Kommentar by Heisahero — 22. august 2020 @ 15:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper