21. august 2019

Vapnagård: En multikulturel fest, ‘udelukkende halal-slagtet kød’, mad som vi ‘kan være sammen om’

Vi har ’52 nationaliteter’ i Vapnagård, så derfor er det naturligt at vi kun serverer kød der er slagtet og forkyndt efter islamiske foreskrifter. Sådan lyder ræsonnementet fra beboerformand Anje Holmstad, der at dømme efter hendes Facebook-væg hører hjemme på den yderste venstrefløj. Fra Helsingør Dagblad – Vapnagård-formand: ‘Halal-kød til fester, så slipper vi for en masse diskussioner’.

“Når Vapnagård på lørdag slår dørene op til det helt store brag af en jubilæumsfest, bliver det i høj grad en multikulturel fest. … En beboersammensætning, der også sætter sit præg på, hvad menuen lyder på, når man lørdag indtager den helt store grill-buffet med flere slags kød og et væld af salater og andet tilbehør.

I bestyrelsen har man besluttet, at der ved festen skal serveres udelukkende halal-slagtet kød.

– Det er meget få reaktioner blandt flere tusinde beboere, så mon ikke det betyder, at folk generelt er ganske godt tilfreds med den beslutning. Vi er enige om i bestyrelsen, at vi ikke synes, vi skal diskutere al mulig forskellig mad. Det handler om, at vi får noget at spise, som vi alle kan lide og som vi alle kan være sammen om. Hvis man ikke lige kan få en oksehakkebøf, så kan man jo spise noget humus. Jeg kan ikke se, at det her skulle være noget problem.Personligt betyder alt det her intet for mig. Jeg er ateist og nærer ingen veneration for nogle religioner og gider heller ikke diskutere religion og tro, siger Anje Holmstad.”

Oploadet Kl. 01:09 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103667/trackback

27 Comments »

 1. .

  UD MED/NED MED, ALLE DANSKE VÆRDIER OG TRADITIONER, det er hvad nihilisten/kommunisten Anje Halmstad står for. Hun er sikkert en slags professionel feltmadras.

  Har bare i dag set tre kommunale fruentimmere der vartede afrikanere op. Tre fede ikke ret kønne madammer som tydeligt nød rollen som afrikanernes tjenestepiger, betalt af skatteyderne.

  KOMMUNISTER og socialister er ude af stand til at tænke logisk og etisk. Det ser man af at de foragter det nationale, men elsker det inter-nationale. (hvis nationalstaten er foragtelig, hvordan kan en ansamling af samme så blive noget beundringsværdigt?)

  Det ses af at de går ind for kvinders rettigheder og ophøjelse, samtidig med at de via afrikanisering og islamisering går ind for rettighedernes afskaffelse og kvindernes fornedring/undertrykkelse.

  Det ses af at de påstår at de forsvarer de svage, børnene, de gamle, de syge og de socialt vanskeligt stillede – – samtidig med at de udnytter, udplyndrer, svigter og tyranniserer de svage.

  Det ses også af deres ækle, kyniske og lyssky politikker overfor tusinder af familier, børn og forældre. Der udnyttes skamløst.

  Hverken S, SF, EL, R, DF, Alternativet, K eller V er hvad de udgiver sig for at være. Alle er de socialistiske og skabsradikale folkefjender.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. august 2019 @ 01:39

 2. Det er denne tyskertøs

  https://www.youtube.com/watch?v=iOnZfXGTHs8

  Kommentar by BB — 21. august 2019 @ 01:49

 3. Helsingør Dagblad: Vapnagård, Byens Babylon, siger Anje Holmstad, formanden for fællesbestyrelsen på Vapnagård.

  Inden fru Holmstad kommer for godt i gang, med for meget svulstig Babylon eufemisme, burde fruen måske læse Johannes Åbenbaringen, kapitel 18 (vers 2 burde være tilstrækkelig)

  V 1: Derefter så jeg en anden engel stige ned fra himlen med stor magt, og jorden oplystes af dens glans. Den råbte med kraftig røst:

  V 2: Faldet, ja, faldet er det store Babylon,
  det er blevet bolig for dæmoner,
  skjul for alle urene ånder,
  skjul for alle urene fugle
  og skjul for alle urene og afskyelige dyr.

  Æd den fru Holmstad!

  Kommentar by T. Flodur — 21. august 2019 @ 02:19

 4. Kommentar by BB — 21. august 2019 @ 01:49.

  Svært at bedømme hvem der der løber med prisen som indehaver af den laveste intelligens af de to, intervieweren eller den interviewede.

  Kommentar by Kimski — 21. august 2019 @ 02:26

 5. “Jeg er feltmadras, og så lang tid alle deltagere har underlagt sig islam, og alle dyrene er pint ihjel på bestialsk måde, bliver det bare SÅ multikulturelt”, udtaler Anje Holmstad.

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. august 2019 @ 06:02

 6. Jeg vil unde ingen omstændigheder være i et selskab, som forsætslig har KØBT hallalkød, da jeg under ingen omstændigheder vil være med til at finansiere Islamisk undertrykkelse og mentalitet. Føj for den lede…Det lort kan vi ikke være fælles om. Det er alt for modbydeligt.Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2019 @ 06:18

 7. Sjovt som ateister intet problem har med at gøre grin med kristendom, mens der stort set aldrig bliver sagt noget om andre religioner, og da slet ikke islam.

  Kommentar by O — 21. august 2019 @ 06:58

 8. Hun påstår at hun er ateist, og så underlægger hun sig religiøse regler om mad !!!
  Det er ganske enkelt ufatteligt at man kan være SÅ dum.

  Kommentar by Danskeren — 21. august 2019 @ 07:01

 9. Intet samfund overlever det der.

  Kommentar by Kim Henriksen — 21. august 2019 @ 07:15

 10. Statskontrolleret og godkendt dyrplageri

  Kommentar by redneck — 21. august 2019 @ 07:20

 11. barenakedislam.com har en afskyelig video liggende om muslimsk halal-slagtning.

  Den burde vises på storskærm for ALLE medlemmer af Folketinget – hver dag- indtil de fatter ondskaben i Islam og manglen på respekt for levende væsner, mennesker og dyr.

  Kommentar by k.m. — 21. august 2019 @ 07:37

 12. Sikke en suppehøne!

  Kommentar by Bastardo — 21. august 2019 @ 08:29

 13. Hvorfor går Vapnagård ikke forrest i disse grønne tider og helt undgår kød, og i stedet serverer nogle gode sunde og miljørigtige og saftige velsmagende plantebøffer?

  Uanset hvor kvindelig eller mandlig en kvinde forsøger at gøre sig, så er mange kvinder nogle underlige væsener med en mærkværdig uudgrundelig snoet tankegang, og sådan var det også for 100 år siden.
  Jeg beskæftiger mig lidt med Titanic i disse dage, og læser i den anledning lidt i datidens aviser.
  Små to uger efter forliset skiver forfatteren og kvindesagsforkæmperen Charlotte Eilersgaard i dagbladet “København” den 24. april 1912, et forarget indlæg i avisen om, hvorfor i alverden kvinderne skulle i redningsbådene først, da Titanic sank.
  Det resulterer i en del debatindlæg i avisen de efterfølgende dage, der til sidste munder ud i, at kvinder fremover vil kæmpe for “en lige ret til døden”.
  Dette er et godt eksempel på kvindelogik.
  Hvis nogle af kvinderne på Titanic havde været “røde og frelste”, og ikke selv havde syntes at de skulle reddes, så havde de vel blot stillet sig bagerst i rækken?

  Kommentar by Henning Jensen — 21. august 2019 @ 08:35

 14. Hvis halal bliver “det naturlige valg” så fortæller det noget om, hvor skævvreden beboersammensætningen allerede er. Halal burde højst være noget man kunne overveje som et mindre tilvalg af hensyn til et mindretal.

  Det er i et sådant miljø at venstrefløjsere gerne vil “gøre noget for integrationen”. Og resultatet bliver arrangementer som dette, hvor man i teorien hylder forskelligheden og mangfoldigheden – men i praksis ensretter i overensstemmelse med islamiske normer og regler. Og hvis der er et utilfreds mindretal, så er det sikkert bare nogle kværulant-racister, som bare skal ignoreres og lukke røven.

  Hvis jeg var beboer ville jeg ikke deltage, men bruge min tid på at finde ud af at komme væk derfra.

  Anje Holmstads ateisme er iøvrigt interessant. Det betyder ikke at hun har en skepsis og modvilje over for religion. Hendes ateisme er i praksis en ligegyldighed overfor for det at følge religiøse love. Hun er en nyttig idiot.

  Kommentar by BE — 21. august 2019 @ 09:51

 15. Næste gang optræder hun i burka for at være “inkluderende”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. august 2019 @ 10:20

 16. Anja! Du er dum som en østers! De ‘inkluderer’ ikke Dig og de andre ‘aber og hunde’, som de så høfligt kalder ikke-muslimer, og de griner ad jeres rullen-om-på ryggen, mens I logrer!! Husker I at invitere de lokale homoer og transer med til festen??

  Kommentar by Kuffar — 21. august 2019 @ 10:40

 17. Køb kød hos Slagter Friis . Det er IKKE halal, og han har bøffer fra USA, og kylling fra Frankrig, som er såååå meget bedre end dansk kylling. Tilbud om torsdagen med 5 store fileter til 100 kr. Om tirsdagen er der tilbud på hakket oksekød, som skæres ud, mens man ser det, og om onsdagen er det GRISEBASSE, hakket, nogle gange 1 kg for blot 60 kr. Det ligger tæt på frederiksbergcentret.

  Kommentar by Kuffar — 21. august 2019 @ 10:45

 18. @#15
  “Næste gang optræder hun i burka for at være “inkluderende””

  Jeg gætter på mavedans. Muslimer er jo generelt nogle lystige og løsslupne mennesker. Og mavedans vil være et rigtig festligt og eksotisk og erotisk og typisk mellemøstligt indslag. Hun kan sikkert få nogle muslimaer med på idéen.

  Kommentar by BE — 21. august 2019 @ 10:47

 19. T Flodur 02.18 – prøv at læs kap 8 også. Om stjernen Malurt, om solens , månens og stjernernes lys, der vil blive reduceret m 1/3, og sollyset ER allerede reduceret en del, siger de. Vers 13: “Og i synet hørte jeg en ørn flyve midt oppe under himmelen og skrige med høj røst: “Ve, ve, ve dem, der bor på Jorden, når de øvrige basunstød kommer fra de tre engle , som endnu skal blæse i deres basuner.” Der er få præster, der er gode til at udlægge dette, men det har ikke været Jesu mening, at det skulle være helt nemt at forstå, tror jeg (det er Jesus, der beder Johannes, da denne sidder fanget på øen Patmos, om at nedskrive disse ting). I et af kapitlerne taler syv ærkeengle til Johannes og fortæller ting om Endetiden, og der står, at Johannes faldt ned som død af skræk. Han måtte ikke nedskrive de ting, som englene havde fortalt, og det kan kun forstås som, at det bliver så grusomt på jord, at vi ikke kan tåle at vide det hele. Præsten Frank Jacobsen eller Hans Erik Nissen har skrevet og talt om Johannes Åbenbaring.

  Kommentar by Kuffar — 21. august 2019 @ 11:24

 20. Hvor er Anje dog en klam so.

  Kommentar by Johnson — 21. august 2019 @ 11:26

 21. Rettelse til 19: der står ikke i forb m netop dette syn, at Johannes faldt om som død, men kap 10 beskriver de syv “tordener”, som er syv engle. Uanset hvad folk mener, så er Bibelen sandheden, og i Esajas og Jeremias står der om jøderne, der vil vende hjem til Israel , “flyvende som duer til dueslag”! Det sker i stigende grad nu, pga jødeforfølgelse. https://youtu.be/_dYQHkmasQg “prophetic fulfilment: hundreds of American Jews move to Israel”.

  Kommentar by Kuffar — 21. august 2019 @ 12:08

 22. Så vidt vides må hinduer, mazdaister, buddhister og andre fra de Dharmistiske religioner ikke spise Halal. Hvorfor skal de ekskluderes?

  Asetroende og andre fra de etniske folkereligioner har ikke et forbud, men bryder sig næppe om at spise Halal.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 21. august 2019 @ 17:57

 23. Landsforrædere, hele bundtet.

  Kommentar by LarsB — 21. august 2019 @ 18:32

 24. Kuffar — 21. august 11:24/12:08

  Tak for henvisningen – Nu må jeg se, her i løbet af vinteren, om ikke jeg kan få tid til nærmere studier af Johannes Åbenbaring. Det er vist ikke for tøsedrenge? I hvert fald vil jeg nødig, en mørk aften, møde hverken Esajas eller Jeremias – Men tak for tippet ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 21. august 2019 @ 20:11

 25. Væmligso

  Kommentar by Knud Madsen — 21. august 2019 @ 20:55

 26. https://www.facebook.com/events/533619604111560/

  Kommentar by Johnson — 21. august 2019 @ 22:49

 27. Jeg kan ikke være fælles med nogen, der vil være fælles om den slags.

  Kommentar by Winged Hussar — 21. august 2019 @ 23:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper