23. august 2019

Processen: Frifundet efter 6 år – “Politiet har ikke kunnet finde opslagene på mandens Facebook-side.”

Godt seks år tog det at føre retssag for noget ingen har set. Når processen er en straf i sig selv, jf. Franz Kafkas mesterværk. En historie fra JV.dk –Advokat Rasmus Paludan fik klient frifundet.

“Den 51-årige var tiltalt for i to tilfælde at have overtrådt racismeparagraf 266 b helt tilbage i tiden fra den 23. oktober til den 28. oktober 2013 via offentlige opslag på sin Facebook-side og med fortsæt til udbredelse i en videre kreds. Det drejer sig om grove racistiske udtalelser.

Anklagen pillede advokat Rasmus Paludan fra hinanden, og efter langt over to timers domsforhandling blev den 51-årige frifundet af en enig domsmandsret med dommer Susanne Beier Lorenzen i spidsen.

– Politiet har ikke kunnet finde opslagene på mandens Facebook-side. Derfor skal han frifindes, begrundede Susanne Beier Lorenzen domsmandsrettens afgørelse.”

(Orson Welles’ filmatisering af Franz Kafkas Processen, 1962)

“Jeg er ikke racist, men er vokset op i et stærkt venstreorienteret hjem.” (frikendte)

Oploadet Kl. 10:36 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103724/trackback

63 Comments »

 1. Turn my whole world misty blue

  Kommentar by Cat Girl — 23. august 2019 @ 11:06

 2. Ja.

  Det tog også mange år, førend Lars Hedegaard fandt det plausibelt indirekte at forklare de tonedøve på document.dk, at liberal betyder noget helt forskelligt på engelsk og dansk. Dermed saboterede han tusindvis af nationalkonservative artiklers argumentation og især bloggens hovedaktionær.

  Tak til Jacob Rosenkrands, der i går aftes Deadline hentede to meget velvalgte personer i studiet til en diskussion om identitet og ytringsfrihed. Begge med delvis afrikansk afstamning, men hvilken forskel!

  Når Mchangama smider benene foran sig og næsten ligger i stolen, ved man, at der er noget særligt på vej. Filosofiprofessoren gjorde derimod en ynklelig figur og har det tydeligt nok ikke godt med sit negroide DNA. Han var nærmest i hysteri og rablede ordene af sig, så at man hurtigt nåede frem til ikke at gide høre efter. Man kan undre sig over hans professortitel, for han er jo i Sørensen/Blacklives ligaen.

  Rosenkrands var også helt på toppen, da han satte Pia Olsen Dyhr på plads.

  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-08-2

  Tom Dobberman

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 11:16

 3. *

  Det lyder jo lidt mækeligt. Har censur-sagen ligget stille og gemt væk i flere år, for så pludselig at blive taget op. Men ellers er der vel ikke sket nogen større skade her?

  Det er nok mere alvorligt at politiet og retsvæsnet ikke længere er effektivt mht. indbrud, tyverier, overfald, mordforsøg og andet. BT fortæller om at der kan være årelange ventetider på at indbrudstyve og voldsbøller mv. kommer for retten. Flere og flere opgiver at anmelde fordi politiet ikke har resourcer til at gøre noget ved sagerne. Det er ikke politiets skyld, men politikernes. Som i voldsomt omfang skærer ned på alt, for at kunne overføre penge og mandskab til indvandrernes pleje.

  F.eks. er hospitaler på Sjælland, på Fyn og i Jylland blevet pålagt at spare flere milliarder kroner! Velfærden til ældre, hjemløse, børn og unge, patienter og andre svage grupper af danskere reduceres også med korte mellemrum.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 11:35

 4. Strisserne har altid været danskernes fjende, de skal retsforfølges og landsforvises alternativt fængsles på livstid for landsskadelig virksomhed.

  PS.
  tyrkerne aka de islamiske folkemordere i usa hylder islamisk stat og muslimske terrorister, præcis som de gør i Mohammedanmrk.
  https://www.youtube.com/watch?v=1wZEwL_wYG8
  Red verden, fjern tyrkiet og deres supporter tyskland fra landkortet.

  Kommentar by Piphans — 23. august 2019 @ 11:49

 5. *

  # Thpmas: Kan du ikke lige forklare hvorfor du mener at Document.dk er tonedøv? Det er da normalt en meget oplysende og seriøs net-avis. Som ligesom Uriasposten, den korte og 24nyt.dk bringer masser af ting frem som DR og pressen skjuler eller fordrejer.

  Hvad liberale angår, er de så ikke næsten allesammen globalister, EU- tilhængere og halv- eller helvejs temmelig tæt på de radikale? Hvad enten de bor i Danmark eller udlandet?

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 11:50

 6. Ps.
  Rasmus Paludan er Danmark og os danskeres sidste håb.
  SK 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 23. august 2019 @ 11:51

 7. *

  # Piphans: Nogle politifolk er da helt OK, og hjælper gerne danskerne mod røvere og banditter. Er det ikke snarere flertallet af politikere og journalister som er befolkningens, altså danskernes, fjender?

  Det er da ikke politiet, men “nomenklaturaen” som er i gang med at ruinere og ødelægge vores økonomi, kultur, tryghed, frihed og fremtid!

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 11:58

 8. Paludan bliver den nye Carl Madsen – sagføreren, der blev kendt på at føre alle de politiske sager mod den herskende overmagt.

  Kommentar by AN — 23. august 2019 @ 12:03

 9. PS:

  Tænke sig, postvæsnet fungerer nu så dårligt at livsvigtige breve fra hospitaler forsinkes så meget, at der går fuldstændig skuddermudder i hospitalers planlægning af undersøgelser m.m. Har lige fortalt af en bekendt at hun rejste fra Nordjylland til Odense, blot for at erfare at
  mødetid og sted var ændret, men hospitalets brev derom fik hun først med en uges forsinkelse, og det endte med at den lange rejse var forgæves.

  Og hun fortalte også om at det var noget at et håbløst mareridt at ringe hospitalet op. Telefonpasningen er fuldstændig kafkask, og til dels sparet væk.

  Christiansborg pisser på alle danskere, for alle vil jo blive ramt af uheld, ulykke, sygdom eller vold før eller siden. Alligevel rundbarberer man sundhedsvæsnet og nedbryder kvaliteten i eet væk.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 12:11

 10. @5 Dem du omtaler dom liberale er liberale på samme måde som Det Konservative Folkeparti er nationalkonservative. Hvorfor sætter I jer ikke ind i tingene, i stedet for at angribe ægte liberale, som burde være jeres naturlige allierede.

  Kommentar by Jolly Jumper — 23. august 2019 @ 12:15

 11. Ang. Trump og EB

  Tænke sig, igår bragte rendestensavisen EB over hele forsiden en tegning som var een stor fornærmelse mod Trump og USA, vores vigtigste allierede. Det behøver ikke vare længe før USA begynder at betragte Danmark som et land regeret af kommunister. Altså som et land der er USAs modstander. Det kan komme til at koste almindelige danskere dyrt.

  Jolly Jumper, de ægte liberale, hvem er det? Og hvilke holdninger har de som liberale?

  Kommentar by Bent Nielsen — 23. august 2019 @ 12:34

 12. Det er da en temmelig ubehjælpelig artikel ( i jyskevestkysten ) når der skrives :

  “Anklagen pillede advokat Rasmus Paludan fra hinanden, og efter langt over to timers domsforhandling blev den 51-årige frifundet af en enig domsmandsret med dommer Susanne Beier Lorenzen i spidsen.”

  og dommen falder ud til Rasmus Paludans klients fordel, eller er det
  endnu et forsøg på at forplumre de informationer der er tilgængelige?

  Kommentar by Santor — 23. august 2019 @ 13:18

 13. O shit jeg læste det som “anklageren” My bad!

  Kommentar by Santor — 23. august 2019 @ 13:18

 14. Det er jo ordvendt omstilling at skrive: *Anklagen pillede advokat Rasmus Paludan fra hinanden*

  og det er naturligvis tilsigtet, for ikke at stille Paludan i et godt lys, ved at skrive det mundrette: *Rasmus Paludan pillede anklagen fra hinanden*

  Kommentar by Træt — 23. august 2019 @ 13:36

 15. Hvordan kunne der overhovedet blive en sag ud af det, når der tydeligvis mangler konkrete beviser?

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. august 2019 @ 13:42

 16. #5: Ole Jensen skrev: “Hvad liberale angår, er de så ikke næsten allesammen globalister, EU- tilhængere og halv- eller helvejs temmelig tæt på de radikale?”

  Jep, det kan godt være at alle de her CEPOS-folk mfl. ser sig selv som “borgerlige”, men de er IKKE på vores (danskernes) side. De er Globalister, Multi-Kulturalister, Anti-Nationalister.

  Kommentar by HN3 — 23. august 2019 @ 13:53

 17. 12. Skulle også læse det flere gange inden det gav den forventede mening.

  Kommentar by River — 23. august 2019 @ 13:54

 18. Jo Svenskerne havde anholdt de to mistænkte og vistnok også sigtede i sagen vedrørrende bomberne i KBH….men nu har de Løsladt dem igen….igen ved om de fortsat er sigtede (det er de jo nok)…..Genialt Politireaktion fra Sverige,…vi slipper de mulige bombemænd løs igen. (Kilde BT…netavis).

  Kommentar by Michael Unna — 23. august 2019 @ 14:04

 19. Ole Jensen med alle alias’er

  Kim Møller er langt bedre uddannet end Snaphanen og Rapanden Rustad tilsammen. Men de har heltekomplekset om “den store FAR” tilfælles.

  Når det gælder Trumps selvinvitation og senere aflysning, overkommer Møller imidlertid i modsætning til de to andre komplekset og ytrer en selvstændig mening, som ikke kan være faldet ham let.

  Er man som undertegnede en fribåren person, sælger man ikke mennesker.

  Det er noget tarveligt og letkøbt vås, at vi sælger Europa. Der er handlet voldsomt uklogt på flere parametre men klogt på andre, og for de tosser, der mener, at økonomien og dermed hele den offentlige sektor med undervisning, sygepleje, lægehjælp, folkepension, retsvæsen osv. er underordet i forhold til islam, er det jo vældig nemt. De overlader jo hele tiden alt ansvar til andre og vil blot selv fremstå som helte under den store FARs vinger. Dette er et evangelium for de åndsfattige, uvidende og dårligt begavede. Det ser man også i Snaphanens kommentatorspor, hvor tidligere supporter siger fra.

  Ang. Paludan tror jeg, at hans finest hour for altid er passé. Han opnåede for en ultrakort bemærkning en vis opmærksomhed, men der er jo få boller på den suppe og ikke udsigt til flere. Han er rent ud sagt blevet monoton og kedelig.

  Tom Dobberman

  Kommentar by Thpomas — 23. august 2019 @ 14:06

 20. Ole Jensen med alle alias’er

  Kim Møller er langt bedre uddannet end Snaphanen og Rapanden Rustad tilsammen. Men de har heltekomplekset om “den store FAR” tilfælles.

  Når det gælder Trumps selvinvitation og senere aflysning, overkommer Møller imidlertid i modsætning til de to andre komplekset og ytrer en selvstændig mening, som ikke kan være faldet ham let.

  Er man som undertegnede en fribåren person, sælger man ikke mennesker.

  Det er noget tarveligt og letkøbt vås, at vi sælger Europa. Der er handlet voldsomt uklogt på flere parametre men klogt på andre, og for de tosser, der mener, at økonomien og dermed hele den offentlige sektor med undervisning, sygepleje, lægehjælp, folkepension, retsvæsen osv. er underordet i forhold til islam, er det jo vældig nemt. De overlader jo hele tiden alt ansvar til andre og vil blot selv fremstå som helte under den store FARs vinger. Dette er et evangelium for de åndsfattige, uvidende og dårligt begavede. Det ser man også i Snaphanens kommentatorspor, hvor tidligere supporter siger fra.

  Ang. Paludan tror jeg, at hans finest hour for altid er passé. Han opnåede for en ultrakort bemærkning en vis opmærksomhed, men der er jo få boller på den suppe og ikke udsigt til flere. Han er rent ud sagt blevet monoton og kedelig.

  Tom Dobberman

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 14:07

 21. Ang. Mette Frederiksen og Trump

  Frederiksen mangler erfaring i international politik. Hun opfører sig som en fornærmet teenager, og siger dumme ting om Donald Trump.

  Hvis hun handlede diplomatisk, ville Donald Trump ikke aflyse besøget, men hændelsen passer som fod i hose for medierne, så nu kører hetzen mod Trump for fuld skrue.

  Det giver ingen mening at beholde Grønland i rigsfællesskabet, når vil sælger ud af Danmarks selvstændighed til EU, FN og den muslimske verden.

  Kommentar by k.m. — 23. august 2019 @ 14:33

 22. Træt — 23. august 2019 @ 13:36

  Yes og jeg i med begge ben :)

  Kommentar by Santor — 23. august 2019 @ 14:43

 23. Tom Dobberman skrev: “Der er handlet voldsomt uklogt på flere parametre men klogt på andre, og for de tosser, der mener, at økonomien og dermed hele den offentlige sektor med undervisning, sygepleje, lægehjælp, folkepension, retsvæsen osv. er underordet i forhold til islam, er det jo vældig nemt.”

  Alle de nævnte emner er selvfølgelig vigtige. Men er det ikke også meget naturligt at et folks overlevelseskamp fortrænger alle andre problemer indtil folkets eksistens, hjemlande og fremtid er sikret?

  Kommentar by HN3 — 23. august 2019 @ 14:43

 24. Godt set Træt 13:36. Endnu et lille eksempel på det ‘newspeak’, der breder sig mere og mere.

  Newspeak er det officielle sprog, der skal hjælpe journalister, politikere og andre, der ytrer sig offentligtat, med at udøve sproglig selvcensur.

  Hans Hauge, lektor emeritus i nordisk sprog og litteratur ved Aarhus Universitet, er min favorit mht at spotte newspeak, selvcensur og politisk korrekthed.

  Her er mit seneste favorit eksempel fra Berlingskes ‘Groft sagt’:

  “Trump-fortolkning

  En filosofiprofessor foreslog engang, at alle politikere skulle have et filosofikursus, men i stedet burde de få et kursus i tekstteori og tekstanalyse. Det er der behov for, når de skal læse Trumps tekster. De har endnu ikke vænnet sig til hans retoriske strategier, men det tog også lang tid, før folk vænnede sig til modernistisk lyrik.
  Når Trump skriver en tekst, bliver den ureflekteret læst bogstaveligt og referentielt. De læser ham, som fundamentalister læser Bibelen.
  Hvis der står, at Eva blev skabt af et ribben fra Adam, ryster de på hovedet og siger, at det er jo absurd. Med andre ord: Når Trump siger, at han vil købe Grønland, så betyder det ikke, at han vil købe Grønland. Det er en retorisk figur, der skal fortolkes. Det har man ikke gjort.
  Det kan få katastrofale følger. Mon også politikerne tror, at havren kan sige: Jeg er havren?”

  Kommentar by A-mad — 23. august 2019 @ 14:54

 25. PS. Træt 13:36. Udsagnet *Anklagen pillede advokat Rasmus Paludan fra hinanden* er også gjort unødvendigt tvetydig.

  Jeg tror som dig, at det er gjort med vilje for ikke, sprogligt at række satan en lillefinger? :-)

  Var det den sønderlemmende anklage, der *pillede advokat Rasmus Paludan fra hinanden*?

  Nej, som du skriver, *Rasmus Paludan pillede anklagen fra hinanden*.

  Kommentar by A-mad — 23. august 2019 @ 15:05

 26. # Thpmas….

  Ud fra en firkantet sprogfortolkning, kan du i og for sig godt have ret i at det er noget vrøvl at sige at man sælger Europa og Danmark. For det gør man jo ikke.

  Nej, man FORÆRER Europa, Danmark og Sverige væk. Man giver vores lande, kulturer, penge og fremtid væk. Helt GRATIS kan de tilrejsende hærskarer overtage alt hvad vi ejer. Og bagefter kan de få lov til at udplyndre os, terrorisere os og slå os ihjel.

  Har du overset at man FORÆRER vores lande væk, siden du er så irriteret over at nogen taler om at politikere og journalister sælger ud, og er i gang med et OPHØRSUDSALG? Forstår du ikke at der er tale om en slags billedsprog?

  Forstår du alvoren i det som Merkel, EU og vores hjemlige pampere og landsforrædere har gang i?

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 15:44

 27. HN3/14:43

  “Alle de nævnte emner er selvfølgelig vigtige. Men er det ikke også meget naturligt at et folks overlevelseskamp fortrænger alle andre problemer indtil folkets eksistens, hjemlande og fremtid er sikret?”

  Jo, langt henad vejen er det en naturlig reaktion, at nogle emner får første prioritet, men man skal bare være opmærkosm på, at sådan kan politikere ikke handle. Hvis de forsømmer nogle af de nævnte områder, vil disse hurtigt få første prioritet.

  Så det må i alle tilfælde blive et både og og dermed mere kompliceret end det fremstilles af de fleste islamkritikere, der set med politikerøjne og også med mine opfører sig som en slags forkælede luksusbørn, der ikke behøver at tage de samme hensyn som andre.

  Jeg synes faktisk også, at Rasmus Paludan er blevet stærkt forkælet. Hans sikkerhed er blevet tårnhøjt prioriteret, det har kostet et rystende antal millioner, og dertil kommer vel omkring ottemillioner i lommepenge i de næste år.

  Til sammenligning kan jeg fortælle, at jeg kendte en enlig og næsten blind enke på 90 år, der fik frataget al hjemmehjælp. Hun boede meget småt med et lille toilet men ikke bad, og alt med vand og vask foregik i køkkenet, møntautomatvask og svømmehal. Ingen vaskemaskine. Da hun første gang begav sig ud at handle alene og bogstaveligt talt famlede sig frem i næsten blinde, fik hun stjålet sin pung med mange penge, og derefter opgav hun ævret. Kom på hospitalet og døde uden egentlig grund på et stort københavnsk hospital. Sygeplejerskerne fandt det ikke nødvendigt at tilkalde familien, da hun lå på det yderste og havde brug for en hånd at holde i. De fortalte bagefter, at hun havde været bange, og de må familien så leve med resten af livet.

  Jeg kender også en enkemand på 92, der ikke er kommet sig efter at have brækket ryggen. Stavrer rund med en rollator. Han har hjemmehjælp hver tredje uge og lånt en hospitalsseng, der fylder det meste af hans køkken-alrum. Ellers ingen hjælp.

  Set i det perspektiv vil jeg mener, at Paludan er yderst forkælet, og disse eksempker er vel at mærke helt almindelige historier i disse dages Danmark. Alle kan fortælle lignende, fordi de har haft slægtninge eller bekendte, der blev afhængige af andre og opdagede, at det meget omtalte velfærdssamfund er stærkt opreklameret, hvia man er en gammel, hvid dansker.

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 15:50

 28. #26 Thpmas, skal vi også finansiere alle perkerne og negrene, så bliver der naturligvis mindre til os danskere. Ikke fordi der reelt mangler penge endnu – prioriteringerne er nogen gange helt sindssyge. Men se på Sverige, hvor BNP falder samtidig med at befolkningstallet stiger. Hele Folkhemmet er i opløsning.

  Førstehjælpsregel: Stop blødningen!

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. august 2019 @ 16:06

 29. @Thpmas/15:50 skrev: “Paludan er blevet stærkt forkælet”.

  Ok, fair nok, men hvad er alternativet? Hvad vil du anbefale? Hvad skal politiet gøre?

  @Thpmas/15:50 skrev: “Alle kan fortælle lignende, fordi de har haft slægtninge eller bekendte, der blev afhængige af andre og opdagede, at det meget omtalte velfærdssamfund er stærkt opreklameret, hvia man er en gammel, hvid dansker.”

  Helt enig … og det er fuldstændig uacceptabelt …

  Kommentar by HN3 — 23. august 2019 @ 16:09

 30. -> Thomas

  Nu lykkedes det dig at afspore debatten, men næste gang sletter jeg din indledende OT-kommentar. Lader den kun stå fordi flere kommenterer dig.

  Kommentar by Kim Møller — 23. august 2019 @ 16:14

 31. HN3/16:09

  Jeg synes, at Rasmus Paludan kunne have udvist samfundssind og undladt nogle af sine demonstrationer. Når man her set en af dem, har man set dem alle. Han opførte sig som en elefant i en glasbutik.

  Man kunne også fra officiel hold have opfordret bærmen i diverse ghettoer til holde sig i ro og opfundet nogle repressalier, hvis den ikke gjorde det.

  Tom
  Men repressalier er ikke lige det, man gør mest i her i landet. Man dyrker det konfliktfri til ulidelighed, og hensynsfuldheden er yderst skævt fordelt.

  Hør fx Pia Olsen Dyhr i Dealine fra i aftes, link ovenfor, hvor hun foreslår at beskatte friværdier m.m., noget der vil ramme mange af vores forældre. Hun vil fare frem med brask og bram mod de borgere, der har været flittige og sparsommelige og gjort, som politikerne opfordrede dem til: sparet op til deres pension.

  Rosenkrands fik sat denne strigle grundigt på plads, hvorefter hun med den lethed, som venstreorienterede altid udviser i sådanne situationer, meddelte, at hun er ligeglad med, hvor pengene kommer fra. Som om penge er en ressource, der altid er nok af og bare kan rekvireres med ekstraskatter. I forvejen betaler en stor del af husejerne horrible ejendomsskater, og hvis vi også skal til at betale skatter af den møjsommeligt opsparede friværdi, som man måske har opnået som prioritetsbestyrer, hører alting da op.

  Men som sagt, jeg tror, at Rasmus Paludan allerede er på vej ud i glemslen.

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 16:29

 32. Kim Møller.

  Det var småt skrevet. Jeg har på intet tidspunkt haft til hensigt at afspore debatten og synes selv, at jeg tog din tråd op. Men jeg går gerne frivilligt, så at du ikke bliver modsagt og dit sædvanlige heppekor kan skrive det sædvanlige.

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 16:32

 33. P.S. Den enkemand på 92, jeg skrev om, og som kun har hjemmehjælp hver 3. uge, har kun hjemmehjælpen I EN HALV TIME.

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 16:38

 34. pps. Det link, jeg postede indledningsvis, handler netop om emnet relevante vs. irrelevante racismebeskyldninger.

  Kommentar by Thpmas — 23. august 2019 @ 16:47

 35. Enhedslisten var hurtig til at gribe sagen med Rasmus Paludan i retten i Sønderborg, hvor Paludan bad om at få fjernet en “sort vagt med stort skæg” fra retssalen.

  Enhedslisten er mere bekymret for indvandreren og hans job, end Rasmus Paludan, der lever med politibeskyttelse

  Kommentar by k.m. — 23. august 2019 @ 17:04

 36. Kommentar by k.m. — 23. august 2019 @ 17:04

  En kæleperker er altid effektivt. Havde jeg råd, gjorde jeg som Salling, Coop og de kapitalfonde og banker, der ejer storcentrene; Hyrer kæleperkere som værn mod alle de andre perkere. Eller med andre ord: Tager imod et et tilbud jeg ikke kan afslå/Betaler beskyttelsespenge til mafiaen.

  Kommentar by Fascist — 23. august 2019 @ 17:20

 37. *

  ET MASSEMORD/FOLKEMORD ER I ANMARCH! Bør det ikke være et hovedemne indtil videre?

  Thpmas/Tom Dobberman (?) fortæller om politikernes brutale mishandling af ældre og gamle, og man kan fortælle længe om hvordan de udsætter mange andre grupper for svigt, svinestreger og grove overgreb. Både svage og stærke danskere rammes af Borgens dumheder og forræderier. Ingen dansker kan længere vide sig sikker overfor den ondskab og de politiske geménheder og forbrydelser der strømmer ud fra borgen.

  Men ellers synes jeg at Thpmas vrøvler, når han skriver om de danskere som er modstandere af masseindvandringen. Document.dk er ikke tonedøv, og hvad er det for noget vås at de “bare vil fremstå som helte under den store FAR’s vinger”?

  “Et evangelium for de åndsfattige, uvidende og dårligt begavede”. Hvad er det du fabler om? Og Paludan er da ikke blevet forkælet i normal betydning, ved at politiet hidtil har hindret en lynchning af ham. Men du mener vel at demokrati og ytringsfrihed og nye partier skal kunne afskaffes af bøller og kriminelle.

  Inden du fortsætter dine foredrag om hvor dumme vi andre er, bør du prøve at få styr på dine postulater, for de fleste er uden substans.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 20:19

 38. GRØNLAND ER IKKE TIL SALG

  MEN VORES LAND DANMARK FORÆRES VÆK TIL EU OG ISLAM

  Se Snaphanen og den korte.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. august 2019 @ 20:44

 39. Skægt, selvom jeg glæder mig på vedkommendes vegne, har jeg altså virkelig svært ved at forstå frikendtes refererede argumentation, at han ikke er racist, da han jo er opvokset i et “stærkt venstreorienteret” hjem…?

  Er det ikke gerningen selv, der skal pådømmes og prøves som racistisk, i modsætning til en presumed-guilt-by-association, for det fald man ikke er vokset op (eller er) venstreorienteret?

  Kommentar by Henrik Larsen — 23. august 2019 @ 21:47

 40. “Der er ikke taget et skærmprint, men et skærmklip.” – Paludan i linket.

  Er der nogen der kan forklare mig hvad forskellen er?

  Kommentar by William — 24. august 2019 @ 00:48

 41. Thpomas — 23. august 2019 @ 14:06:

  Kan du ikke lige forklare hvad du mener med FAR?

  Eller skal man forstå det som du skriver under 107 i:
  http://www.uriasposten.net/archives/103675#comments
  og som jeg svarer på i 108?

  Jeg har i øvrigt svaret dig på 111, under 113.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 01:05

 42. k.m. — 23. august 2019 @ 17:04 :

  Så rigtigt.

  Jeg henviser lige til:
  http://www.uriasposten.net/archives/
  “Enhedslisten vil give mulighed for fire ‘forældre’: Loven er baseret på ‘den traditionelle kernefamilie’”
  og mine kommentarer + links fra og med nr. 33

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 01:15

 43. Hvorfor i alverden skulle det tage politiet 6 år, at nå til erkendelsen: “Politiet har ikke kunnet finde opslagene på mandens Facebook-side.”???

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 01:22

 44. Kim Møller — 23. august 2019 @ 16:14 :

  Tak Kim.

  I det ville også være rart, hvis der kommer en stører oprydning/udrydning i x-profiler under samme IP-adresse, der dag for dag overplastre kommentarsporene med gentagelser af det, som vi alle ved og forsøger at komme videre fra. For hvordan skal vi komme videre, når hvert kommentarspor afspores af meldinger, der længst burde være sendt, der hvor de uvidende ville kunne se det.
  – sådan ca. som at det nok heller ikke nytter noget, at reklamere for Jyllandsposten i JP-Bloggernes kommentarspor.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 01:40

 45. Paludan er en ridder mod en middelalderlig shitstorm. Og jeg tror Thomas er redoxtroll.. Scroll the troll..

  Kommentar by Gaflen — 24. august 2019 @ 01:53

 46. Og tak til kim Møller for en god og velfungerende blog og det store arbejde.. En byld i nakken på rød og inva

  Kommentar by Gaflen — 24. august 2019 @ 01:56

 47. Jeg vil bare lige erklære, at jeg ingen moderate versioner har af vores synspunkter overfor parnasset, de 98.5% landsforrædere på klovnehoppeborgen og al deres svindel, humbug, snyd og samarbejde på tværs af deres “partier” (deres nazistiske, feministiske, sataniske, liberale, liberalistiske, kommunistiske, islamistiske, jihadistiske, socialistiske, svindel-konservative, totalitære, globalistiske bullshit radikale, fascistiske partier) og deres dybt landsskadelige, igennem decennier undergravende, globalistiske tiltag og fornægtelse af det danskes folks egentlige valg, ønsker og muligheder

  I og med at hele slyngelbanden har sørget godt og grundigt for, at danskerne aldrig nogensinde kan blive repræsenterede i deres eget land, at de ikke kan få lov at udtræde af og opsige de gale konventioner, som den store løgn dette også er, og aldrig nogensinde vil begynde, at forholde sig reelt til de forhåndenværende i nuet vigtigste politikker for danskerne, men tværtimod bare vil blive ved med at fylde op med løgne, distraktioner, disinformation, uvirkelighedssnak, falske gennemskuelige dumme narrativer om ingenting, og selvfølgelig altid uden at adressere, at de selv er skyld i alt, der er ved at komme imod dem, alle danskernes mange, mange problemer og for øvrigt aldrig rigtigt har repræsenteret danskerne.

  Som danskerne først begynder at få øjnene op for nu(?), hvor 98.5% folketingspartistilhængere, antifasupportere og anti-Trump-vælgere, udgør den største stemmeblok, og alle selvfølgelig helt uanfægtet af, at der plejer, at være minimum 1/3 modstandere af indvandring og perkere og lignende, som altså nu er reduceret til 1.5%

  Hvor manden på gaden og strædet, den hjemløse og den sygeste svagelige fortabte mand, stadig lirer alle de dybt infantile, gamle klassiske propaganda-udsagn fra det kommunistiske overdrev af, og derfor stadig ufortrødent går til folkegalevalg hvert fjerde år, og sandsynligvis stadig stemmer enhedslisten og lignende sindssygheder

  Nej, jeg har kun de tætteste på national-konservative greco-romersk-civilisations-synspunkter, og de absolut mest vidtgående af disse, om alt.

  Kun synspunkter som erklærer lodret krig imod folketingsgalesalen og alle internationalister, herunder socialdæmonisk internationale og deres kommu-venner overalt i verden, og undtaget de ægte nationalkonservative, som samarbejder om fælles interesser internationalt for hver deres nation og for dem alle sammen i fællesskab

  De 98.5% folketingspartiers tilslutning fra det danske folk er en hån mod min intelligens og mod vores fundamentale rettigheder på alle leder og kanter.

  De 178 syge nazister på borgen, (undtager 1 af princip må jeg gå ud fra, at der er dog blot 1 normal person derinde) og de kan kun vente een ting fra min side i al fremtid, og jeg plejer, at få det som jeg vil på den lange bane

  Kommentar by Cat Girl — 24. august 2019 @ 04:16

 48. #

  DANMARK ER VORES FOLKEHJEM, MEN HVORLÆNGE ENDNU?

  Det som er tilbage af vores demokrati er kun det ydre skin. Alle politikerne, inclusive DFs Thulesen Dahl, er sammenspiste og enige om at Danmark skal foræres væk til EU og indvandrerne. Hen over hovedet på, og udenom de hjernevaskede og ensrettede danske vælgere, vil man tillade at deres fædreland og folkehjem forsvinder væk under fødderne på dem.

  Med de betalte massemediers hjælp fik man bildt vælgerne ind at den store co2- og klimaløgn er den rene sandhed, og at co2-dommedagen er nær, hvis der ikke bruges milliarder og atter milliarder på at bekæmpe “drivhusgassen” co2. Penge som skal inddrives via endnu højere skatter og afgifter. Man bildte dem også ind at indvandringen er kommet under kontrol, at økonomien er bomstærk, at velfærden ville blive styrket, at sundhedsvæsnet er i fremgang, og at kriminaliteten er faldende.

  Vi lever under et skindemokrati, et korrupt mafiavælde, som er uden skrupler. Det kan godt være at der er 15, 25 eller 35 hæderlige og fornuftige politikere inde i den store borg, men de er under alle omstændigheder for få til at de kan få noget igennem af betydning.

  De gamle partier og medier har sammenrottet sig mod deres eget folk og land. Og deres politik er af en sådan art, at tilstande svarende til dem i Sverige, Grækenland, Libanon og Mexico mv. snart kan indfinde sig. Det burde risle danskerne koldt ned ad ryggen ved tanken, for det er tilstande hvor vanvid, kaos, uretfærdighed, sygdom, vold og mord, terror og pludselig død er en landeplage. Hver dag må millioner af borgere leve i frygt og elendighed.

  Borgen er blevet hykleriets, løgnens, ondskabens og dødens højborg.

  Se de ildevarslende nyheder og oplysninger hos Snaphanen, Document.dk, Hodjanernes blog, 24nyt.dk og den korte avis, som klart fastslår at Danmark er truet på liv og eksistens.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. august 2019 @ 07:03

 49. Gillette skifter kurs efter at måtte nedskrive 8 mia dollars goodwill pga “toxic masculinity” reklamer: https://www.dailywire.com/news/50918/gillette-shifting-spotlight-after-losing-8-billion-james-barrett
  Men fasthold boykottet! Hvis et selskab en gang ytrer sig venstreorienteret, skal det være konkurs-tid.

  Kommentar by Winged Hussar — 24. august 2019 @ 07:33

 50. Kommentar by Winged Hussar — 24. august 2019 @ 07:33

  Boycot virker jo ikke; bare se Arla og Katjes, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. august 2019 @ 07:51

 51. Det ser da ud til at have virket i Gilettes tilfælde. Og boycotten mod Katjes er jo lige begyndt. Alle firmaer som snyder kunderne, eller som medvirker til at afrikanisere og islamisere Danmark, bør straffes økonomisk. Det er livsvigtigt selvforsvar.

  Kommentar by TP — 24. august 2019 @ 08:40

 52. “SORTE ØKSE”

  “SORTE ØKSE” MAFIAEN BREDER SIG NU OP GENNEM EUROPA. En brutal og farlig afrikansk organisation. Merkels og EUs politik er vejen til ragnarok. Se den korte avis.

  Kommentar by TP — 24. august 2019 @ 08:53

 53. OT
  OPP

  Antifa Portland ydmyges for 2. gang af Joe Biggs (ex Infowars anchor) og hans patrioter og veteraner, da de planter stars and stripes midt på Grønland .. nåeh, nej .. undskyld i Portland

  **EXCLUSIVE FRONTLINE FOOTAGE**PATRIOTS MARCH THROUGH PORTLAND! HECKLERS CHANGE THEIR TUNE!
  THAT’S THE POINT with Brandon
  Offentliggjort den 24. aug. 2019

  YT-Hash: Hil7mbTCtWI

  Kommentar by Cat Girl — 24. august 2019 @ 09:28

 54. >14 Træt 23. aug. 13:36
  Ja, der er noget der halter. Der står jo faktisk at Rasmus Paludan blev pillet fra hinanden af anklagen. Og bisætningen retfærdiggør ikke hovedsætningens forkerte konstruktion. Hvis sjovnalisten absolut vill gemme R.P.s hen i teksten kunne den have skrevet: Anklagen blev pillet fra hinanden af Rasmus Paludan. Hvilket ville have været skriftret omend ikke mundret.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2019 @ 10:44

 55. rerttelse: indsæt “navn” eller fjern s

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2019 @ 11:22

 56. -> Thomas

  “… jeg går gerne frivilligt, så at du ikke bliver modsagt og dit sædvanlige heppekor kan skrive det sædvanlige.”

  Tak.

  Kommentar by Kim Møller — 24. august 2019 @ 11:35

 57. […] Se også Processen: Frifundet efter seks år – “Politiet har ikke kunnet finde opslagene på mandens Face… […]

  Pingback by Iransk læge bag borgmester Ninna Hedeager Olsen ‘s lægeattest: Kaldes ‘aggressiv’ og ‘forfærdelig’ af patienter – Free Speech Blog — 24. august 2019 @ 12:59

 58. Da tilfællet i aftes kom mig til hjælp, skal jeg afslutningsvis forklare, hvorfor vi betragter Kim Møller som en forrædder af landets interesser. Hans blog er ved at være overflødig, og document.dk har altid været det i en dansk kontekst og handler blot om Rapanden Rustads forfængelighed og prestigeønakw på hjemmefronten. Det er det, I er for uvidende til at forstå.

  Sent i aftes vistes den norske film “Birkebeinerne” på tv. Det er en aktionfilm, der dels bygger på historiske fakta og dels på folklore. Der er flotte naturscemerier og skiløb, og kongebarnet Haakom Haakonsen reddes af tapre birkebeinere under en voldsom borgerkrig. SKURKENE ER DANSKERNE og de spilles af Søren Pilmark og Nikolaj Lie Kaas, der ikke kan nøjes med at være ONDE, SADISTISKE er de også. Helt i norsk folklorestil.

  Filmen er fra 2016 og har et meget løsagtigt forhold til historien men rammer ned i et ekkokammer i folkesjælen. Hvert år afholdes det ene aF de to store skandinaviske skiløb – det såkaldte Birkebeinerrenn på 54 km, der dog overgås af Vasaloppet på 90 km. For deltagere i Birkebeinerloppet gælder, at de skal bære en rygsæk på tre kilo, der symboliserer den spæde kongesøn, som blev reddet for 800 år siden. Reddet fra de onde danskere siger folkloren.

  Men sådan var det ikke. Det var ikke danskerne, der var skurken under middelalderens norske borgerkrige, men ligesom i Grønland og på Færøerne fik og får Danmark pålagt ansvar for alt, der var ondt og gik galt. Googler man filmen på Wikipedia vil man se af de mange refererede anmeldelser, at nok var der kritik, men begejstringen var også stor, og ingen skrev noget om, at danskerne ikke var skurke.

  I dag lever Rapanden Rustad stort på, at han har en blog, der er så nydelig, at den er pæn, og at han samtidigt hver dag påviser, hvillken kloak, den danske debat er. Vel at mærke med håndplukkede skidtspande fra Uriasposten, Snaphanen og andre samt Rustads egne jubelidiotiske indlæg.

  Nu har du læst min forklaring og kan slette den. Landsforræder og dummepeter. Læs og lær noget historie.

  Kommentar by Thomas — 24. august 2019 @ 15:11

 59. Jeg læste det også som “pillede Rasmus Paludan fra hinanden”.
  Det er altså en mærkværdig formulering.

  Kommentar by Realist — 24. august 2019 @ 20:27

 60. Cat Girl — 24. august 2019 @ 04:16 :

  Mon ikke lige du skal trække de 4 Nye Borgerlige fra de 178 og så benævne dem som du lyster?

  Selv mener jeg, at tæt mod 171 de af de resterende 174 er VR/VRinfiltrerede+socialisterne og disse ideologier, + islamismen, er ikke “blot” at benævne som nazister.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 22:22

 61. Thpomas / Thomas — 24. august 2019 @ 15:11 ?????

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2019 @ 22:34

 62. Apropos frifindelse.
  Mon ikke disse også bliver frifundet.
  https://ekstrabladet.dk/112/vanvidskoersel-to-maend-paakoert/7763657

  Kommentar by P — 25. august 2019 @ 08:17

 63. Så er den igen gal med stavning. Det hedder i k k e forTsæt, men forsæt – eksempelvis at sætte sig noget for eller nytårsforsæt. Skolelærerne skal have mange smæk!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 27. august 2019 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper