24. august 2019

Isam B i kor med Abdul Wahid (2018): “Har du husket at betale din zakat?’ (hvad kan du vinde: Allah!)

Anne Sophia Hermansen lukkede for mig at se debatten, og den tidligere Outlandish-forsanger Isam Bachiri, bliver ikke pludselig en værdig repræsentant for højskoletraditionen blot fordi Islam-polemikken presser apologeterne over på Allahs side. Enkelte argumenterer for ‘Ramadan i København’ med at nazisten Harald Bergstedts ‘Jeg ved en lærkerede’ allerede findes i Højskolesangbogen.

Bergstedt var aktiv socialdemokrat, da han skrev sangen i 1921, og blev først nationalsocialist under krigen. Bjørn Afzelius’ hyldestsang til Fidel Castros frie Cuba (1982), skulle aldrig været optaget, men symboliserer fint hvorledes selverklærede ‘progressive’ forsøger at presse traditionen i den af dem ønskede retning.

Herunder ses Isam B i kor med imam Abdul Wahid Pedersen, i en opfordring fra Danish Muslim Aid til at betale islamisk skat (Zakat) i forbindelse med Ramadanen sidste sommer. Imamen mener ikke blot islamisk skat er obligatorisk, men også noget så eksotisk som stening for utroskab. Har du husket at stene skøgerne? (Hvad kan du vinde: Allah!). I skrivende stund ikke højskolemateriale, men kulturer er dynamiske, traditioner ændrer sig.

(Danish Muslim Aid på Facebook, 14. juni 2018)

Betaling af zakat er en af de fem søjler i Islam og dermed obligatorisk for enhver muslim. Zakat er en slags ‘formueskat’… Zakat al-Fitr er en obligatorisk betaling (witr), som enhver muslim skal betale inden Eid-bønnen udføres efter endt Ramadan.” (Danish Muslim Aid, 2019)

“Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme. De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik, vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer, og ville dermed have stillet os selv udenfor Islam.” (Abdul Wahid Pedersen, 2002)

Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103743/trackback

13 Comments »

 1. Der må snart være profit i at sælge fødevarer og kosmetik etc. som ikke er halalcertificeret. Er selv storforbruger af kylling og det piner mig at alle kyllinger til ordentlig pris er halalslagtet.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 24. august 2019 @ 11:42

 2. Kan vi ( Danskerne ) få en ministeriel undersøgelse af hvad islam bruger deres zakat( islams scammer fee ) til?

  Kommentar by Santor — 24. august 2019 @ 11:55

 3. >1 FrafaldenModerat
  Du betaler for det du får. Og når “jeg” (gennem skat) stjæler dine midler får du det jeg synes du har behov for. Og jeg synes tilfældigvis du har behov for at blive yderligere beskattet og mere begrænset i dine (lovlige) gøremål,end du allerede er.

  Reino Arild stenings-Pedersen var i hans yngre dage med på noderne og havde en del med stoffer at gøre,hvilket burde være hans egen sag. Men efter at have konverteret til Barbariens religion,sprang han ud som fuldbyrdet kollaboratør. Man kan kun håbe på hans og ligesindedes snarlige endeligt.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2019 @ 12:13

 4. Betaler heller ikke mere min skat med glæde. Den samfundskontrakt jeg er flasket op med er for længst blevet totalt udhulet. Vil hellere gå ned i levestandard og skider væksten en hatfuld, hvis byttet er at der bliver solgt ud af landets sjæl.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 24. august 2019 @ 12:46

 5. Og her kommer så den sædvanlige lakmusprøve: Betalte Muhammed selv zakat?

  Han måtte jo være en rig mand i datiden, fordi han giftede sig med en rig enke efter en succesfuld købmand. Og koranen lod ham beholde 20% af muslimernes krigsbytte. Og han havde råd til et hof af hustruer, sexslaver og husslaver.

  Men svaret er NEJ. Muhammed betalte selvfølgelig ikke selv zakat.

  Sådan er det med de satans profeter. De overholder aldrig selv deres påbud til andre.

  Kommentar by traveler — 24. august 2019 @ 13:17

 6. .

  LØGN, FORTIELSER, HETZ, PROPAGANDA OG HALVE SANDHEDER ER BLEVET DE FEM VÅBEN SOM MSM BRUGER MOD OS.

  De gamle mediers flertal af journalister er ligeså korrupte som politikerne, og er fuldt ud medskyldige i den forrykte ødelæggelse og tilintetgørelse af Danmark, som Christiansborg planlægger sammen med EU og indvandringsindustrien.

  Abdul Wahid Pedersen som han nu kalder sig, er så vidt jeg véd tidligere kommunist og hashmisbruger.

  Se film om Merkels og EUs djævelske planer hos Black Pigeon: EU = Europas Undergang — Merkels Migrants crisis, one year on — “Kalergi-planen”.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 13:37

 7. Hvor faa’en var det, jeg lagde min Zippo lighter?

  Kommentar by White knight — 24. august 2019 @ 13:55

 8. “Enkelte argumenterer for ‘Ramadan i København’ med at nazisten Harald Bergstedts ‘Jeg ved en lærkerede’ allerede findes i Højskolesangbogen.”

  Hvem er det der sidestiller nazister og muslimer på den måde, nogen fra de politisk korrekte klasser? Ikke fordi jeg mener at sammenligningen er helt ved siden af, men det lyder som lidt af et selvmål hvis meningen var at forsvare isam/islam.

  Kommentar by Per — 24. august 2019 @ 16:06

 9. Forlader islamisk land
  Forlanger islam

  Kommentar by Fascist — 24. august 2019 @ 17:23

 10. Abdul Wahid Pedersen var også svigter i korstoget imod muhammedtegningerne, snød m falske tegninger og svigtede Akkari.
  Søn af en murerarbejdsmand Pedersen og hans mor var fra Finland og hed Wahids- det er finsk.
  Han søgte og drak da han var ung, og nu har han fundet planen synes han, nu han er gammel.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. august 2019 @ 17:48

 11. Tawhed-finger – og Taleban wannabe skæg.
  Jow jow.
  En RIGTIG dansk dansker fra Danmark.
  Liiiige til den DANSKE højskolesangbog.
  Han er næsten ligeså svensk, som de svenske svenskere fra Sverige.
  Stenings-Pedersen er bare en simpel kriminel.

  Kommentar by White knight — 24. august 2019 @ 19:40

 12. >FrafaldenModerat
  En kontrakt er et dokument underskrevet af to personer beskrivende deres overensstemmelse.
  Så vidt jeg ved,har jeg aldrig indgået en kontrakt med den danske elite,at jeg skal betale deres bagmænd en (stor) del af mine penge.
  Jeg kan eventuelt tilføje de sædvanlige floskler og slagord om at forbyde islam og forbyde skat.
  Men hvis der ikke er ørenlyd for at afskære de virkelige snyltere (ejerne af seddeltrykkerierne) fra deres sugerør i ALMINDELIGE menneskers lommer,er det et langt sejt træk.
  En af myterne om (oh my dog) Jesus er at han væltede bordene i templet fordi de blev brugt af falskmøntnere. Den provokation var nok mere værd end hans trick med at gå på vinen.

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2019 @ 03:50

 13. Abdul Wahid Pedersen var egentlig en fremragende bluessanger. Det var før han røg hjernen ud med hash i Katmandu i Nepal. Jeg tror hans konvertering til islam var et resultat af hashmisbrug? Eller LSD-misbrug eller lignende? Vi gik så måske glip af en talentfuld R&B musiker? En Steppeulv som Eik Skaløe, som også slap håndtaget i Indien?

  “En dag i 1968 blev der på den indiske side af grænsen til Pakistan fundet skelettet af et menneske i ly af en busk.
  I en taske ved siden af de jordiske rester, der sultent var blevet fortæret af rovdyr i området, lå en taske med et brev til myndighederne.
  ‘Som jeg tror, I ved… dette selvmord er besluttet og udført af mig selv. Der er ingen at bebrejde udover det onde i mig selv. Tilgiv mig. Eik Skaløe’. (Ekstrabladet lørdag d. 10. nov. 2012)

  Kommentar by A-mad — 25. august 2019 @ 08:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper