24. august 2019

Historiker undsiger DR-serie: Diskriminationen af ikke-muslimer fastholdes af helt ‘normale muslimer’

En for mig ukendt historiker påpeger i et læserbrev i Kristeligt Dagblad, at DR-serien ‘Anne og Anders i Mellemøsten’ giver et falsk billede af mellemøstlig tolerance i forhold til religiøse minoriteter. Han kritiseres efterfølgende i hårde toner af SF’eren Fathi El-Abed, der kalder det for et ‘dæmoniserende indlæg’, der med ‘de sædvanlige negative briller’ som ses hos ‘den omfattende antimuslimske bevægelse, er både ’snæversynet og hadefuld’. Vi skulle alle se ‘lidt mere positivt på den arabiske verden’. Undlade at fortælle sandheden, forstås.

Gensvaret bør læses i sin helhed. Maradona Isho fortæller, at han er født i Mellemøsten, at hans mor er kristen iraker fra det assyriske mindretal, og at han ikke ligefrem har en profil der kendetegner El-Abeds ‘yderste højre’.

Herunder det meste fra det oprindelige indlæg i Kristeligt Dagblad – DR og Anders Agger giver et falsk billede af Mellemøstens tolerance mod de kristne.

“DR’s første to udsendelser af ‘Anne og Anders i Mellemøsten’ i Jordan og Oman har haft en lemfældig omgang med realiteterne. I Jordan-afsnittet brugte Anders Agger noget af tiden på det, han kaldte en ‘vild kærlighedshis-torie’ med en dansk kvinde fra København, som blev gift med en muslimsk jordaner.

Men Anders Agger bør vide, at det altså ikke er usædvanligt, at muslimske mænd må giftes med ikke-muslimske kvinder, da det i Islams optik er faderens religion, børnene følger, og ikke moderens, og hos (næsten alle) muslimer bliver det opfattet som en slags dominering over anderledestroende… Derfor er det forbudt for muslimske kvinder at gifte sig med ikke-muslimer.

… I Oman-afsnittet er der en sympatisk omansk muslimsk dreng, hvor han, efter at blive spurgt om, hvordan han betragter Anders Agger som en kristen, sympatisk svarer: ‘Det er det samme. Jeg er ligeglad. Vi er alle mennesker. Vi lever alle på samme måde. Der er ingen forskel.’ Og så stopper Anders Agger brat uden at give et forbehold eller en nuancering. Jeg ved ikke, om Anders Agger ikke har haft kildekritik som fag, selvom han er journalist. Som uddannet historiker kan jeg garantere, at der en tommelfingerregel i grundlæggende kildekritik om at spørge sig selv, om et udsagn er repræsentativt for helheden. Havde Anders Agger gjort en simpel granskning, ville han vide, at det ikke er tilfældet: Brian J. Grim og Roger Finke har i deres bog, ‘The Price of Freedom Denied’, dokumenteret, at hele 78 procent af de muslimske stater har høj grad af diskrimination af minoriteter. Det tilsvarende tal for kristne stater er 10 procent.

Hvad angår frafald fra Islam, så er der faktisk i (næsten) hele Mellemøsten (døds)straf for frafald fra Islam. Ingen kristne lande har forbudt frafald fra kristendom. For slet ikke at nævne, at i Mellemøsten er muslimsk terror mod ikke-muslimer normen, hvorimod det omvendte, altså terror fra ikke-muslimer mod muslimer, er nærmest ikke-eksisterende. Det er ikke en overdrivelse at sige, at kristenfobien i Mellemøsten er 100 gange værre og mere fremherskende end islamfobien i Vesten.

Anders Agger kreerer indirekte en falsk illusion af, at kristne og andre minoriteter og ateister trives i Mellemøsten. Det er dumt og farligt. For ikke blot bruger Anders Agger skattekroner og snyder sine seere, men han gør det også mere besværligt at nedbryde den muslimske strukturelle diskrimination af ikke-muslimer i Mellemøsten, når han indirekte fortæller, at den ikke findes.”

(12-årige Ali Salim al Maskiry i samtale med Anders Agger, 2019; DR1, se evt. BT)

“Fathi El-Abed bør ikke bilde sig selv ind, at det muslimske Mellemøstens strukturelle diskrimination af ikke-muslimer skyldes nogle få individer. Det er rigtigt, at islamisk terror kun kan mønstre et mindretal af muslimernes støtte. Men det er ikke disse, der fastholder den strukturelle diskrimination af ikke-muslimerne. Det gør majoriteten af den muslimske befolkning, da de lever i en konservativt indstillet verden, der tror, at der sidder en almægtig Allah i himlen og vogter dem, og som ønsker, at hans diskriminerende love, sharia, skal implementeres. Det er normale muslimer som Fathi El-Abed, der fastholder den muslimske strukturelle diskrimination, hvilket hans overhørighed over for de ikke-muslimske minoriteters vilkår i Mellemøsten vidner om.” (M. Isho, Kristeligt Dagblad, 22. august 2019)

“Tænk, hvis en journalist rejste til Apartheid-Sydafrika i 80’erne for at ‘rejse’ væk fra fronterne og fordommene’, og journalisten malede et billede af, at de sorte trivedes, og at deres vilkår var lige de hvides under Apartheid-tiden. Ville man i DR finde det i orden? Helt sikkert ville de ikke. Hvorfor tror DR så at det er i orden at gøre det mod Mellemøstens minoriteter og ateister?” (M. Isho, BT, 21. august 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103750/trackback

112 Comments »

 1. Fik den dreng ikke også problemer, for han gik på engelsk-talende skole? Ifølge hans forældre, så var alle ikke glade for denne virale video.

  Sidespor: Hvor er det ydmygende for Samira Nawa at sige, hvor man kommer fra? https://www.facebook.com/SAMIRA.NAWA/photos/a.351469931536523/2983711158312374/?type=3&theater

  Kommentar by V — 24. august 2019 @ 12:55

 2. Så vidt jeg husker blev der i afsnittet fra Oman gjort en del ud af at fortælle at Ibadismen som er den retning af Islam som er fremherskende der anses for præget af tolerance og fredelighed.

  De er/var ugleset af de traditionelle retninger og var årtier forment adgang til mekka.

  “Islam er den officielle religion i Oman. Omtrent 75 % af befolkningen tilhører retningen ibadi, men der findes også sunni-muslimer og nogen få procent shia-muslimer. Ibadisme anses for præget af tolerance og fredelighed”

  https://da.wikipedia.org/wiki/Oman

  Så det med kildekritik eller mangel på falder da vist tilbage på dig selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 12:59

 3. Endnu et af talrige eks. på at DR er et foretagende, der på alle tænkelige og utænkelige måder undergraver vort land og er lakajer for islams erobring af DK.

  Hvor er det dog vigtigt at vi meget snart får nogle politikere, der effektivt får stoppet DR i deres vanvittige højforræderi mod vores land og kristne kulturarv.

  Tak til historikeren og Kim Møller for arbejdet med at afsløre 5. kolonne-nederdrægtighederne.

  Vi bør huske at støtte de kristne i Mellemøsten.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 24. august 2019 @ 13:06

 4. Fattig el Abed er en af frontsoldaterne i islams krig mod Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2019 @ 13:06

 5. “Anne og Anders” er ikke opsøgende journalistik. Det er mere feel-good programmer om fremmed kultur og spændende indkøb og madlavning.

  Deres “Brexitland” programmer indeholdt egentlig bare overfladiske betragtninger om den poltiske udvikling.

  Kommentar by BE — 24. august 2019 @ 13:11

 6. DR får langt mere i partistøtte(skatteopkrævet licens) end de politiske partier tilsammen.

  Det de kalder public service er i virkeligheden venstrefløjs, politisk propaganda. Det er ikke det vi har medierne til, men danskere er åbenbart for dumme til at stoppe foretagendet.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2019 @ 13:14

 7. DR og TV2 er vore statsejede hjernevaskerier, som næsten gratis hjernevasker danskerne med public service programmer. Det skriger til himlen og Mekka bifalder det.

  Godt indlæg af historiker Maradona Isho, hvis familie, forstår man, har smagt den muslimske pisk.

  Der er snart så mange fordrevne og forfulgte kristne i Mellemøsten, at det er svært for MSM helt at skjule det.

  Min avis Kristeligt Dagblad tier ikke længere om udryddelsen og fordrivelsen af kristne i de muslimsk dominerede lande i Mellemøsten og Afrika, men mange i folkekirken – og vel nærmest flertallet af dens biskopper? – tør ikke længere kæmpe for kristus og vil hellere lefle for Mohammad.
  Hvad skal det ende med?

  Kommentar by A-mad — 24. august 2019 @ 13:24

 8. Nielsen — 24. august 2019 @ 13:06

  “Fattig el Abed er en af frontsoldaterne i islams krig mod Danmark.” Og ikke mindst medlem af SF. Og der er næppe plads til en sandsiger og lyseslukker som Maradona Isho i det rummelige og tolerante SF.

  Kommentar by traveler — 24. august 2019 @ 13:31

 9. *

  DR ER EN KOMMUNISTISK BASTION! DR og TV 1 og 2 er totalt styret og domineret af kommunister, med kommunisten Maria Rørby Rønn som gallionsfigur. DR ønsker Danmarks undergang, kan nogen være i tvivl om det?

  Det ønske har DR tilfælles med Christiansborgs flertal af radikale, skabsradikale, falske borgerlige, feministerne og pladderhumanisterne.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 13:45

 10. Danmarks Radio er efterhånden det sidste bolværk vi har mod snæversyn,ensporethed,åndsformørkelse,fanatisme,extremisme etc.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 13:47

 11. *

  DRs utallige løgne lægger op til massemord på danskerne. Et massemord magen til det som er begyndt i Sverige, hvor guerilla-krigen mod de almindelige svenskere foregår med brug af skudsalver, bomber, overfald, påsatte brande, voldtægter, røverier, knivstik og mord. Læs net-aviserne om Malmø og mange andre svenske byer, hvor hverdagsterroren har indfundet sig.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 13:51

 12. For resten så jeg et de to fjolsers ooze,hvor de besøgte et sydøstligt land. De skulle finde ud af hvad en bolig koster. De daffede rundt og stillede spørgsmål. Det har nok været han-dhimmiradioluderen,som undersøgte prisen på biler. Og værkstedsmedarbejderne sås grinende af ham i baggrunden. De optog et sted hvor stjålne biler bliver “rengjort” og afsat i stor stil.
  Peitersen har et lignende snylterprogram i DhimmiRadioens television,hvor han på det groveste gør grin med et grønlandsk-dansk par,som åbenbart har ladet sig lokke til at agere skuespillere for Statsradiofoniens SYGE snyltere,som ikke mangler midler til at realisere deres drømme om at beskrive danskernes hverdag for læserne.

  BVADR

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2019 @ 13:52

 13. *

  Meget tyder på at Per Henrik Rasmussen er islamistisk konvertit og 5. kolonne agent.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 13:53

 14. @Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 13:53
  Og noget tyder på at bolværket ikke er 100% effektivt.
  God bedring

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 14:00

 15. 13.* – @13:53
  Per Henrik Rasmussen sætter blot lidt “lus i skindpelsen” af og til.
  Han er ikke mere provokatør end du – Ole Jensen, alias TP, alias ALEXANDER BEAUMONT, alias osv.
  Du glemte i øvrigt at nævne alle de websteder du plejer at anbefale man skal klikke ind på…

  Kommentar by Henning Jensen — 24. august 2019 @ 14:14

 16. Den danske islam debat er præget af venstreorienterede, naive, tendentiøse, argument og faktaresistente journalister. De burde være ansat i Orwell’s ministerium for sandhed
  (Historieforfalskning). Det er sjældent journalister direkte lyver, men oftere og oftere undlades historier, som ikke passer ind i deres forskruede verdensopfattelse.
  På det sidste skal man lede længe efter MSM historier om bomben i Linkøping, bombemændene fra skat på Østerbro benævnes konsekvent svenskere. Motorbøllen der dræbte en betjent betegnes som en ung mand. De svenske voldtægtstal holdes skjult, den demografiske udvikling holdes skjult. I stedet får vi at vide at kriminalitetsstatestikkerne ser gode ud og at kriminaliteten er faldet og det er naturligvis rart at cykeltyverierne er faldet, men det er nok mere interessant at kende voldtægtsstatikkerne og statistikkerne for grov vold. Det er også uhyre interessant at få at vide hvem voldtægts og voldsmændene er, men det må for alt i verden ikke komme frem. De lyver som regel ikke, men ministeriet for sandhed har været ind over først!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. august 2019 @ 14:21

 17. Man må tvivle på at Anders og Anna (søde tv-kælenavne) er journalister. De har dog åbenbart efter ledelsens mening de kvalifikationer, der skal til (jeg tror, man i 80’erne kaldte det tv-tække), som nu er fuldstændigt enerådende: Det er ligegyldigt, hvad indholdet er, blot det er venstreorienteret og bliver afleveret med et dumt grin og et klap på skulderen fra den anden del af parret.
  Så kan du rejse jorden rundt i mange etaper.

  Hvis A&A er journalister, kan jeg kun sige:
  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 24. august 2019 @ 14:38

 18. @Kommentar by Henning Jensen — 24. august 2019 @ 14:14
  Jeg føler mig nu mere som en skindpels der bliver angrebet af lus ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 14:40

 19. @Kommentar by V — 24. august 2019 @ 12:55

  Selvfølgelig er der også i mellemøsten som her på posten folk der går med skyklapper og vinkler det udelukkende negativt.

  Men altovervejende så var det positive reaktioner han fik ikke kun fra Oman men fra det meste af mellemøsten.

  Der vil altid være folk der leder efter hår i suppen og findes det ikke kan det jo tilsættes.

  https://www.bt.dk/film-tv-og-streaming/nu-er-12-aarige-ali-en-stjerne-i-mellemoesten-men-foraeldrene-er

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 14:54

 20. I England fængsler man Tommy Robinson for at gøre ham tavs.
  Tænk hvis den praksis blev brugt på typer som Per Henrik Rasmussen. Så ville hele venstrefløjen gå amok i protestbevægelser

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 15:00

 21. *

  Hvem pokker er denne Henning Jensen som finder det passende at falde dansksindede medbloggere i ryggen. Kunne forstå hvis han havde nogen argumenter mod det jeg skriver, men det har han åbenbart ikke. Så må han jo nøjes med pjat, fnidder og smålige betragtninger, i stil med hvad radikale og feminister kan præstere, når der har “tænkt” dybt og længe.

  Henning Jensen er vel blot PHRs medsammensvorne.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 15:02

 22. Maradona Isho er en interessant anderledes fætter. Velbevandret i danske og europæiske forhold, sproglig stilsikker, kritisk over for venstrefløjsapologi, og et navn/en baggrund, der gør ham fritaget for perfide venstrefløjsangreb.

  Kommentar by traveler — 24. august 2019 @ 15:12

 23. Sandnigger angriber tilfældige hvide på gaden i Manhattan med en mursten.

  Gad vide om DDR eller Pølletiken ville bringe sådan en racistisk nyhed, hvis det var i København K.

  NEW YORK (WABC) — Police said a man was arrested in connection with a string of hate crime attacks in New York City, one in which a woman was hit in the head with a brick.

  Police said 33-year-old Todd Lyons, of Manhattan, was arrested Friday and charged with hate crime assault and assault.

  All four attacks happened on the streets of Manhattan, three in a three-hour span on the same day. In at least one attack, the man allegedly made anti-white statements.

  Police believe the man has attacked at least four people since August 9. The first reported victim was a 56-year-old man who was pushed from behind while walking along Fifth Avenue near 14th Street. The victim fell, and the attacker fled, forbyd islam i Danmark.
  https://abc7ny.com/man-arrested-in-string-of-hate-crime-attacks-in-nyc/5487686/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. august 2019 @ 15:35

 24. Maradona Isho bruger grebet med at selv tilsætte det berømte hår til suppen.
  Program serien handler altså ikke om et samlet mellemøsten hvor der er forfølgelse af minoriteter.
  Programserien omhandler specifikt om Jordan,Oman,Libanon og Israel og i tilfældet Oman gøres der tydeligt opmærksom på at de tilhører en gren af islam der også er forfulgt/ugleset af shiaer og sunier.
  Når hr.Agger så prøver at tegne et billede af forholdene i de respektive lande så bliver han angrebet for ikke at fortælle en helt anden historie.
  Bizart

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 15:39

 25. DR er generalt en stor fed tyk løgnehistorie om Islams tolerance, hen over hovedet på alle dens ofre. Barnabasfundation, Dansk Europamission, og mange andre. DR og mange andre organisationer er en afstumpet moraliserende tolerancekrav hen over alle ofrene for Islam, og i England fængsles Tommy Robinson for at fremhæve alle de pædofil voldtægter over 13-1400 mindreårige piger af reccoursesvage forældre, som de har været udsat for, fordi de ikke h.ar råd til af flytte fra Ghettoerne. Men MSM holder Deres kæft. Føj for den lede hvor jeg hader DR, Politiken, o.a MSM leflen for denne modbydelige diktatorreligion (med dens Førerprfetideal- hen over hovedet på ofrenen og den kendsgerning vi sender soldater liv på spil i udlandet, for det vi lefler for herhjemme (Direkte had har de etablerede MSM og DR fortjent for det.Boykot dem). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2019 @ 15:48

 26. Barnabasfoundation, Dansk Europa mission, DDF og , Stram Kurs helt OK. Hjertelig tak for Deres indsats.

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2019 @ 15:50

 27. Bare fordi man er islamkritiker så er man altså ikke fritaget for straf hvis man begår kriminalitet.
  Robinsons synderegister er alenlangt og hvis han mener at lovgivningen er uretfærdig må han prøve på demokratisk vis at ændre den så han straffrit kan rejse på falsk pas,begå økonomisk kriminalitet osv. osv.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 15:58

 28. P. H. R. fatter ikke en skid, som resten af den skabs-muslimske venstrefløj

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 16:16

 29. @Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 16:16
  Jeg fatter i hvert tilfælde ikke at nogen kan være så indskrænket,snæversynet og ubegavet som dig.
  Smut grønært.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 16:27

 30. >27. Så vidt vides er Tommy Robinson allerede straffet for falsk pas, økonomiske uregelmæssigheder. Det er jo ikke det, myndighederne forfølger ham for nu – det er for hans reportervirksomhed.

  Kommentar by Gunnar Biering — 24. august 2019 @ 17:01

 31. Per Henrik Rasmussen leverer selv beviset. Når han bliver konfronteret med sandheden, kommer djævlen op i ham og man kan smutte.

  Jeg smutter fandme ingen steder, fordi P.H.R. forsøger sig med politisk udrensning på Uriasposten, som de engelske myndigheder gør med Tommy Robinson.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2019 @ 17:02

 32. Sjovt de var i Oman og ikke nabolandet Yemen, hvor muslimer lige nu slår muslimer ihjel, fordi de ikke mener, at de første muslimer er muslimer nok, imens de andre muslimer slår de første muslimer ihjel, der ikke er muslimer rigtigt. Det er latterligt at spørge en dreng om hvad han synes om kristne i et land, hvor der ikke er nogen kristne. Jeg ville også synes muslimer var fine – hvis jeg boede i et land uden en eneste.

  Kommentar by Fascist — 24. august 2019 @ 17:11

 33. Jeg undgår så vidt mulig dansk TV.
  Har derfor heller ikke set programmet med de to venligboere i Mellemøsten.

  Jeg tror aldrig de har sagt til deres værter, at det der vil eller må vi ikke spise på grund af vores religion.

  Når muslimer kommer til os, er det med det ene krav efter det andet.
  De stejler hvis deres mad ikke er halal-certificeret.

  Nu har en masse forretninger trukket noget veganer-smør tilbage, fordi der er fundet mikroskopiske rester af mælk i produktet.
  Det er jo lige så bindegalt som når muslimer går amok hvis vi ikke stiller halal-mad til rådighed.

  Den problematik burde DR tage op, men nej, Islam favoriseres i alt hvad der vises.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2019 @ 17:13

 34. @Kommentar by Gunnar Biering — 24. august 2019 @ 17:01
  Det er muligt at det er for hans reportervirksomhed men den er altså også underlagt lovgivning.
  Om den lovgivning så er retfærdig skal jeg ikke kloge mig på men set udefra virker det som om at det er fuldt bevidst han overtræder den for at opretholde sin helgenstatus i sølvpapirshatte segmentet.
  I Danmark kigger men ved strafudmåling også bagud med hensyn til strafudmåling og mon ikke det også spiller ind når det gælder vaneforbryderen Robinson.
  Men fremlæg gerne dokumentation for din påstand om politisk forfølgelse.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 17:23

 35. Men prøv nu at forholde jer til emnet og ikke alle mulige konspirationsteorier

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 17:24

 36. Kilde : gatesofvienna.net

  Tommy Robinson har heldigvis stor opbakning. Bemærk hvad han skriver om kvinden, der blev smidt ud af den lokale kirke, fordi hun bad for ham.

  My name is Tommy Robinson, and I am 2 inches taller than Avi Yemini.

  Hello people, a quick letter to explain my thinking on cancelling the demo planned for the 24th as I know some people won’t be happy. But before I get started on that Ill give a quick update, I got a DAB radio a few days ago, I’m so f***ing happy. MELLOW MAGIC is back, the days will now fly, I have 3 1/2 weeks left and I’ll be singing along to mellow magic, all I’m missing is Kev Carroll to sing along with.

  I sat and thought the other day as I was missing my kids that I was offered twice the opportunity to plead guilty and escape aprisonsentence, if I could turn back time I’d do exactly the same again, NOT GUILTY. I believe the establishment imprisoning me again tells the public more about them than it does about me, yeah, it’s s*** in here, I hate it I should be with my family but people can now see the way our judiciary is used to silence people, to anyone with half a brain this sentence is a total abuse of their power, the public wants the government to get tough on criminals, murders, rapists, terrorists etc not to imprison journalists for reporting, civil offence = solitary in Belmarsh Ha Ha, speaks for itself. I’ve included in here my receipts for canteen so you can see what I spend my weekly money on, pork scratchings ha ha.

  Thank you to all those who have wrote to me and sent me books, my cell has more books in it than the prison library. I’m now receiving all the snail mail it’s unreal the support I have, I’ll be honest, reading your letters make such a difference, I laugh out loud, I get angry, I cry, I love reading the difference my story has had on you, I love reading what moment was your awakening. I love reading about your struggles and the courage you personally show, I’ve had some absolutely beautiful letters, I’ve had 1000’s of cards from all over the world, I sit and read from 11-4 each day.

  One lady who has wrote to me, she said a prayer for me in her church, they have kicked her out and banned her from the church because of it. I’m outraged, she has sent me the email correspondence from the church over it. I’m also upset as I can see by her emails that the church was an important part of her life. I generally believe that many of our churches are used by people for their politics, I doubt many in charge even believe in Jesus, but use the church to push their own political agenda. I hope that church leader is ready for Tommy Robinson and his camera being released from prison soon.

  I’m also reading more clearly how far our message has gone and the fact it’s reaching all classes, the amount of support letters I’ve received from classical liberals, so many on the left outraged by my treatment, so many middle class, and so many mums and grannies. I’d say now my average supporter is a 60-year-old lady ha ha, so much for Nigel Farage’s tattooed thugs. To read the letters I’ve read of how many people care and the love they show me is unreal love it, makes me feel so positive about continuing my work. In reading these letters I’ve read from women who were scared in London on the 3rd of August, many of these have come to our events because we have proved we are peaceful and we have family events where people bring children.

  Every demonstration we plan working with the police, we work out where our opposition will be so we can minimise any risk to our supporters. I’m already furious reading of elderly women attacked by London police on August 3rd. Neither Danny Tommo or Richard were available for the 24th. I’ve read lots of people saying we shouldn’t liaise with the police on future demo’s, that’s actually what they want, we have worked hard over the years to move away from confrontations, we already know the system is stacked against us, without a key organiser/stewards and no idea of any plans I wouldn’t want people young and old turning out in London for me and risking getting hurt or getting in trouble, I know people are angry, I’m angry.

  10 years ago I put on a balaclava and charged through the streets of Luton as an angry young Englishman, we need to win the hearts and minds of the public. Not to give the police the excuse they need for more heavy hand tactics. I’ll be free 3 weeks from the demo date. I think we would be better planning a celebration event. We want to be in control of the narrative that goes out, I want family events that all feel safe attending. This isn’t me backing down to police brutality I just cant put my name to an event without any key organiser or any safety plans, especially after reading all of the letters from women who were intimidated and scared. It’s a different story if I am there but I don’t want the worry I’d have for my supporters. I don’t want my supporters being arrested. When you refuse to liaise with the police they are they are given all sorts of powers in order to control the crowd. I’ve been organising these demonstrations for 10 years. I’m sorry to anyone who has made travel arrangements etc, you can still go and bond and form relationships with others in our movement.

  Thank you to Danny and Richard for the work they have put in, thank you to everyone all over the world for raising awareness of my case, and thank you to everyone who supports me at TR.News. I also understand there’s been the usual division attempts by some, I’m disappointed people chose when I’m locked away to slander me or my team, that’s all I’ll say on that now, just I’m disappointed, I’ll clear it all up when I’m home.

  LOVE TO YOU ALL

  Kommentar by k.m. — 24. august 2019 @ 17:27

 37. @Kommentar by Fascist — 24. august 2019 @ 17:11
  Hvis du anstrenger dig lidt mon så ikke du vil komme frem til at det nok er fordi at Yemen ikke er et sikkert land at rejse rundt i p.g.a krig

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 17:31

 38. De mange overgreb og voldtægtssager i England blev bevidst holdt skjult. Man var mere optaget af at holde facaden udadtil, end at beskytte ofrene, og derfor fortsatte svineriet desværre.

  Det er usselt, men forståelig, at P.H.R. helst ser Tommy Robinson bag tremmer.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2019 @ 17:49

 39. DR producerer efterhånden indvandrer-holdningsmassage på samlebånd, jeg glæder mig allerede til at følge de to velintegrerede afrikanere her, velvidende om alt det DR ikke fortæller om dem: https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/08/afrikanske-kroejere-truer-og-jagter.html

  Så vidt jeg ved har/havde DF da nogen siddende i DR’s bestyrelse, hvad fanden laver de?? Ja de bliver jo nok stemt ned, men de kunne da i det mindste påtale det i offentligheden men der sker intet.

  Kommentar by Per — 24. august 2019 @ 18:03

 40. Møller jeg så i en anden tråd at du var noget misfornøjet med at en tphmas (tror jeg nok)
  postede offtopic og irettesatte ham men her er det da stukken fuldstændigt af.
  Er der forskel på hvem der må oversvømme en tråd med den ene sølvpapirshatte teori efter den anden og hvem der ikke må ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 18:15

 41. Hvad siger Pia Dyhr til at have sådan en islamistisk spade i partiet, det er vel helt ok. Som velkendt, fascismen stortrives på den yderste venstrefløj, både socialistisk og sågar overtroisk. Hjernevasken af befolkningen har desværre virket, islamiseringen anses ikke som en fare, præcis som det lykkedes for nazisterne med nazismen i Tyskland engang. Historien gentager sig.

  Kommentar by LarsB — 24. august 2019 @ 18:15

 42. P.H.R. er sur over han ikke kan køre sin Islam-propaganda uden modstand.

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 18:39

 43. “DR har altså klippet et akavet øjeblik ud, hvor imamen Mohammed nægtede at give hånd til kvinder. I stedet ser vi i slutningen af programmet imamen til bords med de andre, hvor Anders Agger udbasunerer: ”Se, her sidder vi sammen: ateister, kristne, muslimer og endda danskere.””

  Klassisk DR-propaganda

  Kommentar by Johnson — 24. august 2019 @ 19:16

 44. Anders Agger er en ræverød PC lemmedasker med en “kulsort” livstil.
  Det skal bare ikke hedde sig.
  Hykle, er nu en gang dét, han og sine har verdensrekorden i.
  Man brækker sig.

  Kommentar by White knight — 24. august 2019 @ 19:26

 45. Da A&A spiste middag med imamen påtalte værtinden at der ikke måtte serveres alkohol, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. august 2019 @ 19:46

 46. @Kommentar by emmagad — 24. august 2019 @ 19:46
  Det kunne måske være en god ide at indføre det her så vi slap for al den usammenhængende fuldemandsævl.
  Det er jo også forbundet med ubehag og deraf flg. ildelugtende opkast som ses her:
  Kommentar by White knight — 24. august 2019 @ 19:26

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 20:05

 47. Alle mærker stanken af venstreorienteret råddenskab, hver gang P.H.R viser sig herinde.

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 20:37

 48. @Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 20:37
  Du er sku nok allerede så stangbarcardi at du ikke kan kende forskel på højre og venstre.
  Men prøv med et bad og evt. antabus

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 20:48

 49. Psykopaten P.H.R vil gerne have det sidste ord. Kommentarsporet viser at han står mutters-alene med sit venstreorienterede, Islam liderlige lort.

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 21:16

 50. Ja, Anders Agger er en styg lemmedasker. DR er mester i at ansætte over-sindige socialistjyder formet at kristendommen. Man brækker sig i lårtykke stråler.

  Kommentar by Johnson — 24. august 2019 @ 21:19

 51. @Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 21:16
  Gå nu i seng og få sovet den brændet ud.
  Og få så opdateret din almene viden så du er i stand til at deltage i en debat på et bare nogenlunde oplyst grundlag.

  Forbyd staniolhatte i Danmark

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 21:35

 52. Vi har allerede et burkaforbud så hvordan det er lykkedes staniolhatten at snige sig udenom er mig sku en gåde.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 21:39

 53. Hvad sagde jeg? psykopaten P.H.R. fortsætter sit pis, men bare rolig, det rører mig ikke. Spørgsmålet er hvornår Kim mener nok er nok?

  Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 22:02

 54. @Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 22:02
  Hver evig eneste gang jeg er rendt ind i dig her på posten er det dig der starter med personlig tilsvining uden at forholde dig til emnet.
  Hvis du er så stor en tøsedreng som jeg mistænker dig for skal du nok holde fra den disciplin for du hyler op som en stukken gris hver jeg spider dig.
  I den kunst når du mig heller ikke til sokkeholderne.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 22:15

 55. For Uriasposten bliver det et problem, hvis debatterne fyldes med usaglige og underlødige indlæg fra fjollehoveder, feminister, europater og 5. kolonne agenter. For er der for mange indlæg med pjat og uforståeligt vrøvl, flygter læserne.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 22:21

 56. @Kommentar by k. m. — 24. august 2019 @ 22:02
  Jeg går da stærkt ud fra at det ikke mindst er en reminder til dig selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 22:28

 57. Glem 56 det skulle være @Kommentar by Ole Jensen — 24. august 2019 @ 22:21
  Jeg går da stærkt ud fra at det ikke mindst er en reminder til dig selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 22:31

 58. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 17:31

  Wtf? Her gik jeg og troede, at det var fredens religion. Sødt at en “rundrejse” i mellemøsten kun omfatter de 5 af 51 lande, hvor der ikke er krig. Intet under at det er breakning news, når de finder en kjoledreng der ikke vil myrde dem.

  Kommentar by Fascist — 24. august 2019 @ 23:16

 59. @Kommentar by Fascist — 24. august 2019 @ 23:16
  Ja ja ja du kan prøve at ta´ til Nordirland og stille dig op og proklamere ,hvad der er i tråd med sandheden, at rigtig mange katolske præster som forøvrigt også går i kjole,er pædofile.
  Så skal du nok få fredens religion at føle.
  Sådan er der jo så meget.
  I øvrigt så er det jo til syvende og sidst også et spørgsmål om at få en tilladelse fra de lande de har adspurgt.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:33

 60. Og skal vi så bare ignorere de lande som altså kun indbefatter 4 fordi mange af de andre er fucked up ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:38

 61. Deter Israel for i øvrigt også i en eller anden grad

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:39

 62. Vi skulle hellere ignorere socialister der agerer som nazister, bl.a. folketinget er fuld af dem, desværre stemmer vælgerne på dem i stor stil og opfylder dermed Goebbels hede drøm.

  Kommentar by LarsB — 24. august 2019 @ 23:44

 63. Hvor mange millioner er det nu de meget tolerante muslimer/islamister har udlovet i dusør for at dræbe Father Zakaria Botros.

  Kommentar by Piphans — 24. august 2019 @ 23:48

 64. “Sødt at en “rundrejse” i mellemøsten kun omfatter de 5 af 51 lande, hvor der ikke er krig”
  Det var sku ikke klar over !!!
  Findes der virkelig 51 muslimske lande hvor der ikke er krig ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:50

 65. @Kommentar by Piphans — 24. august 2019 @ 23:48
  Det må jeg indrømme jeg intet aner noget som helst om men er du nu sikker på at det er alle muslimer der står bag den indsamling

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:54

 66. Lad os indføre de samme PHR godkendte regler herhjemme. Så får vi tolerance og fredelighed samt styr på diverse venstreradikale præster! https://www.forfulgt.dk/forfulgte-kristne/oman

  Kommentar by anno — 24. august 2019 @ 23:56

 67. Piphans jeg er heller ikke helt overbevist om at alle katolikker ikke er pædofile men for en sikkerheds skyld må jeg heller gå ud fra det.
  Hvis det lyder dumt er det sikkert fordi det er det.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:58

 68. > k.m.
  Fint at du bringer T.R.s brev til os mon ikke GoV har det fra TRdotNews? M.h.t. Per Henrik Rassmussen,så drop at diskutere med ham,han har altid ret,og vi andre skal race hen over en masse spam,som gør kommentarsporet ganske meget mindre underholdende.

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2019 @ 00:01

 69. Og hvis der er 51 muslimske lande hvor der ikke er krig skal vi nok gå stille med dørene så USA ikke finder ud af det.
  Der er ingen grund til at Tumpenskulle få en ide om at den hjemlige produktion lige kan få en tiltrængt vitamininsprøjtning

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 00:09

 70. @Kommentar by Nielsen — 25. august 2019 @ 00:01
  Forbyd staniolhatte i Danmark

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 00:18

 71. Bortset fra dem der indrømmer at jeg altid har ret ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 00:20

 72. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. august 2019 @ 23:50

  Du er vist heldig, at Kim Møller også har et liv uden for nettet. Nyd det.

  Kommentar by Fascist — 25. august 2019 @ 00:22

 73. @Kommentar by Fascist — 25. august 2019 @ 00:22
  Det forstår jeg så ikke rigtigt ?
  Er jeg heldig med det ?
  Jeg vil da mene at det er Hr.Møller der nyder godt af det og det er oprigtigt ment vel undt.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 00:29

 74. Som man kan læse på:

  https://journalista.dk/loenfesten-fortsaetter-paa-dr-selv-menige-journalister-tjener-nu-over-550-000-kroner-om-aaret/

  om Anna Skjernings trøst for følgerne af medieforliget:
  ” Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.”

  – og det må da siges, at være lykkedes til fulde, med Journalistisk Venstreforenings enerådende magt over mediet. Der er vist kun sport, vejr, genudsendelser og intelligens-bedøvende dyster på (D)DR, der ikke på en eller anden måde, skal skabe en rosenrød værdi af iSlam for de danske tvangsbetalende. Selv langt ind i børnekanalerne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 00:33

 75. ·@Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 00:33
  Jeg har kollegaer der tjener ca. det samme som ufaglært med en smule overarbejde og da en journalist nok ikke kun arbejder nine to five er 550.000 som svarer til en håndværker løn minus det sorte vel ikke forargeligt

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:01

 76. Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:01:

  Det var sq ikke det jeg skrev noget om!

  Mon ikke snart du skulle trække stikket og lægge billet ind på NJ? Der ville du nok få ros fra redaktionen i kommentarsporene.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 01:07

 77. @Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 01:07
  Hvis det ikke er det dit indlæg handler om hvorfor linler du så til en side hvor det er emnet ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:15

 78. Få styr på din argumentation før du beskylder andre for at være forvirrede og eller bruge dine kræfter på Tinder

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:18

 79. Jeg må holde med kommentar 35 17:24, i opfordringen, men det er da hulens svært, når PHR selv støvsuger en kommentar, for muligheden af, at kommenterer på andet end det, der var essensen i det.
  At PHR end ikke var ringet op i min kommentar, viser vist til fulde, at profilen nu er så langt ude/ovrbebyrdet (af sig selv), at der vist er en diagnose derfor, der giver tilskud til medicin, der kan afbøde omfanget, af selvpåført overbelastning.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 01:38

 80. Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:15:

  Fordi det var en kommentar i dette link, fra DR jeg refererede til.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 01:41

 81. M.S dit indlæg var sku lidt usammenhængende og derfor klikkede jeg på linket som ofte kan forklare et ikke så forståeligt indlæg.
  Inden man linker til noget som helst er det nok en god ide at udtrykke sig så forståeligt at der ikke er plads til misforståelser

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 01:46

 82. Men ud over det så har jeg ingen intentioner om at svine dig til.
  Jeg har læst flere af dine indlæg her på posten og du har altid været nogenlunde sober omend lidt efter min mening usammenhængende og ikke altid enig med dig.
  Mit meneskegrundsyn er at man stiller individet til ansvar og ikke en hel befolkning eller gruppe.
  Det er vel heller ikke alle Danskere der kan stilles til ansvar for Tøndersagen og vel heller ikke alle katolikkers ansvar at trosretningen har et kæmpe problem med pædofili ?
  Ha´ en god nat

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 02:13

 83. Anne og Anders har for mig gennem mange år været indbegrebet af danskhed og ikke mindst den tilbagevendende lydkollage Alberte Vindings mesterværk Lyse nætter
  https://www.youtube.com/watch?v=d7ykFuzt4a8
  https://www.youtube.com/watch?v=B4NXA_69GVo

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 03:24

 84. DummePer; du er på en suicidalmission herinde.
  Og fremstår stadig mere ynkelig og desperat – for hver dag der går.
  Du er eet af de alvorligste eksempler på, hvor stort distriktspsykiatrien har fejlet.
  Vi sender de varmeste tanker til din familie.
  Det ER vel ikke dig Anders A., der gemmer sig bag dummerp.kken PHR (dummerNick’en var taget)

  Kommentar by White knight — 25. august 2019 @ 03:39

 85. White trash shut up

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 04:01

 86. Din undermåler

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 04:06

 87. God bedring

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 04:08

 88. Jeg burde egentligt ignorere dig da du er for ubegavet.
  Men ok nu får du da en smule på dit cv.
  Du har efter bedste evne prøvet at indgå i en dialog med en person der er dig overlegen i alle facetter af det man kan kalde liv.
  Klump

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 04:16

 89. For noget andet. Gæt..
  https://www.bt.dk/krimi/sort-audi-koerer-vanvidskoersel-i-koebenhavn-to-maend-paakoert

  Kommentar by Anonym — 25. august 2019 @ 06:28

 90. Tøndersagen, hvor 2/3 af de dømte var tyrkere eller tamiler?

  Kommentar by Træt — 25. august 2019 @ 07:06

 91. Er det ikke snart på tide at få slukket for Per Henrik Rasmussens tilsvininger? Kim?

  Kommentar by Quark — 25. august 2019 @ 07:52

 92. 89 kommentarer – de FYRRE (40) af dem er skrevet af Per Henrik Rasmussen og indtil flere af dem er blot en-linjes tilsvininger. Præcis ligesom Niels O begik sig.

  Kommentar by Quark — 25. august 2019 @ 07:56

 93. *

  Debatten her er afsporet, og det har PHR sørget for. Kim Møller har nok ikke haft tid til at se hvad der foregår på denne blog, men det er klart at debatsabotage bevirker at Uriasposten mister læsere.

  Kommentar by TP — 25. august 2019 @ 08:11

 94. DET GIVER IKKE RIGTIG MENING at skrive indlæg sidst i en debatstribe, hvor man må formode at langt de fleste læsere forlængst er faldet fra. Det er vel også PHRs mening med de 4O skriblerier at jage læserne væk.

  Jeg opgiver ihvertfald deltagelse indtil et nyt emne kommer op.

  Kommentar by TP — 25. august 2019 @ 08:17

 95. Vågn op, Kim Møller. Kill the Troll Per Henrik Rasmussen, please…

  Kommentar by A-mad — 25. august 2019 @ 08:24

 96. DR er bare til for at fodre mainstream skattekvæget med mainstream øregas. En måde at pacificere den store masse på.

  Kommentar by Jp — 25. august 2019 @ 09:03

 97. P.H.R. er kun optaget af at kvæle al kritik af Danmarks Radio, venstrefløjen og Islam.

  Da jeg så P.H.R.’s kommentar #10, var jeg klar over det ville gå galt, og det gjorde det helt tydelig.

  Jeg var i tvivl, men valgte alligevel at poste brevet fra Tommy Robinson, fordi hans skæbne hænger sammen med Islam, medierne og de engelske myndigheders forsøg på at gøre ham tavs.
  Der må ikke tales om de omfattende misbrugssager i England, og Islams indmarch i det hele taget.

  P.H.R. forlanger bevis på at Tommy Robinson er politisk forfulgt.
  Det kræver at domstolene i England indrømmer at de er korrupte, og det ved P.H.R. er utænkelig, endsige skaffe bevis på. Derfor bruges det lille trick til at lukke debatten og selv fremstå som den altvidende og overlegne.

  P.H.R. har ikke fået nye venner herinde i løbet af natten, tværtimod står han mere alene end nogensinde.

  P.H.R. skriver i #54 : “Hver evig eneste gang jeg er rendt ind i dig her på posten er det dig der starter med personlig tilsvining uden at forholde dig til emnet.”

  Igen, P.H.R. pudser glorien, og giver andre skylden for det lort han selv laver.

  Kommentar by k.m. — 25. august 2019 @ 10:02

 98. Tommy Robinson såkaldte synderegister er som fodboldhooligan, og ja…det har han undskyldt. Resten af tiden er han ubetinget en helt på højde med Winston Churchill, som også gik imod tidsånden, og den afstumpede leflen for Naziregimet, ligesom EU i dag lefler for Iran og Islam. Der er INTET i hans fortid som i dag ikke beviser samtidens afstumpede leflen for Islam og dens konsekvenser, som han bravt har kæmpet imod,….både som soldat og civil. Hans fængsling og sigtelse er en ufattelig SKAMPLET på UK og ytringsfriheden.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2019 @ 10:06

 99. Støt SIAD. God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2019 @ 10:07

 100. Du ER jo syg DummePer. Har du talt med nogen om det? Det er ikke sundt, sådan at gå rundt ubehandlet.
  Men, det ER da på sin vis fuldkommen vidunderligt, at betragte en så svært sindslidende person, der mener, det er alle ANDRE, der er noget alvorligt galt med.
  Det har en masse fine diagnoser.
  Jeg er sgu lige ved at tro, du rydder hele bordet DummePer.
  Men ååh, KU’ du ikke være en go’ lille dreng, og finde et andet sted, at hive dig i elastikken?
  Du begynder at blive lidt trættende.
  Og du har også hørt, at man ka’ blive blind af det.

  Kommentar by White knight — 25. august 2019 @ 10:31

 101. At Kim:
  Hver gang jeg støder på et kommentarspor, der er usædvanligt langt, ved jeg at det er PHR, der igen ligger søvnløs og morer sig med trolling.

  Jeg synes du skal lukke for ham.

  Kommentar by Bastardo — 25. august 2019 @ 10:47

 102. #50
  Ja ham Agger har også altid irriteret mig. Hvis man lægger mærke til ham i detaljen er han både snobbet, uhøflig og lider af storhedsvanvid med et lille drys usikkerhed. Det er sikkert også det der driver ham til at gå med et unødvendigt armbåndsur på størrelse med en frokosttallerken og skide på alle tilfældige tilstedeværende; kun hovedpersonen bliver bemærket og præsenteret- han er typisk DRluder med indebrændte hæmorhoider og selvfølgelig mere end villig til at slikke r** på alle islamister og pædo-køns-trans-yallah-negertrutterier om flere nassepenge.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. august 2019 @ 10:49

 103. Kim, det kan godt være du siger han ikke er Niels O, men de har fuldstændigt samme “debat-stil” :) Jeg forestiller mig han har været i “lære” på 180grader haha.

  Til jer andre, bare ignorer ham, det er det eneste der virker. Folk der er så ubehagelige er ikke værd at spilde tid på. Tråden her taler vist for sig selv.

  Kommentar by Realist — 25. august 2019 @ 11:49

 104. Der er altid sådan nogen søde, uskyldige små drenge med hvide kjortler, der taler en næsten perfekt profet – lingo, tydeligvist flittige koranskole- elever og dukse, der skal repræsentere Mellemøstens pæne ansigt ud af til.

  Sådan taler små drenge ikke på vore breddegrader, men lur mig om ikke mange trunter indenfor pædagog- og lærerfaget vil bløde i deres moderhjerter over sådan en sød og artig dreng.

  Det er endnu en af islams Bad Cop/ Good Cop strategier: på bunden ligger volden og lurer, på toppen er det rene linier, enkle leveregler og renskurede kakler, der skinner i mørket.

  Kommentar by Uno — 25. august 2019 @ 11:50

 105. Anders Agger er sikker vinder af Leni Riefenstahl prisen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. august 2019 @ 13:58

 106. Fathi El-Abed, er det ikke ham, der hylder holocaust?

  Chafa Ibrahim:
  “trist at Hitler ikke udryddede alle zionister, inden han begik selvmord”, “Ja, jeg hylder Hitler for hans folkemord.”

  Fathi El-Abed:
  “Chafa … giv den/dem hele armen…Den proisraelske lobby ved endnu ikke, hvad der rammer den”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. august 2019 @ 14:27

 107. Hm.. Leni Riefenstahl var da filminstruktør, og ret dygtig? Flere formidable propagandafilm for det tredje rige er på cv’et. Sidst i sit lange liv lavede hun flotte dyredokumentarer, så vidt jeg ved.
  >En vandrende Aggerpind med Fedtmulekompleks kommer slet ikke i nærheden af en kunstner som Riefenstahl- han må måle sig mellem Hækkerup’erne og Kofod’erne og Rohde’erne; det er hans segment.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. august 2019 @ 14:28

 108. @Kommentar by Carlo Di Napoli III — 25. august 2019 @ 15:11
  Så så der er ingen grund til at træde påfolk der allerede ligger ned og råber
  MOAAARRR han driller

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2019 @ 16:07

 109. Ja da, lille naive dreng fra Oman. Vi er alle sammen mennesker, nogle er blot mere mennesker end andre. Fx muslimer, muhamedanere osv. i forhold til vantro. Som ifølge brægeren iSlam B skal betale muhamedansk skat til mumamedanerne.

  Personligt er jeg ret sikker på, at grise og chimpanser har væsentligt større hjernekapacitet end mumhamedanere.

  Man kan stadig nå at afmelde tvangsmedielicensen til DR, før det hele overgår til SKat. Der jo også er ekstremt dygtige til at inddrive gælden på ca. kr. 118 mia. Øh, den sidste del går vist ikke så godt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. august 2019 @ 17:57

 110. “Personligt er jeg ret sikker på, at grise og chimpanser har væsentligt større hjernekapacitet end mumhamedanere”
  Når din egen hjernekapacitet kan sammenlignes med en kakerlak så er det da en formidlende omstændighed at du sparker opad.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. august 2019 @ 04:30

 111. Enten er PHRs bipolare udsving værre end de plejer at være, eller han er gået ind i en depressiv periode, og en af hans medpatienter skriver i hans navn.

  Kommentar by Træt — 26. august 2019 @ 07:40

 112. @Kommentar by Træt — 26. august 2019 @ 07:40
  Ja ja ja det er godt med dig lille ven.
  Din diagnose kan da vist langt fra beskrives som udelukkende træt.
  Men prøv med en healer da de traditionelle behandlingstilbud åbenbart har opgivet dig

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. august 2019 @ 03:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper