25. august 2019

Fredericia Vold, 25. august 2019: ‘Glat var din kind; Højt var dit mod; Ild var din sjæl’ (St. St. Blicher)

Fredericia er en af de købstæder, som fortjener et nærmere studie. Fæstningsbyen med voldene og de vinkelrette gader emmer af historie, og selvom man ikke kan komme i dybden med alt på en dag, så kan man nå at se en her del. Tidligere i dag så jeg blandt andet voldanlægget, Bülows kaserne, Mosaisk Begravelsesplads og Landsoldaten.

(St. St. Blichers mindeord om søhelten Peter Buhl)

“Saa skal din unge Slægt, o Dan!
Til Heltedød for Fødeland,
Som Buhl! hiin danske Kæmpe god,
Indvies aarle med sit Blod,
Og mandelig og uforfærdet
Slaae, eller falde under Sværdet
.”
(St. St. Blicher, Buhl, 1847)

(Bülows kaserne ved Danmarksgade/Prinsessegade)

“Under besættelsen 1940-45, beslaglagde den tyske besættelsesmagt (Wehrmacht) kasernen i 1942… Kasernen ved Østervold blev nedlagt i 2014 og købt af Fredericia kommune for 30 mil. Det var året hvor de store flygtningestrømme fra mellemøsten væltede ind over Europas grænser, så Udlændingestyrelsen lejede sig ind i kasernebygningerne, der husede hovedsagelig syriske flygtninge, fra oktober 2014 til juni 2016. 1 juli overtog kommunen igen lokalerne.” (Fredericashistiorie.dk)

Diverse

(Uskarpe lavendler, Middelfart, 24. august 2019)

(Skarv, Føns Vang, 24. august 2019)

Oploadet Kl. 16:45 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103764/trackback

39 Comments »

 1. I over 3OOO år har danskerne forsvaret sig når fremmede fra syd ville ind for at erobre og overtage vores land. I over 3OOO år har fjenderne mødt hård modstand, så vi danskere kunne bevare vores fædreland, folkehjem, kultur, suverænitet og fremtid.

  Nu om dage hvor løgnere, hyklere og forrædere har kronede dage, hvor alt feminiseres og forvrænges, er det danske folk blevet så splittet, svagt og svækket, at der ingen modstand er mod Danmarks og danskernes udslettelse og undergang.

  Som får, lam og slagtekvæg lader danskerne sig drive afsted mod slaveri og udryddelse.

  På kun syv årtier har radikale og røde elementer forvandlet Danmark fra en folkestyret, stolt og fri nation til en korrupt, fjernstyret og forrykt bananstat. Vi lever nu i en diktaturstat, en junglestat, en galeanstalt.

  Ondskab og tyranni er på vej til at opsluge os alle, for et sovende og handlingslammet folks fremtid hænger altid i en tynd tråd.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 17:34

 2. “Udlændingestyrelsen lejede sig ind i kasernebygningerne, der husede hovedsagelig syriske flygtninge”

  Luk fjenden ind i landet og forær fjenden vores kaserner … så mangler der bare at blive monteret kupler og minareter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. august 2019 @ 17:36

 3. Islam kan gå ad Helvede til, dernede hvor det hører hjemme…

  Kommentar by LarsB — 25. august 2019 @ 17:42

 4. Den gamle byplan inden for voldene er nemlig speciel, hvor alle gader er vinkelret på hinanden øst-vest, nord-syd.

  Fredericia er desværre heller ikke sluppet for en indvandrer ghetto, kaldet Korskærparken, men det er et kapitel for sig i byens historie.

  Kommentar by k.m. — 25. august 2019 @ 17:45

 5. -> Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 17:34

  ‘I over 3OOO år har danskerne forsvaret sig når fremmede fra syd…’: Hvorfor fokusserer du på denne retning? Historien fortæller at Danmarks modstandere også kom fra andre sider. Ikke sidst i Peter Buhls tilfælde, der kæmpede mest mod England, ‘of all countries’. Jfr evt https://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Buhl_(s%C3%B8officer)

  Kommentar by Michael Laudahn — 25. august 2019 @ 17:58

 6. Når emnet er Fredericia så må Adolph von der Reckes sang “I natten klam og kold” også med:
  https://www.youtube.com/watch?v=oXapm_-h_2w

  Kommentar by Henning Jensen — 25. august 2019 @ 18:53

 7. Ideen med Fredericia var at den skulle være Hovedstad i stedet for Kbh, fordi Svenskerne nu havde fået skåne Halland og Blekinge. Byen skulle ligge mere centralt. 6 Juli-fest, som fejrede vi jog Preussen ned til Hamborg i 1848, fra Fredericia, står i kontrast til 1864 nederlaget til Østrig Preusen, og de nye våben der kom i brug. Ak Dybbel Mølle. Verden er heldigvis anderledes ud fra de nationale naboer vi i dag har, men selfølgelig står vi overfor et mere alvorligt problem med Islam, end de nogensinde ville have troet vi ville være så dumme at lukke ind i national ligegyldighed. Støt SIAD. God næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2019 @ 19:09

 8. VERDENS DUMMESTE?

  ER FEMINISTERNE, KVINDESAGSKVINDERNE, LIGESTILLINGS-FANATIKERNE, PLADDERHUMANISTERNE, POLITIK-KVINDERNE OG DE RØDRADIKALE/SKABSRADIKALE VERDENS DUMMESTE MENNESKER?

  Ja, det er de. Det er soleklart. De demonstrerer det hver eneste dag. Mændene har opfundet og konstrueret praktisk taget alt hvad kvinderne nyder godt af i den moderne verden. De kan ikke bevæge sig een meter uden at nyde godt af mændenes klogskab, flid og dygtighed. Hvad enten de går på et fortov, kører med elevator, kører på cykel eller i bil, rejser med tog, fly eller damper…….. hvad enten de bruger deres mobil, computer, briller, kontaktlinser, høreapparat eller vaskemaskine, symaskine, komfur eller køleskab…….. hvad enten de gør brug af en mælkekarton, en radio, et TV, et moderne lægemiddel, nylonstrømper, en tennisbold, en mikroovn, en lejlighed et hus eller en skyskraber, en koncert eller et teleskop, osv., osv., benytter de sig af mændenes skarpsindighed, slid og stærke sider.

  Og alligevel har disse politiserende madammer den frækhed at være nedladende overfor mændene, at kalde dem dumme og svage og uegnede m.m.

  Se på den djævelske og umenneskelige familie- og skilsmisse-politik som de røde kællinger har udviklet og sat sig på. Et system hvor mændene, børnene og familierne er retsløse, og udnyttes, tyranniseres, pines og plages. Et system så løgnagtigt, hyklerisk, tåbeligt og familiefjendsk at man tror det er løgn.

  Og se hvordan politik-kvinderne kæmper for at ophøje kvinderne, SAMTIDIG med at de vil have dem undertrykt helt ned under guldbrædderne via afrikanisering og islamisering af Danmark.

  Og selvom kvinderne forlæmgst har opnået fuld ligestilling og mere til, fortsætter ligestillings-striglerne med at kræve mere og mere ligestilling, kvoter og positiv særbehandling. (= negativ særbehandling af mændene)

  (fortsættes om lidt)

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 20:08

 9. DE GALE POLITIK-KVINDER

  FÅ KILOMETER FRA KØBENHAVN ER DER EN BY I KAOS, nemlig Malmø. En før i tiden venlig, stille og fredelig by. Nu er den præget af daglige skyderier, eksplosioner, gadeoverfald, hjemmerøverier, påsatte brande, vanvidskørsel, knivstik, vold og mord. Alle svenskere der har råd og mulighed, flygter fra byen.

  Hele resten af Sverige er begyndt at ligne Malmø. I by efter by hersker forbryderbander, og i mange landdistrikter er der opstået wild west tilstande. I skolerne, i butikkerne, i gaderne, i hjemmene, på hospitalerne, ved stranden og i skoven risikerer svenskerne at blive overfaldet. Landevejsrøvere huserer, svenskere drives ud af deres boliger så de må leve på gaden, den sociale velfærd er i frit fald, kommuner går konkurs og fallit, ebola- og tuberkulose-epidemier er opstået, økonomien sejler, politiet kan ikke følge med, og overalt breder frygten, mismodet og fortvivlelsen sig.

  I Sverige har feministerne og politik-kvinderne fået lov til at løbe linen ud, sammen med feminiserede mandslinge fra de gamle socialistiske partier. Og resultatet er et land i opløsning og forfald, hvor hverdagsterror er den nye normalitet. Det næste kan blive kulturel statsbankerot, komplet kaos og guerilla-krig/borgerkrig.

  På kun 15-2O år er det lykkedes røde feminister at omdanne et rigt og velfungerende land til en galeanstalt, til en forvirret hønsegård, til et nedbrudt, fattigt, sygt og perverst samfund, til et land hvor civilisation og fred er ved at blive fortrængt af barbari, blodig kriminalitet og krigslignende tilstande.

  Og tænke sig, de danske feminister og pladderhumanister betragter Sverige som et forbillede.

  Kan det blive mere rablende?

  Se nettet om “why women destroy babies, families, nations and civilizations”

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 20:39

 10. Fredericia har en lang historie med fremmede folk og deres indgliden i Danmark. Desværre er det ikke sådan i dag. Men stadig en dejlig by og god historie,

  Kommentar by Hul igennem? — 25. august 2019 @ 20:54

 11. *

  Man kan også betragte de kvindelige ministre og MF’ere i Danmark og Sverige. Se f.eks. den tidligere og nok også nuværende kommunist Pernille Rosenkranz. Tag den blanke forsvarsminister Trine Bramsen. Hvad med Joy Mogensen, en lesbisk type. Astrid Krag, stadig studerende. Pernille skipper, fuldblods kommunist. Pia Dyhr, rød dagdrømmer. Ida Auken, rød socialist. Verdens- og klima-redderne og europaterne Jelved og Zenia,

  og så er der striben af falske borgerlige kvinder. Alle konspirerer de mod mændene, familierne, børnene, demokratiet, velfærden og nationalstaten etc. Og alle går de ind for masseindvandring og frås med skatteborgernes penge.

  Eller se på den svenske regering hvor kulturministeren er en kvinde som har anlagt afrikansk frisure. Osv.

  Meget tyder på at det vil lykkes feministerne….. med Merkel og Ursula i spidsen…… at afrikanisere og ødelægge Europas og Skandinaviens lande.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 21:28

 12. *

  Hvis man studerer de oplysninger som Snaphanen har lagt frem i dag/ i denne uge, og supplerer med den korte og 24nyt.dk samt document.dk mv., vil man nok blive klar over at noget frygteligt og helt forfærdeligt er ved at opsluge både vores nutid og fremtid. Pga. det fantastiske forræderi som samtlige gammelkendte partier har begået overfor os danskere. Et forræderi som både V, K, S, SF og R har deltaget i. Selv DF og Tullesen er afsløret som bedragere og forrædere.

  Umiddelbart og på overfladen virker Danmark endnu som et ret trygt land. Men tag ikke fejl. I det skjulte er en enorm ondskab ved at vokse frem. MSM lægger røgslør omkring det meste, og viser os kun toppen af isbjerget, når det gælder den politiske råddenskab.

  Uden politisk fornyelse er kulturens, velfærdsstatens og fredens sammenbrud kun et spørgsmål om tid. Danskere i tusindvis er allerede døde som følge af politiske svigt og overgreb. Hvorlænge vil det danske folk se passivt til, mens Christiansborgs håbløse typer bliver ved med at fremture med katastrofale tåbeligheder.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 23:06

 13. *

  (hvorfor er der nærmest ingen som skriver her i dag? Er det debat-sabotørerne på foregående blogs som har skræmt folk væk?

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 23:19

 14. *

  24nyt.dk, Snaphanen og Black Pigeon har artikler om hvordan Frankrig og Tyskland under Macrons og Merkels ledelse er på vej mod kaos og blodige uroligheder.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. august 2019 @ 23:48

 15. Intet nyt under solen fra xx-profiler med samme IP-adresse.

  Sverige er fortabt, i Tyskland er hver 4. borger af ikke vestlig herkomst og “vore” politikkere sveder, for at holde trop. Her er en tilstandsrapport over Frankrig:
  https://da.gatestoneinstitute.org/14724/frankrig-styrer-kaos

  og hvad vi heller ikke har hørt meget om i MSM, er at Erdogan for længst er begyndt at afpresse EU, med at åbne for migrantstrømmen, som inden lukning af Balkan ruten betød, at 10% af 2015s indtrængende ad den vej nåede Danmark efter meget få dage. Der er nu 11 millioner tyrkere, der allerede står i starthullerne til, at emigrere til EU. I Tyrkiet er der, foruden de andre flygtninge, 3,6 milliarder syriske flygtninge der ligeledes har EU som mål.

  k.m. — 25. august 2019 @ 17:45:
  “indvandrer ghetto, kaldet Korskærparken”
  Det er da godt, at gadeskilte ikke er illustrerede, for så havde Fandens Tilbedere da for længst fået kvarteret omdøbt. Hvordan mon de har det, med at have boet der, når en eller anden nyttig idiot fortæller dem det?

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. august 2019 @ 23:59

 16. *

  Fru Carstens er en af disse rabiate og hævngerrige feminister som aldrig forsømmer en lejlighed til at genere medbloggere, hvis de nogensinde har tilladt sig at kritisere femnisterne. Husker stadig hendes frådende raseri over at der for lang tid siden blev sat spørgsmål ved kvindernes stemmeret. Fru Carstens kan kværulere 1OO gange over den samme ligegyldige bagatel, og hvis en lille gruppe fra samme by har fundet sammen, skriver uden stavefejl, er enige om det meste og lærer af hinandens udtryk, så blæser fatsvage fru Carstens det op til et kæmpeproblem. Fru Carstens er perfid, arrogant og belærende, herskesyg og indskrænket som de fleste andre feminister. Hun har dog fattet at indvandringen er et problem, og det er formildende, men hun har også udtrykt ønske om censur overfor andre som også er modstandere af indvandring, og det er da ren tåbelighed.

  Du er en forbandet og herskesyg kværulant, fru Carstens, og vi husker stadig hvordan du forsøgte at belære os på en meget påtrængende og nedladende facon. Man mærker tydeligt at du føler dig klogere end alle andre bloggere. Iøvrigt lader det til at du veksler mellem “np”, margrethe og carstens, og det må du selv om, men skån os for din evige fornærmelse over at vi er nogle som mener at feministerne er en kæmpetrussel mod vores økonomi, fred og sikkerhed m.m.m.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 01:12

 17. *

  PS: Carstens, du er enormt sur over at vi kritiserer de politiserende kvinder og feminister, vel fordi du føler dig ramt, men så kom dog med nogle argumenter for at feministerne er OK, selvom de sammen med kommunisterne er ved at ruinere Danmark, Sverige og hele Europa. Men dér kniber det nok for dig, hvad! Dit 5O gange gentagne smålige ævl og kværulanteri om ting du ikke forstår og ikke véd noget om, er sgu da helt til grin.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 01:24

 18. Danmark er desværre røget ind i det samme vanvidsspor som vores naboland Sverige. Nu endnu værre end før, idet vi har overgivet regeringsmagten til en flok realitetsforstyrrede unge, uvidende feminister og human-utopister. Dette er sket til trods for en vågnende erkendelse hos de mere klarttænkende, af at vi udvikler samfundet i katastrofal retning. Men det skyldes ene og alene et svigt i den borgerlige lejr, som ikke har levet op til vælgernes tillid.

  Venstre og konservative er dybt splittede og mangler kompas og ror. De kan ikke finde ud af om det danske folk skal være herrer i eget hus eller skal regeres af FN, EU-bureaukraterne og finansverdenen. Dansk Folkeparti har udviklet sig til et topstyret karriereparti bestående af rygklappere, der har ladet sig udnytte som passivt stemmekvæg af den udanske regering.

  Borgerlige mennesker er ret frustrerede i øjeblikket. Der diskuteres ikke meget politik i borgerlige kredse som før i tiden. Man er tavst beskæmmede over højrefløjens mangel på en samlende kurs.

  Kommentar by JC — 26. august 2019 @ 05:45

 19. 11) Dengang kom der heller ikke så mange. De jøder der kom, fik påbud om at Moselovens straffesystem ikke måtte praktiseres her. Dem der kom var ikke Muhammedanere. Ellers ok. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. august 2019 @ 05:57

 20. Ole Jensen – i denne tråd er det faktisk *dig*, der optræder som debat-sabotør. Har du hørt om, at man kan nøjes med at skrive ét indlæg i stedet for at splitte det samme rableri op i fem dele? Har du overvejet, at det er komplet off-topic, det du skriver?

  Har du overvejet at starte en blog selv, i stedet for at bruge Uriaspostens kommentar-spor som din personlige blog?

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 07:17

 21. Ole Jensen
  Jeg lader mig ikke skræmme af nogen, og har også givet en kort kommentar her, pænt og ordentligt inden for emnet!!!

  Kommentar by k. m. — 26. august 2019 @ 07:29

 22. # k.m.

  Det som er frustrerende, er at når man skriver seriøst om emner som angår alle, f.eks. om indvandringen, kriminaliteten, sundhedsvæsnet m.m. , så får man som regel aldrig svar. Undtagen noget om at det er udenfor emnet eller lignende. Men skal man vente i årevis på at der kommer en post om f.eks. S-V, mens der hver dag er patienter som lider eller dør pga. af nedskæringer og lukninger? Man kan godt blive træt af at enkelte bloggere er så indskrænkede eller afstumpede at de går mest op i formaliteter, og synes at bagateller er vigtigere end tusindvis af tragedier som følge af politiske svinestreger.

  De kommer ikke med argumenter mod de oplysninger og vurderinger der lægges frem, men kommer bare med nogle pjattede og smålige påstande om at det er forfærdeligt hvis en blogger skriver om noget der er ikke passer helt med emnet.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 07:43

 23. Ole Jensen:

  1) Hvordan kan du dog forvente noget svar, når det er de samme ting du skriver igen og igen, i næsten alle tråde herinde? De samme henvisninger. De samme anklager. Derfor blandt andet MS Carstens skriver “intet nyt” og henviser til dig.

  2) Hvorfor er det åbenbart din mission at bruge Uriaspostens kommentar-spor som din personlige blog? Hvorfor kan du ikke *deltage* i en debat, men konstant komme med *oplæg* som du derefter både forventer andre skal respondere på, og derefter bliver småfornærmet over når man ignorere?

  3) Hvorfor skal du skrive adskillige indlæg i samme tråd, hvor enetalen fra indlæg 1 “fortsættes senere” og du så kører videre derfra?

  Hånden på hjertet – hvordan forventer du, folk skal reagere, når de møder dine uendeligt gentagne enetaler (under forskellige navne, som jeg tidligere har påtalt), hvis det ikke er med stilhed eller afstandstagen?

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 07:49

 24. *

  Hvis I vil se DEBAT-SABOTAGE, så se på bloggen fra i går, “HISTORIKER UNDSIGER DR-SERIE”, hvor Per Henrik Rasmussen har skrevet ca. 5O indlæg hvor han rakker ned på alle andre bloggere.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 07:50

 25. Og Ole Jensen – få så startet din egen blog. Sådan en kan være præcis det medie, du helt åbenlyst længes så forfærdeligt efter. På din egen blog kan du uhæmmet krydslinke og linke til dine foretrukne daglige youtubere. Der kan du skrive oplæg efter oplæg, som dine besøgende kan diskutere.

  Men bedst af alt: på din blog kommer kun folk der er interesserede i at læse dine skriverier. På din blog ville du ikke være tvunget til at udsætte samtlige Urias-læsere for hvad der essentielt er opinions-indlæg.

  Get it?

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 07:53

 26. …PS: dit nyeste påfund med asterisk og linjeskift før dine indlæg, for at give dem visuelt mere opmærksomhed, er ca. lige så irriterende som din insisterende brug af UPPERCASE, der har præcis samme formål.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 07:57

 27. # Quark, jeg tror at du bare er for afstumpet/åndeligt smalsporet til at forstå at den danske befolkning mishandles og svigtes på det groveste af partierne og medierne. Der er sgu heller ikke meget nyt under solen i fru Carstens og “np”s indlæg, eller dine. Hvorfor pokker springer du ikke bare de indlæg over du ikke forstår eller ikke kan lide? Tror du at du er den eneste der skrives indlæg til? (Der kommer vel hele tiden nye læsere til?)

  Og hvorfor er du så gobleagtig eller buddingeagtig at du synes at det er ligegyldigt at de radikale kliker er ved at ødelægge alt? Hvorfor synes du at der helst ikke må oplyses om de utrolige politiske forbrydelser som Christiansborg og medierne har gang i?

  Er du så selvretfærdig, at hvis debatten ikke i alle detaljer forløber nøjagtig efter dit hoved, så skal andre meninger mobbes eller censureres væk.

  Den dag du selv bliver ramt af vold, røveri, indbrud, sygdom, skilsmisse, trafikuheld eller uretfærdighed eller anden ulykke, vil det måske gå op for dig hvor sygt og skørt vores samfund er blevet.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 08:05

 28. .

  JC skriver kl. 5.45 et udmærket og fornuftigt indlæg om at Danmark er kommet ind i samme vanvidsspor som Sverige, og om den mangel på en samlende kurs som præger højrefløjen. Når sådanne fornuftige tanker lægges frem, er der nærmest aldrig nogen som bakker dem op på disse blogs. Hvorfor kan man da godt undre sig over. Det er måske derfor mange bloggere er faldet fra i tidens løb?

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 08:45

 29. Suk, Ole Jensen. Jeg bliver så forbandet træt men lad os lige tage den én gang for alle, så du fatter mit standpunkt og holder op med at skyde mig ting i skoene.

  > Quark, jeg tror at du bare er for afstumpet/åndeligt smalsporet til at forstå at den danske befolkning mishandles og svigtes på det groveste af partierne og medierne.

  Og jeg tror bare at du ikke kender mig godt nok til overhovedet at kunne tro sådan om mig. Du tager grueligt fejl. Jeg er pinligt bevidst om både svigt og manipulation.

  > Der er sgu heller ikke meget nyt under solen i fru Carstens og “np”s indlæg, eller dine

  Når vi gang på gang er tvunget til at kommentere, er det fordi du får vores irritation over din beslaglægning af pladsen herinde, til dine utallige gentagelser af de samme anklager. Nej, der er ikke noget nyt i det. Fordi der ikke er noget nyt i det DU skriver, og det er den samme fremgangsmåde hver gang – kan du se koblingen?

  > Hvorfor pokker springer du ikke bare de indlæg over du ikke forstår eller ikke kan lide?

  Det gør jeg skam også, men det smutter en gang imellem, og når det gør, er det for eksempel et opkast fra dig om at “skam jer, over at I ikke kommenterer på MINE indlæg, for Uriaspostens kommentarspor er MIN blog”. Lettere karrikeret.

  > Tror du at du er den eneste der skrives indlæg til? (Der kommer vel hele tiden nye læsere til?)

  Suk og dobbelt suk. Det er simpelt hen for lavt niveau, det der. En gang til for prins Knud: jeg er blot EN blandt alle læsere, men vi er flere der efterhånden har pointeret, at du 1) gentager dig selv, 2) skriver stort set det samme, 3) konsekvent er off-topic, 4) betragter dette kommentarspor som din personlige blog, 5) skriver under adskillige navne.

  > Og hvorfor er du så gobleagtig eller buddingeagtig at du synes at det er ligegyldigt at de radikale kliker er ved at ødelægge alt?

  “Quark har denne måned ikke sagt noget negativt om de radikale kliker, derfor er han ligeglad med de radikale kliker”. Logik er virkelig ikke din stærke side, hva’?

  > Hvorfor synes du at der helst ikke må oplyses om de utrolige politiske forbrydelser som Christiansborg og medierne har gang i?

  Hvad er det, du ikke kan forstå? Jeg vil bare gerne have, at du 1) holder op med at gøre det hver evig eneste uge komplet off-topic, og 2) så helst, at du startede din egen blog, for det er øjensynligt hvad du ville have det bedst med, din stil taget i betragtning. Jeg har selv ført blog for længe siden. Det gør jeg ikke længere – men jeg bruger så til gengæld heller ikke andres blogs’ kommentarspor som var de min personlige blog.

  > Er du så selvretfærdig, at hvis debatten ikke i alle detaljer forløber nøjagtig efter dit hoved, så skal andre meninger mobbes eller censureres væk.

  Nej. Jeg er bare irriteret over, at læse mellem linjerne, at det er åh-så-træls at folk ikke læser og responderer på *dine* kommentarer, nu hvor du har siddet så klar med et copy-paste indlæg, der kunne kyles på minuttet efter Kim lægger en ny blog op. For at maksimere synligheden på *dine* skriverier, som generelt er off-topic. Begynder du at kunne forstå problemet?

  > Den dag du selv bliver ramt af vold, røveri, indbrud, sygdom, skilsmisse, trafikuheld eller uretfærdighed eller anden ulykke, vil det måske gå op for dig hvor sygt og skørt vores samfund er blevet.

  Been there, done that, got the t-shirt. Jeg er mere “woke” end de fleste hvad angår vores skiftende regeringers svigt både herhjemme og i EU-regi. Men det opfatter du ikke, for din mission herinde er så vidt jeg kan se at debatere DINE emner og blive pigesur, når folk ignorerer dine vise ord, og endnu mere pigesur, når de gør opmærksom på deres utilfredshed med din opførsel.

  Det ville i øvrigt klæde dig lige at kommentere på hvorfor du finder det nødvendigt at bruge flere aliaser herinde, som er aktive på samme tid.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 09:00

 30. Ole Jensen 07:50
  Jeg kan sagtens følge dig, og har selvfølgelig ikke glemt tråden hvor Per Henrik Rasmussen gik amok.

  Vi er alle sammen forskellige, nogen skriver meget lange kommentarer, jeg foretrækker korte, præcise “stikpiller”,

  Til de der læser off-topic må jeg gøre opmærksom på en fejl i det link jeg tastede ind for kort tid siden.
  Nu blokerer off-topic for flere kommentarer,
  Det korrekte link er :
  http://www.bbc.com/news/uk-england-45918845

  Kommentar by k.m. — 26. august 2019 @ 09:19

 31. Quark sagde også lignende ting til mig, under nogle af mine tidligere nicks. Altid det samme pølsesnak om, at Quark skal fortælle, hvem der skal skrive hvilket på urias

  Kommentar by Cat Girl — 26. august 2019 @ 10:08

 32. # Quark. Vi er fuldstændig uenige på nogle punkter. Det er for det første ikke rigtigt at jeg skriver det samme hele tiden. Men hvis man ikke har sans for detaljer, og ikke kan se at nye oplysninger kommer til med korte mellemrum, så synes man selvfølgelig at meget er det samme. Ligesom hvis man har stærkt nedsat syn, så kan alle landskaber omkring en også virke ens.

  Det virker mærkeligt at du nu giver udtryk for at du også er “pinligt bevidst om svigt og manipulation”. Men hvorfor skriver du så aldrig indlæg hvor du kritiserer regeringen, medierne, indvandringen og den vanvittige samfundsudvikling?? Du bruger flere ord på at beklage dig over andre bloggere, end på at kritisere planerne for Danmarks udslettelse. Er det ikke en proportionsforvrængning der tyder på manglende realitetssans?

  Jeg og mine venner har skrevet om over 2OO forskellige ting, og alligevel påstår du og feministerne “np” og fru Carsten at det altid er det samme der skrives om. Aldrig er der andet end surhed, hvor det dog var mere relevant hvis I kom med nogle argumenter mod de oplysninger der fremlægges. I går mere op i formaliteter og navne, end det faktiske indhold i de kendsgerninger og skandaler der fremlægges. Det uhyrlige og forræderiske i politikernes og journalisternes opførsel interesserer jer tilsyneladende ikke særlig meget, eftersom I snart bruger mere krudt på at mobbe medbloggere end på at kritisere magtmisbrug og samfunds-undergravning.

  Det første er i længden uden betydning. Det sidste kan føre til en total katastrofe for Danmark og millioner af danskere.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 10:27

 33. Ole Jensen,

  > Det er for det første ikke rigtigt at jeg skriver det samme hele tiden.

  Dine pseudonymers kommentarer har, i det omfang jeg er kommet til at læse dem, handlet om det samme igen og igen. I det mindste er der tale om, at du meget ofte gentager holdning-erklæringer og anklager med stort set samme ordlyd.

  > Men hvorfor skriver du så aldrig indlæg hvor du kritiserer regeringen, medierne, indvandringen og den vanvittige samfundsudvikling??

  Det gør jeg også. Du læser dem bare aldrig. Desuden har jeg ikke noget udtalt behov for at råbe “enig!” hver gang jeg læser noget. Jeg læser *klart* mere end jeg deltager i debatten (herinde). Og det er også derfor dine off-topic indlæg irriterer ekstra meget: jeg læser faktisk kommentarer.

  Når jeg reagerer er det som regel på observerede inkonsistenser. Det er blot det fokus jeg selv har valgt fordi netop inkonsistenser har det med at afsløre hvad de egentlige mål er (hvad du siger vs. hvad du gør – hvad du siger til venner vs. hvad du siger til alle – hvad du sagde igår vs. hvad du siger idag, fx).

  > Er det ikke en proportionsforvrængning der tyder på manglende realitetssans?

  Nej, det er en stigende irritation over gentagelser, der i højere og højere grad blot bliver til støj. Lige nu deltager jeg selv til at øge den støj, det er jeg skam klar over. Men du spurgte, og spørger man, får man svar. Hos mig, i hvert fald.

  > Jeg og mine venner

  Jeg tror du mener “mig og mine pseudonymer”.

  > I går mere op i formaliteter og navne, end det faktiske indhold i de kendsgerninger og skandaler der fremlægges.

  Det er forkert opfattet. Vi går op i *konsistens*. For eksempel virker det ikke objektivt og faktuelt, hvis den samme person skriver under flere forskellige navne. Alle eksempler på dette, som jeg kender til, har været på grund af skjulte motiver. Jeg ønsker ikke at granske motiver jeg intet kender til, så jeg kan nødvendigvis kun påtale, at der er meget kraftige indicier på, at du – Ole Jensen – skriver under flere forskellige navne herinde. Årsagen kender vi ikke.

  @M.S. Carstens

  Er du feminist, ja eller nej? Jeg ved svaret er nej, for jeg kan læse og forstå og har fulgt med længe, men Ole Jensen et al har åbenbart meget svært ved at forstå det.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 10:50

 34. *

  Det virker, synes jeg, mere og mere som om Quark, “np”, “margrethe” og fru Carsten ikke kan lide min kritik af de “borgerlige” partier, af kommunisterne osv. Men da de ikke er i stand til at argumentere imod kritikken, prøver de at stoppe kritikken med fnidder, pjat, smålighed, skældsord og “diagnoser” at forsvare Chrborgs asociale og folkefjendske politik. Men fra nu af vil jeg helst ikke spilde mere tid på deres pernittengrynede indvendinger eller “np”s og carstens sure opstød.

  Men hvis de kan påvise at der fra min side er skrevet noget forkert eller utroværdigt om indvandringen, familiepolitikken, retsvæsnet, Venstres nedbrydning af folkesundheden, de rødradikale fascisters landsskadelige virksomhed, den usle behandling af hjemløse, voldsofre og kræftramte arbejdsløse, af børn og unge, af invaliderede soldater og gamle danskere osv., er de velkomne, og så kan vi måske få en saglig debat om væsentlige emner.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 12:34

 35. ….skældsord og “diagnoser, for at forsvare Chrborgs……

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 12:36

 36. > Men da de ikke er i stand til at argumentere imod kritikken, prøver de at stoppe kritikken med fnidder, pjat, smålighed, skældsord og “diagnoser” at forsvare Chrborgs asociale og folkefjendske politik.

  “Ingen modsiger mig, derfor kan de ikke modsige mig, derfor har jeg altid ret”. Held og lykke med det.

  > Men hvis de kan påvise at der fra min side er skrevet noget forkert eller utroværdigt om indvandringen

  Herefter følger en af de opremsninger, der blandt andet er kendetegnende for de adskillige pseudonymer Ole Jensen bruger og har brugt, men som Ole Jensen ikke har nogen kommentar til.

  Bruger vi Ole Jensens egen logik, så er den manglende modsigelse betyder, at Ole Jensen ikke kan argumentere imod det. Ergo har jeg ret.

  Få dig din egen blog. Så bliver du 100% fri for mig.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 12:45

 37. !!!!! BREAKING NEWS !!!!!
  Der er udbrudt borgerkrig på Uriasposten.
  Hvad der skulle ha´ været en hyggelig udflugt til Frediacia´s seværdigheder er endt i tumultagtige scener.
  Et anonymt vidne udtaler at det er et noget specielt klientel der er tale om og hvis de ikke kan finde nogen at være uenige med ja så sætter de sig ofte i et hjørne og højlydt og gestikuleren indleder et skænderi med sig selv.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. august 2019 @ 13:43

 38. Jeg er langt overvejende enig i de svar der allerede er givet til Ole Jensen.

  Jeg selv har ikke behov for at gå i dialog, igen, igen, med Ole Jensen, da det, som med mange andre af hans “venner”, altid bliver det samme, som nu kan ses af hans kommentarer i denne blog: Hans projektions styrede argumenter er de eneste han har at fremføre. Jeg har efterhånden temmelig mange beviser jeg kunne hive frem af mine kopier, hvis ovenstående skulle påstås at være en undtagelse. Jeg har også før tilbudt at føre bevis for det, men det har hverken Ole Jensen eller nogen af “vennerne” ønsket endnu. Hvilket er helt forståeligt.

  Desuden forstår jeg slet ikke hvad der, i min kommentar, har ramt Ole Jensen, med mindre han i sin vanlige selvoptagethed, føler sig som ordfører for/del af xx-profiler med samme IP-adresse eller kæder min 1. sætning sammen med de næste, hvilket på ingen måde har været tilsigtet og kan ses af, at der er afsnit i mellem og på, at det hægter sig sammen med afsnittet under linket.

  Jeg har også flere gange, i lignende angreb, svaret “vennerne” med:
  “Hvis du mener jeg har samme IP-adresse som andre/dobbelt-profil, vil Kim Møller sandfærdigt kunne benægte det. Kan du sige det samme?”
  Ingen har til nu svaret på det, men Ole Jensen skal da være lige så velkommen til det som andre.

  Jeg har ligeledes svaret “vennerne” ved at bede om konkrete links til det som de påstår om mig, så jeg konkret kan forholde mig til påstandene, hvilket Ole Jensen hermed også opfordres til, hvis han vil i dialog med med mig, om det OT-emne han her har spoleret kommentarsporet med.

  I øvrigt stillede Michael Laudahn — 25. august 2019 @ 17:58 et spørgsmål til Ole Jensens kommentar nr.1 25. kl 17:34 men det har åbenbart ikke fanget Ole Jensens opmærksomhed?

  Og NEJ, jeg er IKKE feminist, har aldrig været det og bliver det heller aldrig. Derfor har Ole Jensen og “vennerne” ikke nogle direkte link at lægge frem til dokumentation, men kun selvopfundne sammenkædninger af udsøgte fragtmenter.

  Jeg er aktiv i politik in real live og vil til enhver tid kunne dokumentere hvad jeg har skrevet/debatteret på UP, så vel som andre steder på nettet og sagt/debatteret i offentlig forsamling.

  PS.
  I øvrigt stillede Michael Laudahn — 25. august 2019 @ 17:58 et spørgsmål til Ole Jensens kommentar nr.1 25. kl 17:34 men det har åbenbart ikke fanget Ole Jensens opmærksomhed?

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. august 2019 @ 23:54

 39. Præcisering til 40:

  Jeg har også flere gange, i lignende angreb, svaret “vennerne” med:
  “Hvis du mener jeg har samme IP-adresse som andre/dobbelt-profil, vil Kim Møller sandfærdigt kunne benægte det. Kan du sige det samme?”
  Ingen har til nu svaret på det, men Ole Jensen skal da være lige så velkommen til det som andre.
  “vil web.mast. sandfærdigt kunne benægte det”

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. august 2019 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper