26. august 2019

Ranstorp: Befolkningsudskiftningsteori kan “… føre videre til en tanke om, at man ‘må gøre noget!'”

Jyllands-Posten beretter, at Københavns Politi den senere tid har holdt møder med muslimske miljøer relateret til frygten for højreorienteret terror. ‘Det muslimske vagtselskab The Real Service & Security’ fortæller om stigende efterspørgsel – det var dem jeg kaldte for ‘shariavagter‘ sidste år. Vold, terror eller andre former for kriminalitet er naturligvis en uskik, men isoleret set er det et sundhedstegn at herboende muslimer føler et modtryk.

For år tilbage talte eksperterne om ‘Eurabia’-teorien, og nu er det så ‘The Great Replacement’, der skydes ned. I en almindelig politisk debat, ville man kalde det for en ’stråmand’. Man tager udgangspunkt i noget konkret, og associerer så begrebet med højrefløjen en bloc. Uanset hvad forskere og meningsdannere skriver, så er det – set herfra – et faktum, at en globalistisk elite ønsker fortløbende indvandring til Europa, og at der dag for dag finder en befolkningsudskiftning sted. Begge dele lader sig relativt let sandsynliggøre eller bevise.

Selvom de her eksperter har læst humaniora, så kan de selvfølgeligt god bruge en lommeregner. Det er ikke rakatvidenskab, at ekstrapolere på baggrund af demografiske realiteter: Der bliver flere af dem og færre af os. Problemet er, at formuleringen af ‘dem og os’, i sidste ende har en såkaldt handlingsgenererende effekt. De udelukker på forhånd, at man kan stoppe masseindvandringen og det multikulturelle eksperiment, og ser terror som eneste alternativ. Hermed bliver fredelig politisk aktivisme indirekte en prolog til borgerkrig.

Udspekuleret, og godt tænkt, men som regnvand ned af et bjerg, så finder folkelig opinion altid vej. ‘Mennesket er født som racist’, skrev Politiken for år tilbage, og reelt er kampen imod ‘dem og os’-tænkning, en revolutionær kamp imod den menneskelige natur. Forvent modstand! Forvent meget mere modstand!

Fra JP.dk – Politiet passer bedre på moskéer efter angreb mod muslimer.

“Det har sat sine spor – også i Danmark – at en 21-årig norsk mand med indvandrerkritiske holdninger forrige lørdag affyrede flere skud mod Al-Noor Islamic Centre i Oslo-forstaden Bærum. Det fortæller vicepolitiinspektør og leder af Den Kriminalpræventive Sektion i Københavns Politi Bjarke Alberts:

‘Efter angrebene i Christchurch (New Zealand, red.) og i Norge har politiet skærpet opmærksomheden på moskéer i Danmark. Derfor er det kun naturligt, at vi i forlængelse af det er i dialog med moskémiljøerne.’

Han uddyber, at den skærpede opmærksomhed både består i dialog med de muslimske miljøer og sikkerhed.

Truslen mod de muslimske miljøer i Europa får i øjeblikket luft af den såkaldte ‘The Great Replacement’-teori, som ifølge teoriens tilhængere går ud på, at eliterne i samfundet bevidst er ved at udskifte den oprindelige hvide befolkning med ikkeeuropæere, f.eks. muslimer fra Mellemøsten.

Det handler både om race (hvide mennesker vs. ikkehvide) og kultur (kristne/vestlige værdier vs. islam), forklarer Magnus Ranstorp, terrorforsker ved Försvarshögskolan i Stockholm, som tilføjer, at teorien spredes via de sociale mediers ‘ekkokamre’, hvor man især hører fra personer, som man er enig med.

Blandt enkelte personer – og et angreb kræver ofte ikke mere end én gerningsmand – kan det føre videre til en tanke om, at man ‘må gøre noget!’, f.eks. angribe en moské.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103779/trackback

35 Comments »

 1. Christchurch har ikke forekommet, det er et hoax, modbevis mig gerne ved at vise mig blødende ofre fra episoden

  Kommentar by Cat Girl — 26. august 2019 @ 10:38

 2. Det er ikke godt at den danske befolkning er højreekstremistisk og går og planlægger moskebombninger og muslimmord. FY.

  Kommentar by Bastardo — 26. august 2019 @ 10:39

 3. Muslimske skoler, muslimske vagtselskaber…
  Man kan undre sig over hvad de laver her, når der er 51 muslimske lande. Lige indtil man Googler “integrationsydelse” og indser, at enhver der kan nå grænsen og fremstamme ordet “asyl” får 7000 kroner i integrationsydelse før familiesammenføring, børnebidrag og boligsikring. Skulle man få lyst til at voldtage en dansk pige, er straffen 8-12 mdr. Selv en udvisningsdom betyder i praksis bare en daglig meldepligt i Sandholm, der alligevel ikke bliver håndhævet.

  Hvornår passer Politiet bedre på danskerne, når Hr. og Fru Jensen ringer og anmelder et indbrud? Når det kommer til fotofælder, der udelukkende har til formål at genere helt almindelige danskere i hverdagen på vej til og fra arbejde, har Politiet uanede ressourcer.

  Kommentar by Fascist — 26. august 2019 @ 10:40

 4. Her trækkes offerkortet
  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11553499/lad-denne-hoejreradikale-terrorboelge-laere-os-at-verden-ikke-er-sorthvid/

  Kommentar by k. m. — 26. august 2019 @ 11:07

 5. “Det handler både om race (hvide mennesker vs. ikkehvide) og kultur (kristne/vestlige værdier vs. islam), forklarer Magnus Ranstorp, terrorforsker ved Försvarshögskolan i Stockholm”

  En forskers privilegie er, at han kan/burde forske ud fra en ideelt set holdningsfri position. Men i Magnus Ranstorp definitioner flyder det med implicitte venstreradikale holdninger, men jeg tror ikke, at han kan se det, da hele hans miljø omkring er misfarvet på samme ensrettede måde:

  Handler det f.eks. om race (hvide mennesker vs. ikkehvide). der nemt kan gøres til racisme?

  Er det “en teori, der spredes via de sociale mediers ‘ekkokamre’”, eller der det en simpel realitet, der kan læses i statistikken?

  “..kan det føre videre til en tanke om, at man ‘må gøre noget!’, f.eks. angribe en moské.“ Hvis 99% mener, at vold og at angribe fysisk ikke er ønskeligt, hvorfor er det så kun den løsning, som forskeren peger på?

  Kommentar by traveler — 26. august 2019 @ 11:08

 6. Hvordan kan man kalde befolkningsudskiftningen for en teori??

  Enhver med en internetforbindelse og en lommeregner kan på fem minutter forvisse sig om, at det er blodig alvor.

  Først en bydel, så en by, så en kommune, så en region, så et land etc.

  Kommentar by Jern Henrik — 26. august 2019 @ 11:12

 7. Her er en video, som beviser Replacement teorien.
  Fra kamelens egne mund. Stærke sager. Skal ses, også af dig, Kim.

  https://youtu.be/jTFueAw6CRc

  Del den for Guds skyld overalt.

  Kommentar by XXXXX — 26. august 2019 @ 11:23

 8. Kort fra ventilens automatiske sikkerheds-regulering:

  Hvad i h… h… h…; skal vi nu også bruge vort politi og PET på at sikre, at Fandens Tilbedere kan samles til strategimøder, om vores udryddelse?
  Lille indavlede efterkommer kommer farende ind til Mor Hættemåge: Mor, Mor skynd dig at ringe til politiet. Hvorfor det? Jeg har lige slået en vantro fra børnehaven til lirekassemand, jeg skal have politibeskyttelse med det samme! Så kan vi fejre det bag efter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. august 2019 @ 11:30

 9. Der findes ikke noget højre fløjs ekkokammer da alle nyheder på tv, radio og aviser er med en venstre orienteret bias, the gør man slet ikke kan undslippe at høre på venstrefløjen, men hos venstre fløjen er de ikke eksponeret for højrefløjs nyheder og netop derfor findes der stærke ekkokamre på den side.

  Kommentar by Prebber — 26. august 2019 @ 12:04

 10. Demograf Henrik Toft Jensen fra RUC fortalte sandheden om befolkningsudskiftningen på DDR Deadline 22. juni 2019:

  “Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt…Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. august 2019 @ 12:04

 11. .

  “Eliter” og politiske partier/kliker/sekter kan udadtil virke nogenlunde “normale” og ordentlige, mens de i virkeligheden er forrykte/sindssyge/totalt hensynsløse. Undersøg selv hvor vanvittigt og samvittighedsløst regeringerne i nazi-tyskland og sovjet-unionen opførte sig.

  Nu er der så en klike omkring frau Merkel og Ursula Leien som mener at Europa og Norden skal afrikamiseres og islamiseres, selvom det vil føre til at den europæiske kultur, civilisation og fred bliver udskiftet med kaos, barbari, terror og blodig ufred. Det er naturligvis det rene vanvid.

  Forskellige teoretikere, politikere og journalister forsøger med fine ord at bilde befolkningerne ind at overførslen af millioner og atter millioner af afrikanere og arabere til Europa vil virke “berigende”, men sandheden er at det 1OO% sikkert vil ende i økonomisk ruin, sammenbrud af kultur og velfærd, endeløse ulykker og stridigheder, raserende sygdomme, blodig terror og massedød.

  De halv- og helkorrupte typer som forsøger at narre os, er alle nyttige idioter for islamismen, som er en dødskult lige så slem eller værre end nazisternes og kommunisternes massemorderiske ideologi.

  Enhver som lytter til og tror på de nyttige idioter og ekstremister fra det radikale og røde overdrev, siger jatak til landets, sin families og sin egen ødelæggelse. På både kort og langt sigt er EU, masseindvandringen og kommunismen/ feminismen/ pladderhumanismen… opskriften på at forvandle vores verdensdel til ET HELVEDE for alle hvide mennesker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. august 2019 @ 12:10

 12. I følge tilhængerne af matematisk teori, så er 2+ 2 = 4.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. august 2019 @ 12:10

 13. Det er befolkningsudskiftning. De danskere der støtter det er landsforrædere. Intet bliver glemt eller tilgivet!

  Kommentar by Kim Henriksen — 26. august 2019 @ 12:19

 14. Befolkningsudskiftningen foregår lige nu med 240 km/t. og den bestemmende klasse (jeg nægter at kalde dem eliten) kæmper en voldsom kamp for at fortie hvad der sker. De bruger deres mest effektive våben, udskamning! Det er lykkedes dem, gennem årtier, at udskamme befolkninger, således at det udelukker folk fra det “pæne” selskab, hvis de kritiserer den hovedløse indvandringspolitik.
  Enhver ædruelig demograf må bide sig selv i tungen og indrømme at befolkningsudskiftninger kører på fuld tryk og det til trods for at politikerne bestandigt bedyrer at der stort set ikke kommer asylansøgere længere! De undlader at sige at næste bølge kommer nu, familiesammenføringer og ikke mindst asylansøgernes børn!
  For naturligvis får de børn. Gadaffi sagde at erobringen af Europa ikke kommer til at foregå med kampvogne, men med barnevogne. Erdogan opfordre tyrkere i Europa til ikke at få 2 børn, men 5! Han siger moskeerne er vores kaserner og minareterne vores bajonetter. Ret meget tydeligere kan det vist ikke siges.
  Fødselsraterne er vigtige og folk har svært ved at forstå hvor hurtigt det går, men ved en fødselsrate på 1,5 pr. kvinde vil 100 af os blive til 42 på bare tre lange generationer, mens ved en fødselsrate på 3,5, som den f.eks er blandt somalier, vil 100 på tre kortere generationer (de gifter sig tidligere end os) bliver til 536! Det er voldsom alarmerende og det er tal, som MSM for alt i verden forsøger at skjule.
  Danmarks statistiks fremskrivning for antal af indvandere nåede 2050 tallet allerede i 2018! Så det går langt langt hurtigere, end det officielle Danmark siger.
  Mit tal for danske kvinders fødselsrate er anslået, det officielle tal er 1,9, men demograferne tager ikke højde for at der allerede figurerer mange indvandere og deres efterkommere som danskere. I sydeuropa står det langt værre til, Italien og Spanien har fødselsrater på bare 1,2 og 1,1 så hvis det går stærkt her, så er det intet imod hvad der sker i sydeuropa.

  Kommentar by Den Nervøse — 26. august 2019 @ 12:32

 15. “Voksne er børn, der er blevet sindssyge”, var en kæk talemåde, som kommer fra Michael Strunge eller måske er ældre.

  Kommentar by traveler — 26. august 2019 @ 12:34

 16. Deadline på DR2 i går, søndag mishandlede emnet.
  Se det.
  Det er stærke sager, naturligvis helt uden sammenhæng med virkeligheden. Typisk DR.

  Har skrevet om det på off topic men det kom aldrig frem.

  Kommentar by Erik — 26. august 2019 @ 12:35

 17. Yep, læger, ingeniører, advokater som bare venter at komme hertil.

  Ingen grund til at frygte, Sverige er allerede blevet en succes og snart bliver vi de næste til at høste frugterne.

  https://youtu.be/rgy9crTN1sE

  Kommentar by Jan huus — 26. august 2019 @ 13:01

 18. Journalisterne ved udemærket godt at oprindelsen til begrebet ‘Befolkningsudskiftning’ stammer fra…….FN:

  United Nations projections indicate that over the next 50 years, the populations of virtually all countries of Europe as well as Japan will face population decline and population ageing. The new challenges of declining and ageing populations will require comprehensive reassessments of many established policies and programmes, including those relating to international migration.

  https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

  Bemærk: FN bruger selv begrebet REPLACEMENT = Udskiftning eller erstatnnig.

  Focusing on these two striking and critical population trends, the report considers replacement migration for eight low-fertility countries (France, Germany, Italy, Japan, Republic of Korea, Russian Federation, United Kingdom and United States) and two regions (Europe and the European Union). Replacement migration refers to the international migration that a country would need to offset population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.

  Kommentar by Hodja — 26. august 2019 @ 13:11

 19. Med hensyn til dette link øverst “Fra Jp.dk”

  Det er så absolut ikke en trussel, men en advarsel til Regering, PET og andet godt. Advarslen gælder også for de Muslimske miljøer, selv om de ikke fortjener den.

  Hvis Regering og folketing ikke rette ind efter grundloven eks §69 som siger: en afvigende religion end den Danske SKAL optages nærmere ved lov.

  Det er jo ikke sket endnu.! Det er jo en direkte ordre fra grundloven til Regering og folketing.!

  Dette skal ske således:
  Koranen skal tages under behandling og renses for grundlovsstridende elementer, (Det vil sige, det bliver et større renselsesarbejde, Alle Haditterne SKAL gennemgåes og renses for uhyrligheder), så det opfylder betingelserne i §67 i grundloven, som siger:

  Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning,

  Betingelserne: dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

  Dette er ordret fra FT.

  Bliver §69 ikke udført af regeringen, så det kommer til at være forenelig med §67, forventer jeg et opgør med Islam og dens pædofili.

  Og ydermere: Vil Muslimerne ikke rette ind efter De Danske love og Danske værdier, har Danmark ikke brug for dem. !

  Dermed kan politi, domstole og PET hoppe og springe så meget de vil. Det eneste for de tre indstandser har at gøre er, at pakke sammen.

  Støt og Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. august 2019 @ 13:14

 20. .

  Den “nervøse” kl. 12.12 forklarer jo fint hvorfor vi alle har grund til at være nervøse for hvad det er Christiansborg kaster Danmark og os alle ud i af ulykker og rædsler.

  Alt tyder på at EU og mafia-borgen lægger op til en tilintetgørelse af vores demokrat og velfærd, og til en udryddelse af danskheden og danskerne. Det er allerede grufuldt hvad vi danskere udsættes for fra partiernes og mediernes side. I form af løgnekampagner, i form af nedskæringer, forringelser og magtmisbrug, i form af forbrydelser, familietragedier, sygdomme, hospitalsskandaler og unødvendige dødsfald m.m.m.

  Snart kan vi have samme forhold i de danske byer som i Malmø, Gøteborg og Stockholm osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. august 2019 @ 13:35

 21. De råber “ulven kommer!” Det kan man jo godt forstå, men hvorfor kommer den så ikke? Jeg frygter ligesom de venstreorienterede, at den kommer snart. Hvordan kan vi forhindre det? Jeg tror ikke, det hjælper at indskrænke ytringsfriheden online yderligere. Tværtimod.

  Som én, der i kraftig marxistisk modvind tog kandidaten i demografi på København Universitet i forrige århundrede, har det også i flere årtier undret mig, at den væbnede modstand mod befolkningsudskiftningen praktisk talt ikke har fundet sted.

  Kommentar by A-mad — 26. august 2019 @ 14:31

 22. Den britiske toppolitiker Enoch Powell advarede allerede i 1968 med sin såkaldte “Rivers of Blood-tale” om faren ved vedvarende muslimsk indvandring. Faktisk beskrev han blot de tilstande, som vi i dag kan se udfolde sig over hele Vesteuropa idag.

  Få dage efter at han havde holdt talen, lå han politiske karriere i ruiner. Ødelagt af den daværende partileder (Kons.) og senere Premiereminister Edward Heath. Med massiv opbakning fra den tids medier. Der er således intet nyt under solen. Allerede dengang måtte intet stå i vejen for det politiske projekt, som den muslimske tilstrømning jo er.

  Det eneste nye er, at dette bizarre projekt i mellemtiden har bredt sig til hele Vesteuropa.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. august 2019 @ 15:09

 23. Teorien om at der sidder en gud oppe i himlen der hedder Allah, og at hans love er nedfældet i en bog der siger at vantro skal undertrykkes og myrdes: Kan føre til tanken om at man må gøre ‘noget’. Hov.

  Kommentar by Realist — 26. august 2019 @ 15:10

 24. I skal lige se denne video her.
  https://youtu.be/ONrbO-f0KQE

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. august 2019 @ 15:17

 25. @Charles Nielsen: Den grundlovgivne “ordre” i paragraf 69 er lidt sent blevet udført – af Mette Bock og i det stille, da medierne formentlig ikke ønskede at spørgsmålet skulle diskuteres i en større offentlighed.
  Se fx
  http://www.km.dk/andre-trossamfund/#c72
  Der er en del gode takter i den nuværende løsning, men der er også spørgsmål der er fejet under gulvtæppet. Det er næppe det rigtige sted at diskutere spørgsmålet nærmere. Det væsentlige er at vi ikke anerkender religioner som sådan, men vi anerkender foreninger der ønsker at dyrke en religion.

  Kommentar by ino — 26. august 2019 @ 15:21

 26. Omkring 1980 var vi ca. 5 millioner mennesker i Danmark. Året 2020 står for døren, og nu er vi næsten 6 millioner. Hvor kom den ekstra million mon fra? Vi har jo i hele perioden fået at vide, at danskerne ikke reproducerer sig selv.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. august 2019 @ 15:23

 27. Migrationstrykket mod Europa vil komme fra Afrika og ikke den muslimske verden. i 1950 var der 4.europæere for hver afrikaner. Nu er der en overvægt af afrikanere. Det næste årti vil Afrika vokse med 500.mio eller det samme som Europa. År 2100 vil der være 4.mia afrikanere eller 8.afrikanere for hver europæere.

  Kommentar by CCC — 26. august 2019 @ 15:24

 28. Den demografiske ændring kan hurtigt dokumenteres. For Danmark:

  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=32561&sid=indv2018rev

  Se især figur 1.3 og hvad den betyder for de næste årtier.

  For Europa:

  https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

  Kommentar by BL — 26. august 2019 @ 15:34

 29. Mon politiet nu vil foranstalte beskyttende initiativer på forskellige gymnasier:

  https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE11575122/elever-tilbudt-krisehjaelp-efter-knivstikkeri-i-skoletiden/

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. august 2019 @ 16:29

 30. Eller er de optaget til anden side:

  https://www.document.dk/2019/08/25/hvor-er-politiet-til-eid-fest-med-daasecola-og-halalmad/

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. august 2019 @ 16:30

 31. “reelt er kampen imod ‘dem og os’-tænkning, en revolutionær kamp imod den menneskelige natur.“

  Selvom det i dag virker som en udbredt psykose på venstrefløjen at kæmpe imod grundlæggende biologi, (og at mange af dem sikkert også er dumme nok til at tro på det) så er jeg ikke et sekund i tvivl om at ledelsen i partierne har et andet skjult motiv: De importerer vælgere. En ny underklasse de kan sælge stemmer ved at kalde dem for ofre, på bekostning af vores liv og sikkerhed. Venstrefløjen i usa gør det dagligt ved at fortælle de sorte at de stadig lider under slavetiden, hvilket er forrykt men effektivt. I danmark bruger de muslimer på samme måde ved at bilde dem ind at de er ofre for “islamofobi” og højrefløjen, og at frelsen findes i en stemme på venstrefløjen. Den strategi blev især tydelig omkring det radikale venstre ved sidste valg.

  At de ikke har oplevet mere modstand endnu skyldes at de ejer medierne og selv kan vælge hvad der skrives om dem, eksempelvis ved at interviewe sig selv i form af enige “eksperter” i aviser og på tv, (deadline på DR2 er stortset ikke andet) hvilket bare endnu en gang understreger behovet for et selvstændigt højreorienteret medie med egne journalister der producerer egne kritiske artikler og tv, fremfor at citere venstrefløjens løgne i det uendelige til lidt hurtig forargelse blandt læserne, der er glemt igen når den næste citat historie kommer på. Det var sikkert ikke meningen, men alle disse små blogs på højrefløjen er i praksis reelt ikke andet end en trykventil der kun gavner venstrefløjen. Et dansk FOX news er bydende nødvendigt, og ca 30 år for sent. Lars seier har pengene, paludan har den juridiske ekspertise. Sæt igang.

  Kommentar by Per — 26. august 2019 @ 17:13

 32. Jeg ser seriøst ikke et problem i at politiet overvåger moskeerne, derved kan de også vejre hvilke tendenser der løber igennem de steder. Det er en god ting.

  At det gøres fordi man tror at der er angreb på vej kunne være en undskyldning for at få en fod indenfor. Selvom det ikke skulle være tilfældet så burde politiet til fulde udnytte deres uproblematiske adgang til islams kaserner. Just saying!

  Kommentar by Santor — 26. august 2019 @ 18:17

 33. ->27: Islamiseringen skrider hastigt fremad i Afrika, såe…………

  Kommentar by Hodja — 26. august 2019 @ 20:08

 34. #32 Santor, det lyder egentlig som en fornuftig forklaring. Men! Det er politiledelsen der træffer den slags beslutninger, ligesom ansættelsen af Asma Abdol-Hamid, Kramme-Charlotte og idioten som tillod agressive muslimer at brænde bål i Gribskov under den ekstreme tørke, som Danmark svedte under sidste år.
  Og tænk på deres udlægninger af virkeligheden, når voldelige muslimer kaldes “gutter” og “ungersvende”.

  Jeg tror bare, at det er leflen for invasionsmagten.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 16:46

 35. Fremtiden byder nu stille og roligt på hellige krigere forklædt som private vagtværn udenfor muslimernes kaserner. Det bliver så godt at beskue, ih hvor jeg dig glæder mig. Helligt være det multikulturelle samfund.

  Kommentar by Draugr — 27. august 2019 @ 21:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper