26. august 2019

Migration Replacement: FN om ‘migration streams needed to achieve specific population objectives’

Jeg nævnte henkastet FN-rapporten for nogle måneder siden, men når nu samfundsforskere hårdnakket hævder at ideen om befolkningsudskiftning er ‘en racistisk konspirationsteori’, så må det være på plads med et lille tilbageblik. Der finder en befolkningsudskiftning sted, og tanken om at erstatte aldrende europæere med unge afrikanere er slet ikke så fjern for internationale organisationer.

Året er 2001. FN’s afdeling for økonomiske og sociale anliggender udgiver en flere hundrede sider lang rapport på forskellige sprog med overskriften: Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?

Befolkningsprognoser for europæiske lande pointerer at ‘population decline and population ageing’ er en demografisk trend, hvad vil kræve revurderinger i spørgsmålet om ‘international migration’ for at imødegå. Rapporten ‘considers replacement migration’ for otte lande (Tyskland, Frankrig…) og to regioner (Europa og EU).

Fra rapportens Executive summary (s. 1).

“The United Nations Population Division monitors fertility, mortality and migration trends for all countries of the world, as a basis for producing the official United Nations population estimates and projections. Among the demographic trends revealed by those figures, two are particularly salient: population decline and population ageing.

Focusing on these two striking and critical trends, the present study addresses the question of whether replacement migration is a solution to declining and ageing populations. Replacement migration refers to the international migration that would be needed to offset declines in the size of population and declines in the population of working age, as well as to offset the overall ageing of a population.

The study computes the size of replacement migration and investigates the possible effects of replacement migration on the population size and age structure for a range of countries that have in common a fertility pattern below the replacement level. Eight countries are examined: France, Germany, Italy, Japan, Republic of Korea, Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and the United States of America. Two regions are also included: Europe and the European Union. The time period covered is roughly half a century, from 1995 to 2050. …

Building upon these estimates and projections, the present study considers six different scenarios with regard to the international migration streams needed to achieve specific population objectives or outcomes for the eight countries and two regions mentioned above. These are not meant to be recommendations in any way, but illustrations of hypothetical scenarios.”

(Grafik: Cover, Pretext and Note)

(IV. Results, s. 32 – ‘Average annual net number of migrants between 2000 and 2050 to maintain size’)

(Annex Tables, European Union, s. 250 – ‘European Union, Replacement Migration Scenarios’)

Citater

“På et tidspunkt, formentlig mod slutningen af dette århundrede, ser kurverne så ud til at løbe sammen. Dermed vil nationen stå i den interessante situation, at mennesker af udenlandsk herkomst vil udgøre majoriteten i samfundet.” (Videnskabsjournalist Lars Henrik Aagaard, 2005)

“Det er uafvendeligt, at der vil være færre ‘oprindelige’ danskere… De føder simpelthen ikke tilstrækkeligt mange børn til at kunne erstatte dem, der dør. På samme måde er det trods den restriktive udlændingepolitik uafvendeligt, at indvandrere og deres efterkommere vil komme til at udgøre en stadigt stigende del af befolkningen. Det er et af tidens absolut største dilemmaer. Hvordan skal vi tackle den udvikling?” (Lektor Hans Oluf Hansen, 2005)

“Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt… Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo, hvis vi måler det på historikken.” (Professor Henrik Toft Jensen, 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103813/trackback

219 Comments »

 1. “Han fortabte sig i dobbelttænkningens labyrintverden. At vide og ikke at vide, at være overbevist om, at man holdt sig strengt til sandheden, medens man fortalte omhyggeligt konstruerede løgne; at bruge logik mod logik, at lade hånt om moralen og samtidig hævde, at man selv levede efter den, at tro, at demokrati var umuligt, og at Partiet var demokratiets vogter;”

  George Orwell 1984

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. august 2019 @ 19:32

 2. Der er brug for politiker udskiftning

  Kommentar by k. m. — 26. august 2019 @ 19:45

 3. .

  Danmarks Statistik har mistet al troværdighed. DS fylder os med sludder, vrøvl og falske tal. Rest-FN som USA har droppet, domineres af muslimske lande med Saudi-Arabien i spidsen. Hvad enhver dansker kan se med sine egne øjne, er at gaderne, butikkerne, bankerne, rådhusene, hospitalerne, parkerne, skolerne, togene, busserne, storbyerne, landsbyerne, torvene, togstationerne og boligkarre’erne vrimler med arabere, pakistanere og afrikanere.

  Kommentar by TP — 26. august 2019 @ 19:49

 4. Islamisterne har ikke fået smidt israelerne i havet, for israelerne gør modstand. Men mon ikke det bliver fantastisk nemt at udrydde danskerne? De er jo hjernevasket til at tro at gør man som strudsene, skal alting nok blive godt.

  Kommentar by TP — 26. august 2019 @ 19:53

 5. De skal lyve stærkere end nogen sinde for at køre denne til mål, men mon ikke det sædvanlig kneppeaffald acceptere løgnen omend de kan se det på gaden i KBH!

  Kommentar by Kim Henriksen — 26. august 2019 @ 20:03

 6. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man ikke dengang valgte en anden løsning, der gav en økonomisk gevinst til folk der fik et tredie barn. Det havde da været nemmere og langt billigere i længden, om så parret fik 1 million kr, ville det stadig kunne svare sig fremfor det lort vi ser i dag.

  Men de skvatmåse til politikerne var sikkert bestukket med oliepenge, dengang, som nu.

  Kommentar by kratos — 26. august 2019 @ 20:27

 7. *

  Kommunister er kendetegnet ved at de altid foretrækker dumme, brutale, kortsynede og morderiske “løsninger” på alle politiske “problemer”, problemer de selv har opfundet og skabt.

  Sanfundet vil de nedbryde, så de kan bygge et rødt “paradis” på ruinerne.

  Med løgne fik de danskerne med på at alle “ubekvemme” babyer skulle dræbes inden de nåede at se dagens lys. På den konto har de røde og de radikale allerede fået aflivet en million børn. Men kommunisternes blodtørst går videre end det.

  De ønsker at udrydde alle som på en eller anden måde står i vejen for deres vanvid, magtbegær og korrupte grådighed.

  Som alle historisk kyndige véd, har de røde og de brune socialister myrdet over 1OO millioner borgere, når tallene for TYskland, Sovjet, Kina og Cambodia mv. lægges sammen.

  Nu er det europæerne og danskerne som står i vejen for deres idioti og ondskab. Med Merkel og Ursula von der Leyen i spidsen vil man nu importere det halve Afrika til Europa. Det vil u-undgåeligt føre til sammenbrud, kaos, gangstervælde, terror og krig. Det hele vil udvikle sig på samme måde som i Sverige, hvor det røde vanvid er ved at smadre samfundet til atomer.

  Med alle de kommunister, feminister, forrædere, mandslinge og feltmadrasser der er kommet ind i partierne og medierne, kan Titanic-Danmark hurtigt kæntre og gå til bunds. Alle bundventiler er lukket op, vandet strømmer ind, og på broen er der kun ignoranter og folk med skyklapper og hørebesvær.

  København vil blive en kopi af Malmø, og Danmark vil få “svenske” tilstande overalt. Og de professionelle løgnere vil blive ved med at tale om berigelse og dalende kriminalitet.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 21:29

 8. Du har helt ret, kratos 20:27. Vi var nogle få ‘borgerlige’ demografer, der allerede sidst i 1970-erne kunne se på befolknings fremskrivningerne, at den danske befolkning ville gå tilbage i antal indenfor 15-20 år (som den etnisk danske befolkning da også faktisk også gjorde.)

  Vi troede naivt, at den stigende produktivitet og automatisering ville gøre, at det ville gå lige op og at ‘robotter’ ville overtage nogle af de kedelige jobs. Den udvikling var også igang og en vis tilbagegang i befolkningstallet, så vi som noget positivt.

  Ingen havde, såvidt jeg ved, forudset, at det faldende danske fødselstal ville medføre masseindvandring af befolkningsoverskuddet fra de industrielt underudviklede og kulturelt reaktionære, muslimske lande i Mellemøsten og Afrika. Det burde selvfølgelig aldrig have været tilladt. Men nu er ulykken sket, fordi hverken vælgerne eller politikerne forstår at træde på bremsen.

  Dansk kvinder har i et halvt hundrede år gennemsnitligt født ½ barn for lidt. Derfor går den etnisk danske befolkning tilbage og omkring 2065 kommer vi i mindretal i vores eget land. Det kan alle regne ud på deres lommeregner. Det er ikke raketvidenskab. Det er demografi og demografi er som bekendt vores skæbne.

  Havde vi dog blot i tide, som du nævner kratos 20:27, “valgt en anden løsning, der gav en økonomisk gevinst til folk, der fik et tredie barn”. Vel at mærke dengang gevinsten kun ville gå til etniske danskere, fordi der ikke var andre end etniske danskere dengang. Så ville meget have set anderledes ud og vi ville – som dyrene i naturen – mere energisk have forsvaret vores ‘naturlige habitat’ for vores børns skyld og det havde nok været det naturlige instinkt, der have vundet? Yngelpleje.

  Så forudseende var vi ikke og vi var mere optaget af “kvindernes frigørelse” og den skete med stor begejstring og de holdt op med at føde børn, fordi mediernes og popkulturen fik mange til at se ned på det. Det blev ‘umoderne’ at få børne og alle skulle i stedet ‘realisere sig selv’. Den udvikling kunne ikke stoppes og derfor finder der nu en befolkningsudskiftning sted.

  Kommentar by A-mad — 26. august 2019 @ 21:31

 9. Ophavsmanden til konspirationsteorien om “Den store udskiftning” er den fanske forfatter Renaud Camus. Homoseksuel. LGBT-aktivist. Oprindelig socialist.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Renaud_Camus

  “He is known for the theory of the “Great Replacement”, a conspiracy theory that claims a global elite is colluding against the European white populations to replace them with non-European peoples.”

  Det, der gør teorien til en konspirationsteori, er ikke det stigende antal indvandrere fra ikke-vestlige lande og deres efterkommere i lande som Danmark. Det er et faktum. Det er påstanden om, at en verdensopspændende elite bevidst arbejder på denne befolkningsudskiftning, som gør det til en konspirationsteori.

  Jeg indrømmer gerne, at liberale er ekstremt naive. De er suveræne vindere af Darwins Awards, fordi de i deres kulturløshed og historieløshed tror at have skabt en verden uden ondskab.

  Men det er svært at tro, at det er et bevidst ønske at udskifte den oprindelige befolkning i Europa med arabere, afrikanere, afghanere og parkistanere.

  Det skyldes snarere et sammenfald af uheldige omstændigheder:

  1. De internationale flygtningerettigheder, som efter 2. Verdenskrig blev indført på baggrund af Det Tredje Riges forbrydelser mod menneskeheden og andre landes uvillighed mod at tage imod flygtninge. Man kunne ikke forudse, at rettighederne ville blive misbrugt af migranter, som søger bedre velfærd i de europæiske lande.

  2. Amerikanske neokonservatives og senere europæiske landes imperalistiske krige i Irak, Libyen og Syrien, i et forsøg på at udbrede vestlige værdier som demokrati osv. Det har skabt flygtningestrømmen mod Europa.

  3. Ophævelsen af grænserne mellem nationalstaterne i Europa (EU).

  Kommentar by np — 26. august 2019 @ 21:41

 10. “Use of the Great Replacement (Danish: Store Udskiftning) conspiracy theory has become common in right-wing Danish political rhetoric. In April 2019, Rasmus Paludan, leader of the Hard Line party, which is widely associated with the Great Replacement,[65] claimed that by the year 2040 ethnic Danish people would be a minority in Denmark, having been outnumbered by Muslims and their descendants.[66] During a debate for the 2019 European Parliament elections, Rasmus used the concept to justify a proposal to ban Muslim immigration and deport all Islamic residents from the country, in what Le Monde described as Rasmus “preaching the ‘great replacement theory'”.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Replacement

  Kommentar by np — 26. august 2019 @ 21:44

 11. *

  Nogle er jo mere tænksomme og fremsynede end andre. Hundredtusindvis af danskere stemte nej til EØF i sin tid, og ligeså mange har været skeptiske overfor indvandringen lige fra starten. Men de har været alt for passive og vattede. Og efter murens fald hvor kommunisterne gik over til at kalde sig humanister, var der næsten ingen som protesterede mod at de infiltrerede skolerne og aviserne osv.

  Nu hvor kommunisterne vil udplyndre, fordrive og udrydde os, er der heller ingen som gider protestere. Som tøffelhelte, kagekoner og søvngængere går danskerne deres undergang i møde.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 21:45

 12. K I M.
  Jeg er nød til at skrive til Erling her, da jeg ikke kender hans email

  Til Erling: og andre.
  Hej Erling videoen er færdig om 10 min.
  og findes på:
  https://youtu.be/IQTVEQxLG7I

  Giv et responce nå du har gaflet den. ☺☺☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. august 2019 @ 21:57

 13. Så er 5. kolonne feministen “np” på spil igen. Dennegang med en løgnagtig og bortforklarende påstand om at der ikke er ved at ske en befolkningsudskiftning, og at påstande herom udspringer af konspirations-teorier.

  Man kunne ikke forudse…. jo godmorgen. Det har man kunnet forudse de sidste 3O-4O år. Det har længe været krystalklart for enhver normalt begavet, at det var sygt at nedlægge landegrænserne, og at give indvandrere større rettigheder end den oprindelige befolkning, fra dag 1. I årtier har der været en korrupt indvandringsindustri som svindlede med MR, og fyldte borgerne med løgne om racisme, berigelse og mangel arbejdskraft osv.

  “np”s mål er at sprede forvirring omkring de radigale/skabsradigale og masseindvandringen m.m. Er det ikke ret tydeligt?

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 21:57

 14. *

  Udvidet udgave.

  Så er 5. kolonne feministen “np” på spil igen. Dennegang med en løgnagtig og bortforklarende påstand om at der ikke er ved at ske en befolkningsudskiftning, og at påstande herom udspringer af konspirations-teorier.

  Man kunne ikke forudse…. jo godmorgen. Det har man kunnet forudse de sidste 3O-4O år. Det har længe været krystalklart for enhver normalt begavet, at det var sygt at nedlægge landegrænserne, og at give indvandrere større rettigheder end den oprindelige befolkning, fra dag 1. I årtier har der været en korrupt indvandringsindustri som svindlede med MR, og fyldte borgerne med løgne om racisme, berigelse og mangel arbejdskraft osv.

  “np”s mål er at sprede forvirring omkring de radigale/skabsradigale og masseindvandringen m.m. Er det ikke ret tydeligt?

  “np” er så naiv at forestille sig at det er svært at tro at der kan være et bevidst ønske om at udskifte europæerne med afrikanere, arabere, pakistanere og afghanere. Men det er da netop et bevidst ønske fra det muslimsk dominerede FN. Og om eliterne/bundfaldet er bevidst eller ej, så er de ihvertfald kolde, kyniske og hensynsløse overfor egne befolkninger.

  Og forsøger “np” ikke også at mistænkeliggøre Rasmus Paludan?

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 22:07

 15. 12. Til erling. Hold kæft noget tubelort. videoen er for lang, trods det jeg har hentet den der fra

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. august 2019 @ 22:08

 16. Igen viser Ole Jensen, at han simpelt hen ikke kan læse. Indlægget ovenfor af np er ret så tydeligt:

  > Det, der gør teorien til en konspirationsteori, er ikke det stigende antal indvandrere fra ikke-vestlige lande og deres efterkommere i lande som Danmark. Det er et faktum. Det er påstanden om, at en verdensopspændende elite bevidst arbejder på denne befolkningsudskiftning, som gør det til en konspirationsteori.

  Læs det, Ole. Og læs det så igen. Og én gang til.

  “np” siger klart, at det er et stigende antal indvandrere og efterkommere. Altså implicit at befolkningen udskiftes. Gik du lige glip af den detalje i din iver efter at kalde “np” en løgnagtig femtekolonne-feminist, fordi “np” er lidt tilbageholdende med at sige “det er noget de gør med vilje”.

  Du er ved at være pinlig, er du.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 22:09

 17. Ole Jensen aka TP aka Alexander Beaumont aka Bent Nielsen aka Ole Jensen aka osv … kl. 21:57

  Vil du ikke godt lade være med at kommentere mine indlæg? På forhånd tak.

  Du er virkelig en klam stalker, som forfølger andre kommentatorer på sitet, med vavittige beskyldninger som kun du selv forstår.

  Lad nu være med også at ødelægge dette kommentarspor.

  Kommentar by np — 26. august 2019 @ 22:14

 18. Du er virkelig en klam stalker, som forfølger andre kommentatorer på sitet, med vavittige beskyldninger som kun du selv forstår.

  Lad nu være med også at ødelægge dette kommentarspor.

  Kommentar by np — 26. august 2019 @ 22:14

  Åh. Gud. Niels O er opstanden fra De Dødes Grisestald i 4000 Roskilde, forbyd np, Niels O og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. august 2019 @ 23:18

 19. Hej igen Erling, og til andre:

  Så lykkedes det omsider, for satan hvor er det kringlet.

  https://youtu.be/NOLUUnvgQVw

  Husk nu at få den gaflet.
  giv lige et responce.

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. august 2019 @ 23:25

 20. Den har slår ud i en ægte 9,9 📈på Den Åbne Muhamedanerskala.

  Ifølge vidner bar kvinden et lille barn i sine arme. Svensk politi jagter lige nu gerningsmændene.

  En kvinde i 30’erne er ifølge svensk politi afgået ved døden efter et skyderi i Malmø

  Kvinde skudt ned på åben gade✅
  Skudt og dræbt, men hun bar et barn i armene✅
  Drabsmanden er formummet i sort bandeperker outfit top til tå med hætten oppe✅
  Gerningsstedet er Malmø, Sverigstan✅
  Men det kunne ligeså godt være Beirut, Raqqa, Riyadh eller Kairo✅

  Jeg spiser Qvortrups gamle sivhat live på Rasmus Paludans YouTube kanal, hvis drabsmanden er en Svensson eller Nilsson og ikke en Muhamed eller Achmed, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. august 2019 @ 23:25

 21. De såkaldte “borgerlige” politikere ønsker at importere billig arbejdskraft til deres donorer i erhvervslivet.

  Venstrefløjens politikere ønsker at importere røde stemmer for at få magten.

  De oprindelige befolkninger betaler prisen ved at blive udskiftet og miste deres hjemlande.

  Kommentar by HN3 — 26. august 2019 @ 23:33

 22. *

  Du startede selv, lille “np”, aka diverse andre. Du startede selv med at slynge om dig med beskyldninger, skældsord og “diagnoser”. Og du gik anok sammen med fru Carsten fordi du fandt det ubehøvlet og sindssygt at nogen kunne finde på at kritisere feminismen. Påstanden om at FN-“eliten”, Berlin-“eliten” og Paris-“eliten” osv. bevidst arbejder for at udskifte europæerne med “berigere” kan jo være rigtig! Meget tyder på at det er tilfældet. Hvordan kan “np” så tillade sig at fastslå at det er en konspirationsteori? Hun kan da højst sige at det muligvis er en sådan.

  Og er det ikke indskrænket og afstumpet, når “np” gør nar af indlæg der handler om hvordan mange danske patienter/voldsofre/invalide soldater/hjemløse unge/faderløse børn etc. påføres store lidelser, eller sendes i døden, pga. V, K og DF-regeringens skamløse nedskæringer af sygehusenes budgetter.

  Hele hendes indlæg bærer præg af at hun gerne vil bagatellisere den kynisme og hensynsløse ondskab der ligger bag Kalergi-planen og Marokko-traktaten. Se blot hvad Black Pigeon viser i sine film om Merkels migrant crisis/one year on, og se film der viser hvordan indvandrere terroriserer i Paris, Berlin, Rom, London og Bruxelles osv.

  Og trods en lang række af terror-attentater i Paris, Madrid og andre byer, hvor hundreder af sagesløse civile blev dræbt, har EU intet gjort for at sikre de ydre grænser, tværtimod.

  Sandheden er at de europæiske politikere koldt og kynisk er i gang med at smadre Europas civilisation og fremtid. “np” burde ikke forsvare det der sker, hverken på den ene eller den anden måde. Og hvad er meningen med hendes afsnit om Paludan?

  Når bloggere begynder at angribe medbloggere, i stedet for at skrive om emner der interesserer dem, kan de da sige sig selv at de risikerer at få svar på tiltale. Det er da infantilt at være forbavset over at få gensvar.

  Quark er åbenbart blevet feministernes følgesvend og medsammensvorne, men hvorfor vil denne herre eller frue så gerne blande sig med dem?

  Ærlig talt, jeg tror at I alle tre ønsker at afspore debatterne.

  Men OK, stopper “np” sine angreb, kan hun fra min side regne med at slippe for yderligere kritik af sin feministiske person. Men hendes indlæg, altså teksterne, kan stadig regne med kritik, hvis de forsvarer Chrborgs politik.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. august 2019 @ 23:57

 23. *

  ……skamløse nedskæringer af den sociale velfærd og sygehusenes budgetter……

  Kommentar by Ole Jensen — 27. august 2019 @ 00:20

 24. *

  “np” omskrev også befolkningsudskiftning (= etnisk udrensning) til “et stigende antal indvandrere” …… Det er et faktum. Nej, det vi taler om er ikke lidt flere indvandrere, men en flodbølge, en syndflod, en tsunami af millioner af krævende, utaknemmelige, voldelige og fanatiske kulturfjender. Måske 5OO-8OO millioner.

  Det er dette forsøg på bagatellisering der er den største fejl i “np”s indlæg.

  Kommentar by Ole Jensen — 27. august 2019 @ 00:34

 25. Måske skyldes udskiftningen ‘bare’:
  1. Liberalisternes principrytteri og deres drøm om gratis rengøringshjælp. Princip trumfer konsekvens.
  2. Den store vide verden vil lytter mere til et EU med 600 mill. indbyggere end et med 300 mill. Bange for at miste indflydelse.
  3. Og selvfølgelig: marxister/kommunister i samarbejde med et hav af professionelle menneskeretsaktivister, diverse jurister og organisationer der har gjort (misforstået) humanisme til deres levebrød.
  4. Hævn! Hadet til alt ‘hvidt’ og vestligt. Tror Sydkorea og specielt Japan snart ryger ned til os i den sorte gryde?
  5. Hva’ ved jeg :-)

  2012 “EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemslandenes etniske homogenitet” http://www.uriasposten.net/archives/38114

  FN havde Peter Sutherland (EU, Goldman Sachs, BP, Bilderberg) ‘UN’s special representative for migration’ 2006-2017.
  Barroso, formand for EU-Kommissionen 2004–2014, havde superliberalisten Phillipe Legrain (2011-2014) som økonomisk rådgiver.

  – og hvor gik Barosso hen efter EU? “… Barroso har bedt om og får udbetalt en såkaldt tidlig pension. Samtidig har Barroso siden juli arbejdet som bestyrelsesformand i Goldman Sachs International.” politiken.dk/udland/art5637467/F%C3%B8rst-gik-han-til-Goldman-Sachs-ndash-nu-f%C3%A5r-han-ogs%C3%A5-pension-af-EU

  Kommentar by anno — 27. august 2019 @ 00:39

 26. Det er så usmageligt, katastrofalt og vanvittigt det der foregår i Vesteuropa. Alt for mange lukker øjnene for den fremtid vi går imøde, jeg har forsøgt i lang tid nu at oplyse venner og bekendte om fremtiden. De kan ikke rumme det, de er de sagtmodige, og passer bare deres arbejde, de satser på at det skal nok gå alt sammen. De forventer at det har staten helt styr på, det har staten muligvis også, men det bliver ikke til deres børn og børnebørns fordel.

  Kommentar by Draugr — 27. august 2019 @ 01:40

 27. Migration replacement, som du skriver i overskriften, ville være rart:at erstatte migranter med indfødte – og med automatisering, robotter og computere – men det er desværre Replacement migration, som Forbrydernes Nationalforsamling og EU (udtale:ØV) nede i Øvropa går ind for:migranter, der erstatter indfødte. OK, det er flueknepperi, jeg ville bare gøre opmærksom på FN-rapportens ordrette titel.

  Kommentar by barfbag — 27. august 2019 @ 03:42

 28. Jorden går under og armageddon har været et emne i flere århundreder og når så datoen for forudsigelserne er overskredet ja så er der bare tale om en lille miskalkulation og forudsigerne udsætter men fastholder deres profeti.
  I flg. Glistrup skulle Danmark forlængst være et islamisk kalifat og han var ellers ret god til at regne (den ud)
  Forbyd staniolhatte i Danmark

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. august 2019 @ 04:20

 29. Draugr — 27. august 2019 @ 01:40

  Godt skrevet. Jeg oplever præcis det samme. Det er mig til evig forundring, at folk kan blive ved med at leve med løgnen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. august 2019 @ 06:16

 30. Altså vi vandre frem og tilbage over kloden, og der har i langt mindre grad indfundet sig befolkningsudskiftninger før i tiden (Danerne fordrev Sjællænderne og Jyderne, som fordrev andre folkeslag…her taler vi om andre forhold i tidsperspektiver…krige og grænsestridigheder), men i dag er expresstog, bil, flyvemaskine , og hurtiggående både, cruiseships opfundet. I går vil aldrig ligne i dag og i morgen. Men Islam er en human katastrofe uden sidestykke i historien. Vil gerne kæmpe for at bevare Danmark som en fri nation, hvor frihed, kærlighed, og kristendommens etik kan overleve i det jordbundne ansvar for den frihed og kærlighed vi fik fra vores forældre og forfædre Derfor Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 06:44

 31. PS: Vi lever altså også på en overbefolket klode. Allerede i 1970 erne talte man om at denne klode er overbefolket, og ville udbrede prævention til hele verden (Både Vatikanet og Islam var/er vel også imod. Vi skal bare undgå sex :-) :-) :-)). Dengang var vi vel omkring de 4,5 milliarder mennesker på kloden (cirka), i dag……Trods alt god tirsdag. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 06:49

 32. Gætter,,,,
  https://ekstrabladet.dk/112/politiet-efterforsker-eksplosion-ved-ejendom/7765853

  Kommentar by P — 27. august 2019 @ 07:26

 33. Der er ingen grund til at forfalde til kospirationsteorier om ‘befolkningsudskiftningen’. Som Kim Møller så fint har nævnt i sit eksemplariske journalistiske gravearbejde, er ‘Migration Replacement’ normal videnskabelig terminologi her anvendt af FN’s demografer.
  Demografi er skæbne. Derfor.

  Kommentar by A-mad — 27. august 2019 @ 07:49

 34. Ole Jensen kl. 23:57

  “Påstanden om at FN-“eliten”, Berlin-“eliten” og Paris-“eliten” osv. bevidst arbejder for at udskifte europæerne med “berigere” kan jo være rigtig!”

  Ja, selv om man er paranoid, kan man godt være forfulgt.

  “Hvordan kan “np” så tillade sig at fastslå at det er en konspirationsteori?”

  Jeg citerer blot Wikipedias artikel om Renaud Camus. Du forstår ikke, hvor radikaliseret du selv er. Terroristen bag angrebet i christchurch refererer i sit manifest til Renaud Camus’ teori.

  Du er fortabt. Men andre på sitet kan stadig nå at blive afradikaliseret.

  Kommentar by np — 27. august 2019 @ 07:54

 35. Begrebet ‘elite’ er ikke en nem størrelse at håndtere som en ‘entitet’ eller samlebetegnelse. Og hvis eliten identificeres konkret, kan de enkelte medlemmer godt have forskellige holdninger.

  Ikke desto mindre kan elite-begrebet godt være relevant i den grad det kan bruges til at forstå tendenser og strukturer. (Marxister yndede også at jonglere med det produktive begreb arbejderklassen uden at medlemmer af arbejderklassen følte, at det var dem, som marxisterne bejlede til).

  Alternativet er, at befolkningsudskiften i Europa sker på en hovedsløs måde uden kontrol af nogen magt (Og helt tilfældigt ikke tilsvarende sker i Japan osv.). Hvis man ikke accepterer, at befolkningsudskiften sker uden nogen vilje eller magt, bliver man nødt til at introducere begrebet en elite eller et magtapparat, der sætter sin vilje igennem. Det er så her man kan starte…

  Kommentar by traveler — 27. august 2019 @ 08:46

 36. Først anklager Ole Jensen (grundløst, i øvrigt) “np” for at være løgnagtig femtekolonne-feminist. Derefter bliver jeg så gjort til “medsammensvoren”, fordi jeg påtaler, at Ole Jensen ikke har læst præcist nok. At jeg skulle holde med feministerne er en direkte latterlig tanke. Bogstaveligt talt latterlig. Jeg grinede lidt af den, fordi den er så åbenlyst forkert.

  Derefter viser det sig, at Ole Jensen alligevel godt kan forstå, at den største synd “np” har begået, er at kalde det, som Ole Jensen kalder “befolkningsudskiftning”, for “et stigende antal indvandrere og efterkommere”.

  Dette alene er årsagen til tiraden. At man ikke bruger det ord, Ole Jensen vil have man skal bruge. Trods det har Ole Jensen bragt anklager imod mig om, at jeg blot ønsker at styre debatten og bestemme hvad folk må sige. Sten, glashus.

  Men Ole Jensen kan tydeligvis ikke selv se, at der er et problem i hans tækning; at den er meget radikal. Hvis man ikke giver ham uforbeholdent ret, er man hans fjende. Man kan se på samme fakta, men kommer man ikke til Ole Jensens radikale konklusion (eliten gør det bevidst) – ja, så er man en løgnagtig femtekolonne feministisk landsforrædder, der fortjener alle verdens ulykker.

  Jeg er på mange punkter ikke enig med “np” men:

  > Men andre på sitet kan stadig nå at blive afradikaliseret.

  Bingo.

  Kommentar by Quark — 27. august 2019 @ 08:59

 37. De politikere der står for importen af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister prøver at se gode ud med deres regnbuefarvede hul i knaphullet det er modsætninger der råber ud til borgerne men ingen reagerer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. august 2019 @ 09:02

 38. Ja, puha.. Gad vide (((hvem))) der står bag alt dette anti-hvide had.. Kunne det være “guds udvalgte”?

  https : / / ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf

  Over 1000 forskellige. Dette er ikke et tilfælde.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 09:09

 39. Men det vil I frikadeller selvfølgelig ikke undersøge, hehe.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 09:10

 40. Der er to muligheder :

  1 at danskere er snotdumme, og ikke mærker at deres folkevalgte politikere dolker dem i ryggen

  2 at flertallet af danskere ønsker Danmark ødelagt, og lader de folkevalgte udføre opgaven

  Nr. 2 er det værste, fordi ens nabo potentielt er en dødsensfarlig fjende

  Kommentar by k.m. — 27. august 2019 @ 09:22

 41. @21 at folk stadig tror på en “demokratisk” løsning er mig en gåde. Stram Kurs og Nye Borgerlige er underlagt samme globale kræfter som de resterende “borgerlige” partier. Folk skal virkelig til at indse at ændringen i vores samfund skal være total. Vores samfund er total infiltreret på alle offentlige poster af landsforrædere der tjener den globale elite.

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 09:26

 42. Kommentar by k.m.

  Hvorfor ikke begge dele? Nogle ønsker Danmark ødelagt, mens majoriteten bare har hovedet oppe i røven.

  Men altså.. Det er jo ikke anderledes end, når man prøver at få jer herinde til at forstå, hvad jøder og Israel er for en størrelse. I nægter at se beviserne, men kalder bare folk “nazier”, “anti-semitter” osv.

  Faktum er, at de fleste nationalister er lige så faktaresistente iht. jøder/Israel, som venstreorienterede er iht. Islam. Der er vitterligt ingen forskel.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 09:32

 43. Under overfladen ER Danmark det muslimske kalifat, som Glistrup advarede om ville komme.

  Forbyd skabs-muslimer på Uriasposten

  Kommentar by k.m. — 27. august 2019 @ 09:32

 44. Kommentar by k.m.

  Nej, under overfladen, styrer jøderne det hele.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 09:32

 45. Svanserne i svansemark stemte 98.5% for sharia, måske var det løgn, men de accepterede jo valgresultatet, så der er jo nok noget om snakken.

  Husk vi amerikanere hader allermest kommunister, perkere og pædofile børneovergrebsvaneforbrydere, og vi har mange snedige planer i vores verdensomspændende CIA, som vi bruger til at undergrave verdens forskellige regeringer. Det er den måde vi regerer verden på og ejer dem alle, via del og hersk.

  Vi amerikaneres vigtigste etniske gruppe er jøderne, som svanserne i svansemark heller ikke har fattet endnu. Dumskerne i det mikroskopiske ørige, det tidligere centrum for det nordiske polarimperium, som nu bare er en lille samling pisseøer i sundet, fatter sjældent noget af noget, da de alle er selvoptagede bøsse-kloge-åger

  Kommentar by Cat Girl — 27. august 2019 @ 10:17

 46. *

  EN KÆMPEKATASTROFE AF BIBELSKE DIMENSIONER KAN VÆRE PÅ VEJ!

  # Quark kan ikke forstå kritikken af “np” og har gjort sig til hendes hjælper/forbundsfælle/medsammensvorne.

  Men sandheden er at “np” manipulerer og bruger nysprog og eufemismer.

  F.eks. skriver “np” at “et stigende antal indvandrere” er et faktum. Men det er jo ikke det debatten handler om. Det er en fordrejning, en “indrømmelse” som bruges til på skrømt at vise at “np” er med på at der er et mindre problem.

  Men det handler overhovedet ikke om et lille eller mindre problem. Det handler om at en kæmpestor, gigantisk og 5OO meter høj FLODBØLGE af kulturfremmede, omkostningstunge og fjendtlige afrikanere og arabere er på vej mod Europa. En syndflod, en super-tsunami, en stormflod der får alle hidtidige flodbølger til at ligne noget med vandpytter og en dryppende vandhane.

  Når man læser “np”s mange indlæg, kan man nok i længden ikke undgå at få indtryk af at hun er en ivrig forsvarer af de Radikales og Venstres forræderiske indvandringspolitik. At bagatellisere kæmpetruslen mod Europa og Danmark til at være noget med et “stigende antal vanddråber” er en usympatisk form for manipulation.

  Men mærker hensigten, og bliver trist.

  Da “np” igen og igen giver folk fjerndiagnoser og kalder dem paranoide og sindssyge hvis de kritiserer hendes skriverier, vil jeg for en sikkerheds skyld bemærke at det med de 5OO meter er billedsprog.

  Kommentar by Ole Jensen — 27. august 2019 @ 10:20

 47. Som sagt tidligere så lyder “Migration Replacement” i overskriften forkert, når det retteligt hedder “Replacement Migration”

  En migrant-erstatning (erstatning for en migrant) er ikke en erstatnings-migrant (som erstatter fx danskere)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. august 2019 @ 11:00

 48. Et par kilder på den store udskiftning i Europa og Nordamerika:

  Briterne på vej til at blive mindretal i Birmingham
  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/british-white-people-to-become-12800842

  Briterne allerede i mindretal i deres egen hovedstad
  https://www.bbc.com/news/uk-21511904

  Tyskere i mindretal i Frankfurt
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-4652002/Native-Germans-minority-Germany.html

  Hollændere i mindretal i deres egen hovedstad
  https://www.dutchnews.nl/news/2017/03/ethnic-dutch-a-minority-in-big-cities-says-researcher/

  hvide amerikanere kommer i mindretal i USA omkring 2050
  https://www.chicagoreporter.com/the-us-white-majority-will-soon-disappear-forever/

  Demokratisk politiker og tidligere vicepræsident, Joe Biden udtaler fr et par år siden:

  – Strømen fortsætter. Og den kommer ikke til at stoppe. Det er noget af det vi bør være mest stolte af. Folk som mig med europæisk baggrund vil udgøre en mindretalsgruppe for første gang i 2017 i USA. Mindre end 50 % af befolkningen i USA vil fra det tidspunkt og fremadrettet vil være fra en hvid europæisk baggrund. Det er ikke en dårlig ting. Det er en styrke for os.

  https://www.youtube.com/watch?v=1F-Ns-DuTVM

  Kommentar by Dann Thygesen — 27. august 2019 @ 11:15

 49. Ezra Klein: “Amerika bliver brunt”

  https://www.msnbc.com/melissa-harris-perry/watch/how-the-browning-of-america-is-imminent-309395011533

  Kommentar by Dann Thygesen — 27. august 2019 @ 11:17

 50. As nordic people,we should stay away from united nations!!! They bring death and destruction and it was invented by the same people,who sat up federal reserve and all the other “national”banks.
  Forbyd islam -og skat,som er banksternes sugerør i vores lommer

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2019 @ 11:20

 51. Tak – Lotte Folke på Deadline må fyres for hvad der skete søndag aften ved at undlade at fortælle om virkeligheden af befolkningsudskiftningen og deltagelsen ved inkompetente Kevin Shakiri.

  Kommentar by Moth — 27. august 2019 @ 11:30

 52. Ole Jensen – det er som at tale til en dør. En rabiat, injurierende, radikaliseret dør, der sætter egne gætterier lig sandhed og konstant smider om sig med hyperbolsk retorik.

  Kommentar by Quark — 27. august 2019 @ 11:54

 53. Kommentar by Nielsen

  Men hvem er banksterne? Hvem ejer medierne, sociale medier, DNA test firmaer, hvem centraliserer al teknologisk udvikling i ét bestemt land? Hvilken folkegruppe er det, der konstant på twitter sidder og taler om at hvide bare skal ned med nakken?

  Hvem har adskillige kæmpe lobbyorganisationer i USA? Hvem er det, der manipulerer hele verden, men som man ikke kan tillade sig at kritisere fordi de har opdigtet et falsk folkemord, som de bruger som skjold hver gang de kritiseres?

  Hvem er vores “bedste allierede” i Mellemøsten, det “eneste demokrati”, som konstant plæderer for krig men aldrig selv deltager?

  ((()))

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 12:36

 54. OT Kim, jeg føler det skal koncentreres om mediernes skjulte Agenda.

  DR er nogen rigtige røvhuller, de ønsker ikke sandheden kommer frem. De lyver og bedrager, fylder folk med løgn.
  Men videoen holdt da en dag. Erling nåede vidst ikke at nappe den.
  MEN DEN lever i bedste velgående på Snahanen, OG PÅ MIN “Computer”
  ———————————————————————
  Hi Charles Nielsen,

  Due to a copyright claim, your YouTube video has been blocked. This means that your video can no longer be played on YouTube.

  Video title: Sandheden om DR2’s tåbelige indslag om højreekstremisme
  Copyrighted content: Deadline | DR1
  Claimed by: DR

  View claim details

  Your video was manually reviewed by the copyright owner or someone on behalf of the copyright owner.

  Why this can happen
  •Your video might contain copyrighted content.
  •Copyright owners can choose to block YouTube videos that contain their content.

  Need copyright-safe songs?
  When choosing music for your next video, you can avoid copyright-related issues by picking a song from the YouTube Audio Library. We’re adding new tracks all the time!

  – The YouTube Team
  ————————————————————————–
  De fordrejende røde svin sidder vidst på lånt tid. DR er Hadspredere, løgnere og holder sandheden tilbage, vildleder folket. Håber meget snart det får en ende med denne hadspredning.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. august 2019 @ 12:59

 55. >Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 12:36

  – i så fald spiser de sig selv via intersektionel feminisme (identitetspolitikken, critical race theory) https://www.israeltoday.co.il/read/rashida-tlaib-and-the-case-for-the-white-jew/ hvem bli’r de næste?

  Kommentar by anno — 27. august 2019 @ 13:27

 56. Kommentar by anno

  Ja, nogle af deres midler giver bagslag. Det er ret komisk.

  Men der er ingen tvivl om, at de har en agenda. Ingen tvivl.

  boards dot 4chan dot org/pol/thread/224529821

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 13:31

 57. Charles har lige beskrevet, hvad der sker, år jødiske ADL får tildelt retten til at udøve censur, på vegne af de sociale medier.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 13:57

 58. Kommentar by Hr. Snusk

  Ja, det er usselt. For da ikke at nævne, hvordan HIAS har samlet over 1500 rabbinere i USA, der står sammen om at plædere for ubegrænset masseindvandring, samtidigt med, at de plæderer for en jødisk etnostat i Israel. Hykleri kan knapt beskrive det.

  www dot timesofisrael dot com/1500-us-rabbis-urge-trump-to-support-refugees/

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:00

 59. Fra i morges: “Your comment is awaiting moderation.”
  Hvor længe skal den hænge i filteret?

  Kommentar by traveler — 27. august 2019 @ 14:06

 60. En mand er i dag (ifølge BT-netavisen) dømt ubetinget 6 måneders fængsel for at kæmpe IMOD islamisk stat…..?????????????? Er der nogen der fatter Juraen her??????? Altså han støttede det som vores Soldater kæmper imod, og får så 6 måneders ubetinget fængsel for det (??????????). Sindssyg jura (Der hvor han burde have haft en medalje og positiv omtale). ????????????????

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:11

 61. “As rabbis, we take seriously the biblical mandate to ‘welcome the stranger.’ Grounded in our history and values, we will continue to raise our voices in support of refugees and call on our great nation to uphold a legacy of welcome.”

  Og tænk så på Fort Israel.. Står sgu lidt i kontrast, må man sige.

  Israel er desuden den eneste atommagt i verden, der ikke er underlagt kontrol af det Internationale Atomenergiagentur.

  Det skal nok blive spændende at se, hvad der sker i fremtiden. Flere og flere vågner op til, hvad der foregår, fordi det er efterhånden så latterligt åbenlyst. Selv Stefan Molyneux er begyndt at tweete om jøder hele tiden. Han har ellers været lige så afvisende omkring jødespørgsmålet, som mange herinde på urias.

  Problemet er, at folk bare benægter uden at undersøge det, fordi de tænker “EJ, det kan SIMPELTHEN ikke passe!!”.. Nøjagtigt som venstreorinterede gør med Islam og muslimer.. Men det bliver ikke ved, heldigvis. Folk skal nok vågne op – især når de bliver censureret – fordi hvor søger de så hen? – De søger hen, hvor alle vi andre har været i årevis. Bitchute, 4chan osv.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:12

 62. Tillæg 58) Tommy Mørck er hans navn. Støt den mand.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:13

 63. Kommentar by Michael Unna

  Ja, man må endelig ikke kæmpe imod Israel’s crypto-hær.. Så kommer man i fængsel.

  www dot independent dot co dot uk/news/world/middle-east/isis-israel-defence-force-apology-attack-unit-golan-heights-defense-minister-moshe-ya-alon-a7700616 dot html

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:18

 64. 51) Israel har hele sin eksistens været i krig imod den arabiske verden, idet Den arabiske verden hele tiden har villet fjerne den fra landkortet og ødelægge den. Israels beskyttelse har rigtigt nok været USA det meste af tiden, og ja. Helt fint for mig at det indtil videre har været den eneste atommagt i Mellemøsten.De har aldrig brugt selvmordsbørnesoldater eller hængt homoseksuelle, eller truet den frihed vi deler. Pakistan har i dag Atomvåben. Og jeg ville være langt mere -angst (urolig)- for fremtiden, hvis Iran får Atomvåben (som en af de mest modbydelige regimer på nuværende tidspunkt). Jeg ville også være langt mere bange, hvis jeg havde vidst at Direktøren hos CIA, i sin tidligere tid havde konverteret til Islam, under sit ophold hos USA ambassade i Saudi Arabien. Den uhyggelige misærer afslørede Trumf, hvorefter han fik ham fyret. HURRA FOR DET. Jeg er langt mere urolig (eller finder det dessideret uhyggeligt) den indflydelse Islam får via donationer og opkøb af statsobligationer i USA fra bl.a Saudi Arabien. Israel har aldrig brugt Atomvåben, imens Iran i FN Direkte har truet med glæde at bruge dem til at udslette Israel. Alene det burde have gjort de blev smidt ud fra FN, men det er som bekendt ikke sket. I stedet ser det ud til at EU (Gud hjælpe mig) tager dem seriøst som forhandlingspartner???? De er ligeså troværdige som Nord Korea, eller Hitlertyskland var, så indtil videre vil jeg til enhver tid støtte Israels ret til eksistens og sikkerhed. Hvis Araberne nedlagde våbene, ville der være fred og fordragelighed. Hvis Israel gjorde det samme, ville de øjeblikkeligt blive udslettet.Tak til Israel for at tage de værste tæv. (Palestinænsernes had til Israel slår til enhver tid, Deres kærlighed til Deres egne børn. Det er alene Islams skyld). Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:27

 65. @61 Ja, sjovt som IS har været igang i alle lande omkring Israel! Hvem kunne mon have en interesse i det? Hvem kunne mon have en interesse i et gennemsmadret Iran? Hvem kan styre USA og Trump? Der er vist en sølvpapirshat der trykker på mit dellehovede!

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 14:27

 66. https://youtu.be/NOLUUnvgQVw

  Den lever sgu endnu.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. august 2019 @ 14:36

 67. @62 Michael Una…du kan takke dine jøder og Israel for alle muslimerne i Europa og Danmark. Hvor er din loyalitet egentlig: hos Israel eller Danmark? Jeg har kun loyalitet for danskere der er loyal over for mig og aldrig over for noget ørkenfolk om det så er muslimer eller jøder. De hører til dernede og ikke her! Jeres dobbelloyalitet er skræmmende og det gør jer ikke bedre end venstrefløjens loyalitet over for muslimer! Stop det nu og vær kun loyal over for danskere!

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 14:37

 68. Kommentar by Michael Unna

  Gid du dog gad vide..

  Synes du ikke, at det er sjovt, at der er en 1:1 korrelation mellem hvor meget “venner” man er med Israel, og så det antal fjender man får i Mellemøsten?

  Hvad har Israel nogensinde gjort for Vesten? – Udover at tigge os om at bekrige muslimer – hvor Israel så ikke engang selv gider at deltage i krigene.

  Du burde undersøge, hvad “Greater Israel” og “The Third Temple” er.

  Når man først forstår jødernes rolle i verden, så forstår man pludselig hele grundlaget for Den Nye Verdensorden.

  Jøderne planlægger at styre hele verden fra Jerusalem. De tror vitterligt på, at vi bare skal være deres slaver og leve efter deres Noahide love. Det står sort på hvidt i deres religiøse tekster.

  Her er f.eks. en jødisk side, hvor det bliver forklaret. Og husk på, siden er lavet af en jøde, så man må tage det for gode varer, når de skriver det om dem selv:

  www dot jewfaq dot org/mashiach.htm

  Scroll lidt ned til der hvor der med store sorte bogstaver står “The Mashiach”, og så læs, hvad der står..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:38

 69. “Before the time of the mashiach, there shall be war and suffering (Ezekiel 38:16)

  The mashiach will bring about the political and spiritual redemption of the Jewish people by bringing us back to Israel and restoring Jerusalem (Isaiah 11:11-12; Jeremiah 23:8; 30:3; Hosea 3:4-5). He will establish a government in Israel that will be the center of all world government, both for Jews and gentiles (Isaiah 2:2-4; 11:10; 42:1). He will rebuild the Temple and re-establish its worship (Jeremiah 33:18). He will restore the religious court system of Israel and establish Jewish law as the law of the land (Jeremiah 33:15).

  Det bliver ikke mere åbenlyst.

  Her er et par videoer, hvor jøder åbenlyst indrømmer, at de mener, at vi “goyim” bare er deres slaver:

  youtube dot com/watch?v=CEAmtWd6aD0

  youtube dot com/watch?v=BcmPWwdkkSg

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:41

 70. Det er i grunden ikke et problem at befolkningstallet skrumper eller at befolkningen aldres. Det kan vel være at små byer dør, eller at huspriserne eller den økonomiske vækst falder, men så tilpasser man sig jo det. Vi lever i en oppustet økonomisk bobbel, men er vi i grunden rigere end dengang vi kun var 5 mil. mennesker?

  Kommentar by Zatopek — 27. august 2019 @ 14:45

 71. #62, Michael Unna

  “I sin rapport om terrorisme fra 2000-2001 beskrev FBI organisationen som en “voldelig ekstremistisk jødisk organisation”. Organisationen Terrorism Knowledge Base skriver, at JDL i sine tidlige år var en aktiv terrororganisation. FBI har desuden påpeget, at både aktive og tidligere medlemmer finansierer den forbudte israelske terrororganisation Kahane Chai.”

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

  Eller hvad med USS Liberty:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

  Påfaldende at USA efterfølgende gik all in på at være Israels skødehund efter det svineri, synes du ikke?

  Læs om AIPAC, selvom du er ligesom de andre fra boomer-generationen: Hjernevasket med Holocaust og vrøvlet om den evigt forfulgte jøde. Hvorfor mon europæerne har hadet jøder i hundredevis af år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 14:47

 72. #62, Michael Unna

  “I sin rapport om terrorisme fra 2000-2001 beskrev FBI organisationen som en “voldelig ekstremistisk jødisk organisation”. Organisationen Terrorism Knowledge Base skriver, at JDL i sine tidlige år var en aktiv terrororganisation. FBI har desuden påpeget, at både aktive og tidligere medlemmer finansierer den forbudte israelske terrororganisation Kahane Chai.”

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

  Eller hvad med USS Liberty:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

  Påfaldende at USA efterfølgende gik all in på at være Israels skødehund efter det svineri, synes du ikke?

  Læs om AIPAC, selvom du er ligesom de andre fra boomer-generationen: Hjernevasket med Holocaust og vrøvlet om den evigt forfulgte jøde. Hvorfor mon europæerne har hadet jøder i hundredevis af år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 14:48

 73. #62, Michael Unna

  “I sin rapport om terrorisme fra 2000-2001 beskrev FBI organisationen som en “voldelig ekstremistisk jødisk organisation”. Organisationen Terrorism Knowledge Base skriver, at JDL i sine tidlige år var en aktiv terrororganisation. FBI har desuden påpeget, at både aktive og tidligere medlemmer finansierer den forbudte israelske terrororganisation Kahane Chai.”

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

  Eller hvad med USS Liberty:

  ht tps://en.m.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

  Påfaldende at USA efterfølgende gik all in på at være Israels skødehund efter det svineri, synes du ikke?

  Læs om AIPAC, selvom du er ligesom de andre fra boomer-generationen: Hjernevasket med Holocaust og vrøvlet om den evigt forfulgte jøde. Hvorfor mon europæerne har hadet jøder i hundredevis af år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 14:48

 74. Folk har så travlt med, hvad der står af syge ting i koranen – hvilket også er fint nok, da islam og muslimer er dybt sygt/syge.

  Men hvad står der i de jødiske skrifter?

  “If a ‘goy’ (Gentile) hits a Jew he must be killed.” (Sanhedrin 58b)

  “If a Jew finds an object lost by a ‘goy’ it does not have to be returned.” (Baba Mezia 24a)

  “If a Jew murders a ‘goy’ there will be no death penalty.” (Sanhedrin 57a)

  “What a Jew steals from a ‘goy’ he may keep.” (Sanhedrin 57a)

  “Jews may use subterfuges to circumvent a ‘goy.’” (Baba Kamma 113a)

  “All children of the ‘goyim’ (Gentiles) are animals.” (Yebamoth 98a)

  “Girls born of the ‘goyim’ are in a state of ‘niddah’ (menstrual uncleanness!) from birth.” (Abodah Zarah 36b

  “The ‘goyim’ are not humans. They are beasts.” (Baba Mezia 114b)

  “If you eat with a ‘goy’ it is the same as eating with a dog.” (Tosapoth, Jebamoth 94b)

  “Even the best of the ‘goyim’ should all be killed.” (Soferim 15)

  “Sexual intercourse between the ‘goyim’ is like intercourse between animals.” (Sanhedrin 74b)

  “When it comes to a Gentile in peace times, one may harm him indirectly, for instance, by removing a ladder after he had fallen into a crevice.” (Shulkan Arukh, Yoreh De ‘ah, 158, Hebrew Edition only)

  “‘Yashu’ (derogatory for ‘Jesus’) is in Hell being boiled in hot excrement.” (Gittin 57a)

  [’Yashu’ is an acronym for the Jewish curse, ‘May his (Jesus) name be wiped out forevermore.’]

  “Yashu (Jesus) was sexually immoral and worshipped a brick.” (Sanhedrin 107b)

  “Yashu (Jesus) was cut off from the Jewish people for his wickedness and refused to repent.” (Sotah 47a)

  “Miriam the hairdresser had sex with many men.” (Shabbath 104b, Hebrew Edition only)

  “She who was the descendant of princes and governors (the virgin Mary) played the harlot with carpenters.” (Sanhedrin 106a)

  “Christians who reject the Talmud will go to hell and be punished there for all generations.” (Rosh Hashanah 17a)

  Her er, hvad de mener om sex med småbørn:

  “Come and hear! A maiden aged three years and a day may be acquired in marriage by coition and if her deceased husband’s brother cohabits with her, she becomes his.” (Sanh. 55b)

  “A girl who is three years of age and one day may be betrothed by cohabitation.” (Yeb. 57b)

  “A maiden aged three years and a day may be acquired in marriage by coition, and if her deceased husband’s brother cohabited with her she becomes his.” (Sanh. 69a, 69b, also discussed in Yeb. 60b)

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:48

 75. IS har opstået dengang man fjernede Saddam Hussein i Irak. Sunnimuslimerne udgjorde et mindretal, men Saddam Hussein klan og familie var Sunnimuslimer. Derfor var irak hovedsagelig Sunnimuslimsk i magten. Saddam Hussein stolede næsten kun på kristne, og sunnimuslimer. Derfor havde kristne det også relativt godt i forhold til den øvrige Mellemøsten (i forhold til …ja). Hans udenrigsminister var kristen. Mod nord, for Bagdad var der kurdere, som var mere eller mindre ligeglade med Sunni og Shia Islam. De ville bare have en selvstændig nation ud fra Deres sprog og kultur.Mod syd var Shiaislam altdomminerende. Syrien var/er regeret af Aliviterne -Shiaislamisk kult, og havde derfor tætte bånd til Iran, ligesom Hitz Bollah (Guds parti) var/ er en Shiamuslimsk millits, som domminere i Libanon. Hamas og PLO er som sagt Sunnimuslimer. Efter Saddam Hussein havde været så Dum at indtage Kuwait, piftede det Kuwaitiske regime efter Saudi Arabien, som piftede efter USA og FN etc etc. Resten kender vi i FN ping pong i et årti. USA har muligvis tænkt på hurtige petrodollars, hvis de fik indtaget Irak og fjernet Saddam Hussein. så da de 10 -12 år efter fik fjernet ham med magt, hvor skulle så Det Sunnimuslimske mindretal hente hjælp???? USA??? Det måtte blive Al QAida og Saudi Arabien. En masse dygtige efterretningsfolk og millitære eksperter under Saddam Hussein fik hjælp og fik stablet IS hæren på benene. USA OG VESTENS IDIOTNAIVE DRØM OM AT SKABE DEMOKRATI I EN ISLAMISK PRÆGET VERDEN, KUNNE SELVFØLGELIG IKKE FØLGE MED VIRKELIGHEDEN PÅ JORDEN. ISLAM HAR OVERHOVEDET IKKE EN KÆRLIGHEDSHEBNSYNSFULD FORSTÅELSE FOR INDIVIDET I DEN FORBINDELSE, MEN TROR BLINDIDIOTISK AT GUDS MAGT SKAL OMFATTE JURA OG KLAN I DENS RELIGIØSE SELVFORSTÅELSE. DET HAR INTET MED JØDERNE AT GØRE, SOM BÅDE SUNNI OG SHIAISLAM BRUGER SOM SYNDEBUK FOR DERES EGET MISLYKKEDES LIV, OG ISRAEL PRØVER DESPERAT AT SNO SIG UDENOM DENNE IDIOTINTERNE KONFLIKT, SOM OGSÅ INDBEFATTER AT BÅDE SUNNI OG SHIA ANSER HINANDEN FOR AT VÆRE HINDANDENS VANTRO FJENDER, MED ALT DEN IDIOTRELIGIØSE TOLKNING OM HVEM DER BURDE HAVEV VÆRET KHALIF EFTER MUHAMMED FOR CIRKA 1300 ÅRS TID SIDEN VORES TIDREGNING. Vestens idiotiske selvforståelse om at alt er ligegyldigt religiøst er også skyld i misæren. Det er derfor vesten dekadent moralsk temmelig afstumpet sender dens egne soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af Islam, sammentidig med at Vesten lefler for samme religion. Det er det mest modbydelige fra Vestens politikeres side, fordi de fejt ikke vil erkende virkeligheden, men gemmer dem selv med hovedet i busken i bortforklaringer. Jeg gætter (gætter) på det skyldes fejhedsdiplomati, og at de åbenbart ikke tør forsvare den frihed, som de fik i arv fra Deres forfædre, og især Winston Churchill (æret være hans minde). Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:51

 76. PS: Erdogan har også indriekte støttet IS, da De også kæmpede imod kurderne, som selvom de for det meste har sunnibaggrund, har stået for mere frihed end andre islamiske grupperinger i Deres kamp. Jøderne har i den forbindelse INTET med det at gøre. Hizbollah har også kæmpet imod IS, fordi de er Shiamuslimsk funderet med Iran som sponsor.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:54

 77. PPS: hvornår lærer -vantro- at de ikke kan lære-rettroende – noget som helst om frihed og demokrati.????????..suk suk suk suk suk suk suk.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 14:55

 78. Harold Rosenthal – jøde og zionist:

  “” It is becoming apparent that an awakening is occurring even here in America. We had hoped that through our devastation of Christian Germany that any subject dealing with us would be a fearful taboo. However, there seems to be a resurgence here in the one nation that we so strongly control. We are presently making plans for a rapid exodus. We know that when the light begins to dawn there will be no stopping it. All efforts on our part will only intensify that light and draw focus upon it.

  “We fear that light is coming forth in movements across this land, especially yours. It has amazed us how you have been successful in reaching the people after we closed every door of communication. This, we fear, is a sign of a coming pogrom that will take place in America soon. The American public has realized that we are in control, which is a fatal mistake on our part. This nation could never be the land of the free as long as it is the land of the Jew.
  (This is a concept most patriots cannot understand. Patriots have spent untold man-hours fighting the IRS, the Federal Reserve, the media, Congress or government in general. These things are merely tools which the Jew now uses against the detestable ‘goyim’. The problem is not the tool or device, but the heathen in control of it.)

  “This is the revelation that will be our undoing. The American people have been easily ruled through our propaganda that the pen is mightier than the sword. We virtually get away with murder, and all the goy do is to talk about it, which is ineffective since we, the masters of propaganda, always publish a contradicting account. If the Aryan would review history and apply those lessons of the past, then the pen will be thrown down in disgust and the sword wielded in the heat of passion. (A recurrence to history would edify our minds and show us that the European countries solved their Jewish problem only by use of force.) Thus far, we have escaped the sword, when the only reprisal is some periodical of no repute, or some pamphlet with limited circulation. Their pen is no match for ours, but our constant fear is that they may open their eyes and learn that no change was ever brought about with a pen. History has been written in blood, not with ink. No letter, editorial or book has ever rallied the people or stopped tyranny. We understand this principle and are continually propagandizing the people to write letters to the President, to Congress and to their local media. We are safe to continually exploit, intimidate and disenfranchise the white American as long as they are preoccupied with the illusion of educating the masses through printed material. Woe be unto us if they ever see the futility of it, lay down the pen and employ the sword.”

  archive dot ph/RkL3D

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:56

 79. Michael.. Undersøg nu, hvad jødedommen er. De er IKKE dine venner. Fat det dog. Hvorfor tror du, at de infiltrerer hele højrefløjen i Vesten og får jer til at slikke røv på dem for vildt?

  Se bare Tommy Robinson’s seneste dokumentar.. Den hedder “Shalom”, haha. Det er for vildt, at folk ikke kan se det.

  JA, Islam er vores fjende, men det betyder ikke, at jøderne er gode, bare fordi jøder og muslimer er uvenner. Dine fjenders fjender er ikke nødvendigvis dine venner.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 14:58

 80. Fint nok Michael. Ret skytset mod muslimerne og de naive vesterlænding. Ikke ét negativt ord om Israel.

  Indoktrineringen har virket perfekt, ligesom den gjorde på mig, indtil jeg selv begyndte at kigge nærmere på jødernes rolle, som undergravere og såere af splid.

  Ligeså svært det er at forklare for dig, som at forklare en væmmeligbo hvorfor islam IKKE er en smuk og fredelig religion.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 15:03

 81. 73-74) Ja der skal nok være nogle få Jødiske kultiske organisationer, som drømmer sig langt væk i et eller andet mærkværdigt jødisk regime (hvor mange Jøder er der i verden? hvor mange muslimer er der?). Såvidt jeg ved så må/vil Ortodokse Jøder ikke engang have millitærtjeneste i Israel (??????????????) :-) :-) :-), og de skulle være de mest rabiate (og fattige) i Israel:-) :-). Jeg mener jeg engang for lang tid siden (pr hukommelse) så en reklame for et parti i Israel, som vel må være Israels svar på De Radikale, hvor formanden i reklamen spiste en (svine)pølse :-o :-). Jøderne er mange ting og forskellige i forhold til tilhørsforhold o.a. De lægger meget vægt på afstamning, og selvfølgelig også omskærelse etc etc etc, men de er i dag i Europa og USA en presset gruppe. DE SKULLE VÆRE STÆRKE FOR AT OVERLEVE. Israels har under et besøg i Frankrig opfordret De Franske Jøder at udvandre til Israel. Klog mand. Jeg vil være langt mere bange for Frankrig som den atomstormagt den er i dag, hvis den med den idiotiske ledelse og EU falder til Islam. Jøder er bare en form for syndebuk for politiske frustrationer for Islam/muhammedanere, eller nogle få konsperationsnørder. Men ellers er de mere fredelige og medgørlige end Muhammedanere nogensinde har været.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:06

 82. Kommentar by Hr. Snusk

  “Ligeså svært det er at forklare for dig, som at forklare en væmmeligbo hvorfor islam IKKE er en smuk og fredelig religion.”

  Lige nøjagtigt. Det er præcis det samme. Nøjagtigt den samme mentalitet, der ligger bag.. Komplet faktaresistens. Jeg har endda oplevet folk herinde, der ville have mig banned fordi jeg nævner jøder – nøjagtigt som venstreorienterede vil have islamkritikere banned. Og sjovt nok sidder de selv samme koshernationalister og tuder op om, at de bliver banned på facebook..

  It’s all so tiresome..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:06

 83. Michael Unna

  De er på ingen måde en presset gruppe. De sidder tungt på bankerne, medierne, sociale medier, LGBT propagandaen,

  Susan Wojcicki – Youtube CEO. Jøde.

  Mark Zuckerberg – Facebook CEO. Jøde

  Facebook ejer også snapchat og instagram..

  Skal vi begynde at snakke om Rothschild osv?

  Jøder vil have dig til at TRO, at de har det hårdt, men det har de ikke. De er mange gange blevet grebet i at rende og male hagekors på deres egne gravpladser for at få medlidenhed af naive mennesker.

  Her er bare et eksempel:

  www dot independent dot co dot uk/news/world/americas/jewish-man-andrew-king-spray-paint-swastikas-new-york-schenectady-nazi-own-home-a7643996 dot html

  Her er en samling af over 1100 tweets fra lige så mange forskellige jøder, der sidder og kalder til folkemord og had mod hvide:

  ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive dot pdf

  Du er blevet komplet hjernevasket til at tro, at de er de evindelige ofre. Vågn nu op.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:11

 84. 79) Vi skal lære at forsvare og selv imod Islam, eller også går vi til grunde. Det er IKKE Jødernes ansvar!!!!!!!. Derudover vil jeg lige orientere dig om at en meget venlig Jøde kæmper og for Tommy Robinson og hans kamp imod UK,s forræderiske politiske forfølgelse af ham. Se det selv på Youtube. (Har på stående fod glemt navnet – Avi- et eller andet).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:13

 85. Og desuden, Michael.. Jøder kan altid bare tage tilbage til Israel. Alle etniske jøder kan frit og kvit få statsborgerskab i Israel, hvis de består en DNA test.

  Apropos DNA tests.. Vidste du godt, at de tre største DNA testing firmaer i verden er ejet af jøder? Lidt suspekt, ikke sandt?

  Som du selv nævner, så findes der kun ca. 15 millioner jøder i verden.. Er det ikke lidt sjovt, at de sidder på tungt på medierne, sociale medier, DNA firmaer, banker, NGO flygtninge organisationer osv?

  Tjek det her – det er DEM, der importerer indvandrere til Europa, og det gør de for at udslette os hvide mennesker:

  imagizer dot imageshack dot com/img924/7311/t9Ki1X dot jpg

  Samtlige organisationer er jødiske..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:15

 86. 83) ja ellers havde de nok heller ikke overlevet, som religiøs gruppe. De har i årtusind tilpasset sig omgivelserne, hvor der har været tolerance til det (Henry Kissinger). Der er sikkert mange stenrige Jøder. Hvordan er det nu Saudi Arabiens økonomi er (Verdens største firma- som overgår verdens 3-5 største firmaer tilsammen). Når de ikke kunne beside jord, var det vigtigt at bruge hovedet til der hvor magten og indflydelsen var, for som gruppe at overleve.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:16

 87. Det er svært at forsvare os selv imod Islam, når jøderne bliver ved med at lokke os i krig mod dem, samtidigt med, at de så danner NGO’er, der importerer muslimer og negere til Europa.. Synes du ikke?

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:16

 88. 86:

  De kan sgu da bare tage tilbage til Israel. Men de vil hellere blive her i vesten og undergrave os totalt.

  Én ting er hvordan de opkøber alting.. Noget andet er, hvordan de bruger de medier osv. til at hjernevaske folk totalt.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:18

 89. 87) Ja de er nok en del klogere end vores hjemlige politikere :-) :-) :-) :-) (Nej jeg er ikke omskåret, og koshermad rager mig en papand. Døbt og der bliver jeg nok også :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:18

 90. 88) Den er sgu for dum synes du ikke selv????? :-):-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:19

 91. Der findes ikke flere jøder i verden end mormoner. Hører du nogensinde om mormoner, der ejer kæmpe medieorganisationer, sociale medier, banker osv “for at overleve”?

  Og Tommy Robinson er en ultra-Zionist. Han er ikke den, du tror, han er.

  Du har stirret dig totalt blind på Islam, som ja, er vores fjende.. Men det er nøjagtigt, hvad jøderne vil have – fordi så glemmer du alt om dem.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:20

 92. 90:

  Nej, det er “den” da ikke. Vi har ikke noget Israel, vi kan tage til, når det hele er smadret – som jøderne flittigt behjælper.

  Har du overhovedet læst ét eneste link, jeg har postet?

  Du er komplet faktaresistent. Begynder lidt at tro, at du selv er en j.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:21

 93. Ja Martin Krashnik er muligvis et godt eksembel i medierne, men ellers er det noget vås. Her er de hjemlige biskopper og nogle præster sgu langt værre. Der er heldigvis også enkelte præster som er en hjælp. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:21

 94. 92) Jamen det er da også et spørgsmål om Israel overlever, Vestens idioti :-).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:22

 95. Jeg smutter nu, men Michael.. Bare husk på, at de samme løgnemedier, der fortæller dig, at multikultur er godt, er de samme løgnemedier, der konstant lefler for Israel. Dét alene burde få alarmklokkerne til at ringe.

  Jeg håber du prøver at undersøge det lidt. Der er masser af information i de links, jeg har postet her i tråden.

  Hav en god dag.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:23

 96. Men OK. jeg dropper diskussionen herfra….gider ikke at vikle Mormorner (som kun har eksisteret i kort tid), eller gøre Jøder til syndebuk for nogle uklare konspirationer, som er helt hen i vejret. Problemet er Vestens dekadente arrogante politikere for mig at se. Ikke et jødisk problem. (Vi kan ogås vikle Scientologi og Jehovas Vidner, eller Sikherne, eller Buddhister ind i denne spøjse syndebuks leg). Kan I hygge jer med disse sneglehuskonspirationer i elfenbenstårnet.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:27

 97. Lige en sidste ting..

  Sjovt, at navnet “Unna” optræder på denne liste over jødiske efternavne. :D

  www dot avotaynu dot com/books/MenkNames.htm

  Vi snakkes, JIDF shill. :)

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 15:29

 98. 95) SIAD, DDF har også leflet for Israel. Venstrefløjen lefler for Islam (Asma Abdohl etc). Israel har nok at gøre med at passe på dem selv. Hvordan går det med Jøderne i dag i Europa (og USA)?????

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:30

 99. Ja…det er sikkert rigtigt. Det er en forstad til Dortmund….:-) :-) :-). Ligesom Lunderskov er en forstad til Kolding, og Brabrand er en forstad til Århus….( Fungere også som efternavne).En masse fornavne stammer også fra Jødedommen Jacob (jack),Michael, Mira, Marianne, og Maria :-) :-) :-) :-). Mange jøder ! Hva ? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:34

 100. #88 Michael, det ligner noget som kunne kaldes en tilståelse.

  Min parafrasering: “Jamen, jøderne gør det jo af nødvendighed”

  Iøvrigt giver du nogle besynderlige eksempler på … at jøderne skam er meget menneskelige:

  “Såvidt jeg ved så må/vil Ortodokse Jøder ikke engang have millitærtjeneste i Israel”

  Det er jo for Fanden dem der er frontsvinene i de besatte områder! Hvorfor indkalde dem til hæren, når de helt frivilligt gør det beskidte arbejde?

  “l må være Israels svar på De Radikale, hvor formanden i reklamen spiste en (svine)pølse”

  I Danmark er Rad V at betragte som landsforrædere. De repræsenterer ikke bare globalister, nej ved seneste valg tog de, med kyshånd, imod en 6-8 dobling af stemmerne i muslimghettoerne. Hvilken rolle spiller dine israelske Rad V?

  “De lægger meget vægt på afstamning”

  Ja, men hvis vi hvide mennesker gør det samme, så kommer censorerne frem på de store jødemedier. Og årtiers anti-hvid indoktrinering i Vesten har så sandelig også virket.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 15:35

 101. ja du kan have ret i det meste snusk 100), hvis du bare lige skifter “Hvide” ud med kristne eller Ikke muhammedanere, så har du ret. Frontsvinene i den israelse hær er også Jøder (Nok lige lovligt nedværdigende at kalde dem nogle svin :-). Så er det ihverttilfælde nogle -Dumme svin- som ikke ved de er Jøder :-) :-) :-)…håber jøderne kan se humoren i det :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:43

 102. En ægte nationalist har ikke dobbel loyalitet som fx danske koshernationalister herinde har over for Israel. I er lige så meget problemet som venstrefløjen.

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 15:49

 103. Der var en som beskyldte Per Henrik Rasmussen for at sætte lus i skindpelsen.

  Voltzejn er ikke bedre. Har formået at trække kommentarsporet op på 100+

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 15:54

 104. Støt SIAD. De er de mest troværdige i Deres kamp. Ellers Pamela Geller i USA, og Tommy Robinson i UK. Fald ikke i stupide konspirations bortforklaringer, som er langt væk i detaljer fra virkeligheden her og nu. Bekæmp Islam (som også ser Jødedommen som fjende ligesom andre vantro- og virkelig hader den. Ligesom Hitler beundrede Islam). Jeg kan ikke love at Danmark kan overleve i al fremtid, som den vidunderlige nation den var, men den alderstørste fjendtlige udfordring for den frihed og det demokrati vi har er og bliver Islam. Alt andet er hen i vejret (Ligesom Klimadebatten :-)). Trods alt God tirsdag, og nyd livet, imens I har det eller har den mulighed. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 15:57

 105. Michael, du er da ikke helt blind for den antihvidhedspropaganda, som har hærget Vesten i årtier, vel?

  Forestil dig en organisation kaldet White Lives Matter…
  Tror du at den ville få lov til at leve særlig længe? Men BLM bliver inviteret indenfor i debatprogrammer, nyhedsudsendelser osv. Mary Consolata Mnagumpaganga fik f.eks. sit eget sommerprogram på 24syv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 15:57

 106. Jeg har bemærket at man på Uriasposten kan kritisere muslimer, kristne, politikere fra hele spektret og ikke mindst danskerne. Men kritik af én bestemt gruppe, får med garanti ord som “konspiration” og “sølvpapirshat” frem 😩

  Så lad mig skære det ud i pap:

  Det er IKKE alle jøder, der udgør et problem. Langt fra.
  Men de problematiske jøder har, som Michael indrømmer i #88, formået at sætte sig i magtfulde positioner, uforholdmæssigt godt repræsenteret, taget i betragtning at de kun skulle være omkring 13 mill. på verdensplan.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 16:14

 107. Sjovt som jøderne aldrig gengælder alt det, som hvide mennesker har ofret for dem. Hvornår har man nogensinde hørt en jøde sige, at hvide har ret til deres eget hjemland? – Hvor er alle jøderne, der kæmper mod anti-hvid propaganda? Jøder vil have os allesammen til udelukkende at leve og ånde for Israel – ellers er vi anti-semitiske “konspirationsteoretikere”, hvis da ikke “terrorister”.

  Jøder er søreme de store ofre, især i USA.. Det kan jeg godt se.. Det er derfor de ejer banker, medier og sociale medier, og det er derfor 1500 rabbinere via HIAS råber op om, at USA bare skal åbne grænserne – fordi Israel gør jo det samme, haha.

  Og det er derfor de har overtaget hele det politiske landskab i USA vha. følgende organisationer:

  HIAS, ADL, AIPAC, CPAC og ZOA.

  Sikke nogle stakler..

  Hvis jøderne var så pro-vestlige, hvorfor censurerer de så alle pro-vestlige youtubere og facebook-brugere, om man må spørge? – Og hvorfor skjuler Google pro-hvide/vestlige hits på søgninger?

  Hvorfor promoverer google raceblanding? – Prøv at billedgoogle: “white people”.

  Husk på, at både google/youtube og facebook er styret af jøder – det er sgu ingen konspirationsteori. Susan Wojcicki, Sergey Brin, Mark Zuckerberg..

  Hvorfor? Hvis de er vores venner, hvorfor censurerer de så fredelige og ikke-voldelige hvide, der bare prøver at råbe vagt i gevær – og selv dem, der aldrig nævner jøder? – Såsom Lars Andersens seneste video omkring DR.

  Hvorfor står jøderne bag samtlige NGO’er, der sejler immigranter til Europa?

  Folk som Michael har ikke trykket på ét eneste link eller læst en eneste artikel eller noget som helst, men alligevel VED han bare, at det er åndssvage konspirationsteorier, haha.. Det skulle vel aldrig minde om venstreorienterede, der gør nøjagtigt det samme, hvad angår islam?

  Hvorfor vil Michael end ikke så meget som kigge på beviserne?

  Sagens kerne er den, at Islam kun er et symptom på et meget større problem. Jøderne bruger islam og negere, som et våben mod hvide mennesker. Det kan bevises 100% – men det kræver, at man læser/ser beviserne, og ikke bare tager skyklapper på og begynder at synge Israels nationalsang.

  Sagde ellers, at jeg var færdig, men min aftale blev aflyst i sidste øjeblik.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 16:15

 108. Kommentar by Hr. Snusk

  Det er helt rigtigt, at det ikke er alle jøder, men det er størstedelen. Bare dét, at Netanyahu kan blive ved med at vinde valgene i Israel siger lidt om det. Husk på, at Israel kun ca. er 70% jødisk, så det er næsten 3/4 jøder, der skal støtte op om ham, før han kan blive PM. Andre folkeslag i Israel kunne ikke drømme om at stemme på Likud og deres støtter.

  Nu har jeg postet dette link nogle gange, men gør det igen:

  ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf

  En twitter-bruger ved navn “The European Man” har brugt flere år på at gennemgå anti-hvide twitter-brugeres profiler, og han har fundet en meget suspekt tendens – rigtig mange af de der åbenlyse anti-hvide, hvoraf nogle af dem decideret kalder til folkemord på os, er jøder.. Men læg mærke til, hvordan de kalder sig selv “fellow whites”, når de skal snakke lort om hvide. De er shapeshifters – kamelæoner.

  1188 tweets fra 1188 forskellige jøder, der lader som om, at de er hvide, når de skal udskamme os – men til enhver anden tid er jøder. 1188 jøder er meget, når man tænker på, at der kun er 15 millioner jøder i verden. Og han har sikkert kun busted en brøkdel af dem. Det er et kæmpe stykke arbejde, han har udført.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 16:22

 109. Island:

  Deres første rabbiner flyttede dertil d. 11. feb 2018.. 6 dage senere, d. 18. feb. 2018 begyndte han allerede at tude op om, at “Island skal gøre mere for flygtninge”:

  petercooneyenabler dot wordpress dot com/2018/02/19/iceland-gets-a-rabbi/

  Norge:

  Præsidenten for det jødiske samfund i Norge, Ervin Kohn, sagde i 2015, at Norge var “For hvidt”, og at nordmændende “har et stort arbejde forude med at bringe immigranter til Norge”.

  nationalvanguard dot org/2015/08/norway-is-too-white-according-to-the-president-of-the-jewish-community-in-oslo/

  Tror nogen vitterligt, at disse to jøder går ind for masseindvandring til Israel?

  Jøder er tvetungede. Og bliv da endelig ved med at ignorere disse links, selvom de uomtvisteligt beviser, at jøderne elsker at smadre vesten med masseimmigration.

  Jøder: Multiculturalism for thee, but not for me..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 16:38

 110. Voltzejn

  Dine link er døde, også selvom hele teksten kopieres eller man sætter punktummer ind i stedet for dot.

  Kommentar by Jan huus — 27. august 2019 @ 16:46

 111. Og så al deres snak om “Judeo-Kristne værdier”. Det er fuldstændigt idiotisk, at folk kan tro på det. Hvem korsfæstede Jesus? Hvem hader Jesus, som er kristendommens næsthelligste skikkelse (efter gud)?

  Alt det der “Judeo-kristne” vås startede først omkring år 1950, da jøderne for alvor havde fået grebet om USA. Det er lige så dumt som at påstå, at der er noget, der hedder “Islam-kristne værdier”. Fuldstændigt vanvittigt.

  Det svarer til, at jeg dræber “Johns” mor, og så bagefter begynder at ævle op om fælles John-Voltzejn værdier, og kalder ham anti-voltzejn, hvis han ikke hopper med på min galej.

  Jødedommen og kristendommen har absolut ingen fællesværdier. Vi har en fælles fjende, som er islam, men det er sgu også det eneste – men det betyder ikke, at jøderne er vores venner.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 16:47

 112. Barbara Spectre (“svensk” jøde): “I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 16:49

 113. Kommentar by Jan huus

  Underligt, har ellers lige selv prøvet, og de virker fint her. Sikker på, at du ikke har tastet forkert?

  Hvilke link specifikt er det, du ikke kan få til at virke? Jeg har lige prøvet med de tre seneste, og de virker allesammen fint.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 16:49

 114. Jeg bruger tablet, måske det er problemet.

  Kommentar by Jan huus — 27. august 2019 @ 16:57

 115. Kommentar by Jan huus

  Hmm, burde ellers ikke være noget problem, men kan da godt være. Er ikke den store tech-ekspert, hehe. Men du kan prøve på en computer, når/hvis du får tid og lyst. Burde meget gerne virke. Virker som sagt upåklageligt her. :)

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:01

 116. Det her link har jeg problemer med.

  https : / / ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf

  Kommentar by Jan huus — 27. august 2019 @ 17:06

 117. Kommentar by Jan huus

  Prøv det her i stedet:

  ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf – selvfølgelig erstat de tre “dot” med .

  Uden https og alt det der – den sætter det nemlig automatisk foran, hvis du bare indsætter linket. Var dumt af mig at sætte https : / / foran – hvis det skal fungere, skal du fjerne mellemrummene i det også, men er der ingen grund til.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:11

 118. Bare lige vær forberedt på, at det er en pdf fil på 158 megabytes, så tager lidt tid at loade. Der er jo som sagt næsten 1200 sider med screenshots fra twitter.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:13

 119. Jan Huus, det link er fyldt med mellemrum og “dot” istedet for punktummer. Her er det rette til. Starter download af .pdf-dokument.

  https://ia800908.us.archive.org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf

  PS. Prøv at billed-google American Inventors

  Så bliver det ikke mere anti-hvidt!

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 17:23

 120. Det er det her jeg får, når jeg sætter linket ind.

  https://duckduckgo.com/?q=ia800908.us.archive.org%2F29%2Fitems%2FTheEuropeanManTweetArchive%2FThe%2520European%2520Man%2520-%2520Tweet%2520Archive.pdf&t=hp&ia=answer

  Kommentar by Jan huus — 27. august 2019 @ 17:24

 121. Hr. Snusks, link virker. Jeg takker.

  Kommentar by Jan huus — 27. august 2019 @ 17:28

 122. Vi kan være sikker på at der findes bloggere, meningsdannere, politikere, eksperter, politikere osv. der er hyret agenter af Israel. Især hele klientellet rundt om Nye Borgerlige er sandsynligvis nogen af disse agenter fra Israel
  https
  :
  //
  www
  .
  berlingske.dk/samfund/danskere-skal-reklamere-israel

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 17:30

 123. Kommentar by Hr. Snusk

  Underligt, at du kan poste komplette links med punktummer, fordi hver gang jeg gør det, skal de afvente moderation. Men tak for hjælpen. :)

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:32

 124. @119 jep, det er sygt uden lige. Prøv at billede google (eller hvilken som helst anden søgemaskine): “african people art” eller “persian people art” eller “chinese people art”.

  Prøv så med “european people art”

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 17:34

 125. Kommentar by Hr. Snusk

  Haha, ja.. Den med White American Inventors er en klassiker. Har du set de der falske wiki/google artikler, hvor de bruger billeder af den samme neger til at forfalske identiteten på andre opfindere?

  i dot 4pcdn dot org/pol/1506193551374.jpg

  Det her er blot ét eksempel. Hendes billede er blevet brugt ifm. 2-3 andre “opfindere”. Der er også andre eksempler med andre negere.

  Der foregår en åbenlys sortvaskning af hvid historie – og den bliver ført an af (((Google))).

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:36

 126. Her er et par andre eksempler..

  i dot 4pcdn dot org/pol/1506200915590.png

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:41

 127. Voltzejn, jeg redigerede og afprøvede det på mobilos, inden jeg postede det her. Og tak for det dokument! 👍👍👍

  Jeg har kun punktvis kigget ned igennem dokumentet, bare for at sikre mig, at det ikke kun var nogle få rabiate tosser i begyndelsen, men det er jo en jødisk tour de force i had mod hvide mennesker. Sygt!

  LGBT+ idioterne synes at være rigt repræsenteret.

  Jøder når de føler behov for at være stolte og “hvide” når de skammer sig. Føj hvor er de ækle og skadelige 😠

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 17:41

 128. 127:

  Så lidt da. :) Ja, det er helt vildt. Burde satme få alarmklokkerne til at ringe i hovederne på selv de mest hardcore koshernationalister – hvis de da ellers gider at bruge bare en time på at læse/studere det lidt.

  Og ja, det er ekstremt ækelt, det de har gang i.

  Jeg er nu ret optimistisk for fremtiden. Godt nok sover folk tungt, men de kommer af samme grund til at vågne op med et brag på et tidspunkt. De kan censurere internettet lige så meget, som de har lyst til, men sandheden skal nok komme ud, og folk skal nok vågne op. Vi skal bare blive ved og ved med at kæmpe. Vi har intet at tabe.

  Det er slet ikke så sort, som det ser ud. Venstreorienterede forstår allerede hvor ondskabsfuld Israel/til dels jøder er, og koshernationalister forstår allerede hvor ondskabsfuld Islam er.. Vi skal bare have dem til at mødes på midten.

  Et godt argument mod koshernationalister er at fortælle dem, at de opfører sig lige så primitivt, som venstreorienterede, når de ikke vil sætte sig ind i tingene eller undersøge dem, men blot kommer med alt muligt gylle.

  Og et godt argument mod venstreorienterede er at fortælle dem, at jøder i høj grad går ind for masseindvandring og direkte står bag i form af NGO’er og endeløs propaganda i jødisk ejet medier, sociale medier osv. Det får dem til at tænke lidt, fordi hvorfor ville onde jøder dog også have indvandring, hvis indvandring er så “godt og berigende”?

  Venstreorienterede er dog de mest forvirrede af alle, uden sammenligning. De hader det (((etablerede))) og kalder det “white supremacist”, mens det er de selv samme (((etablerede))), der står bag finansieringen og promoveringen af deres venstrefløjsidioti, og hvis vi vitterligt var “white supremacist” i Vesten, så er det da sjovt, at vores politikere ikke kan fylde vores lande med negere og muslimer hurtigt nok, haha.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 17:51

 129. http://i.4pcdn.org/pol/1506193551374.jpg
  http://i.4pcdn.org/pol/1506200915590.png

  Nej, dem har jeg ikke set før. Men er der tale om, at hvide opfindere forsøges smidt ud i glemslen, eller bare sjusk?

  Apropos black washing, så kan kæmperne BBC og Hollywood virkelig også deres kram. Her tænker jeg især på deres film og “dokumentarer” hvor alle fra Heimdal til Arkilles til Cheddar Man gøres ikke-hvide.

  DR sendte en række udsendelser om Danmarks historie fra istiden og frem, hvoraf jeg kun så den første. Det var så sygeligt manipulerende omkring indvandringens lyksageligheder at jeg gik amok i Off Topic, men den side viser desværre kun de sidste 100 indlæg.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 17:58

 130. http://i.4pcdn.org/pol/1506193551374.jpg
  ht tp://i.4pcdn.org/pol/1506200915590.png
  (bemærk mellemrummet i ht tp. Fjern det selv, for hvis der er to aktive links i en kommentar, ryger den i “awaiting moderation)

  Nej, dem har jeg ikke set før. Men er der tale om, at hvide opfindere forsøges smidt ud i glemslen, eller bare sjusk?

  Apropos black washing, så kan kæmperne BBC og Hollywood virkelig også deres kram. Her tænker jeg især på deres film og “dokumentarer” hvor alle fra Heimdal til Arkilles til Cheddar Man gøres ikke-hvide.

  DR sendte en række udsendelser om Danmarks historie fra istiden og frem, hvoraf jeg kun så den første. Det var så sygeligt manipulerende omkring indvandringens lyksageligheder at jeg gik amok i Off Topic, men den side viser desværre kun de sidste 100 indlæg.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 18:00

 131. Tak for tippet. Har ikke helt kunnet regne ud, hvorfor de røg til moderation.

  Tvivler på, at det er sjusk, fordi de er flere år gamle, og er stadigvæk ikke blevet rettet. Det er en bevidst agenda.

  Ja, BBC (Big Black Co…rporation) elsker at sortvaske historien. Lige fra Sir Lancelot til Jeanne D’arc til Robin Hood. De ejer ikke skam her i livet. Og Hollyweird er jo bare en (((satanisk))) pedo kult. Virkelig sygt. Netflix er også bare anti-hvid propaganda ad infinitum.

  Kender du youtuberen “Blackpilled” (Devon Stack)? – Han laver mange analyser af Hollywood/Netflix anti-hvid propaganda. Hvis du har en totalt bluepilled/uvidende filmelsker i din omgangskreds, som du gerne vil redpille, så er blackpilled en virkelig god kanal. Han analyserer hver en detalje og forklarer præcis, hvad problemet er med vinklingerne.

  DDR er rendyrket Marxisme. Jeg ser kun Nak og Æd og Bonderøven. Lidt latterligt, at man snart skal tvinges til at betale 230 kr. per måned over skatten for al deres lortepropaganda om jøder, LGBT, indvandring osv. osv. Når man kun finder to sølle programmer på hele netværket interessante.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 18:18

 132. Og tro mig, der går ikke lang tid før negere, som Bwalya Sørensen og andre begynder at kalde Nak og Æd og Bonderøven for racistisk osv. fordi der kun er hvide med i programmerne, og fordi de fokuserer på hvide traditioner/historie/kultur.

  Jeg giver det max 5 år.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 18:22

 133. 105) Withe lives matters. Black lives matters. Blue lives matters. At der er en åndsvag sort kælling, som vil gøre alt til et spørgsmål om- sort/ hvid skal da ikke gå ud over Jøder, som er i alverdens farver, ligesom (desværre også, for så ville det da være nemmere) muslimer. A. Wahid, som er rødhåret hvid imam. Ja jødedommen kan have nogle mærkelige interne love, som sikkert stammer fra dengang de som stamme rendte rundt i ørkenen, og indrettede et (Mose) lovkompleks, som til forveksling ligner Islams, men hvor Islams er langt mere hårdt-dødstraf for at forlade det lort til en religion, og som også ligner en del af kristendommen. Dels fordi dette lovkompleks er perfekt til at overleve i en ørken med. Gudsnavnet helligt, da det er det eneste der kan binde dem sammen, hvis de bliver taget som slaver (Ikke nogen afbilled gud etc) Kristendommen er en revisionhistorie om Moseloven. Elsker den fordi det drejer sig om kærlighed til individet, som menneske, uanset hvad Moseloven siger. Lukas giver en del af den logiske forklaring. Ja de Jødiske Rabbinere/Politikere fik ham korsfæstet (Dødstraf for blasfemi-kaifas- Du siger det selv- Pilatus som ikke kan hebræisk- du siger det selv(????)), fordi han ødelagde det gode samarbejde med den romerske besættelsesmagt, og rabbinerne vendte så folket imod ham (hidsede mængden op), til at frigive Barabas. Korsfæstelse var almindelig grusom dødsafstraffelse, som Romerne praktiserede (mange 1000-100000 eller flere) døde under de forhold, som ophængt advarsel. All Lives matters- for god and bad.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 18:43

 134. 132:

  Michael.. Det er jo heller ikke det, vi siger. Prøv dog nu engang at kigge på alle de links, vi har postet her i tråden. Hvorfor prøver du at decimere og bagatelisere alting?

  Jøderne står til regnskab for deres egne ugerninger – og dem er der MANGE af. Men du nægter at se på beviserne. Du sidder bare og beskytter dit jødiske herrefolk totalt ukritisk.

  A shekel for a good goy..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 18:46

 135. Men en eller anden 2019 års historie skal ikke gå ud over alle Jøder…vel? Det drejer sig om at Himbrende blev angrebet af Romerne på Po-sletten….fordi Romerne var fremmedfjendsk overfor Himbrene og Teotonerne for 2000 års tid siden, og derfor blev de stakkels Himmerlændinge nødt til at flygte op i de Nordlige Italienske bjerge, eller begå selvmord, for ikke at blive slaver for Romerne……Det er Italienernes skyld :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 18:46

 136. Det sjove her er, at du inden få år kommer til at se dine favorit youtubere, bloggere etc. begynde at skrive om jøder – fordi flere og flere vågner op. Det vi prøver at forklare dig, er så åbenlyst – og er ikke nogle vanvittige “konspirationsteorier” – det kan bevises 100% – hvis du da ellers gider at SE på beviserne. Men noget siger mig, at du ikke gider at ulejlige dig med noget som helst.

  Hvordan kan du afvise det så kategorisk, når du ikke aner noget som helst om det og ikke vil undersøge det? – Er det ikke både dumt og arrogant, synes du?

  Hvad vil du så gøre, når dine yndlingsbloggere m.fl. begynder at tage hul på jødespørgsmålet? Du kan kun stikke hovedet i sandet i SÅ lang tid. Før eller siden er du nødt til at konfrontere dig selv med sandheden, ellers ender du med at blive meget isoleret, og ingen vil tage dig seriøst.

  Tag nu og undersøg disse ting. Jeg LOVER dig, at hvis du bruger to timer på at undersøge disse ting, så vil du forstå hvad vi snakker om.

  Tjek f.eks. youtube-kanalerne “Red Ice TV” og “Know More News”.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 18:52

 137. Michael, der er tusindvis af pile, der peger på jøderne. Du prøver at fremstille det som om, at det bare er et par enkelte historier fra den seneste tid. Kom nu, mand.. Du virker forholsvist intelligent, så hvorfor er du så modvillig? Søger du ikke sandheden? – Hvis ja, bør du som det mindste kigge på alle facetter.

  Hvis du vil have, at vi skal tage dig seriøst, burde du da som det mindste KIGGE på de ting, vi linker til, og derefter kan du modargumentere. Men du sidder og prøver at modargumentere mod 100% uomtvistelige beviser, og du sidder og skaber undskyldninger for jøder i én lang køre. Hvorfor?

  Michael, jeg har et spørgsmål.. Lad os antage, at du tit går i byen: Hvis du blev smidt ud af 109 barer og diskoteker i løbet af en årrække, er det så alle barer og diskoteker, der er anti-Michael, eller er det måske dig og din opførsel, der er noget galt med?

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 18:55

 138. Den her video bør redpille alle med et åbent sind. Efter den var jeg ikke i tvivl mere at der var noget virkelig galt:

  https
  :
  //
  www
  .
  youtube.com/watch?v=763anDaYF1U

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 19:03

 139. Kommentar by Kim Henriksen

  Nice find. Hvis du er interesseret i holohoax research, så er CODOH den bedste side ever. Der er tonsvis af dokumenter og dokumentarer med 100% bevisførsel, der ikke efterlader den mindste tvivl.

  codoh.com

  Tænk sig, at historien omkring holocaust er så “sand”, at mange lande ligefrem ved lov forbyder folk at stille spørgsmålstegn ved det. I både Tyskland og Canada kan du komme flere år i fængsel blot ved at betvivle omfanget af holocaust.

  Hvis holocaust er så sandt, så burde de vel ikke behøve at fængsle folk, der modsiger den officielle forklaring.. Sandheden frygter ikke granskning.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:09

 140. @138 tak for link…the goyim know

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 19:12

 141. Kommentar by Kim Henriksen

  Velbekommen! Og ja, oyyy veyy! We must shut it dooown! :D

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:13

 142. 2+2=7
  I kan argumentere alt det I vil fra nu af til nytår, jeg har ret i mit regnestykke.
  Sådan føles voltzejn’s utallige anti jødiske kommentarer

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 19:16

 143. #134 Nak & Æd har faktisk været i Afrika, så de har deres på det tørre. Sjovt at du nævner netop det program, for det er også noget af det eneste fra DR, som jeg kan hygge mig med. De to tosser er sikkert venstresnoede, men det holder de for sig selv.

  Apropos Historien om Danmark, som jeg nævnte, så blev afsnittet sendt 4. januar i år, så jeg ville lige læse hvad jeg egentlig skrev dengang:

  https://web.archive.org/web/20190115150258/Uriasposten.net/nye-tips

  Desværre er den nærmeste dato d. 7. januar, og netop den kommentar lyder:

  “21 Søndag kan fortælle om ny forskning i virtual reality. Lige præcis hvide mænd kan prøve at være truet kvinde – eller få en anden hudfarve. Og lære noget om fordomme, racisme og dårlig opførsel i den forbindelse.”

  Hvorfor mon jeg kommer til at tænke på Gillettes lortereklame, som tilayneladende har kostet dem 8 mia. dollars? Altid den hvide mand som skal skamme sig.

  Kunne man forestille sig at Black Panther (skrevet og instrueret af to jøder) fik en pendant kaldet White Bear, om en rent hvid etnostat, hvis indbyggere føler sig højt hævet over alle andre?

  Måske Michael har et bud?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 19:16

 144. #144 k.m.: “Sådan føles voltzejn’s utallige anti jødiske kommentarer”

  Sådan “argumenterer” en hjernevasket venstrefløjser, når islam kritiseres.

  Skrig med din skingre kvindestemme “JEG FØLER!!!”

  For det med at forholde sig til fakta er majet majet svært.
  Virker det bekendt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 19:22

 145. Kommentar by k. m.

  Har du undersøgt noget af det? Det er dig, der påstår at kende resultatet af et regnestykke, som du ikke engang gider at ulejlige dig med at kigge på. ? + ? = k.m. har ret/voltzejn tager fejl

  Hvordan kan du sige, at jeg tager fejl, når du ikke har kigget på noget af det, jeg linker til?

  Du opfører dig præcis som en venstredrejet, der bare “ved” at Islam ikke er et problem, men som ikke gider at se nogle som helst beviser for noget som helst.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:25

 146. Hvor mon kosherfrikadellen k.m.’s loyalitet egentlig ligger hvis han skulle vælge? Hos danskere eller jøder?

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 19:25

 147. 143:

  You beat me to it, hehe.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:25

 148. Kommentar by Kim Henriksen

  Hos jøderne selvfølgelig. De er de evindelige ofre. Og pga. holohoax, skal de have lov til at trælbinde os allesammen for evig tid.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:26

 149. Hold da ferie, der er gået cirkus Elbæk i den her tråd.

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 19:30

 150. Superargument k.m.!

  En finger i hvert øre, øjnene lukkede og “LALALALALA”.

  Jeg bøjer mig ydmygt for din visdom.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 19:32

 151. 142:

  “Nak & Æd har faktisk været i Afrika, så de har deres på det tørre.”

  Puha, der tager du fejl.. De er jo white supremacist fordi de har koloniseret Afrika med deres blotte eksistens og har prøvet at belære Afrikanerne om jagt osv. Jeg VED bare, at Bwalya Sørensen eller nogen i den stil, snart angriber hvide DR programmer. Det sker overalt i Europa, så det er bare et spørgsmål om tid før det sker i Danmark.

  Men ja, de er helt klart venstredrejet begge to, men som du også siger, så holder de det for sig selv, og så har jeg sgu ikke noget problem med det. Jeg er selv venstreorienteret på mange punkter – man er vel dansker – men samtidigt ved jeg, at Islam og især jødedommen er en kæmpe trussel mod vores land/kontinent. Jeg anser ikke venstreorienterede for værende fjender. De er mine hvide brødre – de er bare vildledte. Jeg hader kun få venstreorienterede, såsom Patrick Sandberg og andre, der er decideret anti-hvide og anti-danske. Det er ikke bare uvidenhed, men decideret had.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:33

 152. Kommentar by k. m.

  Fantastisk argumentation. Du vinder. Du BTFO’ede lige os allesammen. Hvordan er du blevet så god til at debattere?

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 19:34

 153. @148 nu er du nok også snart klar med dit tunge skyts såsom “nazister”, “antisemitisme” og klassikeren “6 millioner gassede jøder”

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 19:36

 154. #140 Kim, hvad skulle der være galt med det særligt magiske tal 6.000.000 😂
  Balder har de enkelte artikler/uddrag liggende som en collage på sin blog. Så vidt jeg husker er der artikler med magiske tal helt tilbage fra 1860’erne, men bloggen er tilsyneladende nede i øjeblikket.

  Voltzejn, jo tak, kender godt Blackpilled/Devon Stack 👍 Har set alle hans videoer. Han havde også en længere snak med Vincent fra Red Elephants på et tidspunkt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 20:06

 155. Kommentar by Hr. Snusk

  “Han havde også en længere snak med Vincent fra Red Elephants på et tidspunkt.” – Ja, så det godt. Det var et fedt interview. Ville bare ønske, at Vincent fra Red Elephants ville lade være med at praise Trump så meget, når han inderst inde godt selv ved, at Trump bare er en Isracuck. Men er nok lidt svært for ham, når han har baseret hele sit kanal-tema på Republikanernes Røde Elefant, hehe.

  Kender du Know More News? – Han lavede et live interview med Devon i nat. Know More News er rundt regnet så redpilled omkring jøderne, som man overhovedet kan være. Elsker hans kanal. Har lært utroligt meget ved at se hans 100% faktabaserede nedbrydning af, hvad der foregår. Han bruger udelukkende deres egne artikler mv. mod dem. Det er genialt. Ufatteligt, at han ikke er blevet shoah’d endnu, men er nok desværre lige om hjørnet. Han er så skarp og dybdegående, at det kan blive deprimerende at se for meget af hans materiale, hehe.

  youtube.com/channel/UCaRjFptz7970mppuiGuZtpQ – Know More News, i tilfælde af, at du ikke kender kanalen.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:15

 156. Det eneste jeg ikke rigtig bryder mig om ved Know More News, er at han har haft Christopher Jon Bjerknes på et par gange. CJB virker som en disinfo shill. Men det fik Adam Green (manden bag Know More News) også hug for i kommentarfeltet efterfølgende, og han har ikke haft ham på i lang tid, så kan godt være, at Adam Green selv har regnet ud, at der er noget fishy over CJB, hehe.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:20

 157. Kender godt KMN af navn, men ikke rigtig. Checker den senere.
  Tak 👍

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 20:24

 158. @155 Mht. CJB og disinfo – fordi han siger at Adolf Hitler var en bolchevik? Tænker at Adam Green må kunne behandle det emne på samme afslørende måde, men det virker som om Adam Green kun (med rette) vil fokusere på den jødiske infiltrering og styring af USA.

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 20:25

 159. Kommentar by Kim Henriksen

  Bingo. Og problemet er ikke så meget, at CJB siger det – men mere, at han ikke fremfører ét eneste bevis, og så skynder han sig videre til en ny pointe, som om at man bare skal tage den forrige pointe for gode varer.

  Hvis Hitler var en Bolshevik, så forstår jeg ikke hvorfor MSM, jøder osv. kun taler negativt om ham. Hvis Hitler endelig var Zionist, hvorfor så gøre ham til skurken?

  AG er også begyndt at fokusere noget mere på white genocide på det sidste. Især efter, at han har været gæst hos Red Ice et par gange – som fokuserer en hel del på white genocide. Men ja, den første lange tid gik AG udelukkende op i den jødiske infiltrering af USA – men det må også siges at være ret relevant.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:37

 160. @158
  Jeg har overvejet at få læst CJBs bog om Hitler og så virkelig gå hans argumenter og kilder igennem. Især Tysklands krigserklæring imod USA er interessant at undersøge i det perspektiv, da det selvfølgelig i bagklogskabens lyd virker rigtig dumt. Rusland er nemmere at forstå, da tyskerne slog dem i ww1 og polakkerne i 1920. Så der også Hitlers hurtige løsladelse efter ølstuekuppet var han stod til dødsstraf men fik mange års fængsel. Med mindre nogen allerede har debunket CJB!?

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 20:46

 161. Ja, der var en kanal, der hed “Gizmo Cat”, der debunkede CJB for hårdt, men han er desværre blevet shoah’d. (Meget overraskende, haha)

  De ting, som CJB påstår, giver ingen mening i historisk kontekst. Og så er der generelt bare noget skummelt over ham – måden han taler på og måden han ser ud på. Men det er selvfølgelig bare min holdning.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:51

 162. @160 hmm ærgeligt…har ikke rigtig tiden og fokusevenen så prøver at se om jeg kan finde andre der har gjort det.

  Mht. at gøre Hitler til skurken, så gør de jo også Trump til skurken som er åbenlys zionist. Og man kan sige at Hitler var zionist i den forstand at han ville deportere jøderne fra Tyskland!

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 21:01

 163. Du kan finde Gizmo Cat på bitchute. Men urias blocker mine comments, når jeg linker til kanalen. Alle 5 videoer om CJB ligger derinde.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 21:06

 164. Perfekt tak.

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 21:07

 165. Danske virksomheder på Sjælland efterlyste billig arbejdskraft, og de danske politikere accepterede dette. De danske politikere diskutere sydeuropæere, men Tyrkiet tilbød 2000 arbejdere. Sådan startede det. Det var meningen, at de skulle tilbage, når der ikke længere var brug for dem.

  Senere accepterede de danske politikere, at disse kunne få velfærdsydelser og senere familiesammenføring. Behovet for dem havde mindskedes, men de danske politikere lod dem blive. Fremskridtspartiet var stort set de eneste, der sagde at gæstearbejderne skulle hjem.

  Danske politikere vedtog indvandringsreformen i 1983 på anbefaling af juristen Hans Gammeltoft Hansen og Dansk Flygtningehjælp. Selv Mogens Camre stemte for. Kun Fremskridtspartiet stemte imod.

  De store danske medier har selvfølgelig været en kolossal politisk støtte til indvandringen, nok især siden 70’erne/ 80’erne.

  Summa Summarum:

  Det er danske politikere, virksomheder, og store medier der har været ansvarlig for dette. Giv ikke andre skylden for dette. Jøder i Danmark er relativt få, og er ikke ansvarlige for dette.

  Ungarn har hundredetusindvis af jøder, og i Ungarn føres en nationalistisk politik.

  Kommentar by Dann Thygesen — 27. august 2019 @ 21:32

 166. Jeg er helt ærligt bekymret, når jeg ser dette kommentarspor.

  Det er de danske politikere, danske virksomheder og de store danske medier, der er ansvarlige for det her. Og Dansk Flygtningehjælp og Hans Gammeltoft Hansen. Og det danske velfærdssamfund, der har virket som magnet.

  Det må være den sværeste pille at sluge, at det er ens egen blåøjet elite og system, der har svigtet.

  Kommentar by Dann Thygesen — 27. august 2019 @ 21:45

 167. @165 Har du overhovedet sat dig ind i nogen af de links der er her på tråden? Gør lige det, og så kan vi snakke igen.

  Kommentar by Kim Henriksen — 27. august 2019 @ 22:00

 168. “Det må være den sværeste pille at sluge, at det er ens egen blåøjet elite og system, der har svigtet.”

  Ja, det er surt. Men du kan ikke læse hverken benægtelse eller dårlige undskyldninger for systemet ud af, hvad Voltzejn, Kim Henriksen og undertegnede skriver.

  Var/er Rubinstein, Voigel, Seidenfaden, Ritterband, Melchior, Rothstein osv. ikke også en del af systemet?

  Og hvem etablerede frankfurterskolen og Den Lange March Gennem Institutionerne? Hvem skrev Das Kapital?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 22:08

 169. Kommentar by Dann Thygesen

  Sagen er den, at vi i Danmark (og andre lande), kopierer de lande, der bliver kørt i sænk af jøder, fordi det er politisk korrekt. Og glem ikke institutioner som EU, FN og NATO. De er ikke styret af danskere. Der er to store jødiske lobbyorganisationer i EU med samlet omkring 180.000 medlemmer/støtter. Hvorfor skal vi have jødiske lobbyorganisationer i EU? Israel er et lille lorteland, så hvorfor alle de lobbyorganisationer i både EU og USA? Danmark har da ikke lobbyorganisationer over det hele.

  ejassociation dot eu
  eurojewcong dot org

  dvcronin dot blogspot dot com/2010/11/how-israel-lobby-dictates-eu-policy.html

  EU bestemmer ca. 80% af vores love.

  Jøderne styrer medierne, selv i Danmark. Glem ikke sådan en som Merete Eldrup, der er mediechef for TV2 – Bilderberger (frimurere og jøder styrer Bilderberg).

  Glem ikke hvordan Danmark konstant bukker under for internationalt pres og manipulation. Netflix, Youtube, Facebook, Instagram osv. som er fuldstændigt underlagt jøderne, bliver i høj grad brugt til at hjernevaske hvide mennesker til at hade dem selv. Se blot shows som “Dear white people” på Netflix, eller film som “Bird Box”. Så selvom jøderne ikke har så meget direkte. Og hvad angår sociale medier, promoverer de kun de pro-multikulturelle.

  Udlændingeloven af 1983 er skabt af danskere, ja, men det var pga. at de tog inspiration udefra. Igen kopiering af den politiske korrekthed. Man behøver ikke at bade i en vulkan for at føle dens varme.

  Hvis jeg var dig, ville jeg undersøge de ting, der bliver omtalt i denne tråd. Det er uhensigtsmæssigt at afvise noget uden at have undersøgt det.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:11

 170. Og så tid til en lille disclaimer:

  Den person som, for mig, har gjort mest og bedst for at afsløre klimaløgnen er jøde og hedder Tony Heller. Jeg vil, uden at overdrive, kalde ham en helt. En forkæmper for sandheden.

  https://m.youtube.com/user/TonyHeller1/videos

  En af de få youtube-kanaler, som jeg har valgt at abbonnere på.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 22:14

 171. Der skulle have stået: Så selvom jøderne ikke har så meget direkte magt i Danmark, og dog alligevel – så betyder det ikke, at deres ugerninger ikke påvirker os direkte. Man behøver ikke at bade i en vulkan for at kunne mærke dens varme.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:14

 172. Ja, der findes gode jøder, der er bare langt imellem dem. Lidt ligesom med muslimer. Grunden til at folk ikke mistænker jøder, er fordi de er backstabbers – hvor muslimer stikker folk direkte i ansigtet. Jøder er som en utro kæreste, der er utroligt god til at skjule det, men hvor uoverensstemmelserne begynder at ophobe sig, så man bliver mistænksom over tid, og til sidst overbevist.

  Mine to favoritjøder er “Israeli News Live” – et jødisk ægtepar, der ofte har gæstet Adam Green hos Know More News. Så der findes skam anstændige jøder, der er vores sande venner.

  For hver en jøde, der forsvarer hvide mennesker, er der mindst 500, der sidder på twitter og kalder til folkemord på os, under fanen “fellow whites”.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:18

 173. Desuden er KMD – Dem der står for vælgererklæringer og stemmeoptælling ved folkeafstemninger i Danmark, bestyret af en jøde. Han hedder Leo Apotheker. Deres CEO, Eva Berneke, er jødisk gift. Lidt suspekt. Så altså to jødiske forbindelser i dem, der varetager Danmarks valgdata. Især suspekt, når man tænker på vælgererklæring.dk’s crash dengang det gik skide godt for Paludan efter 14. april optøjerne i København.

  KMD er tilmed ejet af et japansk firma, som igen er børsnoteret i Japan, hvilket betyder, at ejerne stort set er umulige at opspore.. Og siden jøder har så ufatteligt mange penge, ja, siden de rent faktisk ejer pengepressen – næsten alle landes banker er privatejede – så ejer de også aktier i så mange firmaer, at man knapt kan fatte det.

  Tilbage i april efterforskede jeg KMD, og det er derfor jeg ved disse ting. Her er en infograf, som jeg lavede:

  https://imagizer.imageshack.com/img921/9103/Fx2bTG.png

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:24

 174. Desuden er KMD – Dem der står for vælgererklæringer og stemmeoptælling ved folkeafstemninger i Danmark, bestyret af en jøde. Han hedder Leo Apotheker. Deres CEO, Eva Berneke, er jødisk gift. Lidt suspekt. Så altså to jødiske forbindelser i dem, der varetager Danmarks valgdata. Især suspekt, når man tænker på vælgererklæring.dk’s crash dengang det gik skide godt for Paludan efter 14. april optøjerne i København.

  KMD er tilmed ejet af et japansk firma, som igen er børsnoteret i Japan, hvilket betyder, at ejerne stort set er umulige at opspore.. Og siden jøder har så ufatteligt mange penge, ja, siden de rent faktisk ejer pengepressen – næsten alle landes banker er privatejede – så ejer de også aktier i så mange firmaer, at man knapt kan fatte det.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:26

 175. Nå, nu skal alle mine kommentarer åbenbart afvente moderation.. Irriterende.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:27

 176. Desuden er KMD – Dem der står for vælgererklæringer og stemmeoptælling ved folkeafstemninger i Danmark, bestyret af en jøde. Han hedder Leo Apotheker. Deres CEO, Eva Berneke, er jødisk gift. Lidt suspekt. Så altså to jødiske forbindelser i dem, der varetager Danmarks valgdata. Især suspekt, når man tænker på vælgererklæring dot dk’s crash dengang det gik skide godt for Paludan efter 14. april optøjerne i København.

  KMD er tilmed ejet af et japansk firma, som igen er børsnoteret i Japan, hvilket betyder, at ejerne stort set er umulige at opspore.. Og siden jøder har så ufatteligt mange penge, ja, siden de rent faktisk ejer pengepressen – næsten alle landes banker er privatejede – så ejer de også aktier i så mange firmaer, at man knapt kan fatte det.

  Tilbage i april efterforskede jeg KMD, og det er derfor jeg ved disse ting. Her er en infograf, som jeg lavede:

  imagizer dot imageshack dot com/img921/9103/Fx2bTG dot png

  Tror jeg fandt fejlen..

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:27

 177. imagizer dot imageshack dot com / img924 / 6206 / 2sy7GM dot png – fjern mellemrum og indsæt punktummer. Der er endnu et link inde i billedet, som vedrører KMD.

  Urias kokser helt nu. Har screenshotted den kommentar, jeg ville skrive og uploaded den.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:30

 178. Og hvem stod bag bolshevikkerne? De kulturradikale? Neocons?

  Kommentar by Torsten — 27. august 2019 @ 22:31

 179. Kommentar by Torsten:

  https://imagizer.imageshack.com/img924/5871/cT018j.jpg

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:34

 180. “Sjovt” at du nævner Suzanne Biers Birdbox. Tidligere overvejede jeg Star Wars – The Last Jedi, men selvom det er to meget forskellige film, så er der nogle markante lighedstræk:

  Kvinder er gode og stærke, og de behøver ikke hvide mænd.
  Mænd med mørk hud er gode.
  Hvide mænd er dumme og svage og onde. De skal bare dø.

  Luke Skywalker bliver dræbt.
  Han Solo bliver dræbt.
  Rum-nazierne er lyshårede og onde. Bortset fra Kylo Ren som er hvid, men med mørkt hår. Som udlært Jedi får han lammetæv af en lille tøs, som aldrig har lært at bruge The Force.

  Det er til at blive dårlig over! Det er næsten to år siden, at jeg gik i biffen for at se en Hollywood-film…

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 22:36

 181. Kommentar by Hr. Snusk

  Ja, jeg kan heller ikke se film mere. Det er til at brække sig over. Den sidste film jeg så var Into the Wild, og det er nok 4-5 år siden. Jeg har ikke engang et fjernsyn. Har jeg ikke haft i 12 år – siden jeg begyndte at blive redpilled.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:38

 182. Jeg droppede tv for 4-5 år siden, og havde egentlig kun abbonnement for at kunne se fodbold. Nak & Æd så jeg hjemme hos min gamle far, for det syntes vi begge var hyggeligt.

  Sidste tur i biffen var Blade Runner 2049. Forrige gang var det den oprindelige… og før det, var det vist LOTR-trilogien samlet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 22:44

 183. Har altid kun kunnet lide autentiske film. LOTR osv. har jeg aldrig set. Alt det der fantasi-halløj har jeg aldrig kunnet forholde mig til. Jeg elsker virkeligheden og har ikke brug for at flygte, hehe.

  Ser stadigvæk Nak og Æd og Bonderøven, som sagt. Men også som det eneste på DR. Eller dvs. jeg så en dokumentar på DR for noget tid siden om en svensk væmmeligboer, der fik sin afghaniske kæreste til at myrde sin egen far og hårdt såre sin mor, fordi hun ville have forsikingspenge udbetalt. En rigtig perfid so. Siger bare alt om, hvilke mennesker, de er.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:47

 184. Sidste gang jeg var i biffen, var i 2002, da jeg så Pearl Harbor med skolen. Dælme et par dage siden. Lortefilm.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 22:48

 185. Personligt undgår jeg film og serier, som angiveligt skulle være baseret på virkelige hændelser. Tænk bare på Bornedals makværk 1864 😩 Men nu kan jeg ikke engang flygte ind i sci-fi verdenen længere (medmindre det er ældre film). Især feminiseringen er blevet så grotesk, at mænd efterhånden er reduceret til klynkende statister. Ok indrømmet, jeg har downloadet nogle nyere film, men jeg nægter fandme at betale til Hollywood, for jeg bliver skuffet stort set hver gang. Pudsigt nok, så er scientologen Tom Cruise nærmest garant for seværdige film. Ja, Verden er på vrangen 😢

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 23:13

 186. Se noget Red Ice – de er live på dlive lige nu. Fedeste kanal ever.

  dlive.tv/RedIceTV

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 23:20

 187. Yes Sir! Også en af mine favoritkanaler. Kan faktisk se den uden lyd, når Lana er på 👅

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 23:32

 188. Og sov godt 😊

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 23:32

 189. Haha, nice! I lige måde. See you around.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 23:35

 190. – Voltzejn

  Det er Akismet-filteret… Må helt sikkert være jødisk-ejet. (((Kim)))

  Kommentar by Kim Møller — 28. august 2019 @ 00:48

 191. Aksimet filteret ?
  Du har da visk købt katten i sækken for hvis det skulle leve op til hvad det lover
  https://akismet.com
  så var denne tråd ikke kommet i nærheden af 50 kommentarer.
  Nu er jeg ikke den store fan af Israel og deres ageren men her er det at stukket helt af.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 28. august 2019 @ 04:46

 192. @189 Per Henrik…du kan jo prøve at debunke mange af de links der er henvist til og se hvor meget det er stukket af? I kommer til at sidde herinde resten af jeres liv og brokke jer over muslimer hvis i aldrig vil se bag gardinet og er bange for “konspirationsteorier”.

  Kommentar by Kim Henriksen — 28. august 2019 @ 07:04

 193. Hvordan forholder i jer til det faktum at det var jøder der var majoriteten af de ledende bolshevikker i den russiske revolution og det hele blev orkestreret og finansieret fra “vesten” (Jacob Schiff, en jøde der hadede hvide russere)? For mig var det et chock især fordi at det ikke var noget systemet havde lært mig i medier og skole. Bør det ikke også få jer til at tænke?

  Selv jeres helt Churchill sagde det i 1920 inden han blev korrupt og en forræder over for den hvide race: “There is no need to exaggerate the part played in the creating of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution by these international and for the most part atheistic Jews.” Han lyder ligefrem som Hitler.

  Kommentar by Torsten — 28. august 2019 @ 07:24

 194. Chruchill fortsat:

  “The same evil prominence was obtained by Jews in the brief period of terror during which Bela Kun (Cohen) ruled in Hungary.
  The same phenomenon has been presented in Germany (especially Bavaria), so far as this madness has been allowed to prey upon the temporary prostration of the German people.”

  Bemærk det sidste…hvor ligger Bavaria? Hvor opstod National Socialismen….øjjj samme sted…kunne der faktisk være en ratinel grund til at National Socialismen opstod i Sydtyskland – en grund i ikke vil forholde jer til?

  Kommentar by Torsten — 28. august 2019 @ 07:31

 195. Torsten, at nazismen skulle være opstået som en modreaktion på den tids ANTIFA? Jeps.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 09:17

 196. 192:¨

  Hvad er problemet i, at vi har en lang debat? Hvorfor må vi ikke overstige 50 beskeder?

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 09:26

 197. Men må sige, at jeg er blevet positivt overrasket over Urias. For bare et halvt år siden blev man bandet og svovlet væk herinde af næsten alle, hvis man bare nævnte ordet “jøde”, men det lader til, at flere og flere forstår, at der rent faktisk er noget om snakken. Ved så ikke, om det bare er et tilfælde, at flere j-woke personer er lige i denne tråd – kan jo selvfølgelig godt være. :)

  Jeg forventer heller ikke, at folk som k.m. og andre har lyst til at sidde og tabe ansigt i tråden og indrømme, at vi rent faktisk har ret i det, vi siger. Fordi sådan er det jo stort set aldrig. Man får aldrig folk til direkte at indrømme, at de har taget fejl. Det har de for meget ære til, og fred være med dét. Men man planter et frø i hovedet på dem, som vil vokse, og et par måneder senere, så ser man dem være mere åbentsindet, og til sidst, så ser man dem rent faktisk komme med nogle af de selvsamme pointer, man selv har bragt op nogle måneder før.

  Folk finder ud af, at man ikke bare er en hadsk “nazist”, der grundløst sidder og kører på jøderne. Nogle har så så meget ære, at de stopper med at poste under det gamle navn, og det er også helt fint. Så længe sandheden kommer frem, det er nu engang det vigtigste.

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 09:38

 198. Blog ejer bestemmer. Trollene tror vi andre trækker os for ikke at tabe ansigt.
  Nej, vi dropper ud og lader Trollene gejle hinanden op, det går jo godt med ping pong mellen voltzejn, snusk og trænerassistenten Kim mikkelsen

  Kommentar by k. m. — 28. august 2019 @ 09:59

 199. Hvorfor er det du mener, at vi er trolls? Hvad præcis har vi sagt, der skulle gøre, at vi er trolls?

  En troll er en person, der bevidst sidder og tager pis på folk for at gøre dem sure. Synes du virkelig, at det er dét, vi har gjort? I så fald må du da gerne lige komme med nogle eksempler.

  Jeg synes nu ellers, at jeg har været ret seriøs, respektfuld og sober. Kan på ingen måde se, hvad der skulle gøre mig til en troll. Troll er noget man normalt bliver kaldt af venstreorienterede inde på TV2 nyhedernes facebook-side etc., når de løber tør for argumenter i en islam-debat.

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 10:06

 200. Voltzejn

  Lad os antage, at du havde ret.

  Hvad foreslår du, at der bliver gjort ved “jødeproblemet”?

  Kommentar by np — 28. august 2019 @ 11:03

 201. Jeg foreslår, at man sender alle jøderne tilbage til Israel og fratager dem deres atomvåben, samt giver dem forbud mod at agere i international sammenhæng – dvs. der skal laves love om, at jøder ikke må eje firmaer, der trækker tråde til Vesten. Samhandel med Israel vil jeg dog synes er okay, så længe, at der er åben kontrol med det, så der ikke bliver snydt på vægten.

  Lidt ligesom jeg har det med muslimer. De skal også bare tilbage til deres hjemlande.

  Og hvad angår Israel/Palæstina konflikten – det må de selv ligge og rode med. Jeg kan ikke tage mig af, hvad de render og laver nede i Mellemøsten.

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 11:16

 202. Det var et klart svar. Deportation af jøder og konfiskation af deres ejendom og virksomheder.

  Kommentar by np — 28. august 2019 @ 11:34

 203. Ja. Hvis du gad at undersøge, hvad de har gang i, ville du nok dele min holdning. De er dybt skadelige for Vesten og hvide mennesker. Hele deres religion har i 2700 år udelukkende drejet sig om at manipulere folk til at give dem den totale magt, så de kan styre hele verden fra Jerusalem. Det står som sagt sort på hvidt i deres egne religiøse tekster. Og hvis man ser, hvad der foregår rundt omkring, så vil man indse, at de ihærdigt arbejder for at opfylde mosebøgernes “profetier”. Med andre ord, så forsøger de at selvopfylde profetierne.

  Det kan bevises, uden tvivl, at jøder står bag kulturmarxismen, feminismen, krigene, masseindvandringen, grovkapitalismen, giftstoffer i fødevarerne, LGBT-vanviddet, befolkningseksplosionen i Afrika osv. Det kan bevises 100%, hvis man dog blot gider at undersøge det.

  Jøder hader ikke hvide mennesker mere en nogen andre – forskellen er, at vi udgør en størrre trussel for dem i og med, at vi er talrige, intelligente og velorganiserede. Vi er med andre ord den eneste forhindring for, at de kan opnå total kontrol over hele verden.

  Fun fact: Vidste du godt, at Israel er den eneste bistandsklient-nation i verden, der har sit eget rumprogram og er i stand til at sende sonder til månen?

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 11:44

 204. Lidt mere brænde til bålet… Supreme Court i USA har ni medlemmer. Her er de fire:

  Ruth Bader Ginsberg – jøde
  Stephen Breyer – jøde
  Elena Kagan – jøde

  Tre ud af ni. Ganske pæn indflydelse. Måske Neil Gorsuch, som har gået på jesuitisk skole er dem venlig stemt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 13:22

 205. Her er de tre…

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 13:23

 206. Jeg er zionist og troede at jeg skulle være med til at kontrollere verden. Men indtil videre har jeg kun fået en skide T-shirt! What the fuck!!

  Kommentar by Michael Jensen — 28. august 2019 @ 19:42

 207. Jesus!

  Kommentar by Michael Jensen — 28. august 2019 @ 19:44

 208. @204 Tror bare du skal kontakte den israelske ambassade…de har hyret 1000 agenter i Danmark helt åbenlyst, så de kan nok bruge en dansk raceforræder til

  https
  :
  //
  www
  .
  berlingske.dk/samfund/danskere-skal-reklamere-israel

  Kommentar by Torsten — 28. august 2019 @ 19:54

 209. Michael Jensen, du beder Jesus om hjælp, men kalder dig zionist. Man kan ikke tjene to herrer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 20:52

 210. Pis. Det memo fik jeg ikke i min eboks.

  Kommentar by Michael Jensen — 28. august 2019 @ 20:56

 211. Kan man være kristen, og gå ind for kalifatet?

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. august 2019 @ 23:07

 212. Det er sku da utroligt.
  Nu om dage kan man finde “dokumentation” overalt på nettet og folk der har mistet den stopklods der kaldes sund fornuft sluger det råt.
  Når Trump og ligesindede kaster om sig med påstande om “fake news” er problemet at sandheden er under angreb for der er ingen der lyver mere end lige netop først og fremmest Trump.
  Manden kan ikke sige to sammenhængende sætninger uden at mindst én af dem er (guess what) LØGN
  Manden og alt for mange andre lever i et Twitter/Facebook/ Utube universerselt parallelsamfund hvor de eneste vindere er ejerne af de såkaldte sociale medier.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. august 2019 @ 01:33

 213. OFFICIELLE EU dokumenter, fra EU egne sider! sort på hvidt .

  EU bliver alles død.

  Kommentar by nissen — 29. august 2019 @ 01:50

 214. @Kommentar by nissen — 29. august 2019 @ 01:50
  Vi skal alle dø men om det så er EU,USA,Kinesernes elleler Sciontologi´s eller for den skyld alle andre livsanskuelser´s skyld skal jeg ikke kloge mig på.
  Har du evt. andre bud?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. august 2019 @ 01:55

 215. @211 jeg tror du hellere må hoppe over på Politiken hvis du skal have backup til din din ynkelige masse-Trump-psyop-jeg-følger-flokken-psykose.

  Kommentar by Kim Henriksen — 29. august 2019 @ 06:29

 216. Når Vesten giver støtte til at udvikle skoler i muslimske lande, bliver støtten ofte brugt til at undervise de muslimske skolebørn i ‘død over jøder’. Sådan støtte må være ren guf for Snuske & Voltzin. De kunne melde sig som lærere.

  Kommentar by traveler — 29. august 2019 @ 19:39

 217. Michael Jensen — 28. august 2019

  Her er en lille hilsen fra Bibi Netanyahu.

  “My opinion of Christian Zionists? They’re scum. But don’t tell them that. We need all the useful idiots we can get right now.

  At han kalder jer nyttige idioter, dækker det vist meget godt.

  Kommentar by Jan huus — 30. august 2019 @ 02:38

 218. Det er løgn, at Bibi Netanyahu sagde ovennævnte. Men fed sætning.

  Laban betyder hvid på hebraisk. Og white supremacy hedder labanisme. Sådan har det hele bare en dybere mening.

  Kommentar by traveler — 30. august 2019 @ 06:17

 219. traveler — 30. august

  Du har muligvis ret, men han har været ude at sige, ‘jeg kender Amerika, de er meget nemme at skubbe rundt på, hvis du ved hvordan man skal gøre’. Så kan du lægge det i det du vil, jeg syntes han klart siger at USA er dumme nok til at bliv manipulere, så det er ikke så mærkeligt hvis han skulle have været ude sige ting i samme kaliber.

  Her er et par andre udtalser fra Netanyahu, hvad skal man med fjender, når USA har venner som Bibi Netanyahu.

  På spørgsmålet om at Amerika lige er blevet angrebet af terrorister.

  It’s very good.
  Well, not very good, but it will generate immediate sympathy.
  strengthen the bond between our two peoples, because we’ve experienced terror over so many decades, but the United States has now experienced a massive hemorrhaging of terror”

  Eller

  “We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon, and the American struggle in Iraq. The events swung American public opinion in our favor”

  Kan du huske de 5 dansende israeler, der skulle fotograferer begivenhederne inden de fandt sted.

  Jeg ved godt at bogens folk var hvide, og at jøder ikke identificere sig som hvide. Hvorfor tror du man er igang med at udrydde den hvide race.

  Det problem jøderne har, er at de er hovmodige, bedrageriske og pralende, hvis de ikke var sådan af natur, ville der ikke være en kæft, som ville vide noget om det de render rundt og laver, men de kan bare ikke holde deres kæft lukket.

  Kommentar by Jan huus — 30. august 2019 @ 10:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper