27. august 2019

‘Tommy’, ‘Theis’ og Rasmus: “Jeg er til venstre for Enhedslisten, men valgte at stemme Stram Kurs.”

Özlem Cekic, der netop har grundlagt ‘Center for Dialogkaffe’, fortalte tidligere i dag på P1, at hun forleden besøgte ‘Tommy’, der gennem længere tid havde chikaneret hende på Twitter. Han havde et Dannebrog som profilbillede, og hun ventede det værste: “Til min store overraskelse, så boet han i en stor villa, og der stod en rigtig flot bil udenfor.” Alt var ‘danish design’, “… alt er så lækkert og flot.” Han stemte på Stram Kurs, lød det afslutningsvis.

Cekic med flere forstår ikke, at modstanden mod Islam er noget nær apolitisk udenfor de bonede gulve. Taberne har intet at miste, og udtrykker sig mindre nuanceret end det pænere borgerskab, men fjendskabet er helt det samme. Nogle er blå, andre er røde, men alle foragter Islam.

Nima Zamanis samtale med ‘Theis’ for et par uger siden var et godt eksempel. Hvor ‘Theis’ i 2015 stemte på Enhedslisten, så stemte han nu Stram Kurs. Han havde kærestet med en muslimsk pige, boede i dag med en troende muslim, og havde gennem årene qua sit arbejde, haft kontakt med flere hundrede helt almindelige muslimer. Undervejs i samtalen fortæller han, at han ikke afskediger muslimer der stjæler fra arbejdspladsen, da det i så fald ville blive svært at skaffe ufaglært arbejdskraft nok: “Så har vi ikke nogen ansat.”

‘Theis’, dansker: Jeg får et nyt arbejde, hvor jeg skal arbejde med mange indvandrere. Hvor jeg ser en ny side af Islam i Danmark. Det er jeg rigtig ked af. Jeg lå ikke søvnløs, men jeg blev sat i tænkeboks, fordi den virkelighed jeg troede der var i Danmark, var meget anderledes. … i kraft af det nye arbejde jeg har fået, fandt jeg hurtigt ud af, at hvis jeg slog en hånd i bordet, så fik jeg lov til at tale færdigt, og jeg fik som regel også ret. … Det er kulturen, og i den her sammenhæng, så hænger Islam og kulturen sammen. … Det er de fleste af dem der reagerer aggressivt, og jeg var nødt til at studere baggrunden for det. De bliver opdraget til, i disse kulturer, til at anfægte angreb på ens ære med en aggression.

Nima Zamani, Radio24syv: Så du fik et job, hvor du oplevede, at der var nogen du ikke kunne give en reprimande, give en ordre, eller bede om at gøre noget, som du kunne gøre med etnisk danske ansatte eller kollegaer.

‘Theis’: Der var en kæmpestor manglende respekt for den danske måde at gøre tingene på. Jeg er faktisk stolt af, at vi har et samfund hvor vi snakker om tingene. Det nemmeste for mig er jo at være aggressiv… nu er jeg en forholdsvis stor fyr, så hvis det var det der gjalt, så kunne jeg jo bare løfte næven, men det er bare ikke de værdier jeg er vokset op med.

Nima Zamani: … der er i hvert fald en lytter, der allerede har skrevet… Det er Rasmus Askholm, der skriver, at ‘Jeg er til venstre for Enhedslisten, men valgte at stemme Stram Kurs. Et socialistisk Danmark betyder ikke, at folk udefra skal bo her. Jeg bryder mig heller ikke om omskæring, opdelte svømmehaller osv., så det var et nemt valg.’

‘Theis’: … inderst inde, der er jeg en Enhedslisten, på mange af Enhedslistens punkter. Det er jeg stadig. … Min oplevelse med, at jeg er nødt til at sætte magt mod magt for at blive respekteret, for at jeg kan nå de folk, når de for eksempel har stjålet noget og er meget kriminel, så er jeg nødt til at slå hånden i bordet. Så har jeg valgt at benytte Rasmus Paludan som min ’slå hånden i bordet’.

Nima Zamani: De stjæler noget, så gør de dig kriminelle, siger du? Er det ved, at de tvinger dig til at være aggressiv?

‘Theis’: De kriminaliserer mig ved at, jeg for eksempelvis siger, at du har stjålet fra lageret. Jeg har det her på video, det må du ikke. Det er en fyringsgrund. Og så kan man få at vide tilbage, at ifølge Koranen, så må jeg ikke dengang bruge penge der er stjålet. Så hvordan kunne jeg have stjålet noget?

Nima Zamani: Jeg ved ikke hvad for et ansvar du har, men kommer der ikke en konsekvens af det her. Bliver de ikke fyret? Melder du ikke at de stjæler på arbejdet?

‘Theis’: – Nej!

Nima Zamani: Hvorfor?

‘Theis’: Så har vi ikke nogen ansat. … Det er en falliterklæring. Vi dæmrer selvfølgelig op for det, og vi laver nogle sanktioner, selvfølgelig så kigger vi igennem hvad de har stjålet for. Vi vi selvfølgelig helst have at vi kan have en dialog omkring det. Jeg har taget så og så meget, i sidste uge, så og så meget – okay, så fratrækker vi det din løn, og så får du lo til at køre videre. Så er der selvfølgelig de tilfælde, hvor der bliver benægtet. Og det er den første reaktion vi får.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103854/trackback

31 Comments »

 1. *

  Islamiseringen og afrikaniseringen vinder fremad, i hver en krog af samfundet. Sverige er endnu foran, men mon ikke vi har samme tilstande om fem-syv år?

  Snaphanen skriver nu at Sverige er i frit fald, og må se nationens død i øjnene. Den korte avis og andre skriver om at Danmark hærges af tyverier, indbrud, svindel, overfald og anden kriminalitet, og af velfærds-/sundheds-nedskæringer, og at også DK er ved at gå i opløsning som nation.

  Kommentar by Ole Jensen — 27. august 2019 @ 17:34

 2. Jeg arbejdede engang et sted med et lager. Og der blev den ene muslim, virksomheden havde ansat, bortvist for tyveri. Han havde allieret sig med en fragtmand – også muslim – om at føre varerne ud.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. august 2019 @ 17:55

 3. Jamen det er da heller ikke-fremmede- der er problemet. Det er og bliver ISLAM, og de muhammedanere der tager det (lort) alvorligt. Det er et internationalt som et regionalt problem. Det har intet med forvirret politisk retningssans at gøre :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2019 @ 18:29

 4. ‘Center for Dialogkaffe’

  Så er de alle samlet. Hvor mange millioner mon de lænser statskassen for?

  Mon Özlem er den smarte udgave af Britta Nielsen?

  Kommentar by tavsen — 27. august 2019 @ 19:25

 5. Læs ballet magnifique, hvordan muslimer nægter at give hånd til Dronning Margrethe og den norske konge

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 19:52

 6. Kommentar by k. m.

  Forvent ikke, at folk gider at læse noget fra dig, når du ikke selv er villig til at læse andres læsningsforslag. :)

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:07

 7. Voltzein
  Gå ad helvede til, troll
  Du bestemmer ikke hvad andre må læse

  Vil du også forpeste den her tråd med 95 konspirationsteorier?

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 20:14

 8. #5 k.m. hvis du virkelig ønsker at hjælpe med oplysning, så smid et link. Så skal vi andre ikke sidde og lave sammenlagt flere hundrede søgninger.

  http://balletmagnifique.blogspot.com/2019/08/islams-regler-hersker-pa-amalienborg.html?m=1

  Det har taget mig et lille minuts tid på mobilos. Men jeg er en flink fyr, så jeg sparer andre for arbejdet. Ikke noget særligt? Næh, men hvis der er 200 personer, som gerne vil læse det, så er det sammenlagt over halvanden time sparet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 20:20

 9. k.m.: “Du bestemmer ikke hvad andre må læse”

  Sig mig, har du meget svært ved at læse og forstå?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 20:22

 10. Kommentar by k. m.

  Har jeg da givet udtryk for, at jeg ville det? Prøv rent faktisk at læs, hvad jeg skriver, i stedet for at flippe sådan ud. Du virker meget følelsesladet.

  Hvad betyder mest for dig i samfundspolitisk forstand? – Følelser eller fakta?

  Sjovt, at du kalder det konspirationsteorier, når du ikke har klikket på ét eneste af de link. Jeg lover dig for, at du får et nervesammenbrud, hvis du virkelig tager hul på det materiale, som jeg har linket til.

  Hvordan har du det med, at venstreorienterede kalder dig en konspirationsteoretiker uden at ville se på dine links og beviser? – Det synes du er ret fjollet, ikke sandt? – Prøv at se, hvad du selv gør. Du er ikke et klap bedre.

  Det er sgu mere dig, med din følelsesladede og ensidige tilgang, der forpester trådene herinde. Hvorfor er du så ligeglad med sandheden? Hvorfor er du så sikker på, at du ved alt, at du ikke engang gider at se tingene fra et andet perspektiv?

  Utroligt, at du kan kigge på venstreorienterede og rigtigt nok spotte deres primitive adfærd, samtidigt med, at du selv falder i præcis samme fælde, hvad angår emner, du synes er kontroversielle.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:28

 11. Jeg siger det kun een gang. Jeg skider på hvad Voltzein og hr Snusk mener. Jeg er ikke tvunget til at åbne deres link, fordi de siger det. Jeg havde heller ikke lige et link til balletmagnifique ved hånden, men jeg behøver heller ikke lege barnepigefor dem der færdes herinde.

  Kommentar by k. m. — 27. august 2019 @ 20:40

 12. Kommentar by k. m.

  Vi mener ikke noget. Vi fremfører 100% uomtvistelige beviser, som du nægter at se på, fordi du enten er faktaresistent eller direkte bange for at få din verdensopfattelse udfordret.

  Kender du forskellen på objektivitet og subjektivitet? – Du er subjektiv (følelsesbaseret), og vi er objektive (faktabaserede).

  Solen står op i morgen – det er objektivt (uomtvisteligt/fakta).

  At DU så personligt synes, at solopgangen er grim eller flot, ja det er så din SUBJEKTIVE opfattelse – dine følelser.

  Men dine følelser ændrer ikke på, at solen stadigvæk står op i morgen. Forstår du det?

  Der er ingen, der tvinger dig til at åbne noget. Hvorfor bygger du så mange stråmænd konstant? Du minder ekstremt meget om en venstreorienteret, da du er:

  1. Faktaresistent
  2. Følelsbaseret
  3. Bygger stråmænd

  Allerede i morgen har du garanteret en diskussion med en venstreorienteret tosse, hvor du beskylder ham for de selvsamme kortslutninger, som du selv foretager lige nu. Det er sgu lidt komisk, hehe.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 20:46

 13. “Jeg har taget så og så meget, i sidste uge, så og så meget – okay, så fratrækker vi det din løn, og så får du lov til at køre videre.”

  Så muhammed kan bare rapse videre? Skulle han være så uheldig at blive opdaget, så skal han bare betale hvad det koster, men som udgangspunkt er det gratis.

  Endnu engang har islam vist vejen, og den dumme dansker bøjer sig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 20:52

 14. Og nu er politiet i Korsør gået i samarbejde med de lokale Imamer…. shaia til folket:
  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11578444/uroligheder-i-korsoer-politiet-vil-soege-hjaelp-hos-imamer/

  Kommentar by redneck — 27. august 2019 @ 21:06

 15. Kommentar by redneck

  »Vores erfaring er, at det giver mening at inddrage for eksempel imamer for at få belyst, hvad balladen bunder i,«

  Kæft en farce.. Fordi selvfølgelig fortæller imamerne de dumme kaffir sandheden.

  Fatter ikke, hvordan folk kan være så naive.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 21:09

 16. Bare vent til, der kommer flere afrikanere i Europa. De har en IQ på 65-70 mod mellemøstens på 80-85. Afrikanerne er totalt kaos mod folk fra mellemøsten.

  Kommentar by CCC — 27. august 2019 @ 21:22

 17. #14+15 for nogle år siden, sad jeg til en frokostpause og snakkede med mine kolleger om de skyderier og anden voldsanvenelse, der fandt sted på Nørrebro. Jeg sagde, som sandt er, at muslimerne er klart mere voldelige end danskerne. Så flippede en kvindelig kollega ud! “Det har slet ikke noget at gøre med at de er muslimer. De er slet ikke religiøse!!!”

  “Hvordan tror du så at disse unge ikke-religiøse vil reagere på f.eks. muhammedtegningerne?”

  “Det er sgu da ikke fordi de er religiøse!!!”

  “Hvorfor er det så imamer der fungerer som mæglere i bandekonflikten? Har vi nogensinde oplevet danske præster mægle mellem Bandidos og Hells Angels?”

  Men hun var udenfor logisk og rationel rækkevidde. Sidenhen var det umuligt at føre en samtale med hende. Hun valgte konsekvent at indtage det stik modsatte synspunkt af mig, uanset hvad. Det var faktisk ligesom med de venstreorienterede i USA, som lider af Trump Derangement Syndrome.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 21:33

 18. Kommentar by Hr. Snusk

  Kek. Feelings are one hell of a drug.

  Desværre skal typer som hende se hele verden brænde, før der er en chance for, at hun fatter pointen – og selv dér, er det ikke engang sikkert, at hun formår at spore sig ind på problemet. Der er en god sandsynlighed for, at hun blot vil beskylde “racisme” for samfundets undergang.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 21:40

 19. “Nogle er blå, andre er røde, men alle foragter Islam”.

  Ja, men det er vigtigt at vi også fokuserer på anden ikke-vestlig invasion, Den Store Udskiftning af europæiske folk, Globo-Homo agendaen, Hvem der skubber på denne udvikling etc.

  Kommentar by HN3 — 27. august 2019 @ 21:48

 20. Voltzejn, hende smatsoen er temmelig småt begavet – og importeret fra Indien af nogle dumme danskere. Hendes bedste ven på jobbet var en nørrebrohipster, som elsker fodbold. Bare ikke landsholdsfodbold!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. august 2019 @ 21:51

 21. Kommentar by HN3

  Ja, (((who nose))).. Det er søreme svært at finde frem til, h(jøder)vem der undergraver vesten vha. fiat-pengesystemet, medier, social medie-censur osv. :D

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 21:51

 22. Kommentar by Hr. Snusk

  Ja, okay. Hvis hun er en poo in loo, så er det sgu op ad bakke. IQ 82 og biased som ind i helvede.

  Kommentar by Voltzejn — 27. august 2019 @ 21:53

 23. Islamister er tabte. Og kan og vil ikke samles op. De må skrides, eller bures inde.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. august 2019 @ 01:14

 24. @Voltzejn
  Lad /pol/ retorikken blive på /pol/. Du kan sagtens uddele røde piller uden at skræmme danske normies væk.

  Kommentar by O — 28. august 2019 @ 07:14

 25. […] ‘Tommy’, ‘Theis’ og Rasmus: “Jeg er til venstre for Enhedslisten, men valgte at stemme Str… […]

  Pingback by Mellemøstligt klanopgør på handelsgymnasium: Migranter forsvarer familiens ære med knivstik – Free Speech Blog — 28. august 2019 @ 09:57

 26. Nationalsocialisme er vel ikke nogen ny opfindelse…

  Kommentar by Luca — 28. august 2019 @ 10:30

 27. Øzlems dialogkaffeprojekt er et 5.te kolonneprojekt for islams udbredelse i Danmark. Dialog mellem kristne og muslimer er jo en umulighed. Vi kulturdanskere vil aldrig kunne acceptere islam som en del af dansk kultur. Fordi forskellene i selve det ideologiske grundlag er for store.

  Det har aldrig oprindeligt været vælgernes eller politikernes mening at dele af Danmark skulle islamiseres, eller at det danske samfund skulle ændres. Det har altid været politikernes naive fejlopfattelse at indvandrerne kunne fordanskes og integreres. Det står nu lysende klart at dette ikke er muligt.

  Hvis det umulige dialogkaffeprojekt skulle have haft en berettigelse set fra et dansk perspektiv, skulle det have været et oplysningsprojekt og et opdragelsesprojekt rettet mod indvandrerne.

  Kommentar by JC — 28. august 2019 @ 10:54

 28. Nu maa vi til at tilgodese retfaerdighed ,saa maa “loven “nok ta en pause

  Kommentar by dunk — 28. august 2019 @ 11:47

 29. Kommentar by O

  Point taken. Du har ret. My bad.

  Kommentar by Voltzejn — 28. august 2019 @ 12:34

 30. Voltzejn 21.51: “Det er søreme svært at finde frem til …”

  Det er mit indtryk, at mange kommentatorer på dette site desværre har ret svært ved at forstå dette aspekt … det virker som om, at de er langt mere opmærksomme i USA end i Europa …

  Kommentar by HN3 — 28. august 2019 @ 12:42

 31. Efter Paludan ikke kom i folketinget og Trump aflyste sit besøg i Danmark bliver det mere og mere åbenlyst at såkaldte “danskere” ikke VIL en lykkelig fremtid!

  Grunden til at jeg sætter anførselstegn om “danskere” er at de ikke engang vil deres eget land længere. Så de kan ikke kalde sig danskere. Det er nemlig LANDSFORRÆDERI at sælge ud til EU, FN, pengeklubber, multinationale virksomheder, m.m. Og “Danske” Bank er da den største joke… Hvorfor har alle ikke flyttet bank væk fra dem endnu?

  Og HVEM stemmer egentlig på Mette og Lars? Det kan ikke blive mere indspist og indsnævret. Okay, Paludan kan virke for ekstrem, fair nok, men så stem da på Nye Borgerlige i det mindste – eller stem blankt. Disse “trygheds”-stemmer holder nul procent. Folk sælger deres sjæl.

  DETTE BETYDER at man skal gå rundt i Danmark og elske Danmark, mens 90% bare pukler på fuldtid, stresser og ødelægger deres parforhold, mens de strammer deres skyklapper mere og mere, dag for dag, mens sandheden stråler ind fra udlandet mere og mere. Latterligt!

  Åh livet er så godt! Endelig ferie! Så kan vi rigtig slappe af i sommerhuset med vores sammenbragte familie og selvoptagede børn på deres datahøstende iPads og smartphones… Lad os drikke os en lille pind på og nyde grillmaden, mens vi nyder solnedgangen og bagtaler Trump og vores kolleger! Ja ja, kære danskere, men I lever i en boble. Før eller senere kommer regningen for dette moralske forfald, dvs. krig, anarki eller diktatur – vælg selv!

  Kommentar by spygate — 28. august 2019 @ 13:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper