28. august 2019

Korsørs ‘kultur og klaner: Politiet søger vidner, kontakter ressourcepersoner, “Det kan være imamer…”

En mand bliver stukket i ryggen i en Korsør-ghetto, og politiet der frygter krig i gaderne mellem ‘kultur og klaner’, søger øjenvidner til forbrydelsen. I logisk forlængelse der vil de nu kontakte ‘ressourcepersoner’, såsom ‘imamer og gadeplansmedarbejdere’. Hvis imamer er en del af løsningen, så er de uværgeligt også en del af problemet. En historie fra TV2 Øst – Mand stukket i ryggen – politiet kontakter imamer efter uroligheder i Korsør.

“Ifølge politikommissren er der tale om en hændelse blandt to grupperinger.

– Vi er midt i en undersøgelse af, hvad der egentlig foregår. Vi ved ikke ret meget andet end, at nogle har et horn i siden på hinanden. Det er alene ikke etniske danskere, som gennem kultur og klaner er kommet uoverens, siger han. …

– Vi får en henvendelse om, at flere personer er i slagsmål, men når vi er dernede, er der ikke nogen, der ønsker at fortælle os ret meget. Nu skal vi have fat i ressourcepersoner, der kan fortælle noget om det. Det kan være imamer og gadeplansmedarbejdere, siger Flemming Jensen.”

(Tyreengen, Korsør; Foto: Google Earth)

Oploadet Kl. 16:12 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103882/trackback

8 Comments »

 1. Tiltalte i højt humør i retten.
  Sagen kører for lukkede døre.
  Behøver vi gætte på etnicitet?
  https://stiften.dk/aarhus/Grinede-til-hinanden-i-retten-Fire-maend-varetaegtsfaengslet-efter-overfald-med-peberspray-og-knivstik-i-ryggen/artikel/597416

  Kommentar by k. m. — 28. august 2019 @ 16:15

 2. Det eneste jeg hader mere en muslimer og islam, er de mange tusinder af landsforrædere, som er skyld i, at vi står i islam/lort/muslimer til halsen.

  Jeg glæder mig til den dag, hvor de bliver stillet til ansvar for deres kriminelle handlinger mod Danmark og Danskerne…

  Kommentar by Christian Sørensen — 28. august 2019 @ 16:57

 3. For klaner handler alt om “renhed og ære” for klanen. De har altså retsfølelser knyttet til klanen og ikke et større samfund, som de opfatter som urent og æreløst. Løsningerne af tvister mellem klaner handler reelt set om, at begge klaner ikke taber ansigt og ære ved en løsning/bilæggelse af konfliken. Typisk bruger man i mellemøsten mænd, de kalder “mænd af ære” til, at løse sådanne tvister hvor ingen taber ære. Islam og imamerne er underlagt samme logik. Problemet er, at ofte er der ingen løsning fordi en part vil altid føle deres ære er krænket og dermed kan konfliken fortsætte i generationer. Imanen har ingen autoritet fordi den ene part føler deres ære krænket. Reelt set tror jeg heller ikke imamerne komme med løsninger.

  Kommentar by CCC — 28. august 2019 @ 17:25

 4. Ret vreden mod politikere.

  Vi har NUL partier i folketinget der vil sende uønskede kulturfremmede hjem – de mindst ringe vil sende nogle få tusinde hjem pga. disse ikke har et arbejde eller er blevet fanget af politiet og dømt, og dermed kan klassificeres som kriminelle. Det er totalt utilstrækkeligt. Vi skal have rullet HELE dette vanvittige eksperiment tilbage og det betyder nødvendigvis at pakket må ud – manglende straffedomme eller arbejde til trods!

  Er det ekstremt? Ja, men vi er også blevet bragt i en ekstrem situation af politikerne og så må vi ty til nye metoder, når de gamle ikke rækker længere.

  Kommentar by Polka — 28. august 2019 @ 17:42

 5. Det svarer til at sætte ræven til at vogte høns, eller pædoen til at passe børn i en børnehave. Det går bare så supergodt i dette land!!

  Kommentar by Kuffar — 28. august 2019 @ 18:16

 6. Et nyt ord er født i Danmark, ordet er storklaner, det vil sige at politikerne ligefrem har importeret storklaner fra verdens største sandkasse, eneste håb tilbage for etniske Danskere er at landet går rabundus så dør stor klanerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. august 2019 @ 23:05

 7. Når man importerer beduinstammer, får man stammekrige.
  At forhandle med dem, er som at forhandle med Mafiaen.
  Hvornår sættes der mon penge af på finansloven til udbetaling af blodpenge, for at få “ro i gaderne”?
  For det bliver uvilkårligt det næste.

  Kommentar by White knight — 29. august 2019 @ 08:28

 8. Polka — 28. august 2019 @ 17:42:

  Jeg formoder det er NBs ultimative krav du referere til?
  – ret best, så er de jo, stort set, alle kriminelle, idet hver og en af dem er kommet ind i Danmark fra et land hvor de ikke har været personlig forfulgt eller de har forbrudt sig mod Dublin Forordningen.
  Derved kan “de få de vil sende hjem” blive til mange.
  Mit personlige indtryk af Pernille Vermund er, at hun graver ret dybt i regler, love og konventioner i forhold til indvandring og den indvandre-politik der er blevet ført, lige som hun tager kraftig afstand til islam.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. august 2019 @ 00:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper