15. december 2009

Worst case scenario er ikke otte frysende hare krishna-munke på Amagerbrogade

Politiet har gjort det aldeles fremragende under COP15, og selvom der har været megen ’sweettalk’ med politiske fantaster, så har de på gadeplan været opgaven voksen, og opretholdt orden – deres fornemmeste opgave. Det værste jeg kan sige om lømmelpakken er sådan set navnet på samme. Loven har gjort det svært for militante venstreradikale at gemme sig blandt sympatiserende ikke-militante, og venstreradikalismens flerblokstrategi har således lidt et alvorligt nederlag.

Den yderste venstrefløj klynker naturligvis, men alternativet er borgerkrigslignende tilstande med al hvad deraf følger af vold og hærværk. COP15 er ikke en almindelig politiaktion, og man må huske på, at demonstrationerne i København i disse dage, er et led i en international mobilisering, der tidligere har haft fatale følger. Fredelige demonstranter med åbne øjne bliver ikke lige pludseligt anholdt.

Ingen lovgivning der stopper gadekampe vil nogensinde kunne tilfredsstille Enhedslisten, og som man kunne forvente vakler Villy Søvndal, alt imens socialdemokraterne taler om erstatningskrav, og Det Radikale Venstre fører traditionel oppositionspolitik. Ansvarsløst, intet mindre.

Alternativet til lømmelpakken har vi set masser af gange til internationale konferencer der understøtter en ikke-planøkonomisk verdensorden. Mange vil nok huske Battle in Seattle under WTO-topmødet i november 1999, men gadekampene har siden hærget flere storbyer ved senere topmøder. Prag (2000, IMF), Gøteborg (2001, EU), Genova (2001, G8), Montreal (2001, G8), Geneve (2004, WTO), Edinburg (2005, G8), Rostock (2007, G8)… og først når weekenden er slut ved vi om København slap helskindet igennem.

Worst case scenario er ikke otte frysende hare krishna-munke på Amagerbrogade, og fik nedenciterede sin vilje, så ville de istedet have kritiseret politiets brutalitet under aktionen der stoppede gadekampene. Det er bedre de er sure på os, end vi på dem.

“Politiet overreagerer helt ude af proportioner.” (Knud Vilby, ; DR Online, 12/12-09)

“Især de udenlandske aktivister troede, at de var kommet til et velfungerende demokrati.” (Tanja Nybroe, CJA; Jyllandsposten, 13/12-09)

“Tilbageholdelserne er fuldt lovlige, men spørgsmålet er, om denne form for vilkårlig frihedsberøvelse af fredelige demonstranter ikke risikerer at give bagslag. Det skaber vrede og mistillid til politiet, og mange reagerer ved at tænke: Hvis Staten er uretfærdig, så behøver man ikke selv følge reglerne… Politiet er meget beskyttede og bevæbnede. Politiet har totalt styr på situationen… (René Karpantschof, sociolog; Berlingske Tidende, 13/12-09)

Oploadet Kl. 18:08 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/10389/trackback

53 Comments »

 1. Jeg blev nær anholdt i fredags på Dronning Luise bro :-) Men sådan kan det jo gå, når man utilsigtet havner midt i en gruppe aktivister!
  Et kort ophold i “klima-fængslet” ville nu også have været en billig pris at betale for at undgå et smadret Nørrebro.

  Kommentar by Egtvedpigen — 15. december 2009 @ 18:58

 2. Den ‘Borgerlige’ avis Berlingske Tidende har i anledning af politiets anholdelse af en aktivisttalsmand indhentet et ekspertudsagn fra Rene Karpantschof. Og ‘forsker’ Karpantschof skuffer ikke journalisten da han kan fortælle, at denne anholdelse kun vil “opildne aktivisterne”:

  http://www.berlingske.dk/klima/anholdelse-kan-opildne-aktivister

  Kommentar by JensH — 15. december 2009 @ 19:07

 3. Det er flot, flot billede fra Koebenhavn. Wonderful Copenhagen?

  Den moderne pendant til plakaten med politibetjenten og anden.

  Kommentar by DanskeriTN — 15. december 2009 @ 19:18

 4. Lyder som en oplevelse, Egtvedpigen.

  Jeg er ked af statens hårde hånd rammer uskyldige, og nogle af dem blev jo også ‘ramt’, selvom mange af dem som råber op næppe havde fredelige hensigter.

  Man kan godt diskutere retssikkerhed med den slags preemptive strikes men alt i alt har politiet håndteret det flot. Hvis politiet ikke satte en stopper for de hærgende venstreekstremistiske horder, der er samlet i København i disse dage ville de have smadret løs så meget de kunne komme til.

  Kommentar by Frihed — 15. december 2009 @ 19:25

 5. Politiet arbejder jo for os alle sammen og kan ikke nødvendigvis se forskel på en fredelig københavner og en ballademager. Jeg vil hellere have, at de anholder een for meget end een for lidt, også selv om det kunne blive Egtvedpigen selv, der fik en tur i arresten! De lod os jo heldigvis også gå igen.

  Kommentar by Egtvedpigen — 15. december 2009 @ 19:39

 6. -> #4 Frihed

  “ville de have smadret løs så meget de kunne komme til.”

  Det kan de skam stadig nå. Er det ikke imorgen de for alvor ‘går til stålet’ under gummi-betegnelsen ‘Civil ulydighed’. Et begreb journalisterne helt åbenlyst sympatiserer med, da ‘aktivisterne’ bare skal bruge det, så er der ingen kritiske spørgsmål overhovedet.

  Kommentar by JensH — 15. december 2009 @ 19:42

 7. @ Kim, du skriver Den yderste venstrefløj klynker naturligvis, men alternativet er borgerkrigslignende tilstande med al hvad deraf følger af vold og hærværk.

  WJ: Det betragter jeg som værende ringeagt for vores dygtige politibetjente. Alternativet havde været at isolere de voldelige elementer, arrestere dem og føre dem direkte i arresten. Det magter vores dygtige politibetjente. Alternativet er ikke kaos. Alternativet er at politiet løser opgaven til punkt og prikke uden at placere folk på iskold asfalt i 5 timer. Det erkender selv politiet jf. at de nu medbringer måtter ved anholdelser.

  Vores politi er fremragende, og det er respektløst overfor politi, hvis vi ikke holder det op imod enddog meget høje standarder. Det er respektløst overfor politiet at behandle dem som tøsedrenge, som ikke kan tage en ærlig og direkte kritik. Det er ringeagt overfor politiet at behandle dem som sårbare, fastlåste svagpissere, som ikke kan blive bedre igennem en offentlig debat om de fejl, som de også gør i al deres almenmenneskelige fejlbarlighed.

  Jeg har respekt for det danske politi og derfor kritiserer jeg politiet.

  Kommentar by WilliamJansen — 15. december 2009 @ 20:01

 8. “Ifølge The Times har Gores medarbeidere nå gått ut og innrømmet at tallet var feil. De sier at anslaget om at det er en 75 prosent sjanse for at nordpolen smelter fra fem til åtte år, var spekulasjoner fra Maslowskis side i en samtale med Gore for mange år siden.”

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=599317

  Kommentar by Fritænker — 15. december 2009 @ 20:21

 9. -> #5 Egtvedpigen

  “gså selv om det kunne blive Egtvedpigen selv, der fik en tur i arresten”

  Ja, ikke fordi jeg ønskede dig ude i den midlertidige arrest i Valby, men det kunne nu alligevel have været interessant at have fået en ‘insider-historie’ derude fra. Eksempelvis, er disse ‘hårdkogte’ revolutions-kadrer virkelig så seje når de først er udenfor mediernes ‘projektørlys’??

  Kommentar by JensH — 15. december 2009 @ 20:32

 10. Ved de voldsomme demonstrationer i Chicago, ved præsidentkandidat nomineringen 1968, blev politiet efterfølgende gennemheglet og forargelsen var enorm hos seerne og læserne af medierne forårsaget af en ensidig farvet pressedækning.

  Den amerikanske vicepræsident Spiro Agnew holdt efterfølgende sin berømte tale i byen Des Moines, om mediernes medvirken til at forvrænge nyhederne, kendsgerningerne. Han sagde blandt meget andet i sin lange tale:

  “Der bliver argumenteret for at denne magtanvendelse (hos medierne) ikke præsenterer en fare hos de som har benyttet den ansvarligt.

  Lad os benytte som vore første vidner, tidligere vicepræsident Hubert Humphrey og byen Chicago til at afgøre om medierne har misbrugt den magt de besidder eller ej.

  Ifølge Theodore H. White har TV’s klipning af filmen fra Chicagos gader med “den nuværende udvikling af konventets gang, skabt det mest slående og falske politiske billede af 1968 – nomineringen af en mand som præsidentkandidat for Amerika, gennem et brutalt og voldeligt politis nådesløse handlinger.”

  Hvis vi skal tro på en nylig udfærdiget rapport hos House Commerce Committee, da medvirkede TV’s præsentation af volden i gaderne til den uretfærdige behandling og det dårlige ry hos politiet i Chicago.

  Ifølge Komiteens udredninger præsenterede især en TV-kanal “et ensidigt billede, som i stor målestok friholder demonstranterne og de protesterne fra anklage.” Film af provokationer mod politiet, som det ellers var muligt at vise, blev det aldrig, mens film med politiets modsvar, som de protesterende selv havde fremprovokeret, blev vist til millioner.

  En anden TV-kanal viste faktisk den samme voldsscene – fra tre forskellige vinkler – uden at gøre opmærksom på, at det var samme episode.”

  Kan det undre, at oven på den tale overfaldt samtlige medier i USA Spiro Agnew og kaldte ham de værste ting, som til den dag i dag klæber ved hans navn.

  Nu ser det ud til at det danske politi skal gennem samme vridemaskine!

  Kommentar by synopsis-olsen — 15. december 2009 @ 20:36

 11. @ JensH

  Jeg læste i Jyllands-Posten om en ung mand, der netop kunne komme med en sådan insider-historie. Han var meget utilfreds over manglen på vegetarmad i klima-fængslet… Og tænk engang, der måtte han sidde i syv timer i træk uden andet end kødmad!! :-)

  Det sjove er, at samme mand sikkert er en varm fortaler for muslimske forældres ret til at sende deres børn i skole uden mad i august måneds 14 solskinstimer!

  Kommentar by Egtvedpigen — 15. december 2009 @ 21:02

 12. Mere co2 udslip i Danmark for fremtiden:

  “Nærmer sig millionen
  Så mange indvandrere er der i Danmark i 2050″

  Tirsdag den 15. december 2009, 11:00

  Hver sjette dansker er indvandrer i 2050. Indvandrerkvinder sætter rekord i uddannelse, men indvandrermænd har en markant højere kriminalitet”

  http://www.bt.dk/danmark/saa-mange-indvandrere-er-der-i-danmark-i-2050

  Kommentar by Fritænker — 15. december 2009 @ 21:05

 13. PS: Godt nyt fra integrationsfronten:

  “Tørklæde kan koste kontanthjælpen”

  http://www.berlingske.dk/politik/toerklaede-kan-koste-kontanthjaelpen

  Kommentar by Fritænker — 15. december 2009 @ 21:45

 14. @ #11, Fritænker

  Den Al-Ritzau historie viser ikke virkeligheden, for der er store problemer med den måde Danmarks Statistik opgør det tal på. Det tal de fleste af os vil forbinde med “ikke-vestlige indvandrere” vil være meget højere en det tal.

  Den måde Danmarks Statistik opgør “indvandrere” eller “ikke-vestlig baggrund” betyder, at mange meget hurtigt og på magisk vis ændres fra at have “ikke-vestlig baggrund” til at være “danskere med dansk baggrund”. Det falder ikke sammen med det almindelige mennesker ville kalde “folk med ikke-vestlig baggrund”, for i Danmarks Statistik gøres folk nemlig til “pæredanske, med dansk baggrund”, hvis blot en forældre har dansk statsborgerskab og er født i Danmark.

  Det vil sige, at en efterkommer som er født i Danmark med dansk statsborgerskab laver (endnu en) familiesammenføring og får et barn. Dette barn (og alle efterfølgende børn) vil i Danmarks statistik fremgå som “dansk, med dansk baggrund”.

  Ergo, statistikken giver et manipuleret billede af virkeligheden.

  Kommentar by Frihed — 15. december 2009 @ 22:07

 15. Kim, med al respekt: Tag og hold Genova ude af ligningen. INGEN i Danmark har lyst til at sammenligne det danske politi med de(t) italienske ditto mht 2001

  Hvordan man end vender og drejer den, så udviste allehånde forskellige italienske former for ordenshåndhævere en fuldstændig uhørt brutalitet grænsende til det rene og skære psykopati.

  Prøv at google Scuola Diaz Pertini og gør mig en tjeneste: Lad være med at forsvare det, der skete den nat.

  Kommentar by The Citizen — 15. december 2009 @ 22:26

 16. There are now some 1.1million Muslim immigrants in the UK, according to the report by IPPR, the Blairite think tank. It means around 46 per cent of Britain’s 2.4million-strong Muslim population were not born in this country.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1235527/Britains-tolerance-Islam-results-1m-Muslims-setting-home-here.html#ixzz0Znfc36Lr

  @ Frihed, nej den er spottet.

  Kommentar by Fritænker — 15. december 2009 @ 23:44

 17. >14. Sut kerner citizen. Du ved ikke hvad du ævler om…

  At det italienske politi i 2001 skulle være psykopater køber jeg selvfølgelig ikke. Gale katte får som bekendt revne skind. Husker du Benjamin? Han kastede en flaske i hovedet på en betjent. Det skal man ikke. Den dag kommunistiske kriminelle ballademagere tager ansvar for sig selv og samfundet, den dag springer James Bond ud som nougatplov!!!

  Kommentar by Mea Culpa — 16. december 2009 @ 00:19

 18. Jeg er også dybt imponeret over det danske politi. Jeg kunne håbe at denne suveræne og intelligente strategi, ville brede sig til flere felter af politiarbejdet, – indvandrerbander og indbrud og narko etc.

  Jeg takker DF for hastegennemførelsen af Lømmelpakken og Politiets top, for tilsyneladende at udstråle en ny og uventet intelligens. ( Den kan umuligt komme fra Per Lyserød Larsen, hir hir )

  Dejlig collage, Kim Møller, uden at forklejne noget, tværtimod, synes jeg der har indsneget sig en smule kunstnerisk virksomhed i hele artiklen, måske er det hæderlige journalistiske håndværk alligevel ikke afgået ved døden..

  Nu mangler vi så bare tallene for, hvor meget ekstra kriminalitet, der er foretaget rundt om i landet, som følge af den store mandskabskoncentration?

  Kommentar by Ludwig Lecter — 16. december 2009 @ 03:01

 19. Jeg er altså lige ved at tude af glæde over, hvor godt politiet har håndteret demonstrationerne indtil nu. Som ikke-voldelig helt almindelig skatteyder, føler man sig ekstremt magtesløs, når man på tv ser, hvordan venstrefløjen normalt får lov til at smadre byen totalt, uden respekt for andre folks liv eller ejendom. Lømmelpakken var åbenbart lige det der skulle til!

  Kommentar by Svend P — 16. december 2009 @ 07:03

 20. OT.

  Fredens religion i fuld udfoldelse….

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1270502.ece

  Kommentar by Kammerathjælp — 16. december 2009 @ 08:44

 21. Svend P:

  Enig i din anskuelse. Hvad som får mig til at føle mig næsten lige så mgtesløs, er at opleve tv-journalister holde mikrofoner for ekstreme fascister dag efter dag.

  Kommentar by Cicero — 16. december 2009 @ 08:54

 22. Egtvedpigen

  Jeg var også ved at blive anholdt sammen med de autonome, der blev drevet sammen på Langebro sidste vinter efter Politiet rev det ulovlige hus på refshaleøen ned.

  Det havde været en sur tur i arresten, men til gengæld så jeg hvordan “Forældre imod Politibrutalitet” skubbede helt unge autonome tilbage op på broen da disse ville væk fra politikæden.

  Kommentar by DaLi — 16. december 2009 @ 09:38

 23. INGEN i Danmark har lyst til at sammenligne det danske politi med de(t) italienske ditto mht 2001.

  Hvorfor ikke? Det viser igen, at Danmark har verdens bedste politi.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 16. december 2009 @ 09:39

 24. Tillad mig at anbefale:

  http://www.the-citizen.dk/?p=4622

  Kommentar by WilliamJansen — 16. december 2009 @ 09:45

 25. -> #11 Egtvedpigen

  “om en ung mand, der netop kunne komme med en sådan insider-historie. Han var meget utilfreds over manglen på vegetarmad i klima-fængslet”

  Når jeg talte om ‘insider-historie’ tænkte jeg på en af disse stormtropper, som efter løsladelsen stiller op foran medierne med tudefjæs. Nej, jeg tænkte på en som ikke sympatiserer med rød-fascisterne, men som ved en fejltagelse er havnet i ‘Gitmo’ i Valby. Jeg gad vireklig godt at høre en ‘neutral’ beretning om hvordan disse stormtropper reagerer i sådant fængsel, hvor de er uden for mediernes projektørlys. Er de lige så ’seje’ som når de taler med journalister???

  Kommentar by JensH — 16. december 2009 @ 09:52

 26. Alle de, der kritiserer politiets indsats under COP15, kan roligt glæde sig til resultatet af den første meningsundersøgelse om politiets indsats omkring demonstrationerne.
  Det vil næppe komme til at matche udtalelserne fra politikere til venstre for midten.

  Kommentar by Purellif — 16. december 2009 @ 09:57

 27. @ Jens H

  Jeg ved, hvad du mener. Jeg syntes bare, det var morsomt som denne uskyldige, men tydeligvis venstreorienterede, mand klagede sig over manglen på vegetarmad i klimafængslet, i en verden hvor folk dør af sult! Hvor forkælet har man lov til at være?

  Kommentar by Egtvedpigen — 16. december 2009 @ 10:14

 28. Vegetarmadsargumenter er jo latterlige.

  Hvad med om vegetarerne lukkede røven over vores andres madvaner og holdt op med årligt at flyve til Nicaragua og Cambodia for at finde sig selv først ?

  Eller hvad med dem der betaler til Dansk Røde Kors ? Jeg kan afsløre, at DRK og andre NGO’er i Afrika ikke ligefrem kører rundt i rapsolie-drevne eller brintdrevne miljøbiler.

  Men den slags er alt sammen, æh, “noget andet…”.

  Kommentar by DaLi — 16. december 2009 @ 10:33

 29. >25

  Sagen er at disse mennesker simpelthen bare er kriminelle. De er kriminelle i tankegang og adfærd. De er for små i hovedet til at forstå, hvad der foregår i verden, globaliseringen går hen over hovedet på dem og i stedet for at fatte en skid, så finder de et sted at smide deres infantile frustration ud, nemlig ud på “magthaverne” og resten af det danske samfund.

  Og de har lært meget af muslimerne. Muslimerne har lært dem at brænde biler af, at man altid skal svare igen, at man har ret til at opføre sig som om man er herrefolk, at alle der ikke slikker een i røven er onde mennesker ( den har de dog fra de danske pædagoger ), at det er tilladt at leve sit had ud, fuldstændigt ubegrænset og gerne med ultravold eller ultrahærværk, jo mere chokerende jo bedre. Alt for at få den opmærksomhed, de ikke fik som børn, fordi de havde socialistiske forældre. Socialisterne og muslimerne har fundet sammen i en cocktail, som Hitler ville beundre. Denne cocktail vil smadre det danske samfund og resten af verden med.

  Der er intet håb for dem. Dygtige militærfolk siger, at når det først går galt for de unge, så er de næsten umulige at få tilbage og det koster multi millarder. Forebyggelse skulle være langt det billigste, men der er jo ingen der tør stille sig op og gribe ind efter behovet. Det ville i korte træk nemlig være at smide alle radikale muslimer ud af landet, ca. 80% af det nuværende antal, kører en ren nul-tolerance-politik og sætte de venstreradikale i militærisk tvang-terapi, indtil de har lært at opføre sig ordentligt. Overlevelsestræning, synes at være det eneste, der kan give dem så meget selvværd, at de får lyst til at gå ind og deltage i samfundet igen, i stedet for at ødelægge det og sig selv.

  Så det er jo ikke fordi vi ikke ved hvad der kunne gøres…

  Kommentar by Ludwig Lecter — 16. december 2009 @ 11:05

 30. -> #22 Dali

  “så jeg hvordan “Forældre imod Politibrutalitet” skubbede helt unge autonome tilbage op på broen da disse ville væk fra politikæden”

  Ja, jeg har før historier om, at disse såkaldte ‘forældre mod politivold’ ikke bare er ‘observatører’, men derimod rtager aktivt del i optøjerne. Ja, sådan som du beskriver det er det vel nærmest dem der støber kuglerne og kontrollerer stormtroppernes hærgen.

  Kommentar by JensH — 16. december 2009 @ 11:35

 31. Mens venstrefløjens jule-smadring af det danske samfund kører løs overalt i København, indbrudssvin muntrer sig i andres egendom overalt i landet og medierne tjener kassen på at rapportere direkte fra kamphandlingerne, der hovedsageligt drejer sig om .. ingenting/klimaløgn, så er der andre sjove nyheder:

  Sjældent ser man en så aparte kimære af to ideologier. Vestens symbol på anorektisk, kønsløs, vestlig, markedskontrol og mellemøstlig sadistisk kvindeundertrykkelse, ydmygelse, nazisme… absurd- som verden netop har tendens til at være.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/349811:Danmark–Barbie-i-burka?rss

  Kommentar by Ludwig Lecter — 16. december 2009 @ 11:49

 32. @ JensH

  Det er sikker mig du har hørt dem fra, haha :-)

  Arh, jeg har kun selv set det den ene gang, altså at de aktivt har opfordret yngre – efter mit skøn ned til cirka 14-15 år – demonstranter til at konfrontere politiet.

  Jeg tror dog at Møller på et tidspunkt dokumenterede massivt personsammenfald mellem foreningen og så nogle konfronterende røde grupper. Det er jo håbløst at påstå, at foreningens mål er at dokumentere politivold. De beskyttede jo ikke Jonnis tabere sidste år, vel ?

  Det er en interesseorganisation inden specifikke politiske manifestationer. Sådan skal deres “dokumentation” også betragtes.

  At de så forsøger at få børn til at udkæmpe deres kampe er bare, ja, sølle.

  Kommentar by DaLi — 16. december 2009 @ 12:13

 33. -> #30 Dali

  “Det er sikker mig du har hørt dem fra, haha”

  Sikert. Men jeg kan nu også huske de optøjerne i.f.m. ‘ungdoms’-huset kørte i højeste gear, da var der op til flere der i avisernes debat-tråde kunne fortælle personlige beretninger om hvordan det i virkeligheden var ‘forældre mod politivold’ der dirigerede begivenhederne. De unge der deltog i optøjerne tog direkte imod ordre fra disse halv-aldrende autonome i ‘forældre mod politivold’.

  Kommentar by JensH — 16. december 2009 @ 12:39

 34. En journalist fra The Times blev arresteret af det danske politi.

  Ikke den værste anmeldelse af dansk politi.

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/copenhagen/article6955279.ece

  Afslutningen af artiklen:
  “Within 30 minutes of our arrest, three coaches arrived to ferry us to a temporary holding centre on the outskirts of the city. A policeman asked me what I planned to write. “Well,” I said, “you have just arrested me.” “Yes,” he said, “but it was a nice arrest, wasn’t it?” “

  Kommentar by Ole — 16. december 2009 @ 14:28

 35. ““Yes,” he said, “but it was a nice arrest, wasn’t it?””

  jeg skal sgu love for det Danske politi ’sparker røv’ i disse dage. Dette Per Pink Larsen ‘dialog-politi’ er slet ikke til at kende. Hvem husker ikke optøjerne i Hyskenstræde hvor de dirkete undlod at gribe ind. Kunne vi få noget mere af den nyfudne hårdhed hver gang venstrefløjen går amok i gaderne, tak.

  Kommentar by JensH — 16. december 2009 @ 15:09

 36. Jeg skal sgu love for det Danske politi ’sparker røv’ i disse dage.

  Det skal nok give anledning til selvransagelse blandt venstreekstremisterne, når de må konstatere, at de ikke har fået skabt den ballade, de ønskede. Især dem, der er rejst gennem det halve Europa for at lave problemer vil bestemt overveje, om udbyttet var investeringen værd.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 16. december 2009 @ 15:49

 37. “Jeg skal sgu love for det Danske politi ’sparker røv’ i disse dage.”

  Respekt!!! Endelig får disse hårdtarbejdende mennesker noget kredit for deres professionalisme og høje standard.

  De “autonome” tåber står tilbage, med hængerøven og idiotien, blafrende i vinden fra nordøst, – grader og snefygning, LOL.

  Kommentar by PB — 16. december 2009 @ 17:32

 38. Nu skal vi passe på ikke at kaste barnet ud med badevandet, og nå den konklusion at det er bedre at arrestere uskyldige end at lade skyldige gå.

  For mig at se er det da en afvejning der skal til, og politiet må da også skulle bruge deres sunde fornuft i en masseanholdelsessituation, og således frisætte de åbenlyst ufarlige elementer der måtte fanges i deres knibtangsmanøvrer.

  Derudover burde de danske strafferetlige regler for forsøg, der er særdeles lette at bruge (kræver snartsagt ingenting, blot lidt udover selve tanken om det kriminelle) være tilstrækkeligt til at man rent faktisk retsforfulgte dem der ville balladen, istedet for bare administrativt at tilbageholde alle.

  JEG MÅ ERINDRE OM AT ADMINISTRATIV FRIHEDSBERØVELSE ER STATSMAGTENS ALLER YDERLIGSTE INDGRIBELSESMIDDEL OG BØR UNDERGIVES DEN HØJESTE AGTPÅGIVENHED!!!

  Der skal ikke meget fantasi til at se det dystopia et samfund med statsmagtens frie adgang til uprøvet administrativ frihedsberøvelse hurtigt vil kunne udvikle sig til.

  Kommentar by Johnny Dolly Doe — 16. december 2009 @ 17:48

 39. “38. Jamen det er da rigtig fint at vi har et samfund, hvor “Flaggelanterne” efterfølgende for lov til at “flaggelere” over deres , nys overståede prøvelser.
  Det fritager trods alt ikke de ydende og tænkende borgere fra retten til at forundres over hvor deres indbetaling til, beskyttelsen, fra det “fælles grundlag” egentlig blev af.

  Kommentar by PB — 16. december 2009 @ 18:23

 40. Jeg tror nu vi har det værste til gode, det er jo først nu og fra torsdag, at alt hvad der kan rende og kravle af medier kommer samtidig med statsledere og despoter og det vil de voldelige venstreekskrementer udnytte.

  Jeg håber bare, at med dette vejr så bruger politiet deres nye legetøj og foretager en præventiv oversprøjtning med koldt vand på alle hippierne allerede fra morgenstunden.
  En gennem-sjaskvåd anarok og sne til anklerne tager forhåbentlig modet fra de bistandsklienter der er vant til at sidde indendørs og ryge joints og så er der mere ro ved Bella Centeret. Evt. kunne man smide nogle have sprinklere ud med timer, så kontanthjælps-aktivisterne en gang i timen holdes fugtige og det får slukket de bål de antænder på gaden ;-)
  Alternativt er der jo altid hundene, som jo nok står og fryser i det vejr. Dem skal man bestemt ikke undervurdere og det ville også være dyre etisk korrekt, hvis de fik lov at holde varmen med at jagte hippierne og bide igennem, sådan et godt hundebid fra en schæfer skal man ikke kimse af ;-)

  Har I iøvrigt læst nyheden om, at et par civile betjente bar dr jakke?
  http://jp.dk/klima/kobenhavn/article1921964.ece

  Dejligt med noget payback til dr som i den grad har undermineret og tilsvinet politiet ;-)

  Kommentar by Mike — 16. december 2009 @ 19:23

 41. -> #37 PB

  “Respekt!!! Endelig får disse hårdtarbejdende mennesker noget kredit for deres professionalisme og høje standard.”

  Helt enig. Stor respekt til det Danske politi for den utroligt proffesionelle måde de har “neutraliseret” venstrefløjens sortklædte stormtropper på. Dog er som skatteyder lidt skuffet over, at vi ikke fik set deres nye dyre vandkanon i aktion. Jeg havde ellers købt masser af cola og pop-corn, så jeg var parat til at følge venstrefløjen blive ‘vasket’ ud af Københavns gader på LIVE-TV. Men ‘thumbs up’ til politet.

  Approps den foto-collage Kim Møller har prydet denne blog-post med, så burde den da udgives som plakat. Den summerer jo på glimrende vis hvor stor en fiasko dette top-møde har vææet for venstrefløjen. Jeg ville ihvertfald købe den med det samme, få den rammet ind, og sætte den op i min stue.

  Kommentar by JensH — 16. december 2009 @ 20:13

 42. I dette cirkus af alverdens undermaalere og smaatbegavede rød/grønne er star-attraktionen uden tvivl Det Danske Politi.

  Kommentar by marius — 16. december 2009 @ 20:19

 43. Politi: 1
  Forkælede møgunger: 0

  Kommentar by anstændighed, tak — 16. december 2009 @ 21:25

 44. Henrik R. C.: Jo så. Det jeg mener er bare, og det ved du også godt … staten har et voldsmonopol, og hvis ikke staten formår at håndtere det monopol i overensstemmelse med lands gældende lov og ret, så har vi altså et problem, der er langt større end nogle smadrede butiksruder. Såøøøh. Sammenlign endelig, men lad være med at ligne :-)

  Mea Culpa: Tja. Hvis du virkelig mener sådan, så mener du sådan. I det tilfælde er enhver respekt for demokratiet fra din side væk. Længere er den vel ikke.

  Kommentar by The Citizen — 16. december 2009 @ 22:07

 45. > 38. skriver:
  “Derudover burde de danske strafferetlige regler for forsøg, der er særdeles lette at bruge (kræver snartsagt ingenting, blot lidt udover selve tanken om det kriminelle) være tilstrækkeligt til at man rent faktisk retsforfulgte dem der ville balladen, istedet for bare administrativt at tilbageholde alle.”

  Det har tværtimod netop ved Nørrebro-optøjerne vist sig, at det er meget svært at få dømt medløberne, og så står vi tværtimod med en stribe erstatningskrav for “uberettiget” anholdelse.
  Derfor er Lømmel-pakken så god. Politiet kan nu tilbageholde hele “risiko-gruppen”, INDEN de når at lave optøjer. Nemt for alle parter! Igen: Tak og lov for Dansk Folkeparti.

  Selvfølgelig skal denne type tilbageholdelse benyttes med omtanke, og det er det danske politi uden tvivl også i stand til. Det viser al erfaring.

  Kommentar by Gunnar Biering — 17. december 2009 @ 11:14

 46. staten har et voldsmonopol, og hvis ikke staten formår at håndtere det monopol i overensstemmelse med lands gældende lov og ret, så har vi altså et problem.

  Foreløbig ser det ud til at der intet – absolut intet – er sket fra politiets side, der er graverende. Vores politi er ikke en flok frådende psykopater, der er ude på at smadre nogen som helst – heller ikke venstreekstremisterne.

  Naturligvis vil anarkister og andre modstandere af et civiliseret samfund søge veje til at undergrave tilliden til politiet. De skulle prøve at leve i et samfund uden politi…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. december 2009 @ 13:14

 47. Kim, har du styr på dine kilder? Billederne du viser ovenfor er overhovedet ikke taget inden for samme kontekst. Det nederste billede er et billede af 95% fredelige demonstranter (heriblandt mig selv) der blev fanget i en knibtangsmanøvre, og som overhovedet ikke udøvede vold. Billedet fra Italien 2001 er af en DRÆBT demonstrant kørt over af politiet! Det er ikke, som du prøver at vise med din kollage, en som ‘de sindssygt faarlige ninja-autonome’ har dræbt. Få lidt styr på din billedsamling en anden gang, ynkelige taber.

  Kommentar by Racefremmed idiot — 17. december 2009 @ 18:56

 48. De elendige politikere, får sne & frost i lange baner.
  De elendige venstre-voldelige, får is i røven og pis i bukserne.

  Alle får som fortjent. Jeg er flov over, at DK afholder dette møde, men det er helt fint, at det går som det går….

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 17. december 2009 @ 19:12

 49. @ 14 Frihed.

  Det var dog alligevel ikke rigtigt:

  “Det er denne befolkningsfremskrivning, der var med i årbogen “Indvandrere i Danmark 2009″, som udkom i tirsdags.

  Her er Danmarks Statistik nået frem til, at hver sjette dansker vil have indvandrerbaggrund i år 2050 – altså være indvandrer, efterkommer eller barn af efterkommere. ”

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2009/12/17/161424.htm

  Kommentar by Fritænker — 18. december 2009 @ 00:23

 50. “Naturligvis vil anarkister og andre modstandere af et civiliseret samfund søge veje til at undergrave tilliden til politiet. De skulle prøve at leve i et samfund uden politi…”

  Godt hjulper af DDR og TV2. Man har nærmest på fornemmelsen man ser ‘TV STOP’ når man ‘tuner ind’ på en af disse kanaler.

  Kommentar by JensH — 18. december 2009 @ 10:36

 51. […] Uriasposten 15 december 2009 – Worst case scenario er ikke otte frysende hare krishna-munke på Amagerbrogade […]

  Pingback by Tyskland: Rigspolitiet (BKA) advarer mod venstreekstremistiske mordanslag » Balder Blog — 21. december 2009 @ 15:19

 52. 45:

  Nu hvor maskeringsforbuddet er trådt i kraft + der filmer begivenhederne, så skulle det være mere end rigeligt til at anholde og få dømt dem der skal det.

  Kommentar by Johnny Dolly Doe — 22. december 2009 @ 21:12

 53. […] Uriasposten 15 december 2009 – Worst case scenario er ikke otte frysende hare krishna-munke på Amagerbrogade […]

  Pingback by SF-Minister Annette Vihelmsen sætter Danskernes Parti på det politiske landkort » Balder Blog — 23. september 2013 @ 20:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper