29. august 2019

Morten fik nok: “Jeg ringede ikke til politiet den morgen, fordi jeg ved, at de alligevel ikke kommer.”

“Jeg sværger, at hvis du møder mig igen, så vender du rundt og bukker din nakke”, skrev en 30-årig mand til 46-årige Morten, der gennem flere måneder blev truet og chikaneret ved privatadressen. Han anmeldte truslerne til politiet, men intet skete, og til sidst tog han selv affære med et boldtræ. En solstrålehistorie fra BT – Morten tog et boldtræ i hånden efter flere måneder med trusler. For god ordens skyld: Manden er ‘pæredansk’.

“Det er tredje gang på kort tid, at han går forbi huset. Denne morgen vil Morten sikre sig, at det bliver den sidste.

‘Jeg havde fået nok og tog boldtræet og gik ud til ham,’ siger han.

Morten tager boldtræet og peger på manden, som i flere måneder har opført sig truende, og begynder at gå hen imod ham.

‘Jeg gik 100 meter ned ad vejen med battet foran næsen på ham, indtil han var langt nok væk.’

[…]

Til sidst havde Morten Poulsen fået nok… og gik ud med sit boldtræ og truede manden til at forsvinde og stoppe sin chikane. Siden har han ingen problemer haft med ham.

Jeg ringede ikke til politiet den morgen, fordi jeg ved, at de alligevel ikke kommer. De er pisse ligeglade. Der har været mange andre sager herude, hvor jeg har ringet til politiet, hvor de ikke er kommet.'”

(Bruce Willis som ‘Paul Kersey’ i Eli Roths Death Wish, 2018)

“People rely on the police to keep them safe. That’s the problem.” (Ben, Paul Kerseys stedfar i Death Wish, 2018)

Oploadet Kl. 20:46 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/103895/trackback

23 Comments »

 1. Politiledelsen er 100% korrupt og infiltreret af anti-dansk racister. Det er derfor det sker. Ligesom de fleste andre offentlige organer.

  Kommentar by Torsten — 29. august 2019 @ 20:58

 2. Dk lever i lykkeboble, fatter intet. Han er nok kommet i invasionens register for”knæk senere”

  Kommentar by Gaflen — 29. august 2019 @ 21:38

 3. Sådan skal det være.
  Vi Danskere skal ikke finde os i mere. Nu skal de bare sættets i system.
  Når der rager politiet en høstblomst, so å er det kun folket til at gøre det.

  Her er lige een der skal af med nosserne.
  https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE11578301/tiltale-en-15aarig-dreng-forsoegte-at-voldtage-barn-paa-boernehaves-legeplads/
  29.08.2019 KL. 17:00
  Tiltale: En 15-årig dreng forsøgte at voldtage barn på børnehaves legeplads

  En dreng skriver Potten, De kunne jo skrive Kulturberiger. ☺ ☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. august 2019 @ 22:31

 4. LOVLØSHEDEN BREDER SIG

  Danskerne tror vist at de kan gemme sig bag hinanden. Og de tror at politikerne vil redde dem inden det hele bliver helt kritisk. De kan godt tro om igen.

  BT har haft en række artikler om at ventetiden på at politiet og retsvæsnet tager affære, og hjælper/beskytter en truet familie eller enkeltperson, kan være 1, 2 eller 3 år. Og falder der endelig en dom og straf til en indbrudstyv, røver eller overfaldsbølle, er den tit så latterlig, at forbryderne griner af den.

  Se hvordan vanvidsbilister i muskelbiler kan husere, uden at der sker dem noget. Bøder betales ikke, og bilerne beslaglægges ikke. Men har en dansker en bil stående uden nr.plader fordi de er stjålet eller taget af for at forebygge tyveri af bilen eller pga. reparation mv., så er politiet lynhurtigt ude at fjerne og skrotte bilen. Så er der ingen kære mor, og ingen mangel på handlekraft. Så må bil ejere gerne straffes og påføres store tab. Men kører man rundt og igen og igen er tæt på at slå folk ihjel med vanvidskørsel, så mangler der både redskaber, love og vilje til at få det stoppet.

  “Berigeren” som dræbte en politimand på Langebro, er forlængst løsladt. Og nu er man begyndt at løslade stribevis af mistænkte bandemedlemmer, fordi statens sagfører synes at mangel på små bitte detaljer i sagerne, berettiger til at man uden videre løslader migranter og asylanter der med 95%-99% sandsynlighed er skyldige i grove forbrydelser. Tvivlen skal ihvertfald ikke komme ofrene tilgode. Og justitsministeren har ladet sig overtrumfe af en sagfører.

  DR praler året rundt med at kriminaliteten er faldende. Men det er den ikke, tværtimod. Men folk har i vid udstrækning opgivet at anmelde indbrud, trusler, vold og hærværk osv., fordi de vèd at det nok er spild af tid, eller giver bøvl.

  Een eneste kriminel kan ødelægge en families liv.

  Men for de kriminelle rundt om, så lad os ikke glemme de ca. 15o kriminelle tosser i mafiaborgen.

  Læs “Nordisk kriminal Reportage”

  Kommentar by Ole Jensen — 29. august 2019 @ 22:52

 5. PS: Selv hvor biler står et halvt øde sted uden at genere nogensomhelst, kan politiet være meget emsigt med at fjerne dem efter ganske kort tid, ned til en halv time, og uden at give ejeren et varsel. Ejendomsretten blæser man på

  Kommentar by Ole Jensen — 29. august 2019 @ 23:37

 6. i Danmark har vi ingen ting som betyder noget, vi bruger den specielle afart af logikken, kendt under antilogikken, antifakta kalder vi den måde at ræsonnere på, kendt som den særlige snedige vej, hvor man siger man ejer gaderne, selvom alle inklusive en selv ved, at det er løgn, og hvor man ikke svarer på spørgsmål om, hvorfor man demonstrerer, da man ikke interesserer sig for den slags detaljer, man er antimennesker, beslægtet med de antikristne antister, kaldet satanister, søreme, ateister der tror på det modsatte af kristne, ideres helt specielle sjove antiunivers, hvor alt skal læses baglæns og alt kun er antisvar, til spørgsmål som aldrig stilles, vi fløjter os bare igennem alting, vi laver religioner uden Guder og har ikke brug for fakta og logik, da vi ikke gider, vi hader alle der hader, hvilket er helt ok, i vores specielle anti-forstand

  Kommentar by Cat Girl — 30. august 2019 @ 00:07

 7. Politiledelsen er ikke alene korrupt, den er udvalgt med kirurgisk præcision – de er hver og én anti-danske socialdemokrater. Hver og én.

  Politiets største bekymring lader til at være, at fædrelandet ikke ødelægges hurtigt nok og at det nye herrefolk ikke tryner danskerne nok.

  Kommentar by Polka — 30. august 2019 @ 01:43

 8. Bare fuck islam i al dens væsen, fuck det lort der står i deres oh så hellige Koran, det er lort og mere lort der er påskrevet i den satans Koran. Ud med alle de arabiske proselytter, ud med deres afkom. Kald det had, kald det racisme, jeg er ligeglad. Jeg dedikeret resten af mit liv til at vanrøgte alle Abrahams følgere, jøder, kristne og muslimer, pis af med jer.

  Kommentar by Draugr — 30. august 2019 @ 02:01

 9. Ja, det hele er de kristnes skyld og nu når krigen er her, så husk at bede til jeres ateistiske Gud, Hr Bing Gang, eller hvad han hedder

  Kommentar by Cat Girl — 30. august 2019 @ 02:37

 10. Wallah jaj knepå din mår

  Kommentar by Anonym — 30. august 2019 @ 03:09

 11. Ok cat girl, Jesus var en guttermand,de ti bud er fornuftige, men fuck alt det andet crap der står i biblen

  Kommentar by Draugr — 30. august 2019 @ 04:25

 12. Ja hvad skal man sige. Når politikerne ikke er Derres nationale ansvar bevidst, men bliver ved med at lade grænserne være åbne, uanset hvad der sker med dem som De repressentere, og lader politiet blive mere og mere overbelastet, trods alle advarsler (som de arrogant overhører), så bliver der jo kun selvtægt tilbage. Støt SIAD. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2019 @ 06:00

 13. Man er jo nødt til at spørge hvilke politikere alle de der nu klager over politiet, har stemt på. Og stadig stemmer på.
  85 % af danskerne stemmer på politikere der helt åbenlyst er i gang med at ødelægge danmark. Og så jamrer disse 85 % når de bliver ramt af konsekvenserne af deres valg.
  Jeg kan ikke andet end konstatere at flertallet af danskerne ikke egner sig til demokrati. De er simpelt hen for småtbegavede.

  Kommentar by Danskeren — 30. august 2019 @ 07:29

 14. @13 Danskeren
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by Piphans — 30. august 2019 @ 10:05

 15. Hvis nu Morten var blevet angrebet af chikanefyren (med de bare næver) og havde klappet igen med boldtræet skulle politiet nok komme. Og Morten ville få 3-6mdr i skyggen for unødig magtanvendelse…..

  Kommentar by redneck — 30. august 2019 @ 10:39

 16. Yup,30. august 2019 @ 10:39.

  Den der står op når politiet kommer vinder et halvt år i skyggen. Mon ikke det er på tide med en “Second Amendment” når vi nu ikke kan regne med politiet, ellers er det bare med at gemme liget og holde sin kæft!

  Kommentar by Santor — 30. august 2019 @ 13:58

 17. Nu skal politiet nok finde tid til at troppe op hos Morten. Denne gang vil de så sigte ham for selvtægt og trusler.

  Kommentar by na — 30. august 2019 @ 16:15

 18. Hvor er virkelighedens Paul Kersey…

  Kommentar by LarsB — 30. august 2019 @ 22:38

 19. @Kommentar by LarsB — 30. august 2019 @ 22:38
  Holder måske ferie ?
  Vil du ha´skattelettelser eller vil du ha´ en velfungerende offentlig sektor som altså også indbefatter politiet ?
  Man kan ikke både blæse og ha´ mel i munden.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. august 2019 @ 01:43

 20. 4. Ole Jensen
  LOVLØSHEDEN BREDER SIG Helt enig.

  Een eneste kriminel kan ødelægge en families liv.

  Ja, og når det sker f.eks. for mig, så har jeg KUN at leve for: Malstraktere idioten. Politiet når ikke at forhindre det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 31. august 2019 @ 03:04

 21. M.h.t skattelettelser hvorfor skal det absolut gives procentmæssigt ?
  Hvorfor siger man ikke Haløjsa vi har fundet råderum til at alle skatteydere kan få 4000 kr. indbetalt på deres konto.
  Alle får ligemeget.
  Misundelses argumentet burde være ilimeneret.
  Jeg er udmærket klar over at for en millionær vil det føles som almisser but who cases rent demokratisk er de et forsvindende lille mindretal.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. august 2019 @ 03:36

 22. Jeg vil frem for alt have et islamfrit Danmark og måske en Uriasposten-fri PHR, så kan Kersey fortsat holde fri. (:-]

  Kommentar by LarsB — 31. august 2019 @ 18:40

 23. Det er hellt legalt
  Men sidder du så og gnider dig i dine små hænder over at du har fået lidt tilskud til merforbrug
  Og stolt proklamerer “se hvad jeg sagde” på bekostning af et underfinancieret Politi og bare skælder ud ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 02:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper